brak logo

Servier Polska Services Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Servier Polska Services Sp. z o.o.

pracownik it 2010-10-01 01:16:53
Firma się kończy nie za trudnia pracownikó a wręcz zwalnia ostatnio poleciał cały dział it i część księgowości . Raczej odradzam startowanie do tego bagna.
ziom 2010-10-01 01:20:41
dla informacji jest 1 października 2010 w firmie pracowałem ponad 10 lat, byłem pracownikiem it. Byłem bo został zredukowany dział, zlikwidowany. W 2008 roku zlikwidowano dział naukowy w 2009 część sprzedaży i część księgowości a w 2010 it. Więć zastanów się drogi czytelniku czy chcesz tam pracować
fukier 2011-12-07 16:57:49
ziom - 2010-10-01 01:20:41

dla informacji jest 1 października 2010 w firmie pracowałem ponad 10 lat, byłem pracownikiem it. Byłem bo został zredukowany dział, zlikwidowany. W 2008 roku zlikwidowano dział naukowy w 2009 część sprzedaży i część księgowości a w 2010 it. Więć zastanów się drogi czytelniku czy chcesz tam pracować

Pracowałem w tej firmie. Znam dział IT. Była to w 90% grupa nierobów (a i część nieuków), którzy z łaską do przychodzili zreperować usterkę. Siedzieli ciałymi dniami wlepieni w swoje monitory i zajmowali się wszystkim tylko nie pracą. Uważam, że był tam przerost zatrudnienia i szef który nie miał nic kompletnie wspólnego z IT! Dobrze więc się stało, że Dział został wyoutowany. Naprawdę szkoda kasy na utrzymywanie takiego działu. Księgowość to samo. Zbytni podział pracy.
ordor 2012-01-18 17:56:10
witam
na jaką pensję może liczyć przedstawiciel medyczny z kilkuletnim doświadczeniem?
przedstawiciel 2012-03-30 15:20:53
Nie warto jechać na rozmowe - strata czasu... Pracowałem tam 3 miesiące i szczerze odradzam. Traktują pracwników jak niewolników, to byla najgorsza firma w jakiej pracowałem, a mam spore doświadczenie
anonim 2012-03-30 21:56:49
dzięki dobrze wiedzieć a ile dali na początek bo może warto wziac kase za trzy miechy i nic nie robic:)
przedstawiciel 2012-03-31 09:59:32
Jak tam nic nie będziesz robił to wyrzucą Cie po 2 tygodniach. Umowa jest na zlecenie także mogą robić co chcą. Jeśli choodzi o wynagrodzenie to zalezy czy masz doświadczenie czy nie, ja miałem i mogłem wynegocjować sobie większe pieniądze.
Jak chcesz to jedz na rekrutacje, ale konkurencja na pewno jest duża, zwłaszcza na warszawe. powodzenia
anonim 2012-04-01 09:25:25
rekrutacja jest na dwa województwa czy to lecznictwo otwarte czy zamknięte
Domino 2012-04-01 18:24:17
Lecznictwo zamknięte
anonim 2012-04-02 11:23:11
pracowałem w lecznictwie zamknietym w innej firmie. odbywalo sie to na przetargach czy tutaj jest tak samo czy nie. prosze o wiecej informacji pod adresem e-mail: fabian24@wp.pl dzieki i pozdrawiam
KRAK 2012-04-18 18:46:39
Tak nosiłem się z napisaniem czegoś o tej firmie i w końcu piszę. Pracowałem tam bardzo długo i niestety musze stwierdzić że to [usunięte przez administratora], sami krewni i znajomi i ich rodziny(zaczynając od byłego drektora finansowego kończąc na dziale marketingu), jak nie w Servierze to w spółce zależnej. Stołki twożone dla kolesi i pod kolesi bez pojęcia. A zwykli pracownicy jak to powiedział jeden z kolesi to się cieszą ze dostaną podwyżkę 100-200zł poklepie się poramieniu i muszą [usunięte przez administratora] jak wyrobnicy. Pare lat temu była to dobra firma dopuki panowie prezesi ( żabojady) nie postanowili jej zniszczyć żeby ją sprzedać lub wykupić. Obecnie odradzał bym pomysły zatrudniania się w Servierze. jak macie jeszcze jakieś pytania to piszcie chętnie odpisze jak tu wpadnę
mak.KOL 2012-04-19 15:24:27
KRAK - 2012-04-18 18:46:39

Tak nosiłem się z napisaniem czegoś o tej firmie i w końcu piszę. Pracowałem tam bardzo długo i niestety musze stwierdzić że to sekta, sami krewni i znajomi i ich rodziny(zaczynając od byłego drektora finansowego kończąc na dziale marketingu), jak nie w Servierze to w spółce zależnej. Stołki twożone dla kolesi i pod kolesi bez pojęcia. A zwykli pracownicy jak to powiedział jeden z kolesi to się cieszą ze dostaną podwyżkę 100-200zł poklepie się poramieniu i muszą zapier...ć jak wyrobnicy. Pare lat temu była to dobra firma dopuki panowie prezesi ( żabojady) nie postanowili jej zniszczyć żeby ją sprzedać lub wykupić. Obecnie odradzał bym pomysły zatrudniania się w Servierze. jak macie jeszcze jakieś pytania to piszcie chętnie odpisze jak tu wpadnę
Tak, zgadzam sie z KRAK. Potwierdzam obserwacje. Szkoda tylko, że wartościowi biurowi ludzie odchodzą do konkurencji, a zostają sami nieudacznicy albo "rodzinka". Zaczęła się firma od 2 pracowników X lat temu i tak zapewne się skończy.
Rudi 2012-04-26 21:19:34
Właśnie byłam na kilku etapach w Servierze. dzisiaj wrocilam z trzeciego. maja dzwonic do moich znajomych. i kurcze nie wiem co na ten temat sadzic. Pracowalam w Boehringer i sczerze powiem ze powtórki z rozrywki nie przezyje. [usunięte przez administratora], i tyranie od rana do wieczora, jak nie w terenie to przy komputerze. kilkanascie maili na dzien non stop tabelki, wykresiki, raporciki, analizy wiecej biurowej roboty niz czegokolwiek innego. zycie osobiste przestaje istniec. Czy praca w Servier wyglada podobnie?
dama.jak 2012-04-27 09:51:46
czy servier nadal prowadzi rekrutacje na REPów?? Mozna wiedziec jaki daja pakiet socjal? Jaki samochod itp.
Z kim rozmawiales?
4
rep rep 2012-05-10 21:39:40
Jutro mam 5 rozmowę... Czy to zawsze tak wygląda i wlecze się ta rekrutacja? W międzyczasie jeszcze rozmawiali z moimi kumplami o mnie :)
darek 2012-05-11 10:57:30
wiecznie kolego wiecznie
a potem bedzie portret psychologiczny, zbierze sie rada w \"szato\" i beda radzic czy sie nadajesz czy tez tylko mozesz swoimi ewentualnymi nowymi pomyslami zaszkodzic...
Była pracownica 2012-12-21 11:32:20
KoledzejANICKIEMU dziękujemy za opinie o działaniu firmy
DELL 2013-02-20 14:08:53
PRACOWAŁEM TAM KILKA ŁADNYCH LAT , DOPÓKI FRANCUZI NIE WTRACALI SIĘ W ZARZĄDZANIE FIRMĄ WSZYTKO SZŁO GŁADKO I BEZPROBLEMOWO. JAK W CZESCI FIRM NA WYSOKICH STOŁKACH USADZENIE KREWNI I ZNAJOMI . JA PRACOWALEM W IT I BARDZO MILO WSPOMINAM TE CZASY, CZESC LUDZI Z DZIALU NORMALNYCH I POMOCNYCH Z KTORYMI DALO SIE COS ZALATWIC A CZESC KSIEZNICZEK I KSIECIUNIÓW POWALONA I NIE POWAZNA. ALE COZ JAK TO WSZEDZIE W TERAZNIEJSZYCH CZASCH ZMIANY ZMIANY NIEKONIECZNIE NA LAPSZE. CHECHE ZATRUDNILI SOBIE DO OBSLUGI FIRME ZEWNETRZNA , JAK SIE POZNIEJ OKAZALO PRZEPLACALI Z JEJ USLUGI ZNACZNIE .
Armii 2013-03-15 21:32:07
Obciach i kaszanka pełna gębą brak jakiego kolejek pomysłu na rozwój firmy. Samikrewni i znajomi w przetargach wygrywają dziwnym trafem kolesie zatrudnia się rownież kolegów i kupuje od nich przeplacajac ponad ceny rynkowe. No ale przecież wiemy jak się ustawia przetargi
1
Franc 2013-03-16 09:01:48
Armii - 2013-03-15 21:32:07

Obciach i kaszanka pełna gębą brak jakiego kolejek pomysłu na rozwój firmy. Samikrewni i znajomi w przetargach wygrywają dziwnym trafem kolesie zatrudnia się rownież kolegów i kupuje od nich przeplacajac ponad ceny rynkowe. No ale przecież wiemy jak się ustawia przetargi
Zgadzam się. Mocny spadek w dół. Dlaczego firma nie zainteresuje się, który mąż czy żona pracuje czy prowadzi firmę np. reklamową itp. i...wygrywa przetargi? Dziwnym trafem. A przecież niewiele osób zajmuje się w działach takim sprawami...oj marketing marketing itp. upadek
Monia 2013-11-08 11:01:53
Drogi Kol
Nie wiem jakim cudem tam pracowałeś ponieważ zatrudniani są tam ludzie z wyższym wykształceniem. Sądząc po ilości popełnionych przez Ciebie błędów ortograficznych z edukacją mocno słabo. Pracowałam tam 8 lat i gorąco polecam firmę. Jeśli ktoś chce dostawać pieniądze za leżenie to raczej niech idzie do Urzędu Pracy.
ODI 2014-01-07 11:10:58
(usunięte przez administratora) A co do pracy to mało płącą i nie polecam współpracy , (usunięte przez administratora)
OLA 2014-01-21 10:30:52
Miałam wątpliwą przyjemnośc współpracować z tą firmą przez kilka lat, na początku było fajnie i miło jednak dużo się zmieniło na gorsze . Brak premii brak bonusu , kolesiostwo kopanie dołków pod innymi , szczegolnie byłot to widoczne w IT które się w efekcie rozpadło i teraz przepłąca się za jakąś dziwną firmę. A i jeszcze jedno obiecuję jedno a dostaje się figę, to taka uwaga na koniec.
ANNA 2014-02-27 15:03:14
FIRMA BARDZO ZMIENILA SIE OD CZASU POWSTANIA , BAREDZO ZOSTAL OKROJONY SOCJAL , SAMOCHODY DLA PRZEDSTAWICIELI TO SMIECH NA SALI
Marko 2014-03-02 20:47:01
Pracuje od niedawna w servierze, trochę mnie dziwią i śmieszą niektóre wpisy, przeszedłem z jeszcze większej korporacji (chyba są na 3 miejscu na świecie) i tak w servierze: 1. Wynegocjowałem wyższe wynagrodzenie, 2. Socjal jest lepszy, 3. Citroen C 4 Picasso - nie uważam zbyt to było dno wsród firm farmaceutycznych, oczywiście było dużo lepiej, ale to odnosi sie do całej branży i każdej firmy na rynku, już nie ma firmy która płaciłaby za nic, ja polecam, zależy tez na jakiego trafi sie kierownika
1
Anton 2014-04-25 15:01:33
Pazerność managerów IT nie zna granic , szczególnie w przypadku Łapówek od dostawców.
anonim 2014-04-25 23:22:18
KOlego dobrze, że napisałeś o krótkim stażu, wszystko to wyjaśnia, jeśli pracowałeś w wiekszym ( usunięte przez administratora ) to dla Ciebie awans, ale nie dla wszystkich.
1
Aaa 2014-06-01 00:08:04
A ja powiem, że przeżyłam ogromne rozczarowanie. Przedstawiają się, jako firma z niebywałą klasą, zasadami, itd.. Choćby nie wiem co, to oddzwaniają informując o dalszych etapach rekrutacji ,a ja przeszłam wszystkie etapy rekrutacji, fatygowali się by spotkać się z moimi znajomymi rozsianymi po całej Polsce i porozmawiać na mój temat, fatygowali moich znajomych, a potem nawet nie raczyli zadzwonić, lub wysłać choćby maila o wynikach rekrutacji. No co, jak co, ale znacząca większość firm dzwoni do finałowych kandydatów lub chociaż wysyła grzecznościowe pisemko niezależnie od efektu rekrutacji. Tym bardziej, że po każdej z kilku..rozmow zapewniali, że będą informowali. Pozostał niesmak i strata czasu moja i moich znajomych ,których angażowałam w tę całą szopkę :))
2
cisq 2015-01-14 14:43:08
no pech mam straszny bo nie ma żadnego ale to żadnego wątku gdzie ktosby odpowiedział na pytanka które zadal ktoś wcześniej wiem, że mało czasu teraz wszyscy mają ale mogłoby się pojawić jakieś pomocne wskazówki w tych wpisach. prosiłbym też o pomoc. bo teraz nie jest łatwiutko o dobrą pracę na rynku.
aaa 2015-03-04 21:24:28
Znalazł się geniusz "mocno słabo" a to po Polsku?
zainteresowany 2015-03-08 10:24:04
czy może ktoś z narzekających lub nie narzekających odpowiedzieć na proste pytanie jaka podst na stanowisku przedstawiciela?
4
konie malowac 2015-04-10 10:09:51
Rotacjq rotacja i jeszcze raz rotacja . To juz nie ta sama firma . Ale siedze dalej zostalo jeszcze pafe rzeczy do wyniesienia .
ONA 2015-07-30 12:43:48
Zmieniło się wiele i wcale nie na lepsze a raczej na gorsze. Ciągłe obcinanie wszystkiego inwigilacja i sprawdzanie wszystkiego. Rozpacz generalnie nie polecam!!!!!!!!!
ex 2016-03-31 13:01:00
Zostali tylko krewni i znajomi królika. Koledzy z piaskownicy ewentualnie zprzyjaźnieni synowie taksówkarzy i inny element konfidecyjny na własnych działalnościach.
Pytanie 2016-06-29 13:28:15
Jakie wynagrodzenie moze otrzymac KAM w specjalistyce ?
Jakimi aktualnie autami jeździ się w firmie? Czy jest tu także GPS?
Z góry dziękuję za odp.
piter 2016-06-29 15:13:55
Pytanie' najpierw spróbuj do nich aplikwoać i wtedy chyba jak będa zainteresownai twoją kandydaturą to się odezwą, chyba że tutaj wczesniej ktoś się odezwie i napisze ile wynosi wynagrodzenie, teraz szukają specjalistów produktów
Zostaw swoją opinię o Servier Polska Services Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Servier Polska Services Sp. z o.o.