brak logo

P.H.U MICHAŁOWSKI

Pniewy

Opinie o P.H.U MICHAŁOWSKI

lower jaw 2014-10-12 22:21
jedno wielkie dziadostwo ludzi mają za nic wypłata część na konto część w koperte zeby szef mniejszy zus mógł zapłacić kierowcy jeżdżą praktycznie złomami jedna kontrol policji i auto za stan techniczny wycofane z ruchu powinno być
sklep 2014-11-27 18:16
Prawde piszesz bo płaci kopert. Ludzi w Czarnkowie pozwalniał przed świętami. Szkoda gadać ale w czarnkowie buuum sie szykuje.
.... 2016-01-15 19:10
stres w tej firmie jest na porządku dziennym. ludzi do pracy brak a ci co pracują robią za dwóch.miłej atmosfery brak. obowiązków ponad miarę.stawka za codzienne nadgodziny liczona jako zwykłe godz ogólnie masakra
sas 2016-03-18 13:22
Witajcie! Chcę przyjść do pniew na magazyn... możecie coś napisać o tej pracy? Zarobki atmosfera w pracy itp?
3
Bis 2016-06-11 10:51
Byłem tam parę razy po towar codzienne kolejki to norma chłopaki nie mają nawet kiedy zjeść wszystko ciągle biegiem i ciągle uśmiechnięty szef jakiś paradoks
dr.franek 2016-10-03 17:37
firma hardkor 12h minium pracy ;) jako kierowca i magazyn nie polecam narobisz sie jak pies o wolne wielki problem szkoda gadac i szkoda tych pracownikow...
masakra 2016-10-07 20:10
właśnie szukam pracy chciałem przyjść do firmy ale opinie na pniewach o tej firmie mnie zniechęciły pracownicy wiecznie zmęczeni widać że mają dosyć ale jak dla mnie obowiązuje jedna zasada jak płacą tak wyglądają pracownicy zwłaszcza kierowcy i magazyn żal mi tych ludzi zwłaszcza magazynu jedna nerwówka
żal 2016-10-14 14:40
Bylem tam w maju chwile katastrofa. Na budowie sie czlowiek tak nie narobi. Ale opinia sama krąży po ludziach wiec nie trzeba co tu dużo pisac. Podziwiam tylko te osoby co tam robią bo caly dzien w pracy chyba ze lubią tam pracować i nie mogą żyć bez tej firmy
,,,rt 2016-10-18 15:56
Widziałem ze potrzebuja na poznań ale po opiniach wyżej sobie odpuszcze i bede szukać dalej a mój poprzednik niech sobie sam odpowie na pytanie czy szanuja człowieka a po drugie czy płacą wystarczy popytać ludzi w pniewach a wszystkiego sie dowiesz bo opinie firma wystawia sobie sama
Stały klient 2016-12-23 09:40
Zarobki i godziny swoją drogą. Ale kierownik mechaników to żenada jakis zakręcony itp. Pozytywna opinie mogę wyrazić tylko małemu który niekiedy go zastępuje auto zrobione na czas i perfekcyjnie i od dłuższego czasu już on powinien być kierownikiem. Wtedy był by właściwy człowiek na właściwym miejscu.
3
Klient 2017-02-15 08:36
Ukraińcy na firmie to mówi wszystko opinie sobie wystawili i żaden polak już nie przyjdzie chyba że desperat jakiś. Co to za firma która nie może dać zarobić polakom i sie rozwijać tylko trzeba ukraińców ściągać?
Nick 2017-02-28 21:14
robilem troche tam czasu i zaluje ze az tyle tam robilem.
Klient 2017-03-02 08:37
Zrobcie coś z tymi krótkimi datami bo bede musiała zakonczyć wspólprace jeszcze kierowca nie może wziać towaru którego nie chce z tej samej dostawy tego samego dnia usprawiedliwiając sie ze szef mu zabronił cokolwiek samemu odbierać najgorsza hurtownia jaką kiedykolwiek widziałam szkoda tylko pracowników bo widać ze sie męczą kierowcy jak i magazyn
Stały klient hurtowni 2017-04-06 21:29
Byłem na waszej stronie www wszystko ładnie pięknie opis firmy wspaniały jednakże nijak ma się z rzeczywistością. Pisze że inwestujecie w kadrę pracowniczą, niby jak skoro kierowcy pracują bo muszą i widać że są już zmeczeni pracą w tej firmie tak samo magazynierzy żadni nie mają chęci żeby pracować to widać gołym okiem widocznie dla szefostwa liczą sie zera które oni maja na koncie a nie pracownicy którzy żeby troche zarobić zapieprzają po 12 i wiecej godzin rekord to nie wiem ile ale towar był u mnie nawet o 22 także szanujcie tych ludzi co macie bo lepszych nie ma!!!pzdr stały klient od ładnych paru lat
1
Zostaw swoją opinię o P.H.U MICHAŁOWSKI - Pniewy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U MICHAŁOWSKI