brak logo

Koelner S.A.

Wrocław

Opinie o Koelner S.A.

stary 2014-12-17 23:40:04
tochyba dla tych co tam pracuja 10 lat,bo nowi są zatrudniani przez agencje ,za najniższą krajową,zapierd...jak debil ,zamulając,awans?na co ,gdzie ,kiedy? nie ma szans.Firma bez perspektyw,chyba że znajomości w kadrach ktoś ma ,nie zaprzeczam.
2
ssssss 2014-12-17 23:45:47
racja! zalezy od systemu,4 brygady syf i w tygodniu też syf ani to ani tamto nie ma sensu,człowiek wraca upocony,zmęczony i śmierdzący,Gorąco ,głośno,ciuchy robocze jak z ceraty,dupa spocona,stali pracownicy ,siedzą przy stanowiskach na dupach,reszta stoi i kolana marnuje,maszyny,psują się ,wydają ferelny towar,na który człowiek nie ma sił patrzec,sprawdzać i do tego cudawianki inne przy okazji musi robić,bałagan i w kólko to samo się robi,zero szansy na inne stanowisko pracy,jak cie postawią w jednym to tak możesz 100 lat tam już stać,do pożygania,nocki itp.dla masochistów
1
Jdjdjdj 2014-12-18 19:43:10
Obecnie pracuje w firmie.. Chujowa kasa kierownik totalny kretyn.. Zarabiam 2600 zł netto.. Więcej niż niektóre osoby pracujące tam już 20 lat w tym roku nie dostali nawet Bona ze względu na przekroczenie 4 tysięcy bruttot w tym iż średnia była liczona z nadgodzinami xd. Śmieszna firma nie szanuje się tu zwykłego pracownika.. Prace tam uważam za marnowanie czasu.,Polecam dla ludzi szukających coś na szybko
2
acme 2014-12-24 12:44:24
2600 zł chyba brutto, poza tym reszta się zgadza
1
oooooo 2015-01-29 22:22:26
Ta firma to wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest teraz i tego 15 lat temu nie było jak jest teraz. A chodzi o nowych szefów zmiany Tomek i Dominik to są pały do lania. A też dwaj panowie co pijani przychodzą do pracy i to Kamil oraz Piotrek a wiadomo o kogo chodzi doskonale a pijani w sobotę przyszli do pracy ale co tam nikt nie zwraca uwagi na to ze ktoś pijany jest w pracy i jeszcze pije w szatni.
2
KAMIL 2015-02-03 04:34:27
NIE KLAMCIE NA TEMAT PICIA
oooooo 2015-02-03 16:02:47
Ty to czołowy pijak jesteś i boisz się o tyłek swój. A i tak dojdzie to do kogo trzeba masz to załatwione koleś.
oooooo 2015-02-04 04:02:53
ja i kilka osób to widziało wiec po co kryjesz to.
nn 2015-02-04 13:11:40
JESTEŚ NACHLANY NA OKRĄGŁO!!!!!!!!!!!
1
Puretruth2015 2015-02-12 13:40:56
Oddział Łańcucki . Zarządzany chyba przez dzieci , bo wszystko ledwo zipie . Pozwalniali ludzi , a wymagają od reszty, żeby jeden pracował za 3 !!! Normy wyciągnięte z d... Kierownik zwykły cham , jak i jego przydupas z innego działu pakowania . Chodzą , wszędzie węszą , panoszą się nie po swoich wydziałach , biorą co im się podoba , później podpieprzają . Osobę odpowiedzialną za wózki widłowe na zakładzie powinni wyp... na zbity pysk ... przygotowanie do UDT ? wózki wracają jeszcze bardziej rozj... niż poszły . I pracuj na takim złomie i ryzykuj życiem . Wynagrodzenie też prawie najniższa krajowa . Inwestycje w budynki , remonty , maszyny , jakoś po płacy tego nie widać i po zamówieniach ...
1
klara 2015-02-14 21:16:27
Zwalniają ludzi którzy naprawdę pracują nie patrzą na to ze ktoś ma dzieci PAN Tomasz sam ma dzieci i co pozbawia ludzi prac y panoszy się z panią Krystyna na papierosa dlaczego nikt nie chce iść do pana Tomka na zmianę? Nie dziwnie się sam pozbawił mnie pracy życie ale niech kierownictwo weźmie się za wszystkich
1
hahah 2015-02-15 10:37:56
bez powodu Cie nie zwolnili.i ie tylko Ty masz dzieci w tej firmie!
3
klara 2015-02-22 12:46:04
Ja nie mam dzieci zwolnil moja koleżankę ale cóż ma teraz lepiej ppdziwiam ja ze nie chce się wypowiadać na ten temat
aaaaaaaa 2015-02-22 18:25:00
powinnaś lub powinienes i to bardzo szybko doświadczyć to na swojej skórze,już to nie raz było podkreślane ze trochę władzy dostali i w główkach sie poprzekręcało,ale badzmy dobrej myśli moze z biegiem czasu nowa dyrektor zrobi z tym porzadek
ffytg 2015-02-26 18:39:16
Zarobki na pewno nie są adekwatne do wyk,,, zawodu lecz produkcja sama jest sobie winna najnizszymi zarobkami.zero szacunku do samych siebie.. Stare [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] myślą że zaskoczą wyżej zarobią więcej.. potwierdzanie i normami.. macie zapierdalac za to co macie .. nie pasuje nikt nie trzyma. . Ile jest zawodów gdzie można lepiej zarobić a wy myślicie na poziomie pakowana itd kur.. co wy chcecie 4tys netto .(usunięte przez administratora)
1
opopop 2015-02-26 18:45:56
Podpisuje się.. (usunięte przez administratora). abyśmy my wszyscy inni mieli o niebo lepiej..z poważaniem dział narzędziowy.
gggggggg 2015-03-04 15:03:52
czy ktoś wie czy w koelner nie ma zapylenia powietrza na zakładzie drobinkami metalu ??? pytam ze względów zdrowotnych zanim podpisze umowe przy uczuleniu na nikiel ...
lol 2015-03-05 13:47:21
Podobno jest na l4
1
ciekawy 2015-03-11 15:49:09
Witam, mam pytanie. Ile wynosi norma na 1 osobę w ciągu 8 godzin? Chodzi mi o montaż kotew? M6; M8; M10; M12? Pozdrawiam.
zzzzz 2015-04-25 13:43:46
piszecie pierdoły czepiacie sie nie wiadomo czego ludzie to czytaja którzy chca wiedziec w jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie pakuja do pracy a nie głupoty
zzzzz 2015-04-25 14:07:44
zarobki zarobkami , niskie bo niskie każdy wie na ile umowę podpisuje przy przyjęciu.Gorzej że nikt nie zaznacza że przez agencję pracy można się spotkać z dziwnymi terminami umów np. raz 2 tygodnie , raz tydzień , raz tydzień i jeden , dwa trzy dni , za każdym razem trzeba prawie samemu fatygować się po umowy , w wyznaczonym terminie przez agencję . to nie wszystko w zakładzie pracują na montażu osoby niepełnosprawne ale to najmniejszy problem bo te osoby nikomu chociaż nie szkodzą nie drą się nie plotkują i nie wyżywają się na innych . Największe ploty tylko tu i najwredniejsi ludzie idąc do pracy tylko zastanawiasz się czy ktoś dziś się do ciebie nie przyczepi nie da rady tam spokojnie swoje robić . Pracownicy boją się postawić takim i siedzą cicho i tak przyzwyczaili wszystkich że tak można. Tu nie są problemem zepsute wagi jak krąży opinia ogólna tu problemem jest odnoszenie się ludzi do ludzi umilanie życia, wyżywanie się na innych za swoje prywatne niepowodzenia , żałujesz że skończyłeś swoją kariere zawodową tam , to zrób coś z tym a nie udajesz bosa mafii koelnera, tyle że twoja inteligęcja ci nie pozwala na to bo z inteligętnymi ludzmi to też tam jest problem , tyle że to już nie ich wina tylko się tacy nie inteligentni urodzili , wiadomo każdy ma potrzeby i musi jakoś żyć ale żyj i daj żyć innym !!!!!!!
yyyy 2015-05-11 21:05:24
Zgadzam się w stu procentach, starowinki na montażu to porażka, uważają się za lepsze, bo pracują tam po 10 lat. Żadna praca nie hańbi, natomiast ludzie mający tak wysokie ego z powodu swojej kariery na produkcji pakując śrubki są naprawdę zadziwiający. Młodzi, którzy przychodzą dorobić są wykorzystywani przez owe Panie. Wbicie się w całą tą ciężką atmosferę jaka tam panuje jest bardzo trudna, praca sama w sobie nie jest ciężka, choć bywają bardziej obładowane dni. Traktowanie nowych przez pracowników przejętych pod Koelner to jest problem. Owi ludzie tam są podli, szkoda nerwów i nieprzespanych nocy jak na taką płacę... Oczywiście sprzęt jakim się tam pracuje to porażka, wagi zepsute, większe maszyny się non stop zacinają. Umowy przez pośrednika, który nawet nie raczy przyjechać podpisać umowę i trzeba samemu tyrać po nocce jak debil. Szkoda słów, pracuję tam z musu, ale szukam cały czas czegoś innego, bo ta firma to porażka
1
Havranek 2015-07-19 15:36:59
pracowałem tam i żałuję ! Szczerze odradzam wszystkim tego burdelu i obozu pracy.

robole którzy pracują dłużej wysługuję się nowymi. Co chwile odchodzą od swoich maszyn i lataja na papierowa , na rampe wszędzie żeby czas zleciał.

Ja uczciwie pracoałem na jednej maszynie a pomagałem wrednej elce wieczorek i marzenie grzebieniak
Nowik 2015-07-19 16:22:18
Starsze pracownice co dłużej robią jak się nie wyrabiają, jak z taśmy za dużo kołko spadają to one biorą i wywalają do kosza i na zmielenie a jak nowi ludzie zasuwają jak niewolnicy to szukają haka żeby pozbyć się nowych pracowników
1
fgfg 2015-08-02 12:52:46
nowemu niewolno się pomylić a jak stare wredne ... się pomylą przymykają na to oko wrazie czego pokazują palcem to wina nowej osoby ....
spostrzegawcza 2015-08-02 13:05:26
czy ktoś zauważył ,iż palarnia dla osób z bióra jest na podeście a dla zwykłego pracownika poniżej podestu ????
Vondráčková 2015-08-03 22:50:03
Uprzejmie proszę panie Krzysztofie o nie pisanie publicznie innych danych osobowych bez zgody powyższych osób.Jest to oczernianie i moze zakończyć się drogą prawną.Pozdrawiam i miłego dnia.
morsik 2015-09-02 03:32:00
A jak pracowałas to mialaś styczność z Panem śmierdzaca papą? Pan brygadzista z blistrów pseudo Dżedaj. Z nim nieda się rozmawiać a gdy coś mówi i pójdźie to śmierdzi ładne pare minut. MATEUSZ UMYJ ZĘBY
nnn 2015-09-02 23:59:00
Jeden pijany i ciągle śmierdzi od niego alkoholem. A ten nie wie co to pasta do zębów.
1
Bobas 2015-10-15 23:13:46
Mateuszowi nie wali z gęby,jemu po prostu śmierdzi,młody chłopak a wali jak z obornika,całą zmiane się opieprza,a podkoniec jak go zmieniają to udaje że pracuje,jeszcze nie był brygadzistą a już to przełożonego mówił" Weź powiedz coś tym szmaciażą bo ich qrwa jeb.e" Śmierdzi mordo nie zapominaj że za szlabanem jesteś nikim.
1
Genowefa 2015-10-28 01:57:48
Pracowałam na montażu, praca ciężka, bardzo duże tempo, osoby prowadzące stół non stop się drą że za wolno robię, że jestem jakaś głupia, że za wolno przeliczam, non stop czepianie. W tej firmie nie okresu na wdrożenie, od pierwszego dnia oczekują od Ciebie wydajności jak od starych pracowników. A starzy pracownicy gdy się nie wyrabiasz to skomlą pod nosem, parskają,głupio się śmieją, atmosfera jest tragiczna, presja presja nerwy nerwy. A to co się dzieje na blistrach to już jakiś horror, nawet najgorszemu wrogowi nie życzę pracy na blistrach ze starszymi paniami które są nie do zniesienia. Nie jedna kobieta płakała przez te stare KROWY. Nikt z nimi nie może zrobić porządek. Praca za najniższą krajową.
dddddd 2015-11-01 14:31:50
nie dawajcie sie im kobiety ,ile juz razy był ten temat poruszany czy wkońcu ktoś wezmie sie za te stare wygi które uważaja się za najlepsze
Kolo 2015-11-01 22:29:47
Witam po pierwsze większość wpisów pochodzi od ludzi którzy nic nie potrafią oprócz narzekania ale trudno się dziwić bo Polacy to w większości to malkontenci.
Żal mi że przez wpis jednej lub dwóch osób można mieć wrażenie że pracują tu same brudasy z nieświeżym oddechem.
Pracuję w firmie Koelner(obecnie Rawlplug) kilka lat i firma jest jak większość firm w naszym kraju.
Na produkcji jest ciężko ale osoba która ma jakąś wiedzę i ambicje może awansować na lepsze stanowisko- na początku praca przez agencje.
W magazynie pracownicy którzy mają uprawnienia na wózki widłowe i chcą pracować po kilku miesiącach dostają umowy prze firmę.
Stosunkowo ciężko dostać się na menedżera ale to wszystko zależy od wykształcenia,kwalifikacji oraz doświadczenia.
Pensje niestety ale są niezbyt wysokie ale uzależnione od stanowiska na którym pracujesz.
Jeżeli interesuje cie jakieś konkretne stanowisko to napisz a pomogę na tyle ile będę mógł.
aaa 2015-11-27 10:09:49
W weekend jak chcesz to przychodzisz A jak nie to nie.
xxxxx 2015-12-17 20:42:44
Opiszę po krótce .....Pracował....od ...... na ........ nie ważne na jakim stanowisku ale moja brygada była jedna wielka żenada oprócz paru spoko osób tzw. ,,Perełek''.... brak kultury i nie umieją się zachować....i wiele innych za te pieniądze.....inny szef zmiany....ten nie zasługuje na to stanowisko
............. 2015-12-18 22:55:59
Laski dajcie spokój z tą firmą ........ Pożalcie się narody, co tam się dzieje......niektórzy to hoł....
1
xxxxxx 2016-02-03 23:46:22
Cześć Tomek to nie dobrze ze kierownik nie dał tobie żebyś wrócił ale jego czy prędzej czy później skruca on taki dziwak niepowodzeń tam pracować nawet niewie co robimy Ja właśnie wróciłem z pracy Z Roksana rozmawiałem mówiła mi o kierowniku że niechce przyjąć kawał Hama Ja Tobie Tomek życzę żeby ta prace którą będziesz miał dobrze Ci się układało Dziękuję za wiadomość dobranoc spokojnej nocy życzę pozdrawiam
1
Patryk71 2016-02-19 22:38:17
Hmm A ja robie ponad rok na blistrach i uwaźam ,źe praca i ludzie są fajni,
Na początku było cięźko niepowiem,ludzi tam trzeba poznać bo są specyficzni,ale bez nich niebyło by tak jak jest,.,jest pozytywnie a przysłowie takie znacie ?,,Kto się czubi ten się lubi,,Pozdrawiam wszystkich,ale naj ,,theblisters,, ekipa Leszka i Krwawej Mariolki.
A ha a o tym wiecie źe ,,Bajorczyk, Pobiegło po Chaśiową bo w Niewoli u Ostrowskiej,,:)pozdro anonimowy Patryk.
Xxxx 2016-03-21 19:29:17
Zarobki wykształcenie awana nic nie ma wspólnego po zawodowkach żądza ludźmi z wykształceniem i pomiataja bo dostali trochę wladzy
lala 2016-05-08 15:16:52
No następni przedstawiciele odchodzą z oddziału lubelskiego ,brawo tak trzymać. Ale co się stało czyżby szefostwo dokuczało ?. Co się teraz tam dzieje .He He He.
Będą spadki obrotów.
JA 2016-05-27 01:19:55
o czym ty pieprzysz?????????????? 4 lata byłam przez agencje,w tym czasie 7 dni na chorobowym,jaki awans???Ty chyba masz na imię Krystyna Tomka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
oNa 2016-05-27 01:37:32
Dziwne bo jak pracowałam z toba na blistrach,to strasznie nazekałeś na Pana chyba Leszka,ze kawał gnoja,wyzyskiwacz,i ta jego żona to kawał szm..y,pracowałam z tobą bardzo krótko,ale wydaje mi się ze coś wciągasz bo jak wracałeś niby z papierosa,zawsze miałeś coś białego w nosie,a to raczej nie był puder ????
2
anonimowypatryk71 2016-06-08 23:01:05
Do ONA.
Niewiem kim jesteś czy dziewczyną czy facetem,ale napewno jesteś bardzo przebiegłą i fałszywą istotą,a wiesz czemu?
Bo nigdy jeszcze nie miałem awersji do ludzi z którymi pracuje i viceversa.Ale jednak gdzieś się stykneliśmy ale brak odwagi z twojej strony nigdy niezdradził twojego falszerstwa.
Być moźe jakaś zazdrość przemawia z twojej strony,źe dostałem umowe przez firme a np.nie ty?bo sam,sama napisałaś źe juz tam niepracujesz?
Co do pana Leszka bardzo go szanuje i lubię w obecnej chwili świetnie się z nim dogaduje i uzupełniam w naszej pracy,równieź panią Jole uwaźam za bardzo ciepłą i miłą osobe,więc twoje słowa to stek złośliwych kłamst.
Na tą chwile uwaźam ,źe pracuje z bardzo zgranym zespołem ludzi,którzy świetnie znają się na swojej robocie,są profesionalistami w zakresie swojej pracy ,a ja kaźdego dnia ucze się o dnich czegoś nowego za co im bardzo dziękuje.
10
może nowy 2016-07-13 22:39:55
BRYGADZISTA WYDZIAŁOWY (MONTAŻ).
Co powiecie o tej ofercie?
Jak duży zespół?
zarobki?
klimat?
była 2016-09-04 22:32:30
Tak dalej szukają zespól duży w przewadze kobiet zarobki ...:) ale klimat jak z horroru gwarantowany
Hfhxhd 2016-10-13 15:04:34
JA MAM IŚĆ NA STOŁY JESTEM CHORY
e0 2016-10-13 15:06:35
a co powiecie o mobecnym ogłoszeniu o prace u was na operatora walcarki? w sumie jak na Łańcut warunki wydają się bardzo atrakcyjne - posiadam umiejętność posługiwania się suwmiarką , mikrometrem więc czuję szansę dla siebie
Krzysztof 2016-10-26 22:54:20
Operator cnc jakie zarobki
gość 2016-11-03 18:12:20
Mam pytanie o pana Irenesza Kuś, jeśli był waszym szefem to bardzo prosze o opinie bo teraz jest naszym i nie wiemy czego się spodziewać,
anonimowypatryk 2016-11-15 12:56:58
Domyślam się kim jesteś,ale jeszcze jeden taki wpis a sprawa trafi na policje,ustalenie numeru ip to chwila moment,.Nawet kłamać nieumiesz pracowałem w ,,3m ,w bardzo małym gronie ludzi,akurat ze wszystkimi do dziś utrzymuje kontakt,nigdy z nikim niemialem zwady,pozatym dziwne źe jak razem pracowalismy w ,,koelnerze,, to niemówiłes mi o bracie z ,,3m ,,niemam czasu na steki bzdur,A dla twojej wiadomosci wszystkich bardzo lubie na blistrach i uwazam nas za zgraną ekipe,a za ciebie jedynie moge przeprosić osoby które to przeczytają.
3
Zostaw swoją opinię o Koelner S.A. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Koelner S.A.