brak logo

Zakłady mięsne Berger, Janeta,Pomoc domowa

Rydułtowy

Opinie o Zakłady mięsne Berger, Janeta,Pomoc domowa

zawiedziona 2014-12-31 22:40
jak ten zaklad funkcjonuje na takich - beznadziejnych wyrobach frankfuterki ze starego miesa moj jeden i ostatni zakup no dobrze ze goscie z niemiec zobaczyli ten towar - wstyd jeszcze sie reklamowac
8
Klientka z Rybnika 2015-08-28 09:55
bardzo dawno nie robiłam zakupów w sklepach Bergera. Aż do ostatniego tygodnia. Jestem mile zaskoczona tak wielką zmianą. Wyroby wyśmienite. Brawo!
1
ona RyBnIk 2015-08-31 21:43
Też jestem mile zaskoczona, skusiłam sie oferta z ulotki -polecam frankfuterki
1
klientka południe 2015-10-08 04:48
Berger wyroby nie dobre , na niektórych sklepach frankfuterki nieświeże , sprzedawczyni nie miła , pali papierosy a potem nie myje rąk .
7
była pracownica rybnik 2015-10-08 05:01
Nie polecam pracy w Bergerze ,na początku traktują miło a potem robią z ciebie złodzieja , Szefowa nie miła , chamska , przy klientach wyzywa sprzedawczynie , płaca liczona za godziny a wypłata różna zależy od humoru szefowej . Na paskach nie ma wpisanego prawdziwego wynagrodzenia ,które są za wypracowane godziny tylko minimalna podstawa , wpisywane premie ,których nie ma .
12
Dorota 2015-11-18 15:00
witam z paskami to prawda , premie były wpisywane ale brak ich na ręku .Zwalniają jak idziesz na urlop . Druk Z3 do Zus-u wypisany inaczej niż powinien , Polisa PZU nie została zamknięta mimo dzwonienia aż Pani z Pzu musiała interweniować .
6
Dorota 2015-12-08 20:12
Mila zgadzam się z tym a na rybniku to upokarzała dziewczyny ,
6
Dorota 2015-12-27 23:57
chyba o to im chodzi ?
6
Dorota 2016-01-03 11:38
Poprawa nie wierze w cuda . Dziewczyny dają z siebie wszystko , a Niestety pracodawca nie :-(
8
Dorota 2016-01-07 04:03
Czekamy jak dalej będzie ;-) nowy rok czekamy na cuda he he ,
5
bebe 2016-01-09 19:56
pracuje w sklepie u Bergera i nie narzekam w każdej pracy są zgrzyty chyba że dziewczyny są kofliktowe he he
4
Dorota 2016-01-19 14:50
prezentacja swoją drogą . A pracowników i tak się nie szanuje .
6
bebe 2016-01-19 19:02
oj pani DOROTO musiała pani chyba podpaść szefom skoro pani tak wylewnie się wypowiada na ich temat
2
Dorota 2016-01-20 15:37
Bebe niestety nie podpadłam , rozumiem gdybym coś źle zrobiła ale zawsze byłam im oddana na każde skinienie paluszka i tak sie odpłacili z resztą nie tylko mi ale ja mam odwage napisac na forum . Szkoda mi tych dziewczyn co zostały pozwalniane . Pal licho ze mną nie ta praca to jest inna :) a opinie wystawiane są po to tylko by dla innych było przestrogą lub informacją o danym zakładzie :)
5
lejdi 2016-02-01 20:03
oj dziewczyny uciekajcie jak najszypciej nie polecam pracy u bergera pracowalam tam boże mobbing i jeszcze raz mobbing masakra i wiem że jest coraz gorzej dziewczyny harują za marne grosze i co by niezrobily to zawsze jest żle
10
Ryga 2016-02-12 21:46
Prawda jest taka, że jak jesteś w porządku i robisz co do ciebie należy, to jest też i nagroda. Znam takie co robiły przekręty i wyleciały. To nic dziwnego.
Dla mnie jest ok a pracuje już 3 lata.
5
adelajda 2016-02-14 17:43
łał ja też pracuje dość długo ale nagród to ja jeszcze niewidziałam to co trzeba robić żeby ją dostać
5
Ryga 2016-02-15 16:37
Nie narzekajcie bo przedtem pracowalam tez w sklepie w innej firmie i wyplaty za dwa miesiace nie widzialam do dzisiaj. Tutaj wyplata jest zawsze na czas.
4
Anna 2016-02-21 19:33
Wypłata wypłatą a gdzie szacunek pracodawcy do pracownika . niestety mus pracować bo sa zobowiązania :-(
6
zadowolonyklient 2016-02-23 21:33
Weźcie se po dobrym wuszcie ze sklepu i po godce. smacznego. ps. francki od bergera - the best.
5
gallusanonimus 2016-02-25 19:28
Miłe zmiany w firmie :-)
3
Dorota 2016-02-25 20:14
ciekawe jakie ?
1
bebe 2016-02-26 19:47
no tez jestem ciekawa narazie nic się u mnie nie zmieniło
2
Dorota 2016-03-10 20:07
To norma albo umowa zlecenie lub 3/4 etatu . Nalepiej śmiech w Tesco Rybnik super zapłata śmiać się czy płakać .
4
oli 2016-06-15 20:12
pyszne wyroby...mniam
6
kudlaczek 2016-09-24 10:27
mam pytanie zamierzam podjąć prace w w zakladach miesnych berger ale na umowe zlecenie w tesco w gliwicach jak jest z jakoscia asortymentow i jak wiecie moze jaka jest stawka na zleceniu u nich z gory bede wdzieczna
wu 2016-09-24 10:28
a to w ogóle jest możliwość zdobycia umowy o pracę?
4
Kaufland 2016-11-02 21:48
Mycie wędlin z rana i sprzedawanie odmrożonych mięs . Robienie rolad ze scinkow . ogólnie syf . Ludzie by zatrzymać pracę li [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mena . Brawo godności nie macie !!!!!!!!!!
8
boa 2016-11-13 19:28
o widze że mści się była pracownica która zalazła za skórę i kto tu ma godność żenada
8
Best 2017-01-30 21:51
Ja pracuje już kilka lat. Jestem bardzo zadowolona i polecam pracę u Bergera .
4
XIX 2017-02-20 00:24
Ja się cieszę że już tam nie pracuje zwolnilam się mam przynajmniej spokój i nie muszę zapieprzac po 10 godzin i babrac się w tych smierdzielstwach o wszystko trzeba było się prosić a firma tylko kasa kasa i utargi ile byś nie uhandlowala ciągle mało i mało a towaru dowalali jak na wojnę szkoda czasu i nerwów firma beznadziejna bez możliwości rozwoju ciągle stoisz w miejscu
4
Koza 2017-04-26 15:17
Hehe jak dla mnie firma funkcjonuje nie wiem na jakich warunkach... maja jakies nowe zadady nie zgodne z kodeksem pracy!!! Pracujac 3 tygodnie bez umowy i nawet nikt sie nie raczy jej dac brak ubezpieczenia itp. Praca jak sie dziewczyna podoba tak musisz isc do pracy.. wedliny bleee ... jak dla mnie szkoda słów.
2
Tola 2017-05-14 22:52
Praca nie jest zła bywają gorsze zakłady jak się robi swoje to ma się spokój a o jakości sprzedawanego wyrobu to my sprzedawczynie decydujemy o wszystkim informujemy zakład . Pozdrawiam ekipę kaufland Rybnik .
2
ola 2017-06-19 18:57
Jestem klientki sklepu Berger w Rudzie Slaskiej na Kauflandzie jestem bardzo zadowolona z obsługi panie są bardzo miłe i towar zawsze kupuję świeży nigdy mnie nie zawiódł. Jedynie uwagę mam do maszynki do mielenia mięsa albo jej w ogóle niema albo mają jakieś tandety że nawet szynki nie można przemielić. Ludzie żeby taka firma nie mogła zainwestować w porządną maszynkę wstyd.
były pracownik! 2017-07-11 17:36
Witam pracowałam w sklepie Berger Racibórz! bardzo długo..i musze powiedzieć że byliśmy Bardzo zgranym zespołem w pracy miedzy sprzedawczyniami,niestety i to sie Szefowej nie podobało..robiłyśmy Bardzo dużo aby sprzedac towar..i towar sie sprzedawał ..jezeli towar był nie dobry robiłyśmy zwroty na Firmę wiec z tym problemu nie było..Pracodawca??Brak słów by opisywać taką osobę!!! Tak samo ci wszyscy Menagerowie!Totalny Śmiech ludzie bez umiejętności zajmowania sie tym czym powinni..Brak Szacunku dla ludzi starszych!!Mimo Dużych obrotów wynagrodzenie (Śmiech!) Obiecują Obiecują a pajaców z innych robią!a w Zime kobiety na innych sklepach musiały przynosic swoje grzejniki bo by zamarzły na niektórych sklepach juz nie wspomne o środkach które czasami musiały za swoje kupić! Nie żałuje ani dnia że odeszłam z tej Firmy..Żal mi tylko tych osób z którymi tak Świetnie sie pracowało...Ale jak to mówią (Karma Wraca..)więc poczekamy..
4
Alunia 12 2017-07-13 13:20
Zgadzam sie z poprzednia opinia w 100procentach. Nic dodac nic ujac. Wyzysk ludzi nie zna granic a jest w tej firmie coraz gorzej!!!! Praca za marne grosze harowa i tylko ile utargu utargu. Placa marna!!!przestrzegam przed praca- firma Berger.
3
Julita 2017-07-20 18:17
@Alunia 12 - mogłabyś podzielić się swoimi doświadczeniami z użytkownikami forum? Wszelkie informacje mogą okazać się bardzo przydatne dla osób, które zainteresowane są ofertami pracy, np. w Rydułtowach czy innych oddziałach Zakładów mięsnych Berger.
3
Klient Kaufland Ruda Śl. 2017-09-20 16:42
Opinia klienta
Szynki powyżej 4 zł/ 100g jeszcze rok temu dało się jeść było czuć, że jest to prawdziwa szynka , a teraz mają tyle soli, że niestety jeść się tego nie da. Poniżej tej kwoty lepiej nie sprawdzać bo to jedynie wyroby szynkopodobne.
Julita 2017-09-21 11:48
Dziękujemy za opinię na temat jakości oferowanych wyrobów, jednak docelowo forum służy do dzielenia się informacjami na temat pracy w danej firmie. Zadowolenie klientów jest ważnym czynnikiem, jednak nie jest tematem tego wątku.
Zostaw swoją opinię o Zakłady mięsne Berger, Janeta,Pomoc domowa - Rydułtowy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady mięsne Berger, Janeta,Pomoc domowa