brak logo

Solarpol Polskie Centrum Energii Odnawialnej

Sułkowice

Opinie o Solarpol Polskie Centrum Energii Odnawialnej

wrona 2010-09-01 13:03:24
wybieram się na rozmowę za niedługo do tej Firmy, doradź coś, jakie zarobki ? ile mam sobie powiedzieć na asystenta projektanta ? jaka atmosfera ? warunki pracy ? itd. i jak z umową ?
2
kiki 2010-09-01 15:46:29
a moge zapytac kiedy wyslales, wyslalas CV, bo ja sie wlasnie zastanawiam nad wysłaniem CV do nich...pozdrawiam
kiki 2010-09-02 16:11:33
czyli ogolnie praca fajna, tak?? a gdzie macie swoje biuro??
2
kiki 2010-09-03 20:05:04
dziękuję Ci:)ciesze się , ze tak dużo mi pomogłeś, postaram się poszukać czegoś innego ,a mam nadzieje, ze mi się uda coś znaleźć:) pozdrawiam:))
2
Bylapracownica 2010-10-15 21:12:59
Jesli nie musicie nie pchajcie sie tam. (usunięte przez administratora)Ale dlugo tak nie pociagnie przy takiej rotacji jaka ma,chyba ,ze mu klapki zoczu spadna !
anonim 2010-11-04 12:42:19
Wszystko co jest napisane poniżej jest prawdą.(usunięte przez administratora) Naprawdę trzeba być zdesperowanym by tam pójść do pracy!
Bear Grylls 2010-11-05 09:48:28
Zachęcony opiniami o firmie postanowiłem w niedługim czasie się tam zatrudnić. Praca tam będzie dla mnie prawdziwym wyzwaniem (kupiłem już kalesony a i oprogramowanie już się ściąga). Efekty mojej wyprawy już niedługo na Discovery Channel. Pozdrawiam wszystkich miłośników Survivalu.
Z kamerą wśród zwierząt 2010-11-07 12:34:06
HeHe dobre, napisz kiedy w telewizji będzie wyemitowany ten odcinek. Proponuję też odcinek z wyprawy na tereny Suchej Beskidzkiej opowiadający o montażu kolektorów na podstawie tych jakże cudnych i fachowych projektów. Pozdrawiam ekipę od Suchej ;).
aktualny 2010-11-07 21:36:30
Niestety wszytko co napisaliście jest prawdą,
Mam tylko nadzieję że administrator portalu nie ulegnie i nie będzie usuwał tych komentarzy które są pomocne przy rekrutacji nowych osób.
Przestrzegam wszystkich młodych ludzi nie pchajcie się do tej pracy.
Pozdrawiam.
Siła 2012-02-22 13:13:35
Byłem zaproszony na rozmowę o pracę, kilka razy przesuwana termin w czasie, nie wiadomo na jakie stanowisko i jakich umiejętności szukają i do czego właściwie.Czyli nawet w krytycznej sytuacji niema po co sie tam pchać??? Dajcie znać, bo nie wiem?
... 2013-04-17 19:04:41
Witaj Hihot - oj pamiętam, pamiętam te czasy:) I opowieści o oskarżeniach w sprawie zaginionej drabiny też:) I wiele innych... Ludzie rzeczywiście byli świetni:) Pozdrawiam serdecznie:) A nowym nie radzę...
1
nohal 2013-07-31 14:31:13
Wodę można już zagotować poza wyznaczonymi godzinami- oczywiście w granicach rozsądku (nie za często). Cała reszta się nie zmieniła. Odradzam- szkoda czasu i przede wszystkim nerwów!!!
ama 2014-03-28 13:42:22
kolega - kpisz czy o drogę pytasz? Dobre miejsce? Chyba tylko do tego, żeby nabawić się nerwicy i siwych włosów.
1
doody 2015-01-15 03:03:40
Hej, a gdzie Solarpol Polskie Centrum Energii Odnawialnej właściwie poszukuje kandydatów do pracy, czy tutaj na goworku zamieszczają swoje ogłoszenia pracy? Pytam, bo nie mogę nic aktualnego znaleźć, ale może robię coś nie tak. Napiszcie jeśli możecie na jaką kwotę w ogóle można tutaj liczyć, jeśli chodzi o pensje.
KUPUJCIE POLSKIE PRODUKTY 2015-02-07 14:58:53
Cześć,
W Solarpolu to była moja pierwsza praca u Pana (usunięte przez administratora), dał mi szansę zatrudnienia (usunięte przez administratora)na początek, ale w ogóle był wtedy problem z pracą i trzeba było mieć jakieś doświadczenie w CV. Dobra firma na pierwszą pracę, a jak już poznacie o co chodzi w projektowaniu to szukać czegoś bardziej ambitnego, bo tam się trzeba wszystkiego było samemu uczyć, nie mieli wtedy osoby z uprawnieniami na stałe i źródłem informacji był głównie internet.
Bardzo fajna ekipa, szkoda że teraz się rozpadła. Można było tam poznać bardzo dużo miłych osób bo rotacja była ogromna. Pozdrawiam wszystkich z dawnego biura przy ul Wybickiego w Myślenicach.
2
KUPUJCIE POLSKIE PRODUKTY 2015-03-25 13:00:06
do piotrek - Pracowałem jak asystent projektanta instalacji sanitarnych, miałem umowę o pracę i na umowie najniższa krajową, reszta pod stołem. Co miesiąc dostałem max 2500 z premiami min. 1800, kokosów nie było, ale to była moja pierwsza praca jak pisałem. Dodam też, że to było jakieś 5,6 lat temu.
3
ala 2015-04-30 17:39:34
zastanawiam się czy wybrać się tam na rozmowę? dostałam dziś zaproszenie i nie wiem czy warto :/
pomożecie?
KUPUJCIE POLSKIE PRODUKTY 2015-05-13 13:06:17
Kiedyś te projekty były robione za niezłe pieniądze teraz jest większość zaprojektuj i wybuduj, więc projekt jest w ramach prac wykonawczych i zazwyczaj wykonywany po kosztach.
1
wojciech 2016-01-28 15:42:12
Ja pracowałem w tej firmie i muszę przyznać że praca nie była łatwa. Tematy obsługiwane bardzo duże. Szpitale, Szkoły Baseny. Praktycznie wszystkie instalacje. Nie zgodzę się że firma nie ma fachowców, - bo inaczej jakby mogła projektować. Dla mnie było to pozytywne doświadczenie zwłaszcza na początku drogi zawodowej. Liźnięcie prawdziwego projektowania. Dzisiaj pracuję już w innej firmie i też nie jest lekko. Jak się komuś nie chce to zawsze będzie narzekał. Jedno jest pewne - zawsze wypłacony.
1
qaz 2016-07-20 16:27:24
Cześć.
Chciałbym zapytać jakie macie najnowsze opinie o firmie, ponieważ zaprosili mnie na rozmowę kwalifikacyjną jako pomocnik projektanta.
golon 2016-07-29 15:03:33
Hej, a jaka teraz panuje atmosfera w firmie? Dzięki
Nna 2016-11-23 14:15:19
Hej:) czy obecnie pracujesz w firmie solarpol ? Jak wyglada atmosfera pracy ? Warto zaryzykować i się zatrudnić ?
A 2016-11-23 14:16:00
Hej:) czy obecnie pracujesz w firmie solarpol ? Jak wyglada atmosfera pracy ? Warto zaryzykować i się zatrudnić ?
Zostaw swoją opinię o Solarpol Polskie Centrum Energii Odnawialnej - Sułkowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solarpol Polskie Centrum Energii Odnawialnej