brak logo

Bendiks-Waszak

Bydgoszcz

Opinie o Bendiks-Waszak

barti 2013-11-28 11:14
bylem u bendiksa i nie polecam!!! zaczne od poczatku..dzwonilem i umowilem sie, powiedziano mi ze robocizna 123zł + koszta regeneracji ale to po rozebraniu powiedza.po pol godziny od opuszczenia warsztatu dzwonili ze nie wiedzieli ze to diesel, ale to nic nie zmienia tylko ze dzis nie zdaza z wyjeciem i zrobieniem..no to powiedzialem ze ok, nastepnego dnia rano dopiero dzwonili ze regeneracja kosztuje 480zł..mowie sobie o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to nowy dostane za 420..wiec juz dalo mi do myslenia..zalatwilem z allegro alternator po regeneracji za 250, dalem im..dzwonilem jeszcze nastepnego dnia czy moge odebrac, i zawolali 350zł..usiadlem na (usunięte przez administratora) i zapytalem ZA CO? SKORO BYLO MOWIONE ROBOCIZNA 123, a oni ze to diesel i zmienily sie koszty i wsadzili nowy pasek (ktorego w ogole nie chcialem)pasek kosztowal niby 75zl, czyli z kalkulacji wychodzi robocizna 350-75=275zł...275zł za to ze diesel i nagle im sie odmienilo ? przeciez to 2 razy wieksze koszta!zmienili sobie robocizne i dolozyli pasek, i w sumie zabulilem 275zł.. przy czym z rozmowy wyniknelo ze dam 200 za wsyzstko i bedzie ok, a tu niestety 275 na koncie odjęte było..tak wiec niestety warsztatowcy jak i wszedzie jada kazdego na kase tak jak w ASO :) robia ludzi w balona!! niby wymieniaja rzeczy ktore w ogole nie byly ruszane i biora kase :) szkoda, bo slyszalem dobre opinie o bendiksie, nie bede polecal go znajomym ani nikomu. radze uwazac, pozdrawiam o ile ktos to czyta w ogole :)
1
Bida 2016-05-13 17:03
Pracowałem u Waszaka i jest to niestety skąpiec,pensje minimalne,ludzie pracują tam za grosze !!
4
wojtas 2016-07-06 17:30
Najgorszy zakład w którym byłem !Jedno oszustwo a gościu do klientów z zębami wyskakuje jak mu powiedziałem ze reklamacja
4
Maciej 2016-11-22 12:42
Odszedłem kilka lat temu ponieważ wszystko w tym zakładzie to ściema. Najniższa krajowa, najniższy zus, o narzedziach zapomnijcie - o wszystko trzeba prosic, najlepiej jesli sami macie swoje. Nie polecam nikomu! Soboty pracujące za ktore nie płaci, nie ma tez wolnego.
querisol 2017-03-20 21:02
W sumie to nie najgorzej, warunki ustalane z góry wszystko zapewnione, ale główna czesc stawki uzalezniona jest od indywidualnego przerobu wiec jak ktos nic nie robi to dostaje minimalna ale przy srednim nakladzie pracy mozna nawet 3k na reke wyciagnac zima. szef zazwyczaj daje urlop kiedy sie chce chyba ze sie naklada z kims kto wczejniej juz o ten termin poprosil. widac ze uczniowie z zawodowki ktorzy musza chodzic w 2 soboty w miesiacu lubia sobie napisac pare zlych opini ale oni to sa wogole jacys niedorobieni
2
Kaperr86 2017-04-04 17:48
Jezeli chodzi o uslugi to jestem zadowolony jako jedyni byli w stanie naprawic moje auto, a nie rozumiem o co chodzi z tymi opiniami o pracy jak pracuja u niego ci sami ludzie od liklunastu lat i nigdy nie slyszalem zeby byli niezadowoleni
1
Michal 2017-04-08 02:18
Bylem tam uczniem, wszystko spoko, praca nawet fajna niestety jak wiekszosc olalem sprawe a teraz gdy szukam pracy jest juz za pozno. Od pracownikow slyszalem ze zarobki jak na te branze to sa dobre
adma 2017-09-12 12:06
Szybka naprawa, niski koszt, wszystko do mojego opla mieli na miejscu. Za 230zł naprawili mi w astrze rozrusznik. polecam
Zostaw swoją opinię o Bendiks-Waszak - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bendiks-Waszak