Kaczmarski Inkasso Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Kaczmarski Inkasso Sp. z o.o.

pawel 2017-01-19 12:43
Jestem tu już 3 lata. Zaczynałem od stażu, jednak z każdym kolejnym miesiącem wciągałem się coraz bardziej. Obecnie nie wyobrażam sobie innego miejsca pracy :) Sa tutaj bardzo doświadczeni pracownicy od których można się bardzo wiele nauczyć. Jak ktoś chce działać w branży to musi się uczyć od najlepszych!
5
Michał2015 2017-01-22 21:31
Ja mam dobre wspomnienia z Kaczmarki Inkasso. Pracowałem tam półtora roku i gdyby nie wyjazd nadal bym pewnie tam pracował. Profesjonaliści w każdym calu. Jednak nie powiem, praca wymagająca.
3
Mateusz 2017-01-29 22:56
Czytam różne analizy i ostatnio słyszałem, że teraz dobrym wyborem (jeżeli chodzi o pracę) jest postawienie na duże firmy rodzinne. Pewne miejsce pracy + płaca + ludzkie podejscie. Pracuje tam i potwierdzam. A praca w korpo już nie jest taka spoko jak kiedyś...
4
Renata 2017-01-30 16:13
Teraz windykacja bardzo się zmieniła. To nie jest nękanie ludzi, czy chodzenie z kijem,żeby kogoś nastraszyć, a część osób ma takie wyobrażenie na ten temat. W Kaczmarski Inkasso pracują ludzie, którym zależy na tym by pomóc i żeby obie strony wyszły zadowolone z niełatwej sytuacji jaką są przecież długi. Rozmawia się i ustala wspólne rozwiązanie. Jeśli kogoś interesuje taki rodzaj pracy to w tej firmie się odnajdzie i będzie zadowolony.
5
ciekawy 2017-01-31 23:52
Chciałbym się rozwijać w kierunku windykacji. Poznać tajniki tej pracy od kuchni. Czy Kaczmarski Inkasso to właściwe miejsce? Jak sądzicie?
Patrycja 2017-02-01 14:48
ciekawy odpowiadając na Twoje pytanie uważam, ze to dobre miejsce aby rozpocząć swoją przygodę z windykacją.
Dla osób bez doświadczenia, proponują 2 tygodniowe szkolenie wprowadzające, coachingi z trenerami, do tego sami pracownicy są przyjaźnie nastawieni i chętnie pomagają i podpowiadają.
Sama jestem tego przykładem. Kilka miesięcy temu przyszłam tu bez doświadczenia, a na ten moment osiągam jedne z lepszych wyników w grupie.
Z tego co wiem poszukujemy obecnie pracowników, wiec zachęcam do sprawdzenia na własnej skórze jak to jest :)
4
Wiesław-40 2017-02-02 20:22
Pracuję już jakiś czas w Kaczmarski Inkasso....jestem zadowolony z pracy, zdobywa się doświadczenie, pracuje w znanej, prestiżowej firmie, spotyka się z ludźmi. Przede wszystkim zawsze profesjonalnie podchodzimy do klientów, z czego jestem bardzo dumny.
3
Mariuszkowal 2017-02-13 18:11
Na pewno Kaczmarski Inkasso to dobry kierunek, firma bardzo profesjonalna. Sam tu pracuję, bardzo dużo się nauczyłem. Przede wszystkim trzeba umieć rozmawiać z ludźmi. Dobra wola każdej ze stron to podstawa. Myślę, że warto tu szukać pracy, zarobki też są na dobrym poziomie.
3
Bora 2017-02-13 23:02
ja również polecam. jeśli dopiero zaczynasz to warto się uczyć od najlepszych- stylu pracy, nawyków i umiejętności. w Kaczmarski Inkasso znajdziesz to wszystko, nie zostaniesz sam ;) A jeśli lubisz pomagać ludziom i rozwiązywać problemy, na pewno się tu odnajdziesz.
3
antoni 2017-02-14 20:23
Praca ciekawa i dająca satysfakcję finansową. Przy okazji bezcenne doswiadczenie na temat natury ludzkiej, można się naoglądać i nawet zadziwić.
3
Makowski 2017-02-22 20:53
Polecam. Warto postawić na Kaczmarski, pełen profesjonalizm i długoletnie doświadczenie. A to przekłada się na działania pracowników. Bardzo się cieszę, że tu pracuje, polecam każdemu.
4
Elżbieta 2017-02-22 22:11
jakieś konkrety? tak tylko info,że się nie poleca nie jest zbyt merytoryczne. to ja jestem po tej drugiej stronie bo tą firmę polecam jako pracodawcę, zarówno tym początkującym jak i tym obeznanym z branżą. mają swoje standardy, i ich uczą, człowiek wie jak postępować i chce pomagać, bo o to w tej pracy chodzi. mi to pasuje.
1
gosia 2017-02-23 13:54
Zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie
7
konrad 2017-02-23 18:50
Oczywistym jest fakt skuteczności w pracy; ze względu na specyfikę pracy przydatne są umiejętności komunikacji interpersonalnej, niby podstawa ale jakże istotna.
5
Anna 2017-02-27 07:52
Pracowałem, nie polecam. Szczególnie uważajcie na osoby, ktorym wydaje sie ze sa najlepsze. Nie polecam.
7
Megi 2017-02-27 10:35
Firma jaka jest każdy widzi - odradzam prace w tej firmie. Nie polecam.
8
marek2 lata 2017-02-27 18:34
Pracuję od dobrych 2 lat. Ogólnie z pracy jestem zadowolony, najważniejsze pozytywy to możliwość nauki i zdobywania doświadczenia, praca w dużej firmie z tradycjami, na pewno też pieniądze, z tego jestem zadowolony. Ludzie w pracy bardzo pomocni. Jeśli ktoś na poważnie myśli o pracy w tej branży to tu na pewno warto pracować.
4
Lukas 2017-02-27 22:16
Zdecydowanie odradzam
8
Pracownik 2017-02-28 08:19
Pracuję i nie polecam!
8
samojda 2017-02-28 14:09
Pracuję i polecam. Szkolenia, narzędzia, wsparcie przełożonych i poczucie dobrze spełnionego obowiązku, uważam za największe atuty tej pracy. Chyba, że ktoś nie lubi pomagać, nie lubi ludzi i nie interesują go ich problemy, to polecam w ogóle inny typ pracy ;)
5
Marika. Wroc 2017-03-01 18:28
Polecam tu prace, ale faktem jest że praca bywa trudna i pewnie nie jest dla każdego. Trzeba umieć rozmawiać z ludźmi. Ale też na pewno praca daje dużo satysfakcji. Kaczmarski to lider w branży, dużo osób zadowolonych jest z pracy.
5
shadow80 2017-03-02 13:11
Oczywiscie nie kazdy sie nadaje do pracy w tej branzy. Nie jest łatwo… przyznaje. Wielu ludzi widzi w windykatorach potwora, ale przeciez tacy nie jestesmy. Ja generalnie polecam - zdobylem tu cenne doswiadczenia w pracy z trudnymi klientami, które procentuje
6
Vako 2017-03-03 13:18
ja takze jestem zadowolony z pracy w tej firmie. Niektore przypadki sa bardzo ciekawe, zdobywa sie cenne doswiadczenie i mozna rozwijac swoje umiejetnosci pod okiem specjalistow z branzy
5
marzec 2017 2017-03-03 16:02
praca tu wcale nie jest zla, dobrze placa i sa rozne benefity. fakt, czasami meczaca, ale przynosi satysfakcje i poznalem tu naprawde spoko ludzi
5
Wodzia 2017-03-05 10:37
Odradzam.
7
billa 2017-03-06 14:58
to jest dość specyficzna działka, bo polega na pracy z ludźmi i na rozmowie z nimi na niełatwe tematy. jeśli ktoś ma chęci, wie czego chce, lubi się uczyć, to w Kaczmarski Inkasso dostanie narzędzia,żeby wiedzieć jak do ludzi dotrzeć. a jeśli do tego lubi pomagać, i widzieć, że ma wpływ na rozwiązanie czyichś problemów, to będzie miał satysfakcję z tej pracy.
6
pracownik 2017-03-07 09:13
Praca z ludźmi, jeśli ktoś to lubi to warto próbować. Można zdobyć doświadczenie, nauczyć się dużo, w końcu Kaczmarski to specjaliści. Pracuję i polecam!
5
Aleksander_Wielki 2017-03-09 09:17
Swoją przygodę z Kaczmarski zacząłem 3 lata temu... i do tej pory pracuję. Bywają gorsze dni, są różni klienci, trzeba mieć dużo cierpliwości i opanowania, ale to tak jak w każdej pracy. Mi atmosfera w pracy odpowiada, ludzie są w porządku. Na pewno zdobyłem bardzo dużo doświadczenia, także dużo umiejętności interpersonalnych. Grunt to dobre nastawienie. Kaczmarski to duża firma i warto tu pracować.
5
joanna 2017-03-11 22:21
na atmosferę nie narzekam, może dlatego że się mocno skupiam na pracy ;) jasne, że jedni się lubią mniej a drudzy bardziej, ale nie ma to wpływu na to co się dzieje w firmie. a sama praca jest bardzo ciekawa, można się wiele nauczyć w kontaktach z ludźmi, co przydaje się potem na co dzień. na mnie taka praca dobrze wpływa i mam duże poczucie spełnienia zawodowego, a pieniądze też całkiem na poziomie.
3
Aneta 2017-03-13 13:24
@joanna co uważasz za największy plus pracy w firmie? chętnie też usłyszymy więcej na temat warunków pracy oferowanych przez Kaczmarski Inkasso oraz benefitów.
Daga 2017-03-13 18:13
Dla mnie to że pracujesz w dużej firmie, zdobywasz doświadczenie, pieniądze też na moje są dobre i w tej pracy na pewno nie jest nudno. Lubię pracować z ludźmi więc to dla mnie też nie problem. Kaczmarski oceniam na plus.
2
romek 2017-03-15 20:57
Polecam. Praca pełna wyzwań ale i satysfakcji. Nie narzekam. Chociaż faktycznie praca nie dla każdego, trzeba dużo cierpliwości i trzeba umieć rozmawiać z ludźmi.
2
joanna 2017-03-16 12:04
to,że zmieniono tu moje podejście do windykacji- windykator nie jest kimś kto chce ogołocić dłużnika z każdej złotówki, jak się powszechnie uważa, a doradcą. faktycznie nam zależy,żeby znaleźć rozwiązanie dobre dla każdej ze stron, bardzo się na to zwraca uwagę. to jest idealna praca dla ludzi, którzy chcą ułatwić innym życie :)
3
berta 2017-03-19 14:26
pracodawca godny uwagi. można się wiele nauczyć, fajnie się współpracuje, ale trzeba też się wykazać samodzielnością. mimo to z trudnymi sprawami nie zostaje się samemu. no i ma się świadomość, że ludzie są wdzięczni za tą windykację z ludzką twarzą jaką im przedstawiamy. nie każda osoba z długiem to krętacz i wymuszacz, często życie układa się w taki sposób, że nie daje się rady z finansami.
4
anna 2017-03-22 12:51
niestety nie jest to praca dla każdego czy na przeczekanie i myślę,że z tego powodu są problemy i niejasności. to trzeba lubić ;) (no dobra, każdą pracę się powinno). natomiast ma się z tego profity, więc trzeba rozważyć czy się nadajemy. a firma zapewnia szkolenia, daje narzędzia do pracy, więc nie ma problemu z realizacją zadań.
2
Aneta 2017-03-27 10:49
Dziękuję za Wasze opinie.
@anna wspomniałaś o szkoleniach oferowanych przez firmę. Jaki zakres one obejmują?
hela 2017-03-29 08:48
porządny pracodawca, spore możliwości rozwojowe a sama praca uczy pokory i daje możliwość pracy nad sobą, a to się przydaje na co dzień. płaca dobra, przełożeni bardzo w porządku.
2
Miśka 2017-03-31 00:44
Idę na rozmowę do tej firmy. Nie wiem jakie wymagania płacowe stawiać. Zawsze mi się wydaje, że jak powiem, że chciałabym mieć 3 tyś na rękę to mnie pracodawca wyśmieje.

Jak tutaj wygląda? Czy taka propozycja wykracza poza możliwości firmy?
Maksymilian 2017-03-31 17:25
Polecam, trzeba mieć silne nerwy, ale i tak warto, pieniądze na dobrym poziomie, praca w znanej i dużej firmie. Branża stale się rozwija, praca dla kogoś kto stawia pierwsze kroki dobra, ale doświadczeni też się tu odnajdą.
2
Aneta 2017-04-03 11:24
@Maksymilian rozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w firmie. A co więcej możesz powiedzieć na temat możliwości rozwoju oferowanych przez firmę?
katka 2017-04-03 18:19
praca jest ciekawa, ciągle się uczę, nie da się popaść w rutynę. trzeba umieć słuchać i rozmawiać, i kontrolować swoje emocje ;) ale to się przydaje w życiu osobistym także. dla mnie praca, która spełnia moje oczekiwania. jeśli ktoś szuka poważnej firmy i nie chce się nudzić, to polecam.
2
reo 2017-04-08 23:43
Kaczmarski Inkasso jest sporą firmą, gdzie można się wiele nauczyć. Oprócz tego dobrze traktują pracowników, są fair w stosunku do nich, pieniądze zawsze są na czas. jednak jest to praca z ludźmi i trzeba to mieć na uwadze.
1
Aneta 2017-04-10 11:39
@reo a możesz powiedzieć coś więcej na temat Tego jak wygląda Twoja codzienna praca w Kaczmarski Inkasso?
Janusz70 2017-04-14 11:26
Wszystko zależy od stanowiska. Ja np. spotykam się z klientami i rozmawiamy i negocjujemy warunki. Także dużo pracy z ludźmi, trzeba pamiętać, że czasem jest trudno, spotykasz się z różnymi ludźmi. Są też szkolenia. Bardzo pomocne. Mi praca odpowiada, ale trzeba mieć dużo spokoju, opanowania i cierpliwości. Moim zdaniem jednak warto. Zespół ludzi bardzo fajny, są i doświadczeni pracownicy i tacy, którzy dopiero zaczynają. Ogólnie polecam.
2
miss 2017-04-14 15:38
praca w takim miejscu jest i satysfakcjonująca, jak udaje się komuś pomóc, i trudna jeśli dana osoba tej pomocy nie chce i na nią nie pozwala. dlatego trzeba mieć odporność na stres i nie brać wszystkiego do siebie. na szczęście nowe osoby są przygotowywane do tej pracy po przyjęciu, jednak warto znać siebie i wiedzieć czy damy radę zanim aplikujemy na stanowisko w windykacji. atmosfera jest ok, można poznać fajnych ludzi, nie ma kwasów, przełożeni w porządku, a pensja dobra.
3
derka 2017-04-23 22:04
Firma jest stabilna i daje pewne zatrudnienie. Praca z ludźmi, sporo rozmów, czasem niełatwe, bo jednak to rozmowy nt problemów z finansami. Ale dzięki temu można się nauczyć opanowania, spokoju i słuchania drugiej strony. Jeśli jest się pomocną osobą, to taka praca da dużo satysfakcji, tej finansowej też :)
2
Aneta 2017-04-24 13:21
@derka to ważne, że praca daje Ci satysfakcję i dużo uczy.
@miss to ważne, że nowi pracownicy są przygotowywani do pracy. Mogłabyś powiedzieć coś więcej o procesie wdrażania takiej osoby?
@Janusz70 mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego na jakie szkolenia można liczyć? Czy są one dostępne dla wszystkich pracowników.
1
nina 2017-04-26 19:31
Jeśli chodzi o firmę, to podchodzi bardzo fajnie do wprowadzania nowych pracowników- szkolenie początkowe trwa 2 tygodnie i składa się z teorii i praktyki, nie da się ich oddzielić, pod okiem ekspertów ;) Można pytać o wszystko i na wszystko dostaje się odpowiedź ;) chodzi o poznanie firmy, jej zwyczajów, standardów pracy i doskonalenie swoich kompetencji plus poznaje się pracę od strony aspektów prawnych.
2
miss 2017-04-26 21:36
Hmm wdrażanie trwa 2 tygodnie (teoria + praktyka). W tym czasie poznajesz firmę, uczysz sie jak sie zachowywac, jak reagowac oraz zdobywasz wiedzę dotyczącą aspektów prawnych. tyle w skrocie
2
Janusz70 2017-04-27 10:36
wiekszość szkoleń jest dostepna dla wszystkich. Czego dotyczą? Głównie pracy i problemów z jakimi możemy się spotkac. Różna tematyka. merytoryczne, konkretne.
1
Zostaw swoją opinię o Kaczmarski Inkasso Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaczmarski Inkasso Sp. z o.o.