logo Tromed - zaopatrzenie medyczne

Tromed - zaopatrzenie medyczne

Łódź

Opinie o Tromed - zaopatrzenie medyczne

byli pracownicy 2016-02-03 10:06
trzymajcie się bardzo daleko od tej firmy... a jak będziecie chcieli spróbować, to szybko przypomnicie sobie nasze słowa...
33
kkkk 2016-02-05 23:26
Hmmm nie polecam dla osób słabych psychicznie... Podjęcie w tej firmie pracy to strata czasu. Nie da się długo pracować w tworzonej przez szefostwo atmosferze. Ciągłe intrygi, oskarżenia, podejrzenia, krzyki z byle powodu, zmienne nastroje, wieczne niezadowolenie i ogólna nienawiść do pracowników sprawiają, że człowiek wypala się w przeciągu 3-6 miesięcy. Rozstanie się z firmą też nie należy do najprostszych... Oczywiście początki wyglądają obiecująco, a później "CYRK NA KÓŁKACH" - delikatnie mówiąc :)
26
pracownik 2016-02-07 12:27
Dużo obiecują na początku współpracy co później nie ma żadnego odzwierciedlenia. Współpraca z właścicielką dla osób o stalowych nerwach. Ciągłe narzekanie, pretensje, straszenie karami finansowymi, szkolenia odbywające się w tej firmie też absurd - dodatkowa praca w weekend ponad normę pracy bez rekompensaty finasowej. Nie polecam pracy ani w łodzi ani w filii w Poddębicach. ( usunięte przez administratora )
22
mmmm 2016-02-07 17:03
ja również nie polecam, podzielam opinie poprzedników w 100%, fatalna atmosfera, pracownik dostaje za dużo obowiązków, co kończy się nieustannymi pretensjami i ciągłymi awanturami, polityka firmy polega na oszczędnościach kadrowych, kosztem olbrzymiej ilości pracy bez odzwierciedlenia w wynagrodzeniu. Trudny charakter właścicielki utrudnia zachowanie normalnych relacji.
22
aaa 2016-02-11 09:23
a zapomnieliście dodać o wspaniałych wypłatach.... zapomnijcie o kwotach, które są podane w ogłoszeniu......
17
aaaa 2016-10-20 20:50
praca trudna, dająca osobistą satysfakcję tym, którzy mają w sobie pokłady empatii i zrozumienia otoczenia, zjawisk w nim występujących. praca dla osób z ponadprzeciętnym poziomem rozwoju osobistego.
1
yyyyyy 2017-09-18 00:17
Radzę omijać to miejsce pracy. Długa rozmowa kwalifikacyjna, przedstawienie firmy w samych superlatywach, obietnice szkoleń, wysokich zarobków itp.
Kiedy zacznie się pracę, wszystko wygląda zupełnie inaczej.
Atmosfera bardzo nieprzyjemna, ciągłe żądania, straszenia i krytykowanie pracownik to codzienność.
Życie osobiste najlepiej żeby nie istniało . Ciągłe dodatkowe obowiązki, weekendowe spotkania/prace, odmowa kończy się wielką frustracją i krytyką.
Nie wiem czy jest osoba, która potrafiłaby sprostać wymaganiom szefostwa, z przerośniętym ego.

666 2017-09-18 00:34
Ta firma to żenada!!!!! Nikt normalny tam nie wytrzyma. Szefowa wykończy każdego!!! A jej pseudo ,,przydupas,, to pantofel. Nic dodać nic ująć. Porażka!!!!!!
Zostaw swoją opinię o Tromed - zaopatrzenie medyczne - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tromed - zaopatrzenie medyczne