logo Fenomem.pl

Fenomem.pl

Warszawa

Opinie o Fenomem.pl

reafs 2015-12-15 21:45
Najgorsza agencja EVER! Chore wymagania, brak jakiejkolwiek komunikacji i zwalanie winy za wieczne i stałe wtopy na wszystkich dookoła. "Szefostwo" ma wszystko w głębokim poważaniu i w ogóle nie angażuje się w pracę, no chyba, że w tzw. lans. Zarobki bardzo słabe, sztuczna atmosfera i niby - przyjaźni, ale trzeba uważać, by nikt Ci w plecy noża nie wbił. O kasie, za którą trzeba się dopominać już nie wspominam. Żenada.
47
arizona 2016-02-02 11:35
Firma z ambicjami, niestety nie idzie to w parze z rzetelnym podejściem do pracownika. Zarobki są bardzo słabe, nie mające nic wspólnego z ogłoszeniami, w których podkreśla się atrakcyjne wynagrodzenie. Możliwe, że z tego wynika bardzo duża ilość zmian kadrowych w ostatnim czasie. Atmosfera wygląda bardzo dobrze, ale na FB nie w rzeczywistości.
37
jury 2016-05-01 21:03
Za żadną, żadną kasę bym tam nie poszedł znowu! Tyranie ludźmi i wyzwiska są na porządku dziennym. Pewien sepleniący Pan Dyrektor jest bucem i chamem, a Pani Zarządzająca zjawia się w firmie tylko po to, by idiotycznie się pouśmiechać do kamerki na zdjęcia na fejsie...
32
KIM 2016-08-26 15:24

UWAGA NA TĘ AGENCJĘ!!! NIE PŁACI ZA PRACĘ!!! To najbardziej chore i schizofreniczne miejsce w jakim pracowałem. PIP powinien się tym zająć natychmiast a prokuratura lewymi interesami Pani dyrektor zarządzającej...
34
Życzliwy 2016-10-04 11:34
Najgorsza agencja, w jakiej pracowałem. Niekompetentna kadra zarządzająca, odklejona od rzeczywistości. Akanci nie znający skrótu CMYK... i przedstawiający Klientom kosztorysy kampanii netto bez kosztów pracy agencji :) "bo się pomyliłam". Ale w sumie zabawne miejsce, jeśli komuś nie zależy na pieniądzach i ma moooorze cierpliwości dla pewnych siebie niedouków. No i sytuacje rodem z MontyPythona na co dzień w cenie :) UWAGA - agencja po wygraniu przetargu olewa swoich Klientów!
29
Głos 2016-10-12 11:02
Przerost formy nad treścią. Lans kadry zarządzającej. Niekompetencja idąca w parze z zadufaniem. Miejsce pełne absurdów.
30
Matylda 2016-12-27 09:28
Firma chaos, zupełny brak komunikacji i zupełny brak szacunku dla pracowników. Skończyło się w sądzie, a wcześniej w szpitalu, ponieważ tak mnie wykończyli psychicznie. Nie polecam. Szefowa jest świętą krową, bo jest w ciąży, a inne dziewczyny są traktowane ja najgorsze śmieci. Oby Ci ludzie skończyli w piekle, odpowiadając moralnie za wszystkie łzy swoich pracowników!!! A zwłaszcza pracownic.
25
Paula 2016-12-28 20:51
Jeśli się szanujecie, to nie ryzykujcie - firma, w której można pożałować, że się w ogóle żyje. Hejt, mobbing i wyzwiska są na porządku dziennym. Ja dałam sobie spokój w momencie, kiedy bez przyczyny mój urlop został odwołany, tylko po to by ktoś inny mógł sobie w tym czasie "odpoczywać". Na zdjęciach lukier, a w firmie same żmije, podkładanie sobie świń, kreacja, która ma gdzieś accountów, Pan B., który myśli, że jest super mądry, ale jakoś robotę zwala na innych. Towarzystwo, z którym nigdy nie chcę mieć nic wspólnego. Nadgodziny są codziennością, nie są płatne, chaos, chaos, chaos, pogarda dla ludzi i brak płatności w terminie.
27
cóż 2016-12-30 20:29
Nie ładnie tak sztucznie samemu sobie dobre opinie pisać, oj nie ładnie... No ale jaka agencja, takie praktyki ;)
2
Feno 2017-01-03 19:57
Okropna firma, na wysokich stanowiskach totalnie niekompetentni i podlinkuj ludzie, którzy awansowali dzięki lizaniu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wielkiej pani dyrektor nie widzącej niczego poza czubkiem swojego nosa. Jeżeli jesteś dwulicową szują to wpisujesz się tam idealnie. Aaa no i rebranding FENO niewiele pomoże...
17
feno śmierdzi 2017-01-06 21:10
Brawo! Przecież wiadomo po, co zrobili rebranding... Nikt nie chce tam pracować! Ile razy się mogą zmieniać logotyp? wygrywają przetarg nie mając w ogóle kim robić... beznadziejna firma - zła sława o nich już jest powrzechnie znana. WSTYD!!
7
Kassom 2017-01-13 01:50
Z sepleniącym bucem i chamem miałem pecha pracować. Szczęściem było to, że bardzo krótko ;). Współczuję styczności ze złamasem.
13
Zostaw swoją opinię o Fenomem.pl - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fenomem.pl