logo Electrolux Poland

Electrolux Poland

Oława

Opinie o Electrolux Poland

Paniusia 2015-09-21 10:48:28
F3 w prawie kazdej fabryce sa podobne zarobki i tu akurat electrolux niczym sie nie wyroznia co do malych stawek, niestety taka Polska i czy pojdzie sie do electro czy do innego zakladu zarobki beda podobne, negujesz kogos kto uwaza ze dobrze zarobil i jest zadowolony z tej pracy, dlaczego?? ja tez uwazam ze dobrze zarabiam w electro, i nie mieszkam u mamusi na garnuszku tylko z mezem i dzieckiem- utrzymuje dom i zyje do przodu a nie do tylu, Ty pracowales/as tam (albo co smieszniejsze dalej tam pracujesz) i masz problem do tej firmy i tych zarobkow oraz wszystkiego co wiaze sie z electroluxem- zapewne jak pojdziesz do innego tak duzego zakladu tez bedziesz mial/a problem bo juz taka twa natura.
1
chciałbym pracować ale nie 2015-09-27 00:29:11
a ta mała podobna do "małej mi" z muminków to jeszcze rekrutuje, czy ją wymienili? hehe niezłą miałem polewke jak mnie przepytywała i zgrywała dziarską kobite.
F3 2015-10-07 17:28:58
Paniusia, mój jedyny problem w elektolux-ie to było zmuszanie do nadgodzin, zwłaszcza na 2 na zmianie u kopernika, ale i na innych liniach byl z tym problem, dodaj do tego ambitne PO ktore potrafily tylko stac i popedzac i masz juz mobbing. Wyobraz sobie ze i ja u mamusi nie mieszkam, splacam kredyt i nie mysl sobie ze mam zycie jak paczek w masle. w electro byl jest i bedzie mobbing, zglaszany byl nie raz nie dwa nie tylko przeze mnie ale ludzie boja sie mowic i sami na siebie stryczek kreca. pare lat temu w electro pracowalo sie z przyjemnoscia pomimo wielu nadgodzin itp
1
Anna 2015 2015-10-27 19:19:56
Szukam dojazdu z Brzego do elektroluxu w oławie
GOSIA 2015-11-13 21:58:07
a gdzie mieszkasz w brzegu na jakiej ulicy?
marcin 2015-11-15 08:35:44
Dojezdrzam sam z Brzegu.16.11.ZACZYNAM RANNE ZMIANY.MAM 4 MIEJSCA WOLNE.JAK JESTES ZAINTERESOWANA Y TO NAPISZ.
Życzliwa ; 2015-11-16 23:45:38
Absolutnie nie polecam nikomu tej pracy. Wyzysk i chamstwo! Kolchoz pracy bo inaczej tego nie nazwe. Nowi pracownicy musza sie szybko uczyc mimo ze na nauke jest probny miesiac, obsluguje sie pare stanowisk na raz bo nikt nie chce pracowac. Wszyscy co przychodza sie zwalnia bywalo ze wytrzymywali do przerwy. Zatrudniaja samych ukraincow po polaki maja taka prace gdzies. Pseudo liderzy niekompetentni, nic nie robia tylko 8 h obkrecaja sie na krzeselkach i jedza cukierki, Co do Pani Liderki Uli z lini 20 tu juz opadaja rece, jest to chamska i wredna osoba ktora potrafi tylko sie wydzierac a tak naprawde sama gowno potrafi, ma sie za szefowa a tak naorawde jest tam tak samo zwyklym pracownikiem. Ogolnie nie polecam tej pracy osobom ze slabymi zdolnosciami manualnymi jak i slaba odpornosc na stres. Wszystkim pracownikom serdecznie wspolczuje, niedlugo nikt tam nie bedzie pracowal. Pozrawiam
1
22222 2015-12-04 12:59:52
Czy jest możliwość awansu. Czy stawiają na awansy wewnętrzne, czyli osoby z produkcjipracę w biurze? o mogą starać się
ja 2015-12-05 16:06:35
bez znajomości bądź podlizywania NIC nie zdziałasz.
Eryk nie wprowadzają nikogo w błąd.
Zabcia 2015-12-22 11:56:45
Witam Drogie Kierownictwo !!!! Prosze zwrocic uwage na to jak pracuja wasi pseudo liderzy podpierajac sie na stołkach. Nie wiem za co im placicie, chyba za siedzenie obkrecanie sie na fotelu jedzenie cukierkow i rozmowy prywatne w czasie pracy.Pierwszy raz widze taki zaklad w ktorym jedna osoba obsluguje na akord kilka stanowisk pracy. Nigdy nie znajdziecie ludzi do pracy jesli tak bedziecie traktowac pracownika! Drodzy liderzy siedzcie dalej na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic nie robcie, spedzajcie czas na pogaduchach. Osobiscie jestem zazenowana warunkami pracy, pracowalam na produkcji w roznych zakladach ale pierwszy raz widze taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zwroccie uwage na dwie liderki z linii 20 ktore osiem godzin siedza na fotelu i tylka dra ryja na pracownika. Zabierzcie sie wkoncu do roboty a nie udajecie wielkie szefowe ktore tak naprawde na niczym sie tam nie znaja. Panie z testow maja tyle czasu maja tyle czasu na cherbatki i wiszenie na prace i siedza z liderami przy biorku, tak to jest jak ma sie dobre uklady. Z kolei na montazu jest auszwic birkenau z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robiacymi ula i kaska na czele. Ja na szczescie juz koncze kariere w tym zakladzie i dobrze wam radze szukajcie pracy gdzie indziej
Gość 2016-01-05 18:39:55
Hej...my w tym tygodniu, czyli od 04.01.2016 mamy pierwszą zmianę, jeśli ty też tak masz to piszemy się na transport do pracy tzn. dwie osoby
Gość 2016-01-05 18:43:25
Dojazd z Brzegu...dwie osoby☺
zainteresowany 2016-01-06 22:24:49
Witam,
Orientuje się ktoś ile zarabia operator wózka widłowego?
Pozdrawiam
lusia 2016-01-08 08:54:43
wiecie co się dzieje z tą dziewczyną, która została potrącona na przejściu przed świętami??
Pracownik 2016-02-06 00:06:17
Mobing, mobing i nic wiecej. Jak to możliwe, że lider stoi nad głowa pracownika i krzyczy szybciej, szybciej? Gdzie urlop jest tylko i wyłacznie wtedy gdy lider łaskawie na to pozwoli, lub gdy nie idzie linka. Jak to możliwe by w tak dużej firmie było aż tak źle? Czy tylko BEZPIECZEŃSTWO się liczy? A komfort psychiczny pracownika? Nikt nie chce pracować w takiej firmie.
3
Pracownik 2016-02-06 15:16:30
Zależy pod jakim liderem człowiek pracuje, ale z tego co słysze na zakładzie wiekszość liderów myśli tylko o ZIELONYM ŚWIATEŁKU na ekranie,nic więcej się nie liczy. A prawda jest taka gdy ktoś stara się dla nas, my staramy się dla niego.. proste i logiczne jednak nie każdy rozumie.
STARY PRACOWNIK 2016-02-10 09:36:37
Pracowałem kiedyś w tym zakładzie i nie było tak źle i jak niektórym nie odpowiada lora lidera to to niech pomyślą że przy zmianie modelu mają co robić sprawdzają wszystko oni nie wy
szef 2016-02-10 11:24:39
Zalezy ile pracujesz od 1900zł do nawt 3500zł netto
gość 2016-03-03 20:12:14
Właśnie miałem rozpocząć pracę w Electrolux od jutra, rozmowa z panią była bardzo miła, pani od BHP również zrobiła na mnie bardzo miłe wrażenie umawiając się ze mną na szkolenie w dniu jutrzejszym ,miałem już oficjalnie zacząć pracę.Kiedy stałem na korytarzu czekając na lekarza który się dość znacznie spóźniał. Spotkałem parę osób które znałem, nadmienię że pracowałem już w tym zakładzie 7-lat temu i bardzo cieszyłem się że znowu tam będę pracować .Bardzo lubiłem tą Firmę .Wreszcie przyszedł lekarz starszy pan. Kazał mi stanąć na prawej nodze przechylając się mocno w prawo na równi z nogą podnosząc jednocześnie lewą nogę miałem sobie pobrudzić spodnie lewą stopą od kolana w dół jednocześnie unieść ręce do boku i zamknąć oczy. I to samo w drugą stronę .Dobrze że nie kazał mi jeszcze gdakać. W sumie nie za bardzo utrzymałem równowagę. Ciekawe czy pan lekarz by utrzymał . W końcu zostałem uznany za nie zdolnego do pracy. Życzę panu lekarzowi żeby mu nigdy nie zabrakło chleba.
2
Marek 2016-03-06 17:35:28
A mnie stary konował zaglądał w zęby jak koniowi !!! A może to weterynarz i coś mu si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o !!!!!!
Czułem się jak bym był na jakimś przesłuchaniu albo robota albo odstrzał.
A swoją drogą bardzo możliwe że ten konował robił jakieś doświadczenia na ludziach w czasie wojny . Jego pielęgniareczka też jest dobra trzeba bardzo uważać ,nie uśmiechać się bo uznają Cię za idiotę.
Marek 2016-03-06 17:47:51
A ten stary zbuk zaglądał mi w zęby !!! A może to lekarz od koni ???
Chamski lekarz trzeba bardzo uważać co się mówi bo można zostać uznany za idiotę i nie uśmiechać się bo ten konował ani pani pielęgniarka tego nie lubi !!!!!
Pierwszy raz spotkałem się z tak chamskim traktowaniem mnie przez lekarza ,czułem się jak bym był na przesłuchaniu SS i miałem pójść alb o do roboty albo do ziemi .Moja przyjaciółka miała w Eluxie wypadek ,dźwignęła ciężar i pękł jej kręgosłup a ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zrobił z niej śmiecia.
1
M-na 2016-03-07 23:24:40
STARY PRACOWNIK nie żartujesz. Jak jest zmiana modelu zwłaszcza na topach (w tym miejscu pozdrawiam serdecznie panią Anie pseudo Cherry albo Cleo) to nie lidera sprawdzała modele tylko JA ! Bo lidera w tym czasie papierosy paliła. A jak wpadła na linie to w popłochu niby sprawdzała, a gdy robiła to sama bez niczyjej pomocy to buble puszczala. Np cały model ze złymi naklejkami. Strzelał fochy jak dziecko i faworyzowala swoich ulubieńców którzy jej odnosili na innych a sami buble puszczali.
JOHNY 2016-03-17 22:33:59
ALE WY LUDZIE PIERDOLICIE :D
długi 2016-03-18 08:07:56
JOHNY A Ty z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się urwałeś że tak bluźnisz !!! wracaj do Hameryki ;-)
mateo 2016-03-28 12:56:55
kołhoz, gułag i inne określenia moge tylko użyć wobec tej firmy
po godzinie juz nie ma sił w tym kamieniołomie a co dopiero 8
nie polecam no chyba ze ktos nie ma wyboru
1
ja 2016-04-08 12:37:52
Kolejny lider?
Umowa o pracę.
F3 2016-04-09 07:13:50
To nie ja. Keryś ciul się pode mnie podszył
F3 2016-04-09 07:39:24
Ten prawdziwy F3, bo ktoś mnie próbuje naśladować, ale wali ortami, czyli jest hadziajem i do tego magorem, głąbem, jełopem i cymbałem.
Teraz ja, tak od siebie:
Prawie mogliśmy zarabiać więcej, sporo wiecej. Prawie, bo nasz kochany rząd znalazł lekarstwo, coby się gorolom w łepie nie poprzewracało i sprowadził na nas Ukrainę. Żeby nie było, nic do nich nie mam. Ale hola.. jak weszliśmy do UE, to Niemcy zastosowali wobec nas okres ochronny. A ci Ukraincy nawet w EU nie są a mimo to pracują i jeszcze nasz rząd do nich dokłada! No sorry, tego jeszcze nie grali. Także, zamiast godziwych pieniędzy za Waszą pracę, macie tanią siłę roboczą ze wschodu. Chyba piszę to ostatni raz, bo z Wami nie ma o czym rozmawiać.
Wcześniej Komory i Tuski Was oszukały a teraz Pisuary robią to ze zdwojoną siłą. A Wy dalej tylko kręcicie te śrubki... ogarnijcie się do jasnej cholery!
Pokażcie, że jesteście chociaż trochę bardziej inteligentni od średnio rozgarniętej małpy i walczcie o siebie i swoje rodziny!
gość 2016-04-09 08:29:11
Jasne będziesz się po jajach drapać i dostaniesz furę kasy !!!
operator 2016-04-22 18:09:55
Witam,
szukam osób, które dojeżdżają do pracy z Brzegu, konkretnie od poniedziałku (tj. 25.04.2016) na nocki. Proszę o kontakt 601494654.
1
audik 2016-04-28 06:37:24
Czy ktoś ma opinię o Krzyśku K. mechaniku od form wtryskowych?
Dzin 2016-04-30 15:58:27
Witam. Tydzień pracy to pon -piątek ?
Jak wygląda praca na utrzymaniu ruchu?
Pozdrawiam
pawel 2016-05-10 14:37:09
Witam,
szukam prace y vas
ola 2016-07-07 19:45:33
chciałabym sie dowiedzieć jaką pracę wykonują kobiety
Ja 2016-07-11 09:44:26
Wiązki, podest i testy to są typowo damskie stanowiska, oczywiście jakiś męski rodzynek się znajdzie.
W większości liderami są Kobiety.
1
Rafał 2016-08-30 11:02:30
Po drugiej stronie jest inna firma produkująca opakowania , kiedyś ten zakład należał do SCA teraz to jest Smith , wiem że zatrudniają nowych pracowników. To jest super zakład bardzo fajna atmosfera i dobre zarobki dużo wyższe niż tutaj. Ja tam uciekłem i nie żałuję !!!
ewela 2016-09-06 13:17:11
a czy mógłby mi ktoś przybliżyć ile mają na start osoby przyjmowane na montaż?
ewela 2016-09-07 21:21:26
są przyjęcia, bo zaproszono mnie na rozmowę:)
Ja 2016-09-08 21:55:36
2080 brutto
Ja 2016-09-11 21:01:28
Jak zaczynasz to na każdym.
To ile zarabiasz zależy głównie od lidera. Ona/On ustala jaką dostajesz podwyżkę.
Nie ma znaczenia ile robisz, gdzie robisz i jak wyglądasz.
Ja 2016-09-13 16:07:55
przyjdź i sama/sam zobacz.
Ja 2016-09-19 11:09:15
Jakaś jest skoro ciągle przychodzą nowe osoby
bwwwwm 2016-10-11 04:38:34
praca w electrolux do najgorszych nie należy, zdecydowanie najlepiej jest na strefie technologicznej (nie polecam lakierni, każdy każdego kabluje), najlżejsza praca jest na prasach, główny lider trzyma musztre ale przynajmniej jest porządek
qka 2016-10-11 16:02:34
Chyba nic się nie okazało, bo ostatnio nie było oferty pracy.
artek 2016-11-13 11:45:12
a czy w PL produkowane są agd do zabudowy ? Np. lodówki, piekarniki, zmywarki ?
Proszę o kontakt kogoś kto pracuje na linii która składa już gotowe agd do zabudowy.
artur1@superbox.pl
Pawel Glowczynski- Hildesheim!!! 2016-11-14 08:41:37
Kolego F3, popedzanie do szybszego tempa pracy oraz "zmuszanie" (wg. przepisow prawa pracy pracobiorca zobowiazany jest do wykonywania nadgodzin a o szczegolowe informacje prosze popytac badz przeczytac odpowiednie przepisy i wlasna umowe o prace) do nadgodzin nie ma nic wspolnego z mobbingiem.
"Mobbing oznacza prześladowanie podwładnego lub współpracownika w miejscu pracy. Mobbing zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Celen nadrzednym jest zmuszenie do opuszczenia zakladu pracy."
Teraz przemysl to co piszesz i na przyszlosc poczytaj a potem wyrazaj opinie uzywajac odpowiednich do tego wyrazow!
2
aaaaaaaa 2017-01-13 10:01:21
Witam,

pytanie czy Electrolux może zwraca koszty dojazdów?
Czy ktoś jeździ z Namysłowa do Oławy do pracy ? Ale na 1 zmianę?
hans 2017-01-13 16:12:30
cała prawda jest w środku
Leon zawodowiec 2017-01-17 22:25:20
mam pytanie odnośnie ostatniego ogłoszenia o pracę do DUR . Jaki klimat tam panuje ? czy współpraca jest na przyzwoitym poziomie ? relacje szef - pracownik znośne ?(Elekcrolux często wystawia ogłoszenia do utrzymania ruchu co świadczy o dużej rotacji , zastanawiam się czym jest spowodowana ) czy dobry specjalista może liczyć tam po okresie próbnym na 4000PLN netto ewentualnie z jaką ilością nadgodzin ???
Leon zawodowiec 2017-01-21 20:54:51
niepisaci, nieczytaci ??? kto tam pracuje.
Zostaw swoją opinię o Electrolux Poland - Oława
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Electrolux Poland