brak logo

WILLIAMS NATURE PRODUCT SP. Z O.O.

Toruń

Opinie o WILLIAMS NATURE PRODUCT SP. Z O.O.

BYŁY PRACOWNIK 2012-01-26 13:58:22
COFFEA/WILLIAMS-PREZES NIE TYLKO NIE PŁACI FIRMOM, ALE TEŻ NIE PŁACI PRACOWNIKOM...Z DALEKA OD TEJ FIRMY...SZKODA CZASU
Adam Pindor 2012-05-21 20:24:34
Ta firma to muł dno i wodorosty. Żałosne warunki pracy, naprawy ekspresów za pomoca klejenia z kilku złomów jednego szmelcu. Marne zarobki, w firmie czuc nędze nawet na papier i mydło nie ma. Jedynie ludzie są wporządku, chociaż żeby załtwic cos prywatnego bez l4 sie nie obeszło.
Kawa123 2012-11-16 16:26:12
Mogę Ci polecić dobra firmę ale to nie chce na forum
Avenue 2012-12-08 01:22:58
A jak z Richmont ? Czy jest sens kupować tą herbatę ? Jak się ma jakość do wysokiej ceny ?
No i te dzbanki "duo"
Proszę o opinię
Kazik 2013-05-06 22:33:31
Ta firma jest swietna, bardzo dobrze prowadzona, a opinia Adama Pindora to gorzkie zale czlowieka, ktory zostal wyrzucony za lewe zwolnienia, obijanie sie i kretactwa. Ciezko od takiego czlowieka o obiektywna opinie.
Jaka 2013-05-19 21:42:38
Witam, chciałbym się podzielić opinią na temat tej firmy. W internecie jest ich względnie mało, a większość z nich to negatywny napisane przez osoby, które zostały wyrzucone za kradzieże czy oszustwa, które wkurzyły nie tylko prezesa a wszystkich pracowników ( w firmie poczucie rodziny-grupy). Jeśli chodzi o zarobki to handlowcy mają od 3000 do 6000 tys zł, spore profity za spektakularne osiągnięcia, pozyskanie duzych klientów. Zepsuty ekspres był sprawką dodawania kamieni do kawy przez producenta (znana, częsta praktyka-wiedzą to ludzie, którzy rzeczywiście znają sie na branży). Problem został zażegnany po zmianie producenta (kawa już od dawna nie jest ciagnieta z Hamburga, a np bezposrednio z Etiopii). Jeśli chodzi o umowy to rzeczywiście jest lekka rotacja nimi ale nie odbiega znacząco od innych firm. Jeśli chodzi i
O prezesa... Człowiek karuzela. Rzeczywiście na temat handlu wie wszystko i sporo można sie od niego nauczyć. Nie lubi głupoty ludzi i braku myślenia (od kierowników sprzedaży wymaga się czegoś, bo poinformować klienta o produkcie to można mailowo). Lekki wariat :) ale generalnie ludzki facet który docenia wkład i zaangażowanie (czy ktoś kiedykolwiek został zwolniony na brak wykonania targetu?!?!) jeżeli ktoś ma chęć trochę się postarać w trakcie pracy a nieoczekuje kasy za leżenie to polecam... Ja dostałem lepszą propozycje i odszedlem ale nawet miałem imprezę pozegnalna z firmy. Nie słuchajcie tych głupot co piszą bo to jakieś wypociny z żalu. A i jeszcze płatności... Zdarzają sie poślizgi... Ale jest to kwestia kilku dni i z tego co wiem, teraz zostało to już poprawione. Więc z czystym sumieniem mogę polecić pracę ambitnym, którzy nie maja głowy w chmurach....
Adam 2013-08-22 20:24:37
Podszywajcie sie pod innych dalej i zatrujcie sie własnym jadem
1
Ktoś 2013-11-18 23:28:56
WILLIAM``S NATURE PRODUCT SP. Z O.O. - Jak najdalej od tej firmy. !!!!!! Szkoda mi ludzi, którzy tam pracują. [usunięte przez moderatora]
Była pracownik 2014-03-11 14:32:12
Hej, A ja tam pracowałam dwa lata.Dno jedno wielkie. Dużo obietnic jak Cię przyjmują. Zarobki dają jak najmniejsze na 2 umowy. Właściciel ma kilka firm: Coffea, Williams Nature Product, Richmont Polska. Nie odprowadza składek. Moje za rok 2011 zapłacone zostały w lutym 2014 po interwencji. A (usunięte przez administratora) był dobrym pracownikiem, napisał prawdę to linczowanie jak wyżej. Właściciel Michał Wiśniewski to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie płaci pensji na czas, a jak się upomniałam to usłyszałam tekst: ja ci nie zapłaciłam,żartujesz, oczywiście że przelał kasę, widocznie wydałaś ją i teraz pretensja. Szczęka mi opadła. Po awanturze zapłacił po 2 tygodniach. I dodam, że sama odeszłam bo miałam dość. Znalazłam druga pracę i teraz wiem że żyję. Z daleka od tej firmy!!
1
pan stefan 2015-01-25 00:56:16
chociaż trudnoi w to uwierzyć to jednak jako osobę bardzo bezrobotnę kusi mnie kwota zarobku 6000, jednak czy jest ono rzeczywiście tak realne? proszę napiszcie w takim razie jaka jest netto podstawa takiego wynagrodzenia, biorąc powad uwagę kontekst że szukam przede wszystkim zatrudnienia w biurze. pomożecie napiszcie?
pablo 2015-03-01 01:55:21
Witajcie,

Czlowiek o nicku Jaka, to ewidentnie pseudo prezes tej firmy. Mowiac pseudo mam na mysli czlowieka, ktory prowadzi ta albo te firmy... nic nie ma na siebie, bo jest zwyklym zlodziejem... nie placi!!! Ani pracownikom ani firmom od ktorych jest zalezny. W/w Adam Pindor pisze prawde... a wszystkie pozytywne opinie zamieszcza nie Michal a Lukasz Wisniewski... Wypowiadajaca sie Pani, takze ma racje!!!

LUDZIE ZADNYCH KONTAKTOW Z TA FIRMA...

Firmy powiazane to: Richmont Polska oraz Coffea Polska...
2
Staś 2016-05-13 14:56:08
Dostaniesz dużo więcej niż 1500, zwłaszcza w WILLIAMS NATURE PRODUCT SP. Z O.O. i jeszcze premie są.
Adam 2016-11-27 17:32:24
Ktos tu sie pod kogos podszywa
Zostaw swoją opinię o WILLIAMS NATURE PRODUCT SP. Z O.O. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WILLIAMS NATURE PRODUCT SP. Z O.O.