brak logo

GOLO - BUD

Stary Sącz

Opinie o GOLO - BUD

anonim 2010-08-17 12:00:34
Uważajcie na niego!! Znam około 20 osób którzy u niego robili i nie zostali wypłaceni! Szef to masakra 23 latek który myśli że wszystkie rozumy pozjadał. NIE WYPŁACA! Płaci Ci tylko do czasu kiedy mu jesteś potrzebny, później np przy końcu budowy jak już wie że nie będziesz mu potrzebny nie wypłaca Ci za dwa ostatnie miesiące i śmieje się jeszcze w twarz że ma brata adwokata i nikt mu nic nie zrobi! Żenada! Nie długo pociągnie z takim podejściem do ludzi, Jak mu kilka lat przybędzie to może i trochę oleju do głowy mu się wleje. UWAŻAJCIE
:):) 2010-10-27 23:53:18
Szczerze powiedziawszy koles to mozesz mu naskoczyc w tym momecie, znam dobrze tego goscia i wiem co potrafi, dobrze prowadzi swoją firme mimo swojego wieku pracowałem u niego i z pieniedzmi nie było problemu a Ty płacz na internecie ze jestes dzieckiem wojny!!:D
:-\ 2010-11-19 23:59:23
No tak ale goscio juz bedzie mial coraz mniej pracownikow przez chocby jedna taka opinie.Mialem do niego dzwonic ze swoja grupa (10 osob)no ale juz jest malo wiarygodny.I ty mowisz ze mu nic nie zrobi?
Pracownik były 2010-11-30 17:51:56
Gośćiu Taki sobie troche golo troche bud tylko że mało płaci najlepiej by chdział żeby za darmo mu robić szuka taniej siły roboczej niech se skoczy do ukrainy .
kiedyś tam robiłem 2010-12-02 09:40:05
co racja to racja... jak chcecie sobie nerwów poszarpać i charytatywnie porobić to bijcie do niego!!! ON WAS NAPEWNO PRZYJMIE I MOŻE NAWET KILKA RAZY WAM ZAPŁACI!!!!!
buhahaha 2010-12-04 19:26:05
Siema ja też u niego robiłem i podsumowywując to ZWYKŁY NIEDOUCZONY CWANIAK, który na niczym się nie zna i najchętniej nie płaciłby ludziom ani grosza! Szkoda czasu na takich jak on!

Wstyd pracować u takiego!

Zal mi goscia (wspolczuje rodzinie) 2011-01-13 19:35:27
:):) - 2010-10-27 23:53:18

Szczerze powiedziawszy koles to mozesz mu naskoczyc w tym momecie, znam dobrze tego goscia i wiem co potrafi, dobrze prowadzi swoją firme mimo swojego wieku pracowałem u niego i z pieniedzmi nie było problemu a Ty płacz na internecie ze jestes dzieckiem wojny!!:D

haha taaa UWAZAJCIE na niego, nie wyplaca, nie odbiera telefonow a dzieckiem wojny to chyba ty jestes skoro tak piszesz albo jestes kims z jego rodziny :/ (wspolczuje ) zaraz powystawiam opinie o nim gdzie sie tylko da. A to, ze ma brata adwokata, to nie znaczy ze moze robic co chce, po prostu oszust i tyle. Zal goscia i tyle, w koncu natrafi na takiego pracownika co sie nie bedzie bawil w sady i adwokatow tylko odbierze sobie co jego i tyle bo tak przewaznie bywa ;)
anonim 2011-01-18 22:12:20
pracowałem przez długi czas w tej firmie i nigdy nie było problemów!!!
pieniądze na czs!!! Problemy robili tylko ci ludzie co nic nie robili tylko chlali wóde!!! do pracy lewy a do wypłaty fachowiec. ja wyjechałem za granice i rozstałem sie z tą firmą. chyba wiem kto pisze takie złe opinnie o firmie golobud. pasuje zrobić również forum o takich pracownikach. jak zobaczyłem to strone to nie uwierzyłem! rozmawiałem z kolegami z tej firmy i dalej jest ok. sami mówili że firma wzieła większą budowe i zatrudniała ludzi. wspomnieli o takich którzy przyszli na wręcz pare dni i do domu bo pijany bo przyszedł jako fachowiec czy prowadący a nie umie znaleść pozycji na rysunku. Pan [usunięte przez moderatora] powinien napisac wszystkich którzy zostali zwolnieni z powodu alkocholu i braku umiejętności! Naprawde nie wierze w te opinie sam tam pracowałem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2011-03-21 16:03:05
Nikt go nie oczernia tylko ludzie prawdę piszą... gdyby był ok to człowiek też byłby ok wobec niego! Woli cwaniakować to ma za swoje. Akurat ja alkoholu wogóle nie pije i też mi wałek zrobił, mały bo mały ale zrobił. Ostatnia wypłata 400 zł urwane (urwał dopiero wtedy kiedy wiedział że odchodzę). Pracuje teraz w NORMALNEJ FIRMIE z NORMALNYM SZEFEM i jestem zadowolony. Wiadomo jak nie ma pracy to ludzie się go chwytają...to jest wasze ryzyko.

A i jeszcze jedna informacja - jakoś na innych budowach wogóle nie ma problemów z alkoholem, tylko u niego - bo szefostwo samo tankuje :) taka prawda jest. Stawki u niego 11 zł za godzinę - faktycznie nie zawsze pracuje się 8 h dziennie ... czasami np tylko 3 bo pracownicy PRZERWĘ SOBIE ROBIĄ PO KTÓREJ DO PRACY SIĘ JUŻ NIE NADAJĄ hehe z przyzwoleniem szefostwa.

LUDZIE SĄ NAPRAWDĘ NORMALNE PRZYZWOITE FIRMY Z SZEFAMI KTÓRZY CIĘ SZANUJĄ I MOTYWUJĄ! SĄ TO LUDZIE KTÓRZY W ŻYCIU NAPRAWDĘ DUŻO OSIĄGNELI I NIE UWAŻAJĄ SIĘ ZA BOGÓW ŻYCIA - tak jak szef firmy GOLO - BUD. Może trochę lat mu przybędzie to i trochę życia się nauczy. Narazie nic na to nie wskazuje.
były pracownik 2011-08-22 17:04:16
GOLO BUD sprawa w sądzie przegrana - do tej pory nie zapłacił za pracę - komornik - jak składałem pozew do komornika byłem pierwszy obecnie jest już kilka teczek na jego koncie. NIE POLECAM! OBECNIE PRACUJE POD FIRMĄ STACH BUD i tam wkręca naiwnych ze swoim wspólnikiem.
anonim 2011-10-29 11:33:03
no popatrzcie... jest stronka o samym Panie GOLO BUD (przez przypadek znalazłem) więc może też podzielę się z Wami swoim doświadczeniem w pracy u tego Pana.

Pracowałem przez prawie 2 lata (niby wszystko ok pieniądze wypłacał), ale jak o umowę zacząłem się upominać, to zwodził... w końcu powiedziałem że odchodzę - to nie wypłacił ostatniego miesiąca... cwaniak! W oczy śmiał się że nic mu nie zrobię... naiwny jestem bo wcześniej nie sprawdziłem go. Nie chce mi się chodzić po sądach, ale przydałoby się ... a jak już przegrał kilka spraw to chyba jednak pójdę upomnieć się o swoje....

APEL DO BYŁYCH PRACOWNIKÓW KTÓRYCH POTRAKTOWAŁ W TEN SAM SPOSÓB - uważajcie na niego i może zbierzemy się i razem zawalczymy o swoje.
były pracownik 2012-04-13 16:00:49
Ja to co moje od niego otrzymałem... po dwóch latach - ale udało się. Satysfakcja ogromna... oczywiście interwencja komornika, WSTYD że w taki sposób się gość zachowuje, życzę pozostałym byłym pracownikom firmy GOLO BUD aby także odzyskali co swoje.
Stary Sącz 2012-05-09 15:31:08
Witam!
Znam gościa bardzo dobrze i pracowałem tam. Kazdemu szczerze odradzam bo to jest totalna patologia, ze zal patrzec na to wszytko. Nie zawracajcie sobie glowy nawet praca u niego. TOTALNY PAJAC!!!
Powodzenia Wszystkim
długi 2012-12-04 21:08:17
Firma beznadziejna. Właściwie to pseudo-firma. Pieniadze wypłacane w 10 ratach. Szuka tylko kogo nabić w butelkę i co przy kombinować . Ma swoich pupili, z którymi tylko ciagnie browary. Stawki u niego na przetrwanie. Nie polecam i szkoda zawracać sobie głowy takim człowiekiem.
sadeczanin 2013-09-10 09:12:48
To prawda uważajcie na tę firmę,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
pracownik 2013-09-14 09:33:54
Ludzie, jak macie problemy z pracodawcami Np. z[usunięte przez moderatora] i innymi walcie jak w dym do PIP. Załatwią wypłatę która się należy i jeszcze sprawdzą warunki zatrudnienia. To wcale nie jest takie straszne. A nieuczciwych "pracodawców" trzeba ukrócić.
1
sandro 2015-01-12 23:21:32
trochę to wszystko dziewczyno co piszesz brzmi nieprawdopodobnie... ja do tej pory nigdy nie spotkałem się z żadną kobietą która pracowałaby w budowlance i mam nadzieję , że tak pozostanie. Bo to typowo męskie zajęcie do którego kobiety nie powinny się mieszać. Także śmierdzi mi tutaj jakąś prowokacją tylko :P
amelia 2015-03-26 12:32:56
Sandro, nie dyskryminuj płci pięknej! ja również w budowlance pracuję już kilka lat, zarówno intelektualnie jak i fizycznej, i nie wiedzę żadnych problemów i szanują mnie w robocie bo dobra jestem. i kilka koleżanek mam co tez są dobre i w tym siedzą. nie rozumiem dlaczego chcesz męskiego monopolu w tej branży, powinno być równouprawnienie!
Almo 2016-05-13 23:08:36
No tak, nie jest dobra dla kobiet, to taka trudna branża, która nie lubi tej płci, kobiety nie mają tyle siły i ogóleni enie jest to nic złego, wiadomo że GOLO - BUD to firma przyjazna, ale to jednak budowlanka i co tu powiedzieć innego, generalnie ok
Zostaw swoją opinię o GOLO - BUD - Stary Sącz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOLO - BUD