brak logo

Energomontaż Zachód

Wrocław

Opinie o Energomontaż Zachód

marek 19 2016-03-15 09:30:18
Witam, czy pracuje ktoś może jako inspektor NDT. Jakie są warunki pracy i stawki.
Janek 2016-03-16 08:02:17
A może opiszemy jak "góra" kradnie złom itp. itd.?
marek 2016-03-24 10:33:07
Teraz Kierownik jest po średnim wykształceniu to specjalista wielkiej klasy
2
lol 2016-03-30 15:56:21
Podam tylko parę nazwisk w temacie wykształcenia na pewno nie jedno z nich znasz :)(Sir)Richard Brandson, Jay-Z(Shawn Carter), Carl Lindner, George Foreman, Simon Cowel, David Murdoch, Jim Clark itp. No chyba, że nazwiska ci nic nie mówią (masz jaszcze google :P) to wyjaśniam :) Panowie klepią dużą kapustę liczoną w milionach, a szkołę po prostu O S R A L I :) Tyle w temacie wykształcenia POZDRAWIAM :*
2
Stefan 2016-04-07 15:13:03
Czy Pan (usunięte przez administratora) dalej oszukuje pracowników na godzinach?
obserwator 2016-05-02 20:01:44
akcja koperty i akcja umowy trwa nie myslcie ze zwykli ludzie sie zalapia tylko wazony
takitam 2016-05-04 15:34:53
Na wazona to trzeba sobie zasłużyć
brawo ja 2016-05-26 21:17:05
"żargon w branży budowlanej" nie kolego to sa "brygadzisci" co stoja oparci o barierki i g... robia godziny zaliczaja a kierownicy im zawsze wiecej dopisza ot taka sprawiedliwosc w energomontazu
1
Antek 2016-05-27 09:43:52
Tak byli nauczeni brygadziści z byłego Energomontażu-Południe oddział Łaziska nawet Ci co są w Doosanie taż podobno nic nie robią
1
xxx 2016-06-01 19:40:25
Najlepsza firma najlepsza załoga . Kasa fajna robota tak samo , niema lepszej firmy. Wazony hmmmm monterzy i spawacze i brygadziści jedni zapie.... więcej drudzy mniej więc jako monter w tej firmie powiem że mówiąc o brygadzistach ze nic nie robią niech każdy popatrzy na siebie bo 40%Ludzi w tej firmie nie zasługuje na pieniądze które zarabia pozdro
1
ep 2016-06-03 19:24:14
Każą robić szybko i byle jak i potem pretensje do ludzi, pozdro do Pompki i Nietoperza .
1
zasraniec 2016-06-03 19:40:50
Witam niektórym ludziom w EZW to się w głowie popierdoliło myślom ze jak są brygadzistami to już nie muszą nić robić,paru ludzi jest w porządku ,reszta to poganiacze i nieroby ,wsadzić ich do miecha i wymieszać.
Gelendry do opierania powinni im zamówić , i tak jak kolega ep pisze karzą odpierdalać kaszane a potem pretensje mają.
Elo 2016-06-06 22:15:54
Karas ale ty jesteś najlepszy
9
gafa 2016-06-10 04:59:35
a co sądzicie o tym nowych mistrzu ? Ludzie podobno go chwalą ..... Dużo zmienił podobno .... Kupił nową maszynę a to naprawdę szacun dla niego ... On podobno patrzy świeżym okiem i potrafi rozmawiać z ludźmi .
W qurw 2016-06-10 13:44:43
Ale poje..... Firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] traktują ludzi gnoj a nie firma trzeba szukać roboty
lol 2016-06-16 16:55:12
Gafa Fajnie sobie przysłodziłeś hehe masakra
2
to ja 2016-07-01 21:47:24
jak sie nikt nie zwalnia ostatnio 4 spawaczy dalo wypowiedzenia a i monterzy cos sie buntuja w Katowicach mysla ze wszystko jest cacy, żadnemu sie nie chce przyjechac na budowa i pogadac z ludzmi wola pierdziec w stolki i udawac ZE WSZYSTKO JEST DOBRZE
5
Zefel 2016-07-06 08:30:18
Chętnie zatrudnię monterów z byłego E.P. na umowę zlecenie
Franek 2016-07-06 14:42:14
Tak mówił kiedyś Wcisło w byłym E.P. a teraz trzyma swoich i się nie mądrzy
przyszly "wazon" 2016-07-06 21:17:12
BOLO dobrze napisoł trza by mu poloć!!! oczywiscie po robocie, Wartosc firmy stanowi sprawdzona zgrana załoga ,na łapancach dlugo nie pociagną, chyba sie do wos przyjma.
TAKI TAM 2016-07-11 11:51:43
Powiem to tak w każdej firmie jest lepiej gdzie nas nie ma .To ja wazon
CBŚ 2016-07-16 22:51:01
jest dobrze a bedzie jeszcze lepiej ,no chyba ze sie mylę
Antek 2016-07-17 10:34:33
Tak twierdzą tylko optymiści ale rzadko maja racje
monter!! 2016-08-04 10:08:48
Przecież to jest żenada!! Żeby tam zarobić to 300 godzin trzeba zrobić.. I to W delegacji nie wyciągnie monter'3000!! To są dobre zarobki??!! Tylko Stare dupowlazy chwalą ta firmę!!
zwykly ja 2016-08-15 22:53:30
Jak by to byla dobra firma to by się chcialo jutro isc do roboty
1
Marta 2016-08-19 10:33:43
Że Cię w pysku nie zaszczypiało odnośnie brygadzistów!!!!Może i zarobią 5 tysięcy ale zapiepszają po 10 godzin wszystkie soboty i jak trzeba niedziele ,a poganie muszą takich leserów jak ty
2
jo 2016-08-19 16:21:02
stać i nić nie robić to każdy potrafi ,darmozjady pierdolone.
5
Marta 2016-08-31 16:11:32
Kolego a napisze Ci więcej widocznie dobrze Ciebie poganiają bo nie zarobią 5000 tysi tylko ok 7000
3
Piotr 2016-09-09 16:41:56
Czemu ta durna firma nigdy nie płaci wypłaty na czas
1
Roltf 2016-09-11 19:07:40
Szkoda że nie ma kogoś z jajam co by te wazony do roboty pogonił :) A co do wypłaty to była 9-tego :P
3
Potwór 2016-10-06 18:25:38
Praca nie jest zła są brygadziści ok są lepsi i są tacy za których firma przepłaca słyszałem jak jednemu kierownicy dali zadanie a on powiedział że niezna się na rysunku co on tam w ogóle robi porażka podobno nadaje się tylko do "młota" i jakaś klątwa nad nim wisi. Kierownicy też ok poza jednym co godziny kradnie
Sianecki 2016-10-07 22:33:39
No jeśli brygadziści są do przeżycia to ja bym nie robił chyba jakiegoś wielkiego zamieszania, jak jest dobrze to dobrze
P p 2016-10-26 17:41:09
Podobno zwolnili marka nareszcie, każdego chciał zwalniać to przyszła na "tego" pora
3
ja 2016-10-26 19:17:20
Major powiedzioł że firma się kończy,
6
Piotr 2016-10-27 23:33:37
Co jest z delegacjami i dojazdami
Fan 2016-10-28 05:36:48
Podobno nie wypłaca i nadgodziny tez ma nie być płaconych tylko do wybrania
ja 2016-10-28 20:15:36
Witam delegacje i dojazdy wypłacono, a jak chcą nadgodziny dawać do wybrania to niech se sami robią.
3
ja 2016-11-03 22:47:07
Pytanie za stówę dlaczego inne firmy np ZRE , mają roboty na terenie Śląska,eksporty zagraniczne.
A EZW ma gdzieś roboty na miejscu bo podobno im się nie opłaca ,wolą ludzi wysłać w delegacja w Polskę.
Po nowym roku firma się zdziwi jak im ludzie zaczną uciekać.
3
p588 2016-11-04 10:04:45
Po nowym roku kopalnie zwolną 10 000 górników i o robotę będzie ciężko.
emeryt 2016-11-04 12:58:20
Emeryt z 40 letnim stażem wszędzie dobrze gdzie Nas nie ma
1
Monter ez 2016-11-09 09:48:02
I po premi można się napić za to nie karają
2
ja 2016-11-09 17:08:01
Ciekawe kaj pudom wazony ,jak to jebnie przeca te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic nie umią.
2
olo 2016-11-09 17:57:14
A co to za wazony ?
Ja 2016-11-16 18:20:43
Źle się dzieje w firmie nikt nic nie mówi jaka jest kondycja firmy po cichu obcinaja premie nie ma pracy na miejscu i wprowadzają fikcyjne oszczędności nie kupując towaru może jakas persona wytlumaczy co jest,
czy juz mamy szukać pracy???
6
Antek 2016-11-19 18:39:45
Marek jest w stanie rozłożyć każdą nawet dobrze prosperującą firmę
Byly 2016-11-23 19:09:36
Marek to nie był taki zły jaki jest co jest teraz zobaczycie jak teraz będziecie mieć dobrze
ja 2016-11-24 15:36:17
to się pudzie kaj indzi
2
Ted 2016-11-30 19:36:19
Delegacji. Zas na czas niema i dojazdów darmozjady zaś płacić na czas nie chcą co to kur... ma byc ludzie wode leja do baku byle oni do koryta maja zlodzieje co za firma !!!
1
. 2016-11-30 19:55:43
No delegacje nie wpłynęły ludzie WKU.... Godziny znikły z zeszłej wypłaty nie będzie strajku ludzie wolą se odebrać braki z majątku firmy ale strajk też będzie podważymy opinie o EZW
1
Zenek 2016-11-30 20:05:42
Nowi prezesi nie znCie ludzi z EZw o strajku mowi sie juz od 2 miesiecy ale teraz bedzie napewno . Na sobie oszczedzajcie a nie na nas!!!!!
2
Zostaw swoją opinię o Energomontaż Zachód - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Energomontaż Zachód