brak logo

ASPEN

Kraków

Opinie o ASPEN

ona 2015-12-19 00:01:42
oszaleliście? co Wy chcecie coś na swięta od Aspenu??? No proszę Was... Najwyzej mogą Wam złotówkę ując ze stawki godzinowej..... żeby sami sobie porządne święta zrobili....
Rafal 2016-01-04 17:21:16
Ja nie wiem czy osoba która napisała te pierdoly ma równo pod sufitem. Przy stawce 5zl,żeby mieć 1500, trzeba wyrobić 300 godz. To daje ok 16 godz dziennie. Jesteś normalny człowieku?
morda 2016-01-06 19:47:32
ogarnij się Sobie..... zastanów się co wypisujesz..... 5-6 zeta to max co dostaniesz na godzinę w aspenie.... a stawki nocne??? znasz je??? wątpię..... max 50 groszy dodatkowo za godzinę!!! to dla ciebie dużo wyższe???? żenada!!!!
morda 2016-01-06 19:50:13
chyba że "Sobie" to kobieta.... i daje kierownikom za wyższą stawkę....
1
czytelnik 2016-01-10 10:48:59
To firma złodziejska....
Uciekajcie ludzie od nich,bo tylko oni nabijają kasę a Wam dają ochłapy.
Warunki socjalne gorze niż w Harlemie.
Mogłem się przekonać,bo pracowałem w "Realu",jak również na innej placówce.
Nawet kazali nam oszczędzać na środkach czyszczących.
Nie chcę nikogo obrażać ale to ludzie są sobie winni temu,że tak jest.
Wspólny strajk i domaganie się tego co gwarantuje Kodeks Pracy.
Wtedy firma "A S P E N" by sobie nie trafił do do d........
Zbuntowałem się i poj....... ta pracę.Teraz mam inną i jestem zadowolony.
Zaznaczam,że nie oczerniam ASPEN-U ale napisałem prawdę o tej firmie.
4
kasia 2016-01-14 09:07:18
witam moja mama tam pracowala było wszystko dobrze dopóki nie przyszedł kierownik krystjan z warszawy zwolnil jo i jej kolezanke bez podstawnie a swiadectwo to dostala takie ze można sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wytrzeć nawet nie ma pieczotki a pracowala w auchan lomianki jakiś gowniarz awansowal na kierownika i myśli ze mu wszystko wolno ale zaimie się tym inspekcja pracy a pracowala tam ponad 2 lata jak wcześniej była firma kobex to było idealnie
1
Gruby 2016-01-23 16:09:32
As pen to dobrze zorganizowany [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w gdańsku jest to samo, już nikt nie chce pracować zostali sami emeryci i próbują zalepiać braki personalne pracownikami nie dając ani podwyżek ani premii
1
ja 2016-01-28 17:53:40
Firma Aspen w Szpitalu JP2 w Krakowie to totalna porażka.Uważajcie szczególnie na kierowniczkę Irenę Siwek która stosuję mobbing wobec pracowników.
1
nie 2016-01-28 18:03:53
Firma Aspen w Szpitalu JP2 w Krakowie to masakra płacą 5,60 za godzinę a poniewieraja człowiekiem jak szmatą.Naprawdę nie polecam tej firmy to jakas porażka
1
gruby 2016-02-05 01:31:42
A co masz na myśli? Osoba sprzątająca to ktoś gorszy??? Popracuj sobie w takiej formie i zobaczysz ile trzeba się natyrać za te 6zł/h....
1
Luft 2016-02-13 15:32:38
Chciałem aplikować na to zaszczytne stanowisko w ASPEN ale jak przecztałem opinie jak płacą to dam sobie spokój. Grundo - ty chyba jesteś koordynatorem w ASPENie
Dlaczego nikt nie napisał, że niepłacenie za nadgodziny to przestępstwo przeciw prawom każdego pracownika. Stawka za godzinę nadliczbową to 150% zwykłej stawki lub 200% za niedzielę i święto a tutaj czytam, że za 300 godzin ktoś dostał premii 370 zł. Został ograbiony bo powinien dostać do pensji przynajmniej 1000 zł na rękę i do tego jeszcze dodatek za nocki co najmniej po 2 zeta na godzinę. Czy wiecie jak was szef orżnął za cały rok? Przecież to 12 tysiaków. On te pieniądze kisi na swoim koncie bo nie uwierze że kadry o tym wiedzą to kryminał. Jedna firma już za to zbankrutowała a prezes gdzieś się ukrywa. Przeczytajcie kodeks pracy a się wam rozjaśni.
Dziwi mnie że do tej pory żaden [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie meldował się w PIP za te nadużycia. W zębach przyniósłby pracownikowi zaległe pieniądze i całowałby go po piętach żeby został w pracy. No ale rzeczywiście w ASPEN pracują chyba niedojdy nie potrafiący zadbać o swoj interes. Może zacznijcie działać a nie psioczyć od kilku lat o tym samym. Tylu niezadowolonych gdy przyjdzie ze skargą to firmowe listy płac zostaną odrzucone jako dowód na to, że nie pracowaliście w nadgodzinach i w dniach świątecznych i nocnych. Czy tylko sprzątać umiecie?
2
pracownica 2016-02-21 11:12:05
dwarf.... chyba jesteś z ekipy kierowniczej aspenu co? Że takie głupoty piszesz.... W Aspenie nawet najniższej krajowej nie zarobisz.... chyba, że ze 250 godzin złapiesz... czyli prawie 2 miesiące w jednym.... Przecież nie trzeba być matematykiem żeby sobie łatwo policzyć... 6zł/h. Np luty ma 168h. 168h x 6zł = 1008zł... To pytam się... gdzie płacą dużo??? A co do rotacji.... u nas non stop ludzie się zmieniają. Każdy kto przyjdzie i zobaczy jak trzeba zapieprzać za te psie pieniądze, zaraz ucieka...
4
roko 2016-03-16 10:04:46
Aspęn to najbardziej upodlająca firma.Praca za 6,50PLN na rękę.W Modlnicy 1/2 pracowników to upośledzeni a 1/2 to Ukraińcy-nieroby.Na szczęście pracowałem tam bardzo krótko bo dałem się złapać na obiecanki.Dlatego wiem dlaczego tam pracuje tylu niepełnosprawnych umysłowo,bo mądry nie podejmie takiej pracy.
Na terenie Biedronki w Modlnicy ktoś ułożył rymowankę"Gdzie jest największe upośledzenie?-Tylko w Aspenie.Gdzie człowiek śmierdzi jak przyrodzenie?-tylko w Aspenie.
6
roko 2016-03-16 10:17:30
Wiem kolego kim jesteś piszący ten post.Wiem o jakiego brygadzistę chodzi wszystko co piszesz jest prawdą.Ten koordynator i kierownik już nie pracują.Przyszła nowa miotła, ale nie umie zamiatać.Nie będę się ujawniał ale Ty też mnie znasz,chociaż pracuję w innej firmie.
1
dino 2016-03-16 10:19:53
DEBIL
Miki 2016-04-01 00:01:52
Non stop są oferty że kogoś szukają a ludzi niema i niebedzie za tą stawkę i ponizanie
1
maja 2016-05-25 13:02:15
Witam. Ja obecnie pracuję w firmie Aspen i faktycznie kierownictwo jest ok choć nie do końca bo mam stopień niepełnosprawności i miałam dostać umowę o pracę i robię już prawie piąty miesiąc i jeszcze tej umowy nie dostałam, mało tego w ogóle nie dostałam egzemplarza umowy którą podpisywałam czyli umowę zlecenie. A co d osób pracujących w Aspen to się zgadzam z osobą poniżej, te baby które tam pracują (te starsze), przynajmniej na moim obiekcie są okropne, nic nie robią tylko za plecami obgadują, dokonują drobnych kradzieży itp...
zibi 2016-06-03 13:37:41
Pierdoły piszecie u nas Aspen płaci 5zł na godz. za 140 godz. to ile dostane 700zł ,az wstyd komus gadac.A oni wielcy panstwo prezesowie furami jezdzą za naszą krwawicę.Nie polecam złodziejskiej firmy nikomu!!!!!!!!!!!!!
4
Paul43 2016-06-24 09:07:47
Niestety ale to prawda i przykra prawda na poczatku daja umowe zlecenie a pozniej normalna umowe ale jestem osoba niepelnosprawna , czytajac powyzsze opinie mysle ze ta firma to jest duza bo dzialaja w calej Polsce ale jesli chodzi o proponowane warunki dla pracownokow to faktycznie proponuja stawki ktore byly dobre jakies 20 lat temu , firma zarabia na przetargach oferujac najnizsze koszty a takze placi chyba jedne z nizszych stawek godzinowych w Polsce , dlatego jej czas powoli dobiega konca gdyz od nowego 2017 beda musieli placic najnizsza krajowa przy umowie zlecenie .Zreszta nie dziwie sie takiej rotacji pracownikow bo juz nikt nie chce pracowac za mniej niz 10-8 netto na godzine w Polsce .Z czystym semieniem jednak odradzam kazdemu kto mysli o pracy w tej firmie gdyz niskie wynagrodzenia to nie jedyny problem bo dochodzi tez brak kompetencji od strony kadrowej problemy z umowami o prace bardzo dlugo sie czeka na podpisanie umowy , nie wiadomo kiedy sie ja dostanie co juz jest dowodem zlamania kodeksu pracy , Firma ta ma bardzo zawila biorukracje kierownicy zwalniaja sie po miesiacu pracy , stres , jesli chodzi o osoby z orzeczeniem traktuja je jak normalnych pracownikow i uwaga przy podjeciu pracy jeden dzien traktuja jako dzien probny bezplatny co calkowocie lamie przepisy prawa pracy gdyz nie ma czegos takiego jak praca prbna bez wynagrodzenia ...
4
misiu 2016-06-24 14:53:43
Firmie.Aspen.powinno.się.odebrac.ze jest,zakładem.pracy.chronionej.tam.jest.tski.wyzysk.ludzi.którzy.mają grupę niepełnosprawnosci.tratkują ich jak smieci Tak jak było na.szpitalu Jana.Pawła.w.krakowie.to.był.koszmar.jak.Pani.Ziutka.Kierowniczka pomiatała.mną.tego.nie.zapomnę.nigdy.
4
ochrona 2016-07-07 10:43:34
Aspenowi.powinno.się zabrac.nazwę zakład.pracy.chronionej.gdyz.traktują.ludzi.niepełnosprawnych.za.roboli.to.co.się.działo.na.szpitalo.jana.Pawła.w.krakowie.to.było.szkandaliczne.zachowanie.kierowniczki.ziutki.tak.kazała.do.siebie.mówic. taka..osoba.powinna.pracowac.na.polu.
5
Vincz 2016-07-15 23:40:43
Pracowałem na Kopernika niema kto robić ludzie są zmęczeni pracują po 200 300godzin za 6zl a dla kierownika haseł typu bo nic się nie robi dla firmy lub ze się śpi i nagonka to na dziendobry
2
Osoba sprzątająca 2016-07-20 07:13:54
Firma kant i oszust.Mam grupę o drugim stopniu niepelnosprawnosci.Pracowałam ponad rok.I gdy zrezygnowałam z pracy mówiąc że najpierw wykorzystam urlop rehabilitacyjny a dwa tygodnie jeszcze po pracuje żeby dostać ekwiwalent za urlop wypoczynkowy.Ledwie na nogach chodziłam do pracy (no cóż mając w domu troje dzieci,które sama wychwuje).Więc nie szłam na zwolnienie bo dodatkowy grosz by się przydał a firma mnie oszukala,gdyż po kilku dniach dostałam zwykłą wypłatę i świadectwo pracy gdzie wykorzystałam urlop wypoczynkowy. Żebym wiedziała że tak będzie to nie harowalabym te ostatnie 2 tygodnie. Przykro że tak robią z ludźmi,którzy naprawdę się starają ia firma ma ich w D. ...Żebym wiedziała ze tak zrobią to poszlabym na zwolnienie lekarskie a nie kulejac do pracy.
2
Paula 2016-07-26 14:19:47
Witam, jest tu ktoś kto pracuje albo pracował na sprzątaniu w markecie na al. Roździeńskiego w Katowicach i mógłby się wypowiedzieć na temat tej pracy?
Kamil 2016-08-01 11:41:01
Ludzie nie będą odwiedzać PIPu gdyż w większości to ludzie chorzy,ktorzy nie znają swoich praw,nie wiedzą,ze za nocki należy im się dodatek,za pracę w święta przynajmniej 100% to samo w niedzielę,za sobotę 50% Aspen celowo zatrudnia ludzi ograniczonych umysłowo,aby nie robili szumu.Sa inne prace fizyczne ,jak ochrona ,produkcja gdzie na luzie można wyciągnąć najniższa krajowa,bo w Aspenie nawet o to trudno.Do pracy przychodzi się zarabiać,a nie utrzymywać firmę.
2
Astarot 2016-08-27 19:45:30
Kup sobie lepsze okulary bo źle widzisz
1
vice prezes ds. ordynarnych 2016-09-04 23:02:06
I po przeczytaniu tych opinii nadal ludzie pytają o rekrutacje w tej firmie. Przecież to nie praca. To upodlenie!
2
dydka 2016-09-15 11:09:34
ASPEN.... masakra.... nigdy więcej nie chcę mieć z tym nic wspólnego!
Złodziejstwo i wykorzystywanie....
Mało tego.... potrafią przy wypłacie odciąć z 10 godzin za rzekome papierosy....
2
dydka 2016-09-15 11:12:36
Na kierownika możesz swobodnie iść... dobra robota.... jak będziesz palca trzymać (wiesz gdzie) to nic nie będziesz robić, a kasa na konto będzie wpływać. Wystarczy raz na jakiś czas upodlić kilku pracowników. Ni obrażam Cię oczywiście. Tak tam po prostu jest....
2
dydka 2016-09-15 11:26:07
Dodam tylko... żeby nie było ze jadę po Aspenie..... Jedyny "plus" tej firmy, to że płacą na czas... nie było problemu z wypłatą.... to jest ten jedyny "plus".... reszta to same "minusy"....
2
dydka 2016-09-15 23:52:07
bardzo dobrze się dzieje.... super.... zachęcam do pracy....
A.B.C.D. itd. 2016-09-16 20:24:11
a my chcemy naszego pana kierownika z powrotem.
kto mógł pomyśleć w tym Krakowie, że człowiek, który zawsze nas bronił przed ludźmi ze szpitala, jest nie na miejscu? potrafił opieprzyć, ale zawsze był po naszej stronie. A teraz przyjezdzaja jacys ludzie z krakowa i udowadniają że białe jest czarne, a czarne jest białe. jeszcze w tym roku niektóre z nas były na delegacji, żeby pomóc tym w krakowie na szpitalu i tam dopiero był syf... ślązaczek bedą uczyły porzadku.
Paranoja.
Panie Leszku czekamy na pana. Salowe ze Świętochłowic.
2
e.f.g.h 2016-09-20 08:32:39
Popieram A.B.C.D. To fakt pan kierownik ze Świętochłowic był człowiekiem wymagającym ale nie spotkałam się jeszcze z tym by ktokolwiek z kierownictwa szedł tak w obronie swych pracowników jak on.Teraz przyjeżdżają z Krakowa uczyć nas ślązaczek jak się sprząta a na swoich obiektach nie potrafili utrzymać porządku.Czyżby te obiekty padły????i teraz próbują schowa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u nas na Świętochłowicach...Daje do myślenia.
My salowe ze Świętochłowic nadal czekamy na naszego kierownika Pana Leszka mając nadzieję że jego brak to pomyłka
4
e.f.g.h. 2016-09-29 11:23:19
Jeśli chodzi o atmosferę na Świętochłowicach....masakra
Naiwna 2016-09-29 22:02:00
Do dziś miałam opory źeby napisać cokolwiek bo jestem ostatnią osobą źeby się wyźalać a tym bardziej komuś zaszkodzi ale bezsilność i utrataku godności mnie zabija chciałam bardzo podziękować p.Leszkowi za bardzo dobrą współpracę za cierpliwość wyrozumiałość i otwartość dlaczego GO nie ma? ? ? Teraz dopiero widać jak człowiek jest traktowany jako najgorsze zło. Panie salowe są poniźane wykorzystywane pomimo że mają grupy nawet cięźko usłyszeć słowo DZIĘKUJE. . Jest bardzo ciężko źle!!! Pytanie jak źyć jak funkcjowam w pracy w domu między ludźmi?? Jeszcze raz dziękuję p.Leszkowi za bardzo dobrą współpracę i źycze mu to co najlepsze. Rozźalone Panie salowe ze Świętochłowic. Atmosfera to Masakra.
1
Smutek 2016-09-30 07:33:13
Co się stało że Panie płaczą i nie mogą spokojnie wypocząć po pracy. Jest to możliwe że człowiek który jest na poziomie z klasą wydawało się nawet źe jest brat nią duszą Przyjacielem nagle stał się Bestìą Dlaczego!!! Fakt są osoby które nie płaczą tz. LIZUSY!!! Jest nawet osoba która do dziś by broniła i nie pozwoliła źeby szarpać jego imię ale sama ugrzęzla w tym bagnie chociaż nie raz miała nie przestaną noc i nie jedna łzę wylała ale jest silna za pomocą jej anioła stróża który czuwa nad nią i daje siłę źeby nie zwariować . Boźe ty widzisz i nie grzmisz spraw źeby BestIa znikła a wrócił człowiek na poziomie z klasą który był wraźliwy i przyjazny dla każdego. Nadzieja umiera ostatnia
3
szczera 2016-09-30 08:25:09
Odpowiedz do p Smtek..z Świętochłowic
Osoby na poziomie z klasą,pozostają na poziomie z klasą....tacy ludzie nie zatracaja swej godności i szacunku do samego siebie i otoczenia.Wychodzi na to że bestia była całe życie bestią...fałszywą i dwulicową a ten typ ludzi to najgorsze na co możemy trafić w życiu.A osoba która was broniła i posiadała wszystkie te zalety których brakuje waszej bestii na Świętochłowicach była widać niewygodna w waszej firmie a powinna być wizytówką tej firmy bo jaka opinia pracownika o szefostwie to taka opinia o firmie.....Walczcie o Tego co potrafił was docenić i traktować jako wartościowych ludzi....o ile macie na tyle odwagi.Powodzenia
2
szczera 2016-09-30 08:26:11
Odpowiedz do p Smtek..z Świętochłowic
Osoby na poziomie z klasą,pozostają na poziomie z klasą....tacy ludzie nie zatracaja swej godności i szacunku do samego siebie i otoczenia.Wychodzi na to że bestia była całe życie bestią...fałszywą i dwulicową a ten typ ludzi to najgorsze na co możemy trafić w życiu.A osoba która was broniła i posiadała wszystkie te zalety których brakuje waszej bestii na Świętochłowicach była widać niewygodna w waszej firmie a powinna być wizytówką tej firmy bo jaka opinia pracownika o szefostwie to taka opinia o firmie.....Walczcie o Tego co potrafił was docenić i traktować jako wartościowych ludzi....o ile macie na tyle odwagi.Powodzenia
1
Salowa 2016-10-02 19:57:07
Dużo myślałam o sytuacji panującej aktualnie na Świętochłowicach.... Pan Leszek to człowiek bardzo lojalny który co prawda był wymagający, ale potrafił nas zrozumieć i zapewne nie jedna z nas przekonała się iż może liczyć na jego pomoc nie tylko w sferze zawodowej, ale również w prywatnej. Potrafił słuchać i doradzić. Takich ludzi jak nasz pan Leszek rzadko się spotyka... A teraz przyszło nam współpracować z osobami które nie mają nic konkretnego do powiedzenia. Kontrole z Krakowa - ludzie którzy stracili szpitale w Krakowie przez brud, kiłe i nieudolne kierowanie personelem - uczą nas jak wykonywać swoją pracę.... Obecna kadra kierownicza używa hurtowo wazeliny aby pani epideniilog była zadowolona. Atmosfera w naszym szpitalu jest bardzo nieprzyjemna.... Ciągłe szukanie dziury w całym, poniżanie, chamstwo i dużo innych rzeczy które są nie zgodne z przepisami kodeksu pracy. Więc ja i wiele innych salowych czekamy na naszego Pana Leszka i mamy nadzieję, że szybko wróci spokój
2
Smutek 2016-10-04 22:21:18
Jedna to prawda choć smutna jak ma się szczęście odwagę i możliwość to nie zwlekać tylko bez żadnych skrupułów uciekać z tej firmy bo lepiej nie będzie to przykre ze po tylu latach uczciwej pracy na starość trzeba szukać pracy... w godnych i spokojnych warunkach... (Świętochłowice ) tak się dzieje że już brak łez...
1
Smutek 2016-10-04 23:49:26
Odpowiedz dla "hmm" nikt tak poprostu z nudów i dla frajdy nie pisze na forum swoich żali a tym bardziej nie wyraża swojego rozgoryczenie na to że jest na skraju wytrzymałość i boi się co jutro dzień przyniesie... jeżeli nie zna się tematu to proszę nie komentować wpisów które piszą osoby co przechodzą piekło za życia...
1
Smutek 2016-10-06 07:16:43
@eh... nikt nikogo nie prosi o dobre rady ... praca jest ok. Tylko atmosfera i utrataku wartości człowieka jest od dłuższego czasu niszczone panie płaczą po kontach są rozźalone i nie mają wsparcia ze strony kadry kierowniczej to jest smutne... p. Koordynator jeżeli by miał trochę swojej godności męskiej odwagi i honoru to by sobie poszukam nowa prace... to jest Powód dlaczego się tak dzieje... (Świętochłowice )
1
zrezygnowany 2016-10-06 18:54:41
Chciałem iść do nich na operatora maszyny sprzatającej ,ale chyba zrezygnujęskoro stawki marne i jeszcze poniżanie w pracy.
A.B.C.D. itd. 2016-10-09 20:48:23
Aspen... jak to było? Specjalnie przygotowanie spotkanie, żeby nastraszyć nas, że sprawdzicie kto wpisuje bzdury w gowork? Że będziecie wyciągać konsekwencje wobec tych osób, które obrażają obecnego koordynatora, brygadzistkę i kierownika, który podobno zastępuje pana Leszka?
Jesteście obłudni. Pan koordynator (Adam) każe się przepraszać za wpisy na tej stronie? Wiecie co to mobbing? Na Waszej stronie są procedury antymobbingowe. To spotkanie piątkowe też do tych procedur należało? Może w końcu dyrekcja tej firmy się dowie, co odpieprzacie na obiektach. Ciekawie, że aż tak bardzo boicie się głosu salowych ze świętochłowic, że próbujecie nas zastraszać. Za pół roku Was tu nie będzie, a my zostaniemy.
Aha i przypominamy, pan kierownik z Krakowa, zna choć jednego komornika ze śląska? pan koordynator adam, załatwił choć jedną umowę o pracę dla którejś z nas? Czy to wszytko była praca kogoś innego, a Wy teraz próbujecie zbić na tym kapitał? Pani brygadzistka może sie odezwie, dzięki komu jeszcze pracuje na naszym szpitalu?
My w Świętochłowicach nie zmieniamy zdania, tylko spotkania, które mają nas zastraszyć, które mają pokazać, jak to teraz jest świetnie, pokazują Waszą słabość. Pielęgniarka epidemiologiczna już z Was panowie zarządzający, śmieje się wszem i wobec i oficjalnie mówi, że chce innej firmy.
Szczerość to podstawa i naprawdę nie trzeba konfrontacji z pozycji siły. Nikt Was tego nie nauczył? Myśleliście, że "złoty człowiek" tak naprawdę nie jest "Bestią"? To myliliście się, tylko nikt już Wam nie ufa i nikt tego nie powie wprost i nie liczcie, że będziemy klakierować panu adamowi. Zresztą rok temu na tej stronie są wpisy o panu Adamie, wtedy jakoś nie przyjechaliscie rozmawiać, tylko załatwił wszystko nasz kierownik. Teraz nie wiecie jak postąpić.
4
sniezka 2016-10-10 17:34:51
firma Aspen w swietochlowicach ok!!!!!!!!!!!!?????????? chyba nie pracowaliscie tam .... dziewczyny sa ponizane i nie tylko dziewczyny bo jeszcze pan od wynoszenia smieci ,biedny latal na posylki a kierownictwo pozal sie boze ...lubili tylko wybranych tzn.. takich co donosili na innych jedna wielka masakra .... obaj doslownie obaj zero szacunku i kultury
1
sniezka 2016-10-10 17:35:24
firma Aspen w swietochlowicach ok!!!!!!!!!!!!?????????? chyba nie pracowaliscie tam .... dziewczyny sa ponizane i nie tylko dziewczyny bo jeszcze pan od wynoszenia smieci ,biedny latal na posylki a kierownictwo pozal sie boze ...lubili tylko wybranych tzn.. takich co donosili na innych jedna wielka masakra .... obaj doslownie obaj zero szacunku i kultury
1
... 2016-10-10 23:01:36
Olsztyn szpitak wss ,kierowniczka dorota ta czarna wysoka , przypier.. się do wszystkich i do wszystkiego , od załogi dziececego do wojewódzkiego , a to ,ze ktoś nie ma czapki na glowie ,ze ktoś na koczyki w uszach , obraczke slubna na palcu ,bo to cos może wpaść do gara z zupa , jakies pieprzone identyfikatory imienno nazwiskowe dali żeby to G.... nosic , buty w zmywalni i kuchni dali takie jak chinczykom , dziurawe przez,ktore wlewa się woda i nogi sa oin stop mokre,zamiast gumofilcow, wszystkim dali pedalskie koszulki zólte -facetom i kobietom !przy pakowaniu wozkow z jedzeniem jest taki bajzel i hałas jak w wariatkowie , każdy wrzeszczy i krzyczy, przyjęli kilku pojebow ,którzy sa zwylkymi robilami ,a uwazaja się za kogos lepszego i ten osobnik zachowuje się jak co najmniej jak kierownik
Zaskoczenie 2016-10-21 01:23:27
Czas minął...dziwne...gdzie te odważne osoby które komentarze mają na juz... żeby opluwac... juź im przeszlo... fajnie... ale chyba nie mieli na uwadze że...kij ma dwa konce...oliwa sprawidłowa i krzywda wraca podwójnie..
Świętochłowice
21.10.2016 2016-10-21 20:53:45
Zaskoczenie...co dziwne?jaki czas?jaki minął?.Chcesz komentarzy od odważnych osób?nie proś się bo Ci mogą oczy na wierzch wyjść..Nic nie przeszło i nic nie fajnie a kij rzeczywiście ma dwa końce.
Świętochłowice
monster 2016-10-23 11:07:18
Ja dostałam cukierka w magazynie przy środkach czystości w Szpitalu Śląskim w Cieszynie!
Zostaw swoją opinię o ASPEN - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ASPEN