Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ASPEN

Pracowałeś w firmie ASPEN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Lucyna - 2013-06-01 16:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aspen nie polecam masz zozo23 racje osoby na umowe zlecenie sa traktowane ja zwkle zero ale coz jak ludzie sa biedni i musz znosci upokorzenie zeby pracowac i utrzymac rodzine za te 1200 zl

inni to wykorzystuja

Pani(usunięte przez moderatora)JEST OK DA SIE Z KOBIETA JESZCZE DOGADAC

NO TEZ MUSI TRZYMAC RYGOR BO WSZYSCY BY CHODZIL JAK SWIETE KROWY W INNDIACH DO CHOLERY JEST KIEROWNICZKA MUSI KEROWAC TYM CALYM ZAMIESZANIEM
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-19 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile można tam zarobić?
zdjecie uzytkownika
Iza - 2013-06-21 14:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonim - 2013-06-19 07:15:05

Ile można tam zarobić?
Najniżej jak tylko jest to możliwe według ustawy. No chyba że jesteś koordynatorem i trzymasz sztamę z kierownikiem. Razem możecie więcej. :)
Co zagrabione to wasze :)
zdjecie uzytkownika
ku - 2013-07-29 11:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka a jak jest obecnie coś na lepsze się zmienilo czy nadal podobnie?ile moze obecnie koordynator w ASpen zarobic do reki netto?
zdjecie uzytkownika
nepsa - 2013-08-17 16:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic się nie zmieniło,na liście płac są osoby,które nigdy nie pokazały się na obiekcie.Wszyscy z rodziny.A my musimy na nich robić.I nie ma na nich kary.Nikt nie zgłasza ,bo się boi albo nie wie gdzie.
zdjecie uzytkownika
gypsyking - 2013-08-18 19:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nepsa jak to są na liście płać a nie ma ich na obiekcie?a jak by była jakaś kontrola jak to jest możliwe jeśli podpisuje się listę to raczej należy być na miejscu pracy może to było jednorazowe jakieś wydarzenie szczególne
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-27 07:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jak firma. Płacą terminowo, co do reszty to jest to raczej praca na chwile, póki nie znajdzie się czegoś lepszego. Zastraszania i mobbingu nie doświadczyłem ale może to po prostu dlatego że mam grubą skórę i nie zwracam na to uwagi. Swoich godzin należy pilnować JAK W KAŻDEJ FIRMIE. To tyle...
zdjecie uzytkownika
Iza - 2013-08-27 15:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-08-27 07:04:59

firma jak firma. Płacą terminowo, co do reszty to jest to raczej praca na chwile, póki nie znajdzie się czegoś lepszego. Zastraszania i mobbingu nie doświadczyłem ale może to po prostu dlatego że mam grubą skórę i nie zwracam na to uwagi. Swoich godzin należy pilnować JAK W KAŻDEJ FIRMIE. To tyle...
Jak jak to jest normalnie, listy co dziennie się nie podpisuje tylko wszystko odrazu. a jak ktoś podpisze a go nie ma w danym momęcie to pokazuje się inną osobę za kogoś nie obecnego. Ważne że sztuki się zgadzają nie ważne że to są inne osoby. 11 osób i 11 podpisów. To tyle, a jak coś wyjdzie to dzwoni się do kogoś i zwołuje na stanowisko bo idzie inspekcja i sprawa gotowa.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-27 21:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile się zarabia w tej firmie Aspen na tą chwile dużo,mało?Można na nadgodzinach powiększyć obie podstawową wypłatę
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-28 07:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
raczej trzeba niż można bo z podstawowej to ciężko wyżyć. ale wszystko zależy od kierownictwa
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-28 21:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie zarobki w Aspenie na tą chwilę?LUdzie zadowoleni wypłata zawsze na czas jest trzeba wiedziec gdy sie kredyty poiada
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-29 19:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
około 6 zł za godzinę
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-31 13:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na rękę 6 zł. godzin trzeba pilnować ostro bo kroją. z aspenem jest tak: jak trafisz na dobre kierownictwo to k, jak trafisz na popłuczyny i rynsztok to masz problem.
zdjecie uzytkownika
iza - 2013-09-01 14:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-08-31 13:24:37

na rękę 6 zł. godzin trzeba pilnować ostro bo kroją. z aspenem jest tak: jak trafisz na dobre kierownictwo to k, jak trafisz na popłuczyny i rynsztok to masz problem.
witajcie raczej tych dobrych co są dla pracowników to nie ma. (usunięte przez moderatora) trzeba co miesiąc samemu sobie liczyć i sprawdzać naliczenia wypłat w ASPEN, a jak masz dużo nadgodzin to wezmą tobie podatek i wychodzisz na tym fatalnie to lepiej nic nie robić a nie harować jak wół i nic nie mieć. Kierownicy to są tylko do brania pieniędzy tak czy owak by głowa miała spokój, rence i nogi też. Tam rządzą brygadzistki i jak podpadniesz koordynatorce to ona zostanie a ty wylecisz. Tak jest na politechnice nie polecam. Sprzątaczka rządzi kierownikiem a nie kierownik sprzątaczka która jest koordynatorem wielkim.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-11 22:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjmuja tez do pracy osoby z czesciowa grupa inwalidzka czy niekoniecznie chodzi mi o prace dla 50letniej kobiety szukajacej stałego zatrudnienia
zdjecie uzytkownika
Hello - 2013-09-30 19:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jeśli chodzi o pracowników farmaceutycznych to jakie sa warunki pracy . Podpowiedzcie, bo nie wiem czy nie szkoda czasu jak zaproszą...
Ile płacą , jak z weekendami tez pracujemy?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-02 20:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na "rękę" 5.50zł,trzeba by z pracy nie wychodzić,żeby zarobić 1100zł,gdzie wypoczynek po "maratonie",gdzie czas dla rodziny,itp.A kto da tyle godzin,ledwo 100 i trochę czasami.Pozdrawiam ASPEN-owiczów..
zdjecie uzytkownika
thyyyyj - 2014-01-10 17:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [;-) - 2013-05-30 08:54:40]:
nie polecam aspenu (usunięte przez administratora)ludzi a jak ktos sie postawi wylatuje tak robi kierowniczka na (usunięte przez administratora) w Krakowie
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-02-09 15:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-09-11 22:06:56]:
Moim zdaniem Aspen jest nie w porządku wobec innych ludzi którzy tam charują np.Niskie zarobki,Mało godzin,Wredni ludzie
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-15
Żródło: konektia.pl
Legnica
(dolnośląskie)
Identyfikacja oferty   Identyfikator oferty: StPr/14/0927 Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Legnicy Data aktualizacji oferty w CBOP 2014-04-15 Data zgłoszenia oferty do Urzędu Pracy: 2014-04-14 Oferta ważna do: 2014-05-13     Dane firmy/przedsiębiorstwa   Nazwa firmy: ASPEN Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Adres: Po umówieniu telefonicznym 59-220 Legnica , Polska Branża: Specjalistyczne sprz
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-02-17 22:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie może Aspen powinien zwiększyć liczbę godzin, to i zarobki byłby nieco większe, wtedy mniej ludzi by narzekało, no chyba, że zaczęliby narzekać, że za dużo pracy.
zdjecie uzytkownika
`ruda - 2014-03-31 20:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam firmy ASPEN w KRAKOWIE(szpital J.P.2)Ludzie na umowę zlecenie pracują za 5.5zł.(netto) na godz.przy czym na rachunku mają 6.8(netto)- a 1.3zł gdzie ląduje,w czyjej kieszeni.Ludzie przestrzegam WAS przed Ireną Siwek(koordynator obiektu)i pracą w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Iza - 2014-04-01 16:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [`ruda - 2014-03-31 20:04:26]:
Witam wszystkich byłych pracowników ASPEN, o tym wszystkim powinien się dowiedzieć z Pan Krzysztof Görlich, kierownik ASPEN. Ja opisałam jemu cała prawdę co się działo na uczelni studenckiej w Poznaniu ale no niestety, przyjechał zastępca pana Krzysztofa Görlich i ma układy z Robertem Z z Ikei i musiałam odejść.
Bo taka jest nasza Polska, zgnębić , wykorzystać i zgarnąć fortunę ile się da a człowieka później wykopać na bruk.
Niedosyć że fortuna z nieba im płynęła to i tak przewały robili z Kałużą Gochą na Polibudzie Pisali że pracowali w weekendy od piątku do niedzieli a w cale ich nie było tylko obsada była z kalekich ludzi a Kałuża z Robercikiem garneli kasę na konto za prace w weekendy. Tak robili ludzi na szaro.
Wstyd i hańba, a jakie ich są sumienia ? Tego nie wie nikt, moje sumienie nie dawało by mi spokoju, Oni to chyba do piekła pójdą maja dwa wcielenia. A kłamstwo Kałuży to jak Pinokio nie długo z tym nosem nie wejdzie na Polibudę bo jej się nos nie zmieści.
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-04-07 12:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Anonim - 2013-06-19 07:15:05]:
stabilna firma, a z kasą jak wszędzie
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-04-07 12:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiki - 2014-04-07 12:02:18]:
stabilna firma, a z kasą jak w każdej firmie sprzątającej
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-04-10 20:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie tam trzeba zwracac za badania 85 zl gdzie sie tak placi z tego co pamietam zawsze pracodawca zwracal za badania a tu trzeba im zwracac za co ...........chyba im brakuje na srodki bo na wszystkim oszczedzaja ... wyzysk ludzi
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
18 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ASPEN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x