brak logo

Restauracja Hornet

Giżycko

Opinie o Restauracja Hornet

Hhornet 2013-01-11 16:02
Nie zgadzam się z opinia wcześniejszą, ponieważ uważam, że warto pracować w tej firmie, atmosfera jest miła i przyjemna, pracodawca zawsze ma prawo zwrócić nam uwagę ale nigdy nie robi tego przy klientach krzykiem, a po za tym można dobrze zarobić jak na Giżycko. :)
michal 2013-06-15 08:48
hehehe. Jak na Giżycko. Ciekawe. A ile to jest dobrze na Giżycko. Co ściana wschodnia? Co i tak za dużo? A "pracodawca" proponuje pracę czy zatrudnienie na godziwych warunkach? Nie obawiaj się. Nie stanowię konkurencji.
uprzejmy 2013-12-01 19:27
dobrze tzn najnizsza krajowa na jakim ty swiecie żyjesz
klient 2014-05-02 16:57
Jedzenie niesmaczne , przypalone, niezgodne z kartą. Czas oczekiwania ponad godzinę. Porażka nie polecam.
1
osoba 2014-05-13 20:07
Uważam że klienci mają za duże oczekiwania wobec restauracji/baru ! Ludzie w domu ile zajmuje wam przyrządzenie obiadu??? To nie ma tak czary pokus pokus i bum gotowe! Uważam że w tym barze jedzenie jest dobre, bo jadłam tam nie raz i się jeszcze nie zawiodłam. Uważam że obsługa jest sympatyczna, dobra. Faktycznie mogą się zdarzyć jakieś wpadki, jak każdemu przecież tam tylko ludzie pracują! PRACODAWCA jest jak najbardziej osobą wyrozumiała i naprawde w porządku sie zachowuje co do pracowników! NAPRAWDE POLECAM JEDZENIE Z TEGO BARU!!! I jako miejsce pracy również. :) :) !!
Ela 2015-03-19 23:45
NIE POLECAM!!! jedzenie nie dobre... obsługa nie miła. żenada jakaś
3
cherry girl\] 2016-05-19 09:35
tutaj jednak warto spędzić czas i dobrze przy tym zjeść ich zupa rybna z pomidorami jest wybitna, normalnie anioł zatańczył mi na podniebieniu. polecam. gulaszowa litewska też daje radę jak ktoś lubi
dostalempodwojnefrytki 2017-07-12 15:45
witam. jedzenie ma bardzo niska jakosc jak i zawyzona cene. Prosilem o nuggetsy z frytkami i oddzielnie frytki. dostalem je na jednym talerzu jako "podwojne". mieso w polowie surowe a to do cholery nie tatar a poledwiczki wolowe. ta klientka w ombre w obsludze jest zamulona jak darmowe orange wi-fi, nie umie przyjac zamowienia. serdecznie odradzam bo to strata pieniedzy jak i czasu.

jestescie gorsi od teledysku "poka sowe" i calego polskiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a razem wzietego.
nie pozdrawiam i polecam jak najszybsze zamkniecie restauracji.

——————/´ ¯/)
—————--/—-/
—————-/—-/
———--/´¯/'--'/´¯`•_
———-/'/--/—-/—--/¨¯\
——--('(———- ¯~/'--')
———\————-'—--/
———-'\'————_-•´
————\———-- ——————/´ ¯/)
—————--/—-/
—————-/—-/
———--/´¯/'--'/´¯`•_
———-/'/--/—-/—--/¨¯\
——--('(———- ¯~/'--')
———\————-'—--/
———-'\'————_-•´
————\———--——————/´ ¯/)
—————--/—-/
—————-/—-/
———--/´¯/'--'/´¯`•_
———-/'/--/—-/—--/¨¯\
——--('(———- ¯~/'--')
———\————-'—--/
———-'\'————_-•´
————\———--
1
dostalemniedopieczonemieso 2017-07-12 15:54
majstersztyk
Zostaw swoją opinię o Restauracja Hornet - Giżycko
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Restauracja Hornet