brak logo

multifarb

Rzeszów

Opinie o multifarb

KT 2010-09-23 22:03:54
Multifarb -wielkie nieporozumienie. Szczucie pracownika na pracownika to standard. (usunięte przez administratora).My młodzi stażem nic nie mozemy.No cóż jak słyszałem do czasów świetności pod wodzą Prezesa (usunięte przez administratora) już nie wrócimy. Nie ten poziom
6
ROTA 2010-10-19 15:21:19
Każdy możre mieć swoją opinię. Ale człowiek odważny potrafi swoją opinię powiedzieć głośno i pod nią się podpisać. Jak widać do odważnych to ty nie należysz. Pewnie i taki sam z ciebie pracownik. Zastanów się nad zmianą pracy. Też jestem stażem młodym pracownikiem i mam inne spostrzeżenia.
2
Posejdon 2010-10-19 16:08:44
Opinia tendencyjna i niewiele wnosząca. Tacy pracownicy jak Ty to rzeczywiście nieporozumienie ale widzę, że trafiłeś w sedno z portalem na którym być może znajdziesz pracę odpowiednią dla siebie. Może obecna Firma to rzeczywiście za wysoki poziom dla Ciebie?.Przemyśl to.
Powodzenia w szukaniu nowej pracy na odpowiednim dla Ciebie poziomie.
Raz dwa trzy 2012-03-16 21:04:55
Multifarb to solidna, dobrze zarządzana firma z nastawieniem do klienta. Nie ma presji na wynik jak inne (np. leroy merlin, majster(rcmb) ). Solidna i rzetelna firma której warto zaufać. POLECAMY!
buntaro 2016-06-22 06:44:26
multifarb zmienia się in minus. Powoli robi się takiego coś jak w Majstrach czyli ściganie pracownika, dręczenie itd. Doprowadzą do tego że zakład w którym pracowało się z chęcią zmienią w folwark. Powoli zaczyna to być widoczne a szkoda.
Człowiek schodzi na dalszy plan
12
A. 2016-11-23 19:38:04
To moje najgorsze miejsce pracy z dotychczasowych... Niestety nie wiedziałem idąc do tej firmy, że liczy się tu tylko rodzina (która zajmuje oczywiście wysokie stanowiska i nic nie musi robić). Dodatkowo firmą zarządza w chwili obecnej córka prezesa, która nie ma kompletnie pojęcia o tym co się w niej dzieje. W "pracy" jest może ze 3 godziny dziennie, nie zna nawet produktów, nie mówiąc o kontrahentach, a najgorsze jest to, że jest tak głupiutka, że pozwala okradać firmę swoim pupilkom... Jej największa koleżanka, która nią manipuluje, nosi spódniczki ledwo zakrywające cokolwiek i wdaje się co chwilę w nowy romans firmowy. Na jej strój nieodpowiedni strój zwracają uwagę nawet zwykli klienci, którzy przychodzą do sklepu, a ona pojawi się w pobliżu. Nie liczy się tu w ogóle jak ktoś pracuje - najważniejsze jest komu się podlizuje i z kim trzyma. Do tego kadrowa wtrąca nos we wszystko, otwarcie plotkuje na temat prywatnych spraw pracowników, które powinna zachować w tajemnicy. Nie mówiąc już o tym, że nosi piersi dosłownie na wierzchu, co w jej wieku jest po prostu niesmaczne.
Generalnie panuje tu jeszcze komunizm, a wspierane jest donosicielstwo i zgadzam się z wcześniejszą opinią o szczuciu pracownika na pracownika. Kto nie pracował w tej firmie nigdy nie zrozumie o co chodzi, bo czegoś takiego jak tu, tak okropnej atmosfery nie widziałem jeszcze nigdzie. Na szczęście już niedługo pożegnam się z tą firmą, która okazała się porażką pod każdym względem, także finansowym.
9
kk 2016-12-28 19:34:37
Fakt w tej firmie panuje PRL. Prezes, czlowiek starszy to mozna jeszcze zrozumiec ze stworzyl warunki do pracy dla donosicieli, chce wszystko wiedziec i zmienia zdanie w zaleznosci od tego kto akurat jest w laskach. I z ta rodzina to prawda, nie wiadomo do kogo sie odezwac bo kazdy praktycznie jest powiazany z prezesem. Najgorsze jednak ze nie szanuje sie tu wieloletnich pracownikow i z ludzmi postepuje sie gorzej jak ze smieciami. Bylem swiadkiem wielu sytuacji gdzie osoba dobrze pracujaca dla firmy przez wiele lat nagle jest degradowana, przenoszona z pokoju do pokoju, czy zwalniana bo ktos tam cos powiedzial. Atmosfera terroru, podejrzliwosci, weszenie, spiskowanie to tu norma. I dziwne bo corka prezesa, mloda dziewczyna, a tak bardzo upodobala sobie psychiczne wrecz znecanie sie nad ludzmi. Jak tam ktos wczesniej napisal szczuje sie jednego na drugiego, zastrasza, grozi sie zwolnieniem, szuka tak zwanych hakow... Nie warto dla tej firmy tracic nerwow, o nowoczesnym zarzadzaniu ludzmi nie wiedza nic.
8
Marc 2016-12-29 09:11:29
Znam tę firmę bardzo dobrze i pracujących w niej ludzi, bo od lat z nimi współpracuję bardzo ściśle. Niestety muszę potwierdzić, pod nowymi rządami pani prezesowej firma zmienia się na minus i to bardzo. Zawsze panowały tam dziwne reguły: dużo rodziny na wysokich stanowiskach, plotkowanie, oskarżanie ludzi o byle co, ale teraz ta cała sytuacja osiągnęła chyba już swoje apogeum. Atmosfera jest tak ciężka, że nawet dla mnie, osoby z zewnątrz mocno zauważalna. Widać, że ludzie z niechęcią przychodzą do pacy, skarżą się, że rację bytu mają tylko pupilki szefowej. Osoby niezbyt kompetentne, ale na tyle cwane, żeby nią manipulować i osiągać swoje cele. Oni robią finansowe przekręty....a ona tego nie widzi...No cóż. Młoda jest i niedoświadczona. Zorientuje się pewnie jak firma podupadnie, jeśli już to nie nastąpiło. I na dodatek to starodawne podejście do biznesu. Ciężko się z nimi pracuje, bo nie widzą jak zmienia się rynek i rosnąca im ciągle konkurencja, która za tymi zmianami nadąża. Nie polecam tej firmy nikomu. Nawet we współpracy jest beton...
6
MF 2017-01-20 12:50:56
W dobie internetu oczernić można każdego, wrzucając nieprawdziwe informacje. Tak fajnej firmy i załogi z doświadczeniem oraz w tych trudnych czasach z zupełnie fajnymi relacjami i atmosferą to w Rzeszowie nie znajdziecie. Informacje podane powyżej działają na zasadzie głuchego telefonu, ktoś coś powiedział, ktoś coś dodał, ktoś przeinaczył ....... a rzeczywistość wygląda całkiem inaczej. Powyższe wpisy wyglądają na zmowę ponieważ w 99 % zawierają nieprawdę. Żadna rodzina szefa prócz córki, która przejmuje firmę tu nie pracuje i nigdy nie pracowała. I to, że wdraża się w firmę (duża firma i trudna działka) nie oznacza, że jest niekompetentna, a jak ktoś zna Panią Prezes to wie, że z jej charakterem nie jest w stanie znęcać się psychicznie nad ludźmi - to po prostu jest śmieszny i żałosny zarzut.
Firma nasza bardzo dobrze zna otoczenie biznesowe i wychodzi na przeciw zmieniającym się warunkom, stara się elastycznie podchodzić do współpracy z każdym kontrahentem a jak ktoś chce wiedzieć w jakiej kondycji finansowej jest firma, proszę sobie zasięgnąć informacji w KRS i nie pisać takich bzdur. Firma ma się dobrze i długo tak będzie.
Poniżej krytyki są kłamstwa rzucane na osoby zatrudnione w firmie i świadczą o zakompleksieniu i chamstwie osoby piszącej. Jeżeli faktycznie jesteś pracownikiem firmy i od nas odchodzisz, to możemy się tylko z tego cieszyć, bo żadna firma nie chciałaby mieć w swoich szeregach takiego zakłamanego pracownika.
10
nata 2017-01-21 10:09:16
Tyle powiem - tragedia. Bardzo slabo placa, atmosfera do bani, trzeba uwazac na ludzi bo albo rodzina albo znajomi prezesa, o rozwoju osobistym mozna zapomniec bo szkoda kasy na szkolenia dla pracownikow a awans mozna dostac tylko jak sie komus podlizesz. Jest zle.
5
B. 2017-01-22 12:20:21
Przeczytałam twoją opinię o firmie w której pracujesz i nie doczytałam się niczego konstruktywnego, same nieistotne dla mnie jako potencjalnego pracownika plotki o twojej szefowej, kadrowej i innych koleżankach, to bardzo źle świadczy o tobie jako pracowniku tej firmy, że o jej właścicielce mówisz, że jest głupia . I wychodzi na to, że największym plotkarzem jesteś ty. Chyba zbyt długo pracujesz w tej firmie i nie wiesz jakie są trudne międzyludzkie stosunki w innych firmach na rynku. Myślę, że jesteś kobietą a nie mężczyzną. A na ich miejscu nie zatrudniała bym cię ani przez chwilę dłużej.
4
Grz. 2017-01-23 10:17:29
Taaa... firma słaba i mocno zacofana. Jak ci zapłacą 2100 lub 2200 na rękę na stanowiskach biurowych (bo w sklepie jeszcze gorzej) to uważają, że złapałeś Pana Boga za nogi. Podwyżki? Zapomnij - tyle ile wynegocjujesz przy przyjęciu do pracy będziesz zarabiać do jej końca... To nic, że rynek się zmienia. Ale za to rodzina i znajomi na wysokich stanowiskach wiedzą jak przydzielać sobie premie za byle co. Wystarczy wcisnąć prezesowi, że się zrobiło wielki projekt... Chorobowe? Ktoś ma kaprys zrobić spotkanie - załóż kołnierz ortopedyczny i dasz radę! Pracujesz dla firmy kilka lat i masz ugruntowaną pozycję? Tak ci się tylko wydaje! Jak trzeba będzie zrobić miejsce dla znajomych to ci zmienią stanowisko i wywalą do kolejnego pokoju jak stary mebel. Ale nie martw się! Dostaniesz farby i będziesz sobie mógł to nowe lokum wymalować w dowolnym kolorze... Kto trzęsie firmą? Sprytna Asia i informatyczka zza oceanu - obie wiedzą jak na boku dorobić do pensyjki... Prezes jest starszy to się nie zorientuje... Wycieczki firmowe w nagrodę? Dostają tylko lizusy, które potrzebują się pobawić bez zobowiązań... Pani wiceprezes? Dziewczynka w pomiętych kitlach próbująca ukryć pod nimi swoją anoreksję i brak wiedzy... Coś się wokół ciebie dzieje w firmie? Uciekaj na chorobowe - inaczej od razu dostaniesz wypowiedzenie. Stara taktyka wielu pracowników. Nie jesteś niepełnosprawny? Lepiej załatw sobie orzeczenie -bo inaczej jesteś kosztem dla firmy. Dostałeś auto firmowe? Dzisiaj dostałeś, jutro ci zabiorą, a pojutrze sprawdzą twoją trasę w google maps na opcji najkrótsza trasa i rozliczą cię co do kilometra. Kadrowa? Wszyscy wiedzą, że ma dziecko z księdzem, ale w firmie cicho sza... Powiązana firma podupada? Ale przecież premie trzeba górze rozdzielić. Połączmy firmy i wykażmy ogólny zysk - kasa do podziału dla góry będzie. A prezesowi wciśnie się kit i będzie ok. Bo pani wiceprezes i tak się nie zorientuje jakie są prawdziwe zamiary... Nie polecam. Nie polecam i jeszcze raz nie polecam.
8
Ddn. 2017-01-23 18:09:29
Ha ha ha:) Ale się ludziom z Multifarbu buzie otworzyły. Musiało to kiedyś nastąpić. Ale najfajniej się obserwuje te wpisy, że to niby zadowoleni pracownicy piszą:) Jak ktoś pisze Pani Prezes i oba wyrazy musi pisać z dużej litery to świadczy to tylko o jednym i dużo zdradza na temat relacji w firmie - albo tak się boi, albo tak się podlizuje:) Nie mówiąc już o pogróżkach typu - "na ich miejscu nie zatrudniałabym Cię ani chwili dłużej" - w Multifarbie to normalne. Straszenie zwolnieniami tak weszło tam górze w krew, że nawet na forum, gdzie próbują bronić honoru firmy nie potrafią się powstrzymać. No cóż, tyle napiszę - wyszło wprost przeciwnie i zdemaskowaliście rządzące w firmie mechanizmy. Powodzenia w dalszym nieudolnym maskowaniu prawdy:) Mam spory ubaw:)
5
Zostaw swoją opinię o multifarb - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie multifarb