brak logo

Zakłady mięsne Berger, Janeta,Pomoc domowa

Rydułtowy

Opinie o Zakłady mięsne Berger, Janeta,Pomoc domowa

zawiedziona 2014-12-31 22:40
jak ten zaklad funkcjonuje na takich - beznadziejnych wyrobach frankfuterki ze starego miesa moj jeden i ostatni zakup no dobrze ze goscie z niemiec zobaczyli ten towar - wstyd jeszcze sie reklamowac
6
Klientka z Rybnika 2015-08-28 09:55
bardzo dawno nie robiłam zakupów w sklepach Bergera. Aż do ostatniego tygodnia. Jestem mile zaskoczona tak wielką zmianą. Wyroby wyśmienite. Brawo!
1
ona RyBnIk 2015-08-31 21:43
Też jestem mile zaskoczona, skusiłam sie oferta z ulotki -polecam frankfuterki
1
klientka południe 2015-10-08 04:48
Berger wyroby nie dobre , na niektórych sklepach frankfuterki nieświeże , sprzedawczyni nie miła , pali papierosy a potem nie myje rąk .
3
była pracownica rybnik 2015-10-08 05:01
Nie polecam pracy w Bergerze ,na początku traktują miło a potem robią z ciebie złodzieja , Szefowa nie miła , chamska , przy klientach wyzywa sprzedawczynie , płaca liczona za godziny a wypłata różna zależy od humoru szefowej . Na paskach nie ma wpisanego prawdziwego wynagrodzenia ,które są za wypracowane godziny tylko minimalna podstawa , wpisywane premie ,których nie ma .
10
Dorota 2015-11-18 15:00
witam z paskami to prawda , premie były wpisywane ale brak ich na ręku .Zwalniają jak idziesz na urlop . Druk Z3 do Zus-u wypisany inaczej niż powinien , Polisa PZU nie została zamknięta mimo dzwonienia aż Pani z Pzu musiała interweniować .
4
Dorota 2015-12-08 20:12
Mila zgadzam się z tym a na rybniku to upokarzała dziewczyny ,
5
Dorota 2015-12-27 23:57
chyba o to im chodzi ?
4
Dorota 2016-01-03 11:38
Poprawa nie wierze w cuda . Dziewczyny dają z siebie wszystko , a Niestety pracodawca nie :-(
6
Dorota 2016-01-07 04:03
Czekamy jak dalej będzie ;-) nowy rok czekamy na cuda he he ,
3
bebe 2016-01-09 19:56
pracuje w sklepie u Bergera i nie narzekam w każdej pracy są zgrzyty chyba że dziewczyny są kofliktowe he he
2
Dorota 2016-01-19 14:50
prezentacja swoją drogą . A pracowników i tak się nie szanuje .
4
bebe 2016-01-19 19:02
oj pani DOROTO musiała pani chyba podpaść szefom skoro pani tak wylewnie się wypowiada na ich temat
2
Dorota 2016-01-20 15:37
Bebe niestety nie podpadłam , rozumiem gdybym coś źle zrobiła ale zawsze byłam im oddana na każde skinienie paluszka i tak sie odpłacili z resztą nie tylko mi ale ja mam odwage napisac na forum . Szkoda mi tych dziewczyn co zostały pozwalniane . Pal licho ze mną nie ta praca to jest inna :) a opinie wystawiane są po to tylko by dla innych było przestrogą lub informacją o danym zakładzie :)
4
lejdi 2016-02-01 20:03
oj dziewczyny uciekajcie jak najszypciej nie polecam pracy u bergera pracowalam tam boże mobbing i jeszcze raz mobbing masakra i wiem że jest coraz gorzej dziewczyny harują za marne grosze i co by niezrobily to zawsze jest żle
7
Ryga 2016-02-12 21:46
Prawda jest taka, że jak jesteś w porządku i robisz co do ciebie należy, to jest też i nagroda. Znam takie co robiły przekręty i wyleciały. To nic dziwnego.
Dla mnie jest ok a pracuje już 3 lata.
3
adelajda 2016-02-14 17:43
łał ja też pracuje dość długo ale nagród to ja jeszcze niewidziałam to co trzeba robić żeby ją dostać
3
Ryga 2016-02-15 16:37
Nie narzekajcie bo przedtem pracowalam tez w sklepie w innej firmie i wyplaty za dwa miesiace nie widzialam do dzisiaj. Tutaj wyplata jest zawsze na czas.
3
Anna 2016-02-21 19:33
Wypłata wypłatą a gdzie szacunek pracodawcy do pracownika . niestety mus pracować bo sa zobowiązania :-(
4
zadowolonyklient 2016-02-23 21:33
Weźcie se po dobrym wuszcie ze sklepu i po godce. smacznego. ps. francki od bergera - the best.
4
gallusanonimus 2016-02-25 19:28
Miłe zmiany w firmie :-)
2
Dorota 2016-02-25 20:14
ciekawe jakie ?
1
bebe 2016-02-26 19:47
no tez jestem ciekawa narazie nic się u mnie nie zmieniło
2
Dorota 2016-03-10 20:07
To norma albo umowa zlecenie lub 3/4 etatu . Nalepiej śmiech w Tesco Rybnik super zapłata śmiać się czy płakać .
2
oli 2016-06-15 20:12
pyszne wyroby...mniam
4
kudlaczek 2016-09-24 10:27
mam pytanie zamierzam podjąć prace w w zakladach miesnych berger ale na umowe zlecenie w tesco w gliwicach jak jest z jakoscia asortymentow i jak wiecie moze jaka jest stawka na zleceniu u nich z gory bede wdzieczna
wu 2016-09-24 10:28
a to w ogóle jest możliwość zdobycia umowy o pracę?
2
Kaufland 2016-11-02 21:48
Mycie wędlin z rana i sprzedawanie odmrożonych mięs . Robienie rolad ze scinkow . ogólnie syf . Ludzie by zatrzymać pracę li [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mena . Brawo godności nie macie !!!!!!!!!!
5
boa 2016-11-13 19:28
o widze że mści się była pracownica która zalazła za skórę i kto tu ma godność żenada
7
Best 2017-01-30 21:51
Ja pracuje już kilka lat. Jestem bardzo zadowolona i polecam pracę u Bergera .
1
XIX 2017-02-20 00:24
Ja się cieszę że już tam nie pracuje zwolnilam się mam przynajmniej spokój i nie muszę zapieprzac po 10 godzin i babrac się w tych smierdzielstwach o wszystko trzeba było się prosić a firma tylko kasa kasa i utargi ile byś nie uhandlowala ciągle mało i mało a towaru dowalali jak na wojnę szkoda czasu i nerwów firma beznadziejna bez możliwości rozwoju ciągle stoisz w miejscu
Zostaw swoją opinię o Zakłady mięsne Berger, Janeta,Pomoc domowa - Rydułtowy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady mięsne Berger, Janeta,Pomoc domowa