brak logo

Aroma Trend Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o Aroma Trend Sp. z o.o.

kasjusz 2013-12-15 20:46
totalna masakra! Brak szacunku dla pracownika - wszyscy to darmozjady, własciciel uwaza, ze pracownicy powinny pracowac za "[usunięte przez moderatora]" - bo dziekuje sie tam nie uslyszy. Pensje wyplacane z opoxniniem albo wcale, wrzaski, wyzwiska. Bagno i najprostsza droga do ciezkiej nerwicy!
8
pretendent 2014-01-14 21:07
prosze o informację czy chodzi o AROMA TREND z siedzibą w Ożarowie ? I na jakim stanowisku ( lub a jakim dziale ) pracowałeś ? Dziękuję z góry za szybką odpowiedź .
Piotr 2014-02-20 11:37
Tak się składa, że jestem właścicielem tej firmy i bardzo uprzejmie proszę osobę, która wyraziła powyższą opinię o ujawnienie swojej tożsamości. W innym przypadku nie dana mi będzie szansa podziękowania jej za ciężką pracę włożoną w budowę mojej firmy, a być może nawet przeproszenia jej za krzywdy jakie doznała.
7
kenbarbi 2016-03-14 21:59
Witam, oj nic sie nie poprawiło, roztacza wizje poważnej firmy a jak przychodzisz dziadostwo totalne,zenada na wszystkim oszczędzają, nie dajcie sie zwieść pozorom wyższej kultury, możesz się wyrwac z Pruszkowa ale proszków nigdy nie wyjdzie z ciebie.powodzenia biedakom tam zatrudnionym
3
Nick 2016-03-21 09:36
Jakiś czas temu byłem na rozmowie, faktycznie pełna kultura itd...oczekują od pracownika dosłownie wszystkiego ale raczej za darmo żeby pracować, i na koniec oddzwaniamy do wszystkich bez względu na deziluzję, ciesze się, że tam nie zacząłem pracować...
2
melon 2016-05-19 18:25
wiesz @eko może działają w takim terenie że te zarobki uważają za wystarczające.
logon 2016-10-24 20:33
Tak jak wyżej pełna kulturka na pierwszy rzut oka ale to taka zasłona dymna ;) obiecują dużo ale jak przyjdzie co do czego to i tak tego nie dostaniesz obiecanego (kasa, umowa) bo Właściciel kupuje sobie któryś kolejny badziewny samochód po tym jak mówi, iż firma jest w totalnej dziurze finansowej. Od strony właściciela nie usłyszysz dziękuje :) Ahhh można by dużo pisać. Pozdr
1
Tak właśnie 2016-11-06 11:51
Po 1 Aroma Trend nie jest w Toruniu, tylko w Ożarowie i to pod tym Ożarowskim powinny znaleźć się wszystkie komentarze.

Po 2 Słyszałam różne opinie, te złe tez się pojawiały ale czy są firmy idealne? Czy znacie firmę, w której nikt nie narzeka?

Były dla mnie jakies zasady niezrozumiałe, ale wiedziałam, że jeśli chce pracować, rozwijać się - musze się dostosować. Chociażby nauczyć się punktualności, być rozliczana z błędów ale czy nie na tym polega praca i życie?
Niektórzy narzekali na zarobki, umowy...a może nie potrafili dać z siebie wiele i zawalczyć o to? Nie wiem, bo też nie rozumiem, dlaczego dla każdego warunki są inne i od czego to zależy.
Ja akurat byłam zadowolona z warunków zatrudnienia, z atmosfery, z dobrej lokalizacji firmy. Prawda jest taka, że wiele też zależy od kierownictwa - ja trafilam dobrze. Trafiłam na osobę, która potrafiła zarządzać ludźmi i robiła wszystko, żeby jej podwładni wyciągnęli od niej jak najwięcej. Chciała dzielić się swoją wiedzą i uczyć, uczyć, uczyć.
Pracowałam w wielu firmach i z każdej chciałam uciec a to jest jedyna, w której ani przez chwilę nie przeszło mi to przez myśl.

To teraz czas na narzekanie:
Lepszy socjal, jakieś premie i firma była by jeszcze bliżej ideału
Ewamaj 2017-07-25 19:45
Witam ,

Ja pracowałam u Pana Piotra Draniaka prawie 10 lat. Piszę o firmie, ktora miesci sie w Ozarowie.Bardzo dużo zawdzięczam Panu Piotrowi.
Bardzo dziękuję za wszystkie te lata, w których było i dobrze i gorzej .ale pokażcie mi firmę idealną.nauczyłam się bardzo dużo, co procentuje dalej w moim życiu zawodowym.nie żałuję ani 1 dnia z tych 10 lat .PANIE PIOTRZE DZIĘKUJĘ ????! Życzę Panu i Firmie wszystkiego dobrego.Ewa z działu logistyki????
Zostaw swoją opinię o Aroma Trend Sp. z o.o. - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aroma Trend Sp. z o.o.