Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Centrostal Wroclaw

Pracowałeś w firmie Centrostal Wroclaw i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
omijać z daleka - 2014-03-25 19:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu szukają na pracuj.pl nowych kandydatów na handlowców, zarobki 1500 netto, więc ludzie pchają się drzwiami i oknami hehe
zdjecie uzytkownika
Byla - 2014-03-26 07:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK OMIJAĆ Z DALEKA LUDZIE ZWALNIAJĄ SIĘ LAWINOWO,NA ZBROJARNI TO PODOBNO PANI KIEROWNIK I PAN DYREKTOR PRACUJĄ NA MASZYNACH TAK SŁYSZAŁAM TO JUZ MUSI BYC ZLE ALE KTO W TAKIEJ ATMOSFERZE IKASA 1500 ZŁ BEDZIE PRACOWAŁ,KLIENCI RÓWNIEŻ ODCHODZĄ
zdjecie uzytkownika
były - 2014-03-27 19:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli tomaszek zakończy dzieło góra w przyszłym roku hehe
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-04-01 19:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były - 2014-03-27 19:56:21]:
Masakra...a miało być tak pięknie...
zdjecie uzytkownika
nagrzany robek - 2014-05-11 16:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
kasiuniaaa jestes jeszcze chętna aaa?
zdjecie uzytkownika
zdezorientowany - 2014-08-29 16:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak tam teraz w centrostalu sytuacja wygląda bo coś pisaliście, że wszycy się zwalniają - dlaczego tak się stało to jeszcze nikt nie napisał. ja to szukam roboty a już mam dosyć pisania i przeglądania różnych ofert - chce konkretnej pracy, bo potrzebuje kasy na bilet do londynu bo mam dosyc tego panstwa. radzicie cos mi ?
zdjecie uzytkownika
byćmoże - 2014-09-09 14:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam w biurach się pracuje?? w księgowości??
zdjecie uzytkownika
poszukuje - 2014-09-22 14:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wchodziłem na strone cetrostalu i tam mnie spotkała informacja, że nie prowadzona jest rekrutacja. czy ta wiadomość jest prawdziwa czy po prsotu ktoś nie aktualizuje strony i nie wrzuca ogłoszeń a ogłoszenia się pojawiają na innych portalach? proszę pilnie o odpowiedź bo zależy mi na jak najszybszym znalezieniu pracy.
zdjecie uzytkownika
zorientowany - 2014-09-29 09:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Najniższa krajowa, śmieciówka, mobbing, inwigilacja.
zdjecie uzytkownika
: ( - 2014-10-07 19:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ejj no na prawde tam tak jest jak piszesz zorientowany? Przykro mi, że tutaj jestem i to przeczytałem bo teraz będę się obawiał pracy w Centrostalu, a zależy mi na dobrym zajęciu za dobrą kasę. Nie mam co prawda doświadczenia ale warto mi zaufać, bo na pewno się sprawdzę, tylko pytanie czy Centrostal to będzie dobry pracodawca? bo te słowa które napisał zorientowany są straszneeee
zdjecie uzytkownika
były - 2014-11-03 14:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [: ( - 2014-10-07 19:21:46]:
jakieś 5 lat temu Centro to jeszcze był dobry pracodawca, a potem poszło po równi pochyłej prosto na sam dół, dzisiaj to już lepiej omijać z daleka tę firmę
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-11-03 19:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co się stało dokładnie, że tak firma poszła w dół, to dlatego, że zmienił się właściciel czy co właściwie się stało? ja słyszałem właśnie dobre opinie o nich, ale też prawda, że te osoby kilku lat temu tak pracowały i dlatego szukam jakiś informacji, od ludzi, którzy są bardziej na bieżąco tak naprawde.
zdjecie uzytkownika
normalny - 2014-11-19 17:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze duzo jadu na forum o tej firmie. Ale praktycznie zero konkretow. Moze ktos napisac jakie sa zarobki na stanowisku magazyniera we Wroclawiu, i pomijajac kwestie intryg,jak sie ogolnie tam pracuje. Bardzo Was prosze o odpowiedz poniewaz mam noz na gardle i potrzebuje szybko pracy, a tam dostalem propozycje...
zdjecie uzytkownika
dupa blada - 2014-11-24 09:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [normalny - 2014-11-19 17:04:18]:
Zmiana Pack - donat
Moje zarobki:
Październik 1300 netto = 130h
Listopad przewidywane/po przeliczeniu około 1400 netto = 140h
Grudzień przewidywane/po przeliczeniu około 1800-2000zł = 200h


Nocki po 2 miesiące, dodatek za nocki 2zł brutto do każdej godziny, liczone od 22-4rano w moim przypadku nocka/popołudniówka zaczyna się od 18:00 do 4 czyli te 4 godziny pracuję się bez dodatku nocnego. - taki celowy zakres żeby zaoszczędzili :D

Godziny różne,ponieważ jest nędzny 3 msc. system rozliczeniowy, ale jak masz nóż na gardle to idź, do tej kwoty podobno mają być dodane premie 15% ja nie dostałem bo dopiero za październik być może dostanę z listopadową wypłatą, czyli w grudniu dziesiątego premia za październik. Jak masz nóż na gardle to ok, ale praca ciężka, dojazd długi, dostaję się mniej niż na innych "normalnych magazynach" pracodawca wymagający, wchodzą powoli normy, nie można się spóźnić nawet 30sekund bo zaczynają skanować. Trzeba chodzić jak to jeden z managerów z packu stwierdził i pokazywał 9km na godzinę - takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie praca, ale na chwilę może być ! :)
zdjecie uzytkownika
on - 2014-11-24 09:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzieliście - w kategorii "Rozmowy Kwalifikacyjne" zniknęły wszystkie wpisy/komentarze! a przecież były prawdziwe i nic złego nie było tam napisane. Ale jaja ... Amazon sponsoruję artykuły, amazon płaci go-workowi za wymazywanie komentarzy ... :/
zdjecie uzytkownika
edzio - 2014-11-30 23:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno likwiduja oddzial plock.
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2014-12-10 15:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ricky - 2014-01-17 10:48:18]:
To nie tak
zdjecie uzytkownika
ciekawy janek - 2015-01-13 14:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a okrąglutka kasiunia jeszcze robi?
zdjecie uzytkownika
wrocławianin - 2015-02-26 22:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [omijać z daleka - 2014-03-25 19:55:13]:
świeta racja
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-23 19:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
NI - 2015-03-23 19:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a jak tam nasza solara-lodziara ? rozdaje nadal lody na lewo i prawo ?
zdjecie uzytkownika
znawca firm - 2015-04-28 14:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to klasyczny, wręcz idealny przykład jak można w zaledwie kilka lat totalnie rozłożyć bardzo dobrą i mocną firmę!!!
zdjecie uzytkownika
gizmo - 2015-06-18 02:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Centrostal obecnie poszukuje przede wszystkim specjalistów ds płac od których wymaga m.in. wykształcenia wyższego, 2-letniego doświadczenia na samodzielnym stanowisku w obszarze płac, bardzo dobrej znajomości zagadnień z zakresu prawa pracy, prawa podatkowego i ubezpieczeń społecznych. A to nie wszystko..
zdjecie uzytkownika
przygnębiona - 2015-06-23 11:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
co tam ,popracuj w centrostalu w żarach ,pani kierownik poniża ludzi ,na dzień donry są wyzwiska uciekajcie,ludzi ma za nic. aż żal że taki ktoś niszczy opinię dla centrostalu.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: EEEE dlaczego skasowana komentarze, przecież nic tu złego nie napisano, wszystko było ok, prawdziwe ...
Pytania: ale paranoja ! znikające komentarze, Amazon zabecelował pewnie go - workowi
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-23 12:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
przygnębiona - 2015-06-23 12:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie poradzcie co zrobić z taka babą, w Żarach w centrostalu straciłam przez nią zdrowie. To co ona wyprawia z ludzmi to nic innego jak mobing.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-08-27 17:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@przygnębiona mozesz napisać coś wiecej co się tam dzieje dokładnie.. chciałam sie u nich zatrudnić, ale wole mieć pewność, że będe miała dobra tmosfere pracy. Szukali kiedyś ludzi na stanowisko handlowca, obennie nie widze już tej oferty, ale mam nadzieje, że jeszcze firma zacznie rekrutować do siebie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrostal Wroclaw

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Centrostal Wroclaw?
Zadaj pytanie
alert