brak logo

Taber

Białe Błota

Opinie o Taber

postronny 2016-09-04 01:21
Nikt nikogo nie znieważa pisząc o tym co się dzieje w zakładzie to nie oszczerstwa tylko stan faktyczny istniejący w tym skupisku ludzi to wszystko dzieje się naprawdę i tak jest, wiec jak można za coś karać jak jest to prawdą ? Choć ludzi z zewnątrz, którzy szukają pracy to nie zachęci do pracy w takim zakładzie czytając te opinie i raczej woleliby poczytać o pracy, a nie o zatargach i miłościach zakładowych.
2
Opinia 2016-09-04 01:51
A poza tym musiały by byc imiona i nazwiska,a tak to tylko domysły więc bez straszenia :) ja nic do nich nie mam,nie moje zycie więc nie moja sprawa ale tu prawnie nic nie da sie zrobic.
1
myges 2016-09-13 14:03
Pani z kontroli z Frivo nazywa inne kolezanki sukami, która sama zostawiła dziecko i męża dla leisbijskiej miłosci,którą jej wybraną jest o paręnaście lat młodsza od niej. Brawo dla niej !!!
8
krr 2016-09-14 01:15
Ogólnie jeśli nabierzesz wprawy na danym stanowisku to,możesz dobrze zarobić. Chyba,że się będziesz obijac to wiadomo,że zarobisz mniej. Praca jest ok,polecamy tą firmę.
2
pohi 2016-09-14 13:14
Konkretnie nie jestem w stanie powiedzieć ale ponad 2 tysiące. To jest akord więc ile zrobisz tyle Tobie zapłacą,choć na początku na pewno nie będziesz wyrabiać norm bo są ogromne.
1
goni 2016-09-14 14:36
Masz określone normy,one są ogromne. Np musisz przetestować 100 sztuk w godzinę a przetestujesz 50 to,za tyle Ci zapłacą. Na początku pewnie zarobisz najniższą czyli tam 1400zl a później gdy z czasem zaczniesz wyrabiać normy to będzie o wiele lepiej. Wiadomo musisz pracować szybkim tempem,ale w końcu po to się idzie do pracy.
1
Friwo 2016-09-14 22:30
Co ty opowiadasz? Owszem trzeba sie narobić ale wiele zależy od szczęścia gdzie brygadzista cie posadzi bo są miejsca gdzie na lajcie zrobisz normę i są miejsca gdzie nie zrobisz normy chocbys miał wprawe,siedział w pampersie i nie szedł na przerwe.
1
huy 2016-09-15 00:04
Brygadzista ma swoich ludzi którym daje dobrą pracę,a więc to,nie zależy od szczęścia tylko od tego jak się podlizujesz.
3
Friwo 2016-09-15 07:29
( usunięte przez administratora ) Ja w sumie od samego przyjscia tutaj mam dobrą robotę czyli nawet jeszcze nie dalo rady sie podlizywać,później tez nawet przez myśl mi to nie przeszło. Wiec to szczescie. Jak komus nic nie wychodzi to najlepiej gadac z zazdrosci że inny na pewno sie podlizuje.
3
babi 2016-09-15 09:59
Skoro Ty masz dobrą robotę cały czas to, ktoś inny ma stale gorszą, także zdania mogą być tu podzielone. W każdym razie TABER to, całkiem fajna firma
3
Hddghc 2016-09-15 12:38
Wypłata jest zawsze na czas albo nawet 2-3 dni prędzej
3
:) 2016-09-15 12:56
NIE MAM CZASU :)))
1
buhy 2016-09-15 14:25
Cały czas przyjmują do pracy. Zapraszamy
1
loli 2016-09-15 14:28
Wypłata jest terminowa nawet wcześniej więc luz
Friwo. 2016-09-15 18:25
premia jest 200zł- ale można ją stracić za błędy w wykonywanej pracy... niestety żadnych innych dodatków nie ma..... cały czas przyjmują do pracy.... plusem jest to że nie kombinują z wypłatą że coś tam pod stołem czy w kopercie... wszystko jest na kwitku i zawsze w terminie....
puli 2016-09-15 19:08
Czyli gdy będę miał niskie wyrobienie to zarobie najniższą czyli 1350zl + 200 zł premii gdy nie popelnie błędu?
Hkgifigg 2016-09-15 21:15
Co wy opowiadacie? Tu nie ma premii. Tzn jest tylko na papierku bo zawiera sie w najniższej:) czyli tak naprawdę jej nie ma.
Friwo 2016-09-15 21:58
Caly czas przychodzą nowe osoby więc jesli ktos jeszcze ma wątpliwości czy przyjmują to;tak przyjmują.
joki 2016-09-15 22:12
Premia jest wliczana w najniższą?! To chyba jakieś jaja są. Chciałem przyjść tam do pracy ale w takiej sytuacji to olewam
Dhjcvh 2016-09-16 06:15
Na produkci zalezy gdzie cie posadza i co jest potrzebne danego dnia. Raz mozesz robic radiatory,raz ciąć płytki itd chyba że umiesz lutowac to lutujesz kable albo kontrola optyczna
. 2016-09-16 14:28
Nie umiesz czytac? Zobacz wpisy wyzej.
1
adam 2016-09-16 16:13
Taki lakiernik samochodowy to wymagane jest od niego język niemiecki. W końcu zależy im na profesjonalistach i na odpowiednim doświadczeniu, więc nic dziwnego że takie oczekiwania mają od kandydatów bo to się odpowiednio przekłada na zarobki w firmire.
Ania 2016-10-24 20:14
na jakie zarobki można liczyć?
Łooo 2016-10-25 08:47
Takie,że nie wiesz czy sobie kupic gacie czy skarpety,bo na jedno i drugie nie wystarcza.
2
Ania 2016-10-27 20:45
tzn? tylko najniższa krajowa czy można zarobić więcej?
Miś gogo 2016-10-27 22:18
Wszystko zależy od tego na jaką zmianę trafisz tzn do jakiego brygadzisty bo u Beaty i Roberta jakos jest zorganizowana praca ale u Michała porażka no i na jakie miejsce bo nie wszędzie mozna wyrobic sie tak samo. To jak los na loterii.
Ania 2016-10-28 19:16
a do kogo się zgłosić? do brygadzisty?
Hi 2016-10-29 17:21
Do mnie możesz się zgłosić
???? 2016-10-30 10:22
ciekawe co szef zrobi od stycznia gdy najniższa wzrośnie....???? czy normy też znowu pójdą do góry.....????
F&f 2016-10-30 12:45
Wiadomo że tak,wtedy sie wyrówna i wyjdzie na to samo.
Ania 2016-10-30 17:11
czyli rozumiem że jedyna podwyżka na jaką można liczyć w tej firmie to ta gdy wzrasta najniższa?
hehe :) 2016-10-31 16:48
podwyżka tak- bo musi!!! ale normy pewnie też pójdą do góry...... jak zawsze..... ciekawe kto je wyrobi skoro już teraz są kosmicznie wysokie?!?!?!?!
1
vtdhi 2016-10-31 17:27
ale to nikogo nie obchodzi że normy są takie że nie da się ich zrobić...? to po co wogóle to jest?
Łaaaał 2016-10-31 22:51
jak to po co????? żeby kasa szefowi się zgadzała!!!!!!
3
jaaaa 2016-11-03 23:41
czy przyjmują tylko elektroników?
Etna 2016-11-04 06:40
Cos ty. Wszystkich jak leci. Elektyków u nas to może 1na 10
4
drt 2016-11-05 12:44
montaż transformatorów, nawijanie ręczne i maszynowe cewek-ile można zarobić na tym stanowisku?
Cjcjchch 2016-11-05 21:27
Najniższa:)
1
Full 2016-12-07 21:25
Michał jest najgorszym brygadzistą
5
Admin 2017-01-11 10:32
Praca jest od pn do pt ?jak to wygląda zmianowo ( grafik na cały miesiąc )?
Myszka 2017-01-11 10:57
Dostaje się jakies ubranie robocze ?
dr..... 2017-01-12 22:44
tak dają fartuchy..... co do zmian to są 3 zmiany i co tydzień jest "przejście"..... w soboty sa nadgodziny
1 2017-02-04 01:57
Szkoda że forum umarło
Abc 2017-02-17 10:04
A co,nudzi się Tobie? Aż tak masz nudne życie? Żal mi Ciebie. ....
X 2017-03-06 13:08
Fajni faceci??? Tu nie ma czegoś takiego jak fajni faceci,ani jednego.
3
xdxdxd 2017-03-13 20:08
Tam jest jeden wielki syf. Kazdy robi co chce. Kierownik jeden jak i drugi chodzi i nic nie robi... Zalosne. A my musimy pracowac na nich jak tak moze byc. I placa marne grosze
4
Zazenowana 2017-03-21 11:15
Ale co cie interesuje kto z kim gdzie i co robi , masz prace to pracuj a nie sie glupotami zajmujesz a jak sie nie podoba to zmien prace albo idz do psychologa, bo nie wiem po co interesujesz sie zyciem prywatnym innych.
@ 2017-03-22 14:19
Ten zakład słynie z tego, że ludzie tu bardziej interesują się życiem innych, niż pracą. Najgorsze jest w tym wszystkim, że dodatkowo wymyślają różne dziwne historie o innych, puszczają w obieg i wtedy osoby takie mają przypiete łatki, bo inni wierzą wyssane z palca plotom, niż prawdzie! A osoby z,,przypietymi łatkami"nie będąc świadome ,co inni się dowiedzieli na ich temat dziwią się dlaczego nagle ludzie patrzą się dziwnie i boją się do nich odezwać nawet !!!!Chorzy ludzie!!!!!
@ 2017-03-22 14:20
Ten zakład słynie z tego, że ludzie tu bardziej interesują się życiem innych, niż pracą. Najgorsze jest w tym wszystkim, że dodatkowo wymyślają różne dziwne historie o innych, puszczają w obieg i wtedy osoby takie mają przypiete łatki, bo inni wierzą wyssane z palca plotom, niż prawdzie! A osoby z,,przypietymi łatkami"nie będąc świadome ,co inni się dowiedzieli na ich temat dziwią się dlaczego nagle ludzie patrzą się dziwnie i boją się do nich odezwać nawet !!!!Chorzy ludzie!!!!!
@l 2017-03-22 14:21
Ten zakład słynie z tego, że ludzie tu bardziej interesują się życiem innych, niż pracą. Najgorsze jest w tym wszystkim, że dodatkowo wymyślają różne dziwne historie o innych, puszczają w obieg i wtedy osoby takie mają przypiete łatki, bo inni wierzą wyssane z palca plotom, niż prawdzie! A osoby z,,przypietymi łatkami"nie będąc świadome ,co inni się dowiedzieli na ich temat dziwią się dlaczego nagle ludzie patrzą się dziwnie i boją się do nich odezwać nawet !!!!Chorzy ludzie!!!!!
Zostaw swoją opinię o Taber - Białe Błota
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Taber