Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pekabex S.A.

Pracowałeś w firmie Pekabex S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
r2d2 - 2013-12-16 22:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
wszystkie bzdury tutaj pisane są śmieszne.jeśli chcecie raj dobrze mieć polecam izomont- rinteln.tam zobaczysz co to hard core. (usunięte przez administratora)spoko goście a doświadczenie ogromne.tylko cienkie bolesławy odpadają.pozostają tylko najlepsi.cenie pekabex za kasę,terminowosc,podatki,ubezpieczenie.pozdrawiam .tylko nygusy i bezmozgi narzekaja.
zdjecie uzytkownika
CHARCERZ - 2014-03-12 19:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MŁODY - 2011-06-27 16:55:32]:
masz kontakt na niemcy dalej tam robię i mam .....
zdjecie uzytkownika
gerwazy - 2014-05-22 20:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje w tej firmie na werku paderborn i powiem wam masakra jeśli znajdę lepszą ofertę to uciekam bez zastanowienia zarobki no to jeśli pół roku temu zarabiałem od 1700 do 1900 tak teraz ledwo wyciągam 1600 to sami sobie policzcie i oczywiście soboty za free
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-05-25 23:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dużo tych sobót jest, chodzicie normalnie po 8 godzin, jesteście pewni, że nie ma wtedy stawki 200%, bo pekabex bet powinna chyba tak płacić.
zdjecie uzytkownika
as - 2014-07-07 14:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dostałem ofertę pracy na betoniarza, i mógłby ktoś opisać coś wiećej jak na dzień dzisiejszy praca w Niemczech wygląda. Chodzi mi ile godzin sie pracuje a za ile płacą stawki jakie oferują, jak z warunkami mieszkaniowymi, z urlopami. Czy opinie z wcześniejszych lat potwierdzają sie nadal? Prosze o szybka odp.
zdjecie uzytkownika
Bigs - 2014-07-08 12:40:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pytanie jak jest z kierowcami czy z operatorami kop,a dokł w Poznaniu?jakie zarobki czy ktoś się orientuje,chciałbym podjąc tam prace,piszcie słownie ile..
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2014-07-08 17:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie prosze jak wyglada praca zima.Jest zastoj czy normalnie sie robi?
zdjecie uzytkownika
kumpel - 2014-07-08 21:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mało tutaj aktualnych opinii, większość jest na tyle stara, że pewnie nieaktualna. Z tego co widzę, to non stop oszukują betoniarzy zbrojarzy i cieśli. Oczywiście Niemcy.
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-07-26 10:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś mógłby napisac jak pracuje się w Zigen gdzie produkują wiatraki u kierownika Grzegorza z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
Ziegen - 2014-08-15 22:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
U grzegoRza z tym jego R? ujnia.. w srodku sezonu potrafia miec zatoje z braku produkcji,bywalo tak ze od startu o 7 do fajrantu nieraz o 21 byla jedna przerwa ok 8-9rano.. zarobki? 1300 max dla nowych i ok 1600 dla starych i to jeszcze jak kablują.. a grzegorz? nie dosc ze chamowka to jeszcze straszy zeslaniem do kraju z reklamówka w ręku w celu przemyślenia... odradzam!!!! w siegen przy siegstrasse chlopaki tylko chleja a stary mieszka z zona piętro wyżej.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-20 12:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Dostałem oferte z PEKABEX w poznaniu jako betoniarz czy mogłby ktoś napisań jak tam jest z zarobkami.
zdjecie uzytkownika
Gwiazda - 2014-09-05 19:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ok
zdjecie uzytkownika
Krzychu - 2014-09-05 20:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Stockstadt a.Main,ciekawy werk z kierownikiem psychopatą ,wszyscy udani ,Pan Kierownik rządzi jak u siebie ,razem z Majstewrkiem Ksywa Norek,ogólnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przydupasy mają sie dobrze NIE POLECAM ,JAK NIE KONTROLUJESZ JĘZYKA NIE JEDŻ RZĄDZI KIEROWNIK I MAJSTER TY NIEMASZ NIC DO GADANIA
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-09-21 18:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pekabex to jeden z najbardziej doświadczonych producentów prefabrykatów żelbetowych i sprężonych w Polsce. Od 40 lat prowadzą kompleksową działalność budowlaną w zakresie projektowania, produkcji, dostaw oraz montażu elementów prefabrykowanych dla potrzeb budownictwa wielkopowierzchniowego, obiektów widowiskowo-sportowych, czy budowli inżynieryjnych.
zdjecie uzytkownika
Rafik - 2014-09-23 16:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie to co tu piszecie, w pale mi się nie mieści. Atmosferę w pracy kreują pracownicy a nie majstrowie. Lecz pracownicy muszą być ze sobą solidarni. Wszystkich na raz do domu nie wyślą. Tylko trzeba wyczuć moment w całej produkcji. A podpier...aczy się bezlitośnie tępi psychicznie! do zera, do łez... Nie robigów i cwaniaczków też. Bo niestety jedni pracują rzetelnie żeby jednak zrobić troche roboty. Inni nie.
zdjecie uzytkownika
jkl - 2014-10-11 02:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Rafik - 2014-09-23 16:30:12]:
Dokładnie ! Za marudzenie i ciągłe przerwy nie dostaje się laurów! A to że rządzi kierownik i majster to co w tym dziwnego Krzychu?? A co do zwolnień to co jak co ale taka firma jak Pekabex nie wydaje się być na skraju bankructwa więc nie wyrzuci cenionych pracowników. Zamiast marudzić czas się wziąć do pracy. A jakiego rzędu są kwoty za godzinę?
zdjecie uzytkownika
elektryk - 2014-11-03 22:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ile zarabiają inż w pekabex?
zdjecie uzytkownika
kijanka - 2014-11-04 18:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
widze że w danym momencie mają stronę internetową nieczynną a ja baaardzo pilnie na szybko szukam pracy i mi ich polecono. dacie jakieś namiary na rekrutacje i informacje o bieżących potrzebach kadrowych firm?od razu możecie też napisać jakie są stawki na poczatku i później w pracy już po jakimś czasie.
zdjecie uzytkownika
adi - 2014-11-18 10:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowego kierownika utrzymania ruchu nadal szukają :)
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-11-23 11:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie moze ktos czy jak nie przerobiłem całego miesiąca i musiałem isc na L4 to bedzie ono płatne
zdjecie uzytkownika
Leszko - 2014-12-09 01:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [janek - 2014-05-25 23:26:18]:
tak i jeszcze na dojazd do pracy niektórzy by musieli dać jedna ,trzecia wypłaty w samym poznaniu z 300 zł bilet miesięczny a jak ktoś pod poznaniem to ma drugi dojazd bo przy takich pieniądzach o dojazdach autem nie ma co morzyć
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-16 13:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [r2d2 - 2013-12-16 22:18:27]:
dokladnie...IZOMONT to jest to...:)
zdjecie uzytkownika
mirek - 2015-03-12 22:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wyglądają aktualne zarobki na prefabrykatach w niemczech
zdjecie uzytkownika
koles - 2015-03-16 13:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak sobie
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-04-07 19:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Okolo 1800 e
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2015-05-18 22:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2014-09-21 18:10:41]:
Medyk ty masz ale z deklem....
zdjecie uzytkownika
kinia - 2015-06-10 16:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dariusz skupmy się na konkretach i nie atakuj ludzi, trochę kultury. skorom piszecie że w firmie można zarobić 1800 euro to jest cudownie i nie rozumiem jak w ogóle śmiecie narzekać, to są ogromne pieniądze! ja bym wiele dała żeby mnie np. wzięli teraz do niemiec na betoniarze zbrojarza za takie pieniążki
zdjecie uzytkownika
kinia - 2015-06-10 16:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dariusz skupmy się na konkretach i nie atakuj ludzi, trochę kultury. skorom piszecie że w firmie można zarobić 1800 euro to jest cudownie i nie rozumiem jak w ogóle śmiecie narzekać, to są ogromne pieniądze! ja bym wiele dała żeby mnie np. wzięli teraz do niemiec na betoniarza zbrojarza za takie pieniążki
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-07-05 14:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego nikt nie napisze ze nie ma platnych urlopów nie płaca nadgodzin z pensji potracaja na zus 1800 to duza przesada
zdjecie uzytkownika
grinog - 2015-07-12 21:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@adam ta wiadomość, którą napisałeś o potrąceniach mnie trochę zaskoczyła. Na pracuj.pl znalazłem ich ogłoszenie dla zbrojarzy. Mam doświadczenie już i chcę wyjechać za granicę żeby wreszcie jakieś dobre pieniądze przywieźć, a teraz się okazuje, że potrącają 1800zł - mam nadzieje, żę to nie jest norma przy pracy za granicą. W ogłoszeniu nic nie ma o potrąceniach a jest zagwarantowane ubezpieczenie i ZUS a oprócz tego wysokie zarobki.
zdjecie uzytkownika
dziki - 2015-07-13 14:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stop głupim gadkom. Płacą ok 1800 eur. Ci co chcą pracować zarobią.
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-07-31 22:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak jak jestes pupilem i kapusiem
zdjecie uzytkownika
podwykonawcą - 2015-08-06 08:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda że pekabex wszedł na giełdę i sztucznie zwiększa obrót by zwiększyć cenę akcji i jest to kosztem jakości wykonywanych prac i będzie poszukiwał oszczędności wszędzie? zastanawiam się czy szukać współpracy z tą firmą...
zdjecie uzytkownika
siemex - 2015-08-25 10:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakąś sporą rekrutacje właśnie ma Pekabex, bo widzę że dużo osób szukają na bardzo różne stanowiska. Zaczynając od betoniarza-zbrojarza, przez inżyniera budowy-inżyniera montażu, inzyniera kontraktu ds przygotowania produkcji, inspektora ds bhp i ppoż, aż do pracownika zakładu prefabrykacji i specjalisty ds zakupów.
zdjecie uzytkownika
kale - 2015-09-16 09:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za tydzień mam rozmowę na stanowisko Inżynier Budowy - Inżynier Montażu. Jakie są warunki pracy inżynierów w PEKABEX'ie (ile godzin, jakie zarobki, jaka atmosfera, czego najbardziej oczekują od inżynierów). Chcę się dobrze przygotować do rozmowy kwalifikacyjnej, dlatego proszę o jakieś opinie.
zdjecie uzytkownika
podwykonawca - 2015-09-23 23:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uważajcie na tą firmę, łatwo popaść w konflikt i skończyć z prawnikami. Szukają haka na nie płacenie i wyciskanie z robót dodatkowych u inwestora za grubą kasę.
zdjecie uzytkownika
Iksik - 2015-09-24 16:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie też słyszałem parę razy takie opinie, jak tutaj to @podwykonawca opisuje... ale co zrobić, jak się nie ma innych perspektyw na robotę to pracuje się tam, gdzie można i tyle, nie jest aż tak najgorzej jak mogłoby się wydawać, tylko naprawdę trzeba czasem przygryzać się w język, pozdrówki dla ziomków naszych!
zdjecie uzytkownika
darek - 2015-11-11 17:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma składająca się z cwaniaków, jak mogą to wyciągają od inwestora pieniądze za roboty dodatkowe z wysokami marżami, na podwykonawców polują by nie zapłacić, ogólnie wizerunek słaby i raczej kończy się konfliktem i nerwami
zdjecie uzytkownika
kmnnj - 2015-11-11 22:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o pracę w firmie PEKABEX to obecnie można u nich aplikować na stanowisko referenta do spraw dokumentacji powykonawczej w Poznaniu czytałem że oferują stabilną pracę, niezbędne narzędzia do pracy, możliwość rozwoju, pracę w przyjaznej atmosferze w młodym dynamicznie rozwijającym się zespole.
zdjecie uzytkownika
bolcio - 2015-11-14 02:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kmnnj - no skoro zapewnione jest stabilne zatrudnienie to na pewno jest to umowa o pracę, więc śmiało można aplikować, zwłaszcza, że wszystkie ich oferty pracy są ciekawe.
zdjecie uzytkownika
moak - 2015-11-16 16:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak @bolcio ja widziałem tą oferte, tylko, ze nie napisali w niej wprost ile można zarobić tak naparwde.
zdjecie uzytkownika
komda - 2015-11-18 20:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No można się jedynie domyślać ile można zarobić, na goworku nawet ostatnio sprawdzałem zarobki jakiś czas temu.
Oferty Pracy odpowiedz
2015-12-29
Żródło: Gowork.pl
zagranica
( )
Jesteśmy fidoświadczonym producentem prefabrykatów żelbetowych i sprężonych w Polsce. Poszukujemy wykwalifikowanych pracowników na staonowisko zbrojarz- betoniarz do pracy w Niemczech.   Obowiązki: Przygotowanie, montaz i rozbiórka szalunków' Prace związane z produkcją elementów prefabrykowanych Zalewanie form betonem z wibrowaniem elementu Montowanie zbrojeń w formach Zbrojenie elementów budowlanyc
zdjecie uzytkownika
Arczi - 2016-01-13 19:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2016-01-13 19:14:26]:
To ile może zarobić w Niemczech ktoś kto pracował przez 2 lata na prefabrykatach (pracuje nadal) z uprawnieniami do obsługi suwnic?
zdjecie uzytkownika
Iki - 2016-01-13 22:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę, że to zależy konkretnie od pracodawcy i sezonu, że tak to ujmę, ale koło 2 tys. euro to wydaje mi się, że na spokojnie, przynajmniej mój wujek zarabiał tyle
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-21 09:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1600ma x
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-21 09:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O jakich pieniądzach wy piszecie?! 1800euro?zapomnijcie!na stawce A (po roku LUB 2lata)jak się wykarzesz 1640
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-21 09:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O jakich pieniądzach wy piszecie?! 1800euro?zapomnijcie!na stawce A (po roku LUB 2lata)jak się wykarzesz 1640
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-12-29
Żródło: Gowork.pl
zagranica
( )
Jesteśmy fidoświadczonym producentem prefabrykatów żelbetowych i sprężonych w Polsce. Poszukujemy wykwalifikowanych pracowników na staonowisko zbrojarz- betoniarz do pracy w Niemczech.   Obowiązki: Przygotowanie, montaz i rozbiórka szalunków' Prace związane z produkcją elementów prefabrykowanych Zalewanie form betonem z wibrowaniem elementu Montowanie zbrojeń w formach Zbrojenie elementów budowlanyc
zdjecie uzytkownika
akacja - 2016-01-21 14:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawet jeśli to @ja jest 1600 euro to uważam to za naprawdę wysoką stawkę. tym bardziej że firma zajmuje się prefabrykacją już czterdzieści lat więc takie pieniądze są możliwe
zdjecie uzytkownika
mixer - 2016-01-28 17:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie ja pracuje tam i powiem tak jedna mafia jak im nie przypasujesz to będziesz chłopiec na posyłki a tym bardziej jak TRAFISZ do pani Czesławy po prostu żenada uważa się lepiej jak kierownik a tak naprawdę zero organizacji mamy zmiany a nie wiemy jaka będziemy mieć na drugi dzień zmianę bo tam jest jak w kalejdoskopie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pekabex S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert