brak logo

Taber

Białe Błota

Opinie o Taber

dw 2016-08-31 21:03:33
nie wiem- jest akord....
Rob Roy 2016-09-02 14:42:38
Adam pędziwiatr, Alina chce się nacieszyć w miarę młodym mięskiem. tylko za jaką cenę? Patrzy tylko na siebie.
5
Ronano 2016-09-02 23:30:35
Ostatnia to napewno nie :-) ale ciekawe co dalej będzie ha ha
2
Jd355 2016-09-02 23:39:44
Tez mnie ciekawi jak długo to potrwa. Alina chodzi z nosem zadartym tak wysoko, że juz niedługo nic widzieć nie będzie B-) A Adam widać wymienia mlodsze na starsze. ;-)
3
Ronano 2016-09-03 00:06:11
Ciekawe jak to się skończy i czy żona wie?
2
0011 2016-09-03 00:22:11
Uwierz,że tak. Sama podesłałam jej kilka zdjęć. Dlatego nie rozumiem dlaczego taka cisza. HI
3
zatrudniony 2016-09-03 09:08:15
Tak to trzeba przyznać wypłata jest w terminie, a czasem nawet i wcześniej. Pracuje się dobrze i praca nie jest aż tak ciężka tylko te normy są z kosmosu i trudno je wyrobić, ale najniższa zawszą się dostanie. Teraz inaczej naliczają nadgodziny to jest plus dla pracownika jeśli ma się wyrobienie, a takich jest niewielu.Ważne to jest, że umowę podpisuje się z zakładem pracy, a nie z agencja pracy.
JoBin 2016-09-03 10:03:17
Patrzę i nie wierzę jak mozna być takim obłudnym człowiekiem. W pracy sobie siedzą i nadskakują, a potem do domku jeżdżą i patrzą w oczy rodziną. Na posilki mi się nie chce chodzić bo znam oboje i mi głupio.
2
Pati 2016-09-03 10:15:20
Ha ha kręci nim jak chce! Dobrze d...ą zakręci a on lata jak pies. Pamiętam jeszcze lata, kiedy był brygadzistą, można było z nim pogadać, teraz to inny Adam. Mi jego żal bo to co się z nim stało to porażka. Oboje myślą, że są fajni, ale to zwykła żenada :-
5
Prawnik 2016-09-03 10:40:18
Owe komentarze są już zgłoszone administratorowi.

Art. 216. § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary.
§ 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.
§ 5. Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego.
zatrudniony 2016-09-04 00:54:47
To rożnie bywa w zależności na jaki dział trafisz. Jeśli umiesz lutować to stawka jest większa i na wynagrodzeniu więcej. Najlepiej przyjść podjąć prace i samemu się przekonać. Zawsze na początku jest umowa zlecenie potem dostaje się umowę na 3 m-ce.
postronny 2016-09-04 01:21:22
Nikt nikogo nie znieważa pisząc o tym co się dzieje w zakładzie to nie oszczerstwa tylko stan faktyczny istniejący w tym skupisku ludzi to wszystko dzieje się naprawdę i tak jest, wiec jak można za coś karać jak jest to prawdą ? Choć ludzi z zewnątrz, którzy szukają pracy to nie zachęci do pracy w takim zakładzie czytając te opinie i raczej woleliby poczytać o pracy, a nie o zatargach i miłościach zakładowych.
2
Opinia 2016-09-04 01:51:03
A poza tym musiały by byc imiona i nazwiska,a tak to tylko domysły więc bez straszenia :) ja nic do nich nie mam,nie moje zycie więc nie moja sprawa ale tu prawnie nic nie da sie zrobic.
1
myges 2016-09-13 14:03:54
Pani z kontroli z Frivo nazywa inne kolezanki sukami, która sama zostawiła dziecko i męża dla leisbijskiej miłosci,którą jej wybraną jest o paręnaście lat młodsza od niej. Brawo dla niej !!!
4
krr 2016-09-14 01:15:00
Ogólnie jeśli nabierzesz wprawy na danym stanowisku to,możesz dobrze zarobić. Chyba,że się będziesz obijac to wiadomo,że zarobisz mniej. Praca jest ok,polecamy tą firmę.
1
pohi 2016-09-14 13:14:28
Konkretnie nie jestem w stanie powiedzieć ale ponad 2 tysiące. To jest akord więc ile zrobisz tyle Tobie zapłacą,choć na początku na pewno nie będziesz wyrabiać norm bo są ogromne.
1
goni 2016-09-14 14:36:32
Masz określone normy,one są ogromne. Np musisz przetestować 100 sztuk w godzinę a przetestujesz 50 to,za tyle Ci zapłacą. Na początku pewnie zarobisz najniższą czyli tam 1400zl a później gdy z czasem zaczniesz wyrabiać normy to będzie o wiele lepiej. Wiadomo musisz pracować szybkim tempem,ale w końcu po to się idzie do pracy.
1
Friwo 2016-09-14 22:30:58
Co ty opowiadasz? Owszem trzeba sie narobić ale wiele zależy od szczęścia gdzie brygadzista cie posadzi bo są miejsca gdzie na lajcie zrobisz normę i są miejsca gdzie nie zrobisz normy chocbys miał wprawe,siedział w pampersie i nie szedł na przerwe.
huy 2016-09-15 00:04:15
Brygadzista ma swoich ludzi którym daje dobrą pracę,a więc to,nie zależy od szczęścia tylko od tego jak się podlizujesz.
1
Friwo 2016-09-15 07:29:28
( usunięte przez administratora ) Ja w sumie od samego przyjscia tutaj mam dobrą robotę czyli nawet jeszcze nie dalo rady sie podlizywać,później tez nawet przez myśl mi to nie przeszło. Wiec to szczescie. Jak komus nic nie wychodzi to najlepiej gadac z zazdrosci że inny na pewno sie podlizuje.
1
babi 2016-09-15 09:59:47
Skoro Ty masz dobrą robotę cały czas to, ktoś inny ma stale gorszą, także zdania mogą być tu podzielone. W każdym razie TABER to, całkiem fajna firma
1
Hddghc 2016-09-15 12:38:40
Wypłata jest zawsze na czas albo nawet 2-3 dni prędzej
1
:) 2016-09-15 12:56:57
NIE MAM CZASU :)))
1
buhy 2016-09-15 14:25:54
Cały czas przyjmują do pracy. Zapraszamy
1
loli 2016-09-15 14:28:52
Wypłata jest terminowa nawet wcześniej więc luz
Friwo. 2016-09-15 18:25:57
premia jest 200zł- ale można ją stracić za błędy w wykonywanej pracy... niestety żadnych innych dodatków nie ma..... cały czas przyjmują do pracy.... plusem jest to że nie kombinują z wypłatą że coś tam pod stołem czy w kopercie... wszystko jest na kwitku i zawsze w terminie....
puli 2016-09-15 19:08:21
Czyli gdy będę miał niskie wyrobienie to zarobie najniższą czyli 1350zl + 200 zł premii gdy nie popelnie błędu?
Hkgifigg 2016-09-15 21:15:13
Co wy opowiadacie? Tu nie ma premii. Tzn jest tylko na papierku bo zawiera sie w najniższej:) czyli tak naprawdę jej nie ma.
Friwo 2016-09-15 21:58:04
Caly czas przychodzą nowe osoby więc jesli ktos jeszcze ma wątpliwości czy przyjmują to;tak przyjmują.
joki 2016-09-15 22:12:15
Premia jest wliczana w najniższą?! To chyba jakieś jaja są. Chciałem przyjść tam do pracy ale w takiej sytuacji to olewam
Dhjcvh 2016-09-16 06:15:59
Na produkci zalezy gdzie cie posadza i co jest potrzebne danego dnia. Raz mozesz robic radiatory,raz ciąć płytki itd chyba że umiesz lutowac to lutujesz kable albo kontrola optyczna
. 2016-09-16 14:28:05
Nie umiesz czytac? Zobacz wpisy wyzej.
1
adam 2016-09-16 16:13:52
Taki lakiernik samochodowy to wymagane jest od niego język niemiecki. W końcu zależy im na profesjonalistach i na odpowiednim doświadczeniu, więc nic dziwnego że takie oczekiwania mają od kandydatów bo to się odpowiednio przekłada na zarobki w firmire.
Ania 2016-10-24 20:14:01
na jakie zarobki można liczyć?
Łooo 2016-10-25 08:47:46
Takie,że nie wiesz czy sobie kupic gacie czy skarpety,bo na jedno i drugie nie wystarcza.
2
Ania 2016-10-27 20:45:53
tzn? tylko najniższa krajowa czy można zarobić więcej?
Miś gogo 2016-10-27 22:18:26
Wszystko zależy od tego na jaką zmianę trafisz tzn do jakiego brygadzisty bo u Beaty i Roberta jakos jest zorganizowana praca ale u Michała porażka no i na jakie miejsce bo nie wszędzie mozna wyrobic sie tak samo. To jak los na loterii.
Ania 2016-10-28 19:16:56
a do kogo się zgłosić? do brygadzisty?
Hi 2016-10-29 17:21:45
Do mnie możesz się zgłosić
???? 2016-10-30 10:22:38
ciekawe co szef zrobi od stycznia gdy najniższa wzrośnie....???? czy normy też znowu pójdą do góry.....????
F&f 2016-10-30 12:45:36
Wiadomo że tak,wtedy sie wyrówna i wyjdzie na to samo.
Ania 2016-10-30 17:11:52
czyli rozumiem że jedyna podwyżka na jaką można liczyć w tej firmie to ta gdy wzrasta najniższa?
hehe :) 2016-10-31 16:48:03
podwyżka tak- bo musi!!! ale normy pewnie też pójdą do góry...... jak zawsze..... ciekawe kto je wyrobi skoro już teraz są kosmicznie wysokie?!?!?!?!
vtdhi 2016-10-31 17:27:44
ale to nikogo nie obchodzi że normy są takie że nie da się ich zrobić...? to po co wogóle to jest?
Łaaaał 2016-10-31 22:51:40
jak to po co????? żeby kasa szefowi się zgadzała!!!!!!
jaaaa 2016-11-03 23:41:13
czy przyjmują tylko elektroników?
Etna 2016-11-04 06:40:46
Cos ty. Wszystkich jak leci. Elektyków u nas to może 1na 10
3
drt 2016-11-05 12:44:06
montaż transformatorów, nawijanie ręczne i maszynowe cewek-ile można zarobić na tym stanowisku?
Cjcjchch 2016-11-05 21:27:31
Najniższa:)
Full 2016-12-07 21:25:09
Michał jest najgorszym brygadzistą
1
Zostaw swoją opinię o Taber - Białe Błota
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Taber