Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Centrostal Wroclaw

Pracowałeś w firmie Centrostal Wroclaw i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były - 2013-12-16 11:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [znawca tematu - 2013-12-13 14:27:28]:
Jesli za tym idzie zatrudnienie, to dlaczego nie?
Nie mam sentymentu dla firmy CW,a baze klientów i kontaktów mam w głowie.
zdjecie uzytkownika
fachowiec - 2014-01-14 18:40:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
znowu szukają handlowców na kilka miesięcy, ludzie nie dajcie się nabrać!
zdjecie uzytkownika
Ricky - 2014-01-17 10:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
handlowiec- 1500 zł netto super ale wypłata na czas to jest nic najlepsze to jest to jakie tony stali blachy itp wyjeżdzaja na lewo i tego nikt nie widzi.W zeszłym roku pewna ekipa magazynier syn znanego przewoznika na centrostalu i piekna wagowa zostali złapani na gorącym uczynku i co i temat [poszedł pod dywan.A jeżeli chcesz pociąć materiał za pół darmo wbijaj na centrstal magazynierzy czekają jak głodne wilki na usługę temat rzeka ja jeszcze musze się trochę pomęczyc do marca.Anajlepsza to jest para czarownica ze zbrojeń i lalus pzn dyrektor z handlowego ci walą wały na całego co się nie robi żeby zachowac stanowisko.
zdjecie uzytkownika
znawca rynku - 2014-01-17 12:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to juz chyba końcówka
zdjecie uzytkownika
sdsdsdsds - 2014-01-22 16:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to trwa już od dawna. Wały tych co poniżej są akceptowane, bo sama góra też to robi tylko na inną (wiekszą) skalę.
zdjecie uzytkownika
sdsdsdsdsd - 2014-01-22 16:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poza tym, miska z pierogami robią to na zlecenie tego co siedzi na samej górze...
zdjecie uzytkownika
analityk - 2014-02-06 11:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stal jakościowa ma świetne wyniki, idą ostro do przodu
zdjecie uzytkownika
kompresor - 2014-02-25 15:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dziś chciałem kupić pręt ciągniony precyzyjny ze stali C45E+C długości 2mb i średnicy 50mm.Proszę sobie wyobrazić, że nie mogłem! Kazano mi kupić trzy metry! Dla czego mam kupować tyle skoro nie potrzebuję. To nie jest pręcik dziesiątka, który mogę wykorzystać wszędzie a nawet bez skrupułów wyrzucić na złom tylko pręt ze stali gatunkowej śr.5cm. Tłumaczą się, że są hurtownią. Ja to rozumiem tylko proszę wskazać mi gdzie mogę kupić w detalu skoro ktoś kupuje to hurtowo to pewnie mi odsprzeda. Niestety Panie mnie chciały mi powiedzieć, kto od nich kupuje hurtowo zasłaniając się tajemnicą. Jaka to tajemnica skoro ten ktoś może na mnie zarobić a oni mi nie chcą sprzedać? I teraz mały warsztat ślusarski, który potrzebuje metr takiego pręta musi kupić tylko 3mb, bo inaczej nie kupi. Normalne chamstwo i monopolistyczne zagrywki. Tłumaczyłem Pani ze jak idzie do sklepu to nie kupuje 3kg szynki tylko 10 deko. Dla czego ja nie mogę kupić pod zamówienie tyle ile potrzebuje?
Szanowni klienci miejcie, zatem na uwadze, od kogo kupujecie i czy warto stosować się do ich zasad. Ja nie jestem zadowolony z takiego traktowania klienta.
zdjecie uzytkownika
maras - 2014-03-17 14:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jak z pracą na zbrojarni bo ukazało się ogłoszenie jaka kasa 3500 tys da rade sie wyciągnąc jakie kierownictwo jakie zmiany proszę o info
zdjecie uzytkownika
znawca - 2014-03-18 12:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maras - 2014-03-17 14:03:32]:
zarty sie Ciebie chłopie trzymają hehe
zdjecie uzytkownika
omijać z daleka - 2014-03-25 19:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu szukają na pracuj.pl nowych kandydatów na handlowców, zarobki 1500 netto, więc ludzie pchają się drzwiami i oknami hehe
zdjecie uzytkownika
Byla - 2014-03-26 07:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK OMIJAĆ Z DALEKA LUDZIE ZWALNIAJĄ SIĘ LAWINOWO,NA ZBROJARNI TO PODOBNO PANI KIEROWNIK I PAN DYREKTOR PRACUJĄ NA MASZYNACH TAK SŁYSZAŁAM TO JUZ MUSI BYC ZLE ALE KTO W TAKIEJ ATMOSFERZE IKASA 1500 ZŁ BEDZIE PRACOWAŁ,KLIENCI RÓWNIEŻ ODCHODZĄ
zdjecie uzytkownika
były - 2014-03-27 19:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli tomaszek zakończy dzieło góra w przyszłym roku hehe
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-04-01 19:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były - 2014-03-27 19:56:21]:
Masakra...a miało być tak pięknie...
zdjecie uzytkownika
nagrzany robek - 2014-05-11 16:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
kasiuniaaa jestes jeszcze chętna aaa?
zdjecie uzytkownika
zdezorientowany - 2014-08-29 16:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak tam teraz w centrostalu sytuacja wygląda bo coś pisaliście, że wszycy się zwalniają - dlaczego tak się stało to jeszcze nikt nie napisał. ja to szukam roboty a już mam dosyć pisania i przeglądania różnych ofert - chce konkretnej pracy, bo potrzebuje kasy na bilet do londynu bo mam dosyc tego panstwa. radzicie cos mi ?
zdjecie uzytkownika
byćmoże - 2014-09-09 14:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam w biurach się pracuje?? w księgowości??
zdjecie uzytkownika
poszukuje - 2014-09-22 14:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wchodziłem na strone cetrostalu i tam mnie spotkała informacja, że nie prowadzona jest rekrutacja. czy ta wiadomość jest prawdziwa czy po prsotu ktoś nie aktualizuje strony i nie wrzuca ogłoszeń a ogłoszenia się pojawiają na innych portalach? proszę pilnie o odpowiedź bo zależy mi na jak najszybszym znalezieniu pracy.
zdjecie uzytkownika
zorientowany - 2014-09-29 09:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Najniższa krajowa, śmieciówka, mobbing, inwigilacja.
zdjecie uzytkownika
: ( - 2014-10-07 19:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ejj no na prawde tam tak jest jak piszesz zorientowany? Przykro mi, że tutaj jestem i to przeczytałem bo teraz będę się obawiał pracy w Centrostalu, a zależy mi na dobrym zajęciu za dobrą kasę. Nie mam co prawda doświadczenia ale warto mi zaufać, bo na pewno się sprawdzę, tylko pytanie czy Centrostal to będzie dobry pracodawca? bo te słowa które napisał zorientowany są straszneeee
zdjecie uzytkownika
były - 2014-11-03 14:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [: ( - 2014-10-07 19:21:46]:
jakieś 5 lat temu Centro to jeszcze był dobry pracodawca, a potem poszło po równi pochyłej prosto na sam dół, dzisiaj to już lepiej omijać z daleka tę firmę
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-11-03 19:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co się stało dokładnie, że tak firma poszła w dół, to dlatego, że zmienił się właściciel czy co właściwie się stało? ja słyszałem właśnie dobre opinie o nich, ale też prawda, że te osoby kilku lat temu tak pracowały i dlatego szukam jakiś informacji, od ludzi, którzy są bardziej na bieżąco tak naprawde.
zdjecie uzytkownika
normalny - 2014-11-19 17:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze duzo jadu na forum o tej firmie. Ale praktycznie zero konkretow. Moze ktos napisac jakie sa zarobki na stanowisku magazyniera we Wroclawiu, i pomijajac kwestie intryg,jak sie ogolnie tam pracuje. Bardzo Was prosze o odpowiedz poniewaz mam noz na gardle i potrzebuje szybko pracy, a tam dostalem propozycje...
zdjecie uzytkownika
dupa blada - 2014-11-24 09:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [normalny - 2014-11-19 17:04:18]:
Zmiana Pack - donat
Moje zarobki:
Październik 1300 netto = 130h
Listopad przewidywane/po przeliczeniu około 1400 netto = 140h
Grudzień przewidywane/po przeliczeniu około 1800-2000zł = 200h


Nocki po 2 miesiące, dodatek za nocki 2zł brutto do każdej godziny, liczone od 22-4rano w moim przypadku nocka/popołudniówka zaczyna się od 18:00 do 4 czyli te 4 godziny pracuję się bez dodatku nocnego. - taki celowy zakres żeby zaoszczędzili :D

Godziny różne,ponieważ jest nędzny 3 msc. system rozliczeniowy, ale jak masz nóż na gardle to idź, do tej kwoty podobno mają być dodane premie 15% ja nie dostałem bo dopiero za październik być może dostanę z listopadową wypłatą, czyli w grudniu dziesiątego premia za październik. Jak masz nóż na gardle to ok, ale praca ciężka, dojazd długi, dostaję się mniej niż na innych "normalnych magazynach" pracodawca wymagający, wchodzą powoli normy, nie można się spóźnić nawet 30sekund bo zaczynają skanować. Trzeba chodzić jak to jeden z managerów z packu stwierdził i pokazywał 9km na godzinę - takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie praca, ale na chwilę może być ! :)
zdjecie uzytkownika
on - 2014-11-24 09:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzieliście - w kategorii "Rozmowy Kwalifikacyjne" zniknęły wszystkie wpisy/komentarze! a przecież były prawdziwe i nic złego nie było tam napisane. Ale jaja ... Amazon sponsoruję artykuły, amazon płaci go-workowi za wymazywanie komentarzy ... :/
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrostal Wroclaw
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x