Energia dla firm S.A.

Warszawa

Opinie o Energia dla firm S.A.

Obecny pracownik 2017-01-26 15:10
Szkoda, że dwie lub trzy osoby próbują wystawić opinię pracodawcy. Energia jest normalną , dobrą firmą. Niektóre osoby mają przyjemność w oczernianiu . Własne niepowodzenia lub często lenistwo jest takim powodem do wyrzucania z siebie złości. Szkoda!
2
Literka E jak EDF ...... 2017-02-04 11:25
Normalna dobra praca z jednym wielkim "ale".
"ale" - dla kreatywnych handlowców którzy chcą pracować i zarabiać dobrą kasę a nie dla cwaniaczków którzy chcą auto, podstawę i narzekać na wszystko co w około jest złe.
Te czasy się skończyły gdzie płacono za "nic" lub za fikcje. Szkolenia wróciły i z pewnością będą nadal. Z resztą zawsze były tylko w różnych formach. To praca dla ludzi którzy nie szukają tłumaczeń, błędów w systemie i Zarządzie a robią swoje i szukaja kreatywnych oraz uczciwych rozwiązań - dzięki temu mają dobrą pracę i kasę.
ANNA 2017-02-07 18:25
Możesz napisać, które to rejony Polski są "spalone"?
ktosiek 2017-02-09 22:41
sruppa puppa!!!
Widziały gały co brały, a inaczej do podpisywały.
Dziwią mnie te komentarze ludzi którzy to niby zostali oszukani przez Energia dla firm.
Przecież nikt Was siłą nie zmusił do podpisywania umów. Przed podpisaniem trzeba czytać co się podpisuje. Z mojej strony tyle. Było już kilku którzy pomagali albo załatwiali każdą sprawę, a przy okazji oczywiście umowa do 2019 r, a jak ....
3
Pracownik z konkurencji 2017-02-15 23:34
Energia dla Firm jest Pracodawcą, dla którego największą wartością jest człowiek.
Dziwię się, że dokonujecie Państwo nieprawdziwych opinii, oderwanych od kontekstu. EDF, inwestuje w kapitał ludzki, buduje Teamy / Zespoły, rozwija kompetencje Pracowników, realizuje programy szkoleniowe, a przede wszystkim realizuje Programy Talentowe, Projekty Development'u i inne projekty rozwojowe pracowników.
EDF to idealne miejsce dla osób z charyzmą, które chcą rozwijać Firmę i siebie.
Firma oferuje szeroki pakiet płacowy i pozapłacowy, a plany sprzedażowe bardzo realne, chyba że nie zamierzacie pracować, tylko lansować się nowym autem służbowym i chwalić się dodatkowymi narzędziami pracy!
W przypadku niezrealizowania 100% targetu, wdrażany jest rozsądny model naprawczy.
Jestem obecnym Pracownikiem pozyskanym z branży energetycznej z tzw. firmy konkurencyjnej, ponieważ warunki finansowe i możliwości rozwoju są dużo większe niż pracując w pierwszej czwórce energetycznej, a atmosfera dużo cieplejsza i rodzinna :)
Zdecydowanie rekomenduję Energię Dla Firm do dalszego zatrudnienia!
Młody 2017-02-20 12:41
Witam, podpowiedzcie jak wyglada pierwsze spotkanie na młodszego przedstawiciela, nie mam doświadczenia ph ale chciałbym sie rozwijać i próbować nowych rzeczy, jak myślicie mam jakiekolwiek szanse ?
Obecnypracownik 2017-02-25 17:20
Normalna , dobra firma tyle mogę napisać w obronie mojego miejsca pracy. Każdy nieudacznik wypisuje co mu do głowy przyjdzie bez żadnych konsekwencji!!.
eliza 2017-02-27 11:20
Tak naprawdę wysoki standard pracy, życzliwi ludzie, wszystko w jak najlepszym porządku. Naprawdę szczerze wszystkim polecam.
Agnieszka 2017-02-27 16:24
Widzieliście już oferty pracy - Energia dla firm S.A.? Obecnie szukają osób na stanowisko Przedstawiciela Handlowego. Macie jakieś doświadczenia na tym stanowisku?
PH 2017-03-03 13:30
ja miałem - wprawdzie nie za długo ale zawsze... to prawda - przekaz dość radykalny, krótki ale przynajmniej konkretny, janse cele i bardzo jasne konsekwnecje, trudno spoedziewać się czegoś innego od sprzedaży, w poprzedniej firmie miałem ten problem, że kierownik tak komunikował, że nigdy nie było wiadomo czego chce i za co może zwolnić, tutaj przynajmniej jest jasne - są oczekiwania, narzędzia i znane konsekwencje, to nie jest przedszkole ale my też już nie w tym wieku, żeby płakać o byle co
Agnieszka 2017-03-06 08:48
@PH dziękuję za opinię. Wydaje się być naprawdę dobrze :)
szukam pracy 2017-03-22 23:22
Właśnie trafiłem na ogłoszenie: Młodszy specjalista ds. bezpośredniej obsługi klienta, możecie podzielić się doświadczeniami? Widzę, że opinię mocno podzielona i nie wiem co myśleć, czy w ogóle warto sobie zawracać głowę?
Edi 2017-03-23 21:57
Myślę, że spróbować zawsze możesz. Zawsze lepiej przekonać się samemu niż wierzyć w czyjeś opinie, bo o każdej firmie można znaleść złe opinie. Z tego co wiem to na pewno cenią sobie młodych pracowników.
Agnieszka 2017-03-27 08:38
@Edi, a Ty masz jakieś doświadczenia z tą firmą?
Edi 2017-03-28 00:39
@Agnieszka, ja osobiście nie mam, ale mój znajomy był u nich na rozmowie i mówił że wszystko ok, sympatyczne osoby, które podkreślały, że zalezy im na młodych i pełnych energii (hehe) pracownikach.
Ślędze czasem co tam się u nich dzieje, bo przy najbliższej zmianie pracy będę się zastanawiał czy nie wysłać do nich cv.
Agnieszka 2017-03-28 09:07
@Edi rozumiem. Dziękuję za informację. W takim razie zachęcam do sprawdzania aktualnych ofert - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,259255,0,0,kogo_szukamy
Edi 2017-03-28 17:49
Dzięki wielkie, mam w pamięci i co jakiś czas zaglądam, może akurat trafi się praca życia :D
Kuba_a 2017-03-28 23:42
taka praca sprzedawcy czy przedstawiciela handlowego, wiadomo, że celem jest podpisanie umowy i sprzedanie usługi. najważniejsze, żeby zasady pracy i system rozliczania były jasne i przejrzyste oraz uczciwe, a tutaj chyba wszystko wydaje się być ok. WYprowadźcie mnie z błędu jeśli nie mam racji?
Agnieszka 2017-03-29 09:23
@Edi, w takim razie trzymam kciuki! A jakie stanowiska będziesz rozważał?
mały 2017-03-30 23:15
prawda, to co jest spoko to jasne zasady, przynajmniej od początku wiadomo czego się spodziewać, a nie jak w innych firmach, że wszystko brzmi pięknie na rozmowach i szkoleniach a rzeczywistość okazuje się mocno brutalna. I tak, jak pisął ktoś wyżej to praca dla prawdziwych handlowców, którzy lubią swoją pracę i wiedzą, że pracują na dobre imie i swoje ale i całej firmy.
1
Agnieszka 2017-03-31 09:10
@mały, dobrze to słyszeć. A co Ci się najbardziej podobało w pracy?
Edi 2017-03-31 14:08
Pewnie PH, bo w tym się najlepiej czuję :)
Karol 2017-04-04 19:21
Energia dla firm jest spoko firmą, wiele dobrego słyszałam o nich. Szkoda, że nie mają nowych ofert pracy bo chętnie zmieniłabym sobie firmę. Może ktoś słyszał o braku ludzi do pracy?
mały 2017-04-04 21:32
Agnieszka przede wszystkim podobało mi się to, że firma jest otwarta na młodych ludzi, że ceni ich pracę i daje możliwość zdobycia doświadczenia i dalszego rozwoju. Mam znajomych, którzy pracują w różnych korpo, część w budżetówce i chodzą wiecznie niezadowoleni, zestresowani. Mnie coś takiego na szczęście nie spotkało, bo po prostu lubię to co robię :)
Agnieszka 2017-04-05 09:15
@mały, a na jakim stanowisku jesteś zatrudniony?
mały 2017-04-08 21:28
Agnieszka, już nie jestem, ale byłem przedstawicielem handlowym :)
Luidzi 2017-04-19 08:56
Myślę, że taka firma jak Energia dla firm S.A. zawsze będzie sie miała dobrze.
Młodzik 2017-05-09 19:16
Czy firma Energia dla firm ma jakieś oferty pracy? Dla mnie to może być bardzo interesująca praca.!
Agnieszka 2017-05-15 09:18
@Młodzik, zachęcam do odwiedzenia strony internetowej Energia dla firm S.A., gdzie znajdziesz więcej informacji na temat kariery w firmie - https://www.energiadlafirm.pl/o-firmie/kariera#kariera
Ee 2017-05-27 17:06
Dostalem propozycje doradcy handlowego czy ktos sie moze o tym wypowiedziec? Doradca handlowy = przedstawiciel handlowy? Obowiązeki te same?
Młodzik 2017-06-20 14:37
Dlaczego niektórzy sądzą, że jak ktoś chce pracować w tej firmie to już jest podejrzany? Mnie interesuje to co robią i chcę tu pracować , może się to nie podobać ale to mój wybór.
Michał 2017-07-03 18:02
Panowie i Panie warto pracować w tej firmie ? Jakie są zarobki ?
Obecny pracownik 2017-07-05 10:03
Można zrozumieć, że komuś nie odpowiada praca w takiej firmie jak Energia dla firm . Nie mogę jednak zrozumieć, że jakikolwiek pozytywny wpis jest natychmiast krytykowany! Komuś bardzo zależy na dyskredytowaniu firmy w oczach przyszłych klientów i pracowników?
1
AS 2017-07-18 20:35
Czy nprawdę ktoś nie może być po prosu zadowolony ze swojej pracy? Czytając różne opinie na goworku mam wrażenie, że przyzwolenie na komentowanie mają tylko niezadowoleni i jest to księga skarg i zażaleń. Zrozumcie w końcu, ze są ludzie, którym ich praca sprawia przyjemność, szef nie zatruwa życia a pieniądze się zgadzają. I tak, tacy ludzie także mogą, ba pracują w Energii dla firm.
AS 2017-07-18 20:35
Czy nprawdę ktoś nie może być po prosu zadowolony ze swojej pracy? Czytając różne opinie na goworku mam wrażenie, że przyzwolenie na komentowanie mają tylko niezadowoleni i jest to księga skarg i zażaleń. Zrozumcie w końcu, ze są ludzie, którym ich praca sprawia przyjemność, szef nie zatruwa życia a pieniądze się zgadzają. I tak, tacy ludzie także mogą, ba pracują w Energii dla firm.
Chętny pracownik 2017-07-19 10:40
Chciałaby podjąć pracę w firmie i mam nadzieję, że dowiem sie czegoś na tym forum. Jak sie pracuje, jakie warunki trzeba spełniać żeby móc startować? Czy są w firmie jakieś dodatki socjalne? Będę wdzięczna za info.
Eeee 2017-07-28 21:10
Nie zauważyłem, żeby ktoś tu kasował jakiekolwiek posty. Raczej nie brakuje tu negatywnych opinii, a te pozytywne są uważane za podejrzane. Nie ma co zniechęcać kogoś do pracy w energi dla firm, bo jeśli kogoś interesuje taki rodzaj pracy i ktoś czuje się dobrze jako doradca/przedstawiciel, to energia będzie dla niego całkiem dobry wyborem.
Eeee 2017-07-28 21:11
Nie zauważyłem, żeby ktoś tu kasował jakiekolwiek posty. Raczej nie brakuje tu negatywnych opinii, a te pozytywne są uważane za podejrzane. Nie ma co zniechęcać kogoś do pracy w energi dla firm, bo jeśli kogoś interesuje taki rodzaj pracy i ktoś czuje się dobrze jako doradca/przedstawiciel, to energia będzie dla niego całkiem dobry wyborem.
brenna 2017-07-29 12:28
Powiem tak, sytuacja w firmie może nie jest taka, że cud miód i jednorożce. Ale jest stabilnie, firma wprowadza coraz to nowe rozwiązania, dba o swoich pracowników. Generalnie idzie ku lepszemu. Mogliby jeszcze zapewnić więcej i lepsze szkolenia, ale pewnie na wszystko przyjdzie czas.
obecny pracownik 2017-07-29 13:07
jeśli chodzi te szkolenia to jest różnie, firma musi się jeszcze trochę podciągnąć w tym temacie. Ale ostatnimi czasy wszystko idzie ku dobremu.
bajron 2017-07-30 00:09
Zadowolony? Pewnie można :D choć tutaj widać też wielu rozgoryczonych i rozczarowanych swoją pracą. A prawda jak zwykle pewnie leży gdzieś po środku, to już nie czasy gdzie pracodawca był panem i władcą, a o pracę było mega ciężko, ale oczywiście wszędzie nawet w pracy marzeń znajdą się malkontenci którym coś będzie nieodpowiadać.
Tadek 2017-07-30 22:44
Zawsze warto pracować ;) Energia dla firm to całkiem spoko miejsce do pracy, podoba mi się to, że są otwarci na młode osoby, które często dopieo stawiają swoje pierwsze zawodowe kroki. Firma dobrze się rozwija, jest otwarta i przyjazna. Jeśli się zastanawiasz to polecam pójść na rozmowę, tam dowiesz się wszystkiego co Cię interesuje i rozwiejesz ewentualne wątpliwości.
Antek 2017-07-31 11:26
też polecam wysłać swoje CV i przejść się na rozmowę. nawet jak się nie zdecydujesz na tę pracę to każda taka rozmowa jest dodatkowym doświadczeniem pozwalającym wyciągnąć wnioski na przyszłość :)
Antek 2017-07-31 11:44
też polecam wysłać swoje CV i przejść się na rozmowę. nawet jak się nie zdecydujesz na tę pracę to każda taka rozmowa jest dodatkowym doświadczeniem pozwalającym wyciągnąć wnioski na przyszłość :)
Alicja 2017-07-31 11:55
Fajnie jest czytać jak są ludzie zadowoleni z pracy, szkoda, że nie maja nowych ofert.
Robert 2017-07-31 21:34
Alicja, polecam zajrzeć na ich stronę https://www.energiadlafirm.pl/o-firmie/kariera#kariera i skorzystać z formularza. Nawet jeśli nigdzie nie ma ogłoszenia, które Cię interesuje to zawsze możesz wysłać im cv i a nuż widelec się uda ;)
Hek 2017-08-02 10:43
no i Radosław popłynął.... a taki był piękny, "amerykanski" :)
2
Maniutek 2017-08-09 19:18
Czyżby jakieś zmiany w firmie nastąpiły? Widziałam , że poszukują człowieka na stanowisko dyrektora ds.rozwoju biznesu, czyli idzie nowe i bardzo dobrze.
Hek 2017-08-16 14:07
Nowe to przyjdzie jak zmienią Zarząd, a zwłaszcza Panią V-ce Prezes. Wszystkim wiadomo, że to ta Pani rządzi :)
Piotrek 2017-08-17 11:19
Nie róbmy rewolucji wystarczy odświeżenie kadr i z pewnością wiele spraw się poprawi. Jedna osoba nie zmieni dużo!
Zostaw swoją opinię o Energia dla firm S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Energia dla firm S.A.