brak logo

Restauracja "Przysmak Staropolski"

Kraków

Opinie o Restauracja "Przysmak Staropolski"

anonim 2009-06-19 19:06:14
CZESC BARDZO PROSIMY O INFO W SPRAWIE WARUNKÓW PRACY I PŁATNOŚCI W RESTAURACJI "PRZYSMAK STAROPOLSKI" DZIEKI Z GORY
Anonim 2009-08-23 00:41:09
zależy na jaką pozycję.. ludzie mili.. naprawdę w porządku.. atmosfera spoko.. kelnerzy podstawa( usunięte przez administratora ) dziennie srednio, kucharze ( usunięte przez administratora )+ zalezy od umiejętności nie stażu.. więc uwaga..
blabbb 2009-10-25 00:41:29
W pełni się zgadzam,ale napiwki niestety rzadko kiedy są aż tak wysokie:/ ( usunięte przez administratora )
anna 2009-11-04 10:26:26
ciekawe czemu wszyscy anonimowo...
skoro macie odwage napisać takie rzeczy to napiszcie kim jesteście
anonim 2009-11-13 22:37:41
anna - 2009-11-04 10:26:26

ciekawe czemu wszyscy anonimowo...
skoro macie odwage napisać takie rzeczy to napiszcie kim jesteście

To wszystko co prawda itak bardzo łagodne opinie znam ich dostatecznie długo chodzi o właścicieli są tak beznadziejni że brak mi słów
1
;) 2009-11-16 23:38:03
miałam przyjemność pracować,jeżeli chodzi o atmosfere w pracy to naprawde super,ale szefostwo..( usunięte przez administratora ).. NIE POLECAM ( usunięte przez administratora )
1
Anonim 2009-11-19 21:53:25
Ale kelnerki za to są prześliczne ;) ( usunięte przez administratora )Pozdrawiam serdecznie
1
Gracja 2010-01-05 23:42:00
A ja tam pracowałam i jest naprawdę super. Atmosfera w pracy ok a szefostwo daj Boże wszystkim takich pracodawców są [usunięte przez moderatora]. Tylko szkoda kelnerek które nic nie robiły i były zdziwione, że po 18 ludzie przychodzą. /// sztućce, kompot zabrać!!!! /// CO ZA PECH KELNERECZKI (podawaczki) :) Pozdrawiam Gracja
super 2010-01-05 23:46:30
??? a co ty robiłaś??????????
anonim 2010-01-07 23:08:09
Ja też miałam nieprzyjemność pracować w przysmaku staropolskim i to był koszmar !!!( usunięte przez administratora )!. Nie wierze, że ktoś mógłby być zadowolony z tej pracy. p.s.Chyba tylko szefostwo pisze te pozytywne opinie !!!
eve 2010-01-18 11:16:31
Przysmak staropolski to jeden wielki żart,( usunięte przez administratora )
pola 2010-02-03 22:37:12
Ja pracuje w PS i wcale nie jest tak źle jak piszecie ludzie. Pieniądze jak potrzebuje to mówię, że potrzebuję i mam. Nie ma znów tak źle. Napiwki małe, ale to nie wina szefów. Jak ktoś chce pracować to nie ma na co narzekać. ( usunięte przez administratora )) He he wtedy jest z nich niezły ubaw. Niesie taka jeden talerz, a i tak się wywróci ;). Kiedy jest czas na prace to się nie obija, ale jak nie ma ruchu można sobie posiedzieć ;) Popisać sms-ki i pobajerować z kucharzami he he ;) Można też palić w każdym czasie, a szefowie nie reagują na to histerycznie. Jak trzeba to nawet szefowa pomaga kelnerkom i nie jest to dla niej żadną ujmą. Jest fajnie naprawdę ;)
:):) 2010-06-24 13:32:48
A tam srata tata Pracuje sie tam świetnie,( usunięte przez administratora ) A atmosferka tez super,jak jest ruch to oczywiste ze wiekszosc chodzi pospinana ale to tez normalne....Co do kasy ja zawsze mialam na czas i co do umówionej godziny!!!!!!!!!!!!!!
Marcin 2010-08-06 12:47:26
A ja napiszę nie anonimowo.. Praca jest ciężka a ruch duży z powodu popularności miejsca i tu niema się co oszukiwać.. Nie dziwie się, że wszystkie "niunie" nie dają rady i nazywają to miejsce ( usunięte przez administratora )Wypłaty są co tygodniowe i niema się co dziwić, że wypłacane są z dwutygodniowym opóźnieniem bo tak jest w każdym kraju na zachód od nas gdzie kultura wypłacania pensji tygodniowych prosperuje od wielu lat.. Jest to zabezpieczenie pracodawcy przed nagłym zniknięciem pracownika z dnia na dzień.. A nawet w tym przypadku jeśli się naprawdę potrzebuje się pieniędzy szefostwo pójdzie na rękę.. Więc jeśli jesteś( usunięte przez administratora ) nic nie potrafisz tylko się( usunięte przez administratora )to nie przychodź tu do pracy bo to i tak to wyjdzie.. A reszcie personelu oszczędzisz masy stresu i nerwów.. Liczba negatywnych opinii na tym forum mnie nie dziwi przewija się tutaj masa ludzi a większość z nich to porażka i żal.. Poziom który reprezentują zarówno pod względem profesjonalnym jak i intelektualnym jest grubo poniżej przeciętnej.. Bo jedyne co potrafią to pisać takie komentarze a na pewno nie pracować w dobrze prosperującej restauracji w centrum.. Więc jeśli nie jesteś dobry w tym co robisz i gotowy na ciężką pracę pozostaje Ci tylko napisanie tutaj negatywnej opinii po paru dniach w przysmaku.. Wszystkim negusom życzę powodzenia w znalezieniu pracy w której się nie pracuje tylko dostaje pieniądze za mówienie jak się ciężko pracuje..
Bombastic 2010-08-06 12:55:17
A co to konkurencja atakuje tak anonimowo? Żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ściska, że w Przysmaku idzie a lokale wokół się zamykają? Śmiechu warte.. Buahahahaa.. Śmieszne.. To forum to porażka..
hmmmm 2010-10-31 21:10:05
ja tam na kuchni pracowałem i umowę miałem.. normalną na czas określony.. nie narzekam.. kasę też całą wypłacili.. myślę że te opinie wypisują( usunięte przez administratora ) które złapane na gorącym uczynku i wywalone na bruk teraz się mszczą.. szefostwo wymagające ale w porządku.. co do umów na zachodzie.. to pracowałem tam 5 lat bez umów, kontraktów , czy innych takich.. dopiero jak naleciało się ( usunięte przez administratora )ek po wejściu do unii, pracodawcy na zachodzie zaczęli się zabezpieczać... pozdrawiam całe forum...
Rysio 2011-05-11 11:01:30
Chyba ktoś was zniszczył państwo (usunięte przez administratora) Ktoś się znał na rzeczy. Wiedział jak pozycjonuje sie strony w necie. Wpisz w google przysmak Staropolski i na drugiej pozycji masz opinie gdzie zostali zniszczenie jak japonia przez tsunami. Aż tacy źli są Ci państwo żeby ich tak obsmarować?
Rouge 2013-04-30 22:03:42
Pracowałam tam w sezonie wakacyjnym. Ruch spory w godzinach obiadowych i wieczornych. Bardzo uciążli są znajomi,rodzina i sami własciciele. Żadnego szkolenia nie miałam. Odrazu na głęboką wodę i jak Ci stolik ucieknie to Ty za niego płacisz. Oprócz obslugi klientów w formie przyjmowania zamowien i dostarczania ich robi sie desery,wszelkie napoje,drinki(tak drinki !np. malibu),czasem na zmywaku no i sprzatanie ogródka i baru. wypłata sie spóźnia. trzeba sie pilnować. Nastawieni są na turystów którzy juz nigdy nie wrócą, dlatego nie ma zbyt dużego poszanowania. Mając rozeznanie i doświadczenie to nigdzie w gastronomi czegoś takie nie doświadczyłam jak tam. Przy wydawaniu dań często nie ma wielu pozycji w kartach, a kuchnia nie wyrabia i sie bardzo długo czeka.
Słodka Czarnulka 2013-05-16 10:58:12
Pracowałam tam w sezonie... W moim przypadku nie przeszłam żadnego szkolenia od razy rzucili mnie na głęboka wodę... musiałam wszystkiego uczyć się sama... Byłam kelnerka a tak naprawdę robi się wszystko począwszy od przyjmowania zamówień do sprzątania i mycia garów na tym niby zmywaku. Szef jak dla mnie był bardzo w porządku (usunięte przez administratora) Ogólnie nie polecam warunki pracy fatalne, (usunięte przez administratora) Wątpię aby ktoś wytrzymał tam na dłuższą metę!
anonim 2013-08-22 17:22:46
witam. szukam pracy jako kelnerka. chciałabym się dowiedzieć czy opłaca się pracować jako kelnerka w restauracji przysmak staropolski? czy warunki pracy są na tyle dobre że można tam pracować na stałe?
anonim 2013-10-02 21:17:11
Nie polecam. Nie ważne na jakim stanowisku pracujesz i tak musisz wykonywać milion innych rzeczy traktują Cię bez żadnego szacunku ( usunięte przez administratora )Szefostwo nie traktuje wszystkich pracowników równo, praca po kilkanaście godzin dziennie i oczywiście nikt Ci nic nie wytłumaczy i radź sobie sam, a jesli zawalisz to twoja wina(usunięte przez administratora)
Kamila 2013-10-03 09:14:46
Nie polecam przysmaku bo jest po prostu niesmaczny...
Alikia 2014-02-20 07:04:23
Rzecz w tym że tam jest drogo i czasem smaczne to fakt... Ale jesli chodzi o warunki pracy są skrajnością!!! Ja pracowałam zaledwie miesiąc bo jeśli ja mam po 3 tyg. pracy dostac 250 zł (usunięte przez administratora)
stokrotka22 2014-04-11 20:40:09
Witam naprawdę jeżeli szukacie pracy po to aby zarobić kase to omijajcie to miejsce z daleka(usunięte przez administratora) Pozdrawiam
kasia 2014-04-11 21:24:50
Hejka witam wszystkich widzę koleżanka miała odwagę w końcu się wypowiedzieć i ma racje żenada na początku wypłacają aby być wiarygodnym a później to już wiadomo.Jeszcze jedna ważna sprawa jedzenie które jest stare nie zdatne do niczego a jednak w przysmaku wszystko ląduje na talerzu u klieta a pracownik nawet po 12 godz musi płacić i niczym się obejrzy poł wypłaty nie ma. O przepraszam tam nie ma takiego czegoś jak wyplata tylko zaliczka chyba na waciki
beta 2014-05-10 12:00:24
a dlaczego teraz o tym piszesz???? po 2 latach?????? jakas sciemajak dla mnie to jest
oliwka 2016-05-19 15:54:02
to w takim razie dajcie znac jak wyglada u nich praca i rozmowa kwalifikacyjna, a na jakie stanwoisko zaczynasz prace, moze jak tam bedziesz to dowiesz sie czy nie szukaja kelnerki? Bylalbym wdzieczna bardzo.
Zostaw swoją opinię o Restauracja "Przysmak Staropolski" - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Restauracja "Przysmak Staropolski"