Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Centrostal Wroclaw

Pracowałeś w firmie Centrostal Wroclaw i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sdsdsdsdsd - 2014-01-22 16:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poza tym, miska z pierogami robią to na zlecenie tego co siedzi na samej górze...
zdjecie uzytkownika
analityk - 2014-02-06 11:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stal jakościowa ma świetne wyniki, idą ostro do przodu
zdjecie uzytkownika
kompresor - 2014-02-25 15:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dziś chciałem kupić pręt ciągniony precyzyjny ze stali C45E+C długości 2mb i średnicy 50mm.Proszę sobie wyobrazić, że nie mogłem! Kazano mi kupić trzy metry! Dla czego mam kupować tyle skoro nie potrzebuję. To nie jest pręcik dziesiątka, który mogę wykorzystać wszędzie a nawet bez skrupułów wyrzucić na złom tylko pręt ze stali gatunkowej śr.5cm. Tłumaczą się, że są hurtownią. Ja to rozumiem tylko proszę wskazać mi gdzie mogę kupić w detalu skoro ktoś kupuje to hurtowo to pewnie mi odsprzeda. Niestety Panie mnie chciały mi powiedzieć, kto od nich kupuje hurtowo zasłaniając się tajemnicą. Jaka to tajemnica skoro ten ktoś może na mnie zarobić a oni mi nie chcą sprzedać? I teraz mały warsztat ślusarski, który potrzebuje metr takiego pręta musi kupić tylko 3mb, bo inaczej nie kupi. Normalne chamstwo i monopolistyczne zagrywki. Tłumaczyłem Pani ze jak idzie do sklepu to nie kupuje 3kg szynki tylko 10 deko. Dla czego ja nie mogę kupić pod zamówienie tyle ile potrzebuje?
Szanowni klienci miejcie, zatem na uwadze, od kogo kupujecie i czy warto stosować się do ich zasad. Ja nie jestem zadowolony z takiego traktowania klienta.
zdjecie uzytkownika
maras - 2014-03-17 14:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jak z pracą na zbrojarni bo ukazało się ogłoszenie jaka kasa 3500 tys da rade sie wyciągnąc jakie kierownictwo jakie zmiany proszę o info
zdjecie uzytkownika
znawca - 2014-03-18 12:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maras - 2014-03-17 14:03:32]:
zarty sie Ciebie chłopie trzymają hehe
zdjecie uzytkownika
omijać z daleka - 2014-03-25 19:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu szukają na pracuj.pl nowych kandydatów na handlowców, zarobki 1500 netto, więc ludzie pchają się drzwiami i oknami hehe
zdjecie uzytkownika
Byla - 2014-03-26 07:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK OMIJAĆ Z DALEKA LUDZIE ZWALNIAJĄ SIĘ LAWINOWO,NA ZBROJARNI TO PODOBNO PANI KIEROWNIK I PAN DYREKTOR PRACUJĄ NA MASZYNACH TAK SŁYSZAŁAM TO JUZ MUSI BYC ZLE ALE KTO W TAKIEJ ATMOSFERZE IKASA 1500 ZŁ BEDZIE PRACOWAŁ,KLIENCI RÓWNIEŻ ODCHODZĄ
zdjecie uzytkownika
były - 2014-03-27 19:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli tomaszek zakończy dzieło góra w przyszłym roku hehe
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-04-01 19:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były - 2014-03-27 19:56:21]:
Masakra...a miało być tak pięknie...
zdjecie uzytkownika
nagrzany robek - 2014-05-11 16:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
kasiuniaaa jestes jeszcze chętna aaa?
zdjecie uzytkownika
zdezorientowany - 2014-08-29 16:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak tam teraz w centrostalu sytuacja wygląda bo coś pisaliście, że wszycy się zwalniają - dlaczego tak się stało to jeszcze nikt nie napisał. ja to szukam roboty a już mam dosyć pisania i przeglądania różnych ofert - chce konkretnej pracy, bo potrzebuje kasy na bilet do londynu bo mam dosyc tego panstwa. radzicie cos mi ?
zdjecie uzytkownika
byćmoże - 2014-09-09 14:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam w biurach się pracuje?? w księgowości??
zdjecie uzytkownika
poszukuje - 2014-09-22 14:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wchodziłem na strone cetrostalu i tam mnie spotkała informacja, że nie prowadzona jest rekrutacja. czy ta wiadomość jest prawdziwa czy po prsotu ktoś nie aktualizuje strony i nie wrzuca ogłoszeń a ogłoszenia się pojawiają na innych portalach? proszę pilnie o odpowiedź bo zależy mi na jak najszybszym znalezieniu pracy.
zdjecie uzytkownika
zorientowany - 2014-09-29 09:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Najniższa krajowa, śmieciówka, mobbing, inwigilacja.
zdjecie uzytkownika
: ( - 2014-10-07 19:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ejj no na prawde tam tak jest jak piszesz zorientowany? Przykro mi, że tutaj jestem i to przeczytałem bo teraz będę się obawiał pracy w Centrostalu, a zależy mi na dobrym zajęciu za dobrą kasę. Nie mam co prawda doświadczenia ale warto mi zaufać, bo na pewno się sprawdzę, tylko pytanie czy Centrostal to będzie dobry pracodawca? bo te słowa które napisał zorientowany są straszneeee
zdjecie uzytkownika
były - 2014-11-03 14:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [: ( - 2014-10-07 19:21:46]:
jakieś 5 lat temu Centro to jeszcze był dobry pracodawca, a potem poszło po równi pochyłej prosto na sam dół, dzisiaj to już lepiej omijać z daleka tę firmę
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-11-03 19:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co się stało dokładnie, że tak firma poszła w dół, to dlatego, że zmienił się właściciel czy co właściwie się stało? ja słyszałem właśnie dobre opinie o nich, ale też prawda, że te osoby kilku lat temu tak pracowały i dlatego szukam jakiś informacji, od ludzi, którzy są bardziej na bieżąco tak naprawde.
zdjecie uzytkownika
normalny - 2014-11-19 17:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze duzo jadu na forum o tej firmie. Ale praktycznie zero konkretow. Moze ktos napisac jakie sa zarobki na stanowisku magazyniera we Wroclawiu, i pomijajac kwestie intryg,jak sie ogolnie tam pracuje. Bardzo Was prosze o odpowiedz poniewaz mam noz na gardle i potrzebuje szybko pracy, a tam dostalem propozycje...
zdjecie uzytkownika
dupa blada - 2014-11-24 09:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [normalny - 2014-11-19 17:04:18]:
Zmiana Pack - donat
Moje zarobki:
Październik 1300 netto = 130h
Listopad przewidywane/po przeliczeniu około 1400 netto = 140h
Grudzień przewidywane/po przeliczeniu około 1800-2000zł = 200h


Nocki po 2 miesiące, dodatek za nocki 2zł brutto do każdej godziny, liczone od 22-4rano w moim przypadku nocka/popołudniówka zaczyna się od 18:00 do 4 czyli te 4 godziny pracuję się bez dodatku nocnego. - taki celowy zakres żeby zaoszczędzili :D

Godziny różne,ponieważ jest nędzny 3 msc. system rozliczeniowy, ale jak masz nóż na gardle to idź, do tej kwoty podobno mają być dodane premie 15% ja nie dostałem bo dopiero za październik być może dostanę z listopadową wypłatą, czyli w grudniu dziesiątego premia za październik. Jak masz nóż na gardle to ok, ale praca ciężka, dojazd długi, dostaję się mniej niż na innych "normalnych magazynach" pracodawca wymagający, wchodzą powoli normy, nie można się spóźnić nawet 30sekund bo zaczynają skanować. Trzeba chodzić jak to jeden z managerów z packu stwierdził i pokazywał 9km na godzinę - takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie praca, ale na chwilę może być ! :)
zdjecie uzytkownika
on - 2014-11-24 09:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzieliście - w kategorii "Rozmowy Kwalifikacyjne" zniknęły wszystkie wpisy/komentarze! a przecież były prawdziwe i nic złego nie było tam napisane. Ale jaja ... Amazon sponsoruję artykuły, amazon płaci go-workowi za wymazywanie komentarzy ... :/
zdjecie uzytkownika
edzio - 2014-11-30 23:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno likwiduja oddzial plock.
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2014-12-10 15:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ricky - 2014-01-17 10:48:18]:
To nie tak
zdjecie uzytkownika
ciekawy janek - 2015-01-13 14:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a okrąglutka kasiunia jeszcze robi?
zdjecie uzytkownika
wrocławianin - 2015-02-26 22:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [omijać z daleka - 2014-03-25 19:55:13]:
świeta racja
zdjecie uzytkownika
NI - 2015-03-23 19:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a jak tam nasza solara-lodziara ? rozdaje nadal lody na lewo i prawo ?
zdjecie uzytkownika
znawca firm - 2015-04-28 14:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to klasyczny, wręcz idealny przykład jak można w zaledwie kilka lat totalnie rozłożyć bardzo dobrą i mocną firmę!!!
zdjecie uzytkownika
gizmo - 2015-06-18 02:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Centrostal obecnie poszukuje przede wszystkim specjalistów ds płac od których wymaga m.in. wykształcenia wyższego, 2-letniego doświadczenia na samodzielnym stanowisku w obszarze płac, bardzo dobrej znajomości zagadnień z zakresu prawa pracy, prawa podatkowego i ubezpieczeń społecznych. A to nie wszystko..
zdjecie uzytkownika
przygnębiona - 2015-06-23 11:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
co tam ,popracuj w centrostalu w żarach ,pani kierownik poniża ludzi ,na dzień donry są wyzwiska uciekajcie,ludzi ma za nic. aż żal że taki ktoś niszczy opinię dla centrostalu.
zdjecie uzytkownika
przygnębiona - 2015-06-23 12:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie poradzcie co zrobić z taka babą, w Żarach w centrostalu straciłam przez nią zdrowie. To co ona wyprawia z ludzmi to nic innego jak mobing.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-08-27 17:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@przygnębiona mozesz napisać coś wiecej co się tam dzieje dokładnie.. chciałam sie u nich zatrudnić, ale wole mieć pewność, że będe miała dobra tmosfere pracy. Szukali kiedyś ludzi na stanowisko handlowca, obennie nie widze już tej oferty, ale mam nadzieje, że jeszcze firma zacznie rekrutować do siebie.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-09-06 20:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kaja dziwie się że chcesz pracować w takiej firmie jak Centrostal...po pierwsze bardzo niska płaca (średnio 1400-1700 zł na rękę) po roku max 1900 - handlowiec na całą Polskę - mobilny, pod drugie brak szacunku do pracownika - nie ty to ktoś inny hehe wymagają bardzo dużo a od siebie nie dają nic, pełna inwigilacja twojej pracy - brak zaufania do pracownika no i to co najgorsze: kolesiostwo. Jedyny plus to to że jest umowa o pracę...ocena ogólna - nie polecam...
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-09-14 08:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę o informację jak wygląda proces rekrutacji do oddziału we Wrocławiu. Ile osób zasiada w komisji i czy rekrutacją sprowadza się do jednej rozmowy czy trzeba przejść kilka etapów zanim wybiorą właśnie ciebie.
zdjecie uzytkownika
rf - 2015-09-26 23:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy wiecie że teraz w firmie Centrostal Wrocław prowadzą rekrutację na stanowisko pracownika magazynowego we Wrocławiu, oferują umowę o pracę w pełnym wymiarze czasu pracy,podnoszenie kwalifikacji zawodowych poprzez szkolenia ( suwnice),atrakcyjny pakiet socjalny, min. karty benefit, ośrodek wypoczynkowy dla pracowników z rodzinami, bony świąteczne..
zdjecie uzytkownika
Paweł _ lca - 2015-09-29 21:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakie zarobki są na stanowisku magazyniera bo właśnie rozglądam się za lepszą pracą
zdjecie uzytkownika
znawca firm - 2015-10-05 20:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej firmie teraz z zarobkami jest dramat, raczej 2 tys. netto nie zarobisz, poszukaj lepiej gdzies indziej
zdjecie uzytkownika
wks - 2015-10-11 14:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy naprawdę za nei długo ja wam opisze swoją sytuacje
zdjecie uzytkownika
w3ertg - 2015-10-27 22:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, a czy ktoś z was mógłby mi napisać coś więcej na temat pracy na stanowisku magazyniera- pracownika magazynowego lub handlowca..chętnie bym spróbował podjąć pracę na którymś z tych stanowisk tylko nie wiem praktycznie nic na temat warunków i atmosfery, z góry dziękuję za jakąś pomocną odpowiedź
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-11-11 17:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziadowska obsługa,mam wrażenie że pracują za karę.
zdjecie uzytkownika
Haidi - 2015-11-19 04:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie to wszystko zależy od tego, jakie ma się podejście do swojej pracy, a atmosferę w pracy tworzą sami pracownicy, szukają teraz informatyka więc mam nadzieję, że to trochę poprawi wasz odbiór :) jak dla mnie w sumie jest ok nie wiem na co narzekacie, no ale... jak potrzebujecie pracy to aplikujcie, bo oferują umowę o pracę i mają niezły pakiet socjal ;)
zdjecie uzytkownika
bash - 2015-11-21 07:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie ten socjal bogaty, bo to karty benefit, ośrodek wypoczynkowy dla pracowników z rodzinami, bony świąteczne itp.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-11-23 11:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten ośrodek wypoczynkowy to faktycznie fajna opcja, nie wiele firm posiada coś takiego teraz. Ciekawe ile się płaci za takie wczasy przez firmę.
zdjecie uzytkownika
szonko - 2015-11-25 19:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tutaj jest ciekawa oferta jako informatyk bo możesz załapać się na kilka nowych premii też jest to rozwojowe.
zdjecie uzytkownika
xcom - 2015-12-07 22:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Mam pytanko dotyczące stanowiska informatyka, czy ktoś się orientuje mniej więcej jakie zarobki i jaki czas pracy jest na tym stanowisku. Jeśli macie jakieś informacje na temat tego stanowiska to bardzo proszę o opnie
zdjecie uzytkownika
Tali - 2015-12-08 01:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@xcom też się zastanawiam ile można u nich na stanowisku informatyka zarobić. Wcześniej w opiniach pisali coś o jakichś premiach, więc nie wygląda to najgorzej :)
zdjecie uzytkownika
szymon25 - 2016-01-05 11:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

O ogólnie to nie polecam firmy bo jest straszna lipa małe zarobki maxymalnie 1700 zł na reke dziwię się że tam pracują powinni się zwolnić ja wytrzymałem tam dwa tygodnie jak zobaczyłem jaki tam wyzysk jest to ręce opadają nie polecam i nie przyjmować się tam do pracy!!!
zdjecie uzytkownika
adrianek - 2016-01-05 15:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie, zarobki niestety nie powalają @szymon25, choć w sumie praca magazyniera zazwyczaj nie jest bardzo opłacalna, no chyba, ze ma się papier na wózek widłowy
zdjecie uzytkownika
gizmo - 2016-01-23 19:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adrianek - 2016-01-05 15:02:42]:
no właśnie ten papier upoważnia Cię do tego , żeby móc ewentualnie negocjować stawki jakie Ci proponują. Jakby ktoś pytał to magazyniera ciągl szukają
zdjecie uzytkownika
Nicki man - 2016-02-02 08:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Social ? Jaki social za karty benefit odciągają z pensji za lepszy pakiet a ośrodek wypoczynkowy to jedna wielka rudera. Śmierdzi grzybem i wilgocią i jest brudno. Cuchnące łóżka ba których nie ma jak sie położyć. Cos okropnego.... Nie polecam tam jechać ! Byłam raz i nigdy więcej. Najgorszy pobyt nad jeziorem.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: EEEE dlaczego skasowana komentarze, przecież nic tu złego nie napisano, wszystko było ok, prawdziwe ...
Pytania: ale paranoja ! znikające komentarze, Amazon zabecelował pewnie go - workowi
zdjecie uzytkownika
erty - 2016-02-02 11:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no faktycznie zarobki nie sa jakieś powalajace, ale uwazam ze n poczatek to w sumie nie jest jaka zła stawka, od czegos w koncu kiedys trzeba zaczac..
zdjecie uzytkownika
michał - 2016-02-06 20:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie dziwię się, że odciągają z pensji, bo karta benefit czy jakakolwiek, np. multisport jest kartą możliwą, a nie konieczną. Pracownik praktycznie w większości firm ponosi za to koszty. #Nicki man

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrostal Wroclaw

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert