Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pekabex S.A.

Pracowałeś w firmie Pekabex S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ziegen - 2014-08-15 22:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
U grzegoRza z tym jego R? ujnia.. w srodku sezonu potrafia miec zatoje z braku produkcji,bywalo tak ze od startu o 7 do fajrantu nieraz o 21 byla jedna przerwa ok 8-9rano.. zarobki? 1300 max dla nowych i ok 1600 dla starych i to jeszcze jak kablują.. a grzegorz? nie dosc ze chamowka to jeszcze straszy zeslaniem do kraju z reklamówka w ręku w celu przemyślenia... odradzam!!!! w siegen przy siegstrasse chlopaki tylko chleja a stary mieszka z zona piętro wyżej.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-20 12:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Dostałem oferte z PEKABEX w poznaniu jako betoniarz czy mogłby ktoś napisań jak tam jest z zarobkami.
zdjecie uzytkownika
Gwiazda - 2014-09-05 19:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ok
zdjecie uzytkownika
Krzychu - 2014-09-05 20:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Stockstadt a.Main,ciekawy werk z kierownikiem psychopatą ,wszyscy udani ,Pan Kierownik rządzi jak u siebie ,razem z Majstewrkiem Ksywa Norek,ogólnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przydupasy mają sie dobrze NIE POLECAM ,JAK NIE KONTROLUJESZ JĘZYKA NIE JEDŻ RZĄDZI KIEROWNIK I MAJSTER TY NIEMASZ NIC DO GADANIA
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-09-21 18:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pekabex to jeden z najbardziej doświadczonych producentów prefabrykatów żelbetowych i sprężonych w Polsce. Od 40 lat prowadzą kompleksową działalność budowlaną w zakresie projektowania, produkcji, dostaw oraz montażu elementów prefabrykowanych dla potrzeb budownictwa wielkopowierzchniowego, obiektów widowiskowo-sportowych, czy budowli inżynieryjnych.
zdjecie uzytkownika
Rafik - 2014-09-23 16:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie to co tu piszecie, w pale mi się nie mieści. Atmosferę w pracy kreują pracownicy a nie majstrowie. Lecz pracownicy muszą być ze sobą solidarni. Wszystkich na raz do domu nie wyślą. Tylko trzeba wyczuć moment w całej produkcji. A podpier...aczy się bezlitośnie tępi psychicznie! do zera, do łez... Nie robigów i cwaniaczków też. Bo niestety jedni pracują rzetelnie żeby jednak zrobić troche roboty. Inni nie.
zdjecie uzytkownika
jkl - 2014-10-11 02:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Rafik - 2014-09-23 16:30:12]:
Dokładnie ! Za marudzenie i ciągłe przerwy nie dostaje się laurów! A to że rządzi kierownik i majster to co w tym dziwnego Krzychu?? A co do zwolnień to co jak co ale taka firma jak Pekabex nie wydaje się być na skraju bankructwa więc nie wyrzuci cenionych pracowników. Zamiast marudzić czas się wziąć do pracy. A jakiego rzędu są kwoty za godzinę?
zdjecie uzytkownika
elektryk - 2014-11-03 22:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ile zarabiają inż w pekabex?
zdjecie uzytkownika
kijanka - 2014-11-04 18:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widze że w danym momencie mają stronę internetową nieczynną a ja baaardzo pilnie na szybko szukam pracy i mi ich polecono. dacie jakieś namiary na rekrutacje i informacje o bieżących potrzebach kadrowych firm?od razu możecie też napisać jakie są stawki na poczatku i później w pracy już po jakimś czasie.
zdjecie uzytkownika
adi - 2014-11-18 10:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowego kierownika utrzymania ruchu nadal szukają :)
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-11-23 11:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie moze ktos czy jak nie przerobiłem całego miesiąca i musiałem isc na L4 to bedzie ono płatne
zdjecie uzytkownika
Leszko - 2014-12-09 01:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [janek - 2014-05-25 23:26:18]:
tak i jeszcze na dojazd do pracy niektórzy by musieli dać jedna ,trzecia wypłaty w samym poznaniu z 300 zł bilet miesięczny a jak ktoś pod poznaniem to ma drugi dojazd bo przy takich pieniądzach o dojazdach autem nie ma co morzyć
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-16 13:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [r2d2 - 2013-12-16 22:18:27]:
dokladnie...IZOMONT to jest to...:)
zdjecie uzytkownika
mirek - 2015-03-12 22:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wyglądają aktualne zarobki na prefabrykatach w niemczech
zdjecie uzytkownika
koles - 2015-03-16 13:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak sobie
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-04-07 19:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Okolo 1800 e
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2015-05-18 22:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2014-09-21 18:10:41]:
Medyk ty masz ale z deklem....
zdjecie uzytkownika
kinia - 2015-06-10 16:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dariusz skupmy się na konkretach i nie atakuj ludzi, trochę kultury. skorom piszecie że w firmie można zarobić 1800 euro to jest cudownie i nie rozumiem jak w ogóle śmiecie narzekać, to są ogromne pieniądze! ja bym wiele dała żeby mnie np. wzięli teraz do niemiec na betoniarze zbrojarza za takie pieniążki
zdjecie uzytkownika
kinia - 2015-06-10 16:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dariusz skupmy się na konkretach i nie atakuj ludzi, trochę kultury. skorom piszecie że w firmie można zarobić 1800 euro to jest cudownie i nie rozumiem jak w ogóle śmiecie narzekać, to są ogromne pieniądze! ja bym wiele dała żeby mnie np. wzięli teraz do niemiec na betoniarza zbrojarza za takie pieniążki
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-05 14:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-07-05 14:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego nikt nie napisze ze nie ma platnych urlopów nie płaca nadgodzin z pensji potracaja na zus 1800 to duza przesada
zdjecie uzytkownika
grinog - 2015-07-12 21:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@adam ta wiadomość, którą napisałeś o potrąceniach mnie trochę zaskoczyła. Na pracuj.pl znalazłem ich ogłoszenie dla zbrojarzy. Mam doświadczenie już i chcę wyjechać za granicę żeby wreszcie jakieś dobre pieniądze przywieźć, a teraz się okazuje, że potrącają 1800zł - mam nadzieje, żę to nie jest norma przy pracy za granicą. W ogłoszeniu nic nie ma o potrąceniach a jest zagwarantowane ubezpieczenie i ZUS a oprócz tego wysokie zarobki.
zdjecie uzytkownika
dziki - 2015-07-13 14:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stop głupim gadkom. Płacą ok 1800 eur. Ci co chcą pracować zarobią.
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-07-31 22:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jak jestes pupilem i kapusiem
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-08-27
Żródło: Gowork.pl
Stockstadt/ Paderborn/Lipsk/Siegen/Rohrnbach
( )
Jesteśmy jednym z najbardziej doświadczonych producentów prefabrykatów żelbetowych i sprężonych w Polsce. Zatrudniamy ponad 600 osób w kraju i za granicą. Realizujemy kontrakty na terenie Polski i Europy. W związku z dynamicznym rozwojem firmy poszukujemy do naszego zespołu osoby na stanowisko: Betoniarz-Zbrojarz Miejsce pracy: Niemcy     Opis stanowiska: Przygotowywanie, montaż i rozbiórka szalunk&oa
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-06 08:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
podwykonawcą - 2015-08-06 08:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda że pekabex wszedł na giełdę i sztucznie zwiększa obrót by zwiększyć cenę akcji i jest to kosztem jakości wykonywanych prac i będzie poszukiwał oszczędności wszędzie? zastanawiam się czy szukać współpracy z tą firmą...
zdjecie uzytkownika
siemex - 2015-08-25 10:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakąś sporą rekrutacje właśnie ma Pekabex, bo widzę że dużo osób szukają na bardzo różne stanowiska. Zaczynając od betoniarza-zbrojarza, przez inżyniera budowy-inżyniera montażu, inzyniera kontraktu ds przygotowania produkcji, inspektora ds bhp i ppoż, aż do pracownika zakładu prefabrykacji i specjalisty ds zakupów.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pekabex S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Pekabex S.A.?
Zadaj pytanie
alert