brak logo

renevis lub vkn

Wrocław

Opinie o renevis lub vkn

anonim 2010-08-10 12:38
Jako jeden z wielu pracowników szczęśliwie nie pracujący w atmoferze monarchi absolutnej - zgłaszam opinie. LUDZIE JEŚLI SZANUJECIE WŁASNY CZAS, ZDROWIE I DOBRE NAZWISKO ORAZ LATA PRACY UCZCIWEJ NAD SAMYM SOBĄ NIE IDŹCIE TAM. BO PRZYJDZIE CZAS ŻE WSTYD WAM BĘDZIE PRZYZNAĆ ŻE MIELIŚCIE NIEPRZYJEMNOSĆ PRACOWAĆ Z .....I Z .... I Z.....
2
anonim 2011-09-16 10:15
Powiedzcie coś bliżej o pracy w renevis. Będę na rozmowie, więc nie wiem, czy iść. W pionie handlu. Jakie pensje? Jaka atmosfera ?
3
anonim 2011-09-19 14:46
Ja również otrzymałam propozycję pracy jako Menager Produktu, proszę o info jaka jest atmosfera i warunki pracy??? oraz zarobki
Aga 2013-06-10 21:28
Anonim - skąd wieści- prostu z ula :-)
a oficjalnie http://www.renevis.pl/nowosci/zmiany-w-kierownictwie-renevis
uważam , że ze składaniem aplikacji warto poczekać i ocenić sytuację - do końca nie wiadomo jakie plany ma wobec nas EDF, od kilku lat mówi się o konsolidacji spółek w ramach grupy. Prawda jest taka, że skoro upadło wielkie EGO Janusza, to spółkę można bardzo mocno ograniczyć - nasza konkurencja z Opola/Bogatyni zagospodarowuje UPS nieporównanie mniejszymi zasobami ludzkimi i niestety musze przyznać z lepszym skutkiem - przejęli wielu naszych klientów :-(
Anonim 2013-06-10 21:31
oficjalna informacja o zmiana jest na stronie internetowej:
"Informujemy, że w dniu 24.05.2013r. w związku z upływem kadencji dotychczasowego Zarządu, Rada Nadzorcza RENEVIS Sp. z o.o. podjęła uchwałę o powołaniu na nową kadencję jednoosobowego Zarządu Spółki w osobie Pana Krzysztofa Wrzesińskiego.

Dotychczasowy Prezes Zarządu RENEVIS, p. Janusz Fromm przestał pełnić swą funkcję i odszedł ze Spółki.

Również Pan Maciej Sozański, dotychczasowym Dyrektor ds. Technicznych i Inwestycji oraz Prokurent Spółki zakończył swą pracę w RENEVIS"
suchy, wiele mówiący przekaz
hammer 2013-09-11 13:40
anonim - 2013-06-30 17:54:05

No i jak się w renevis sprawy mają? widac już jakieś zmiany? Może podwyżki, jakiś lepszy socjal? Może zmienia się w druga stronę?
jestem zainteresowany pracą w tym przedsiębiorstwie
pisałem pracę mgr na temat wykorzystania USP-ów
czy warto składać swoje CV .....?
Jak jest perspektywa rozwoju w firmie ?
jakie zarobki ?
Anna 2013-11-07 17:47
NIE polecam straszna atmosfera
barack 2014-04-13 17:30
wyżej ktoś pisał, że atmosfera nie sprzyja w pracy, także akurat to w kilka miesięcy na lepsze raczej się nie zmieniło
adik 2014-04-23 19:10
Renevis na swojej stronie ma sporo informacji jesli chodzi o referencje, bogata historię, wątpię, by było tak źle.
fantasta 2014-05-02 01:01
najlepiej byłoby zapytać jakiegoś obecnego pracownika renevis. Ale takich tutaj dawno nie widziałem
sąsiad 2014-05-21 09:05
jak wygląda sytuacja w Kamieniu - są jakieś zatrudnienia ?
Warto składać papiery ?
guli 2014-05-29 19:33
EKOTRAKT to była firma. Przejęli i lipa. Nie widać ich na rynku.
King is one 2015-01-06 02:07
Jeżeli cieszy się wśród lokalnej ludności naprawdę sporym zaufaniem i pocieszeniem to zastanawiam się dlaczego nie są oni bardziej obecni w życiu społecznym mieszkańców? Podejrzewam, że właściciel w dosyć szerokim zakresie dba o wartość swojego kontraktu, ale czy to się przekłada na pracowników i ich poziom pracy czy życia?
kosma 2015-03-08 14:17
Spółka EDF Ekoserwis Sp. z o.o. powstała z połączenia dwóch spółek zależnych EDF Polska o podobnym profilu działalności - Renevis Inżynieria Środowiska Sp z.o.o. i Przedsiębiorstwa Produkcyjno-Handlowego Utex Sp. z.o.o., także nie wiem do końca skąd w temacie profilu firmy własciwie VKN. Jaki mają z nimi związek?
typ 2015-03-16 19:10
W EDF coraz gorzej się dzieje. Bo jak może firma która przynosi straty i nie jest elastyczna do klienta (UTEX) przejmować i rządzić w firmie która robiła zyski (RENEVIS)
typ 2015-03-26 20:45
Chodzi o to że w Renevisie są i byli ludzie którzy naprawdę potrafili robić dla nich kasę i sprzedać towar a teraz zaczynają wymyślać takie rzeczy że szok. Chcąc kupić popiół to tylko można do 15 i to zamówienie nie wiadomo ile wcześniej bo jak się spóżnisz to już lipa a wcześniej był gość od tego i zawsze o każdej porze dało się załatwić. Chcąc coś kupić dla firmy to procedury takie jakbyś dla prezydenta kupował. złóż zamówienie potem do kierownictwa i za jakieś 2 tygodnie podpiszą. Szkoda gadać
Jozef 2015-04-27 12:53
Andrzej to ty?
2
kosma 2016-05-11 19:29
to prawda, że w renevisie już od dłuższego czasu tak naprawdę nikt się nie zmienił. To chyba dobrze.
Zostaw swoją opinię o renevis lub vkn - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie renevis lub vkn