brak logo

Dom Development S.A

Warszawa

Opinie o Dom Development S.A

bez nick 2009-07-18 12:11:51
Pracowalam w tej firmie i jest to jedyna do której bym wróciła z podziękowaniem. Na skutek kryzysu w deweloperce, niestety dostałam wypowiedzenie. Ludzie tam pracujący sa naprawdę w porzadku i Prezes Szanajca traktuje swoich pracowników jak własne dzieci, krzywdy zrobić nie da. Pracownicy którzy zostali zmuszeni do odejścia dostali odpowiednie odprawy ale większość by chętnie wrócila!!!! :) Panie PreZesie, WILEKI SZACUNEK MAM DLA PANA.
anonim 2013-02-11 14:54:05
a czy ktoś może wypowiedzieć się odnośnie pracy w dziale finansowym/księgowym? jaka panuje atmosfera, jakie zarobki? jaka możliwość awansu rozwoju? z góry dzięki za wszystkie opinie
5
gość 2013-02-21 22:02:27
a czy ktoś dostał już zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną do księgowości? a może ktoś już był na rozmowie i mógłby podzielić się wrażeniami
gość1 2013-12-11 20:14:30
Z całego serca nie polecam pracy w tej firmie. Urobicie się po łokcie a kasa marna. Firma każe o sobie mówić jaka to ona nie jest wspaniała, a klienci nie wiedzą jak pracownicy muszą zapier..... . Jeśli chcesz tam pracować pamiętaj, że firma wyżyma Cię z resztek Twoich sił, do tego stopnia , że nie będziesz miał ani czasu ani sił na szukanie nowej pracy. Będzie tylko czas na pracę w tej firmie, bo ona chce Cię tylko dla siebie i dostanie to. Zawsze dostają to czego chcą.
1
gość 2 2014-07-30 15:31:41
Nie polecam tej firmy
wow 2014-08-07 14:47:31
Ja także nie polecam tej firmy
2
do Nuka 2014-08-11 11:08:07
A po co komu renoma jeśli pracując w tej firmie nie ma życia prywatnego bo pracuje od rano do wieczora 6-7 dni w tygodniu. A zarobki wcale nie takie fajne jak by się wydawało.
2
kik 2014-09-15 12:40:14
Nuka a na jakim stanowisku pracowałeś? Pracował ktoś na stanowisku administratora i może powiedzieć czy dużo siedzi się po godzinach i jakim szefem jest p. Zając?
1
Devek 2014-10-18 17:26:16
"jakiegoś rzędu dostaje tam osoba odpowiedzialne za osobisty kontakt z klientem?". Tak, najlepiej ostatniego. Od razu tam usiądź.
A zamiast angielskiego, popracuj najpierw nad językiem polskim.
Od kiedy to w korpo są stawki za nadgodziny? Z supermarketem ci się pochrzaniło.
Masz normalną pensję i tyle a jak trzeba, to zostajesz dłużej. Pracuje się dużo i jest duża odpowiedzialność, sporo stresu. Wszystko jak w każdej innej firmie. A z tymi wypłatami to legenda bo płacą przeciętnie, nie wiem czym tu się podniecać. Wielu moich kumpli robi dla korpo i czasem mają 3x tyle co ja. Ale się tam nie dostałem wiec mam tyle ile dają i już.
1
do - uytr 2014-10-23 19:05:22
Znana marka , ale nikt Ci nie zapłaci za nadgodziny,co więcej. Powiedzmy że zostałeś na tych nadgodzinach, to gdybyś w tym czasie coś źle zrobił no to jeszcze ochrzan dostaniesz. Wiec nie ma co liczyć za płatne nadgodziny.
Baron 2014-11-19 18:04:58
Aplikuj po prostu. Dowiesz się jak zaproszą Cię na rozmowę rekrutacyjną. Może dla Ciebie będą mieli inną ofertę, bo normalnie nie dopłacają za nadgodziny. Możesz innego dnia ewentualnie trochę wcześniej wyjść ale zapewniam Cię że nie będzie to dobrze odebrane.
tomek 2014-11-26 18:30:11
Ja trochę nie wierze, że akurat dla jednej jednostki dom Development przygotuje osobną ofertę pracy... Raczej warunki sa ujednolicone i kazdy ma orientacyjnie to samo. Jesli komus nie płaca za nadgodziny, to drugiemu tez nie zaczną. Nie ma co się oszukiwać. Przynajmniej ja mam takie zdanie. Pozdrawiam.
garry 2015-01-26 01:25:53
Widze, że dom development nie ma tutaj zbyt wielu aktualnych opinii, czemu nic nie piszecie? W listopadzie coś się ruszyło i od tej pory cisza. Czy firma ma obecnie jakieś problemy, czy coś w tym stylu? Możecie chociaż napisać, czy istnieje szansa, aby dostać tu pracę? Pozdrawiam i z góry dziękuję za informacje.
Miks 2015-02-09 09:14:03
Sytuacja na rynku nieruchomości jest o tyle ciekawa, że mieszkania czy działki na polskiej ziemi są absurdalnie drogie w porównaniu z innymi krajami w przełożeniu na zarobki poszczególnego obywatela. Dom Development wspomaga klienta w wyborze nieruchomości, a przy okazji pomaga załatwiać wszelkie formalności. Oczywiście odpowiednio za to sobie licząc.
olek 2015-02-23 12:17:50
ale tak naprawde to wszystko w Polsce jest absurdalnie drogie w porówaniu do zachowu na przykład i nie dotyczy to tylko mieszkań czy działek tak naprawde, mam nadzieje, że jednak będzie mozna tutaj jeszcze coś podziałać w tym temacie jeśli chodzi o zatrudnienie, mają teraz jakieś rekrutacje do firmy?
happy 2015-02-26 12:02:30
ciężko jest jak w każdej korpo, ale fajni ludzie. Rewelacyjny prezes i dyr.sprzedaży
fernando 2015-03-29 17:59:31
miałem wysłać cv na Doradce ds Sprzedaży mieszkań ale zrezygnowałem bo wystawiają co miesiąc ciągle to samo ogłoszenie czyli muszą mieć wysoką rotację a takich firm należy unikać.
gość 2015-04-15 12:20:12
firma szuka jaknaleszych ludzi do pracy, rekrutacja sklada sie z 3 panów, dwoch z nich to dyrektorzy i ala psycholog ktory szkoli w firmie ludzi.
szkolenia w tej firmie to jedna wielka bzdura, kazdy uczy się sam, do konca nie wiesz na czym polega twoje stanowisko pracy, jaie obowiazki a w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] duzo wymagaja... do tego sprawdzają ciebie bez przerwy, podsluchuja rozmowy, wysylaja cichych klientów,
dodatkowo zero czasu prywatnego, brak mozliwosci pojscia do lekarza czy odpoczac.
jesli chodzi o pieniadze to dobre placa studentom, bo oklotnie to 20zł/h brutto i umowa zlecenia. firma sklada sie z dyrektorow i dyrektorek ktorzy zdradaja sie po kątach i na wyjazdach firmowych.
nie polecam tej firmy- tu dyrektor nigdy nie doceni twoich staran i zostawania po godzinach jeszcze cieie zwolnia za brak wiedzy ktora sam czy sama musisz zdobyc bo przecież zapomnij o szkoleniach,
gość 2015-04-15 12:20:12
firma szuka jaknaleszych ludzi do pracy, rekrutacja sklada sie z 3 panów, dwoch z nich to dyrektorzy i ala psycholog ktory szkoli w firmie ludzi.
szkolenia w tej firmie to jedna wielka bzdura, kazdy uczy się sam, do konca nie wiesz na czym polega twoje stanowisko pracy, jaie obowiazki a w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] duzo wymagaja... do tego sprawdzają ciebie bez przerwy, podsluchuja rozmowy, wysylaja cichych klientów,
dodatkowo zero czasu prywatnego, brak mozliwosci pojscia do lekarza czy odpoczac.
jesli chodzi o pieniadze to dobre placa studentom, bo oklotnie to 20zł/h brutto i umowa zlecenia. firma sklada sie z dyrektorow i dyrektorek ktorzy zdradaja sie po kątach i na wyjazdach firmowych.
nie polecam tej firmy- tu dyrektor nigdy nie doceni twoich staran i zostawania po godzinach jeszcze cieie zwolnia za brak wiedzy ktora sam czy sama musisz zdobyc bo przecież zapomnij o szkoleniach,
meg 2015-09-28 09:30:43
izolda, na stronie jest wszystko idz na spotknie a dowiesz się wszystkiego. strona jest przejrzysta i czytelna.
hehe 2016-05-12 22:14:14
W takim razie fajne te warunki @krolik. Akurat widziałem, że szukają księgowego do siebie w Warszawie. Trzeba mieć skończone studia wyższe ekonomiczne o specjalizacji rachunkowość lub pokrewne a także co najmniej 3 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku.
Zostaw swoją opinię o Dom Development S.A - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dom Development S.A