brak logo

Śląska Wytwórnia Wódek Gatunkowych Polmos S.A.

Bielsko-Biała

Opinie o Śląska Wytwórnia Wódek Gatunkowych Polmos S.A.

Listopad 2016-10-02 21:31
A co maja mówić. bez urazy ale to tylko "pionki" w tej grze ... na poziomie PH no może kierowników wszyscy są pokrzywdzeni, każdy chce zarabiać i czasami ufa nie tym co trzeba. Może i była to słuszna decyzja ale nie winił bym PH, oni pewnie nie wiedzą co się tak naprawdę dzieje...ba zostali wyr.. podwójnie.
Teraz są takie czasy że konkurencja jest na wyższym poziomie niż się komuś wydaje , jak ktoś myśli jak 2 czy 5 lat temu to się rozczaruje. Poczytajcie trochę prasy i wyciągnijcie wnioski.
Pozdrawiam z całym szacunkiem dla WSZYSTKICH PH (niezależnie od miejsca pracy).
1
gość 2016-10-03 09:26
jak widać kolego za leżenie to tylko kwit można dostać i to po 3 miesiącach w nowej pracy- A nie zarobić. obstawialiśmy, że cudotwórcy zostaną chociaż do grudnia ;) ups. zamiast czarować to swoje wyimaginowane długi spłacali (w swoich garażach).
2
Pbb 2016-10-04 11:06
Wasze długi Wasze .... ;))))
1
Gbur Kaszubski 2016-10-05 20:20
Proponował bym nie wrzucac wszystkich do jednego wora . sa ludzie i parapety.... Swoją drogą znam wielu i z byłych BB i Stockowców i z MBWS o CEDC nie wpomne gdzie mimo ,,kiepskiego'' uposarzenia dorobili sie domów ( pałacy) w dwa lata pospłacali kredyty na M . Juma nie dotyka każdą kategorie od alko po gumy orbit .
2
Ed 2016-10-06 19:01
A ja kredyt na budę do psa muszę brać :(
cristal 2016-10-06 20:32
Zatem kundel bury z Ciebie a nie cfaniak
sedzia sprawiedliwy 2016-10-11 09:41
gdzie ten gościu od "pstryczka"? chcesz może przeprosić? czy nadal tak uważasz jak pisałeś?? :D he
2
ryś 2016-10-13 12:54
Ej, byłe Stocki, byłe Jantonie, byłe...itd. gdzieście wyparowali??? Tacy fachowcy i taka cisza...
6
Bogdan 2016-10-14 22:19
Cześć. Mam ofertę na ph na warszawe. Chciałem zapytać jaki jest ten nowy regionalny na tym rejonie? Mówią na niego Kowal i podobno jest wysoko notowany u prezesa i można z nim daleko zajść. To prawda?
2
Tomek 2016-10-15 12:35
Mocni w gębie byli od czerwca do połowy września, a teraz to cicho jak mysz pod miotłą. Jak to życie potrafi zaskakiwać i odwrócić koleje losu! Teraz to byście chcieli się przykumać! I robicie to przez znajomych znajomego PODPYTUJECIE co to teraz z wami będzie! Nie jest mi was szkoda bo szczekaliście nowi na starych a starych trzeba szanować tak głosi księga ulicy! Myślę że macie nauczkę!
9
mat 2016-10-20 18:57
Regionalny??? Jeśli już to dyrektor ds. kluczowych klientów. A w ogóle "Kowal" to były dyrektor generalny Sobieskiego...
1
halloween 2016-10-27 22:48
ostatni już się zbliża, już puka........
8
Max 2016-11-02 10:34
Jaki tu spokój na na na na...
2
Tomek krupnik 2016-11-02 14:15
Lecą lecą lecą wszyscy.... piękne zagranie
2
Sara 2016-11-02 16:53
Nie wszyscy polecieli kolego. Tylko czesc. A druga czesc dalej pracuje wedlug zapewnien Rudego i Chojiny.
1
kwaśna cytryna 2016-11-02 21:13
jak można być takim bucem, zadufaną i zarozumiałą osoba bo chyba w stłooooku to była podstawa podczas zatrudniania osob
3
grześ 2016-11-14 16:11
gdzie te cwaniaki co w 3 miesiące tyle dobrego zrobili?? Co tak krzyczeli na sklepach i na goworku :)
1
NIKOL 2016-12-02 19:51
Tomek z Krupnika już rozpoczął swój teatrzyk. Informuję klientów że ureguluję należności jakie ma polmos wobec swoich klientów oraz został św Mikołajem rozdając 500 zł na mc za półę!!!

500 + mode i na czasie, ciekawe ile osób przekonasz na te banały?!!!

nie mój cyrk nie moje małpy ale granie konkurencją To już poniżej krytyki. Informuję że konkurencja ma się dobrze i powodzenia w rynku !!!
2
Max 2016-12-03 14:46
Ilu jeszcze chłopców i ile dziewczynek z byłego jantonia a wcześniej stocka siedzi jeszcze w bielskiej?Ci co mieli jaja odeszli i znaleźli sobie inną pracę ( nie piszę tu o łajzach którzy uciekli na zwolnienia ).Zostali sami nieudacznicy srający po nogawkach że zaraz wylecą na zbity pysk ,a rynek niestety się na nich poznał.
9
777 2016-12-04 14:52
Znam jednego który już siedzi i jest naprawdę duża cio........ta....
5
lala 2016-12-06 16:35
Czy ktoś wie jakie plany ma zima?
4
mapa 2016-12-06 19:23
zima będzie mroźna i śnieżna :-) :-) :-)
6
całyczasczekam 2016-12-06 21:07
czytaj
To pisze ja były sztokowiec siedzący cicho na L4

Bibliografia:
Układy człowieka mróz, Zima Sp. z o.o. 2016
znowu w życiu mi nie wyszło, były sztokowiec pH 2016
etyka w biznesie, człowiek wiecznie pijany 2014
6
lala 2016-12-07 15:57
Czegoś nie łapię! - zima zostaje czy wylatuje?
Olo 2016-12-08 17:11
Spokojnie juz niedługo powiem Wam gdzie idzie zima i jego swita.Kolejny niewypał Rynek jest dla nich OKRUTNY!!!
1
Darek Jamioła 2016-12-09 20:43
Wielka tajemnica, ze jest juz w Józefowie. Nie pajacuj.
1
Olo 2016-12-09 22:24
I tam długo nie pociągną starość k...wa starość!
1
cały czas wam kibicuje :D 2016-12-10 19:17
oni to już są wypaleni, powinni zmienić profesje. może sadzić drzewka w lesie albo paczki na święta nosić?
3
Bodzio 2016-12-12 14:30
Ha ha ha Zima i jego wspaniałe renifery!



1
mucha 2016-12-13 17:37
co wy sie tak martwicie o stockowców , pomyślcie o sobie , bo może wy za chwile będziecie szukać pracy.tylko kto przyjmie takich chamskich pracowników?
13
Brat 2016-12-13 17:56
Z pewnością Ty Mucho.
1
mucha 2016-12-13 19:03
nie potrzebuję ludzi , którzy nie potrafią ocenić racjonalnie sytuacji.
kto ich zatrudnił a Was zwolnił?swój jad i obelgi skierujcie pod właściwy adres.

5
Zytownik 2016-12-13 21:15
Szykują się powroty starych kierowników z przed Grudnia. Kujawko Pomorskie i Dolnośląskie zaakceptowało warunki.
W tym tygodniu potwierdzenia mają być w Mazowieckim i Kieleckim.
Do końca następnego tygodnia odpowiedz na teren Wielkopolski.
W firmie jest mocno uwolniony budżet na odbudowanie i zwiększaniu udziału w runku.
Opłaty półkowe, karty przepłacone dla klientów za zakupy, konkursy w wycieczkami .
Od nowego roku mogą sporo zamieszać i wbić się w półki Krupnika jak tylko zostaną uregulowane zaległości wobec starych klientów. Jest to kwestia czasu, cześć odebranych duplikatów została opłacona.
Przegrzebek 2016-12-13 22:14
a Bakoma zaczyna robić alkohol, tam zima też podobna macza paluchy i wąsa
1
ciekawski 2016-12-14 11:38
A z czym się wbiją w te półki??? Z Żytnią??? A może z Norvegią??? Brak produktu, który rynek ( konsumenci ) chcieliby kupować. Dajcie spokój ta firma to trup. Rządzący i właściciel ( a raczej Właściciel i Jego słuchający rządzący ) nie mają pojęcia czego chcą. Zwalniają, zatrudniaja, zwalniają , zatrudniaja........a na końcu i tak będą zwalniać! Jak "rządzący" wydoją ze wszystkiego właściciela to........bajka sie skończy i nie bedzie co wspominać......ani Zimy ani "rządzących". Przykre to..........
6
Stary 2016-12-14 22:20
Widzę że w podziale administracyjnym kraju jesteś biegły!! Blahaha pewnie i takie tez wiarygodne te informacje!! Opowiadasz brednie!!
2
merda 2016-12-15 10:17
Z Bocianem i Ogińskim ...
1
ciekawski 2016-12-16 13:01
Rozumiem, że to był żart:-) To produkty "niszowe", w cenie która nie podbije półek sklepowych. Nie ma także możliwości wytwarzania ich na masową skalę a co za tym idzie ekonomicznie tanio. Piszesz, że popłacą zaległości i wszystko będzie "OK". Z czego popłacą ( chyba z 500+ bo kasy to tam już nie ma) cała mamona już wytransferowana do Torunia ( i nie chodzi mi o O.Rydzyka ) i Bułgarii....hahahahahaha.
4
black horse 2016-12-23 17:03
Bajki piszesz! nikt nie przyszedł!
1
robert 2017-01-05 13:01
Firma radzi sobie całkiem, całkiem...Przede wszystkim rządzi w segmencie marek własnych. Teraz tylko oni dostarczają Parkową i Krajową do Biedronek ( wygryźli Akwawit).
1
Biedroneczki są w kropeczki 2017-01-05 13:17
Na Biedronce jeszcze nikt się nie dorobił :-) ........a nie jeden popłynął. Poczytaj sobie o WAWELU ( ten od batoników i czekoladek ) jak go Biedra powiozła.
2
GAS 2017-01-05 13:21
Jestem Właścicielem 17 placówek handlowych min 200m na terenie dwóch województw. Wszedłem na tą stronę przypadkowo. Czytając wasze opinie stwierdzam iż: część ludzi piszących to osoby nie znające realiów przedsiębiorstw. Rozgoryczeni tym, że za ich ciężką pracę i włożone serducho firma ich zwolniła.
Zaczerpnąłem opinii wśród znajomych posiadających min. 8 sklepów i stwierdzam:
- do lipca 2016r nie było u mnie, ani u żadnego z moich znajomych nikogo z firmy Polmos Bielsko- Biała.
Fakty są takie: Polmos Bielsko źle zrobił, że zwolnił Przedstawiciela, który do mnie przyjeżdżał.
Panie Prezesie mamy nie rozliczone pakiety za wrzesień- Pani Dyrektor w rozmowie tel. potwierdziła.
A co do dalszej współpracy to ja, jak i moi znajomi nie chcą słyszeć o Polmosie Bielsko- Biała-- DZIĘKUJEMY!!!!!
11
sto gram 2017-01-11 23:27
Fakty są takie . PH BB nie jeździ byle gdzie i szanuje swój czas pracy więc najwidoczniej jesteś słabym i cienkim bolkiem aby zaszczycił cie taki gość jak ja
2
gazprom 2017-01-12 07:37
To od razu widać że piszę to były pracownik Stocka, któremu podziękowano pewnie ostatnio
1
Kibic 2017-01-13 09:53
Prawda to, ze PH BB nie jeździ byle gdzie. Ale jeszcze większa prawda to , że NIE JEŹDZI NIGDZIE :-)))))))))
PH BB sa jak YETI, niby wszyscy o nich słyszeli tylko..........nikt ich dawno nie widział :-))))))))))
6
born 2017-01-17 12:42
a co słychać u "zimy"? zamoczył już gdzieś swego wąsa???
Topik 2017-01-23 18:54
Bacoma otwiera nową firmę z wodka i tam zima idzie ze swoją świta ale nie wróżę im nic dobrego .Oni są spaleni.
2
ddd 2017-02-06 14:23
Topik:
wypowiadaj się za siebie- czy ty i twoi bliscy ph z Bielska pracują w branży alkoholowej?
wyobraź sobie że część ph wróciła do Stocka.
część pracuje dalej w branży, ale oczywiście są tacy co zmienili na budowlankę.
z tego co słyszałem klienci są zadowoleni z ich pracy. A co do ciebie to nie wypowiadaj się w nieprzemyślany sposób i zacznij ocenę pracy od siebie.
A jak się spotkamy to powiem ci ..... pomiętaj że da się sprawdzić kto pisze na tym portalu.
2
M/KUKS 2017-02-12 17:49
Zatem oszczęz mi szukani kim jestes tylko podpisz sie imieniem i nazwiskiem
1
ddd 2017-02-19 23:54
MT coś ci to mówi?
Zostaw swoją opinię o Śląska Wytwórnia Wódek Gatunkowych Polmos S.A. - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Śląska Wytwórnia Wódek Gatunkowych Polmos S.A.