brak logo

Krones Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Krones Sp. z o.o.

Stern 2011-08-25 12:48:26
Totalna bzdura, niestety ... Praca w calym swiecie i wschodnie zarobki ... 100% delegacji i 0 zycia prywatniego. Jezeli jestes znudzony zyciem to Krones jest dla Ciebie. Pozdrawiam Stern
2
Star 2013-11-20 12:07:37
Witam,

Zanim zaaplikujesz do tej firmy dobrze się zastanów.

Praca bardzo ciężka, permanentne wyjazdy w świecie a Pan prezes nie jest scory do stosownego wynagrodzenia. Dodatkowo jest człowiekiem bardzo konfliktowym i wiele osób podarowało sobie współpracę stricte z jego powodu. Obecnie za współpracę dziękuje koordynator serwisu...

Ogólnie nie polecam chyba że się dobrze sprzedasz a to bardzo mało prawdopodobne.

MG
2
Wiechu 2015-05-10 20:57:49
Firma szuka Inzynierow Serwisu.
Dwa lata temu szukala rowniez.

Moze ktos polecic ta firme jako pracodawce.
2
XXX 2015-06-14 11:20:35
Trudno nie zgodzić się z opiniami powyżej może pomijając wyjazdy zagraniczne, o rodzinie zapomnij. Jak się umiesz dobrze sprzedać to praca dla ciebie będzie całkiem znośna.
Wiechu 2015-06-16 15:49:41
To znaczy serwisanci sami rezygnuja ze współpracy, czy firma tak się rozwija?

W serwisie nie pracuje się 8 godzin. Czy firma płaci za nadgodziny?
Jak wyglądaja szkolenia?
Czy firma zapewnia odpowiednie narzędzia?

Co to znaczy że "Pan prezes nie jest scory do stosownego wynagrodzenia. Dodatkowo jest człowiekiem bardzo konfliktowym".
Franc. 2015-07-15 12:59:13
Niemiecka firma "córka pasierbica".
Serwis 100% dyspozycyjność. Nie ma możliwości pogodzenia życia zawodowego z życiem prywatnym.
3
do wiechu 2015-07-16 22:21:06
Szkolenia = porazka
Szmal = porazka
Kadra = porazka
Ogolnie = porazka

pozdro
3
pot. Serwisant 2015-07-26 00:51:33
Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tą firmą - Będę wdzięczny za
wszelką merytoryczną informację. Stanowisko Serwisant-praca na wyjazdowa.
pot.Serwisant 2015-09-09 13:40:37
W czerwcu szukali serwisanta! bylo ogłosszenie w internecie pewnie zatrudnili już kogoś?
Do wiechu 2015-09-09 14:09:33
Różnica pensji na tym samym stanowisku dochodzi do 50%. Z tym, że każdy nowo zatrudniony( o ile się zdecyduje) dostaje mniejszą stawkę. Wymagania bardzo duże co do doświadczenia, jakości pracy i 100% dyspozycyjności( wliczając nawet weekendy spędzone na delegacji po Polsce)za śmieszne stawki za taką pracę. Poza tym dostajesz pełny ekwipunek do pracy( narzędzia, samochód, telefon i lapka). Praca w nocy w serwisie u klienta nie jest niespodzianką. System płacowy, premiowy i nadgodzinny to porażka.
5
byly serwisant 2015-10-14 00:06:17
To co dla kolegi jest fascynujące? Z tego co kolega pisze to nie ma doświadczenia w żadnej pracy. Ciągłe delegacje i zero życia prywatnego. Zwiedzać możesz sobie pokój hotelowy i oczywiście zakład gdzie pracujesz, po drodze oczywiście stacje paliwowe. Niestety za takim życiem nie idą wcale zarobki. Tak jak kolega pisał delegacje, delegacje delegacje......
5
Franc. 2015-10-15 23:46:31
W Nienczech w Kronesie placa extra za nadgodziny za prace w nocy. W wekendy tylko czesc serwisantow pelni dyzury.
5
do były serwisant 2015-10-17 16:54:39
i oczywiście SKYPE jak chcesz miło spędzić czas z rodziną. Po za tym , jak kolega wcześniej napisał fabryka-hotel-stacja paliw- fabryka - hotel, itd, itp. Mozna pozwiedzać :) i to na koszt pracodawcy, heheheh.

Zaiste ,łaska pańska jest ogromna.
4
ktos 2016-01-09 23:12:32
Oj dziwne. Wszystko porażka, a przez ostatnie kilkanaście lat tylko jeden serwisant się zwolnił... Ciekawe dlaczego tylko jeden? Może te płace i warunki pracy nie są takie beznadziejne?
A firma zatrudnia, bo się rozwija i tyle.
2
wścipski i upierdliwy polaczek 2016-01-16 00:33:51
Istnieje np. taka strona jak LinkedIn i tam jest napisane: pan Paweł Sz. jest w składzie od 2013r. - wersja o zmianie koordynatora serwisu wygląda na całkiem prawdziwą. Co do jednego serwisanta panie "ktos", z tej samej strony wynika, że odeszło co najmniej 2-óch - p. Rafał D oraz p. Tomasz K.. Tyle mogę oznajmić bez zakładania konta na tej stronie. Pozdrawiam :-)
2
pis 2016-01-23 00:05:30
a to pis już i tego zabronił ?
Wiechu 2016-01-28 21:05:29
Na Wielkopolskę znowu szukają Serwisanta?
Wzmacniają stały skład?
Wiechu 2016-02-09 18:12:14
Czyli rozumiem że firma oferuje wiele dobra i bogactw.
Krisss 2016-04-21 19:32:43
Szkolenia w centrali są bardzo slabiutkie, sama praca jest bardzo ciezka. Pracowalem w powyzszej firmie i mimo wszystko nie polecam nikomu.
3
Wiechu 2016-10-20 22:51:09
Ponownie poszukiwany Serwisant ???

Stały skład jest jednak zmienny. A poza tym nuda.
Zostaw swoją opinię o Krones Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Krones Sp. z o.o.