Kaczmarski Inkasso Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Kaczmarski Inkasso Sp. z o.o.

jnttr 2016-01-01 21:04
pamietam ze byla u nich kiedsy oferta pracy na stanowsiko negocjatora telefonicznego, ciekaw jestem czy w najblizszym czase beda znowu kogos poszukiwac
kacza 2016-01-15 10:47
Ja mam w poniedziałek rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko negocjatora windykacyjnego. Po wszystkich powyższych opiniach zastanawiam się w ogóle czy się tam wybierać (szkoda mi czasu bo przejazd tam trwa ode mnie ok. 1h-Wrocław). Chcialabym się dowiedzieć czy ktos jest w stanie poinformować mnie jak tam wygląda podstawa i premia i czy warto się w ogóle fatygować?
3
łukasz 2016-01-15 23:41
@kacza wydaje mi się, że warto byś spróbowała. Skoro firma zaprosiła Cię na rozmowę kwalifikacyjną, to zawsze warto poświęcić ten czas i przekonać się samemu.
dondo 2016-02-04 20:42
eopaoa, a nie bierzesz pod uwagę, że też za takie wymagania mogą być lepsze pieniadze ? Słyszałem, że tutaj dużo zależy od efektywności, a nie którzy lekką ręką inkasują 3 tyś
piotr_JJ 2016-02-10 18:14
A wiecie czy oferta pracy na negocjatora telefonicznego jest wciąz aktualna? Dają umowy zlecenia i odpowiednie szkolenia, pewnie zatrudnienie w soboty jest dodatkowe płatne.
:) 2016-02-16 18:30
Masz rację @dondo czasem wysokie wymagania równają się wysokim zarobkom i tak też chyba jest w przypadku tej firmy. W dodatku dają umowę o pracę, praca jest od poniedziałku do piątku, są dodatki premiowe i prowizyjne. Warto :)
mrosos 2016-02-19 16:30
no też słyszałem, że można wiele zarobić u nich, fajna sprawa. widziałem też, że jest oferta na negocjatora telefonicznego i nie wymagają doświadczenia :)
wiokop 2016-02-26 12:21
no prosze, teraz nie ma już nawet stanowisk jako telemerkater, ale jako Negocjator Telefoniczny w zespołach B2B oraz B2C i wydaje mi się, ze to jest trudniejsze, ale i lepiej płatne. A opinie widze mocno podzielone, jednak wypłatami są regularni.
Darek 2016-02-29 23:27
Na umowe zlecenie to ja mogę jabłka zrywać.Widzę że też chcą oszczędzać na pracownikach...
2
wikok 2016-03-20 13:23
Arek, to nie jest takie call center jak myslisz. Owszem teraz mają sporo ofert na negocjatorów telefonicznych we Wrocławiu. Powiem Ci, że to dobra opcja dla studentów, bo grafik jest elastyczny.
alii 2016-04-04 09:59
@wikok też mi się wydaje, że dla studenta, to jest praca jak znalazł. Teraz we Wrocławiu poszukują negocjatora telefonicznego, wiec jeszcze można poćwiczyć przydatne umiejętności :)
lol 2016-05-04 10:13
Hej, wiecie jak wyglada rozmowa rekrutacyjna na specjalistę ds. klientów stategicznych? Super, że zapewniona jes tutaj umowa o pracę, a także dorzucają do tego jakieś premie do zarobków, bo jeszcze dorzucają do tego odpowiednie szkolenia i jeszcze narzędzia pracy.
alii 2016-05-08 12:19
Widzę właśnie bardzo ciekawą rekrutacje. Kaczmarski Inkasso poszukuje we Wrocławiu negocjatora telefonicznego. Wiadomo - potrzebne są specyficzne umiejętności. Ciekawe, ile można zarobić :)
alii 2016-06-17 12:31
Właśnie przeglądam ofertę pracy jako negocjator w zespole spraw gospodarczych z Wrocławia. Wydaje się być bardzo zachęcająca, praca od 8 do 16 na umowę o pracę i z możliwością awansu i rozwoju. Trzeba mieć oczywiście już doświadczenie w pracy jako negocjator telefoniczny. A czy są jakieś benefity?
Soldat av Odin 2016-07-09 17:52
Ludzie, którzy znają swoją wartość i mają jakikolwiek szacunek dla samych siebie, nie zatrudniają się w takich firmach jak KI, w ostateczności na jakiś krótki czas na przeczekanie...
10
eopaoa 2016-07-09 21:08
Ciekawe czy w najbliższym czasie będą szukać doradców ds. odszkodowań, wiecie? Zarobki pewnie niezłe.
Kosewicz 2016-07-25 01:09
Nie polecam!
7
fghhj 2016-07-27 11:39
@Kosewicz ale z jakiego powodu moglybs cos na ten temat napisac wiecej moze jakies szczegoly/ konkrety?
zed 2016-08-09 08:49
Zajebiście jest! Dzwonisz od 7 do 20 po ludziach (usunięte przez administratora) Praca marzeń.
5
1234 2016-08-09 12:27
hej hej no widze ze szukaja teraz caly czas negocjatora w zespole spraw gospodarczych we Wrocławiu wymagane jest miedzy innymi tutaj doświadczenie na stanowisku negocjatora telefonicznego, mile widziane doświadczenie w prowadzeniu spraw gospodarczych
kiss 2016-09-01 13:33
Hej, a jakich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno oprócz dobrej podstawy dorzucają jeszcze premie co już dobrze o nich świadczy, bo to rzadkość
anek 2016-09-02 12:11
Hej, wiadizalem wlasnie oferte pracy na Negocjatora Tefonicznego, zalezy mi na tym by grafik był nieco elastyczny ,czy jest taka mozaliwosc? czy koniecznie godziny pracy sa biurowe czyli od 9-17? czy można coś wynegocjowac? pozadrawiam
zenon 2016-09-08 17:12
Spółka kapitałowa KRD - odradzam !!
5
Alek 2016-09-08 17:14
@anek może uda się coś wynegocjować z godzinami startu zmiany danego dnia (chociaż nie mam pewności...), ale widzę, że szukają kogoś do pracy pn-pt...
wiokop 2016-09-09 10:24
No dobrze, ale czy oferta pracy na specjalistę ds. kadr i płac jest wciąż aktualna? Chętnie bym się załapał, bo dbają o stabilne zatrudnienie. To dobry znak na to, że się dobrze dzieje, bo warunki pracy jak i atmosfera sprawiają że lepiej się wypełnia swoje obowiązki.
MMn 2016-09-11 18:15
Kaczmarski Inkasso Sp. z o.o. z tego co wiem daje sobie radę na rynku, branża potrzebowała właśnie takich ludzi jak tworzący tą firmę, nie ma na co narzekać zupelnie, zwłaszcza że się rozwijają coraz lepiej
kiss 2016-09-28 15:14
Hej, wiecie czy w ogóle jest szansa na to, żeby znaleźć zatrudnienie u nich? Chętnie bym się załapał do nich zwłaszcza, że pewnie wypłata jest adekwatna do powierzanych zadań, a to dobry znak że jest nieźle.
anek 2016-10-10 21:40
najlepiej zrobisz jak zadzwonisz do nich, nie wiem czy poszukują teraz kogoś, ja wczesniej tez pytalem o staz jednka nikt nie odpisał, w tym tygodniu bede dzwonil do nich wiec wszystkiego sie dowiem, mi zalezy na paru miesiacach pracy.
1
U 2016-10-18 15:06
No powiem Wam, że jeśli macie smykałkę do takich biznesów to młodszy negocjator telefoniczny może być opcją dla Was
Bodzio 2016-12-15 20:42
Najgorszy pracodawca z którym miałem nieprzyjemność współpracowac, szczerze odradzam, kto był ten wie...
6
Xksar 2016-12-21 00:17
Nie polecam!!!!!
4
Klara 2017-01-09 16:42
Odradzam prace w KI, nieprzyjazna atmosfera, (usunięte przez administratora)
4
Mary 2017-01-18 12:49
A dla mnie ważne są standardy i pomoc innym.Tak mi zawsze mówili w domu. Pracuję już dobry rok w Kaczmarski Inkasso i tu mogę się spełnić. Pomagamy dłużnikom, negocjujemy, więc i oni są zadowoleni i my, bo po ludzku podchodzimy do sprawy.
4
pawel 2017-01-19 12:43
Jestem tu już 3 lata. Zaczynałem od stażu, jednak z każdym kolejnym miesiącem wciągałem się coraz bardziej. Obecnie nie wyobrażam sobie innego miejsca pracy :) Sa tutaj bardzo doświadczeni pracownicy od których można się bardzo wiele nauczyć. Jak ktoś chce działać w branży to musi się uczyć od najlepszych!
3
Michał2015 2017-01-22 21:31
Ja mam dobre wspomnienia z Kaczmarki Inkasso. Pracowałem tam półtora roku i gdyby nie wyjazd nadal bym pewnie tam pracował. Profesjonaliści w każdym calu. Jednak nie powiem, praca wymagająca.
2
Mateusz 2017-01-29 22:56
Czytam różne analizy i ostatnio słyszałem, że teraz dobrym wyborem (jeżeli chodzi o pracę) jest postawienie na duże firmy rodzinne. Pewne miejsce pracy + płaca + ludzkie podejscie. Pracuje tam i potwierdzam. A praca w korpo już nie jest taka spoko jak kiedyś...
3
Renata 2017-01-30 16:13
Teraz windykacja bardzo się zmieniła. To nie jest nękanie ludzi, czy chodzenie z kijem,żeby kogoś nastraszyć, a część osób ma takie wyobrażenie na ten temat. W Kaczmarski Inkasso pracują ludzie, którym zależy na tym by pomóc i żeby obie strony wyszły zadowolone z niełatwej sytuacji jaką są przecież długi. Rozmawia się i ustala wspólne rozwiązanie. Jeśli kogoś interesuje taki rodzaj pracy to w tej firmie się odnajdzie i będzie zadowolony.
4
ciekawy 2017-01-31 23:52
Chciałbym się rozwijać w kierunku windykacji. Poznać tajniki tej pracy od kuchni. Czy Kaczmarski Inkasso to właściwe miejsce? Jak sądzicie?
Patrycja 2017-02-01 14:48
ciekawy odpowiadając na Twoje pytanie uważam, ze to dobre miejsce aby rozpocząć swoją przygodę z windykacją.
Dla osób bez doświadczenia, proponują 2 tygodniowe szkolenie wprowadzające, coachingi z trenerami, do tego sami pracownicy są przyjaźnie nastawieni i chętnie pomagają i podpowiadają.
Sama jestem tego przykładem. Kilka miesięcy temu przyszłam tu bez doświadczenia, a na ten moment osiągam jedne z lepszych wyników w grupie.
Z tego co wiem poszukujemy obecnie pracowników, wiec zachęcam do sprawdzenia na własnej skórze jak to jest :)
3
Wiesław-40 2017-02-02 20:22
Pracuję już jakiś czas w Kaczmarski Inkasso....jestem zadowolony z pracy, zdobywa się doświadczenie, pracuje w znanej, prestiżowej firmie, spotyka się z ludźmi. Przede wszystkim zawsze profesjonalnie podchodzimy do klientów, z czego jestem bardzo dumny.
2
Mariuszkowal 2017-02-13 18:11
Na pewno Kaczmarski Inkasso to dobry kierunek, firma bardzo profesjonalna. Sam tu pracuję, bardzo dużo się nauczyłem. Przede wszystkim trzeba umieć rozmawiać z ludźmi. Dobra wola każdej ze stron to podstawa. Myślę, że warto tu szukać pracy, zarobki też są na dobrym poziomie.
2
Bora 2017-02-13 23:02
ja również polecam. jeśli dopiero zaczynasz to warto się uczyć od najlepszych- stylu pracy, nawyków i umiejętności. w Kaczmarski Inkasso znajdziesz to wszystko, nie zostaniesz sam ;) A jeśli lubisz pomagać ludziom i rozwiązywać problemy, na pewno się tu odnajdziesz.
2
antoni 2017-02-14 20:23
Praca ciekawa i dająca satysfakcję finansową. Przy okazji bezcenne doswiadczenie na temat natury ludzkiej, można się naoglądać i nawet zadziwić.
2
Michał 2017-02-20 18:26
(usunięte przez administratora) nie polecam
2
Makowski 2017-02-22 20:53
Polecam. Warto postawić na Kaczmarski, pełen profesjonalizm i długoletnie doświadczenie. A to przekłada się na działania pracowników. Bardzo się cieszę, że tu pracuje, polecam każdemu.
2
Elżbieta 2017-02-22 22:11
jakieś konkrety? tak tylko info,że się nie poleca nie jest zbyt merytoryczne. to ja jestem po tej drugiej stronie bo tą firmę polecam jako pracodawcę, zarówno tym początkującym jak i tym obeznanym z branżą. mają swoje standardy, i ich uczą, człowiek wie jak postępować i chce pomagać, bo o to w tej pracy chodzi. mi to pasuje.
1
gosia 2017-02-23 13:54
Zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie
1
konrad 2017-02-23 18:50
Oczywistym jest fakt skuteczności w pracy; ze względu na specyfikę pracy przydatne są umiejętności komunikacji interpersonalnej, niby podstawa ale jakże istotna.
2
Marcin 2017-02-27 07:50
Praca w tej firmie jest poniżej jakiegokolwiek poziomu. Dlatego szczerze odradzam prace w tej firmie.
1
Anna 2017-02-27 07:52
Pracowałem, nie polecam. Szczególnie uważajcie na osoby, ktorym wydaje sie ze sa najlepsze. Nie polecam.
1
Zostaw swoją opinię o Kaczmarski Inkasso Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaczmarski Inkasso Sp. z o.o.