logo Fenomem.pl

Fenomem.pl

Warszawa

Opinie o Fenomem.pl

reafs 2015-12-15 21:45
Najgorsza agencja EVER! Chore wymagania, brak jakiejkolwiek komunikacji i zwalanie winy za wieczne i stałe wtopy na wszystkich dookoła. "Szefostwo" ma wszystko w głębokim poważaniu i w ogóle nie angażuje się w pracę, no chyba, że w tzw. lans. Zarobki bardzo słabe, sztuczna atmosfera i niby - przyjaźni, ale trzeba uważać, by nikt Ci w plecy noża nie wbił. O kasie, za którą trzeba się dopominać już nie wspominam. Żenada.
51
arizona 2016-02-02 11:35
Firma z ambicjami, niestety nie idzie to w parze z rzetelnym podejściem do pracownika. Zarobki są bardzo słabe, nie mające nic wspólnego z ogłoszeniami, w których podkreśla się atrakcyjne wynagrodzenie. Możliwe, że z tego wynika bardzo duża ilość zmian kadrowych w ostatnim czasie. Atmosfera wygląda bardzo dobrze, ale na FB nie w rzeczywistości.
40
Życzliwy 2016-10-04 11:34
Najgorsza agencja, w jakiej pracowałem. Niekompetentna kadra zarządzająca, odklejona od rzeczywistości. Akanci nie znający skrótu CMYK... i przedstawiający Klientom kosztorysy kampanii netto bez kosztów pracy agencji :) "bo się pomyliłam". Ale w sumie zabawne miejsce, jeśli komuś nie zależy na pieniądzach i ma moooorze cierpliwości dla pewnych siebie niedouków. No i sytuacje rodem z MontyPythona na co dzień w cenie :) UWAGA - agencja po wygraniu przetargu olewa swoich Klientów!
32
Głos 2016-10-12 11:02
Przerost formy nad treścią. Lans kadry zarządzającej. Niekompetencja idąca w parze z zadufaniem. Miejsce pełne absurdów.
34
Paula 2016-12-28 20:51
Jeśli się szanujecie, to nie ryzykujcie - firma, w której można pożałować, że się w ogóle żyje. Hejt, mobbing i wyzwiska są na porządku dziennym. Ja dałam sobie spokój w momencie, kiedy bez przyczyny mój urlop został odwołany, tylko po to by ktoś inny mógł sobie w tym czasie "odpoczywać". Na zdjęciach lukier, a w firmie same żmije, podkładanie sobie świń, kreacja, która ma gdzieś accountów, Pan B., który myśli, że jest super mądry, ale jakoś robotę zwala na innych. Towarzystwo, z którym nigdy nie chcę mieć nic wspólnego. Nadgodziny są codziennością, nie są płatne, chaos, chaos, chaos, pogarda dla ludzi i brak płatności w terminie.
30
cóż 2016-12-30 20:29
Nie ładnie tak sztucznie samemu sobie dobre opinie pisać, oj nie ładnie... No ale jaka agencja, takie praktyki ;)
2
Feno 2017-01-03 19:57
Okropna firma, na wysokich stanowiskach totalnie niekompetentni i podlinkuj ludzie, którzy awansowali dzięki lizaniu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wielkiej pani dyrektor nie widzącej niczego poza czubkiem swojego nosa. Jeżeli jesteś dwulicową szują to wpisujesz się tam idealnie. Aaa no i rebranding FENO niewiele pomoże...
23
feno śmierdzi 2017-01-06 21:10
Brawo! Przecież wiadomo po, co zrobili rebranding... Nikt nie chce tam pracować! Ile razy się mogą zmieniać logotyp? wygrywają przetarg nie mając w ogóle kim robić... beznadziejna firma - zła sława o nich już jest powrzechnie znana. WSTYD!!
10
555 2017-04-06 10:03
Niestety jestem zmuszona dołączyć do osób, które niezbyt pochlebnie oceniają pracodawcę. Tragiczne zarobki, dość powiedzieć że nie tak dawno osoby moderujące zaczynały od stawki 1500 zł za miesiąc pracy. Atmosfera również nie wyglądała tak doskonale, jak jest to usilnie kształtowanie w Internecie. Taka prawda
8
abc 2017-04-07 16:10
Teraz wcale podobno nie jest lepiej, nie tylko w moderacji
5
Zostaw swoją opinię o Fenomem.pl - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fenomem.pl