brak logo

Z.P. ALEXANDER

Chwaszczyno

Opinie o Z.P. ALEXANDER

anonim 2010-08-23 17:39:39
Firma niepoważna, ludzi maja za nic, lamią prawo pracy pierwszy raz kazano mi zrobić badania lekarskie na własną rękę i to bez skierowania, jak to usłyszałem to od razu wiedziałem ze nic z tego nie będzie mysla ze ludzie nie znaja prawa pracy, mimo ze obiecywali umowe o prace a pozniej umowe o dzielo bo „lekarz na urlopie”. Skończyło sie na nerwach, obiecankach, straconym czasie i pieniądzach na dojazd i pracy bez placy i umowy, bo koles postanowili przetestować kolejna osobę,(usunięte przez administratora) Zenada ale to nowe standardy na dzikim rynku pracy w Polsce gdzie liczy się (usunięte przez administratora) i wlasne zyski
4
myszka_17143 2010-11-25 21:03:07
Nie zgadzam sie z ta opinia iz pracuje tam od 15 lat i jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pensja jest wyplacana na czas szef jest w porzadku koles a z reszta pracownikow jestesmy zżyci jak rodzina.
KOCUR 2010-11-30 18:20:37
Kto tak napisał(usunięte przez administratora).
Piszcie czy tak jest naprawdę ???
anonim 2010-12-15 18:58:07
Praca w tej firmie na pewno nie przypomina tak rodzinnej afmosfery jak jedna osoba pisze. Nie zna sie godziny opuszczenia firmy, dopiero na slowo szefa mozna laskawie pojsc do domu. Kobiety na produkcji traktowane sa jak roboty, wogole nikt nie liczy sie z tym, ze maja dzieci i swoje rodziny. Pracuje si� kilkanascie godzin na dobe , a to na pewno nie przypomina bajki.
2
anonim 2011-01-10 10:35:47
myszka_17143 - 2010-11-25 21:03:07

Nie zgadzam sie z ta opinia iz pracuje tam od 15 lat i jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pensja jest wyplacana na czas szef jest w porzadku koles a z reszta pracownikow jestesmy zżyci jak rodzina.

WITAJ MYSZKA!!!!CHCIALABYM PRACOWAC W WASZEJ FIRMIE T.J. ALEKSANDER W CHWASZCZYNIE.SLYSZALAM ZE SA DOGODNE GODZINY PRACY,T.J. 6-14.I STAWKA NIBY 2000 NETTO ,CZY TO FAKT CZY FALSZ????JAK SIE MOZNA ZAKWALIFIKOWAC DO GRUPY PRACOWNICZEJ????
1
KOCUR 2011-01-13 23:00:12
anonim - 2011-01-10 10:35:47

myszka_17143 - 2010-11-25 21:03:07

Nie zgadzam sie z ta opinia iz pracuje tam od 15 lat i jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pensja jest wyplacana na czas szef jest w porzadku koles a z reszta pracownikow jestesmy zżyci jak rodzina.

WITAJ MYSZKA!!!!CHCIALABYM PRACOWAC W WASZEJ FIRMIE T.J. ALEKSANDER W CHWASZCZYNIE.SLYSZALAM ZE SA DOGODNE GODZINY PRACY,T.J. 6-14.I STAWKA NIBY 2000 NETTO ,CZY TO FAKT CZY FALSZ????JAK SIE MOZNA ZAKWALIFIKOWAC DO GRUPY PRACOWNICZEJ????

2 tys to w biurze,a na produkcji to zarobisz parę złotych więcej Praca jak są zlecenia po 10 godzin plus wszystkie soboty pracujące.
Nie narzekam tylko dojazdy do pracy to dwie godziny dziennie.
1
anonim 2011-01-19 22:50:56
KOCUR - 2011-01-13 23:00:12

anonim - 2011-01-10 10:35:47

myszka_17143 - 2010-11-25 21:03:07

Nie zgadzam sie z ta opinia iz pracuje tam od 15 lat i jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pensja jest wyplacana na czas szef jest w porzadku koles a z reszta pracownikow jestesmy zżyci jak rodzina.

WITAJ MYSZKA!!!!CHCIALABYM PRACOWAC W WASZEJ FIRMIE T.J. ALEKSANDER W CHWASZCZYNIE.SLYSZALAM ZE SA DOGODNE GODZINY PRACY,T.J. 6-14.I STAWKA NIBY 2000 NETTO ,CZY TO FAKT CZY FALSZ????JAK SIE MOZNA ZAKWALIFIKOWAC DO GRUPY PRACOWNICZEJ????

2 tys to w biurze,a na produkcji to zarobisz parę złotych więcej Praca jak są zlecenia po 10 godzin plus wszystkie soboty pracujące.
Nie narzekam tylko dojazdy do pracy to dwie godziny dziennie.

DZIĘKI KOCUR ZA ODP;-) TERAZ GDZIEKOLWIEK MASZ ROBOTĘ TO DOJAZD NA PORZĄDKU DZIENNYM,ACZKOLWIEK ZNAM NIELICZNYCH CO W KAPCIACH ZAPYLAJĄ DO ROBOTKI>>>>>A CO DO PRACY,NIE ZNASZ NAMIARÓW CZY MOŻE SĄ NABORY DO WASZEJ FIRMY????
Lala 20 2012-10-19 20:54:20
Witam, czy ktoś coś może powiedzieć o materiałach włożonych w domy. Zastanawiam się nad zakupem od nich domu. Mam 5 osobową rodzinę i trochę się obawiam, czy to poważna firma, czy można im zaufać????
Nie chce zostac na lodzie.
Prosze o info
1
budowlaniec 2012-11-14 12:20:15
nie ryzykuj, tandeta i bylejakość!
Chwaszcz 2012-11-16 22:03:26
Dlaczego?? Co tam jest nie tak?
budowlaniec 2013-01-18 09:26:52
zapytaj o referencje
deweloper od dwóch domków...
daria1234 2014-10-14 18:25:58
czy wiadomo jaka jest sytuacja w firmie w chwili obecnej?
jak sie pracuje, jakie pieniadze, atmosfera w pracy.Napiszcie co wiecie.
tomek IIII 2015-02-03 20:03:17
MTomek jeśli będziesz czekał na pozytywne opinie, to nie wiele z tego wyjdzie,musisz skonkretyzować czy chodzi Ci o dział handlowy, sprzedaż sieciową, narzędziownię, poligrafię. Dział handlowy daje największe możliwości, bo masz czynny kontakt z firmami branżowymi. a przy odrobinie obrotności dają Ci odpowiednie wynagrodzenie. Masz do dyspozycji samochód służbowy i podstawowe narzędzia pracy biurowej w terenie. Sam chętniebym do nich aplikował gdyby nie fakt braku ogłoszeń o pracę
Pracownik 2016-02-25 17:26:41
pracuje w tej firmie w chwili obecnej i nikomu nie polecam. Godziny pracy 6-14 a nie pamietam kiedy ostatni raz pracowalismy w tych godzinach. Oboz pracy. Oszukuja na zwolnieniach, ciagle pretesje, nieodpowiedzialni ludzie pracuja w tej firmie, pieniadz dobry ale kosztem zdrowia i rodziny. Ciagle zabieranie czegos do domu i wieczne zmiany zdania. Pracujac w alexandrze trzeba sie poswiecic tylko firmie. Nie mozna chorowac i miec rodziny, bo nigdy nie znasz godziny powrotu do domu, gdyz czas pracy jest tam nieokreslony. Pozdrawiam wszystkich pracownikow tego obozu.
1
Zainteresowana 2016-03-01 18:23:56
Jestem zainteresowana pracą w dziale produkcyjnym,jakie trzeba mieć umiejętności i kwalifikacje,jak z umową o pracę,podpytam też ile można zarobić pracując osiem godzin,czy są jakieś premie za wyniki czy firma dba o pracownika.
Będę wdzięczna z informację
Zainteresowana 2016-03-05 00:16:56
Jakie pytania będą przy rozmowie kwalifikacyjnej.
Będę wdzięczna z informację
Ktoś 2016-04-13 16:55:19
I z tym się zgadzam. Też pracuję w tej firmie i ludzi traktuje sie jak roboty. Nigdy nie wiadomo do której godziny bedzie sie pracowac i co z soba nie wspominając o czymś takim jak ,,nadgodziny" czy sobot za którą w innych firmach płaci sie inaczej.
lol 2016-05-09 09:15:25
Wiadomo czy oferta pracy na kierownika produkcji jest jeszcze aktualna? Nie ukrywam, że chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że posiadam wymagane 3-letnie doświadczenie, ale szkoda, że nie określili jakich zarobków można się teraz spodziewać u nich. Dzięki
Zostaw swoją opinię o Z.P. ALEXANDER - Chwaszczyno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Z.P. ALEXANDER