brak logo

Barc Warszawa S.A.

Warszawa

Opinie o Barc Warszawa S.A.

Sprawiedliwy 2009-08-14 20:05:11
Barc - firma mało elastyczna budująca z najtańszych materiałów oraz unikająca napraw gwarancyjnych po odebraniu budynku- instalacje elektryczne, teletechniczne ciągle są zepsute.
Sprzedali NIEOŚWIETLONE komórki lokatorskie w garażu podziemnym.
Jestem mieszkańcem osiedla w Piastowie i mam naprawdę złe zdanie o tej firmie.
padal 2014-08-28 12:50:14
Potwierdzam wszystkie negatywne opinie o inwestycjach firmy BARC. Budują z najtańszych materiałów i stąd ta niska cena. Jak już lokator odbierze lokal to jego problem. Gwarancji nie przestrzegają, usterek nie usuwają. Szukają następnych naiwnych.
Po 2 , 3 latach ich inwestycje wyglądają koszmarnie. To o czymś świadczy.
gawor 2014-08-28 13:29:42
radzę omijać inwestycje firmy Barc szerokim łukiem.
Fafik 2015-05-22 16:38:13
A ja mam bardzo dobre doświadczenie z tą firmą. U nas nie było problemów Tarasach Dionizosa. Powiedziałbym, że jakość budynku akurat jest ich mocną stroną. Co do reklamacji, to u nas był szyba zarysowana, wymienili bez szemrania. Ja ich polecam.
Emilka 2015-07-15 13:20:32
W Rezydencji Kościuszki u nas też nie było żadnych niemiłych niespodzianek przy zakupie. Ja dewelopera oceniam wysoko, pomocni, zaangażowani, rabat też dostaliśmy.
Robson 2015-08-24 13:47:55
Nie wiem jak było kilkanaście lat temu, ale teraz to budują z dobrej jakości materiałów, u nas w Tarasach nawet posadzka w garażu jest specjalnie laminowana. Duże okna, nowoczesne szybkie windy, nie ma się czego przyczepić
gość 2015-12-04 10:12:21
Chce powiedzieć że ich inwestycja tarasy Dionizosa jest mało atrakcyjna dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich i dla wózków dziecięcych niema podjazdu bezpośrednio pod blok są schody , tłumaczą że podjazd jest od strony wjazdu do garaży tylko chyba niewiedzą że tam też jest krawężnik utrudniający przejazd .Więc dla wymienionych wyżej osób odradzam zakupu w tej inwestycji.
znajomy 2015-12-22 09:32:59
UWAGA !!! na tarasach dionizosa niema możliwości zaparkowania samochodu dla gości ,parkując wzdłuż ul.winorośli można liczyć na mandat od staży miejskiej (taki właśnie dostałem). A więc szanowni potencjalni mieszkańcy miejcie to na uwadze kupując tam mieszkanie . Dla dewelopera Barc Warszawa wielki minus że o tym nie pomyślał lub co bardzo prawdopodobne szkoda mu pieniędzy żeby zrobić zatoczki jednym słowem brak infrastruktury drogowej. ŻENADA I OSTRZEGAM !!!!!!!
Wachacz 2016-01-14 12:11:39
Nie mam zarzutów. A co do zatoczek, to od tego jest miasto a nie deweloper. Ja kupiłem garaż i nie przejmuję się niepogodą albo brakiem miejsc do parkowania. Ceny nie są złe, zawsze można kupić mieszkanie za Warszawą. Generalnie - polecam.
znajomy 2016-01-19 10:09:54
@Wachacz z tego co wiem to do mieszkania trzeba kupić miejsce garażowe więc nie wiem czym się podniecasz i jak cię goście odwiedzą to piętrowo na twoim miejscu będą się parkować .P.S czytaj ze zrozumieniem miejsce dla gości a nie mieszkańca !!!!!
znajomy 2016-01-19 10:14:07
@ters Po 1. jak się wczytasz to zobaczysz że ja piszę że tam byłem gościem a nie że kupiłem mieszkanie , po 2. Masz racje pisząc że materiały są tanie i to bardzo tanie
kris 2016-02-14 20:26:50
podobno po zakończeniu inwestycji przy Winnica ulica ma być wyremontowana i mają powstać zatoczki, czy to prawda?
Ale piszecie o tanich materiałach tzn? tynk wam się sypie na głowe? słychać każde słowo sąsiadów czy aż takie zimne są mieszkania? Konkretnie proszę napiszcie.
MieszkankaTarasów 2016-03-19 22:16:31
są takie plany. Nawet w internecie można znaleźć dokumenty mówiące, że będzie tam droga o minimalnej szerokości 16m o ile dobrze pamiętam z zatoczkami. Zresztą nawet nowe latarnie są przestawione bliżej bloków, bo droga będzie szersza. Wszystko ma się dziać po skończeniu inwestycji, a zostało im jeszcze 1,5 bloku, więc pewnie za około ten czas wszystko dojdzie do normy.



MIeskszanka Tarasów 2016-03-19 22:17:53
Pisze to siedząc w moim mieszkaniu w Tarasach II. Po tych kilku dniach stwierdzam, że odgłosy są jak w każdym bloku, ale warto podkreślić, część zamieszkanych mieszkań, nie jest jeszcze urządzona do końca, więc to normalne, że się niesie. Rozmów nie słychać, ewentualnie jakieś głośniejsze śpiewanie (parapetówka nade mną :D ) Póki co na minus tylko odgłosy z klatki. Słychać rozmowy, zamykane drzwi do klatki i jak ktoś idzie w szpilkach to dudni. Zobaczymy jak będzie za kilka lat, ale czytając opinie na różnych forach można dojść do wniosku że Tarasy to chyba ich najlepsze osiedle (a może wreszcie uwzględnili błedy innych inwestycji)
NikiMintaj 2016-08-20 06:35:32
A jaki rabat można uzyskać maksymalnie czy ktoś się starał i jak to wygląda interesuje mnie osiedle Tarasy Dionizosa ?
rkaio 2016-08-30 12:21:52
A wiadomo jakie sa przeciętne zarobki? Dzięki za odpowiedź
Zostaw swoją opinię o Barc Warszawa S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Barc Warszawa S.A.