Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kelsey Farms

Pracowałeś w firmie Kelsey Farms i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
baku - 2012-03-01 17:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] prawda i tyle.bylem i polecam
zdjecie uzytkownika
pracowita - 2013-07-08 18:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jutro mam wyjazd na ta farme i trochę się obawiam. Jak wrażenia?
zdjecie uzytkownika
rufi - 2013-07-12 16:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie ktos moglby mi przyblizyc zakres obowiazkow w firmie Kelsey Farms - Canterbury?obawiam sie czy sobie mozna poradzic,chodzi o osobe bez doswiadczenia na farmach....Ile placa?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-07 21:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaplecze jest całkiem całkiem, prysznice, kibelki czyste nie jakieś stare zapleśniałem u góry sala z bilardem, stołami do ping ponga, druga z telewizorem i internetem, obie klimatyzowane. Co do roboty to jak wszędzie trzeba [usunięte przez moderatora] i tyle. Większośc wajzorów jest ok co mnie naprawdę zaskoczyło, niektórzy pełna kultura.
Pozdrowienia dla Dzejmsa, bardzo w porządku człowiek
zdjecie uzytkownika
QwintA - 2013-10-15 23:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki socjalne sa bardzo fajne z tego co piszecie-a jak wyglada ich koszt za to?mam wazne pytanie co sie dzieje z ludzki jak ktos do szpitala czy tam do lekarza chce ile sie palci?prosze o infornacje dzieki:)!
zdjecie uzytkownika
pepe - 2013-11-14 21:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ich koszt za to wygląda dużo albo duży a z ludzki nie wiem co się dzieje czy tam do lekarza, ale widzę że nadajesz się do pracy w rolnictwie, możesz jechać tylko nie przyznawaj się że przyjechałeś z polski :/
no bo po co?
zdjecie uzytkownika
-- - 2013-11-23 12:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgodze się z powyższymi opiniani. Słyszałem same dobre rzeczy o tej firmie. Pracownicy, szczególnie biurowi, chwalą sobie tego pracodawcę. Praca nie jest dla tych co lubią się obijać i ściemniać, ale w miłej atmosferze i za sensowne pieniądze. Świadczy o tym też fakt, że ludzie pracują tam po kilka lat, a nie jak w innych tego typu firmach kilka miesięcy albo tygodni.
zdjecie uzytkownika
;P - 2013-12-23 18:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warunki są super , praca dla tych którzy chcą pracowac, a nie jadą na wczasy ....Pozdrowienia dla p. (usunięte przez administratora) i wielu waiserów ....Mili ludzie i fajnie spędzony czas wracamy tam niebawem ;)))) M&M
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-03-18 15:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Monia pozdrowienia dla Ciebie i Maćka :)
zdjecie uzytkownika
Topik - 2014-09-03 13:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie powiedzieć jak w tym roku wyglądała praca na Kelsey - chodzi mi o zarobki i długość kontraktów, bo wiadomo że jest to praca sezonowa, ale chyba w zależności od regionu gdzie się ją wykonuje różnie ona trwa i przebiega.. Zastanawiam się nad wyjazdem w przyszłym roku, ale chciałbym mieć pewność pracodawcy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kelsey Farms
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kelsey Farms?
Zadaj pytanie
x