logo Dedal

Dedal

Dzierżoniów

Opinie o Dedal

Saviolek 2014-04-16 09:56:58
Pewnie stąd pytanie czy ktoś ostatnio miał niewątpliwą przyjemność odbycia rozmowy kwalifikacyjnej? Dzięki za info
kruszyna 2014-06-01 21:07:53
przezyj to sam
3
dedal 2014-06-27 18:33:26
praca w dedalu to porazka juz nawet malzenstwa przyjmuje do pracy na kierowcow bo to jedyne wyjscie zeby byc dluzej z zona niz 45 godzin w miesiacu bardzo rodzinna firma nie ma co- prawda. fajne auta to fakt ale czysta i ladna miska nie da zjesc pamietajcie okrada wszystkich i za wszystko a place jak chce tak placi smiech na sali w podwujnej za 20000 tys km 5200 pln gozej byc nie moze
4
^^ 2014-07-20 21:12:57
podwójnej przez "ó" z kreską buraku!! trzeba było się się uczyć w szkole to byś miał prace na miejscu za normalną kasę:)
1
podwójna 2014-07-27 18:31:01
Chyba nie jesteś za bardzo w temacie "kolego". Piszesz kompletne bzdury jeśli chodzi o kasę a i nie przyszło ci nawet do głowy , że może małżeństwo było zainteresowane pracą razem... Mało się orientujesz. Nie wiem czy wpadła ci w oczy może firma "DELTATRANS" jeżdżą głównie w podwójnych obsadach i mają kilka małżeństw w załodze. Więc Dedal chyba własnie zrobił krok do przodu.. A ty jakiś rozżalony jesteś.. a może słabo sobie radziłeś??? Jak taki kozak jesteś pchaj się na zachód,może tam cię docenią ;)
1
misiek 2014-10-14 18:25:41
Miałem nieprzyjemność pracować w dedalu. Firma porażka. Kierowca jest traktowany jak zło konieczne. Spedytorzy za nic nie odpowiadają a wina niedogrania zleceń spada na kierowcę. O częstotliwości zjazdu do domu nie wspomnę.... o przeginkach na tacho również.... Nie polecam, szkoda czasu i zdrowia.
2
luk 2014-10-16 22:53:10
Proszę o sensowną odpowiedź. Jakie warunki w dedalu? Czy wypłacają diety czy może kilometrówka? Jak kilometrówka to ile za km i czy jest jakaś podstawa? Czy naprawdę tak jest że tylko 45 godzin w miesiącu w domu? Aż trochę ciężko bo widać zestawy w okolicy
1
Dedal 2014-10-20 21:36:08
Nie pisz bzdur o przeginaniu tachai nie pisz bzdur o zjazdach do domu.
dragon666 2014-12-01 16:52:56
Jak ktoś szuka pracy w Dedal Sp. j. to mam dobrą wiadomość. Pojawiła się nowa oferta pracy. Nie wiem ile jest wakatów, a podobno sporo chętnych. DEDAL Sp. Jawna A.H.A.M Terleccy Firma transportowo - spedycyjna o ugruntowanej pozycji na rynku usług transportowych z...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5704191?keywords=&region=
LUK 2015-01-04 09:59:05
POWIEM TAK ROTACJA JEST TYLKO MIEDZY MLODYMI KIEROWCAMI BO CHCIELIBY 10000 ZL ZA 12000KM W MIESIACU I CO TYDZIEN BYC W DOMU. JESLI CHODZI O SAMA FIRME TO NIE JEST NAJGORZEJ. PLACA NA CZAS A NAWET CZASAMI WCZESNIEJ NIZ TERMIN PRZEWIDUJE, SAMOCHODY W MIARE DOBRZE UTRZYMANE TYLKO TROCHE SPEDYCJA W CIULA LECI I SA STRASZNIE ZLOSLIWI. POZDRO
2x xxl 2015-01-18 16:12:09
prawda taka . kasa na czas. robota jak wszedzie .malo w domu 1 weken szefa drugi twoj 2 szefa choc sa pedaly co bywaja wiecej w budzie . duzy nacisk na spalanie choc zero pojecia o ladunkach trasach i wrunkach pogodowych, sie mowi ze jak jedziesz pod gore to potem bedziesz z niej zjezdzał.spedycja robi co chce kierowca jest jak numer auta
2
luk 2015-03-09 11:55:08
Witam, w ostatnim miesiacu zwolnily sie 4 osoby tydzien po tygodniu, a wszystko to za sprawa spedycji, leca w ciula, nie obchodzi ich to ze kierowca tez ma rodzine i dopoki nie zmienia swojego podejscia to kierowcy beda odchodzic

1
slawek 2015-04-27 12:47:02
Moja opinia o firmie jest pozytywna ,ktos spyta dlaczego wiec odpowiadam.
Praca jest poukladana, kasa na czas ,tabor bardzo dobry.
Jesli hcodzi o komunikacje spedycja -kieriwca .
Jesli posiadasz kulture i szanujesz innych to niema z tym problemu.
To sa ludzie tak samo pracujocy w stesie tak jak my i maja lepsze lub gorsze dni i trzeba to uszanowac.
Przerobilem wiele firm na tak zwanym zachodzie, i tam bylem numerem auta i nic wiecej.
W Dedalu jest inaczej ,masz problem ,potrzebujesz pomocy nawet finansowej .
Zawsze morzesz pogadac z szefem (Alek Terlecki)napewno pomorze.Pracuje tu 3 lata i czuje sie w tej firmie doceniony jako kierowca i czlowiek.Poprostu sa kierowcy i panowie kierowcy natym polega delikatna roznica.I natym pozostanmy pozdrawiam Slawek z Jelonki.
1
XXL 2015-11-22 15:55:11
DNO DNO TOTALNE!!!!!!! Uwaga na tą firmę
1
XXL 2015-11-23 15:03:04
Traktują kierowców jak szmaty, zwłaszcz spedycja. Ogłoszenie że potrzebują kierowcy jest cały czas, więc nie musisz się śpieszyć. Tam tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] którzy są z szefem na ty mają dobrze a reszta to dziady którzy dostają dziadowskie auta które co chwila się psują i najgorsze roboty. Wekend wygląda tak: przyjeżdżasz w sobotę wieczorem a w niedzielę o północy bucior. Ałto stoi w zgożelcu a ty będziesz w domu 20 godzin. Nawet ciuchy ci nie wyschną. Powodzenia
1
brutus 2016-01-16 10:26:29
jak coś postawisz kaśce albo maćkowi to zarobisz chodzi o flaszke
1
kiero 2016-03-04 13:48:31
rozumiem ze stawiales skoro wie wypowiadasz
agata 2016-03-21 18:41:59
trzeba było się uczyć i ty traktowałbyś kogoś jak szmatę cwaniaczku!
damin 2016-04-06 12:10:46
Bolą mnie oczy od tych postów!!! Jeśli ktoś się pyta co i jak to powinno sie odpisać co i jak a nie tylko pisać bzdury.Posstów wiele ale żadnej sensownej informacji.Pozdrawiam kierowców oraz kadre z dedala ktora tutaj sie wypowiada!!! kierowca z innej firmy
nowy 2016-04-26 01:35:44
Hej Sławku zależy dla kogo poukładana. Dla tych z Jelonki to fakt.
foczka 2016-05-07 12:09:36
jestem chętnna skorzystać z oferty na stanowisku pracy Kierowca w transporcie Międzynarodowym, kat. C + E - jakie są samochody na flocie?
5
Zostaw swoją opinię o Dedal - Dzierżoniów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dedal