brak logo

Lider S.C.

Pruszków

Opinie o Lider S.C.

egon 2010-10-12 13:02:54
Mam całkiem inne zdanie. Jak dotąd nie miałem problemu z wypłatą ani z zaliczkami. To jednostkowa opinia osoby która po pierwszej zaliczce nie pojawia się w pracy i leczy z problemów alkoholowych- klinem.
Marek 2010-10-18 16:53:46
Ja też nie miałem problemów z wypłatą, fakt, ze była 15tego, ale zostałem o tym poinformowany i dostałem 10tego zaliczke. Ogólnie facet dba o porzadnych pracowników!!
podwykonawca 2010-10-21 08:02:53
odzyskać od niego pieniądze to jak wygrać w lotto. jeszcze nie spotkałem tak pazernego na pieniądze człowieka.
anonim 2010-10-27 16:27:58
oszukana
anonim 2011-06-18 22:07:13
Dziwię sie ludzim ktorzy pisza takie bzdury, ja pracuje w tej firmie od roku, nie mam zadnych problemów z wypłatą,szef dba o ludzi daje zaliczki i co najwazniejsze jest stała praca.
anonim 2011-10-06 13:38:29
(usunięte przez administratora)Poczytałem wszystkie opinie. I dorzucę swoją. Nie pracuję i nie pracowałem dla Niego, to On, jego firma, jego ludzie pracują dla mnie. I co mogę napisać. Od kilku miesięcy widzę te same twarze, czyli są zadowoleni, bo nadal dla niego pracują, ale i są dobrzy w tym co robią, było kilku których już nie ma i to chyba te głąby piszą większość tych opinii. Jaka praca = taka praca i takie traktowanie ! Jednego gościa wywaliłem za wódkę od siebie z budowy, ale Geneja go nie zwolnił, zabrał gdzie indziej, bo to podobno "dobry pracownik tylko miał taki wyskok". Także ile ludzi tyle opinii, niemniej jednak większość tu przeczytanych traktuję jako "zemstę" za to, że się komuś robić nie chciało, a chciało się pieniędzy.
1234Ala 2012-05-24 08:26:11
Nie polecam tej firmy nikomu. Ludzie trzymajcie się od niego z daleka!
anonim 2012-10-04 18:05:49
Pracowałem w tej firmie i nie zgodzę się , że nie wypłaca pieniędzy owszem były czasami pewne opóźnienia ale zawsze było wszystko wyrównane. A pieniędzy nie dostawał ten , który nie chodził do pracy i walił w gaz i raptem po tygodniu pokazywał się na budowie prawdo podobnie i wy byście takiemu nie zapłacili.
anonim 2013-08-08 10:53:50
kto mi może powiedzieć czy firma lider wogule jest wypłacalna? nie grozi jej czasem zamknięcie? ktoś tam jeszcze pracuje?
kopacz 2013-09-24 11:12:35
ktoś potwierdzi, że zmienili nazwę na investbud? bo widziałem oferty pracy stamtąd i nie chcę się nadziać od razu na jakiś szwindel
krzak 2013-10-01 21:50:23
Witam zna ktos dokładne nazwiska tych pseudo majstrów z tej firmy tj. ( usunięte przez administratora )i temu podobnych potrzebuje do pozwu, wielkie dzieki
Były niewolnik 2013-10-05 18:53:50
( usunięte przez administratora )... tyle wiem...W ogóle to co nowego w liderze ?? pracuje tam jeszcze ten ( usunięte przez administratora ) (chyba jedyna w miarę normalna osoba)?? jakieś nowe pozwy dosądu ?? albo nowe złamania na budowie??? a może przestali już całkiem płacić ??? jedno pewne pół roku w liderze to pokuta za całe grzechy w życiu..
były pracownik 2014-05-24 18:42:14
jak pracujesz to placi w ratach a jak odchodzisz to kasy mowi, że nie ma!! teraz zalega duzo ludziom i zmienił nazwe firmy na invest bud(usunięte przez administratora)
Fazii 2014-06-05 16:29:19
Czy ktoś wie gdzie oni mają teraz aktualne budowy?
m kana 2014-06-07 20:42:57
na brylowskiej maja budowe
1
m kana 2014-06-07 20:59:10
nie polecam tej firmy Z nazwa firmy to prawda ponoc zmienil nazwe na investbud i bedzie dalej naciagal ludzi
m kana 2014-06-07 21:05:08
racja Ja tez tam pracowalem i nie zostalem zwolniony o wodke ale sam odszedlem i jestem szczesliwy ale kasy nie odzyskalem
Życzliwy 2014-06-15 17:07:23
Nie polecam tej firmy. Pracowałem w niej 4 miesiące na początku dostawałem wypłatę ale potem nagle w kwietniu bez podania przyczyny zostałem zwolniony i nie wypłacono mi moich pieniedzy. Dzwonie codziennie do P.(usunięte przez administratora) ale on nie odbiera albo odrzuca moje połączenia. Tak samo potraktował moich kolegów z pracy. Raz od nich odebrał obiecał, że wypłaci wynagrodzenie ale do tej pory nie ma żadnych pieniędzy. Firma "Lider" to niewiarygodna spółka, zarabiają na innych.
zbrojarze od lysego 2014-07-16 19:23:42
Lider / Invest bud czy jak tam zwał ten śmietnik to firma ktorej wlascicielem jest oszust , zlodziej , nie liczący się z niczym procz wlasnej kieszeni glut . Nalezy omijać ten burdel szerokim łukiem. Płatność na raty , brak umowy , meliniarskie kwatery za ktore potraca z pensji , max kwota zaliczki to 100 zl o ktore trzeba skamlec caly tydzien zeby dostac ja w sobote na fajrant. 'Kadra' to zbieranina pijakow , gamoni i niekompetentnych ludzi ktorzy ze strachu sraja w gacie przed swoim szefem i nie sa w stanie zupelnie nic zalatwic. Same wymagania , zero czegokolwiek z ich strony. Pracowalem tam na tyle dlugo ze jest to mega rzetelna i prawdziwa opinia. Oczywiscie pieniedzy po odejsciu nie dostalem (ok.3 tys) i do tego bylem zastraszany ze dostane łomot jak przyjade po kase (haha).Nie spotkalem gorszej firmy i stanowczo odradzam wiklanie się w to gówno. Pozdrawiam was wyzyskiwacze , przyjdzie czas ze spotkamy sie gdzieś na budowie i wyrownamy rachunki.
m. kana 2014-11-26 11:35:18
prowadzi ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] swoj dalej ,czy zamkneli te meliniarska firme
aleksyX90el 2015-02-24 19:14:33
witam wszystkich, ja jestem w podobnej sytuacji tak jak hans klosz, też w różnych krajach przez różne agencje pracy pośrednictwa byłem, ale jakoś do niemiec jeszcze nie trafiłem. teraz chcę spróbować. czy jakieś większe plusy ma wybranie na pracodawcę Walmed Sp. z o.o. i czy przynajmniej uczciwi są?
czekam 2016-05-15 14:30:06
No to ciekawe na jakim stanowisku są tak dobre zarobki @pszegg, z chęcią się dowiem i zatrudnię u nich.
Zostaw swoją opinię o Lider S.C. - Pruszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lider S.C.