brak logo

PCC Rail S.A

Jaworzno

Opinie o PCC Rail S.A

anonim 2009-05-14 20:45:28
coz za propaganga haha,brat pracowal tam przez jakis czas ,nigdy nie zarobil wiecej niz 1200zl
anonim 2009-05-19 08:33:56
Buhaha prawie się zesrałem czytając te głupoty? Samodzielność w PCC Rail? Tam samodzielnie to można się zwolnić albo wysrać. Sytuacja w innych spółkach tego holdingu jest inna, ale to i tak jedno szambo.[usunięte przez moderatora]nie ma pojęcia, że ma pod sobą fachowców i nie pozwala im normalnie pracować. A kto wpadł na pomysł powołania[usunięte przez moderatora]to nawet najstarsi indianie nie wiedzą. Hehehe. Za styczeń mieli coś około 4 mln w [usunięte przez moderatora]. Nawet największy klient z grupy ich [usunięte przez admina] ! Pewnie niedługo się to rozpadnie w cholerę. Czego im i sobie życzę. A ludzie tam pracujący sobie poradzą, bo to fachowcy.
Nie mogę czytać tych bzdetów 2009-06-08 23:49:29
Tym co dzieje się w tej firmie powinien zająć się prokurator. Czysty [usunięte przez moderatora]ludzi i [usunięte przez moderatora], ale czego można się spodziewać po ludziach których wyprowadzano z innej firmy w bransoletach a przyszli tutaj i są na stołkach. Firma całkowicie pada, ma tyle długu że to się w głowie nie mieści. Ciągłe [usunięte przez moderatora] ludzie przez [usunięte przez moderatora]z kolejowego to norma. Zarobki- najgorsze w tego typu przedsiębiorstwie. [usunięte przez moderatora] najwyżej po technikum kolejowym i to przy zakładowym gdzie dostali papier po znajomości. Brak słów powinni już dawno ogłosić upadłość bo daje im czas maks 2 miechy i się rozpadnie. ja mam już to szczęście że już tam nie pracuje. Konkurencja za płotem dużo lepsza
obserwator 2009-09-03 12:07:46
problemy PCC RAIL to:
a) brak jasnych, czytelnych zasad działania poszczególnych komórek, po restrukturyzacji Rolanda Bergera pozostało tylko: pusta kasa spółki oraz jeden wielki chaos
b) brak strategii, planu, wszystko to partyzantka np: każdy przewóz realizowany jest wg motta: a może jakoś będzie, dyspozytorzy nie wiedzą jakie i gdzie pociągi jadą
c) dyrektorzy: zamiast zająć się pracą tylko utrudniają, żądając dodatkowych durnych zestawień... a gdzie dział controllingu ?
można by wymieniać bez końca przykłady .......
stefan 2010-03-02 15:29:51
Zaklad rodzinny-ręka ręke myje,same lizusy i [usunięte przez moderatora],ludzie bez wykształcenia na stanowiskach [usunięte przez moderatora],nie ma jednego mądrego człowieka,który by tym zarządzał.NIGDY NIE ZATRÓDNIAJ SIĘ W TYM ZAKŁADZIE JAK NIE MASZ WÓJKA [usunięte przez moderatora] BO ZDECHNIESZ Z GŁODU,
były pracownik 2010-03-14 21:45:41
pracowałem tam przez rok czasu, jak raz chciałem zrobić coś zgodnie z przepisami to wszyscy na mnie patrzyli jakbym spadł przynajmniej z księżyca, płaca marna, no chyba, że jest się dyr lub prezesem, na to w tej firmie nie potrzeba referencji. Jednym słowem: jak ktoś jest ciamajda lub machlojek a gdzieś indziej to wykryli to trafia finalnie do tego zakładu albo za kratki, szkoda bo dużo młodych się marnuje nowo przyjętych przy głośno krzyczących i niby lepiej wiedzących "specjalistów". Najlepsze hasło, które słyszałem:"Ja tu dłużej pracuję niż Ty masz lat" jakby to coś znaczyło hehe ;) często jedyny argument o ile można to tak nazwać. Po roku zdecydowałem się zapukać do innej firmy z tej samej branży i jestem bardzo zadowolony... W pcc można się zatrudnić na tzw chrzest bojowy, wszędzie będzie lepiej... Słowo daję...
Gość 2010-09-02 13:35:32
No, i firma na [usunięte przez moderatora] nie ma czym dojechać jak się nie ma swojego transportu, bo ani autobus ani bus tam nie dojeżdza???
Ax 2016-04-20 21:36:13
Moim zdaniem i według mojej wiedzy to pracuje się bardzo dobrze, generalnie polecam pracę tutaj od już
Zostaw swoją opinię o PCC Rail S.A - Jaworzno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PCC Rail S.A