Eveline Cosmetics S.A.

Warszawa

Opinie o Eveline Cosmetics S.A.

cruellz 2015-10-20 20:51
Nie byłabym taka pewna zwłaszcza ze flot owiec czasem pełni rolę kierowcy...
3
aaa 2015-10-20 20:56
Coś mi się wierzyć nie chce zwłaszcza ze opiekun floty juz dość dawna jest i się sprawdza.
1
ehh 2015-12-14 21:55
Widziałem ze szukają asystentki coś dawno nie było tego ogłoszenia juz;)
Ciekawe co się stało z obecną pewnie została zjedzona :D
michel; 2015-12-16 12:43
To prawda atmosfera zależy od tego do kogo się trafi. Ogólnie idzie wytrzymać ;)
mcq 2015-12-25 13:23
Witam. Czy może mi ktoś powiedzieć jaka atmosfera pracy panuje na produkcji w Lesznowoli? Pytam gdyż myślalam ostatnio nad podjęciem pracy wlasnie tam? Jeśli macie jakies opinie podzielcie się :)))
mcq 2015-12-30 15:46
Czyli nie warto ?? a Liderki jakie są ? Też nieuprzejme ??
3
aaaaa 2016-01-11 09:41
Czy to prawda ze atmosfera na produkcji jest kiepska ??
2
Globetrotter007 2016-01-14 14:14
Asystentka sama się zwolniła do innej pracy.
piVo 2016-01-15 15:57
jade na rozmowe do działu IT, może ktoś coś napisać na czym tam polega ta praca? Czy atmosfera jest ok itd? Jakie zarobki? jaki socjalu można się spodziewać?
aggula 2016-01-18 10:51
O a skąd wiesz? chciałam sama aplikować na asystentke ale trochę mnie to forum przestraszyło ... :)
kgm 2016-01-21 09:30
a Jak jest na produkcji ?
3
ania 2016-02-01 14:11
potrzebuje informacji o dystrybucji w tej firmie. Może ktoś ma jakieś materiały. Potrzebne mi to do pracy licencjackiej..
Mój email: ankaj123@op.pl
smieszek 2016-04-08 00:37
Bez komentarza
*** 2016-06-23 12:55
Potwierdzam w 100%
***** 2016-06-23 20:08
byłem, widziałem, wyszedłem:( a jak chcesz spróbować nic nie stoi na przeszkodzie.
5
Paula 2016-06-29 13:59
Asystentki jakiego działu dotyczy ta informacja? Wszystkie zostają zjadane ? Moznacza prosić o więcej informacji? Zastanawiam się nad zgłoszeniem.
1
***** 2016-06-30 12:00
to nie jest komunikator GG, tu ludzie postawiają swoje opinię dot. pracodawcy, aby inni mogli dowiedzieć się na jakie warunki pracy się decydują . A ogólna ocena ** nie świadczy o tym, że jest to wymarzony pracodawca.
xxx 2016-07-04 19:54
Odradzam ta firmę. Na produkcji jest ciężko. Ciągle ganiaja żeby wyrabiac normy. Jesli ich nie ma ucinaja premię. Mozesz zrobić ok 2tys albo bez norm ok1tys i z tego opłacić trzeba autobus, żenada. Firma znana ale warunki do d.....
7
aga 2016-07-04 20:15
Praca na produkcji okropna. Szef niemily i nie szanuje pracownikow, nawet im ubliza
11
xxx 2016-07-04 20:24
A kamis duza firma a za autobus firma placi nie ludzie. Pracowałeś w eveline? Bo ja tak i wiem jak tam jest
3
Aneta 2016-07-08 13:53
Witam serdecznie, bardzo mi zalezyna kontakcie do firmy eveline badz do osoby ktora przyjmuje pracownikow. Moglbym poprosic kogos o kontakt? Adres email aneta-bogumil@wp.pl
Pozdrawiam
Aneta 2016-07-08 13:53
Witam serdecznie, bardzo mi zalezyna kontakcie do firmy eveline badz do osoby ktora przyjmuje pracownikow. Moglbym poprosic kogos o kontakt? Adres email aneta-bogumil@wp.pl
Pozdrawiam
anonimowy 2016-08-05 21:20
jakości tam nie ma..... sporo produktów sprowadzanych z Chin a etykietowanych , że wyprodukowane przez Eveline
6
anonimowy 2016-08-05 21:24
w 100% prawda!!!!!!!!!!!!! Jak chcesz dowiedzieć się jak nie powinna działać firma, zatrudnij się w Eveline!!!!
8
weronika 2016-09-08 22:22
Wszystkim szanującym się osobom odradzam aplikowanie do firmy. Poziom kultury osobistej u managerów (jeżeli można to tak nazwać) jest na poziomie najniższym, jaki widziałam. Pracownicy zwalniają się, nie wytrzymując atmosfery panującej w firmie. Z daleka od Lesznowoli!!!
12
******* 2016-09-08 22:25
wszystkie negatywne opinię z portalu zostały w czarodziejski sposób usunięte. Został tylko bełkot:)
4
panienka z okienka 2016-09-10 23:12
proszę o poradę, czy mam aplikować na stanowisko asystentki zarządu? 2 gwiazdki nie napawają optymizmem:)
jażynka 2016-09-10 23:35
a gdzie widziałaś tę "świetną atmosferę"? bo jakoś nie mogę od paru lat jej zobaczyć.....
3
ppp 2016-09-29 17:41
Czytać o firmie a pracować w niej to dwie różne sprawy. A wierzyć pisanemu ? No cóż. ... trzeba być oslem hehe
3
xxxxxx 2016-10-19 07:33
to jak jest? widzę czytam, czy jestem zadowolony?
brednie jakieś
xx 2016-10-19 07:37
najgorsze stanowisko w firmie!
1
jola 2016-10-19 08:34
Tyle, że nikt nie mówi głośno ile ma @kara a czasem pensje naprawdę są adekwatne tyle, że pracownicy teraz są na tyle roszczeniowi, że każda wypłata to chyba dla nich za mało
eee 2016-12-13 14:11
a jak jest w laboratorium mikrobiologicznym? zarobki i atmosfera?
5
Bolo 2017-02-14 14:53
a dlaczego wywalili Gośkę Bielecką - wie ktoś?
2
Lala 2017-02-15 20:55
Witam, jakie są zarobki na stanowisku biurowym, ktoś coś?
Gosc 2017-02-23 20:49
Atmosfera pod psem, zero kultury, opryskliwe, niegrzeczne, same kiedyś były jak my świeże a teraz wielkie liderki ważne jak kwit na węgiel, jeden motłoch wiejski odpowiadają z wielką łaską jak o coś poprosisz, jestem szczęśliwa że już w tym pierd olniku nie pracuje, Odradzam wszystkim ubiegającym , dno
4
Paulina 2017-03-02 10:14
@Gosc, jeżeli już nie pracujesz, to może od tego czasu się coś zmieniło w Eveline Cosmetics S.A.? :)
Gość 2017-03-02 21:00
Ta, zmieniło się , co rusz ludzie się zwalniają, bo szanują się sami i nie pozwalają na takie poniżenie, kolega mi mówił, pracuje tam bo musi płacić na dziecko, a na nich wszystkich ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
xxxxxxxx 2017-03-03 14:57
Uciekaj jak najdalej się da!!!!!!!
1
Gosc 2017-03-05 11:32
Pracowałaś tam???
xxxxxx 2017-03-06 12:34
nie wypowiadam się na tematy, o których nie mam pojęcia. A w tej materii mogę opowiedzieć to i owo po kilku latach pracy:(
1
Paulina 2017-03-17 10:34
@xxxxxxxx możesz powiedzieć coś więcej? Skąd taka ocena?
1
Tu un 2017-03-23 14:59
Ocena wzięta przez ludzi którzy byli w tej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firmie, ludzie tam pracują też na czarno, dno, zgłosić trzeba do wyższych władz
1
Paulina 2017-03-27 11:44
@Tu un, a jakie plusy można znaleźć w pracy w Eveline Cosmetics S.A.?
1
jhtk 2017-04-19 11:10
hehehe, plusów nie ma,
3
Szalony 2017-06-01 13:07
Odradzam pracę w tej firmie, na dzień dobry już została oszukana. Ludzie przychodzą i szybko odchodzą, ja wytrzymałam 3 miesiąca, inni nawet po miesiącu składają wypowiedzenie. Osoby zarządzające w dziale handlowym- w ogóle nic nie wiedzą o zarządzaniu. Tragedia i tyle. Atmosfera kiepska, codziennie coś się dzieje nie pozytywnego, jeden drugiemu nóż w plecy wsadzi, nawet nie zapyta jak masz na imię. Odradzam, odradzam, i jeszcze raz odradzam.
1
Paulina 2017-06-02 10:59
@jhtk czy naprawdę nie zauważyłeś żadnych pozytywów pracy w Eveline Cosmetics S.A.? Co w takim razie według Ciebie w firmie wymaga zmiany? W jakim dziale jesteś zatrudniony? Pamiętaj, że ogólne warunki pracy różnią się w zależności od obejmowanego stanowiska.
Kool 2017-06-07 18:50
Właśnie, moglibyście zaznaczać, o jakich stanowiskach piszecie, bo to wszystko zależy. W biurze - to prawda, że bywa chaotycznie, czasem są nerwy albo brak przepływu informacji, ale chyba w każdej firmie czasem tak się zdarza... Zarobki są naprawdę niezłe, a premie wypłacane regularnie. Nie ma multisportów ani opieki medycznej, ale są zawsze bony na święta i paczki. Można się sporo nauczyć, jeśli tylko sam chcesz się uczyć... Fakt, że trzeba mieć odporność i być nastawionym głównie na to, aby robić swoje najlepiej, jak się potrafi i bez sentymentów, bo czasem decyzje zmieniają się z minuty na minutę i połowa Twojej pracy ląduje w koszu, bo ktoś nagle zmienił zdanie. Wszystko zależy od nastawienia, bo są ludzie, którzy tu pracują po kilkanaście lat - przywykli do panującego trybu, lubią to, co robią i zarabiają tak, jak chcą. Tylko, że oni nie wchodzą na fora, żeby napisać o tym, że jest ok...
A ci, którzy nie potrafią się odnalezc albo mają pecha lub nie chce im się zacisnąć zębów odchodzą szybko i wylewają tu frustracje. W każdej pracy są lepsze i gorsze aspekty. A tu naprawdę nie jest najgorzej.
1
bez pracy 2017-06-12 12:12
Jak nie najgorzej, odchodzą bo twoim zdaniem nie radzą sobie?????śmieszny jesteś, odchodzą bo mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] te wasze pieniądze, odchodzą bo ludzie się szanują i nie pozwolą sobie na takie traktowanie, bo faktycznie zero szacunku i kultury,no cóż macie to we krwi, z domu wyniesione, kto to czyta a chce się zatrudnić to odradzam
kurka 2017-06-15 18:35
nie wywalili sama odeszła, bo już nie mogła dłużej wytrzymać
Zostaw swoją opinię o Eveline Cosmetics S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eveline Cosmetics S.A.