logo Electrolux Poland

Electrolux Poland

Oława

Opinie o Electrolux Poland

M-na 2016-03-07 23:24
STARY PRACOWNIK nie żartujesz. Jak jest zmiana modelu zwłaszcza na topach (w tym miejscu pozdrawiam serdecznie panią Anie pseudo Cherry albo Cleo) to nie lidera sprawdzała modele tylko JA ! Bo lidera w tym czasie papierosy paliła. A jak wpadła na linie to w popłochu niby sprawdzała, a gdy robiła to sama bez niczyjej pomocy to buble puszczala. Np cały model ze złymi naklejkami. Strzelał fochy jak dziecko i faworyzowala swoich ulubieńców którzy jej odnosili na innych a sami buble puszczali.
JOHNY 2016-03-17 22:33
ALE WY LUDZIE PIERDOLICIE :D
długi 2016-03-18 08:07
JOHNY A Ty z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się urwałeś że tak bluźnisz !!! wracaj do Hameryki ;-)
mateo 2016-03-28 12:56
kołhoz, gułag i inne określenia moge tylko użyć wobec tej firmy
po godzinie juz nie ma sił w tym kamieniołomie a co dopiero 8
nie polecam no chyba ze ktos nie ma wyboru
4
ja 2016-04-08 12:37
Kolejny lider?
Umowa o pracę.
F3 2016-04-09 07:13
To nie ja. Keryś ciul się pode mnie podszył
F3 2016-04-09 07:39
Ten prawdziwy F3, bo ktoś mnie próbuje naśladować, ale wali ortami, czyli jest hadziajem i do tego magorem, głąbem, jełopem i cymbałem.
Teraz ja, tak od siebie:
Prawie mogliśmy zarabiać więcej, sporo wiecej. Prawie, bo nasz kochany rząd znalazł lekarstwo, coby się gorolom w łepie nie poprzewracało i sprowadził na nas Ukrainę. Żeby nie było, nic do nich nie mam. Ale hola.. jak weszliśmy do UE, to Niemcy zastosowali wobec nas okres ochronny. A ci Ukraincy nawet w EU nie są a mimo to pracują i jeszcze nasz rząd do nich dokłada! No sorry, tego jeszcze nie grali. Także, zamiast godziwych pieniędzy za Waszą pracę, macie tanią siłę roboczą ze wschodu. Chyba piszę to ostatni raz, bo z Wami nie ma o czym rozmawiać.
Wcześniej Komory i Tuski Was oszukały a teraz Pisuary robią to ze zdwojoną siłą. A Wy dalej tylko kręcicie te śrubki... ogarnijcie się do jasnej cholery!
Pokażcie, że jesteście chociaż trochę bardziej inteligentni od średnio rozgarniętej małpy i walczcie o siebie i swoje rodziny!
4
gość 2016-04-09 08:29
Jasne będziesz się po jajach drapać i dostaniesz furę kasy !!!
operator 2016-04-22 18:09
Witam,
szukam osób, które dojeżdżają do pracy z Brzegu, konkretnie od poniedziałku (tj. 25.04.2016) na nocki. Proszę o kontakt 601494654.
1
audik 2016-04-28 06:37
Czy ktoś ma opinię o Krzyśku K. mechaniku od form wtryskowych?
Dzin 2016-04-30 15:58
Witam. Tydzień pracy to pon -piątek ?
Jak wygląda praca na utrzymaniu ruchu?
Pozdrawiam
pawel 2016-05-10 14:37
Witam,
szukam prace y vas
ola 2016-07-07 19:45
chciałabym sie dowiedzieć jaką pracę wykonują kobiety
Ja 2016-07-11 09:44
Wiązki, podest i testy to są typowo damskie stanowiska, oczywiście jakiś męski rodzynek się znajdzie.
W większości liderami są Kobiety.
1
Rafał 2016-08-30 11:02
Po drugiej stronie jest inna firma produkująca opakowania , kiedyś ten zakład należał do SCA teraz to jest Smith , wiem że zatrudniają nowych pracowników. To jest super zakład bardzo fajna atmosfera i dobre zarobki dużo wyższe niż tutaj. Ja tam uciekłem i nie żałuję !!!
ewela 2016-09-06 13:17
a czy mógłby mi ktoś przybliżyć ile mają na start osoby przyjmowane na montaż?
ewela 2016-09-07 21:21
są przyjęcia, bo zaproszono mnie na rozmowę:)
Ja 2016-09-08 21:55
2080 brutto
Ja 2016-09-11 21:01
Jak zaczynasz to na każdym.
To ile zarabiasz zależy głównie od lidera. Ona/On ustala jaką dostajesz podwyżkę.
Nie ma znaczenia ile robisz, gdzie robisz i jak wyglądasz.
Ja 2016-09-13 16:07
przyjdź i sama/sam zobacz.
Ja 2016-09-19 11:09
Jakaś jest skoro ciągle przychodzą nowe osoby
bwwwwm 2016-10-11 04:38
praca w electrolux do najgorszych nie należy, zdecydowanie najlepiej jest na strefie technologicznej (nie polecam lakierni, każdy każdego kabluje), najlżejsza praca jest na prasach, główny lider trzyma musztre ale przynajmniej jest porządek
1
qka 2016-10-11 16:02
Chyba nic się nie okazało, bo ostatnio nie było oferty pracy.
artek 2016-11-13 11:45
a czy w PL produkowane są agd do zabudowy ? Np. lodówki, piekarniki, zmywarki ?
Proszę o kontakt kogoś kto pracuje na linii która składa już gotowe agd do zabudowy.
artur1@superbox.pl
Pawel Glowczynski- Hildesheim!!! 2016-11-14 08:41
Kolego F3, popedzanie do szybszego tempa pracy oraz "zmuszanie" (wg. przepisow prawa pracy pracobiorca zobowiazany jest do wykonywania nadgodzin a o szczegolowe informacje prosze popytac badz przeczytac odpowiednie przepisy i wlasna umowe o prace) do nadgodzin nie ma nic wspolnego z mobbingiem.
"Mobbing oznacza prześladowanie podwładnego lub współpracownika w miejscu pracy. Mobbing zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Celen nadrzednym jest zmuszenie do opuszczenia zakladu pracy."
Teraz przemysl to co piszesz i na przyszlosc poczytaj a potem wyrazaj opinie uzywajac odpowiednich do tego wyrazow!
3
aaaaaaaa 2017-01-13 10:01
Witam,

pytanie czy Electrolux może zwraca koszty dojazdów?
Czy ktoś jeździ z Namysłowa do Oławy do pracy ? Ale na 1 zmianę?
hans 2017-01-13 16:12
cała prawda jest w środku
Leon zawodowiec 2017-01-17 22:25
mam pytanie odnośnie ostatniego ogłoszenia o pracę do DUR . Jaki klimat tam panuje ? czy współpraca jest na przyzwoitym poziomie ? relacje szef - pracownik znośne ?(Elekcrolux często wystawia ogłoszenia do utrzymania ruchu co świadczy o dużej rotacji , zastanawiam się czym jest spowodowana ) czy dobry specjalista może liczyć tam po okresie próbnym na 4000PLN netto ewentualnie z jaką ilością nadgodzin ???
Leon zawodowiec 2017-01-21 20:54
niepisaci, nieczytaci ??? kto tam pracuje.
Wiola 2017-01-25 08:37
Ile srednio zarabia lider i czy sa jakies miejsca?
Ja 2017-01-25 11:24
Lider? czemu nie pytasz o zarobki kierownika ?
Wiola 2017-01-25 12:21
Jestem osoba z zewnatrz wiec nie ma fizycznej opcji
Jonny Wu 2017-03-02 16:32
Wie ktoś czy na topach dalej liderem jest ta ruda lamputra ? To to dopiero kur.wiszon
3
pompek 2017-03-28 12:51
jak się tam teraz pracuje ?
kulfon 2017-06-20 14:37
mi się tam pracuje dobrze! jak chcesz pracować, a nie marudzisz to będziesz! większość tych opinii, to te lenie, która myślą, że ktoś za nich będzie robił. jest ciężko jak wszędzie na produkcji.
1
pracuś 2017-06-23 12:48
słyszeliście, ze wkoncu stawkę zmienili ? teraz 2500zl brutto i do 15% premii! więc spoko, na reke bede miał jakies 2300 albo 2400! a Ci co pracuja dlugo też dostaną jakas nie małom kasę.
Ja 2017-07-17 09:57
tylko tacy tam pracują
Johny 2017-07-20 22:33
Słyszałem,że zapychają zakład samymi ukraińcami??Ile w tym prawdy ?
Ja 2017-07-22 10:35
Dużo
Marta 2017-07-22 15:58
@ja ale co to dokładniej znaczy? Czy źle Wam się współpracuje z pracownikami o narodowości Ukraińskiej? W dzisiejszych czas, gdzie często brakuje rąk do pracy taka praktyka wydaje się czymś naturalnym, ale jak to się sprawdza w rzeczywistości?
Zenek Bembenek 2017-07-23 22:13
Pewnego razu na samym początku kariery magazyniera trafiłem do tej firmy. To był koło 2010. Kierownik był spoko gościem, jego zastępca również. Dostałem szanse pracy na wózkach bocznych przy magazynie automatycznym. Po ok 1-2 miesiącach po 2 osoby z każdej zmiany były przeniesione na produkcję i podziękowałem wtedy za współpracę. Wiem, że to była decyzja z góry, zero żalu czy pretensji - Kierownictwo było naprawdę spoko, ale teraz pracuje w znanej firmie od 5 lat i z bocznego prawie nie zsiadam. Mój teraźniejszy kierownik stwierdził, że nie odda mnie kiedy chciałem iść na przedstawiciela handlowego w naszej firmie( swoja droga to była jedna możliwych z opcji awansu). Teraz kupuję mieszkanie i najważniejsze, że wiem na czym stoję, z dnia na dzień nie myślę co będzie jutro bo sam doskonale o tym wiem. Zarobki nieporównywalnie większe przy lekkim poświęceniu dni wolnych 3600 na rękę to nic wielkiego. W tym miesiącu sierpniu np: robiąc 4 setki+premia+dodatek urlopowy, kadry obliczyły mi ok 4600 na rękę jako magazynier... Dziękuję wam jako firmie, że moje losy pokierowało tam gdzie jestem teraz.
Ja 2017-07-23 23:36
Dużo tzn. ok. 50/50 w rejonie gdzie ja się poruszam. Jeśli nie zna języka polskiego to mi się źle z nim pracuje.
Marta 2017-08-13 15:10
Czy firma oferuje swoim pracownikom jakieś dodatkowe benefity? Często jest to karta sportowa, albo inna forma zapewniania rozrywki - wiele osób traktuje to, jako sposób nagradzania pracownika.
1
Nico 2017-08-14 18:58
Nie polecam tam pracy najgorszemu wrogowi zwłaszcza na Lakierni , praca na lakierni to masakra, liderzy nie potrafią organizować pracy, totalny chaos i stres , nowi pracownicy wykorzystywani są na maksa , pracownicy z lakierni i pracownicy z pras wyrywają sobie wózki i przekładki z rąk , Ukraińcy lepiej są traktowani niż Polacy , pytam się czy to jest Polska czy Ukraina.Totalne dno i wodorosty.
1
Marta 2017-08-23 11:35
@nico, nie przedstawiłeś jednak warunków pracy, na jakie mogą liczyć Polacy. Czy mógłbyś wspomnieć o rodzaju umowy, zmianach, dojazdach, wyżywieniu? Wtedy każdy będzie mógł oceni sam pracę w Electrolux Poland.
Abc 2017-08-28 17:17
Umowa jest o prace, na pełen etat. Pierwsza napewno na czas ok 1miesiaca- okres próbny. Nastepna na czas określony ok 2-3 lata. Praca zmianowa w zależności od linii, działu (montaż, strefa technologiczna, magazyn) są 2 lub 3 zmiany. W UR 4ro brygadówka wg. Grafiku. Dojazdy z dofinansowaniem ale tylko z wybranych tras (Brzeg, Strzelin, Grodków i okolice). Dofinansowane posilki na stołówce pracowniczej, możliwość wykupienia karty Benefit Sport, biletów do kina i do aqua parku (akcje 2x rok). Organizowane dla pracowników wycieczki z ZFŚS z niewielka dopłatą, płatne "wczasy pod gruszą", kasa na Boże Narodzenie. Dość duży pakiet, do tego stawki teraz podskoczyły. Praca na produkcji-wiadomo że nikt nie da poleżeć, jest duże tempo. Jednak niema tragedii, jak ktoś chce pracować to będzie. Fale upałów minęły to jest znośnie w kwestii temperatury na hali. Bo na klimę nie liczcie.
Ja 2017-08-29 09:43
Zadajesz pytania, które mało kogo obchodzą. Jakbyś szukała praca to socjal by Cię nie interesował.
Wydaje mi się, że próbujesz sztucznie wypromować electro.
4
Marta 2017-08-31 12:26
@Ja, jestem na forum moderatem zatrudnionym przez gowork i mam za zadanie, podnieść poziom toczącej się tutaj dyskusji, dlatego, np. pytam o warunki pracy - dla osób poszukujących zatrudnienia to przecież bardzo istotne informacje! @Abs, bardzo dziękuję za odpowiedź! Właśnie takich opinii na forum brakuje i powinno być ich więcej.
Nico 2017-09-09 11:38
Każdy pisze opinie zgodne z prawdą a nie żeby zachwalać Elektrolux, pomyślałaś o tym.
1
Marta 2017-09-10 10:58
Oczywiście @nico. Czy pytania o to jaka jest umowa, godziny pracy czy premie od razu sugeruje, że ktoś musi mi odpowiedzieć zachwalając firmę? Nic takiego w moich pytaniach się nie pojawia, wręcz przeciwnie staram się pytać o same konkrety i dziękować za merytoryczne odpowiedzi.
Zostaw swoją opinię o Electrolux Poland - Oława
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Electrolux Poland