brak logo

Śląska Wytwórnia Wódek Gatunkowych Polmos S.A.

Bielsko-Biała

Opinie o Śląska Wytwórnia Wódek Gatunkowych Polmos S.A.

gość 2016-10-03 09:26
jak widać kolego za leżenie to tylko kwit można dostać i to po 3 miesiącach w nowej pracy- A nie zarobić. obstawialiśmy, że cudotwórcy zostaną chociaż do grudnia ;) ups. zamiast czarować to swoje wyimaginowane długi spłacali (w swoich garażach).
2
Pbb 2016-10-04 11:06
Wasze długi Wasze .... ;))))
1
Gbur Kaszubski 2016-10-05 20:20
Proponował bym nie wrzucac wszystkich do jednego wora . sa ludzie i parapety.... Swoją drogą znam wielu i z byłych BB i Stockowców i z MBWS o CEDC nie wpomne gdzie mimo ,,kiepskiego'' uposarzenia dorobili sie domów ( pałacy) w dwa lata pospłacali kredyty na M . Juma nie dotyka każdą kategorie od alko po gumy orbit .
2
Ed 2016-10-06 19:01
A ja kredyt na budę do psa muszę brać :(
cristal 2016-10-06 20:32
Zatem kundel bury z Ciebie a nie cfaniak
sedzia sprawiedliwy 2016-10-11 09:41
gdzie ten gościu od "pstryczka"? chcesz może przeprosić? czy nadal tak uważasz jak pisałeś?? :D he
2
ryś 2016-10-13 12:54
Ej, byłe Stocki, byłe Jantonie, byłe...itd. gdzieście wyparowali??? Tacy fachowcy i taka cisza...
6
Bogdan 2016-10-14 22:19
Cześć. Mam ofertę na ph na warszawe. Chciałem zapytać jaki jest ten nowy regionalny na tym rejonie? Mówią na niego Kowal i podobno jest wysoko notowany u prezesa i można z nim daleko zajść. To prawda?
2
Tomek 2016-10-15 12:35
Mocni w gębie byli od czerwca do połowy września, a teraz to cicho jak mysz pod miotłą. Jak to życie potrafi zaskakiwać i odwrócić koleje losu! Teraz to byście chcieli się przykumać! I robicie to przez znajomych znajomego PODPYTUJECIE co to teraz z wami będzie! Nie jest mi was szkoda bo szczekaliście nowi na starych a starych trzeba szanować tak głosi księga ulicy! Myślę że macie nauczkę!
9
mat 2016-10-20 18:57
Regionalny??? Jeśli już to dyrektor ds. kluczowych klientów. A w ogóle "Kowal" to były dyrektor generalny Sobieskiego...
1
halloween 2016-10-27 22:48
ostatni już się zbliża, już puka........
8
Max 2016-11-02 10:34
Jaki tu spokój na na na na...
2
Tomek krupnik 2016-11-02 14:15
Lecą lecą lecą wszyscy.... piękne zagranie
2
Sara 2016-11-02 16:53
Nie wszyscy polecieli kolego. Tylko czesc. A druga czesc dalej pracuje wedlug zapewnien Rudego i Chojiny.
1
kwaśna cytryna 2016-11-02 21:13
jak można być takim bucem, zadufaną i zarozumiałą osoba bo chyba w stłooooku to była podstawa podczas zatrudniania osob
3
grześ 2016-11-14 16:11
gdzie te cwaniaki co w 3 miesiące tyle dobrego zrobili?? Co tak krzyczeli na sklepach i na goworku :)
1
NIKOL 2016-12-02 19:51
Tomek z Krupnika już rozpoczął swój teatrzyk. Informuję klientów że ureguluję należności jakie ma polmos wobec swoich klientów oraz został św Mikołajem rozdając 500 zł na mc za półę!!!

500 + mode i na czasie, ciekawe ile osób przekonasz na te banały?!!!

nie mój cyrk nie moje małpy ale granie konkurencją To już poniżej krytyki. Informuję że konkurencja ma się dobrze i powodzenia w rynku !!!
2
Max 2016-12-03 14:46
Ilu jeszcze chłopców i ile dziewczynek z byłego jantonia a wcześniej stocka siedzi jeszcze w bielskiej?Ci co mieli jaja odeszli i znaleźli sobie inną pracę ( nie piszę tu o łajzach którzy uciekli na zwolnienia ).Zostali sami nieudacznicy srający po nogawkach że zaraz wylecą na zbity pysk ,a rynek niestety się na nich poznał.
9
777 2016-12-04 14:52
Znam jednego który już siedzi i jest naprawdę duża cio........ta....
5
lala 2016-12-06 16:35
Czy ktoś wie jakie plany ma zima?
4
mapa 2016-12-06 19:23
zima będzie mroźna i śnieżna :-) :-) :-)
6
całyczasczekam 2016-12-06 21:07
czytaj
To pisze ja były sztokowiec siedzący cicho na L4

Bibliografia:
Układy człowieka mróz, Zima Sp. z o.o. 2016
znowu w życiu mi nie wyszło, były sztokowiec pH 2016
etyka w biznesie, człowiek wiecznie pijany 2014
6
lala 2016-12-07 15:57
Czegoś nie łapię! - zima zostaje czy wylatuje?
Olo 2016-12-08 17:11
Spokojnie juz niedługo powiem Wam gdzie idzie zima i jego swita.Kolejny niewypał Rynek jest dla nich OKRUTNY!!!
1
Darek Jamioła 2016-12-09 20:43
Wielka tajemnica, ze jest juz w Józefowie. Nie pajacuj.
1
Olo 2016-12-09 22:24
I tam długo nie pociągną starość k...wa starość!
1
cały czas wam kibicuje :D 2016-12-10 19:17
oni to już są wypaleni, powinni zmienić profesje. może sadzić drzewka w lesie albo paczki na święta nosić?
4
Bodzio 2016-12-12 14:30
Ha ha ha Zima i jego wspaniałe renifery!



1
mucha 2016-12-13 17:37
co wy sie tak martwicie o stockowców , pomyślcie o sobie , bo może wy za chwile będziecie szukać pracy.tylko kto przyjmie takich chamskich pracowników?
13
Brat 2016-12-13 17:56
Z pewnością Ty Mucho.
1
mucha 2016-12-13 19:03
nie potrzebuję ludzi , którzy nie potrafią ocenić racjonalnie sytuacji.
kto ich zatrudnił a Was zwolnił?swój jad i obelgi skierujcie pod właściwy adres.

5
Zytownik 2016-12-13 21:15
Szykują się powroty starych kierowników z przed Grudnia. Kujawko Pomorskie i Dolnośląskie zaakceptowało warunki.
W tym tygodniu potwierdzenia mają być w Mazowieckim i Kieleckim.
Do końca następnego tygodnia odpowiedz na teren Wielkopolski.
W firmie jest mocno uwolniony budżet na odbudowanie i zwiększaniu udziału w runku.
Opłaty półkowe, karty przepłacone dla klientów za zakupy, konkursy w wycieczkami .
Od nowego roku mogą sporo zamieszać i wbić się w półki Krupnika jak tylko zostaną uregulowane zaległości wobec starych klientów. Jest to kwestia czasu, cześć odebranych duplikatów została opłacona.
Przegrzebek 2016-12-13 22:14
a Bakoma zaczyna robić alkohol, tam zima też podobna macza paluchy i wąsa
2
ciekawski 2016-12-14 11:38
A z czym się wbiją w te półki??? Z Żytnią??? A może z Norvegią??? Brak produktu, który rynek ( konsumenci ) chcieliby kupować. Dajcie spokój ta firma to trup. Rządzący i właściciel ( a raczej Właściciel i Jego słuchający rządzący ) nie mają pojęcia czego chcą. Zwalniają, zatrudniaja, zwalniają , zatrudniaja........a na końcu i tak będą zwalniać! Jak "rządzący" wydoją ze wszystkiego właściciela to........bajka sie skończy i nie bedzie co wspominać......ani Zimy ani "rządzących". Przykre to..........
6
Stary 2016-12-14 22:20
Widzę że w podziale administracyjnym kraju jesteś biegły!! Blahaha pewnie i takie tez wiarygodne te informacje!! Opowiadasz brednie!!
2
merda 2016-12-15 10:17
Z Bocianem i Ogińskim ...
1
ciekawski 2016-12-16 13:01
Rozumiem, że to był żart:-) To produkty "niszowe", w cenie która nie podbije półek sklepowych. Nie ma także możliwości wytwarzania ich na masową skalę a co za tym idzie ekonomicznie tanio. Piszesz, że popłacą zaległości i wszystko będzie "OK". Z czego popłacą ( chyba z 500+ bo kasy to tam już nie ma) cała mamona już wytransferowana do Torunia ( i nie chodzi mi o O.Rydzyka ) i Bułgarii....hahahahahaha.
4
black horse 2016-12-23 17:03
Bajki piszesz! nikt nie przyszedł!
1
robert 2017-01-05 13:01
Firma radzi sobie całkiem, całkiem...Przede wszystkim rządzi w segmencie marek własnych. Teraz tylko oni dostarczają Parkową i Krajową do Biedronek ( wygryźli Akwawit).
1
Biedroneczki są w kropeczki 2017-01-05 13:17
Na Biedronce jeszcze nikt się nie dorobił :-) ........a nie jeden popłynął. Poczytaj sobie o WAWELU ( ten od batoników i czekoladek ) jak go Biedra powiozła.
2
GAS 2017-01-05 13:21
Jestem Właścicielem 17 placówek handlowych min 200m na terenie dwóch województw. Wszedłem na tą stronę przypadkowo. Czytając wasze opinie stwierdzam iż: część ludzi piszących to osoby nie znające realiów przedsiębiorstw. Rozgoryczeni tym, że za ich ciężką pracę i włożone serducho firma ich zwolniła.
Zaczerpnąłem opinii wśród znajomych posiadających min. 8 sklepów i stwierdzam:
- do lipca 2016r nie było u mnie, ani u żadnego z moich znajomych nikogo z firmy Polmos Bielsko- Biała.
Fakty są takie: Polmos Bielsko źle zrobił, że zwolnił Przedstawiciela, który do mnie przyjeżdżał.
Panie Prezesie mamy nie rozliczone pakiety za wrzesień- Pani Dyrektor w rozmowie tel. potwierdziła.
A co do dalszej współpracy to ja, jak i moi znajomi nie chcą słyszeć o Polmosie Bielsko- Biała-- DZIĘKUJEMY!!!!!
11
sto gram 2017-01-11 23:27
Fakty są takie . PH BB nie jeździ byle gdzie i szanuje swój czas pracy więc najwidoczniej jesteś słabym i cienkim bolkiem aby zaszczycił cie taki gość jak ja
2
gazprom 2017-01-12 07:37
To od razu widać że piszę to były pracownik Stocka, któremu podziękowano pewnie ostatnio
1
Kibic 2017-01-13 09:53
Prawda to, ze PH BB nie jeździ byle gdzie. Ale jeszcze większa prawda to , że NIE JEŹDZI NIGDZIE :-)))))))))
PH BB sa jak YETI, niby wszyscy o nich słyszeli tylko..........nikt ich dawno nie widział :-))))))))))
6
born 2017-01-17 12:42
a co słychać u "zimy"? zamoczył już gdzieś swego wąsa???
1
Topik 2017-01-23 18:54
Bacoma otwiera nową firmę z wodka i tam zima idzie ze swoją świta ale nie wróżę im nic dobrego .Oni są spaleni.
2
ddd 2017-02-06 14:23
Topik:
wypowiadaj się za siebie- czy ty i twoi bliscy ph z Bielska pracują w branży alkoholowej?
wyobraź sobie że część ph wróciła do Stocka.
część pracuje dalej w branży, ale oczywiście są tacy co zmienili na budowlankę.
z tego co słyszałem klienci są zadowoleni z ich pracy. A co do ciebie to nie wypowiadaj się w nieprzemyślany sposób i zacznij ocenę pracy od siebie.
A jak się spotkamy to powiem ci ..... pomiętaj że da się sprawdzić kto pisze na tym portalu.
2
M/KUKS 2017-02-12 17:49
Zatem oszczęz mi szukani kim jestes tylko podpisz sie imieniem i nazwiskiem
2
ddd 2017-02-19 23:54
MT coś ci to mówi?
CROWLEY 2017-03-20 09:14
Obilo mi sie o uszy ze do Bakomy poszedl jeden z dyrektorow z zacieklej komkurencji BB. Czy ktos cos moze wie? Tak czy siak portale rozpisuja sie o Bakomie i ich rzekomym wkroczeniu w rynek alko..
Zostaw swoją opinię o Śląska Wytwórnia Wódek Gatunkowych Polmos S.A. - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Śląska Wytwórnia Wódek Gatunkowych Polmos S.A.