Kaczmarski Inkasso Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Kaczmarski Inkasso Sp. z o.o.

INTELIGENCJA 2010-10-06 17:38:38
Problem jest tylko jeden, żeby się tam dostać (do pracy) raczej nie wiadomo co trzeba zrobić. NIE WAŻNE SĄ STUDIA, FAKULTETY,TYTUŁY CZY TEŻ PROFESJONALNA ZNAJOMOŚĆ OBSŁUGI KOMPUTERA,BĄDŻ BYCIE INFORMATYKIEM. Otóż w tej firmie mowa o "Kaczmarski Inkasso" mile widziana jest osoba z minimum pół rocznym stażem w sprzedaży (Handlu Telefonicznym).
Jednym słowem przegrywam ze zwykłą prostą babą,która namawiała ludzi na tzw. prezentacje kołder lub garnków. KPINA !!!
3
pracownik 2010-10-30 08:43:44
więc po pierwsze: w KRD zatrudniony jest chyba tylko zarząd przez prawie rok nie poznałem nikogo zatrudnionego w KRD każdy pracuje w KI, nie prawdą jest że przegrywasz i ciężko się dostać - byłem prz kilkunastu rekrutacjach i to zależy, czy robisz analize potrzeb czy umiesz sprzedać - idziesz do pracy na telefon - tam nikt Twojego dyplomu nie będzie sprawdzał, co do reszty - dodałbym mega (usunięte przez administratora) ale niektórzy to lubią......więcej nie napiszę bo filtrują fora i sprawy zakładają .....
3
hoho 2011-10-16 12:53:57
Kaczmarski Inkasso jest uczestnikiem programu Rzetelna Firma i posiada Certyfikat Rzetelności Krajowego Rejestru Długów.

Koło wzajemnej adoracji zawiązane przez 2 firmy tego samego beznesmena :)
2
lisix 2012-01-14 14:24:13
przyznam ze pierwszy raz bylam na takiej rozmowie. za stolem ubranych w biale koszule 3 (usunięte przez administratora)- rozmowa trwala moze 5 minut. malo sympatycznie i brak dystansu do siebie, do pracy, wszystkiego. zrezygnowalam po wyjsciu z budynku.
2
Kaczmarska czy Kaczmarski ? 2013-03-30 14:39:42
Czasami z małych powodów lub braku podstawy trzeba klienta ponaglać, choć nie dońca jest powód. Może zapłaci. Też tak mieliście lub macie ?
t 2013-07-21 11:38:07
Czy firma daje multisporta i LuxMed (ew. inną opiekę medyczną) na start?
Z góry dziękuję za informacje.
8
joka 2014-03-14 18:56:36
Kaczmarski Inkasso dostał świetne referencje od wielu uznanych firm także chyba warto z nimi współpracować
ab 2014-04-30 20:06:59
wypłata na czas, atmosfera przyjazna
pracuję tam i polecam
ab 2014-04-30 20:10:43
KI jak najbardziej istnieje i nie jako przybudówka
i prężnie się rozwija
student 2014-05-28 21:36:16
Niedawno kaczmakrsi inkasso wystawił ofertę pracy na stanowisko Negocjatora telefonicznego, ktoś pracował na takim stanowisku, fajnie jest?
student 2014-05-31 16:34:43
Przepraszam, ze trochę poganiam, ale pilnie poszukuje pracy na wakację, a to już tuż tuż, bardzo prosze o szybka odpowiedź, Pozdrawiam.
gość 2014-06-06 15:40:21
Bedziesz dzwonił do dłużników i z nimi rozmawiał i czasem są to kulturalne rozmowy czasem nie.
do studenta 2014-06-11 21:01:27
Polecam pracę w Kaczmarski Inkasso. Wypłata na czas, atmosfera super, ludzie naprawdę w porządku.
terenowy 2014-09-02 10:43:12
Witam, chciałbym się dowiedzieć kilku rzeczy na temat pracy na stanowisku windykatora terenowego, będę wdzięczny na rzetelne i obiektywne opinie:
1). Na jakiego rzędu podstawę oraz prowizję może liczyć Windykator Terenowy który przychodzi do KI z kilkuletnim doświadczeniem?
2). Jaka częsta jest rotacja windykatorów terenowych?
3). Ile zleceń na miesiąc można dostać?
4). zlecenia które przekazują to portfele klientów KI czy sprawy własne zakupione przez KI?
5). Jakie jest średnie saldo jakie rafia do terenu?
6). Czy sprawy obsługiwane przez teren są równolegle obsługiwane przez windykację telefoniczną czy to jest osobny sort?
gosc 2014-10-21 13:38:59
piszecie takioe durnoty ze flaki sie wywracaja
2
Manol 2015-02-20 21:38:54
(usunięte przez administratora)Odradzam wszystkim, zarówno szukającym pracy jak i kontrahentom!
6
zuza 2015-04-14 21:53:17
Odradzam! Wyzysk człowieka! Normy do wykonania kompletnie z sufitu, a jak jakimś cudem uda się je wykonać, to w następnym miesiącu norma jest podniesiona tak aby jej przypadkiem nie wykonać i wtedy sorki ale premii nie ma, bo przecież nie wykonałeś normy. Marchewka jest ale ciężko ją dostać.
7
gosia 2015-09-17 10:57:28
Zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie.
8
tadek 2015-09-17 14:05:36
Interesujące jest tylko to, dlaczego jest niepolecana ta firma. Jeśli w głównej mierze chodzi o wypełnianie obowiązków, to przecież wszędzie trzeba pracować, tutaj może trochę więcej i już.Na pewno godna uwagi jest oferta pracy na negocjatora telefonicznego. Jest umowa o pracę i nie dość, że są szkolenia to także różne benefity np. opieka lekarska
Tomek 2015-09-24 20:09:33
Ktoś pyta o windykatora terenowego ja byłem ale w innej firmie i przedewszystkim to jest to bardzo niewdzięczna praca i niezbyt dobrze opłacana na zasadzie im więcej wynegocjujesz tym więcej zarobisz mocna psychika jest bardzo ważna ja wytrzymałem niecały rok bo zostałem pobity i mnie zwolnili bez podania przyczyny.
416 2015-12-24 14:29:58
Windykacja w wydaniu KI to zespół kompletnie banalnych czynności, które równie dobrze może wykonywać sam wierzyciel i sprzedawanie ich jako czegoś niesamowicie unikatowego, jako wiedzy dostępnej nielicznym wtajemniczonym, co jest nieprawdą.
Są absolutnie przewidywalni, a wykorzystanie słabości i niedokładności w ich procesie jest całkiem łatwe do wykonania...
jnttr 2016-01-01 21:04:07
pamietam ze byla u nich kiedsy oferta pracy na stanowsiko negocjatora telefonicznego, ciekaw jestem czy w najblizszym czase beda znowu kogos poszukiwac
kacza 2016-01-15 10:47:22
Ja mam w poniedziałek rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko negocjatora windykacyjnego. Po wszystkich powyższych opiniach zastanawiam się w ogóle czy się tam wybierać (szkoda mi czasu bo przejazd tam trwa ode mnie ok. 1h-Wrocław). Chcialabym się dowiedzieć czy ktos jest w stanie poinformować mnie jak tam wygląda podstawa i premia i czy warto się w ogóle fatygować?
2
łukasz 2016-01-15 23:41:33
@kacza wydaje mi się, że warto byś spróbowała. Skoro firma zaprosiła Cię na rozmowę kwalifikacyjną, to zawsze warto poświęcić ten czas i przekonać się samemu.
dondo 2016-02-04 20:42:23
eopaoa, a nie bierzesz pod uwagę, że też za takie wymagania mogą być lepsze pieniadze ? Słyszałem, że tutaj dużo zależy od efektywności, a nie którzy lekką ręką inkasują 3 tyś
piotr_JJ 2016-02-10 18:14:10
A wiecie czy oferta pracy na negocjatora telefonicznego jest wciąz aktualna? Dają umowy zlecenia i odpowiednie szkolenia, pewnie zatrudnienie w soboty jest dodatkowe płatne.
:) 2016-02-16 18:30:49
Masz rację @dondo czasem wysokie wymagania równają się wysokim zarobkom i tak też chyba jest w przypadku tej firmy. W dodatku dają umowę o pracę, praca jest od poniedziałku do piątku, są dodatki premiowe i prowizyjne. Warto :)
mrosos 2016-02-19 16:30:26
no też słyszałem, że można wiele zarobić u nich, fajna sprawa. widziałem też, że jest oferta na negocjatora telefonicznego i nie wymagają doświadczenia :)
wiokop 2016-02-26 12:21:39
no prosze, teraz nie ma już nawet stanowisk jako telemerkater, ale jako Negocjator Telefoniczny w zespołach B2B oraz B2C i wydaje mi się, ze to jest trudniejsze, ale i lepiej płatne. A opinie widze mocno podzielone, jednak wypłatami są regularni.
Darek 2016-02-29 23:27:58
Na umowe zlecenie to ja mogę jabłka zrywać.Widzę że też chcą oszczędzać na pracownikach...
2
wikok 2016-03-20 13:23:46
Arek, to nie jest takie call center jak myslisz. Owszem teraz mają sporo ofert na negocjatorów telefonicznych we Wrocławiu. Powiem Ci, że to dobra opcja dla studentów, bo grafik jest elastyczny.
alii 2016-04-04 09:59:07
@wikok też mi się wydaje, że dla studenta, to jest praca jak znalazł. Teraz we Wrocławiu poszukują negocjatora telefonicznego, wiec jeszcze można poćwiczyć przydatne umiejętności :)
lol 2016-05-04 10:13:21
Hej, wiecie jak wyglada rozmowa rekrutacyjna na specjalistę ds. klientów stategicznych? Super, że zapewniona jes tutaj umowa o pracę, a także dorzucają do tego jakieś premie do zarobków, bo jeszcze dorzucają do tego odpowiednie szkolenia i jeszcze narzędzia pracy.
alii 2016-05-08 12:19:14
Widzę właśnie bardzo ciekawą rekrutacje. Kaczmarski Inkasso poszukuje we Wrocławiu negocjatora telefonicznego. Wiadomo - potrzebne są specyficzne umiejętności. Ciekawe, ile można zarobić :)
alii 2016-06-17 12:31:29
Właśnie przeglądam ofertę pracy jako negocjator w zespole spraw gospodarczych z Wrocławia. Wydaje się być bardzo zachęcająca, praca od 8 do 16 na umowę o pracę i z możliwością awansu i rozwoju. Trzeba mieć oczywiście już doświadczenie w pracy jako negocjator telefoniczny. A czy są jakieś benefity?
Soldat av Odin 2016-07-09 17:52:29
Ludzie, którzy znają swoją wartość i mają jakikolwiek szacunek dla samych siebie, nie zatrudniają się w takich firmach jak KI, w ostateczności na jakiś krótki czas na przeczekanie...
6
eopaoa 2016-07-09 21:08:03
Ciekawe czy w najbliższym czasie będą szukać doradców ds. odszkodowań, wiecie? Zarobki pewnie niezłe.
Kosewicz 2016-07-25 01:09:18
Nie polecam!
4
fghhj 2016-07-27 11:39:08
@Kosewicz ale z jakiego powodu moglybs cos na ten temat napisac wiecej moze jakies szczegoly/ konkrety?
zed 2016-08-09 08:49:33
Zajebiście jest! Dzwonisz od 7 do 20 po ludziach (usunięte przez administratora) Praca marzeń.
3
1234 2016-08-09 12:27:01
hej hej no widze ze szukaja teraz caly czas negocjatora w zespole spraw gospodarczych we Wrocławiu wymagane jest miedzy innymi tutaj doświadczenie na stanowisku negocjatora telefonicznego, mile widziane doświadczenie w prowadzeniu spraw gospodarczych
kiss 2016-09-01 13:33:56
Hej, a jakich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno oprócz dobrej podstawy dorzucają jeszcze premie co już dobrze o nich świadczy, bo to rzadkość
anek 2016-09-02 12:11:29
Hej, wiadizalem wlasnie oferte pracy na Negocjatora Tefonicznego, zalezy mi na tym by grafik był nieco elastyczny ,czy jest taka mozaliwosc? czy koniecznie godziny pracy sa biurowe czyli od 9-17? czy można coś wynegocjowac? pozadrawiam
zenon 2016-09-08 17:12:43
Spółka kapitałowa KRD - odradzam !!
2
Alek 2016-09-08 17:14:24
@anek może uda się coś wynegocjować z godzinami startu zmiany danego dnia (chociaż nie mam pewności...), ale widzę, że szukają kogoś do pracy pn-pt...
wiokop 2016-09-09 10:24:16
No dobrze, ale czy oferta pracy na specjalistę ds. kadr i płac jest wciąż aktualna? Chętnie bym się załapał, bo dbają o stabilne zatrudnienie. To dobry znak na to, że się dobrze dzieje, bo warunki pracy jak i atmosfera sprawiają że lepiej się wypełnia swoje obowiązki.
MMn 2016-09-11 18:15:42
Kaczmarski Inkasso Sp. z o.o. z tego co wiem daje sobie radę na rynku, branża potrzebowała właśnie takich ludzi jak tworzący tą firmę, nie ma na co narzekać zupelnie, zwłaszcza że się rozwijają coraz lepiej
kiss 2016-09-28 15:14:59
Hej, wiecie czy w ogóle jest szansa na to, żeby znaleźć zatrudnienie u nich? Chętnie bym się załapał do nich zwłaszcza, że pewnie wypłata jest adekwatna do powierzanych zadań, a to dobry znak że jest nieźle.
anek 2016-10-10 21:40:04
najlepiej zrobisz jak zadzwonisz do nich, nie wiem czy poszukują teraz kogoś, ja wczesniej tez pytalem o staz jednka nikt nie odpisał, w tym tygodniu bede dzwonil do nich wiec wszystkiego sie dowiem, mi zalezy na paru miesiacach pracy.
U 2016-10-18 15:06:53
No powiem Wam, że jeśli macie smykałkę do takich biznesów to młodszy negocjator telefoniczny może być opcją dla Was
Zostaw swoją opinię o Kaczmarski Inkasso Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaczmarski Inkasso Sp. z o.o.