brak logo

Kelsey Farms

Canterbury

Opinie o Kelsey Farms

baku 2012-03-01 17:00
[usunięte przez moderatora] prawda i tyle.bylem i polecam
pracowita 2013-07-08 18:37
jutro mam wyjazd na ta farme i trochę się obawiam. Jak wrażenia?
2013-10-07 21:31
Zaplecze jest całkiem całkiem, prysznice, kibelki czyste nie jakieś stare zapleśniałem u góry sala z bilardem, stołami do ping ponga, druga z telewizorem i internetem, obie klimatyzowane. Co do roboty to jak wszędzie trzeba [usunięte przez moderatora] i tyle. Większośc wajzorów jest ok co mnie naprawdę zaskoczyło, niektórzy pełna kultura.
Pozdrowienia dla Dzejmsa, bardzo w porządku człowiek
pepe 2013-11-14 21:00
ich koszt za to wygląda dużo albo duży a z ludzki nie wiem co się dzieje czy tam do lekarza, ale widzę że nadajesz się do pracy w rolnictwie, możesz jechać tylko nie przyznawaj się że przyjechałeś z polski :/
no bo po co?
-- 2013-11-23 12:46
Nie zgodze się z powyższymi opiniani. Słyszałem same dobre rzeczy o tej firmie. Pracownicy, szczególnie biurowi, chwalą sobie tego pracodawcę. Praca nie jest dla tych co lubią się obijać i ściemniać, ale w miłej atmosferze i za sensowne pieniądze. Świadczy o tym też fakt, że ludzie pracują tam po kilka lat, a nie jak w innych tego typu firmach kilka miesięcy albo tygodni.
;P 2013-12-23 18:57
warunki są super , praca dla tych którzy chcą pracowac, a nie jadą na wczasy ....Pozdrowienia dla p. (usunięte przez administratora) i wielu waiserów ....Mili ludzie i fajnie spędzony czas wracamy tam niebawem ;)))) M&M
:) 2014-03-18 15:42
Monia pozdrowienia dla Ciebie i Maćka :)
Marz 2015-01-31 22:39
czy jeszcze tam w ogoole jacys polacy pracuja bo jesli tak to jestem bardzo ciekawy jak teraz sytuacja wyglada czyu moze sie cos zmienilo w tym temacie czy nie. mam ostatnio taki metlik w glowie ze juz nie wiem do konca co robic zeby znalezc jakas fajna prace. pomozcie mi cos i poradzcie gdzie najlpiej sie zatrudnic.
lukas 2015-02-18 14:23
Witam mam też zamiar tam jechać w tym roku . Też nie wiem jak tam jest a juz mam parę farm w Anglii za sobą i teraz przyszła kolej na kelsey farm z tego co ludzie piszą to jest ok. Ale lepsze to niż 10 zł w Polsce a jeszcze jest wesoło na tych farmach .
Jest jak Jest 2016-07-30 22:25
Praca ok tylko zależy co i kto będzie robił . Zbiór malin - truskawek lub tunel gang .. o to 3 miejsca pracy .. Nie wszyscy tam są mili każdy tam się uważa za Weisera .. no i oczywiście są i gońce co latają do biura i kablują ;) zarobki całkiem fajne . Oczywiście spanie w kempingach ;) dodam też że kempingi są nowe ale też stare i spleśniałe .. jak jest noc chłodna to idzie zamarznąć . Radzę punktualnie przychodzić pod biuro jak wstajecie do pracy ! Pralki są na żetony , które trzeba kupować w biurze . Prąd jest na karty płatne oczywiście ... Można tam grać w kosza jak i piłkę nożną ;)
Jest jak Jest 2016-09-11 11:29
Wypłata zawsze w terminie ;) Dobra Kasa to wiadomo ;)
Jest jak Jest 2016-09-28 21:47
ty afrykanka czy jak ci tam zawsze wypłacają i nigdy nie było z nimi problemów .... lepiej zabrać parę funtów ze sobą , bo wypłacają dopiero na drugi tydzień przepracowany .. tak konkretnie to możesz mieć nawet 300 a nawet i więcej ;) ale na 250 lub 200 na czysto to spokojnie .. dupy nie urywa a zawsze to coś
Jest jak Jest 2016-09-28 21:47
ty afrykanka czy jak ci tam zawsze wypłacają i nigdy nie było z nimi problemów .... lepiej zabrać parę funtów ze sobą , bo wypłacają dopiero na drugi tydzień przepracowany .. tak konkretnie to możesz mieć nawet 300 a nawet i więcej ;) ale na 250 lub 200 na czysto to spokojnie .. dupy nie urywa a zawsze to coś
kako 2016-10-02 21:16
Ciekawe jest to, że atmosfera znacząco u nich dopisuje, bo dbanie o przyjacielskie stosunki między pracownikami jest dość istotne, ale czy wypłata jest u nich zawsze terminowa? Dziękuję za szybką odpowiedź
Shaggy 2017-02-17 11:03
Jak jest teraz? Jaka stawka i wogole? Szukam pracy od wiosny do jesieni e-mail emilking@vp.pl tel 07574252821 proszę o kontakt jak ktoś tam pracuje. Pozdrawiam Emil
Weronika 2017-03-28 11:57
@Shaggy, o jakim stanowisku myślisz?
Zostaw swoją opinię o Kelsey Farms - Canterbury
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kelsey Farms