logo DK Partner

DK Partner

Łódź

Opinie o DK Partner

krisu 2014-08-14 14:25:17
witam firma dk partner jest spoko pracuje przez ich agencje pol roku w firmie w lodzi mam odprowadzane wszystkie skladki kasa na czas mam wyplacane50i100 bez problemu sie z nimi kontaktuje i zalatwiam bez przeszkod a za to jak jest w danym zakladzie pracy dk nie odpowiada za to oni tylko szukaja ludzi pretensje do przelozonych firmy w ktorej sie pracuje
1
blady 2014-09-11 10:07:58
to warto pracowac przez dk czy nie?
JA 2014-09-21 10:09:14
nie warto,bo kantują ile wlezie.
były pracownik 2014-10-07 09:31:46
Nie nabierajcie się na magazyn z będzinie , szukają jeleni a płacą 100 zł jak przyprowadzisz kogoś go pracy ,żenada.........zarobki 5 zł na godzinę.
Zbeer 2014-10-22 19:33:56
Pracowałem przez DK Partner w Toruniu, w sumie bez zarzutów, Pani z biura nawet przyjeżdżała do Nas do firmy, żeby podpisać kolejną umowę. Dla mnie pozytyw
Jerzy Golonka 2014-10-24 08:13:17
Oszuści! W Łodzi w biurze na ul. Piłsudskiego pracuję gościu, który jest osobą niekompetentną, nie potrafi przekazać informacji, a jak już coś wyduka to i tak mija się to z prawdą. Miałem pracować w firmie Organika na Teofilowie, pojechałem i co zobaczyłem? Namiot! Praca odbywa się w namiocie, stoły to palety, zimno i brudno. W biurze mówili, że będzie szkolenie, że praca na akord. Przyszedłem rano, zero szkolenia. Praca okazała się za 5-6 zł, bo koordynator sam nie wiedział. Także w biurze koleś ma fantazję, a na miejscu bród, smród i ubóstwo. Jak ktoś chce iść do pracy nie wiedząc za jaką stawkę, to idealna praca dla niego. Nie polecam, szkoda marnować czas.
1
onaa 2014-10-28 15:42:42
Pracuję w Strykowie na pakowaniu. Jest ciężko, ale zarobić można, jak się chce. Niestety praca tego typu nie jest najmilsza, nie można wybrzydzać, z pracą jest ciężko w Łodzi, trzeba było się uczyć i tyle, żeby mieć lepiej.
1
miśka 2014-10-28 15:46:27
A to kojarze cie leniwcu, gruby. tak niemilego faceta i roszczeniowego nie widzialam!!! ale jak sie cale zycie w budzetwoce siedzialo na dupsku i pierdzialo w stolek, to jak sie poszlo do roboty prawdziwej to zdiwienie dopadlo!!
CzłowiekZagadka 2014-11-15 13:55:55
Praca była za 8 złoty a nie 5 zł bo tam robiłem i jestem zadowolony.
anty 2014-11-18 12:34:55
ta "firma" to wielka lipa a ty chyba jesteś klakierem
anty 2014-11-18 13:34:38
Ty klakierze, to ja ci zaproponuję kopanie rowu za 5.5 to bedziesz jeszcze bardziej zadowolony
hamlet 2014-11-18 15:21:12
Klakierem nie jestem i nie byłem, pisze o tym czego doświadczyłem na "własnej skórze". Oczywiście może się zdarzyć, że Pracodawca użytkownik oferuje gorsze warunki niż inny, ale na to już Agencja nie ma wpływu. Ponadto z tego co mi wiadomo DK zatrudnia kilkaset osób i jeden czy kilku "anty" też nie mają patentu na nieomylność :)
anty 2014-11-19 11:43:17
Nie jestem nieomylny, ale teraz jestem pewien, że jesteś klakierem, bo bardzo profesjonalnie i z wielkim szacunkiem nadajesz duże litery jak Pracodawcy użytkownika. Powiem ci otwarcie, że jesteś jednym z nich i bronicie tylko zeszmaconej opinii i kontrolujecie wpisy w internecie po tym jak oszukujecie ludzi. A to jest najlepszym dowodem na to, że właśnie oszukujecie. A ty klakierze musisz być bardzo dobrze wynagradzany przez DK Partner za to, że aż po pól roku od swojej opinii z kwietnia kontrolujesz czy aby nikt nic złego nie nasmarował o was. Idź do psychologa biznesu po poradę albo masz bardzo niskie IQ. Nieprawdopodobnie jesteś oddany swojej agencji, bo oszukujecie i pilnujecie własnej kasy. Nie ośmieszaj siebie i swojej cwaniackiej agencji. Macie ludzi za kretynów i działacie na bezczelnego. I nie ośmieszaj się hamlecie, bo twoje wpisy tylko potwierdzają wasze niecne praktyki :-)) To jest nie tylko bezczelne ale też żałosne.
PONAWIAM INFO DLA LUDZI: UWAGA W DK PARTNER BARDZO OSZUKUJĄ !!!!!
hamlet 2014-11-19 16:08:47
Z osobami nie lub źle poinformowanymi (tak jak z nawiedzonymi) nie polemizuję.
Ponieważ wykazujesz duży wskaźnik agresji to Tobie proponuję konsultacje psychologiczne (ew. u dobrego psychiatry). Obrażony się nie czuję bo się nie poczuwam do żadnej winy i nie wstydzę się mojej dawnej (sprzed 2-ch lat) pracy w DK. Współczuję Ci, bo rozumiem, że nie radzisz sobie ze swoimi emocjami, ale ja nie mogę Ci pomóc.
kaśka 2014-11-19 16:25:02
nie są idealni, zależy na kogo się trafi. największy syf to sonoco, jeśli ktoś to przetrwal żadna praca nie straszna.
klara 2014-11-21 18:47:33
Niestety podzielam złe opinie. Również czuje się oszukana, nie dostałam wypłaty za nadgodziny. Absolutnie omijać DK Partner , bo rzeczywiscie oszukują
hamlet 2014-11-22 09:59:27
Życzę Ci mniej stresu, a przy okazji - czytania ze zrozumieniem
1
grazyna 2014-11-23 21:48:28
Potwierdzam robota wyszła na 5-6 zł za godz, bo to sa kretacze. Nie płacą za wszystkie przepracowane godziny. Nie opłaca się tam tyrać, bo dostaniesz 5 zl/h. Omijać
1
kacha 12 2014-12-01 13:49:42
Zgadzam się dk Partner to wielkie oszustwo i naciągacze.Pracowałam w Organice tydzień i oszukali mnie na 70 zł
1
kacha 12n 2014-12-01 13:56:19
Nie warto za żadną cenę oszustwo
2
rewo 12 2014-12-01 14:00:06
zarabiają na frajerach ,trzeba się zacząć trochę cenić !
3
ewo14 2014-12-01 14:05:31
najmniej 8 zł. na godzinę to jeszcze można się zgiąć do roboty ale za 5 to frajerstwo.
1
GAL ANONIM 2014-12-02 12:26:19
FIRMA PORAŻKA. DK Partner to oszuści. Jak Cię przyjmą to pracujesz za grosze i do tego potrącają za co się da. Jak tyrasz i się nie odzywasz to jesteś dobry pracownik, ale jak się upomnisz o swoje to wtedy jesteś zgnojony i wdeptany w ziemię. Wyssą z Ciebie wszystko co najlepsze a potem wyrzucą na zbity pysk potrącając za ubrania, buty i za co się da. Nie polecam tej pseudo firmy. A w tej Łodzi to tacy mądrzy jakby pozjadali wszystkie rozumy. Nie szanują pracowników, traktują nas z góry. Zapominają o tym, że dzięki nam mają pracę i to dzięki nam taka pseudo firma istnieje. Ale jak się chce pracować to trzeba zamknąć gębę,zacisnąć zęby i utrzymywać tych niby inteligentnych. Mam nadzieję że ktoś kiedyś im pokarze, gdzie jest miejsce takich oszustów.NIE POLECAM!!!
3
Majster 2014-12-05 18:14:57
To może czas nauczyć walczyć sie o swoje prawa a nie tylko narzekać? Ja zawsze nagrywam rozmowy z osobami "obiecującymi" i mam wszystko co mi obiecają, bo w Polsce poza papierkiem obowiązuje jeszcze - UMOWA SŁOWNA
3
cisza 2015-01-19 12:52:16
no mimo tego, że tutaj pisze nawet sporo osób porównujac z innymi tematami to ja sie zastanawiam czy pojawi się jakaś osoba, która odpowie na wszystkie nasze pytania i wątpliwości, bo takie zostawianie pytan bez odpowiedzi nikomu nie pomaga i dobrze by było jakby ktoś odpisał cokolwiek. Wiecie, praca sama się nie znajdzie
Koordynator Artur 2015-01-21 15:13:07
Witam,

Jestem w Łodzi koordynatorem Agencji DK Partner . Chciałbym wyjaśnić kilka kwestii związanych z zastrzeżeniami grupy osób, pracujących w październiku i listopadzie, dla jednego z naszych klientów, na Teofilowie.
Wszystkie zobowiązania wynikające z umów cywilno- prawnych, zostały uregulowane zgodnie z ustaleniami.
Pragnę poinformować, że dla wszystkich osób, które zgłosiły zastrzeżenia do swoich wypłat zrobiliśmy korekty i dopłaty. Za wszelkie niedogodności i nieporozumienia wynikające z niejasności w systemie wynagradzania przepraszam.
Jesteśmy Agencją z wieloletnim stażem i zawsze rzetelnie rozliczamy się z osobami, które dla nas pracują .
Jeżeli ktoś z wypowiadających się powyżej lub czytających komentarze, nadal nie otrzymał wyrównania za wykonaną pracę, zapraszam do siedziby firmy DK Partner w Łodzi przy ul. Piłsudskiego 139/141, Ip.
marc 2015-02-03 17:32:20
Dk partner to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oszukali mnie na zwolnieniu chcieli na miesiącu pracy sa chamscy to hitlerowcy gdzie jest inspekcja pracy
ofiara DK partner 2015-02-03 17:47:08
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zapłacili za zwolnienie lekarskie pałuje się od czerwca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] odwlekają jak mogą ale jutro napisze do sądu pracy inspekcji i gazety wrocławskiej omijajcie DK PARTNER NEUCA Bielany wrocławskie ul.magazynowa2 to oszuści
1
POLAK 2015-02-03 17:50:58
ZŁODZIEJE HITLEROWCY GDZIE JEST INSPEKCJA PRACY PROSIMY
1
pracownik 2015-02-23 16:50:27
B banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowałem tydzień w tym sobotę i są 2 tygodnie po terminie nie dostałem wypłaty aleiinspekcja pracy się za nich weźmie.
hamlet 2015-05-18 17:26:12
Wiesz co facet. Jesteś nudny i monotonny :)
major 2015-05-20 14:21:02
Ty hamlet wracaj wiersze pisać.
Anastazja 2015-06-29 18:45:50
AGENCJA ZATRUDNIENIA DK PARTNER OSZUŚCI! Uważajcie na nich, byłam u nich koordynatorką hostess w Selgros Gliwice, mieli wypłacić mi pieniądze 15 i ciągle zwlekali tłumacząc się 'awarią systemu'. Kiedy w końcu postraszyłam ich PIP-em, dostałam przelew, ale o połowę mniej niż mi się należy. Oczywiście nikt już nie odbiera ode mnie telefonów. Tacy pracodawcy powinni się wstydzić!
huang 2015-07-23 11:17:59
W każdej opinii jest ziarenko prawdy - tyle powiem
ja 2015-07-27 15:44:38
Też dostałam ofertę pracy, a miałabym 50 km do pracy, więc się poważnie zastanawiam. Czy ktoś ma doświadczenie w pracy na stanowisku koordynatora pracowników tymczasowych w Katowicach?
AnZet 2015-08-06 14:52:11
TRAGEDIA! Pieniądze zostały mi wypłacone w połowie. Minęły 3 miesiące, a firma (mimo licznych telefonów) wciąż nie wypłaciła całkowitej należności. Na szczęście z firmą miałam do czynienia tylko przez krótki okres. Sprawę niebawem kieruje do Sądu Pracy. Całkowicie ODRADZAM WSPÓŁPRACĘ!
1
Olo 2015-08-23 14:02:04
Pracowałem też w tej firmie.Jest to banda oszustów, a zwłaszcza koordybator alkoholik Drygulski, który jak tylko mógł oszukiwał ludzi ,żeby mógł dopisać swoim przydupasom, a później jak była wypłata to zabierał od nich kasę, i później chlal. Oradzam tam pracę ,bo są jeszcze ludziom winni kasę za 2014r.
Julian 2015-09-16 02:10:40
Anastazja oni maja kilka oddziałow , każdy posiada telefon stacjonarny , a na stronie WUP jest telefon bezpośredni do Prezesa , coś tu nie tak ? Miałem podobna sytuacje ale jakoś sie dodzwoniłam i tamat mam załatwiony.
gośću 2015-10-13 11:31:23
A jak się idzie na chorobowe po wypadku w pracy przez ta firmę to później trzeba dzwonić po swoje pieniądze bo inaczej ich nie dostaniecie
gośću 2015-10-13 11:31:27
A jak się idzie na chorobowe po wypadku w pracy przez ta firmę to później trzeba dzwonić po swoje pieniądze bo inaczej ich nie dostaniecie
xxx 2016-01-11 12:00:16
Firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zdecydowanie nie polecam.
Justyna 2016-03-09 11:48:28
Do pracownic nie mam pretensji, bardzo mila jest Marcelina z tatuazem na szyi, dziewczyna mila i duzo pomocna. Ale co moga pracownice jak Pani Dyrektor Tyranozaurus Anna pietro wyzej steruje wszystkim jak kuklami na sznurkach. Pani Dyrektor Anna blondyna kicnie a na dole tornado. Przemadrzala nigdy nie byla na zachodzie a zachowuje jak by wszystkie rozumy zjadla. Takiej wyrachowanej narcuyztycznej osobki dawno zem nie spotkala. To przez nia DK Partner ma tyle negatywnych wpisow.
2
Kierownik ds.pozytywnego myślenia 2016-03-09 23:39:51
Kasztan nie ma różnicy czy jesteś pracownikiem tymczasowym czy stacjonarnym. Wynagrodzenia są wypłacane do 10 każdego miesiąca i zapewniam Cię nie ma zmartwienia - w razie pytań służę pomocą 607 10 44 44
Kierownik ds. Pozytywnego myslenia 2016-03-09 23:44:16
XXX moze jakieś konkrety ?
Marcelina 2016-03-25 15:05:08
Cześć Justyna !
Cieszę się, że uważasz mnie za miłą osobę. Tatuaż mam za uchem, a nie na szyi :)
Co do Pani Anny, nie wiem skąd znasz takie szczegóły ponieważ kandydaci i pracownicy z zewnątrz nie mają przyjemności dosłownie przyjemności poznawać Pani Ani. Szczerze, rozbawiły mnie te bzdury które napisałaś. Pani Dr Anna nie jest tyranozaurusem, a żadna z koordynatorek nie jest kukiełką. "Dużo pomocne" to tak trochę nie brzmi po polsku, więc moje pytanie brzmi skąd jesteś i na jakiej podstawie wyciągasz tak bzdurne oraz krzywdzące wnioski o Pani Dyrektor ?
1
Zdelegalizować agencyjki 2016-07-16 05:59:59
Komu te bajki misiek?
989piotr 2016-09-09 18:39:27
pracowałem przez sierpień przez DK Partner, lecz z innej miejscowości i wynagrodzenia brak... pewnie sprawa się wyjaśni, lecz sam fakt braku kasy na czas, to spora wpadka i niemiły incydent, który w poważnej firmie zdarzyć się nie powinien...
Kxx 2016-09-16 18:20:51
Zgodnie z umową, którą podpisałem pierwszego sierpnia, wypłatę powinienem dostać piętnastego dnia następnego miesiąca czyli września. W dniu pisania tego komentarza mamy już dzień szesnasty, a pieniędzy ani widu, ani słychu.
kierownik ds. pozytywnego myślenia 2016-09-19 22:08:10
Drodzy Państwo,
w przypadku wynagrodzeń przypadających na 15 września 2016 roku zostały one wysłane do Was 15.09.16 po godzinie 12:00 dlatego dzień wpłynięcia na Wasze konta to 16.09.2016. O tym fakcie poinformowaliśmy e-mailem wszystkich naszych Koordynatorów jak i Pracodawców, u których macie przyjemność pracować. Błąd techniczny był po naszej stronie ! Kxx & Maik proszę o kontakt 607-10-44-44 wyjaśnię te przypadki indywidualnie.
Widać ,że jesteście naszymi nowymi pracownikami dlatego proszę porozmawiać z kolegami , którzy pracują dłuższy czas jak dotychczas wpływały wynagrodzenia.
Jestem do dyspozycji jak wyżej,
Pozdrawiam,
kierownik ds. pozytywnego myślenia
1
nakruszyła i uciekła 2016-09-19 22:21:43
a jako kobieta mam szansę u was pracować jako pracownik działu montażu?
Zostaw swoją opinię o DK Partner - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DK Partner