brak logo

Jarpak

Świdnica

Opinie o Jarpak

Gość 2013-02-10 13:47:56
Ja odradzam pracę w zakładzie "Jarpak". W posiadają szacunku dla pracownika,zatrudniają tylko i wyłącznie przez podfirmę. [usunięte przez moderatora]
nn 2013-05-20 16:32:03
Wszystko wyżej szczera prawda. Dodam jeszcze że strasznie kradną w szatniach, otwierają szafki zamknięte na klucz. Znikają pieniądze śniadania kawa. A ludzie skaczą sobie do gardeł i szczują się na wzajem. Od plotek cały zakład huczy każdy gada o każdym. Jeść nie wolno siku nie wolno. Ja myślałem że polska to cywilizowany kraj, a tu jak w chinach za miske ryżu. :(
kpina 2013-05-22 10:59:47
Śniadania i kawa też ginie?? Hahahahahaha
Śmiechu warte
mały 2013-05-24 16:11:01
W teorii praca od 7.00 do 15.00 od poniedziałku do piątku. W praktyce zostań do 17.00 a jak nie to w sobotę 6 godzin. Jest też druga zmiana o której przy przyjmowaniu nikt nie mówił, a teraz wychodzi. Że muszę i już.
??? 2013-06-06 19:46:04
Już sama nie wiem to jeszcze powiedzcie jak tam jest !
mycha 2013-06-13 17:26:21
Atmosfera miedzy pracownikami??? Haha dobre. W tym zakładzie jeden pod drugim dołki kopie! Chodzą i donoszą na siebie do biura. W zakładzie najgorsze są kobiety, wiedzą wszystko o wszystkich i wiedzą doskonale jak wykorzystać słaby punkt danej osoby.
byłypracownik. 2013-06-25 17:44:45
Najgorsze są te które już tam kupe lat pracują.jedna na drugą skarży do biura.a jeżeli chodzi o lato to biuro raz na jakiś czas da 1 wode na dwie obce osoby i każą pić a nawet plastikowych kubeczków nie dadzą .Są też inne dziewczyny z innej miejscowości.pracownicy muszą jechac busami 1.5 godziny by dojechac do Świdnicy a nikt im za to nie płaci mają 3 godziny w plecy. a najgorsi sa ich kierowcy o których słyszałem że spowodowali nie jeden wypadek (jeden śmiertelny niestety).szkoda słów na ten zakład.
Bartek 2013-07-01 19:06:25
jak zarobki na okresie próbnym i później ? zamierzam się tam przyjąć.
Konchi 2013-07-02 18:27:29
Za nadgodziny nic nie jest płatne, w ogóle nie są wykazywane. Brak szacunku do pracownika i jego pracy to norma! Szkoda tylko, że osoby na takim stanowisku jak dyr. czy kier. nie mają na tyle kultury aby powściągnąć język, nie przeklinać, nie wyzywać. TO NIE PRZYSTOI "DROGA DYREKCJO"!!! WIĘCEJ KULTURY!!! A oczekujecie jej od nas "roboli". Żenada!!!! Warunki pracy też nie najlepsze, zgadzam się z poprzednikami- żeby wody człowiekowi żałować? Ojjjj przydałaby się jakaś kontrol
szakal 2013-07-03 14:16:28
Atmosfera w pracy jest lekko określajac napięta a jeszcze lepiej zgniła, a że z nie jednego pieca chleb jadłam to mam porównanie. Przykład jednak idzie z góry i to pracodawca wprowadza taka atmosferę że o kulturze już nie wspomnę. Cieszę sie że już tam nie pracuję i teraz mam o wiele lepsze warunki pracy a i uznanie w formie premii (o której tam trzeba było zapomnieć bo tylko wyzysk w nadgodzinach i jak ci sie nie podoba to(usunięte przez administratora)a wspólczuję tym co tam zostali i tyrają za marne grosze i powinni jeszcze być wdzięczni za pracę prezesom. Obyśmy doczekali sprawiedliwości.
Mucha 2013-07-03 18:39:17
System socjalny? Hahahaha dobre
Mucha 2013-07-03 18:41:06
Zanim się tam przyjmiesz przeczytaj sobie wszystkie wpisy i wtedy zastanów się o pracy w Jarpaku
grzes 2013-07-06 09:56:04
Może ma nóż na gardle i szuka pracy, potrzebuje informacji. Co wy jacyś niekumaci nie potraficie odpowieziec na proste pytanie. Nie dziwię się że nie radzicie sobie w pracy .
Mucha 2013-07-06 13:20:38
Grzesiu, praca w Jarpaku to banałł. Kwestia wdrążenia się w tematy. Ale czy do chamstwa da się przyzwyczaić? Sami możecie odpowiedzieć sobie na to pytanie...
do byłypracownik od Łukasza 2013-07-06 14:11:13
ty były pracownik jak jesteś były to skąd możesz wiedzieć na bieżąco co się dzieje w zakładzie i poza tym nie wrzucaj wszystkich do jednej beczki głównie chodzi mi o to co żeś nasmarował na temat kierowców jeżdżę już od 14 lat zawodowo i nigdy nie miałem żadnej obcierki a jak masz odwagę cwaniaczku to powiedz mi to w oczy,ale wtedy inaczej bym sobie z tobą pogadał.Wszyscy mądrzy,bo ukrywacie się za pseudonimami.Łukasz.
2
Mucha 2013-07-08 16:54:25
Przychodząc do nowego zakładu jarpak czy jaki kolwiek inny możesz zapomnieć o urlopie. O wczasach pod gruszą w Jarpaku nawet niewspominaj nikomu, chyba że chcesz byč wyśmiały :)

I wiadomość do tego byłego pracownika, każdemu może zdaźyć się jakiś nieszczęśliwy wypadek. Przecież nikt specjalnie tego nie zrobił. Więc chyba warto zastanowić się nad tym co piszesz
sese 2013-07-17 09:34:19
jakie zarobki?
mucha 2013-07-24 19:23:40
Zarobki nie zaciekawe. Jak to przystało na podfirmę dostaniesz najniższą krajową. Czasami jak dostałam 1100 było dobrze. Na umowe o prace nie masz co liczyć. Chyba że masz jakąś grupe inwalidzka. Wtedy mają z Ciebie kasę. Pollux daje umowy co miesiąc lub co tydzień wiec totalna poraszka. Nie ma płatnego chorobowego. O urlopie mozna również zapomnieć
Mucha 2013-08-08 08:52:29
To już zależy tylko od Ciebie :) jeśli sięsprawdzisz w pracy będzieszdostawał umowy. Ale nie wiem czy warto. Lepiej poszukać sobie zakładu gdzie umowę dostanie się do naj mniej na 2 lata :) z ubezpieczeniem itp. Itd.
1
Mucha 2013-08-11 15:10:24
Nie za bardzo :)
kuk 2013-08-22 05:46:45
Totalna inwigilacja liderka chowa się za paletami i obserwuje. Lata po żywy monitoring. Ludzie miejcie litość nad sobą i poszukajcie normalnej pracy
Ewola19 2014-01-23 08:42:40
Witam. Przzepracowałam w tej firmie aż 2 dni ! Masara jest tam. Powiem tak praca nie jest aż taka cięzka, ale warunków nie ma wogole. Nie masz swojej szafki, zostawisz sniadanie na jadalni to ci wyrzuca i nie masz co jeść na przerwie, jedna przerwa 20 min po 4h pracy. Każą zostać na nadgodziny nie informując o tym dzień wcześniej, miałabyć tylko 1 zmiana a okazało się ze są dwie zmiany.
Wogóle szkoda słów. Maabra. Do kibla też nie zawsze można przyjśc.Atmosfery w pracy wogóle nie ma. Dodam to tego że strasznie sie tam kurzy i ten zaklad wygląda jak byś całyczas pracował na magazynie. To nie jest linia produkcyjna.
Pracują tam same starsze osoby które chcą dorobić do emerytury. (usunięte przez administratora) Także odradzam prace w tej firmie. Nie polecam!
ona 2014-02-28 22:29:47
Witam,nie pisz ze pracują tam tylko starsze osoby,bo pracują i młodzi. Ale fakt zakład syf,traktują cię jak śmiecia.Panuje niemiła atmosfera pośród pracowników.W szatni je się śniadanie na stojąco bo nie ma gdzie usiąść,nie wszyscy mają szafki,więc wieszają kurtki w brodziku na wieszakach.Nie polecam tego zakładu.
zaradna 2014-07-03 20:52:53
Praca jest nie najgorsza nawet da się przyzwyczaić fizycznie jednak psychicznie to raczej nie , ludzie są tam wrednipracownicy dokuczają kasa marna a lider i kierownik oczekują od ciebie żeby wyrabiać 100% normy , brak szkoleń brak wyrozumiałości i ogólnie panuje tam nie najlepsza sytuacja miedzy pracownikami ( donoszą na siebie , obgaduja )
aninim 2014-07-03 20:57:50
praca nie wiaze sie z sama przyjemnoscia , natomiast trzeba odróżnić prace od zapier..... jak jest dobra atmosfera w pracy to i pracowac sie chce i tu jest wlasnie problem bo kazdy tam patrzy na ciebie z gory i uwaza sie za lepszego
fkjdf 2014-08-10 18:30:37
praca jak praca nie jest zła jeśli ktoś jest odporny na stres panuje straszna nerwówka wszystko robi się na wczoraj, pomimo to brak szacunku ze strony właścicieli. nie można liczyć także na tzw "premie" chociaż przy podpisywaniu umowy jest o nich mowa, niema także żadnych bonów świątecznych ani niczego w tym stylu. warunki pracy tez nie należą do luksusowych, szatnie są za małe, brak szafek dla nowych pracowników, stołówka jest zbyt mała żeby pomieścić 1/4 pracowników, śniadania je się na hali między kartonami( przerwa 30 min). Brak klimatyzacji na halach, w zimie jest nie do wytrzymania, strasznie zimno w lecie znowu gorąco i duszno, czasami jak szefostwo ma lepszy dzień można liczyć na butelkę wody ( na dwie osoby), co niektórzy wolą gasić pragnienie piwem w pracy także trzeba uważać żeby nie zostać potrąconym wózkiem widłowym przez pijanego operatora. polecam to miejsce osobą o stalowych nerwach i zerowych wymaganiach :)
pani oczko 2015-01-23 18:50:49
wspomnieliście wcześniej o jakiejś inwigilacji - czy problem nadal występuje? chciuałabym się zatrudnić w Jarpak i muszę wiedzieć co się dokładnie dzieje. jednocześnie jestem za jak największą kontrolą pracowników poniewać to pozwala im skupić się na pracy i zwiększa produktywność całego zakładu. a ile się tam zarabia u was?
tusk 2015-02-01 12:38:38
To co wytmowicie t osa bzdetyapomysleliscie kiedys ile kosztuje utrzymanie takie go zakladu? bo japowiem tak zla to sojka co we wlasne gniazdo sra bo np. naswidnicy.Nie umieją nadrukowac nazwy KOLIMAX Ale juz sietroche poprawili.bo niebylo takiegoszumu zbazami.Ibyl wtedyproblem zwyklepaniem na maszynie




a
magda 2015-10-16 14:47:05
a jak jest w tym roku? czy jest jakies przeszkolenie w pierwszych dniach pracy? mowila mi jakas babka zebym cv napisala, ale nie wiem czy warto. czy jest mozliwosc na pol etatu?
WSZYSTKO BREDNIE 2016-02-16 20:43:15
Po prostu to piszą wszyscy którym nie chciało się robić nieroby i tyle. Zakład jak najbardziej o DOBRYM SERCU, przyjmuje osoby z Grupą, nawet jest miejsce dla głuchoniemych !!! I Tyle !!! Z wszystkimi można się dogadać !!!
james 2016-03-03 21:20:41
Przecież to zakład pracy chronionej - dlatego zatrudniaja niepełnosprawnych.
james 2016-05-18 21:16:42
Widzisz wszyscy co mieli coś do powiedzenia to się zwolnili i pracuja gdzie indziej a ci co milczą szukają pracy - ot taki tam masz miód
james 2016-06-28 00:11:35
Trzeba znać specyfikę zakładu pracy chronionej , a przede wszystkim wczuć się w skórę osoby niepełnosprawnej - żadna osoba tutaj nie napisze źle bo przecież ma pracę i dla niej to najważniejsze . Pozostała grupa to normalni ludzie którzy pewnie pracowali i coś tam zobaczyli.
Wiele z tych opinii jest trafnych.
abc 2016-07-06 23:02:21
Dobrze, że atmosfera dopisuje, to już jest dobry znak.
Zostaw swoją opinię o Jarpak - Świdnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jarpak