DRUKARNIA ELLERT SP. Z O.O.

Wiązowna

Opinie o DRUKARNIA ELLERT SP. Z O.O.

Weronika 2017-04-12 09:52
@bULweRs, dlaczego uważasz, że firma nie daje warunków do pracy? Co byś zatem zmienił?
co zmienić 2017-04-12 11:11
Handlowców bo przemęczają się myciem auta i jazdą darmową tylko za 600 zł bo po zatym nic nie robią heheheh
Weronika 2017-04-12 11:22
@co zmienić, a Ty na jakim stanowisku jesteś zatrudniony?
bULweRs 2017-04-12 14:05
człowiek nie potrafi się skupić na pracy, cały czas ktoś się drze za uchem, dlatego zakładane są słuchawki i się odciąć od tego pierdolnika i robić swoje, ale nawet tego zakazują.
1
Marr 2017-04-12 22:36
ja też mam taki apel do szefostwa, uciszcie te mordy!!! jak nie macie co do roboty to chociaż ppozwólcie innym pracować, bo nie każdego interesują wasze prywatne sprawy!!!
Tomek 2017-04-13 15:35
Milka
Nigdy nie uważałem tego za swój sukces raczej za sukces wszystkich pracowników Drukarni zarówno biura jak i druku, intro, magazynu, zakupów, jakości. Brak tej wiedzy świadczy o tym że nie wiesz jak wygląda proces w Drukarni.
Co do "ściągania klientów z innych teamów" myślę, że jest to najlepszy dowód na to że w Drukarni w pierwszej kolejności poszukuje się pracowników wewnątrz, co świadczy o możliwości awansu i rozwoju.

2
Pawel 2017-04-15 11:25
Z okazji Świat Wielkiej Nocy wszystkim współpracownikom a także osobom, które wylewają swą złość na tym forum życzę dużo pokoju i pokory w sercu, wspaniałych chwil spędzonych w rodzinnym gronie oraz Skorzystania ze sposobności refleksji i przemiany jaka daje Święto Zmartwychwstania!
2
Kristofer 2017-04-25 15:28
Jako pracownik nie mam żadnych zastrzeżeń szczerze mówiąc. Trzeba pracować jak wszędzie, a nie narzekać
1
StefekIntro 2017-04-26 14:56
Jestem operatorem maszyn i dobrze mi się pracuje. Oczywiście trzeba pracować, tak jak wszędzie, a nie się obijać. Dla mnie najważniejszym aspektem było otrzymanie umowy o pracę oraz stałego i pewnego wynagrodzenia. To wszystko przemówiło na korzyść. Oczywiście najpierw postarałem się sprawdzić wszystko w internecie. Firma robi dobre wrażenie na mojej osobie odkąd tam pracuję - od roku.
Swojak 2017-04-27 14:43
Witam wszystkich. A mi tu jest dobrze. Robie swoje atmosfera spoko. Pozdrawiam druk.
Weronika 2017-04-27 15:03
@Swojak, to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony z wykonywanej pracy. A za co najbardziej cenisz sobie pracę w DRUKARNIA ELLERT SP. Z O.O.? I na jakim stanowisku jesteś zatrudniony? Trzeba pamiętać, że warunki, atmosfera zależne są od obejmowane stanowiska.
Swojak 2017-04-28 11:05
Cześć wszystkim. Cenie prace na dziale druku za atmoafere, zarobki, przełożonych Michala i Arka. Magazyn zawsze wszystko dostarczy. Żyć nie umierać Mimo iż drażni mnie nic nie robienie Waldka tylko chodzi i wkurza innych maszynistow. Wiadomo na intro jest inny świat, kierowik oderwany od rzeczywistości co nie ogarnia. Technolodzy na ich temat można pisac magisterke z kabaretu.
Kobietka 2017-04-28 14:15
Znam ludzi ze wszystkich działów praktycznie i raczej nikt nie narzeka na atmosferę czy warunki pracy, pozdrawiam!
Mężczyzna 2017-04-28 19:49
Niestety mam inne zdanie o tej firmie. Nie wiem skąd się wzieły opinie wyżej, ale rozmawiałem z ludźmi na druku i chyba takich dobrych opinii o firmie nie mają;/ widać że pozytywne komentarze są specjalnie pisane bo za dużo jest tu niezadowolonych ludzi.

Prawda jest taka, że maszyny stoją, więc pracy nie ma za dużo. normalnie żółwie tempo pracy.

1
rekordzista 2017-05-01 16:21
Firma ma duży potencjał, ale zarządzana jest kiepsko... kiedyś było lepiej. Niestety władza się zmieniła i to są tego skutki.
Marko 2017-05-05 15:20
W każdej pracy są jakieś plusy i minusy. Jak ktoś nie chce pracować, to zawsze widzi minusy. taka prawda
1
Lug 2017-05-09 18:41
To o zarobkach na druku to chyba ironia?;)
Oprocz waltka to szalu nie ma:D
Ciekawski 2017-05-17 09:13
Mam pytanko czy kojarzy ktos z was niejakiego jarka ferensa? Przyszedl niedawno do naszej drukarni #perfekt a ze okazalo ze nie reprezentuje soba nic wiec zaczal podpie****dalac wszystkich dookola.... nawet swoich zmiennikow....
Wiec moje pytanie jest takie czy u Was tez tak bylo czy po prostu dostal w leb i cos mu sie poprzestawialo....
Przełożony 2017-05-17 18:56
Znam pana Jarka, jeśli został ulokowany na produkcji to błąd. Powinien być ulokowany w takich obszarach jak Lean, ISO, 7S. Na produkcji jest to osoba totalnie "przezroczysta".
marek 2017-05-18 11:12
jak komuś się nie podoba, to niech nie pracuje. mnie się praca widzi, jest kasa, jest umoa, dobre warunki i tyle. praca jest od pracownia, a nie od siedzenia i płacenia jeszcze za to
bezinteresowny 2017-05-20 00:15
To co się tam dzieje to jedna wielka kpina!!!! Tak jak w tej firmie to nigdzie nie widziałem żeby się traktowało pracownika. Każda jedna negatywna opinia na temat tej firmy jest w 100 % trafiona. Należy się dobrze zastanowić nad podjęciem pracy w tej firmie. Chyba że się włazi w d... prezesowej., która została najwyraźniej skrzywdzona jako dziecko.
1
radzik 2017-05-22 10:36
czasem mam wrażenie, że widzę tu opinie zwyczajnie słabych pracowników, których nie opłacało się utrzymywać w firmie. praca to nie wakacje. jakoś jest całą masa ludzi, którzy tam pracują i dają radę i są zadowoleni. jasne, "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma" ale nie popadajmy w paranoje
Weronika 2017-05-22 12:19
Na tym forum zauważyłam wiele odmiennych opinii. @marek jest zadowolony z pracy w DRUKARNIA ELLERT SP. Z O.O., natomiast @bezinteresowny ma inne zdanie. Uważa, że firma nie traktuje odpowiednio swoich pracowników. Co @bezinteresowny masz konkretnie na myśli? Czy możesz przytoczyć sytuację, w której zauważyłeś złe traktowanie firmy?
nick 2017-05-23 12:50
ciekawe czym @bezinteresowny się zajmował. może opowiesz więcej? zaczyna się tu jakaś wojna. chyba byłoby lepiej, gdyby każdy przytoczył konkretną sytuację, nie rzucanie... jest żle.. bo źle... zero argumentów konkretnych
Ola 2017-05-23 21:15
,Ostatnio odezwała się do mnie firma zewnętrzna z propozycją pracy w Sprzedaży. Jednak w momencie gdy dowiedziałam się że chodzi o Drukarnie Ellert. Zrezygnowałam z prostej przyczyny. Wiele słyszałam negatywnych opinii od pracowników, którzy przeszli do konkurencji i nie odważyłam się na zmianę pracy. Mam nadzieję że to nie prawda, ale ze względu na złą opinie nie będę ryzykować.
zofia 2017-05-24 10:29
ja z kolei poszłam tam trochę wystraszona po opiniach jakie czytałam. alemimo wszystko stwierdziłam, że muszę sama to zweryfikować. no i od pół roku tam pracuję. nie mam powodów do narzekania na drukarnię. takie są moję subiektywne doświadczenia. ale jak gadam z koleżankami, to też raczej głosów krytyki nie ma.
Weronika 2017-05-24 10:59
@zofia to dobrze, że jesteś zadowolona. W jakim dziale jesteś zatrudniona? Czy firma organizuje jakieś imprezy firmowe, wyjazdy integracyjne dla swoich pracowników? Co więcej możesz napisać o swoich doświadczeniach?
buku 2017-05-26 11:10
ja tez nie narzekam
marcin 2017-05-29 11:09
pracuję tam od roku i nie miałem jeszcze żadnych nieprzyjemności. czas leci szybko bo czlowiek zajety pracą. najważniejsze, że jest umowa i wypłacane na czas
Weronika 2017-05-29 11:53
@buku, @marcin to dobrze, że jesteście zadowoleni z pracy w tym miejscu. W jakim dziale pracujecie? Ogólne warunki pracy, atmosfera mogą się od siebie troszkę różnić w zależności od obejmowanego stanowiska.
dobra duszyczka 2017-05-30 00:38
ale na tym portalu są ściemy... ciekawe jaki Marcin tam pracuje niby od roku??? Pani Aleksandro chyba nie tędy droga... o pracownika powinno się dbać, a nie udawać że jest dobrze... firma to nie tylko egoistyczne "ja", ale ludzie którzy ją tworzą, tutaj niestety tego brakuje. Przechodząc ukradkiem między ludźmi, udając że się ich nie widzi to nie najlepsza droga. Każdy jeden pracownik narzeka ale nie powie głośno bo się boi, bo kredyty itd.,
dobra duszyczka 2017-05-30 00:39
ale na tym portalu są ściemy... ciekawe jaki Marcin tam pracuje niby od roku??? Pani Aleksandro chyba nie tędy droga... o pracownika powinno się dbać, a nie udawać że jest dobrze... firma to nie tylko egoistyczne "ja", ale ludzie którzy ją tworzą, tutaj niestety tego brakuje. Przechodząc ukradkiem między ludźmi, udając że się ich nie widzi to nie najlepsza droga. Każdy jeden pracownik narzeka ale nie powie głośno bo się boi, bo kredyty itd.,
1
nick 2017-05-30 00:40
Czy Lucyna nie powinna odejść z tej firmy??
1
odpowiedz 2017-05-30 21:31
powinna
Weronika 2017-05-31 11:45
@nick, @odpowiedz proszę o zamieszczanie komentarzy na temat pracy w DRUKARNIA ELLERT SP. Z O.O., a nie na temat poszczególnych, konkretnych pracowników.
Nowy 2017-06-01 10:34
Pracuję w Drukarni od 6 miesiecy w biurze i problem jaki mam to głównie z dojazdem. Co trzyma w firmie osoby aż tak niezadowolone nie wiem proponuję sprawdzić jak jest w innych firmach. Pracowałem w dwóch i musze powiedzieć że było znaczniej gorzej niż tutaj. Kasę dostawałem czasami miesiąc później, ludzie prędzej ci podłożą świnie niż pomogą, przerwa jedna w ciągu dnia a tak cały dzień przy kompie. Tutaj kasa na koncie na czas, może i standardem jest praca więcej niż 8 godzin ale jak potrzebuję wyjść wcześniej to da się dogadać.

Juda 2017-06-06 21:02
chyba w jakiejś garażowej drukarni kasa miesiąc później była... na szczescie juz w Ellercie nie pracuje, pieniadze moze i na czas, ale za to marne
Xnxx 2017-06-07 10:14
A ile ty bys chcial przerw? Postój na halach 8h przy28-34 stopniach i pomysl czy masz źle.
Gustek 2017-06-20 13:05
To ile zarabiałeś i na jakim stanowisku, że mówisz o marnej kasie?
Ugandyjczyk z tunezji 2017-06-29 14:23
Ogromna Większość ludzi może marzyć o 2400-2600zł do ręki w drukarni. Brutto to tak się ma ale o podwyżkę to już ciężko.
Gustek 2017-07-10 14:17
Ale przyznasz, że prawda jest taka, że jak komuś nie pasuje stawka, to może zmienić pracę? Nie mówię tego w ramach docinki. W każdej firmie są stanowiska na których płaci się albo mniej albo więcej.
Adam Małysz 2017-07-12 01:28
Mniej lub więcej ale jeśli odchodzi duża część ludzi z danego działu i się nie chce tam dać podwyżki to już naprawdę.... ręce opadają.
Niech przynajmniej jakieś karty czy bony dadzą... akurat firmę stać na wiele socjalnych rzeczy tylko nikt nie chce tego ogarnąć.
LewandowskiR 2017-07-12 12:50
Kto tam wie czy stać? Chyba tylko księgowa :) A mówiąc serio, to mimo wszystko ludzie tam pracują. Może warto byłoby porozmawiać z przełożonymi jeśli ma się problem?
Michaśko 2017-07-14 20:36
Wiecie, płakać mi się chce gdy widzę co dzieje się w Ellercie. Nie chodzi już o warunki do pracy, ale te smutne oczy pracowników, dla których uśmiech jest tylko przykrywką. W jednym z komentarzy wyżej czytam, że ludzie tam pracują bo im si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie chce ruszyć... Miej 40 czy 50 lat i zrób coś ze swoim życiem. Zobaczymy czy będzie Ci tak łatwo. Pracodawcy żerują na biednych ludziach, nienauczonych pracy w godziwych warunkach płacowych. 1600zł, 1400zł, 2000 zł? To stawki za rozdawanie ulotek, a nie za ciężką fizyczną pracę, jaką wykonuje np Pani Dorotka. Serce mi się rozrywa gdy myślę co ta kobieta musi czuć sprzątając czyjeś brudy i zarabiając brudy... Ah, szkoda gadać. Dajcie tylko żyć.
Edward 2017-07-17 12:24
Czy ie jest prawdą, że nikt nikogo po pracy nie zmusza? Zawsze można wziąć udział w szkoleniach organizowanych przez Urząd Pracy i podnieść swoje kwalifikacje i zmienić pracę jeśli ktoś nie jest zadowolony. Nigdy nie jest tak, że ktoś jest zmuszany do pracy. Po raz kolejny potwierdza się przysłowie - wszedzie dobrze gdzie nas nie ma
1
Szefpodworka 2017-07-20 09:12
Czyli bierzesz udział w szkoleniach odpuszczajac możliwości zarobienia na życie.... to dajesz rady... a po szkoleniach i tak na start (jeśli już znajdziesz pracę) dostajesz najniższą krajową lub i to nie jeslirna czarno....
Popatrz człowieku na ogłoszenia ile pracodawcy dają 14/15 brutto/h to niemal max
Ludzie przez te wszystkie lata nauczyli się żyć za grosze bo dać się da, ale to comiesięczna mordęga i ciągły strach by nie było niespodziewanego wydatku.
W drukarni jest wiele przykładów jak się docenia pracowników i większość ludzi wie o co chodzi...
magieltowarzyski 2017-07-24 10:56
Da się! Oczywiście! Ludzie się nauczyli, bo nie starali się sięgać po więcej. Pracuję w Drukarni i udało mi się "awansować", przejść na lepiej płatne stanowisko. Wystarczy chcieć, nikt nie zaczyna od wielkich stawek
Stachu 2017-07-24 21:51
Czy ktoś w tej firmie ogarnia ten pierdzielnik? Prezesowa to chyba nie ma swiadomosci co sie dzieje za jej plecami.
Mauryc 2017-07-25 11:31
A co się stało?
tylko sprawdzam 2017-08-11 01:21
ciekawy jestem czy na nowej stołówce jest mikrofon i kamera jak na starej był ?
Zostaw swoją opinię o DRUKARNIA ELLERT SP. Z O.O. - Wiązowna
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DRUKARNIA ELLERT SP. Z O.O.