logo PROMED

PROMED

Świdnica

Opinie o PROMED

anonim 2010-08-18 21:47:52
Nie polecam nikomu, nazwa "przedstawiciel handlowy hurtowni farmaceutycznej" widnieje tylko na wizytówce,w rzeczywistości ma to całkiem inne odniesienie do wykonywanych czynności.czym się tam handluje? ....hmm... niczym.Nazwa PROMED mało ma wspólnego z MEDycznym asortymentem. Nie wyrabia się targetów ze względu braku towaru w magazynie. Tam się nie zarabia. Jest to handel obwoźny typu "kup pan cegłę" . Rotacja pracowników jest systematyczna. P.S. mają bardzo ładne biuro.:)
Rysiek 2010-08-25 23:19:07
Zdecydowanie zgadzam się. Stanowisko nazywane przez pracodawcę przedstawicielem handlowym w zyciu codziennym moznaby bylo nazwac ( usunięte przez administratora ) . Zarobki? Jesli komus chce sie pracowac od 7 do 17.00 za najnizsza krajowa to napewno jest to praca dla niego. Serdecznie niepolecam
maciek z klanu 2010-08-26 19:59:52
z medycznego asortymentu są ( usunięte przez administratora ).. chociaz i tego bardzo czesto brakuje... A samochod? Pierwsza klasa...
Ktoś 2010-08-31 20:41:10
PROMED - pseudo firmą "zajmuje sie" ( jesli mozna to nazwac zajmowaniem sie)tip-siara, która nie zna się na handlu razem ze swoim niedorozwiniętym mężem. Przyjezdzaja do swojego cudownego biura na godzinę i codziennie rano płaszcza się przed swoimi pracownikami, dlaczego nie zrobili zamówienia na towar. HAHA... ŻENADA. Pracownicy jeżdżą gratami a nie autami, wszystko muszą sami robić jeśli auto sie zepsuje bo tipsiara nic nie potrafi, drukarka do faktur sa najtanszym sprzetem chyba z lombardu bo nie dzialaja. Często ręcznie trzeba wypisywac, co wiaze sie np. ze strata czasu. Tipsiara oklamuje praconikow - kiedy ich zatrudnia obiecuje gruszki na wieżbie a tak naprawde wszystko co mowi jest klamstwem. Ludzie- nie dajcie sie nabrac na ogloszenie. Wole pracowac w zieleni miejskiej ( nie ublizajac innym) niz u tipsiary Pozdrowienia dla odwaznych :)
bolec kolec czy jak mi tam 2010-08-31 22:31:18
Ja pracowałem w tej firmie przez jakiś czas i sądze żę jest to dobra praca dla ............. idiotów [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i takich tam. Niestety byłem kolejnym ciulem ktory dał się nabrać na stanowisko przedstawiciel handlowy (wole być domokrążcą niż tam pracować). Szefostwo nie ma bladego pojęcia co to znaczy organizacja pracy. Z asortymętu jest hyh najczęściej nic a ty jak głupi musisz świecić oczami bo obiecałeś komuś towar bo tak torba mówiła. Będzie na bank i co i ciul nie ma.Samochody to bolidy nie stać ich na opony ale GPS jest w każdym oczywiście zeby pomagać przedstawicielą (kpina). Jeżeli choć jedna osoba zrezygnuje z podjęcia z nimi rozmów dzięki temu portalowi to powinna wpłacić 1000 zł na jego konto bo uratował jej życie.
pracownik 2010-09-01 18:58:53
osobiscie wszystko potwierdzam...praca w tej firmie to( usunięte przez administratora )i osób w niej pracujących...az wstyd cokolwiek pisać...lepiej po prostu milczeć...nie polecam!!!
gall anonim 2010-10-05 20:27:27
hahaha tralalala promed promed hahaha...
nick 2010-11-02 20:22:06
oglaszaja sie jako hurt.farm. a sprzedaja zapalniczki. czy to jest medyczny asortyment? baterie tez sa dostepne. nie ma to jak sprzedac baterie i zapalniczki do apteki:)ahha i plyuty cd
anonim 2010-11-30 13:37:12
boze bron od zaniesienia tam cv, dzieki wam ludziska za te ostrzezenia,napewno sie tam nie pojawie.bless
Arab 2010-12-04 09:01:23
Przepraszam za jakość poprzedniej wypowiedzi ale pisałem ją na arabskiej klawiaturze a drugą rękę miałem zajętą przyklejaniem plastrów do czoła
Tomcio Gazela Kuternoga 2010-12-26 12:05:41
Firma PROMED to firma z tradycjami. Kangurami jeździli już nasi pierwsi przedstawiciele w 1991 roku (haha). nasze sukcesy? hmm... to temat na dłuższa rozmowę (haha)

ze względu na brak chętnych na stanowisko przedstawiciela handlowego firma zawiesiła sprzedaż detaliczna i przestała istnieć na rynku na którym mimo istnienia już nie istniała (haha)
Robert Kubica 2011-02-13 09:42:25
Firma Promed stanowi największe polskie nadzieje na wzrost gospodarczy, nie wyobrazam sobie zycia jakby nie bylo Pharmaplasta i ExtraVity
me myself and i 2011-03-21 21:54:00
Jak większość rzeczy w firmie PROMED również szkolenia są na wysokim poziomie. Trzeba przyznać, postarali się o zatrudnienie najwybitniejszych trenerów szkoleniowych. Nie potrzebują na stanowisko "przedstawiciela medycznego" ludzi z wykształceniem oraz doświadczeniem. Sami dbają o ich rozwój zawodowy. Wykłady są naprawdę imponujące, kształtujące osobowość. Jesteś ciekaw? Sprawdź sam! To niepowtarzalna okazja na zdobycie doświadczenia w tym zawodzie:)
anonim 2011-05-24 10:10:06
CZytając te wypociny nie wierzę!!! Moja firma współpracuje z promedem od kilku lat i jedno co się zgadza to to ,że \\\\\\\" przedstawiciele\\\\\\\" jeden gorszy od drugiego . Fajna była ( usunięte przez administratora ) którą pozdrawiam a reszta .... dramat!!!
były pracownik 2011-05-24 15:39:27
Żal mi tego czytać, ja pracowałam w Promedzie trzy lata przy plastrach , nigdy, nigdy nie powiem zlego słowa na tych ludzi , bo to właśnie Oni dbali o nas pracowników. ( usunięte przez administratora ) Ja mam przeszlo 50 lat i nie pojmuję dzisiejszego podejścia do życia , do ludzi...gdzie jest szacunek ? Czy młodzi wiedzą co to jest?Najprościej jest opluć w sieci , bo anonimowo.
ja 2011-05-25 20:47:29
Do @byłego pracownika po 50-tce, czyli anonimowej firmy wyżej:)
Ważne przede wszystkim jest przestrzeganie podstawowych , wewnętrznych zasad obowiązujących w danej firmie, zachowanie konsekwencji wypowiedzi i dbanie o ogólny rozwój firmy zarówno przez pracownika jak i pracodawcę, a przede wszystkim dbanie o bezpieczeństwo podopiecznych. Przykładów można podać naprawdę sporo. Mój wpis jest anonimowy, powtórzony tu na forum, choć był wcześniej głośno przedstawiany moim byłym pracodawcom. Z czystym sumieniem potwierdzam każdy negatyw dotyczący Promedu! Uogólnienia i przypinanie każdemu tej samej metki jest niesprawiedliwe. Tym, którym zależało na dobrej opinii oraz zdobyciu większej pensji starali się to osiągnąć swym własnym doświadczeniem.
M 2011-05-26 14:12:05
Chyba nie do końca mogę się z tymi opiniami zgodzić.Mianowicie: ja tam również pracowałem i pewnie jak inni przedstawiciele wiedzą jak było z pierwszymi przedstawicielami ! To jeżdziłem po sklepach i wyjaśniałem płatności od klientów z których moi poprzednicy ( przedstawiciele - złodzieje) się nie rozliczali z firmą . Sam miałem z tym do czynienia . Więc nie dziwię się ,że (usunięte przez administratora) podawała ich do sądu!!!!!!!!!!!! szczerze.
A ,że uchybienia były to się zgodzę ...ale gdzie ich nie ma . Teraz pracuję w firmie , gdzie przegięcia to codzienność , walnięty szef, ale pracować trzeba.A przyznać mogę że dorota się nie czepiała...i można było z nią się dogadać. Ostatnio widzieliśmy się na mieście i złego słowa o nikim nie mówiła.
M
klient 2012-01-13 14:52:19
współpracuje z firmą PROMED 4 lata!nie narzekam tylko jedyne na co mam nerwy że Ci fajni przedstawiciele to odchodzą!POZDROWIENIA dla cioci (usunięte przez administratora) :-) bo tak nazywałem!!FAJNA dziewczyna
1
kiki 2012-05-18 09:34:43
pracowałem w tej firmie, na całe szczęście to już przeszłość, ale dobrze jej nie wspominam... odradzam
MM 2012-05-21 10:44:06
A ja uważam ,że jak robisz swoje to tam nikt się nie będzie czepiał. No hyba ,że kombinujesz to wiadomo!!!!
Sam byłem świadkiem jak pseudo przedstawiciele w (usunięte przez administratora).a teraz siedzą na bezrobociu
misio 2012-09-25 11:48:16
Heh, widzę że czystka byla na forum, a wielka szkoda. Troche się napisałem o tym co się dzieje (działo bo już długo tam nie pracuje). Pracodawcy mają wszystko gdzieś, żeby się tylko nachapać na naiwności nowych pracowników. Nie mówiąc o tym iż nie dbają w ogóle o bezpieczeństwo bo liczy się aby mieli kase w portfelu.

Chciałbym zaznaczyć do administratora aby nie robił czystek, ponieważ ktoś stracił dużo czasu na pracę tam i jeszcze na opisanie tego, tylko po to aby inni nie robili takich samych błędów. To jest przestroga, a ta strona po to została stworzona. Ktos kto wchodzi i czyta te skrawki nie będzie miał widoku całości tej firmy. Jesli właściciele firmy żądali usunięcia tego i administrator to zrobil to jest to jakies nieporozumienie. Sami są sobie winni.

Pozdrawiam wszystkich inteligentów tam pracujących.
poik 2014-12-05 15:07:40
Widze, ze zbyt duzo informacji na temat firmy tutaj nie mozna uzyskac. Jezeli wypowiedzi z tego czy ubieglego roku generalnie nie ma to ciezko podjac jakas dobra, wlasciwa decyzje odnosnie zatrudnienia u nich. Ciekaw jestem czy ta malo pozytywna informacja z 2012 roku bylaby aktualna rowniez i dzisiaj.
jackson 2015-02-04 18:14:17
na Twoim miejscu nie zniechęcałbym się tak szybko i łatwo. Akurat promed uważam za naprawdę porządną firmę , która ma całkiem sporo do zaoferowania swoim pracownikom. Wiadomo, że znajdą się tutaj negatywne opinie niektórych osób, którym z firmą jest nie po drodze, ale trzeba być na to po prostu wyczulonym
Promed sp. jawna 2015-02-16 21:32:01
Promed sp. jawna to ponad dziesiątki umów zawieranych corocznie z nowymi odbiorcami
Promed sp. jawna współpracuje i współpracowało z kilkudziesięcioma odbiorcami zadowolonymi z jakości naszych wyrobów którzy postawili na jakość a nie na chińską tandetę

Oczywiście Promed sp. jawna to także kliku zwolnionych pracowników.

Dlaczego zwolnionych? … Najprościej byłoby pokazać wyroki sądowe jakie uzyskaliśmy na naszych byłych przedstawicieli handlowych.

Przedstawicielom oferujemy narzędzia do pracy w postaci samochodu, telefonu, laptopa, stałej pensji oraz prowizji uzależnionej od wysokości sprzedaży. Czy to dużo czy mało niech odpowiedzą osoby siedzące w branży akwizycji i marketingu.

Dodam więcej telefony bez limitu i żadnych ograniczeń używane przez nich również do celów prywatnych po pracy. Samochód podobnie. Po pracy nie oddają do bazy tylko każdy parkuje u siebie pod domem i wykorzystuje do celów prywatnych.

Co w zamian oczekujemy?
Uczciwości przede wszystkim oraz zaangażowania w pracy. Przecież pracujecie na swoją pensję i tak naprawdę tylko od waszego podejścia do pracy zależy w jakiej będzie ona wysokości.

Osoby zwolnione dokonywały nadużyć finansowych, matactwa w papierach a nawet dopuszczały się kradzieży. Poszliśmy im na rękę – nie zawiadamialiśmy policji, nie pisaliśmy za nimi wilczego biletu ale rozwiązywaliśmy pracę w trybie natychmiastowym za porozumieniem stron. Może to i był nasz bąd ale jeżeli takie opluwanie naszej firmy nie skończy się to może wrócimy do tego. Te zdarzenia nie przedawniły się.

Swoją drogą ciekawe czemu negatywne opinie są tylko tam, gdzie można się wpisać anonimowo i to dowolna ilość razy... ? Niestety na tym portalu można bezkarnie szykanować, obrażać i kłamać...a jedna osoba może pisać dowolna liczbę postów...

Oczywiście nie zamierzamy prowadzić tu polemiki z tymi osobami. Wpis jest do wiadomości klientów.
Zastanawiające jest też to, że jeśli byłaby to prawda, to czemu nie mamy spraw sądowych?

U nas otrzymuje się pieniądze tylko za rzetelną prace, jeśli uważasz się za osobę która spełnia narzucone przez nas warunki to zapraszamy na rozmowę kwalifikacyjną.

Promed sp. jawna
Promed sp. jawna 2015-03-08 00:22:11
LAtis - 2015-02-24 02:28:14

Można - skontaktuj się z nami.

Pozdrawiam
Promed sp. jawna
jackson 2016-05-13 17:05:02
rzeczywiście praca w medycynie nie jako lekarz jest równie trudna, bo rynek jest mega napakowany firmami
Zostaw swoją opinię o PROMED - Świdnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROMED