Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ASPEN

Pracowałeś w firmie ASPEN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Iza N - 2014-06-20 13:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [atom9 - 2014-06-02 09:01:22]:
Raczej kierownictwo w Krakowie regionalne danego regionu wie, ale sam prezes Krzysztof Gorlich nie wie. Oni się kryją jedni drugich a niepełnosprawni robią nadgodziny i na marne kasa idzie do nich koordynatorów i kierownika
zdjecie uzytkownika
kermit84 - 2014-08-24 19:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w firmie aspen w centrum handlowym m1 real na alei pokoju kierownictwo jest wporzadku ludzie normalnie traktowani pensja za przepracowany miesiac w terminie atmosfera jest bardzo mila kierowniczka jest lajtowa pogada pozartuje z pracownikami a jak ktos przegina pale to dostaje ostra reprymende od kierownika obiektu
zdjecie uzytkownika
kermit84 - 2014-08-24 22:22:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ - 2013-08-28 07:27:26]:
w firmie aspen krakow centrum handlowe m1 real aleja pokoju kierownictwo jest w porzadku ludzie normalnie traktowani pensja za przepracowany miesiac w terminie atmosfera jest bardzo mila kierowniczka sprzatania aspen jest bardzo dobra dla wszystkich pracownikow aspenu pogada pozartuje z pracownikami dba o srodki czystosci odziez sluzbowa sprzety do czystosci obiektu. jezeli pracownik aspen przegnie to dostaje ostra reprymende od kierownika obiektu oraz dyrekcji centru handlowego. dyrekcja centrum handlowego chodzi i delegalnie sprawdza czystosc na obiekcie handlowym
zdjecie uzytkownika
kermit84 - 2014-08-24 22:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ - 2013-08-28 07:27:26]:
w firmie aspen krakow centrum handlowe m1 real aleja pokoju kierownictwo jest w porzadku ludzie normalnie traktowani pensja za przepracowany miesiac w terminie atmosfera jest bardzo mila kierowniczka sprzatania aspen jest bardzo dobra dla wszystkich pracownikow aspenu pogada pozartuje z pracownikami dba o srodki czystosci odziez sluzbowa sprzety do czystosci obiektu. jezeli pracownik aspen przegnie to dostaje ostra reprymende od kierownika obiektu oraz dyrekcji centru handlowego. dyrekcja centrum handlowego chodzi i delegalnie sprawdza czystosc na obiekcie handlowym
zdjecie uzytkownika
halina - 2014-08-29 01:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wyczytałam, to grupa Aspen świadczy usługi w zakresie sprzątania, żywienia zbiorowego, oferują pełen zakres usług porządkowych oraz sprzątania. Działaja w centrach handlowych znanych sieci jak Carrefour, Metro AG, Plaza Center, Auchan, Geant, Apsys, Ikea, a także szpitalach, hotelach, centrach rozrywki itp.
zdjecie uzytkownika
Pracuś-Aspenu - 2014-10-07 05:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam po co to biadolenie??????????
Zjednoczenie na forum internetowym...
Powziąć odpowiednie decyzje i ???????
"Wytoczyć Działa" ,ale to trzeba chcieć -wspłónie
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-14 12:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam :) A wie ktoś może jak jest z pracą w tej firmie na Cateringu, w kuchni na Ul. Śniadeckich na terenie szpitala Kopernika?
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-10-15 21:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj na goworku aspen ma ogłoszenie na staż. Jak napisali firma farmaceutyczna, Aspen Pharma, poszukuje na pół etatu studentki/ studenta do pomocy przy pracach biurowych. Poszukują osoby energicznej, zorganizowanej, dyspozycyjnej i z bardzo dobrą znajomością języka angielskiego. To staż płatny, idzie sie czegoś nauczyć, ktoś wie?
zdjecie uzytkownika
aspen - 2014-11-15 20:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w firmie Aspen przez pół roku. Dzisiaj sama sobie się dziwię, że tak długo tam wytrzymałam. Zarobki 5,5zł/h. Pracownicy są źle traktowani, ciągle kobiety się zwalniają, gdyż nie wytrzymują tej presji i ciągłego stresu. Trzeba ciągle być pod telefonem, non stop dzwonią, że nagle mamy przyjść do pracy, bo brakuje ludzi na innym oddziale. Największemu wrogowi nie życzyłabym takiej pracy.
zdjecie uzytkownika
On1992 - 2014-11-18 13:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja dzisiaj zadzwoniłem w sprawie pracy w aspenie w centrum dystrybucyjnym biedronka w Sieradzu. I pani powiedziała 5 zł za godz oprócz sprzątania dodatkowo praca przy załadunkach i rozładunkach tirów. Zatkało mnie. Ku... Mac. I jak tu żyć godnie
zdjecie uzytkownika
robaki z jednej paki - 2014-12-03 12:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aspen w carrefour Bytom stanowczo nie polecam szkoda zdrowia za smieszne 5 zeta
i od brygadzistki z daleka na 5 km.
zdjecie uzytkownika
kapitan chrząstka - 2014-12-29 12:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co macie do tej pani brygadzistki? przecież idziecie do pracy pracować na wynik swój i całej firmy ogólnie a nie dla pani brygadzistki. musicie odeparować pewne rzeczy od pracy jeśli chcecie mieć dobre wyniki. czy na wszystkich stanowiskach zarabia się 5 zł za godzinę czy można ucelować w jakieś lepsze stanowisko?
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-01-22 14:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pierwsze słyszę, żeby ktoś zarabiał tutaj 5 zł na godzinę tak naprawdę to jest przecież bardzo niska kwota i nie wiem komu tak naprawdę opłaca się pracowac za taką stawkę. Dajcie znać jak to wygląda konkretnie i nie ma już tutaj informcji żadnych w zakresie rekrutacji u nich? mam nadzieje, że ktoś się jeszcze odezwie.
zdjecie uzytkownika
genio - 2015-01-26 10:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [`ruda - 2014-03-31 20:04:26]:
firma aspen jest najgorsza dlatego ze leca kulki z pracownikami i nie placa tyle co czeba i nadodatek ucinaja godziny.
zdjecie uzytkownika
kapitan bomba - 2015-01-30 09:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Aspen w carrefourze w Bytomiu tragedia,mobing kominacje z godzinami żeby mieć coś dla siebie i inne rzeczy.Jedna stawka dla wszystkich 5 plz czy chodzi z wózkiem i mopem po sklepie lub ciągnie wózki z parkingu po 12 sztuk i osoba pracująca na belownicy wszyscy są przypisani do jednego wora co jest absurdem,dlatego jest walka o godziny bo co mozna zarobić jak się ma piątkę na godzinę dlatego mamy mobing od strony brygadzistki która pracuje na umowe o pracę,własnie dla takich
osób dedykuję aby się zapoznać z przepisami podaję link do strony i to tyle.


5 rzeczy, których nie musisz robić jeśli jesteś zatrudniony na umowę zlecenie.


(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jaco - 2015-02-06 20:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja równiez jestem w lekkim szoku po przeczytaniu ile Aspen proponuje, przecież 5 złotych netto przy 160 godzinach to wychodzi 800 złotych na rekę. To sie w ogóle nie opłaca, biedronka płaci ponad dwa razy więcej. Na jakiej umowie w ogóle pracujecie, że jest poniżej minimalnej krajowej, zlecenie? Czemu decydujecie się na takie stawki?
zdjecie uzytkownika
Mutak - 2015-02-24 02:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Aspen zajmuje się sprzątaniem, żywieniem czy to w przypadku miejsc prywatnych czy publicznych jak choćby szpitale. Dziwią mnie trochę te opinie, bo do tej pory myślałem, że firma stoi na wysokości zadania i potrafi się wywiązać ze swoich ustaleń. Oczywiście zarobki nie zachęcają do wielkiego zaangażowania, ale może jest jakaś opcja renegocjacji stawki?
zdjecie uzytkownika
miroo - 2015-03-11 12:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, ja potwierdzam tą opinię kolegi wyżej, że czesto z tej firmy jest ekipa sprzątająca w szpitlach, przynajmniej w tych w Warszawie...tylko nie rozumiem o co chodzi z innymi komentarzami? moim zdaniem to jak jest posprzątane zależy tylko i wyłącnzie od danej osoby, któa sprząta, ale fakt jest taki, że to firma powinna zadbać o wybór dobrych prcowników.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-12 20:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeczytalam wszystkie komentarzee i zgadzam sie z niektutymi komentarzami praca na obiektach jest wyczerpujaca mobing w pracy mala pensja praca za 5.50 osoby na obiektach zwalniaja sie nie wytrzeymuja presji brak rak do pracy kobiety pracuja dzien w dzien po 12-godz dobre pracownice odchodza zostaja nieudacznicy kture nie umia sprzatac kierownitwo nie dba o pracownikow funkcyjne gonia do pracy non stop do tego krzykiem chca miec efekty na oddzialach tylko nie ma kto pracowac odradzam prace w aspenie do puki pracownik nie bedzie doceniany moja ocena duża dwója.
zdjecie uzytkownika
Marian - 2015-03-15 11:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ta firma sprząta tez c.h.Real w Bytomiu potrzebuje nazwisko pani kierownik z tamtą wiem ze ma na imię Marysia proszę o pomoc jeśli ktoś wie
zdjecie uzytkownika
iunia - 2015-03-30 08:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza firma w wwarszawie a szczegulnie na obiektach cearefour na bemowie i na arkadi na bemowie ia rkadi na bemowie pracownik firmy sprzatajacej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robi a komus [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiaja zeby tylko kierownikowi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wlezc jakwazelina
zdjecie uzytkownika
KAJA - 2015-04-10 20:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FIRMA ASPEN W KRAKOWIE T PORAZKA NA SZPITALU JANA PAWLA KIEROWNICTWO SZPITALA POWINNO SIE DOWIEDZIEC JAK PRACUJA PANIE SPRZATAJACE A RACZEJ CZYM SPOLKUJA MOPY POD UMYWALKA BO DOSTAJA NA ODDZIAL 8-10 MOPOW ROZNOSZA ZARAZKI A KIEROWNICTWO ASPEN UDAJE GLUPKA PLACA 5.50 ZA GODZ HARUWA MOBING [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A JAK NIE WIERZYCIE PROSZE SIE PRZYJMOWAC PRACA JEST BO SIE Z ASPENU ZWALNIAJA UMOWA ZLECENIE PO 12 GODZ DZIEN W DZIEN I MODLCIE SIE ZEBYSCIE NIE TRAFILI NA FUNKCYJNE BOZENKE I ZUCIE MORDY DRA OSOBY BEZ WYCHOWANIA I TAKTU NADAJACE SIE DO KOPANIA ZIEMNIAKOW LIZUSY ..
zdjecie uzytkownika
isia - 2015-04-16 20:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ASPEN NA UL ŚNIADECKICH ,NA KUCHNI Z KIEROWNICZKĄ PANIĄ IRENĄ OD RANA JEST NIE DO WYTRZYMANIA ,SZKODA SŁÓW NA TĄ KOBIETĘ JEJ INTELIGENCJA TO PONIŻEJ ZERA LUDZI TRAKTUJE JAK ŚMIECI,NIE MA DO NICH SZACUNKU.CODZIENNIE MA ZŁY HUMOR,MYŚLI ŻE JEST NAJMĄDRZEJSZA,A W RZECZYWISTOŚCI NIEWIELE WIE.WIE TYLKO JAK SWOJE FLUSTRACJE WYŁADOWAĆ NA LUDZIACH,DZIWIĘ SIĘ ŻE JESZCZE NIE WYLĄDOWAŁA W SĄDZIE ZA MOBBING I ZNĘCANIE SIĘ NAD PRACOWNIKAMI.ZASTANAWIA MNIE DLACZEGO NIKT Z KIEROWNICTWA WIEDZĄC O TYM CO SIĘ DZIEJE W FIRMIE NIE REAGUJE.PASOWAŁO BY TAM WPUŚCIĆ REPORTERÓW Z UKRYTĄ KAMERĄ ABY LUDZIE ZOBACZYLI JAK WYGLĄDA PRACA W FIRMIE NA KUCHNI I JAKI POZIOM REPREZENTUJE KIEROWNIK KUCHNI.KOBIETA MA PROBLEM ZE SOBĄ POWINNA IŚĆ DO PSYCHOLOGA,BY ROZŁADOWAĆ SWOJE EMOCJE MOŻE NIECH IDZIE NA SIŁOWNIE.NAJGORSZEMU WROGOWI NIE ŻYCZĘ PRACY NA KUCHNI PRZY UL ŚNIADECKICH,TAM WYTRZYMUJĄ TYLKO SAMI DESPERACI BO NIKT NORMALNY BY Z NIĄ NIE WYTRZYMAŁ,JEST TAM BARDZO DUŻA ROTACJA PRACOWNIKÓW.POZOSTALI KIEROWNICY POSZCEGÓLNYCH DZIAŁÓW SĄ WPORZĄDKU.
zdjecie uzytkownika
Esmeralda - 2015-04-17 21:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w firmi i jestem zadowolona. Ci korzy pisza to im sie nie chce robic niech chyca sie pracy a w glowie bzdury
zdjecie uzytkownika
sanepid - 2015-04-18 15:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Esmeralda - 2015-04-17 21:35:11]:
Ktos kto tu odpisuje na te zarzuty jest podstawiony ,potrzebna pomoc tym ludziom i z wyzyskiem z obozem pracy ktory stworzyli
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ASPEN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ASPEN?
Zadaj pytanie