brak logo

LANA PLATINUM Sławomir Mielcarek

Buk

Opinie o LANA PLATINUM Sławomir Mielcarek

anonim 2010-08-16 21:08:16
Uwaga na tą firme !!! naciagacze i (usunięte przez moderatora)
lolek 2010-09-20 23:02:10
A skąd ta opinia - może napisz coś więcej.
Telemarketerka 2011-02-06 21:30:02
Nie polecam (usunięte przez moderatora) szef to kretacz a żona szefa to dopiero ziolko
pszczółka 2011-02-11 21:09:05
hej ludziska!
pracuję w tej firmie już jakiś czas i uważam, że to co się tu dzieje, to jakaś paranoja !!!!!!!!!
szef obstawia się głównie rodzinką bez jakichkolwiek kwalifikacji, a ci żeby się podlizać kablują. jakie to obrzydliwe!!!
z każdą głupotą dzwonią lub lecą do szefunia. ŻENADA...
współpraca 2011-03-03 10:59:35
POSZUKUJEMY KANDYDATÓW( DOŚWIADCZENIE W BRANŻY BEZPOŚREDNIEJ) NA STANOWISKA : -MENADŻERÓW, -DYSTRYBUTORÓW, DO NOWATORSKIEGO EUROPEJSKIEGO PROJEKTU HANDLOWEGO, KTÓRY OBEJMUJE BRANŻĘ MEDYCZNĄ, PARAMEDYCZNĄ, REHABILITACYJNĄ, SPORTOWĄ. OFERUJEMY BARDZO ATRAKCYJNE WYNAGRODZENIE, MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU ZAWODOWEGO, INNOWACYJNY PRODUKT SPRZEDAŻY ZAINTERESOWANYCH PROSZĘ O KONTAKT E-MAIL s.przybyla0@gmail.com
mariusz 2012-01-28 13:41:46
mam pytanie, czy produkty tej firmy są naprawde warte tak wysokich cen, np: pościel wełniana za 2 tyś, ma świetne właściwości, ale czy naprawde je ma ? czy nie jest to zwykła ściema, a podobną pościel można kupić gdzieś indziej za dużo mnejsze pieniądze ?
pozdrawiam
.
lekarz dr.Stefan z poznania 2012-07-10 17:27:13
ludzie kupujcie te produkty one pomagają leczyć tzn wspomagają no i sie czlowiek nie poci,poprawia krążęnie anty alergiczne super sprawa.. a cena? heh pare złotych miesięcznie to co to jest tyle wydajemy na głupoty w sklepie. np. 1 piwko dziennie mniej i mamy uzbierane na ratke. a szefostwo jezeli chodzi o prace? płacą na czas nigdy sie nie spózniają z wypłatą oraz często można dostać premie praktycznie za nic, panuje tam miła sympatyczna i ciepła atmosfera ostatnio slawek wręczał prezenty za nic słyszałem że telewizory lcd 52\'\' i tgakie tam ale zawsze coś.pozdrawiam firme :)
s.powałowski 2012-08-08 14:30:01
Kupiłem15.01.2012.r na pokazie zestaw garnków, po miesiącu ułamał się plastikowy uchwyt od jednego z garnków. Po rozmowie telefonicznej
z firmą lana platinum powiedziano mi ,że po przesłaniu uszkodzonego elementu w ciągu tygodnia otrzymam nowy. Minęło 6 miesięcy i pomimo wielu telefonów do tej firmy, po których zapewniano mnie, że element zostanie wysłany w przeciągu kilku dni do dnia dzisiejszego sprawa jest
nie załatwiona. Proponowałem zapłatę za ten drobiazg i nic.
Garnki kosztowały mnie 2.200zł. Telefonicznie nie można skontaktować się z bardziej kompetentną osobą niż ta która odbierając telefony
zapewnia mnie,że sprawa zostanie szybko załatwiona.
Czy tak postępuje się z klientem?
m 2012-09-12 21:04:10
Ludzie nie dajcie się nabrać na produkty mielcarka ,to zwykły naciągacz i oszust,Sprawy sądowe ma za niepłacenie pracownikom wypłat.Marny kierowczyna najeździł się w pewnej firmie naoglądał wielkich interesów i założył swój biznes.Niestety do prowadzenia firmy trzeba mieć dobre pomysły, mądrych ludzi ,no i trzeba tym ludziom jeszcze zapłacić.A na razie to zostawił w oddziale (Mosina) na lodzie 9 dziewczyn i nie zapłacił im pensji za ostatni miesiąc pracy. Taki z niego Biznesmen.
merry 2012-10-10 00:34:03
[usunięte przez administratora] to [usunięte przez administratora], zero szacunku dla pracowników pracowałam u niego i nie znam większego buraka [usunięte przez administratora] [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .Zero wiedzy na temat telemarketingu i wielce firmę prowadził która upadła pffff......Pracowników szanować nie umieją.Oszukują na każdym kroku , wypłaty ucinają , jak przedstawiciele nie umieją sprzedać to jebia dzwoniące że nie umieją dzwonić.Ta firma to jedne wielki syf a Mielcar i jego żoneczka to ludzie bez mózgów. Produkty które sprzedawali nie były warte nawet 200zł a sprzedawali ludziom za 5000 tys. a te garnki pffffff....żelastwo warte 5 zł a za tys.sprzedawali metal który siny się robił jaki wstyd.Do miotły i chodniki zmiatać a nie za prowadzenie firmy się bierzecie.
pala 2012-10-17 21:14:39
ja pracowalam w tej firmie i nie mogę powiedzieć nic złego.Więc nie wiem co wy chcecie od sławomira
mycha 2013-08-20 12:01:56
do anonima: firma nie istnieje od marca
3agk 2013-08-21 14:10:37
@anonim /Jak co się stało z pracownikami?? znaleźli nowych pracodawców i te osoby, które ja znam, są bardzo zadowolone z nowych miejsc pracy, podkreślajac, że jednak są pracodawcy, którzy szanują pracowników i lepiej nie mogło się stać:)
mycha 2013-08-26 15:59:17
do anonima: czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem FIRMA UPADŁA!!!
3agk 2013-08-29 14:25:09
Anonim - 2013-08-29 09:15:05

Jaka pensja?
@anonim. Jeśli chodzi o pensje to telemarketerzy na ręke zarabiali 6.000 zł netto,
handlowcy 14.000zł netto
z tego co wiem to firma LP zakładem pracy chronionej dla osób upośledzonych umysłowo nie była ...
2013-08-29 17:58:16
anonim - 2013-08-29 17:08:20

No to ładne zarobki w lana platinum były, aż szkoda, że upadli, bo kto to słyszał 6000 dla telemarketera. To z prowizją i premiami było, prawda?
Nie 'anonimie' to było netto na łeb, a premie + prowizje dodatkowo- także telemarketer z tymi bonusami zarobił nawet 8000zł na łape. Własciciel był bardzo hojny dlatego firma upadła.
Go&Work 2013-08-29 21:55:44
III. PRAWO UPADŁOŚCIOWE I NAPRAWCZE
1. Postanowienie o ogłoszeniu upadłości
Pozycja 4179.

Mielcarek Sławomir prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą LANA PLATINUM Sławomir Mielcarek w Buku
SĄD REJONOWY POZNAŃ-STARE MIASTO W POZNANIU, XI WYDZIAŁ GOSPODARCZY DS. UPADŁOŚCIOWYCH I NAPRAWCZYCH, sygnatura akt: XI GU 276/12, XI GUp 11/13
[BMSiG-4065/2013]

Sąd Rejonowy Poznań-Stare Miasto w Poznaniu, XI Wydział Gospodarczy do spraw Upadłościowych i Naprawczych, postanowieniem z dnia 13 marca 2013 r., sygn. akt XI GU 276/12, ogłosił upadłość obejmującą likwidację majątku Sławomira Mielcarka prowadzącego działalność gospodarczą pod nazwą Lana Platinum Sławomir Mielcarek z siedzibą w Buku. Sprawa została wpisana do repertorium "GUp" pod sygn. akt XI GUp 11/13.

Wzywa się wierzycieli upadłego, aby w okresie dwóch miesięcy od daty ukazania się obwieszczenia o ogłoszeniu upadłości zgłosili swoje wierzytelności wobec upadłego.

Wzywa się osoby, którym przysługują prawa oraz prawa i roszczenia osobiste ciążące na nieruchomości upadłego, jeżeli nie zostały ujawnione przez wpis w księdze wieczystej, do ich zgłoszenia w terminie dwóch miesięcy od daty ukazania się obwieszczenia o ogłoszeniu upadłości, pod rygorem utraty prawa powoływania się na nie w postępowaniu upadłościowym.

Wyznaczono Sędziego komisarza w osobie SSR Łukasza Lipowicza oraz syndyka w osobie Zbigniewa Kubackiego
1
mycha 2013-08-30 14:29:14
to ja chyba w innej firmie pracowałam, albo ktoś zera pomylił :)
jak dostałam 2 tysie, gdzie po godzinach w domu dzwoniłam, to ze szczęścia do sufitu skakałam.
nadziana 2013-12-02 23:11:44
No to fajnie, LP upadło to gdzie ja teraz pościel "niby" wełnianą na gwarancję oddam???? 10 lat mi dali gwarancji a już biznes zwinęli. Na dobrą sprawę powinam oddać im od razu ten badziew. Naciągnęli mnie na tyle hajsu, że wczasy na Karaibach bym miała, a tak kasa w błoto wydana. Masakra jakaś
zadowolona 2014-04-06 16:11:54
Muszę zwrócić uwagę na to, że posiadam garnki tej firmy i nie narzekam. Uważam, że są tak samo dobre jak Pfilipiaka czy inne. Nie różnią się niczym, tylko nazwą sprzedającego, którzy to firmują swoimi nazwami firm te naczynia. A panu jeśli się ułamał uchwyt, widocznie żle pan używa, raczej nie należy wkładać do piekarnika, bo jak wszystkie sztuczne uchwyty mogą się nagrzewać i pękać. A poza tym uważam że są dobre, jak tzw. renomowanych firm jw. Tak samo z wełnianą pościelą, akurat również jest w posiadaniu mojego znajomego pościel wełniana typu camel. Tak on i ja jesteśmy z produktów Lana Platinum zadowoleni. A reszta mnie nie obchodzi, dla mnie liczy się towar który kupiłam. Pozdrawiam.
zadowolona 2014-04-06 16:16:49
To nie to samo, sprawdzałam. Podróby.
zadowolona 2014-05-02 17:45:19
Wiedzałaś kobieto, co kupowałaś, ja też kupiłam tą pościel i garnki i jestem bardzo zadowolona, nie wiem czego ludzie chcą od Lana Platinum, Towar dobry., wart tych pieniędzy. Nikt mi niczego nie wciskał, sama podjęłam taką decyzję i powtarzam, jestem zadowolona. Pozdrawiam.
anonim 2014-11-01 22:35:57
Chyba się ktoś pomylił z tymi zarobkami ten skanera robił wszystko żeby telemarketer nie zarobił nawet podstawy i jeszcze się z tego głupio śmiał bydle nie pracodawca
mycha 2015-01-14 10:24:03
Firma LANA PLATINUM SŁAWOMIR MIELCAREK [ W UPADŁOŚCI ]
jadek 2015-03-26 06:02:20
Niestety przy pierwszym lepszym zapisie o lanie platimu w googlach można przeczytać coś takiego: "FIRMA LANA PLATINUM SŁAWOMIR MIELCAREK [ W UPADŁOŚCI ]" obawiam się wiec że niestety te informacje mogą być prawdziwe, skoro widać je w wielu miejscach. Szkoda, że znów zmniejszają się miejsca pracy w naszym kraju
jadek7'\ 2015-03-26 06:02:25
Niestety przy pierwszym lepszym zapisie o lanie platimu w googlach można przeczytać coś takiego: "FIRMA LANA PLATINUM SŁAWOMIR MIELCAREK [ W UPADŁOŚCI ]" obawiam się wiec że niestety te informacje mogą być prawdziwe, skoro widać je w wielu miejscach. Szkoda, że znów zmniejszają się miejsca pracy w naszym kraju
Zostaw swoją opinię o LANA PLATINUM Sławomir Mielcarek - Buk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LANA PLATINUM Sławomir Mielcarek