brak logo

KOTŁOMONTAŻ-Siemianowice śl

Siemianowice Śląskie

Opinie o KOTŁOMONTAŻ-Siemianowice śl

emeryt 2015-05-01 14:39
A jak w tej firmie szanuje sie pracowników którzy przeszli już na emeryturę !!!!!!!!!!
Minęło już 10 lat od przejścia w wysłużony odpoczynek i nic
-nawet nie pamietają o nas na świeta -chociażby jakieś paczki.
Dziadostwo było a jest pewnie gorzej.
I dlaczego nie ma żadnych dywident , to też swiadczy o gospodarowaniu w tej firmie która tylko z wyzysku eksportowców

3
.... 2015-05-04 09:59
Wysoka rotacja pracowników ktoś przychodzi ktoś odchodzi ktoś coś robi ktoś nie robi i tak w koło leci aż do momentu aż się nie rozleci :) To nie ten kotłomontaż co kiedyś był pewna firma a teraz z nią nic nie wiadomo.
6
stary 2015-05-04 10:14
Młodzi pracownicy którzy nic nie umieją wypierają starych fachowców pracowników. Taka to uczciwość.
3
xyz 2015-05-08 18:52
orientuje się ktoś może ile jest warta akcja firmy bo jestem byłym pracownikiem i mam ofertę kupna tylko nie wiem czy odpowiednia cena?
xyzz 2015-05-10 23:27
Nie wiadomo czy jest sens kupować chodzą pogłoski ze ciężko jest w tej firmie ale kto nie ryzykuje ten nie ma :)
2
pepe 2015-05-29 17:49
Pani żono pracownika-a mąż to jakis nie czytaty i nie pisaty że wyrecza sie drugą połówka-uważa Pani że zarobek 1200 euro dla fachowca to są kokosy jak to Pani okresliła to chyba nie ma Pani pojecia ile dobry spawacz zarabia na kontraktach w normalnej firmie a nie w dziadostwie smietnikowym,,,
5
pepe 2015-05-29 17:52
Te wigowiec 2000 euro zarabiasz ale chyba za 450 godzin a inaczej za 2 miesiace bez sobót-nie pisz głupot facio,,,
6
salomon 2015-05-29 18:01
Ludzie-zastanówcie sie dwa razy nad wspólpracą z tą firmą-wielkie dziadostwo oszustwo a nie mówiąc już o socjalu-to istna katastrofa...
6
sep 2015-11-09 11:43
ja w innej firmie w niemczech pracowalem dostalem 9e na godzine do reki w miesiacu przepracowałem w raz z sobotamy 270godzin niedziele mialem odpoczynek to zarobiłem 2700e przez agencje pracowałem u niemca hotel darmy plus obiado kolacje a w waszej firmie chcialbym sie dowiedziec blizej ktos mi mowił w eurobusie ze 9e płaca brutto hotel darmy ubrania robocze daja a jak ze stolówka czy samemu do sklepu i jak daleko do pracy z hotelu kwatery czy rower miedzy nogi pozdrawiam
sep 2015-11-09 19:11
300godzin nie 270 przejezyczylem sie a zarobilem 2700 ale bardzo wyczerpujaca praca i stress niemieckii rozumiesz nie komentuje dalejjjjjjjjjjjjjjjjjjj w hhhh rejon i do h niemcow trafilem zdjecie tego z wasem poazałem to sie fryc modlil do niego ach szkoda słow
1
yyy 2015-12-06 20:28
baby co przy starych frycach dupy opcieraja maja od 1000 do 1500e do reki a fachowcom daja 1200e na zycie 400e wyda tam i 800e przywiezie do chałupy pracownik to duzo na rurociagach spawacze otrzymuja 35zl do reki w polskich firmach
2
monter 2015-12-07 01:25
Dobrze to w kotłomontażu mają kapusie i dupo lizy które nic nie umieją. To oni dostają największa kasę.
3
gosciu 2015-12-08 09:14
oj za mocno oceniasz ludzi nudzi ci sie bez chlopa i piszesz bzdury kazdy ma swoja godnosc i nie oceniaj negatywnie ludzi ze po kursach z kuronia ze to czy tamto nie znasz sutuacji wiec zamknij morde brutalnie ale to po niemiecku koniec gdybania
Były Ślusarz 2015-12-13 17:49
Ogólnie nie polecam pracy w tym zakładzie, praca za najniższą krajowa a robota bardzo ciężka i nieadekwatna do zarobków. Dużo stresu, ciągła gonitwa i brak organizacji z strony majstrów i brygadzistów dlatego atmosfera jest tak okropna.
8
pat 2015-12-20 19:55
Tam każdy jest mocny w gębie. A poza tym młodzi to mają gdzieś a starzy trzęs [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e ich wyrzucą. WYSOKIE STAWKI TO MA TA CAŁA "MAFIA" WARSZTATOWA KTÓRA NIC NIE UMIE I ZAWALA ROBOTĘ ZA KAŻDYM RAZEM.
3
cool 2015-12-24 15:31
Niech dalej zatrudniają:
-Piekarzy
-Kucharzy
-murarzy
-dekarzy
-cukierników
-szklarzy
-kierowców
-szewców
Wstyd dla zakładu. Za niedługo zmieni ta firma status z jedno branżowej na wielobranżową.
4
eksportowiec 2015-12-25 15:45
Nie polecam pracy na eksporcie u schafera [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyzysk.
7
k.. 2016-01-11 20:03
Ten kociołek schodzi na psy. Tyle lat tam pracuje i jak widzę w jaki sposób jest zarządzany warsztat to się łza w oku kręci.
4
looo 2016-01-17 22:30
Praca w kotłomontażu jest bardzo ciężka i niewdzięczna. Stary postkomunistyczny zakład, dużo wypadków i niski poziom BHP.
4
mały 2016-03-03 19:58
Praca w Niemczech to istny obóz pracy, nawet robot nie byłby w stanie wyrobić norm jakie wymyślają polscy pracownicy. Traktowanie w pracy straszne i poniżające. Za taką stawkę nie warto tracić zdrowia i nerwów.
6
kudlaty 2016-03-05 17:28
Zgadzam się coraz większe normy i poraszka chcą człowieka zaorac nawet krzywo się patrzą jak idziesz do toalety
4
kins 2016-03-13 14:49
Powinni być wdzięczni tym Eksportowcą bo gdyby nie oni to tek kociołek leży i robi pod siebie. Wyzyskują ludzi na ogromną kase i jeszcze traktóją ich jak bydło i robią łaskę jakby płacili nie wiadomo ile.
6
musil 2016-04-10 19:44
Z doświadczeniem, co ty mówisz za głupoty. Kotłomontaż przyjmuje ludzi bez doświadczenia a większość po znajomości i też bez doświadczenia, bo jaki fachowiec chciałby robić za takie grosze w takim syfie.
7
gosc 2016-05-01 16:13
panowie ktos pracuje w kotłomontazu na kontrakcie w Austri jakie warunki przy czym robota ? co ile zjazdy ? jaka kasa ?
1
gosc 2016-05-01 16:13
panowie ktos pracuje w kotłomontazu na kontrakcie w Austri jakie warunki przy czym robota ? co ile zjazdy ? jaka kasa ?
olo 2016-05-02 12:06
Na remonty elektrowni w kraju się zatrudnij.
1
Stary Pająk 2016-07-13 20:50
Dzieci moje! Co wy z tym kociołkiem wyprawiacie? Przewracam sie w grobie!
11
Adel 2016-07-15 16:41
Witam chciałbym się dowiedzieć coś o firmie mam propozycję wyjazdu do Niemiec jako ślusarz czy warto jechać nie ma lipy....
8
gosciu 2016-09-03 15:20
gosciu ty piszesz glupoty ja u frycow robilem przez miesiac zarobilem 2700e do reki mnie wyplacili 2124e uro i co ty mnie ciemnote wciskasz i innym tez
1
gosciu 2016-09-03 15:20
gosciu ty piszesz glupoty ja u frycow robilem przez miesiac zarobilem 2700e do reki mnie wyplacili 2124e uro i co ty mnie ciemnote wciskasz i innym tez
Widzew 2016-09-27 18:04
Lepiej nie jechac hamscy brygadzisci oprucz Darka starzy nic nie robia mlodzi maja przewalone odradzam
2
Przemospawacz 2016-10-05 15:23
Pozdrawiam wszystkich chłopaków z Neunkirchen Ruby nie daj się.Brygadziści OK.
Żona 2016-10-21 00:22
Brawo!!!! Żony górą!!!!Przerabiamy to w Chorzowie....
1
nemo 2016-11-21 18:01
tey żona chyba lachę ciągniesz szefowi
1
Krz 2017-01-08 17:29
Zakład = jedna wielka porażka
9
halow 2017-01-22 17:18
Kiedy oni zaczną robić w końcu dla nas pracowników warsztatowych, to my odwalamy czarna robotę.
4
kinio 2017-02-12 17:02
Pożegnałem się z tym zakładem ponieważ brak płynności zakładu w zdobywaniu zamówień odbija się na pracownikach
7
Yelow 2017-03-01 15:29
Kotłomontaż zatrzymał się na czasach komunizmu.
7
kocham PMK! 2017-03-02 22:29
Pic na wode- kotłomontaż!
5
Ciekawski 2017-03-22 10:47
Witam, widzę, że na olxie pojawiły sie oferty do biura jako technolog-programista i pracownik do działu technicznego, ktoś wie jak wygląda praca w biurze i ile można wyciągnąć, bo nie wiem czy warto aplikować
hans 2017-03-23 22:12
Praca w kociołku to nic innego jak uwstecznienie się do poziomu powszechniaka. Albo jesteś brązowym noskiem ekipy rządzalskich, kablujesz na wszystkich, albo nie masz czego szukać. Zarobki... no cóż odpowiedzialność miliona euro, a zarabiasz tylko co wykładacze towaru w Biedronce. Firma idzie na dno bo pani prezesowa jest tak cienka i widzi tylko swój nosek i swojego braciszka i tyle marnotrawią pieniędzy że brak kasy na podwyżki dla wartościowych pracowników i wszyscy się zwalniają.
11
Tragedia 2017-03-31 09:20
Straszna porażka, zakład cofnięty w czasie, zatrzymał się dawno temu w miejscu i tak zostało do dziś. Jeśli nie masz ambicji, jeśli nie chcesz dobrze zarabiać, jeśli nie chcesz żyć na poziomie, ten zakład jest dla Ciebie.
7
madry 2017-04-03 21:01
do mnie tez dzwonil jakis pajac 2 lata temu mialem spawac tigiem czarna i biala rure za 7 albo 8 euro na jakiejs hali i powiedzial ze tyle dostane jak bede robil tyle co stara gwardia albo jakies normy nie pamietam powiedzialem mu zeby sam sobie jechal mój kumpel ma w plocku 35 zeta debile
5
melek 2017-04-07 23:47
Witam, pracuje ktos w Niemczech jako spawacz z firmy kotlomontaz? Jak tak to prosze o opinie jak jest teraz. Pozdrawiam.
Han 2017-05-01 19:17
Robota w kotłomontażu jest tylko dla ludzi z twardym, silnym charakterem i dużymi umiejętnościami to jest straszna mordownia.
3
pseudo 2017-06-07 23:25
Chyba dla desperatów którzy nic nie potrafią i których nigdzie nie chcieli .
4
Stefan 2017-06-25 19:33
Czy jesteście pewni, że firma nie zasługuje na coś pozytywnego? Kłopoty zdarzają się wszędzie ale to mija.
2
Deyna 2017-06-26 19:13
Widzę, że ktoś się z marketingu albo biura podszywa i wypowiada. Żadnych pozytywów dla tej firmy, jakoś niskie zarobki nie mijają i wyzysk pracowników.
5
onnnnnn 2017-07-07 13:19
Deyna jedno pyt . niskie zarobki rozumiem ale wyzysk pracowników możesz troszkę jaśniej? Szukam pracy i ten wyzysk mnie zastanawia
Patrycja 2017-07-20 07:04
Moze ktoś brał ostatnio udział w rekrutacjach? @Han masz na myśli natłok obowiązków? Możesz rozwinąć swoją myśl?
Zostaw swoją opinię o KOTŁOMONTAŻ-Siemianowice śl - Siemianowice Śląskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KOTŁOMONTAŻ-Siemianowice śl