brak logo

McDonald's

Mogilany

Opinie o McDonald's

ja 2011-08-09 19:36:31
znam osoby ktore chetnie by sie wypowiedzialy na temat pracy w tym mcdonalds ale sie boja, zreszta szkoda sie wypowiadac na ten temat, ujme to jednym zdaniem: omijajcie mcdonalds mogilany z daleka!
qwerty 2011-10-26 13:04:55
Witam!
Podobnie jak przedmówcy, też chciałam wyrazić opinię o McDonald's Mogilany. Pracowałam tam tylko dorywczo, ale co nieco mogę powiedzieć na temat pracy. Po pierwsze jedyne co mnie tam trzymało to kontakty z innymi "normalnymi" pracownikami oraz chęć dorobienia sobie paru groszy. Niektórzy menadżerowie po prostu nie nadają się na swoje stanowisko. Lubią pokazywać swoją "wyższość" :D, wtrącają się we wszystko, często nie wiedząc o co chodzi. Człowiekowi aż odechciewało się pracować. Oc(usunięte przez administratora). Kasa kiepska, pracy od groma. Zdarzało mi się, że w ciągu 12h pracy na przerwę poszłam dopiero po 10h. Polecam tę pracę tylko dorywczo, bo na dłuższą metę można dostać nerwicy.
pracownik 2011-10-28 19:13:17
a Pani Kierownik nie jest wcale lepsza .... jak sie ostatnio darła na pracownice ( usunięte przez administratora )
ulala 2011-10-28 22:28:33
a jak się nazywa taki ( usunięte przez administratora ) bo on chyba jest ok
stały bywalec 2011-10-30 13:07:37
0dokładnie on wygląda na spoko, ( usunięte przez administratora )
anonim 2011-11-01 22:55:37
hm szkoda gadac co sie dzieje w tej restaurcjii zaczynajac ( usunięte przez administratora ) jest wcale nie ( usunięte przez administratora )a tych co cos patrafia nie widzi tylko wykancza np jest bardzo fajna manager ( usunięte przez administratora ).nie zatrudniajecie sie w tym Mc Dolalds! MOGILANY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pracownik 2011-11-04 12:16:29
zgadzam sie z przedmowca(bądz przedmowczynia). sama tam pracuje juz od prawie 3 lat. nie narzekam. jeśli chodzi o menadzerów to wiekszosc jest spoko czego nie można powiedzie o( usunięte przez administratora ) jej wolno.
trololololo 2013-06-05 16:57:42
12 godzin rzadko się zdarza, najczęściej jest to 8-10.
Kostrzyn nad Odą 2014-03-18 10:37:58
Mc donald u nas w małym mieście...tragedia, duży ruch bo nad granicą,młode dziewczyny które sa zatrudniane często są mobingowane.Stara ekipa która tam urzęduje często kradnie forse z kasy(tkzw.manko) a obciązaja młoda dziewczyne że pomyliła sie w liczeniu i wywala z pracy a kase bierze do kieszeni
2
xyz 2014-03-19 12:32:45
BZDURY NA RESORACH
Adi 2014-05-29 05:27:34
W niemczech na poczatku dostajesz 7,75 euro na godzine, po roku masz umowe na stale i 8.10euro, z czasem sa podwyzki. Musze przyznac ze zdarza sie niedopieczone mieso ale co do oleju w frytozach , zawsze jest wymieniany 2 razy w tygodniu, jezeli nie kurczak i frytki mialyby gorzki posmak. podstwa to znajomosc niemieckiego lub angielskiego. Uwaga, kazdy posilek w mc jest nafaszerowany chemia, wszystko plywa w konserwantach , zanim dostaniecie obojetnie jaka bulke, minimum 4 osoby ja przemacaja, kazdy ma spocone dlonie, pot kapie z czola, trzeba wziac tez pod uwage ze nie wszyscy dezynfekuja dlonie przed praca lub po powrocie z toalety. Zauwazcie tez ze olej roslinny podczas dlugotrwalego smazenia wydziela zwiazek toksyczny nazywany akroleina. Ogorki czasami leza caly dzien w pojemniku , nie wygladaja apetycznie. Wszystko jest robione przez spocone dlonie, to mi najbardziej obrzydzilo fast foody, odkad zobaczylem jak sie to produkuje unikam korporacyjnego zarcia. Do sosow dodawane sa skladniki ktore uzalezniaja, jezeli jez zjesz , masz ochote na wiecej. Pozdrawiam wszystkich tych ,ktorzy przyznaja mi racje ;)
abc 2014-05-31 07:44:44
Mc Mogilany, tragedia,nie bede sie rozpisywala bo nie mam tyle czasu,nie polecam pracy w tym miejscu,paskudna atmosfera,jest nie miło,pozostaje czekac.....moze sie cos zmieni.
1
trololololol 2014-06-02 07:31:34
niecałe 12 zł brutto (przy 10 zł zwykłego pracownika), w Warszawie może być chyba nieco więcej
Zakopianka 2014-06-15 10:03:31
Szczerze to nawet najgorszemu wrogowi nie polecam pracy w tym miejscu, po pierwsze mobbing, po drugie mobbing po trzecie chory na głowe kierownik,który doprowadza pracowników do rozstrojenia nerwowego,swoje niepowodzenia i nerwy wyładowywuje własnie w pracy,aż dziw bierze że jeszcze nikt nie wytoczył procesu tej budzie
1
Zakopianka 2014-06-16 23:23:37
Ja w Mogilanach, wcześniej były kierowniczki, super babki a teraz dramat :(
2
nm 2014-06-26 11:29:05
Praca w migilanach to jak praca w obozie,DRAMAT
1
Ja... 2014-07-15 16:30:19
Praca w McDonald's = poniżanie, wykorzystywanie, pomiatanie i to za marne max 1250zł na rękę. Na każdym kroku pokazują ci czyli zwykłemu pracownikowi od czego on tu jest (mop, klopy, okna, szczota itp.)Krzyczenie na pracownika jest tam normą. Miła atmosfera? owszem o ile włazisz w dupę kierowniczce czy personalnej wtedy masz tak zwane plecy czyli stopień instruktora czy menagera. W wiekszości przypadków są to osoby które tak naprawdę mają mniejszą wiedzę od zwykłego pracownika. Nikomu nie polecam!
1
Młoda 2014-08-02 18:36:10
Kto chce pracować w McDonald`s niech wybierze np. pracę przy zbiorze truskawek. Będzie miał przynajmniej świeże powietrze i lekką przewiewną odzież. Te drelichy z grubego sztucznego materiału to katorga! Brak ruchu powietrza, wysoka temperatura, żadnej klimatyzacji i smród to "naturalne" środowisko McDonald`s od kuchni.Manager- poganiacz drze się na pierdoły ale brudne ścierki do wycierania stołów, częsty brak rękawiczek, niesprawny sprzęt i brak właściwego zaplecza socjalnego jakoś mu-jej nie przeszkadza. W WC dla pracowników tygodniami brak ręczników papierowych i zepsuta suszarka. Kubły na odpady produkcyjne z oberwanymi pokrywami. Niesprawne i nieszczelne komory do wyjaławiania sprzętu produkcyjnego. Perfekcyjna pani domu po paru sekundach dostałaby chyba szału. Smacznego!
dwa 2014-08-26 20:20:06
Witam,

Miesiąc temu dostałem telefon od Mcdonald's na rozmowe, czekamłem 3 dni na telefon od nich, i dostałem pożniej skierowania na badania, który musiałem zapłacisz 120 zł. Pożniej jak miałem idz nastepnego dnia do restauracja na podpisane umowe, kierowniczka restaruacja do mnie zasdwoniła i krzyzała na mnie i nazwała mnie OCZUSTWEM, bo 4 lata temu pracowałem 3 dni w Mcdonald's i nie informowałem jej na rozmowe. I 20 minut rozmiawalismy i na nią też krzyczałem ze nazwała mnie Oczustwem, pożniej powiedziała ze Nie będzie podpisała ze mną umowe i za badania nie zwrocą bo jestem oczustem...

Pisałem do jednego adkowata o tym i dostałem taki odpowiedz

""""pracodawcę obowiązuje zakaz dyskryminacji w trackie procesu zatrudnienia.To że kiedyś wcześniej pracowało się w tej firmie nie uprawnia do tego, aby kogoś nazywać oszustem.""""

Nie polecam. Tam pracują nienormalne ludzi.

Pisałem o tej sprawe do Biura Mcdonald's i wysłałem skan 2 faktura z badania. Dostałem odpowiedz ze nie oddają bo to moja wina ze nie informowałem wczesniej ze pracowałem.
Fafik 2014-08-27 13:24:25
Rozumiem ze nie jest lekko, przynajmniej niech bedzie wypłata adekwatna do pracy jaką się tam wykonuje, o atmosferze nie wspomne, ciągłe darcie mordy, nie dziwię się odchodzą sami najlepsi pracownicy, jeszcze troche i ciekawe kto tam bedzie robił ;)
1
nocnik :) 2014-09-06 08:06:21
NIE MA TO JAK ZAPACH TRUCK'A O PORANKU :D ci co robili na nocka wiedzą o co chodzi :D (usunięte przez administratora) miejcie w dupie tą robotę . przychodzisz na miesiąc zostajesz całe życie :D haha
vajos 2014-09-12 00:20:47
w Mogilanach ciężka praca, bo ludzi mało, a takimi komentarzami raczej nowych do przyjęcia się nie zachęcacie.
nocnik 2014-09-21 18:58:05
Praca bardzo ciężka (choć niektórzy godzinami potrafią się migać) kasa tak naprawdę nie adekwatna. Jeli macie debilnego kierownika to piszcie do biura kilka listów usadzi cwaniaczka oni naprawdę są malutcy tylko wobec pracowników się puszą. Praca tylko dla wytrzymałych fizycznie i odpornych psychicznie
1
ewa 2014-10-19 18:36:34
lepiej omijać maca w Mogilanach,coś strasznego i takiego koszmaru jak praca w tym miejscu nie polecam nikomu.Mobing ze strony kierownika to podstawa każdego dnia pracy,wyżywa się na pracownikach i poniża przy ludziach,którzy są zmuszeni oglądać to co się tam dzieje.
ciekawe kiedy zmienią kierownika na takiego,który zachęci ludzi do pracy a nie odstraszy,jak wiadomo pracownicy ciągle uciekają stamtąd
Bata 2014-10-20 17:52:54
Nie zdziwię się jak mu ktoś kiedyś w morde przywali
praciwnik 2014-10-21 14:17:57
Tam nigdy dobrze nie było i chyba już nie będzie ..... Wcześniejsza kierowniczka szanowna Pani R. To tez mobbingowała pracownikõw i znęcała się psychicznie z czego czerpała niezwykłą satysfakcję.... Obecny nue jest lepszy .... Myśla, że złapali Pana Boga za nogi..... Żałosne
platon 2015-02-18 23:20:40
hah, proszę Cię ten pomysł Maca z dowożeniem ich produktów był nietrafiony. Albo przynajmniej nietrafione był ceny takich dostaw. Dużo lepiej było się przespacerować do restauracji , która jest przecież praktycznie za każdym rogiem. Moim zdaniem wiele na zaprzestaniu dostaw żarcia nie stracą. A zyskiwać będą nadal..
pracownik 2015-03-07 03:38:03
Czytam opinie....
Wiekszosc to opinie dzieciakow, ktorym marza sie miliony... Brak szacunku do pracy.
Coz zazwyczaj to humanisci po prywatnych zaocznych studiach.... Ktorzy nie potrafia dobrze mopa zlapac... Zal mi Was... Regułke na pamiec znasz, ale co z tego:)) skoro myslec nie potrafisz. Selekcja tacy odpadaja.

Pozdrawiam wszyskich studentow zaocznych, chodzacych glowa w chmurach - jako pracodawca, odrzucam takie CV, ludzie po zawodowce i technikom maja wieksza wiedze oraz analogiczny tok myslenia...
pracownik 2015-03-07 03:38:04
Czytam opinie....
Wiekszosc to opinie dzieciakow, ktorym marza sie miliony... Brak szacunku do pracy.
Coz zazwyczaj to humanisci po prywatnych zaocznych studiach.... Ktorzy nie potrafia dobrze mopa zlapac... Zal mi Was... Regułke na pamiec znasz, ale co z tego:)) skoro myslec nie potrafisz. Selekcja tacy odpadaja.

Pozdrawiam wszyskich studentow zaocznych, chodzacych glowa w chmurach - jako pracodawca, odrzucam takie CV, ludzie po zawodowce i technikom maja wieksza wiedze oraz analogiczny tok myslenia...
szuka 2015-03-14 10:48:11
Jakieś opinie nt. pracy w McDonaldzie Krk przy rondzie ofiar Katynia? Jak atmosfera, zarobki na początku, elastyczne godziny pracy?
1
LULUPITKA 2015-03-29 22:03:14
kłania sie kodeks pracy i chore ambicje nie spelnionych pseudo menadzerow oraz asystentów,ktorzy nie mają zielonego pojęcia o biznesie ,wyuczone regułkii chory moobbiiinnnngg,brak pracowników spowodowany chorą sytuacją i ambicjami nie trafnych menadzerów i pseudo asystentów ,standard wytyczony z góry ale to normalne !!!!! ,bo każda firma ma swoją politykę!!!!! ,kierownik normalny tylko szkoda że go tam nie ma 24 /24 bo jak by zobaczył to co tam sie dzieje to .jest......................es na jednym stano........wisku ,a obsługujesz wszystkie ,nie ład i chaos i nie pracuj na kasie bo każda men....rka ci tam zaj..............zy i weżmie na wac..ki jak potrzebuje
TOMAS 2015-05-07 12:59:54
witam , chiałbym wiedziec dlaczego pracownicy waszej sieci w słupsku nie stosuja sie do promocjii , już dwa razy zamówiłem powiekszone zestawy i nie dostałem szklanek ??????????? to po co robiecie te promocje ? dodam ze szklanki byly ale nie kazdy je dostawał . mam nadzieje ze chociaz tutaj ktos zareaguje na moja skarge , nie wyobrażam sobie czegos takiego ze ja jako klient mam sie prosic ocos co firma sam proponuje w ramach promocjii , jet to naciaganie ludzi nic wiecej , czekam na odpowiedz 24 godziny , po tym czasie zaczne rozpisywac sie na kazdym forum dajac wam nauczke ze klienta sie szanuje , a nie OSZUKUJE
Wyślij
pracownik 2015-05-12 06:14:43
Witam wszystkich. To co tutaj piszecie to przechodzi ludzkie pojecie!!!! Moim zdaniem wasze treści na temat tej pracy sa niezwykle wyolbrzymione negatywnie... Ja pracuje w nowo otwartej restauracji czwarty miesiąc i nigdy nie zdarzylo się nikomu krzyczeć na kogos... menadżerowie jeśli się kluca to miedzy sobą a wobec nas sa po prostu super. Pracujemy naprawdę w milej atmosferze i nie wyobrażam sobie ze nie myjecie rąk...!!!!!!!!!!!!!Jedzenie jest nie zdrowe owszem ale przestrzegamy czasu jego waznosci i nie wyobrazamy sobie wydac czegos po terminie gościowi naszej restauracji...czas obsługi jest do poprawy ale wszyscy jesteśmy jeszcze nowi. Zarobki nie narzekam bo ciężko o prace, po za tym to pracuje mi się tam naprawdę z przyjemnoscia Zapraszam do restauracji w Żywcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PK 2015-07-19 06:46:36
Witam mam ponad 30 lat od kilku lat pracuje na czarno (tak się życie potoczyło ) czy osoby z takim wiekiem i więcej mają szanse na zatrudnienie w mc na zmianę nocną ? chodzi mi tylko o nocki ? po prostu szukam czegoś legalnego w końcu ciężko dostać legalną prace mając ubogie cv bo większość lat pracowałem na czarno , potrafię ciężko pracować to nie jest dla mnie problem :)i jakie zarobki są na zmianie nocnej ? z góry dzieki za odp pozdrawiam .
pracownik 2015-08-27 15:48:59
Szczerze odradzam pracy w McDonald^s w restauracji Arkadia 2 ( w carrefour) w Warszawie.
Atmosfera jest wprost fatalna.
Jest 2-3 spoko menedżerów, a reszta po prostu szkoda gadać.
Bywa , ze przyjdzie menedżer powie jaki ty jesteś chujowy i odejdzie i to na oczach kierownika.
To po prostu szkoda gadać.
Zarobki to jak wiadomo jak na początkowa prace to są ok.
Byłem na paru supportach( wymiany do innego MC) to było naprawdę w porządku, ale po prostu mój MC jest do dupy.
A potem się dziwą , ze jak pracownicy odchodzą to wystawiają im złą opinie.
Szczerze odradzam tej restauracji.
1
abc 2015-12-05 00:47:16
Restauracja w Mogilanach,specyficzna atmosfera,bardzo nieprzyjemna,obecnie próbuje się na nowo odbudować,mało pracowników,dużo się zwolniło,myślę ze nie jest to spowodowane samą pracą lecz atmosferą,zaskakujące jest to że tak wielka firma pozwala sobie na tak beszcelne traktowanie zwykłych pracowników,jak i menagerów.Chamstwo jak i arogancja pana Romana K. wobec pracowników przechodzi ludzkie pojęcie,prostackie odzywki,mobbing psychiczny inaczej nie jestem w stanie sama tego opisać.
Pracownik 2015-12-07 21:46:11
Jeżeli chodzi o Mogilany to tez mogę potwierdzić że nie najlepiej tam to wszystko wygląda,pracowałem tam jakiś czas, z biegiem czasu wszystko powoli szło w zlym kierunku,atmosfera nie do pomyslenia,a wiem że z początku mojej pracy było całkiem przyjemnie, nie polecił bym pracy w restauracji w Mogilanach(no chyba ze wrogowi:) )jest naprawde kiepsko,oczywiście nie wychodzi to z samych pracowników,grono menagerow robi chyba najwiekszy zament,wywołują presje na pracowniku,niestety są źle wyszkoleni w zakresie kierowania zmiana/większą ilością osób, kierownicy nad nimi też nie za przyjemni,przez co tak nieprofesjonalne podejscie do tematu robi wiecej złego niż dobrego, a jeżeli chodzi o samą prace w Mc Donalds to polecam,jest spoko,naprawdę-tylko nie Mogilany..... Tylko zarobki... takie sobie.
Pozdrawiam jak i Przestrzegam.
pracownik 2015-12-10 00:52:05
DO Cytrynka.
Zgodzę się z Tobą,bo jest oczywiste jak pracownik wymiguje się od powierzonego zadania z braku chęci,taki nie ma prawa bytu,tym bardziej że jest to zakład w którym trzeba pracować na wysokich obrotach,co nie zmienia faktu że taki kierownik zmiany jezeli ma jakiekolwiek zastrzeżenia do pracownika to powinien z nim porozmawiać na osobności,przynajmniej z odrobiną kultury,tak jak przystało na osobe reprezentującą dużą firmę. Ja opisałem atmosferę ogólną jaka panuje w restauracji na Mogilanach,nie przytaczając zadnych sytuacji,nie wiem jak odebrałaś mój wpis,pewnie negatywnie,jeżeli chcesz poprawić opinie na temat pracy w Mc w Mogilanach to podpowiem tyle że nie tedy droga,na początek trzeba zacząć od wewnątrz,będzie to miało odzwierciedlenie na takich oto forach.Czego naprawde zycze.
Bo jak już pisałem praca w mc Donalds nie jest taka zła,a zarobki?
Jak i Awanse..... :D....dla młodego w sam raz,młodziez w dzisiejszych czasach nie może być za bardzo rozpieszczana.....
Ania 2016-02-05 09:31:39
Pracowałam głównie na McCafe i z doskoku na kasach McDonalda. Świtnie mi się tam pracowało. Umowa o pracę, co prawda stawka nie powala, ale warunki bardzo fajne. Przerwę masz gwarantowaną, jak kończysz o 15 to o 15 wychodzisz i nic cię nie interesuje. Jak ruch był duży to zawsze ktoś przychodził mi pomagać, a jak nie było ruchu to z nudów sprzątałam albo pomagałam na kasach :) Wszystko od A do Z masz powiedziane jak trzeba robić i nigdy dzięki temu nie miałam niejasności czy nieprzyjemności z klientem. Praca fajna, szkoda tylko że mac jest otwarty piątek świątek i niedziela do późnych godzin :/ Ale to chyba jedyny minus.
KROKSI 2016-02-05 18:15:48
to o mcdonald mogilany krakow zakopiankaMOGILANY
racjonalny 2016-02-25 14:34:38
Nie wydaje mi się aby to była fajna praca. Przecież to jest praca na maxa na pełnych obrotach przez godzinę za marne grosze. Jak już ktoś chce pracować w MC to może w UK albo Niemczech to jeszcze potrafię zrozumieć ale nie w Polsce za tak marne grosze.
mexx 2016-03-31 04:52:15
hej.mam.pytanie.do.pracujacych.w.macu.
czy.jesli.sie.zatrdunie.moge.liczyc.ze.menedzer.mnie.zwolni.za.tydzien
Taktak 2016-05-13 20:37:55
Szkoda tylko że Mc'Donalds robi to tylko dla zysku...
Anetka 2016-06-02 10:21:09
Dziwią mnie Wasze opinie. Ja pracuję już trzy lata i sobie chwalę. Najważniejsze jak ludzie są fajni, bo dobrze nam się razem pracuje i wtedy nawet gorsze dni razem przechodzimy i do przodu. Nie mówię, że to praca na zawsze, ale jestem na trzecim roku studiów i ta praca mi odpowiada. A szczerze, jak kiedyś przyjdzie mi zmienić pracę, nie będzie łatwo. Spasowało mi tutaj.
Bzdury 2016-06-02 11:47:57
Pracowalam tam 3 lata i nigdy więcej
No bzdury 2016-06-02 13:21:06
Jeszcze napisz proszę że Roman jest super
1
Agnieszka 2016-06-07 18:59:43
Z ciekawości zaczęłam sprawdzać, co tam się wypisuje w internetach o pracy w Macu. Myślę, że opinie negatywne biorą się z tego, że głownie niezadowolone osoby się wypowiadają - jak zawsze. Ci zadowoleni nie szukają miejsca w internecie, żeby opisać to, że są zadowoleni. Negatywne emocje zawsze człowiek chce uwolnić ;)
Dużo się zmieniło, patrząc z pewnej już perspektywy. Atmosfera teraz w pracy jest naprawdę fajna i dobrze się pracuje. Jakoś się ustatkowaliśmy :) Zarobki też poszły w górę, podejrzewam, że jeszcze pójdą. Mnie się dobrze pracuje i wiem, że nie jestem jedynym takim przypadkiem.
Pozdrawiam :)
JA SAM 2016-08-08 21:00:54
W CH ARKADIA W DNIU 08.08.2016 GODZ OKOŁO 20, KUPIŁEM FRYTKI BYŁY ONE BARDZO NIE SMACZNE I DOPROWADZIŁY MNIE DO BOLESNEJ OBSTRUKCJI W WYNIKU KTÓREJ STRACIŁEM SWOEJ NAJLEPSZE SPODENKI NIE WSPOMNE ŻE TO BYŁY MOJE ULUBIONE SPODENKI. PO ZA TYM KUPIŁEM 4 COLE I PANI KASJERKA Z WIELKA ŁASKA DAŁA PAPIEROWĄ TORBE Z PAPIERU DO (SRANIA). BEZ POWAŻANIA I NIE DZIĘKUJE I NIE POZDRAWIAM
1
gość 2016-08-17 20:54:56
byłam w restauracji w łodzi t widziałam jak jedna z kierowniczek źle się zachowuje wobec dwóch dziewczyn na lobby jedna z nich ciągle popędzała kazała jej całe lobby umyć w 20 minut kazała im myć kosze ciągle sprawdzała kazała im poprawiać słyszałam jej wywody miałam iść do biura nie muszę jako gość tego to słyszeć co pani Gosia kierowniczka mówi i jak się zachowuje
Prezes 2016-08-17 22:15:57
Są dwa takie fajne ogłoszenia Restauracja McDonald's w Strzegomiu zatrudni pracowników oraz McDonald's Strzegom - pracownicy Zmiany Nocnej bardzo fajna sprawa, rozwijająca
Zostaw swoją opinię o McDonald's - Mogilany
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie McDonald's