brak logo

Treko Laser Sp

Skawina

Opinie o Treko Laser Sp

anonim 2009-03-16 12:39:35
Słowa kojarzące się z Treko Laser Sp (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Treko Laser Sp:
Najbardziej nie podobało mi się w Treko Laser Sp: eyieie
anonim 2009-03-30 18:21:24
pracodawca wporządku, firma rozwojowa, szacunek do pracownika, firma z zasadami, polecam>>>>
gall 2009-08-23 11:33:22
firma jest w porządku, najbardziej podoba mi się tam szacunek do ludzi
Xenna 2009-10-16 10:56:23
A mnie się nie podobało. Synek szefa to książkowy przykład synalka szefa czyli buraka. Niby firma dobra dla pracownika, opłaca np kurs na operatora wózka widłowego ale papiery już trzyma pod kluczem aby taki wózkowy nie zwiał z tego obozu pracy. Generalnie jeśli jesteś pozbawiony ambicji to startuj tam śmiało.
laserowiec 2010-03-25 19:39:08
O przepraszam ale ludzi sie w tej firmie na pewno nie szanuje - wyjatkiem są pupilki zarządu i rodzina ... a rozwoj firmy to nic innego jak srodki unijne i wewnetrzne oszczednosci w stylu papier toaletowy wydzielany w biurze , wieczny brak srodkow do mycia , "ludzie niewolnicy" pracujacy po 12-16 h dziennie , magazyn jako osobna firma w celu narobienia "kosztów" czy tez ociązanie pracownikow za wymyslone sytuację ... szkoda słów - OMIJAĆ ŁUKIEM TĄ FIRMĘ
anonim 2010-04-25 14:18:29
Treko - Laser sp. z o.o. 32-050 Skawina ul.Pilsudskiego 23 (pisze dla jasnosci) kojarzy mi sie z nieterminowym producentem , ktory nie szanuje drobnego przdsiebiorce. Detale i elemety tam produkowane sa czesto pogiete i porysowane a przede wszystkim wychodzi to bardzo drogo. Kierownictwo w tym zakladzie oszukuje zleceniodawce aby grac "na czas" i tak termin odbioru przesuwa sie o kilka dni. Na hali panuje straszny haos i balagan a elemety nie sa opisane tak jak powinny (zgodnie z ISO9001). Polecam inne firmy w Krakowie i okolicach ale zadnej nie wymienie z uwagi na bezstronnosc.
byłypracownik 2010-05-02 23:23:58
Nie zgadzam się z niektórymi poniższymi opiniami. Co prawda tzw. '(usunięte przez administratora)' jak to się tam określa z całą pewnością nie mają lekkiego życia, co jest chyba zrozumiałe i zapewne muszą zostawać po godzinach, by wykonali pracę im zleconą (a empirycznie przekonałem się, że czasu na wykonanie jest multum). Stawki są godziwe, kierownicy bardzo w porządku (powiedziałbym nawet, że kontakty z nimi były mocno kumpelskie i to bez podlizywania... szacunek zdobywa się pracą). Treko Laser jak pozostałe firmy musiała się zmierzyć z dobą kryzysu i w mojej opinii zmierzyła się wzorowo i zwycięsko. Co do jakości elementów i opóźnień - niedoskonałości najczęściej wynikały z niedbałości niektórych 'pracujących'. Jakkolwiek, pomijając te elementy widziałem zadowolenie na twarzach zleceniodawców i nie widzę powodów do krytyki tej firmy. A szanownym panom komentatorom życzę pracy na ich poziomie intelektualnym i manualnym. Pozdrawiam
anonim 2010-05-03 21:46:09
Ludzie nie są tam szanowani na pewno , brak klasy ze strony zarządu w kierunku pracowników nie tylko fizycznych również biurowych. Poniżanie przy nieraz pełnym zgromadzeniu itp. ... Duży stres, dziwne metody przesłuchiwania , monitoring oczywiście wykorzystywany w wiadomy sposób... Ogólnie ciężko... Konfidenty i (usunięte przez administratora)na pewno są lubiani heh
2
byłypracownik - 2010-05-02 23:23 odpowiedz 2010-05-10 22:30:09
Hej ty - byłypracownik - 2010-05-02 23:23 - ty to jestes jakis [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z zarządu a nie pracownik.
BW 2010-05-26 19:07:41
SPOSOB MYSLENIA "były pracownik - 2010-03-25 19:24 " SWIADCZY O OGOLNYM NIEZADOWOLENIU Z ZYCIA, DUZYCH PROBLEMACH Z PRZYSTOSOWANIEM SIE DO NORMALNYCH WARUNKOW PRACY ORAZ OCZEKIWAN PRACODAWCY (WSPOLCZUJE). PRACUJE W TREKO LASER OD KILKUNASTU LAT (JAK WIELE INNYCH OSOB) I MOGE STWIERDZIC, ZE ATMOSFERE PSUJA WLASNIE TACY LUDZIE, JAK "były pracownik - 2010-03-25 19:24 "LUB ZAPEWNE TA SAMA OSOBA "laserowiec - 2010-03-25 19:39 ". SKORO WYSTAWIASZ TAKIE NEGATYWNE OPINIE TO CZEMU ROBISZ TO ANONIMOWO, PROPONUJE ABYS SIE PRZEDSTAWIL, BO NIE JESTES WIARYGODNY.
BW
anonim 2011-11-07 18:14:20
Witam jestem byłym pracownikiem firmy Treko-Laser radze wszystkim omijać ta firme z daleka jeden drugiego sprzedaje za talerz zupy panuje tam ogromny chaos ludzie wogule niewiedzą co robić mają same pociomki szefa itd tak wiec jezeli lubisz wchodzi w dupe i lizać rów to jak najbardziej polecam wszystkim jeżeli nielubisz lizać poszukaj pracy gdzie indziej :) GWARANCJA DANIA (usunięte przez administratora) GWARANTUJE WYŻSZE STANOWISKO :)))) pozdrawiam
1
Piotr 2012-09-06 14:26:33
ja moge w twarz powiedziec ze mialem 4.50 na godzine brak umowy brak platnych nad godzin to sprawa do sadu i chetnie zloze zawadomienie do panstwowej inspekcji pracy wy juz tam robicie pare lat umowy ustawieni stoicie a laser tnie
1
szlif01 2012-10-28 23:39:29
Witam. Jestem byłym pracownikiem i autorem negatywnych komentarzy (trzech dla jasności). Po doświadczeniach z innymi pracodawcami i firmami (a było ich wielu) od odejścia z treko muszę przyznać racje (usunięte przez administratora). Teraz dopiero widzę jak dobra była to praca. Wypłata zawsze na czas , w przypadku zepsucia detali nie ponosiło się całości kosztów a co do wszystkiego szło się dogadać. Praca od samego początku w legalnej formie (umowa o dzieło lub pracę). Atmosfera jak wszędzie raz lepiej raz gorzej tylko ja miałem wygórowane oczekiwania. Pozdrawiam
były klient 2013-01-23 07:23:24
Firma Treko-laser nie była w stanie zapewnić terminowej realizacji zleceń, deklarowanej jakości i powtarzalności wyrobów oraz jednoznacznej informacji nt. daty odbioru. Klient za kilkanaście tys. zł nie był dla nich wystarczająco istotny.

Na szczęście na lokalnym rynku funkcjonują lepsze firmy (BTH, PRAGMA), wykonujące usługi w dużo niższej cenie, polecam sprawdzić.
1
gall anonim 2013-06-16 08:55:39
nikt sie nie nabierze oni sami sobie dobre opinie daja ,prawda jest tak ze ewentualnie jak cie potrzebuja jak spawacz itp. to ci zrobia kurs dodatkowy a zwykly pracownik nie dostalem umowy szkolenia bhp a ten majster z krzywym nosem to ladnie chory typ kazal mi zostawac po godzinach ale nikt ich nie zaplacil.
2
gall 2013-06-16 09:16:58
jestescie zlodziejami nie placicie nad godzin jak to nazwac
1
pracownik 2013-07-16 17:22:27
racje maja starym pracowika jest dobrze nowi musza niezle nacierpiec sie brak szkolen php godziny sam piszesz puzniej pacza podejzliwie czy prawde piszesz ci co tam od lat pracuja ustawili sie a firma ma duzo zlecen wienc nowych przyjmuje jak bydlo bez ubran roboczych ,rekawiczki z laska moze dostaniesz
gall anonim 2013-07-16 17:32:55
teraz wiem co to nie uczciwy pracodawca dopiero w waszej firmie poznalem co to niszczyc czlowieka i uchodzi wam to ,ale ciekawe skoro tak bronia sie starzy pracownicy to czemu nowych nie umiecie szanowac zatrudnijcie php-owc wprowadcie system dozoru godzin nie stracicie wszystko czarno na bialym a tak pol skawiny juz u was robilo i ci z nich niektorzy beda kiedys kierownikami w innych firmach i omijac was beda
3
850 zl 2013-07-16 17:48:56
dziekuje za takie wynagrodzenie na cukierkach w carrefour uczniowie lepiej zarabiaja i z nadgodzinami ciekawe ile bez nadgodzin bym zarobil 600 zl i na co mi to na oplaty nie starczy ,praca duzo placa znikoma

bedziecie zawsze szukali ludzi
1
praktykant 2013-07-16 17:53:45
proponuje praktykantow zatrudnic im mozecie da 150 zl i chinczykow zatrudniajcie w polsce zycie nie jest tanie a jesli o tym nie wiecie to znaczy ze jestescie odrealnieni od rzczywistosci jak sie ma za dlogo pieniadze to wydaje wam sie ze tak wszycy maja jedyna dobra rzecz jaka od was dostalem to nauczka na cale zycie .
racja 2013-07-16 18:05:25
190 godzin nie caly tysiac
firma bez zasad 2013-07-16 18:14:27
jedyna zasada to pogodzini i brud smrod porazka totalna ciekawe czy ci ludzie to synowie tej ziemi katolickie i sumienia ich sa pewnie nie skalane a wpisami tymi czuja sie pokzywdzeni bo naprawde czuje ze tak jest i ciekawe czemu tak w polsce jest skoro tylu taki pracodawcow niszczacych zdrowie pracownika
2
irek 2013-09-20 15:34:39
Ja pracowałem chwile nie zrobili mi badań niczego , kazali gwintować

byle jak byle szybko zeby juz oddac klijentowi nie zwarzajac czy prosto

czy jak byle by pozbyć sie zlecenia w tym przynajmniej przypadku nie

nie wiem jak jest z resztą.
1
matołek 2014-05-09 08:53:29
byli pracownicy to jaką firmę polecacie ?
mateusz85 2014-05-10 10:03:36
Witam,
Mam kilka pytań dotyczących pracy w dziale kontroli jakości : jakie są zarobki, czy praca jest na III zmiany no i jeszcze jedno, czy kierownik działu jest ok i czy pracownicy tego działu to w porządku ludzie ? Złożyłem tam swoje CV i czekam na odpowiedź ale chciałbym usłyszeć wasze ewentualne porady i informacje na temat pracy w tym Zakładzie. Pozdrawiam
3
byly pracownik 2014-09-03 20:25:00
Firma stara sie stwarzać pozory dobrze zorganizowanej, dbajacej o jakość wyrobów i prawa pracowników. Szczyci sie tytułami przedsiębiorstwa fair play czy liderów rankingu gazele biznesu. Niestety to tylko element cynicznej strategii mającej na celu zdobycie intratnych zleceń i naiwnych pracowników. Praktyka w treko laser pokazała, że dla prezesa i jego dzieci licza sie tylko pieniądze a każdy problem jest rozwiazywany tak, by znaleźć winnych i obciążyć wszystkich zaangażowanych - wg zasad odpowiedzialności zbiorowej. Mimo błędów w organizacji i zarządzaniu to pracownicy są karani za to, że słusznie niezadowoleni klienci odchodzą do tańszej i bardziej rzetelnej konkurencji (bth, pragma, lauda). Tym, którzy mają wybór - odradzam pracę w treko laser, tym którzy wyboru nie mają - życzę powodzenia w poszukiwaniach i dążeniu do normalności.
4
nie polecam 2014-09-11 07:10:51
Kilka lat bez podwyżek, właściciele robią wszystko, żeby obiecaną premię zmniejszyć albo odebrać. Ciągłe tłumaczenie kryzysem i koniecznością cięcia kosztów. Nie polecam tej firmy.
4
nie polecam 2014-09-12 11:24:36
zgadzam się z przedmówcami w/w szok co to za fifma
2
pl 2014-09-30 15:34:53
Brak szacunku dla człowieka, nerwowa atmosfera, donosy, przesłuchania, manipulacje. Nawet tutaj próbują ingerować, czego przykładem jest poprzedni wpis "seweryna" - który pracownik wpisałby taką opinię o firmie?
2
suwak 2016-05-13 16:54:00
Popatrz w lokalnych ogłoszeniach, bo na stronie nie mają zakładki z karierą
Zostaw swoją opinię o Treko Laser Sp - Skawina
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Treko Laser Sp