Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pekabex S.A.

Pracowałeś w firmie Pekabex S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
r2d2 - 2013-12-16 22:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
wszystkie bzdury tutaj pisane są śmieszne.jeśli chcecie raj dobrze mieć polecam izomont- rinteln.tam zobaczysz co to hard core. (usunięte przez administratora)spoko goście a doświadczenie ogromne.tylko cienkie bolesławy odpadają.pozostają tylko najlepsi.cenie pekabex za kasę,terminowosc,podatki,ubezpieczenie.pozdrawiam .tylko nygusy i bezmozgi narzekaja.
zdjecie uzytkownika
CHARCERZ - 2014-03-12 19:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MŁODY - 2011-06-27 16:55:32]:
masz kontakt na niemcy dalej tam robię i mam .....
zdjecie uzytkownika
gerwazy - 2014-05-22 20:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje w tej firmie na werku paderborn i powiem wam masakra jeśli znajdę lepszą ofertę to uciekam bez zastanowienia zarobki no to jeśli pół roku temu zarabiałem od 1700 do 1900 tak teraz ledwo wyciągam 1600 to sami sobie policzcie i oczywiście soboty za free
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-05-25 23:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dużo tych sobót jest, chodzicie normalnie po 8 godzin, jesteście pewni, że nie ma wtedy stawki 200%, bo pekabex bet powinna chyba tak płacić.
zdjecie uzytkownika
as - 2014-07-07 14:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dostałem ofertę pracy na betoniarza, i mógłby ktoś opisać coś wiećej jak na dzień dzisiejszy praca w Niemczech wygląda. Chodzi mi ile godzin sie pracuje a za ile płacą stawki jakie oferują, jak z warunkami mieszkaniowymi, z urlopami. Czy opinie z wcześniejszych lat potwierdzają sie nadal? Prosze o szybka odp.
zdjecie uzytkownika
Bigs - 2014-07-08 12:40:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pytanie jak jest z kierowcami czy z operatorami kop,a dokł w Poznaniu?jakie zarobki czy ktoś się orientuje,chciałbym podjąc tam prace,piszcie słownie ile..
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2014-07-08 17:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie prosze jak wyglada praca zima.Jest zastoj czy normalnie sie robi?
zdjecie uzytkownika
kumpel - 2014-07-08 21:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mało tutaj aktualnych opinii, większość jest na tyle stara, że pewnie nieaktualna. Z tego co widzę, to non stop oszukują betoniarzy zbrojarzy i cieśli. Oczywiście Niemcy.
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-07-26 10:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś mógłby napisac jak pracuje się w Zigen gdzie produkują wiatraki u kierownika Grzegorza z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
Ziegen - 2014-08-15 22:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
U grzegoRza z tym jego R? ujnia.. w srodku sezonu potrafia miec zatoje z braku produkcji,bywalo tak ze od startu o 7 do fajrantu nieraz o 21 byla jedna przerwa ok 8-9rano.. zarobki? 1300 max dla nowych i ok 1600 dla starych i to jeszcze jak kablują.. a grzegorz? nie dosc ze chamowka to jeszcze straszy zeslaniem do kraju z reklamówka w ręku w celu przemyślenia... odradzam!!!! w siegen przy siegstrasse chlopaki tylko chleja a stary mieszka z zona piętro wyżej.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-20 12:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Dostałem oferte z PEKABEX w poznaniu jako betoniarz czy mogłby ktoś napisań jak tam jest z zarobkami.
zdjecie uzytkownika
Gwiazda - 2014-09-05 19:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ok
zdjecie uzytkownika
Krzychu - 2014-09-05 20:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Stockstadt a.Main,ciekawy werk z kierownikiem psychopatą ,wszyscy udani ,Pan Kierownik rządzi jak u siebie ,razem z Majstewrkiem Ksywa Norek,ogólnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przydupasy mają sie dobrze NIE POLECAM ,JAK NIE KONTROLUJESZ JĘZYKA NIE JEDŻ RZĄDZI KIEROWNIK I MAJSTER TY NIEMASZ NIC DO GADANIA
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-09-21 18:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pekabex to jeden z najbardziej doświadczonych producentów prefabrykatów żelbetowych i sprężonych w Polsce. Od 40 lat prowadzą kompleksową działalność budowlaną w zakresie projektowania, produkcji, dostaw oraz montażu elementów prefabrykowanych dla potrzeb budownictwa wielkopowierzchniowego, obiektów widowiskowo-sportowych, czy budowli inżynieryjnych.
zdjecie uzytkownika
Rafik - 2014-09-23 16:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie to co tu piszecie, w pale mi się nie mieści. Atmosferę w pracy kreują pracownicy a nie majstrowie. Lecz pracownicy muszą być ze sobą solidarni. Wszystkich na raz do domu nie wyślą. Tylko trzeba wyczuć moment w całej produkcji. A podpier...aczy się bezlitośnie tępi psychicznie! do zera, do łez... Nie robigów i cwaniaczków też. Bo niestety jedni pracują rzetelnie żeby jednak zrobić troche roboty. Inni nie.
zdjecie uzytkownika
jkl - 2014-10-11 02:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Rafik - 2014-09-23 16:30:12]:
Dokładnie ! Za marudzenie i ciągłe przerwy nie dostaje się laurów! A to że rządzi kierownik i majster to co w tym dziwnego Krzychu?? A co do zwolnień to co jak co ale taka firma jak Pekabex nie wydaje się być na skraju bankructwa więc nie wyrzuci cenionych pracowników. Zamiast marudzić czas się wziąć do pracy. A jakiego rzędu są kwoty za godzinę?
zdjecie uzytkownika
elektryk - 2014-11-03 22:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ile zarabiają inż w pekabex?
zdjecie uzytkownika
kijanka - 2014-11-04 18:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widze że w danym momencie mają stronę internetową nieczynną a ja baaardzo pilnie na szybko szukam pracy i mi ich polecono. dacie jakieś namiary na rekrutacje i informacje o bieżących potrzebach kadrowych firm?od razu możecie też napisać jakie są stawki na poczatku i później w pracy już po jakimś czasie.
zdjecie uzytkownika
adi - 2014-11-18 10:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowego kierownika utrzymania ruchu nadal szukają :)
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-11-23 11:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie moze ktos czy jak nie przerobiłem całego miesiąca i musiałem isc na L4 to bedzie ono płatne
zdjecie uzytkownika
Leszko - 2014-12-09 01:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [janek - 2014-05-25 23:26:18]:
tak i jeszcze na dojazd do pracy niektórzy by musieli dać jedna ,trzecia wypłaty w samym poznaniu z 300 zł bilet miesięczny a jak ktoś pod poznaniem to ma drugi dojazd bo przy takich pieniądzach o dojazdach autem nie ma co morzyć
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-16 13:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [r2d2 - 2013-12-16 22:18:27]:
dokladnie...IZOMONT to jest to...:)
zdjecie uzytkownika
mirek - 2015-03-12 22:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wyglądają aktualne zarobki na prefabrykatach w niemczech
zdjecie uzytkownika
koles - 2015-03-16 13:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak sobie
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-04-07 19:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Okolo 1800 e
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pekabex S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Pekabex S.A.?
Zadaj pytanie