brak logo

Energomontaż Zachód

Wrocław

Opinie o Energomontaż Zachód

Elo 2016-06-06 22:15
Karas ale ty jesteś najlepszy
11
gafa 2016-06-10 04:59
a co sądzicie o tym nowych mistrzu ? Ludzie podobno go chwalą ..... Dużo zmienił podobno .... Kupił nową maszynę a to naprawdę szacun dla niego ... On podobno patrzy świeżym okiem i potrafi rozmawiać z ludźmi .
W qurw 2016-06-10 13:44
Ale poje..... Firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] traktują ludzi gnoj a nie firma trzeba szukać roboty
lol 2016-06-16 16:55
Gafa Fajnie sobie przysłodziłeś hehe masakra
2
to ja 2016-07-01 21:47
jak sie nikt nie zwalnia ostatnio 4 spawaczy dalo wypowiedzenia a i monterzy cos sie buntuja w Katowicach mysla ze wszystko jest cacy, żadnemu sie nie chce przyjechac na budowa i pogadac z ludzmi wola pierdziec w stolki i udawac ZE WSZYSTKO JEST DOBRZE
6
Zefel 2016-07-06 08:30
Chętnie zatrudnię monterów z byłego E.P. na umowę zlecenie
Franek 2016-07-06 14:42
Tak mówił kiedyś Wcisło w byłym E.P. a teraz trzyma swoich i się nie mądrzy
przyszly "wazon" 2016-07-06 21:17
BOLO dobrze napisoł trza by mu poloć!!! oczywiscie po robocie, Wartosc firmy stanowi sprawdzona zgrana załoga ,na łapancach dlugo nie pociagną, chyba sie do wos przyjma.
TAKI TAM 2016-07-11 11:51
Powiem to tak w każdej firmie jest lepiej gdzie nas nie ma .To ja wazon
CBŚ 2016-07-16 22:51
jest dobrze a bedzie jeszcze lepiej ,no chyba ze sie mylę
Antek 2016-07-17 10:34
Tak twierdzą tylko optymiści ale rzadko maja racje
monter!! 2016-08-04 10:08
Przecież to jest żenada!! Żeby tam zarobić to 300 godzin trzeba zrobić.. I to W delegacji nie wyciągnie monter'3000!! To są dobre zarobki??!! Tylko Stare dupowlazy chwalą ta firmę!!
1
zwykly ja 2016-08-15 22:53
Jak by to byla dobra firma to by się chcialo jutro isc do roboty
3
Marta 2016-08-19 10:33
Że Cię w pysku nie zaszczypiało odnośnie brygadzistów!!!!Może i zarobią 5 tysięcy ale zapiepszają po 10 godzin wszystkie soboty i jak trzeba niedziele ,a poganie muszą takich leserów jak ty
2
jo 2016-08-19 16:21
stać i nić nie robić to każdy potrafi ,darmozjady pierdolone.
7
Marta 2016-08-31 16:11
Kolego a napisze Ci więcej widocznie dobrze Ciebie poganiają bo nie zarobią 5000 tysi tylko ok 7000
3
Piotr 2016-09-09 16:41
Czemu ta durna firma nigdy nie płaci wypłaty na czas
1
Roltf 2016-09-11 19:07
Szkoda że nie ma kogoś z jajam co by te wazony do roboty pogonił :) A co do wypłaty to była 9-tego :P
3
Potwór 2016-10-06 18:25
Praca nie jest zła są brygadziści ok są lepsi i są tacy za których firma przepłaca słyszałem jak jednemu kierownicy dali zadanie a on powiedział że niezna się na rysunku co on tam w ogóle robi porażka podobno nadaje się tylko do "młota" i jakaś klątwa nad nim wisi. Kierownicy też ok poza jednym co godziny kradnie
Sianecki 2016-10-07 22:33
No jeśli brygadziści są do przeżycia to ja bym nie robił chyba jakiegoś wielkiego zamieszania, jak jest dobrze to dobrze
P p 2016-10-26 17:41
Podobno zwolnili marka nareszcie, każdego chciał zwalniać to przyszła na "tego" pora
3
ja 2016-10-26 19:17
Major powiedzioł że firma się kończy,
8
Piotr 2016-10-27 23:33
Co jest z delegacjami i dojazdami
Fan 2016-10-28 05:36
Podobno nie wypłaca i nadgodziny tez ma nie być płaconych tylko do wybrania
ja 2016-10-28 20:15
Witam delegacje i dojazdy wypłacono, a jak chcą nadgodziny dawać do wybrania to niech se sami robią.
4
ja 2016-11-03 22:47
Pytanie za stówę dlaczego inne firmy np ZRE , mają roboty na terenie Śląska,eksporty zagraniczne.
A EZW ma gdzieś roboty na miejscu bo podobno im się nie opłaca ,wolą ludzi wysłać w delegacja w Polskę.
Po nowym roku firma się zdziwi jak im ludzie zaczną uciekać.
5
p588 2016-11-04 10:04
Po nowym roku kopalnie zwolną 10 000 górników i o robotę będzie ciężko.
emeryt 2016-11-04 12:58
Emeryt z 40 letnim stażem wszędzie dobrze gdzie Nas nie ma
1
Monter ez 2016-11-09 09:48
I po premi można się napić za to nie karają
2
ja 2016-11-09 17:08
Ciekawe kaj pudom wazony ,jak to jebnie przeca te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic nie umią.
2
olo 2016-11-09 17:57
A co to za wazony ?
Ja 2016-11-16 18:20
Źle się dzieje w firmie nikt nic nie mówi jaka jest kondycja firmy po cichu obcinaja premie nie ma pracy na miejscu i wprowadzają fikcyjne oszczędności nie kupując towaru może jakas persona wytlumaczy co jest,
czy juz mamy szukać pracy???
6
Antek 2016-11-19 18:39
Marek jest w stanie rozłożyć każdą nawet dobrze prosperującą firmę
Byly 2016-11-23 19:09
Marek to nie był taki zły jaki jest co jest teraz zobaczycie jak teraz będziecie mieć dobrze
ja 2016-11-24 15:36
to się pudzie kaj indzi
2
Ted 2016-11-30 19:36
Delegacji. Zas na czas niema i dojazdów darmozjady zaś płacić na czas nie chcą co to kur... ma byc ludzie wode leja do baku byle oni do koryta maja zlodzieje co za firma !!!
1
. 2016-11-30 19:55
No delegacje nie wpłynęły ludzie WKU.... Godziny znikły z zeszłej wypłaty nie będzie strajku ludzie wolą se odebrać braki z majątku firmy ale strajk też będzie podważymy opinie o EZW
2
Zenek 2016-11-30 20:05
Nowi prezesi nie znCie ludzi z EZw o strajku mowi sie juz od 2 miesiecy ale teraz bedzie napewno . Na sobie oszczedzajcie a nie na nas!!!!!
2
Adolf 2016-12-05 19:45
Który kierownik kradnie godziny?
2
Olo 2016-12-06 09:05
Napiszmy to oficjalnie niech się wszyscy dowiedzą
2
Monterowsky 2017-01-04 08:38
Nie polecam firmy.
Ez 2017-01-07 20:18
Chyba zaden bo nikt nie pisze, firma nie ma zla ale do dobrej jej duzo brakuje , kierownictwo daremne to jest ten ból , chcialem isc na laziska ale co slyszalem to lepiej tam nie isc kasy nima i kierownik dziwny , wszyscy wystraszeni ponoc nikt tam niechce robic w bialymstoku jest dobrze ale kierownik tez zryty pozrdo dla chlopakow z ez co z tymi laziskami prawda to ?
1
Małżonka & 2017-01-09 16:35
Panowie ta krowa co dużo ryczy mało mleka daje mój mąż współpracował z firmą i potem pracował w tej firmie i nie narzeka tylko jedna rzecz mnie dziwi że narzekają ci za przeproszeniem gowno umieją pozdrawiam
1
monter 2017-01-09 17:40
o jakas bystra blondynka napisala co wszystko umie i wie
2
Małżonka & 2017-01-09 18:09
Ja już widziałam jak panowie po nocce zaczynali w piątek a kończyli imprezowa w niedzielę na hotelu a wtedy płacz godzin mało i premii nie ma to nie pracownicy to zwykle stojaki i jeszcze źle bo w delegacji
1
Wacek 2017-01-10 12:02
Chyć się garów a nie interesuj się chopami w delegacji kożdy robi co uwożo za stosowne
4
Byly 2017-01-13 15:43
A co tam teraz porabia najlepszy kierownik z Gostyni
4
Haj 2017-02-02 09:37
Super wiadomość dyrektor się zwolnił
2
nn 2017-02-03 14:33
Który? Główny z katowic?
Monter 2017-02-03 20:42
Nie, taki tam gbur ha ha ha
1
Zostaw swoją opinię o Energomontaż Zachód - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Energomontaż Zachód