brak logo

pbh cezar arkadiusz matuła

Świdnik

Opinie o pbh cezar arkadiusz matuła

fizyczny 2011-12-16 06:32:31
pracuję parę miesięcy. w porządku pracodawca, zatrudnia kilkanaście osób, kto chce dostaje umowę, wypłata na czas i w całości. najdłuższy stażem pracownik jest już ponad dwa lata i ciągle zadowolony.
1
Tom 2012-01-19 08:21:03
chyba właściciel jest najdłuższy stażem i tą opinię pewnie sam pisał
JAN 2012-10-09 22:32:06
NIE POLECAM
walik 2013-12-14 20:53:37
W ogóle to na jakich umowach pracujecie w pbh cezar? Da się otrzymać umowę o pracę? Ubezpieczenie zdrowotne macie?
Patryk 2014-01-02 17:00:51
Jak w takim razie jest z płaceniem pracownikom? Tutaj coś jest nie tak, czy wszystko w porzadku? Może maja chwilowe problemy finansowe, wiecie coś?
Jarek 2014-02-28 09:01:28
Myśle, ze gdyby pbh cezar miał te problemy finansowe, to nie byłoby tu kilku postów i ciszy przez kilka miesięcy tylko pracownicy wieszaliby psy na firmie.
dostawca 2014-03-11 20:54:28
a ja współpracuję z pbh cezar już długo, i przez tyle lat obserwuję tych samych dostawców i tych samych pracowników. może nie płaci wszystkiego w terminie, ale jest pewność zapłaty. obecnie na rynku budowlanych ma się długi ale i dłużników. niestety w naszym kraju jest nawyk krytykowania i opluwania, bo konkurencja nie śpi.
1
cyk 2014-03-14 18:26:22
wystarczy poszukać po forach i będzie wiadomo co to za firma i kto to prowadzi, ta pewność zapłaty to chyba jak się ma plecy. mam doświadczenie-stanowczo odradzam
3
Zbigniew 2014-03-23 15:46:48
Ta firma to pbh cezar Agnieszka Matuła, a nie Arkadiusz Matuła
fizyczny 2014-03-31 22:05:34
jako pracodawca jest w porządku. wypłaty i zaliczki w pbh cezar od zawsze w terminie. co do dostawców i podwykonawców - to nie jest forum o nich.
1
Uważaj! W internecie nie jesteś anonimowy 2014-04-01 16:27:34
Witam. A dlaczego wszyscy piszący negatywne opinie o pbh cezar i innych podmiotach na gowork nie podają swoich danych osobowych, tylko kryją się za nic nie znaczącymi nickami ? Poza tym należy zwrócić uwagę, że ten portal został stworzony z myślą o pracownikach i pracodawcach, i nie ma tu miejsca dla sfrustrowanych podwykonawców, dostawców, inwestorów, etc. Pracowników jako takich interesuje zatrudnienie - a nie "domniemana" kondycja firmy w stosunku do innych podmiotów. (usunięte przez administratora) - a jako takie powinny być traktowane wszystkie nie związane z podmiotem jako Pracodawcą.
realista 2014-04-01 20:51:24
czyli jak zwykle, prosty portal sterowany przez grupkę ludzi, stanowiący maszynkę do robienia pieniędzy poprzez oczernianie przypadkowych firm. genialne w swej prostocie. pożałować tylko tych którzy wierzą w "rzetelność" takowych portali i wypisywanych tu bzdur.
PS. ciekawe jak szybko znikną wpisy, które są nie na rękę adminom ;)
1
podwykonawca 2014-04-02 11:43:05
(usunięte przez administratora) Czy to nie są wiarygodne informacje? Burmistrz Radzynia nie jest wierzytelnym podmiotem? Zapewniam, że firma "Cezar" nie jest transparentną i wiarygodną, szczerze odradzam jakąkolwiek współpracę!
3
obiektywny 2014-04-02 23:15:27
co do Burmistrza Radzynia, to ilość i wartość przegranych przez Urząd Miasta Radzyń spraw z Wykonawcami, faktycznie podnosi poziom ich wiarygodność jako Inwestora i płatnika, który jest mniej więcej taki sam, jak poziom absurdu publikowanych tu wypowiedzi.
podwykonawca 2014-04-03 11:34:56
Naturalnie autor powyższego postu może to potwierdzić?
2
glazurnik 2014-04-29 08:16:30
kolejny sfrustrowany "biznesmen". Chłopie obudź się. to forum dla pracowników o pracodawcach. Nikt tu nie odbiera Ci prawa do wynagrodzenia za wykonane roboty, ale skoro masz niezbite papiery to idź do sądu, a nie kadź tu i nie zaśmiecaj forum. Poza tym, jeśli szukalibyśmy pracy w firmie budowlanej, która nikomu nic nie jest winna, to nigdy byśmy do tej pracy nie poszli. Wiem, bo pracuję (co prawda w innej firmie) i są problemy z kasą, ale nie dla pracowników. A dla Nas chyba to się liczy !
pracownik 2014-04-29 18:08:54
byłem pracownikiem tej tzw firmy, i była to najgorsza praca jaką miałem do tej pory, a kolega glazurnik niech sam nie zaśmieca forum
pracownik 2014-04-29 21:54:59
Najmocniej przepraszam, ale omyliłem się i wpisałem nie na tym profilu. Miało być o innej firmie. W pbh cezar pracowało się fajnie, i wypłaty na czas. Tyle że kierownik mnie wylał, bo się obijałem.
pracownik 2014-04-30 10:16:57
to może się dowiemy jaką firmę kolega pracownik/glazurnik miał na myśli, w końcu to jest forum informacyjne dla pracowników
lubelak 2014-05-01 07:37:02
pracownik rozmawiam z pracownikiem - to ta sama osoba czy różne ? trochę się pogubiłem. ale czytając również inne wątki, z czystym sumieniem mogę stwierdzić że to bardzo wiarygodny i opiniotwórczy portal.
myślący 2014-05-21 16:37:26
Popieram poprzednika w 100%, a i tak zbyt pochlebnie kolega się wypowiedział(usunięte przez administratora)
2
pomocny 2014-05-23 09:06:17
Oczywiście nie urzywałem niecenzuralnych słów z uwagi na to, że moja wypowiedź mogłaby być niezrozumiała po tym jak admin by takie słowa usunął. Przeczytalibyście a może tylkko obejrzeli jeden długi napis [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]. Natomiast należałoby mu się ich nawsadzać za to co robi i kim jest.
pozdro dla myślących
taki jeden 2015-05-15 08:33:04
hahaha cenzura lepsza niż na Onecie, zwijam się stad bo widze ze portal jest tu dla pracodawców a nie dla potencjalnych pracowników, którzy powinni się dowiedzieć czegos o pracodawcy do którego zamierzają przyjść. Zostaja jedynie pozytywne wpisy ha ha ha brawo dla wolności słowa które jest zagwarantowane konstytucyjnie
2
wściekły na cezar 2015-05-15 13:01:21
taki jeden masz 100% rację, ciekawe jak długo zostaną nasze posty pozdrawiam
2
Marek 2015-12-21 10:58:16
Tak się ma nieżle, że zlikwidowali nawet swoją stronę internetową
biakao 2016-05-14 13:50:00
chyba oni mają teraz w ogóle innych podwykonawców z tego co wiem, wiec wszystko powinno pójśc szybciej lada moment.
Zostaw swoją opinię o pbh cezar arkadiusz matuła - Świdnik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pbh cezar arkadiusz matuła