brak logo

Pekabex S.A.

Poznań

Opinie o Pekabex S.A.

majka 2014-07-26 10:24:32
Czy ktoś mógłby napisac jak pracuje się w Zigen gdzie produkują wiatraki u kierownika Grzegorza z góry dziękuję
1
Ziegen 2014-08-15 22:54:34
U grzegoRza z tym jego R? ujnia.. w srodku sezonu potrafia miec zatoje z braku produkcji,bywalo tak ze od startu o 7 do fajrantu nieraz o 21 byla jedna przerwa ok 8-9rano.. zarobki? 1300 max dla nowych i ok 1600 dla starych i to jeszcze jak kablują.. a grzegorz? nie dosc ze chamowka to jeszcze straszy zeslaniem do kraju z reklamówka w ręku w celu przemyślenia... odradzam!!!! w siegen przy siegstrasse chlopaki tylko chleja a stary mieszka z zona piętro wyżej.
5
xxx 2014-08-20 12:48:08
Witam. Dostałem oferte z PEKABEX w poznaniu jako betoniarz czy mogłby ktoś napisań jak tam jest z zarobkami.
5
Gwiazda 2014-09-05 19:57:40
ok
4
Krzychu 2014-09-05 20:05:05
Stockstadt a.Main,ciekawy werk z kierownikiem psychopatą ,wszyscy udani ,Pan Kierownik rządzi jak u siebie ,razem z Majstewrkiem Ksywa Norek,ogólnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przydupasy mają sie dobrze NIE POLECAM ,JAK NIE KONTROLUJESZ JĘZYKA NIE JEDŻ RZĄDZI KIEROWNIK I MAJSTER TY NIEMASZ NIC DO GADANIA
2
Rafik 2014-09-23 16:30:12
Ludzie to co tu piszecie, w pale mi się nie mieści. Atmosferę w pracy kreują pracownicy a nie majstrowie. Lecz pracownicy muszą być ze sobą solidarni. Wszystkich na raz do domu nie wyślą. Tylko trzeba wyczuć moment w całej produkcji. A podpier...aczy się bezlitośnie tępi psychicznie! do zera, do łez... Nie robigów i cwaniaczków też. Bo niestety jedni pracują rzetelnie żeby jednak zrobić troche roboty. Inni nie.
2
elektryk 2014-11-03 22:33:09
ile zarabiają inż w pekabex?
3
adi 2014-11-18 10:33:10
nowego kierownika utrzymania ruchu nadal szukają :)
robol 2014-11-23 11:00:23
wie moze ktos czy jak nie przerobiłem całego miesiąca i musiałem isc na L4 to bedzie ono płatne
1
Leszko 2014-12-09 01:28:26
tak i jeszcze na dojazd do pracy niektórzy by musieli dać jedna ,trzecia wypłaty w samym poznaniu z 300 zł bilet miesięczny a jak ktoś pod poznaniem to ma drugi dojazd bo przy takich pieniądzach o dojazdach autem nie ma co morzyć
1
xxx 2015-02-16 13:24:00
dokladnie...IZOMONT to jest to...:)
1
mirek 2015-03-12 22:51:01
jak wyglądają aktualne zarobki na prefabrykatach w niemczech
1
koles 2015-03-16 13:23:33
tak sobie
1
edek 2015-04-07 19:41:43
Okolo 1800 e
dariusz 2015-05-18 22:58:59
Medyk ty masz ale z deklem....
adam 2015-07-05 14:37:18
dlaczego nikt nie napisze ze nie ma platnych urlopów nie płaca nadgodzin z pensji potracaja na zus 1800 to duza przesada
dziki 2015-07-13 14:12:59
Stop głupim gadkom. Płacą ok 1800 eur. Ci co chcą pracować zarobią.
nikt 2015-07-31 22:18:33
tak jak jestes pupilem i kapusiem
3
podwykonawcą 2015-08-06 08:48:51
czy to prawda że pekabex wszedł na giełdę i sztucznie zwiększa obrót by zwiększyć cenę akcji i jest to kosztem jakości wykonywanych prac i będzie poszukiwał oszczędności wszędzie? zastanawiam się czy szukać współpracy z tą firmą...
kale 2015-09-16 09:23:34
Za tydzień mam rozmowę na stanowisko Inżynier Budowy - Inżynier Montażu. Jakie są warunki pracy inżynierów w PEKABEX'ie (ile godzin, jakie zarobki, jaka atmosfera, czego najbardziej oczekują od inżynierów). Chcę się dobrze przygotować do rozmowy kwalifikacyjnej, dlatego proszę o jakieś opinie.
16
podwykonawca 2015-09-23 23:02:52
Uważajcie na tą firmę, łatwo popaść w konflikt i skończyć z prawnikami. Szukają haka na nie płacenie i wyciskanie z robót dodatkowych u inwestora za grubą kasę.
3
darek 2015-11-11 17:56:30
firma składająca się z cwaniaków, jak mogą to wyciągają od inwestora pieniądze za roboty dodatkowe z wysokami marżami, na podwykonawców polują by nie zapłacić, ogólnie wizerunek słaby i raczej kończy się konfliktem i nerwami
Oferty Pracy
2015-12-29
Żródło: Gowork.pl
zagranica
( )
Jesteśmy fidoświadczonym producentem prefabrykatów żelbetowych i sprężonych w Polsce. Poszukujemy wykwalifikowanych pracowników na staonowisko zbrojarz- betoniarz do pracy w Niemczech.   Obowiązki: Przygotowanie, montaz i rozbiórka szalunków' Prace związane z produkcją elementów prefabrykowanych Zalewanie form betonem z wibrowaniem elementu Montowanie zbrojeń w formach Zbrojenie elementów budowlanyc
Arczi 2016-01-13 19:14:27
BETONIARZ-ZBROJARZ Pekabex Pref Sp. z o.o. 2015-12-29 Żródło: Gowork.pl zagranica ( ) Jesteśmy fidoświadczonym producentem prefabrykatów żelbetowych i sprężonych w Polsce. Poszukujemy wykwalifikowanych pracowników na staonowisk[...]">@Oferty Pracy - 2016-01-13 19:14:26
To ile może zarobić w Niemczech ktoś kto pracował przez 2 lata na prefabrykatach (pracuje nadal) z uprawnieniami do obsługi suwnic?
Ja 2016-01-21 09:18:40
1600ma x
Ja 2016-01-21 09:43:18
O jakich pieniądzach wy piszecie?! 1800euro?zapomnijcie!na stawce A (po roku LUB 2lata)jak się wykarzesz 1640
Ja 2016-01-21 09:44:31
O jakich pieniądzach wy piszecie?! 1800euro?zapomnijcie!na stawce A (po roku LUB 2lata)jak się wykarzesz 1640
1
mixer 2016-01-28 17:33:27
Witajcie ja pracuje tam i powiem tak jedna mafia jak im nie przypasujesz to będziesz chłopiec na posyłki a tym bardziej jak TRAFISZ do pani Czesławy po prostu żenada uważa się lepiej jak kierownik a tak naprawdę zero organizacji mamy zmiany a nie wiemy jaka będziemy mieć na drugi dzień zmianę bo tam jest jak w kalejdoskopie
2
Nowy 2016-02-13 02:16:24
Hej. Jakie warunki pracy jako inżynier budowy-montażu? Dzwonili do mnie i nie wiem na co się nastawiać.
4
Breżniew 2016-02-16 21:27:05
Witam serdecznie ,pracowałem na werkach na prefabrykacji w Siegen,Stoskstadt lekko nie było,pracowników mają za nic,tylko pociotki majstrowe czują się dobrze,zarobki spadły maks 1600 dla "najlepszych",dla jednego z majstów ze Stockstadt z tego co słyszałem szykują się baty od " pamiętających ",teraz pracuje w Polsce i jakoś daje rade nigdy więcej kontrakt,pozdrawiam.
stefan 2016-02-21 14:54:05
Próba wyciskania z kilograma nie powiodła się w Mszczonowie ! Za 6 zeta/h nie znajdą pracownika-niewonika !
aaaaa 2016-03-20 19:19:18
właśnie, czy wypowie się ktoś kto tam pracuje i jest po politechnice?
xyz 2016-03-22 20:50:51
pracuję w pekabex pół roku jako cieśla i nie narzekam, od razu umowa o pracę, najpierw na 3msc okres próbny, potem na 5lat. Atmosfera pracy to już zależy na jakie stanowisko się trafi i od ludzi z którymi się pracuje, zarobki przy 8h bez sobót koło 2000, realne zarobki z nadgodzinami i jakieś soboty 3000-3500.
1
ws 2016-04-13 09:05:30
BETONIARZ-ZBROJARZ Pekabex Pref Sp. z o.o. 2015-12-29 Żródło: Gowork.pl zagranica ( ) Jesteśmy fidoświadczonym producentem prefabrykatów żelbetowych i sprężonych w Polsce. Poszukujemy wykwalifikowanych pracowników na staonowisk[...]">@Oferty Pracy - 2016-01-13 19:14:26
2300 butto max. Oczywiście nie na start
elektryk 2016-05-05 14:12:20
Jakie zarobki oferuje pracodawca na stanowisku kierownika robót??
3
leon 2016-05-10 22:46:31
Powiem tak, rekrutacja to w tej firmie porażka, mówię o stanowiskach szczebla wyższego kierowniczego. Umawiasz się na coś a potem taki Pan członek zarządu (o nazwisku byłego prokuratora generalnego) nie raczy telefonu odebrać ani oddzwonić pomimo sms'ów. A ty gonisz na drugi koniec Polski się z kimś spotkać. Telefon odebrać czy oddzwonić to kultura by nakazywała nie koniecznie obowiązek służbowy.
1
Przyjaciel 2016-05-15 15:06:07
W padebornie zaczeli zwalniać sie fachowcy w ten piontek złożyło 8 osób wypowiedzenia 2 tygodniowe a jeszcze wcześniej złożyło 5 .Pytacie dlaczego to już wyjasniam po:
1 warunki mieszkalne baraki z kontenerów po 2 osoby w kontenerze przeznaczonym dla jednej osoby a w 2osobowych po 4
2 przyjechałem 7 lat temu na ten kontrakt i zarabiałem 1800-1900€
Teraz max za pełny miesionc 22dni robocze 1600 max dlaczego bo firma bez niczyjej zgody pobiera se za ubespieczenie i zus które powina płacić firma
3 godziny pracy zaczynasz w tygodni na 5 rano i powinienes pracowac do 15:30 wliczone 2 pałzy po 30 min ,ale tak nie jest to co napisałem masz za to tylko zapłacone pracy jest naprawde bardzo dużo i dzienie zasówają minmum do 17-18za damski h...j masz zapłacone tylko za 8h
4 problemy z wyjazdem do domu wygląda to tak że nie kiedy ty chcesz lecz kiedy kierownikowi odpowiada i basta
5nie ma ludzi a jest caly czas ta sama produkcja i kosztem tego zap....sz od rana do wieczora
6majstry polskie boją sie niemieckich i cie nie obronią nawet jak masz racje były przypadki że niemiecki majster wyzywał chłopaków a nasi nic nie zrobili ba nawet pozwalniali
7 oprucz starego młotka i kombinerek nie dostaniesz a sory buty nowe dostanies zero ciuchów niczego
8 jedziesz firmowym busem do domu (są2)do poznania płacisz od80 e na wszystkim kieszenie h..e nabijają

Jakieś pytania piszcie odpowiem faktycznie jak jest a nie to co wam na obiecują każdy kto od kilku miesięcy nowy przyjedzie wyczymuja do 1 wypłaty pozdrwienia przyjaciel sory za błędy
4
Janek 2016-05-15 17:54:58
Chyba po 12 godzin dziennie i wszystkie soboty to 3 tyś wyciagniesz bo ja dostałem 15 zl brutto N godz
xxx 2016-05-19 21:15:15
Zainteresowanych praca na prefabrykacji (tylko produkacja-betony)moge przyjac do pracy 5-17(2000 euro)oczywiscie fachowcy,zadni sciemniacze i marudy,pijacy itd.Zakwaterowanie -mieszkania.
zbrojarz 2016-05-21 10:11:54
witam mam pytanko ile teraz mozna za robic w PEKABEX jako zbrojarz albo na wkładaniu zbrojenia do form. Czy np za 250 godz wyciągnie sie 2000euro 2200 prosze o odpowiedz
PJA 2016-05-29 15:54:10
Najwieksi oszuści jakich znam to Firma Pekabex jesli chodzi o podwykonawców obiecuja złote góry a przychodzi co do czego to z kanalizy rury. Oddana faktura po skończeniu prac mija 30 dni a ona nie wciagnięta na liste płac!!!!! Obiecanki cacanki obiecuja przelewy a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a
jest. Nie POLECAM!!!!!!!!!
xxx 2016-07-19 12:27:57
Jesli interesuje CIebnie prana na prefabrykacji to zapraszam,przy tych godzinach i jako fachowiec 2000 wyciagniesz spokojnie
xxx 2016-07-19 12:29:43
Jesli interesuje CIebnie prca na prefabrykacji to zapraszam,przy tych godzinach i jako fachowiec(zbrojarz lub ciesla-betoniarz,a jeszcze lepiej stolarz- 2000 wyciagniesz spokojnie
MAGDA 2016-07-27 21:18:44
Sieciówka w Poznaniu kosztuje 99 zł
kerak15 2016-09-12 18:40:59
Jestem zainteresowany,gdzie i jak ?
mike 2016-09-19 20:36:50
Oferta pracy się pojawila na operatora suwnic zastanawiam się nad aplikacją mam wszystkie uprawnienia i doświadczenie. Wiecie może jakie stawki proponują na tym stanowisku. ?
zygmunt 2016-10-09 21:02:58
W mszczonowie zarobki u pośredników 18-20zl za godzinę do ręki. Zbrojarze cieśle betoniarze. Przez Pekabex max 16zl w łapę. Teraz sporo podnieśli bo ludzie coraz mądrzejsi i za niewolników nie chcą robić.
dobry_samarytanin 2016-10-17 19:01:04
Wyzysk ludzi praca po 12h, i ciągle mało, kierownicy tylko mieszają ludzi z błotem. Ciągle presja czasu i nerwy aby nie zostac zwyzywany.Napięta atmosfera. Każdemu zainteresowanemu stanowczo nie polecam a co więcej odradzam..
jackson 2016-10-19 08:39:27
Idźcie do PBO Construction, tam przy dobrych wiatrach za zapieprz od 4 rano do 15.30 dostaniecie max 1090e. Odliczaja wszystko co moga, srodki czystosci, nocleg z wszystkimi rachunkami czy ktos korzysta czy nie, firmowe auto dowozace do miejsca pracy (ktorego przewaznie nie ma,zalezy od werku). Najlepiej dla pijaczkow,bo nikt nie zwraca uwagi ze chleja nawet w robocie i ledwo na nogach stoja dzien w dzien. Za badania lekarski nie zwracaja, ani za zjazd ostateczny do domu. Przekrety na kazdym kroku, dajesz wypowiedzenie kierownikowi a on glupio sie usmiecha ze zadnego nie dostal i czy idziemy na ugode na ich warunkach. Smiech na sali.
2
czy warto 2016-11-12 17:15:03
czy warto tam jechac do niemiec i czy mozna zarobic przy 240 godz jaka stawka godz
Zostaw swoją opinię o Pekabex S.A. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pekabex S.A.