Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Centrostal Wroclaw

Pracowałeś w firmie Centrostal Wroclaw i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nikt - 2013-03-19 11:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czuć frustrację. ale firma chyba faktycznie chyli się ku upadkowi, cięcie kosztów kosztem ludzi- dramat. utrzymywanie bezwartościowych "przyjezdnych" -tragedia. a zostało tam jeszcze kilka kumatych osób, szkoda tylko że się tam marnują.powodzenia dla tych którzy jeszcze zostali
zdjecie uzytkownika
Marian - 2013-03-20 16:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora), ludzie źli umieraja biedni i samotni - szkoda czasu nawet o nich myśleć. Jak masz możliwość to zmień pracę i omijaj takie typy. Kiedyś dinozaury wymrą. Uwierz mi, że jak ktoś ma coś na sumieniu to teraz się dopiero boi nie czy tylko kiedy to wyjdzie.
zdjecie uzytkownika
ichacha - 2013-07-15 21:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boją się odezwać. Terror działa.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-03 09:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam klimat w pracy w Centrostal Wroclaw Wrocław?
zdjecie uzytkownika
Betti - 2013-11-23 20:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Zależy im tylko na czymś co nie istnieje... Kierownicy z9 co niektórzy) maja gdzieś zarówno pracowników jak i ich zdanie... ciesze sie ze już tam nie pracuje...
zdjecie uzytkownika
analityk - 2013-11-27 15:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma nieuchronnie zmierza ku końcowi
zdjecie uzytkownika
kachoo - 2013-12-03 11:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam kontaktu do handlowców z Centrostalu Wrocław, ktoś może pomóc? (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
były - 2013-12-13 13:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kachoo - 2013-12-03 11:40:50]:
a o co chodzi?
zdjecie uzytkownika
znawca tematu - 2013-12-13 14:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie o gotowe bazy klientów dla konkurencji haha
zdjecie uzytkownika
były - 2013-12-16 11:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [znawca tematu - 2013-12-13 14:27:28]:
Jesli za tym idzie zatrudnienie, to dlaczego nie?
Nie mam sentymentu dla firmy CW,a baze klientów i kontaktów mam w głowie.
zdjecie uzytkownika
fachowiec - 2014-01-14 18:40:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
znowu szukają handlowców na kilka miesięcy, ludzie nie dajcie się nabrać!
zdjecie uzytkownika
Ricky - 2014-01-17 10:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
handlowiec- 1500 zł netto super ale wypłata na czas to jest nic najlepsze to jest to jakie tony stali blachy itp wyjeżdzaja na lewo i tego nikt nie widzi.W zeszłym roku pewna ekipa magazynier syn znanego przewoznika na centrostalu i piekna wagowa zostali złapani na gorącym uczynku i co i temat [poszedł pod dywan.A jeżeli chcesz pociąć materiał za pół darmo wbijaj na centrstal magazynierzy czekają jak głodne wilki na usługę temat rzeka ja jeszcze musze się trochę pomęczyc do marca.Anajlepsza to jest para czarownica ze zbrojeń i lalus pzn dyrektor z handlowego ci walą wały na całego co się nie robi żeby zachowac stanowisko.
zdjecie uzytkownika
znawca rynku - 2014-01-17 12:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to juz chyba końcówka
zdjecie uzytkownika
sdsdsdsds - 2014-01-22 16:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to trwa już od dawna. Wały tych co poniżej są akceptowane, bo sama góra też to robi tylko na inną (wiekszą) skalę.
zdjecie uzytkownika
sdsdsdsdsd - 2014-01-22 16:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poza tym, miska z pierogami robią to na zlecenie tego co siedzi na samej górze...
zdjecie uzytkownika
analityk - 2014-02-06 11:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stal jakościowa ma świetne wyniki, idą ostro do przodu
zdjecie uzytkownika
kompresor - 2014-02-25 15:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dziś chciałem kupić pręt ciągniony precyzyjny ze stali C45E+C długości 2mb i średnicy 50mm.Proszę sobie wyobrazić, że nie mogłem! Kazano mi kupić trzy metry! Dla czego mam kupować tyle skoro nie potrzebuję. To nie jest pręcik dziesiątka, który mogę wykorzystać wszędzie a nawet bez skrupułów wyrzucić na złom tylko pręt ze stali gatunkowej śr.5cm. Tłumaczą się, że są hurtownią. Ja to rozumiem tylko proszę wskazać mi gdzie mogę kupić w detalu skoro ktoś kupuje to hurtowo to pewnie mi odsprzeda. Niestety Panie mnie chciały mi powiedzieć, kto od nich kupuje hurtowo zasłaniając się tajemnicą. Jaka to tajemnica skoro ten ktoś może na mnie zarobić a oni mi nie chcą sprzedać? I teraz mały warsztat ślusarski, który potrzebuje metr takiego pręta musi kupić tylko 3mb, bo inaczej nie kupi. Normalne chamstwo i monopolistyczne zagrywki. Tłumaczyłem Pani ze jak idzie do sklepu to nie kupuje 3kg szynki tylko 10 deko. Dla czego ja nie mogę kupić pod zamówienie tyle ile potrzebuje?
Szanowni klienci miejcie, zatem na uwadze, od kogo kupujecie i czy warto stosować się do ich zasad. Ja nie jestem zadowolony z takiego traktowania klienta.
zdjecie uzytkownika
maras - 2014-03-17 14:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jak z pracą na zbrojarni bo ukazało się ogłoszenie jaka kasa 3500 tys da rade sie wyciągnąc jakie kierownictwo jakie zmiany proszę o info
zdjecie uzytkownika
znawca - 2014-03-18 12:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maras - 2014-03-17 14:03:32]:
zarty sie Ciebie chłopie trzymają hehe
zdjecie uzytkownika
omijać z daleka - 2014-03-25 19:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu szukają na pracuj.pl nowych kandydatów na handlowców, zarobki 1500 netto, więc ludzie pchają się drzwiami i oknami hehe
zdjecie uzytkownika
Byla - 2014-03-26 07:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK OMIJAĆ Z DALEKA LUDZIE ZWALNIAJĄ SIĘ LAWINOWO,NA ZBROJARNI TO PODOBNO PANI KIEROWNIK I PAN DYREKTOR PRACUJĄ NA MASZYNACH TAK SŁYSZAŁAM TO JUZ MUSI BYC ZLE ALE KTO W TAKIEJ ATMOSFERZE IKASA 1500 ZŁ BEDZIE PRACOWAŁ,KLIENCI RÓWNIEŻ ODCHODZĄ
zdjecie uzytkownika
były - 2014-03-27 19:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli tomaszek zakończy dzieło góra w przyszłym roku hehe
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-04-01 19:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były - 2014-03-27 19:56:21]:
Masakra...a miało być tak pięknie...
zdjecie uzytkownika
nagrzany robek - 2014-05-11 16:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
kasiuniaaa jestes jeszcze chętna aaa?
zdjecie uzytkownika
zdezorientowany - 2014-08-29 16:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam teraz w centrostalu sytuacja wygląda bo coś pisaliście, że wszycy się zwalniają - dlaczego tak się stało to jeszcze nikt nie napisał. ja to szukam roboty a już mam dosyć pisania i przeglądania różnych ofert - chce konkretnej pracy, bo potrzebuje kasy na bilet do londynu bo mam dosyc tego panstwa. radzicie cos mi ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrostal Wroclaw
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski