brak logo

Kelsey Farms

Canterbury

Opinie o Kelsey Farms

baku 2012-03-01 17:00:55
[usunięte przez moderatora] prawda i tyle.bylem i polecam
pracowita 2013-07-08 18:37:47
jutro mam wyjazd na ta farme i trochę się obawiam. Jak wrażenia?
rufi 2013-07-12 16:25:10
Witajcie ktos moglby mi przyblizyc zakres obowiazkow w firmie Kelsey Farms - Canterbury?obawiam sie czy sobie mozna poradzic,chodzi o osobe bez doswiadczenia na farmach....Ile placa?
2013-10-07 21:31:43
Zaplecze jest całkiem całkiem, prysznice, kibelki czyste nie jakieś stare zapleśniałem u góry sala z bilardem, stołami do ping ponga, druga z telewizorem i internetem, obie klimatyzowane. Co do roboty to jak wszędzie trzeba [usunięte przez moderatora] i tyle. Większośc wajzorów jest ok co mnie naprawdę zaskoczyło, niektórzy pełna kultura.
Pozdrowienia dla Dzejmsa, bardzo w porządku człowiek
QwintA 2013-10-15 23:41:14
Warunki socjalne sa bardzo fajne z tego co piszecie-a jak wyglada ich koszt za to?mam wazne pytanie co sie dzieje z ludzki jak ktos do szpitala czy tam do lekarza chce ile sie palci?prosze o infornacje dzieki:)!
pepe 2013-11-14 21:00:17
ich koszt za to wygląda dużo albo duży a z ludzki nie wiem co się dzieje czy tam do lekarza, ale widzę że nadajesz się do pracy w rolnictwie, możesz jechać tylko nie przyznawaj się że przyjechałeś z polski :/
no bo po co?
-- 2013-11-23 12:46:34
Nie zgodze się z powyższymi opiniani. Słyszałem same dobre rzeczy o tej firmie. Pracownicy, szczególnie biurowi, chwalą sobie tego pracodawcę. Praca nie jest dla tych co lubią się obijać i ściemniać, ale w miłej atmosferze i za sensowne pieniądze. Świadczy o tym też fakt, że ludzie pracują tam po kilka lat, a nie jak w innych tego typu firmach kilka miesięcy albo tygodni.
;P 2013-12-23 18:57:51
warunki są super , praca dla tych którzy chcą pracowac, a nie jadą na wczasy ....Pozdrowienia dla p. (usunięte przez administratora) i wielu waiserów ....Mili ludzie i fajnie spędzony czas wracamy tam niebawem ;)))) M&M
:) 2014-03-18 15:42:25
Monia pozdrowienia dla Ciebie i Maćka :)
Topik 2014-09-03 13:30:10
Możecie powiedzieć jak w tym roku wyglądała praca na Kelsey - chodzi mi o zarobki i długość kontraktów, bo wiadomo że jest to praca sezonowa, ale chyba w zależności od regionu gdzie się ją wykonuje różnie ona trwa i przebiega.. Zastanawiam się nad wyjazdem w przyszłym roku, ale chciałbym mieć pewność pracodawcy.
edek 2015-01-13 14:53:58
a na ile mniej więcej czasu taka praca jest? chodzi mi konkrtnie o czas czy to jest misiąc czy trzy na przykład, bo sezon to różnie trwa, ale mi chodzi o taki mask maks już zupełnie i czy to jest opłacalne, bo zawsze z tym tematem miałem najwięcej wątpliwości jednak.. jak to wszystko wygląda w praktyce?
Marz 2015-01-31 22:39:41
czy jeszcze tam w ogoole jacys polacy pracuja bo jesli tak to jestem bardzo ciekawy jak teraz sytuacja wyglada czyu moze sie cos zmienilo w tym temacie czy nie. mam ostatnio taki metlik w glowie ze juz nie wiem do konca co robic zeby znalezc jakas fajna prace. pomozcie mi cos i poradzcie gdzie najlpiej sie zatrudnic.
lukas 2015-02-18 14:23:52
Witam mam też zamiar tam jechać w tym roku . Też nie wiem jak tam jest a juz mam parę farm w Anglii za sobą i teraz przyszła kolej na kelsey farm z tego co ludzie piszą to jest ok. Ale lepsze to niż 10 zł w Polsce a jeszcze jest wesoło na tych farmach .
Łooo 2015-08-18 12:48:03
@lukas pewnie masz rację, zarobki są większe i nie ma co ukrywać. Ja jednak nie wiem, czy bym się zdecydował na taki wyjazd. Cały czas się waham, bo jednak zostawić rodzinę i wszystkie sprawy, to spory problem dla mnie. No nic, muszę nieco więcej poczytać na temat takich firm jak ta i może się zdecyduję.
lala 2016-04-11 21:04:52
Z pewnoscia masz możliwosć zarobienia dużo większych pieniędzy niż w Polsce, nawet nie wiesz czy cie ktoś zatrudni na sezon. Chyba że pojedziesz gdzieś zbierać jabłka lub maliny na akord.
linek 2016-05-12 12:25:23
wydaje mi się, że maliny teraz nie sa tak opłacalne.
Jest jak Jest 2016-07-30 22:25:01
Praca ok tylko zależy co i kto będzie robił . Zbiór malin - truskawek lub tunel gang .. o to 3 miejsca pracy .. Nie wszyscy tam są mili każdy tam się uważa za Weisera .. no i oczywiście są i gońce co latają do biura i kablują ;) zarobki całkiem fajne . Oczywiście spanie w kempingach ;) dodam też że kempingi są nowe ale też stare i spleśniałe .. jak jest noc chłodna to idzie zamarznąć . Radzę punktualnie przychodzić pod biuro jak wstajecie do pracy ! Pralki są na żetony , które trzeba kupować w biurze . Prąd jest na karty płatne oczywiście ... Można tam grać w kosza jak i piłkę nożną ;)
linek 2016-08-01 15:36:39
A wypłata jest zawsze terminowa? Z góry dzięki za odpowiedź
Zostaw swoją opinię o Kelsey Farms - Canterbury
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kelsey Farms