brak logo

MODR Warszaw,

Warszawa

Opinie o MODR Warszaw,

Świr 2015-10-28 11:37:01
W MODRZe średnio zaraba się minimalną krajową, tak mają szeregowi pracownicy pracujący na premie dla dyrektorów. Modr jest dobry jeśli masz oszczędności i chcesz dokładać do tego interesu.
7
Buchaj 2015-11-17 09:32:05
ta firma musiała paść, przerost administracji jak w starostwie powiatowym, dyrektorzy i kierownicy to kanciarze dbający o własny interes
Atomek 2015-11-22 16:23:40
szeregowi otrzymuja krajowa minimalną,świta wokół dyrektora oddziału często z małą wiedzą i małym stażem są lepiej opłacani plus dostają 300 zł brutto jako g(ł)ówni specjaliści,a kierownicy po 10 tego co wypracują szeregowi.Gdy do emerytury brakuje Ci 10 lat czyli jestes po 50-tce to kto może pozwolic sobie na zmianę pracy????czyli wszyscy poza szeregowymi mają się dobrze.Poza tym duże zróżnicowanie płac między oddziałami.PiS bedzie miał duży problem
żydówka 2015-11-23 09:03:55
Pis nie będzie miał problemu. W modrze mało jest ludzi z nadania pisu a jeśli są to siedzą cicho bo dyrektor z warszawy może się na nich mścić. Pis powinien zlikwidować modr aby więcej nie upodlano ludzi.
1
doradca wodr poznań 2015-12-01 23:04:25
to jest dopiero wstrętna firma z dyrektorem chińczykiem,nowy pracownik dostaje zasadniczą minimalną( z reguły jest to pracownik bez kwalifikacji} a starzy dobrze wykształceni i doświadczeni pracownicy mają 1520 do 1530zł
2
Atomek 2015-12-17 09:42:49
Witajcie,słychac już coś o reorganizacji doradztwa rolniczego?Bo my na peryferiach Warszawy nic nie wiemy ,moze warszawiacy ktorzy sa blizej min. rolnictwa,przekazą nowinki,pozdrawiam i życze spokojnych Świąt Bożegonarodzenia i pomyślnego Nowego Roku 2016
Zawodowa Szopenfeldziara 2015-12-23 13:39:46
Kto w modr pracuje tego ja nie szanuję.
2
wesoły romek 2015-12-28 13:30:30
Zawodowa Szopenfeldziara-chyba byłaś zakochana nieszczęśliwie w doradcy i stad taka marna poezja
Zawodowa Szopenfeldziara 2016-01-11 13:55:33
Jak obstawiacie: ile jeszcze będzie istnieć wasza firma? Ja mówię że 12 miesięcy. Czyli jak spotkamy się za rok to wy wszyscy będziecie na zasiłku dla bezrobotnych.
wesoły romek 2016-01-11 19:52:26
Mam APEL do naszego Dyrektora:może by tak na odchodne dał podwyżki-chwalili bysmy Go ochoczo(tylko czy P.DYr.czyta posty).
A do Zawodowej Szopenfeldziary oby Twoje proroctwo nieziściło się.A tak na marginesie dlaczego w Nowym Roku tak żle nam zyczysz?Bo ja żczę Ci sukcesów i awansów w pracy,pozdro
Modrowianka 2016-01-16 23:51:28
pobożne życzenia. Tu nie będzie żadnych podwyżek ani innych bonusów. Dyrektor pomimo, że jest uprzejmy, to niestety zupełnie bez charakteru i chęci na modernizację tej firmy. W ogóle cała świta nie ma żadnej koncepcji na spójną podkreślam strategię rozwoju tej instytucji, interesują ich tylko własne pensje i nic więcej. Nie chcą też robić żadnych rewolucyjnych kroków by nie narazić się z kolei tym co ich wsadzili na te stanowiska. Dyrektor czy kierownik powinien być dobrym gospodarzem - osobiście doglądać jak idzie praca, sprawdzać o co trzeba zadbać, czy ludziom niczego nie brakuje, jakie pracownicy mają uwagi odnośnie wykonywanej pracy itd. Tu tego nie ma. Wszystko funkcjonuje niczym aparat partyjny, struktura z czasów Kim Ir Sena czy chińskiego Mao. Zarządzający są świetnymi strategami, geniuszami doradztwa, a doradca jest debilem, który nie powinien się odzywać i podnosić głowy zza monitora. Gdyby ta świta miała zarządzać firmą w pełni prywatną np. spółką z o. o., to ta już dawno by padła. Dyrekcja raz od wielkiego święta nawiedzi wybrany oddział, wypije kawę z dyrektorem oddziałowym, popatrzy jak tu fajnie i pojedzie dalej. Właśnie przez takich ludzi upadły lub zostały zlikwidowane nasze przedsiębiorstwa państwowe - to nie wolny rynek je zabił lecz ludzie tkwiący w miejscu.
MODR to bardzo dobre miejsce do odbycia stażu czy jako pierwsza praca - faktycznie można tu wiele się nauczyć np. jak poprawnie wypełniać dokumenty, jak wyszukiwać potrzebne informacje, jak się zdyscyplinować. To dobra szkoła, w następnej pracy formalności nie powinny człowieka zaskoczyć po takiej zaprawie.
Na dłuższą metę nikomu nie polecam tej firmy, to niestety ogromna kicha - nędzne zarobki, kupa obowiązków w tym durnej przerośniętej biurokracji, bycie specjalistą od wszystkich dziedzin, czyli od niczego zarazem, zero rozwoju, szkolenia dla doradców, którymi można na koniec się podetrzeć, podejście do pracownika typu: jak się nie podoba to won, nikt cię tu nie trzyma na siłę, znajdzie się dziesięciu chętnych na twoje miejsce. Moim nieszczęściem było trafienie także na zarządzającego, który okazał się obrzydliwy i wredny, grzecznie to określając. Nawet za lepszą pensję nie chciałabym tam dalej pracować. Po kilku latach pracy odeszłam przeszło dwa lata temu i jakoś znalazłam sobie w końcu lepszą pracę, którą lubię. Pieniądze to nie wszystko, warto czuć się potrzebnym w danej pracy, a nie tylko pomiotłem i mięchem armatnim. Z takimi firmami jesteśmy setki lat do tyłu za tym Zachodem, który tak podziwiamy. Pozdrawiam
7
Indyk 2016-01-19 17:52:12
Zgadzam się z większością opinii zamieszczonych tutaj; @Modrowianka - bardzo trafne jest Twoje podsumowanie. Ja również do niedawna pracowałem w tej instytucji, ale odszedłem po kilku latach. Ludzie byli super, w MODR pracuje wielu fachowców i to często z powołania, którzy się starają jak najlepiej wykonywać swoją pracę dbając by korzystający z usług rolnik był zadowolony. Niestety kierownictwo to zupełnie inna bajka. Dyrektorowie otoczeni rozbudowanym aparatem kontroli swoich pracowników i biurokratyczną drogą służbową, są daleko od współczesnych realiów rynkowych, zajmują się nie tym co trzeba. Zastój i przestarzały sposób myślenia, działania widać podczas prezentacji ofert na targach, podczas wewnętrznych narad. MODR tkwi w miejscu, jakby pod ziemią, a w obecnych realiach gospodarczych firmy zajmujące się obsługą rolnictwa, po prostu odfrunęły w kosmos, są elastyczne. MODR jest instytucją pożytku publicznego, nie reklamuje produktów jakichś koncernów, więc oferowane doradztwo nie jest tendencyjne, stronnicze, nastawione na podświadome wciśnięcie Klientowi jakiegoś produktu. To bardzo dobra nisza w czasach komercjalizacji usług na rynku. Tą niezależność, bezstronność MODR powinien wykorzystać jako ogromny atut, by dalej istnieć na rynku! Niestety zarządzający o tym nie myślą, nie idą do przodu, nie umieją zmotywować pracowników i nimi zarządzać. Klienci tej firmy, rolnicy - to coraz więcej ludzi młodych obejmujących gospodarstwa, to nowe pokolenie, z innym sposobem postrzegania rzeczywistości, za którym trzeba nadążyć. Oni oczekują innego podejścia niż kiedyś, a także zdecydowanie większej grupy młodych pracowników, z którymi mogliby się identyfikować.
Faktycznie MODR to bardzo dobre miejsce na staż i zdobycie doświadczenia, ale poza tym nie polecam tej firmy jako pracodawcy. Ja również natrafiłem na przełożonego, który okazał się okropny, fałszywy i podły, po prostu straszny typ myślący jak za czasów stalinowskich, węszący problemy i skandale nawet pod drzwiami swojego gabinetu i na zieleńcu przed oddziałem, wampir energetyczny. Doświadczyłem normalnego mobbingu z jego strony i dlatego zrezygnowałem z tej pracy, duży negatyw. Nie wróciłbym do tych realiów nawet za tę pensję @Adama. Uzależnienie człowieka od pensji to nie powód by można było nim pomiatać.
Wiedziałem, że jak się nie podoba, to won za drzwi, więc nadszedł dzień gdy ostatni raz zamknąłem je za sobą i z dystansu oceniłem całą sytuację.
Oczywiście jest kilka oddziałów, więc w niektórych sytuacja może być zgoła inna niż ta, której doświadczyłem.
Dyrektorze, pamiętaj, że jesteś silny dzięki ludziom, którzy pracują dla Twojej instytucji. Naucz się ich słuchać osobiście, postaw na bycie bezpośrednim, nie polegaj tylko na opinii pracowników średniego i wyższego szczebla, którzy mogą dawać Ci tendencyjny obraz sytuacji w danym oddziale. Podstawą powinno być zaufanie do człowieka, a nie tylko kontrola nastawiona na znalezienie dziury w całym i podejście typu, że jak się nie podoba to znajdzie się dziesięciu chętnych na Twoje miejsce. Bądź otwarty na młodych ludzi, pamiętaj, że zarządzanie nie polega tylko na wydawaniu poleceń. Pozdrawiam
5
Paweł Kowalewski 2016-01-26 14:23:34
Czasem z sentymentu tu zaglądam poczytać co piszą koledzy z dawnej firmy i się nie dziwie że fajni ludzie stąd odchodzą. Adamie dopisz że ta pensja 3000 zł to jest za 2 miesiące bo może nie każdy to załapał. Zarobki są paskudne bo tylko najniższa krajowa, jednak w pracy ważniejsze są dobre relacje i ludzkie zdrowe podejście do pracownika. Niestety przez śmierdzących kierowników powtarzanie że jesteś w firmie nikim i na twoje miejsce jest 10 chętnych jest najbardziej uwłaczającym sposobem traktowania pracownika. W Czosnowie etat jest dalej wolny. Na zdobycie doświadczenia firma fajna a wyniesiona nauka przydaje się w dalszej pracy samorządowej.
1
BoBo 2016-02-01 08:30:49
Ja się nie dziwię, że ta firma schodzi na psy, jak tylko się zatrudnia po znajomości tłuków, co się na wszystkim niby znają lub udają, że się znają. Tak jak w przypadku jednej takiej co myślała, że jest mecenasem tylko nie potrafiła zdać żadnych egzaminów końcowych - hehe - a żegnała się wygłaszając poezję przy audytorium całego oddziału w Warszawie (ludzie do dzisiaj wspominają ten jeden z najbardziej żenujących momentów w historii firmy - ze łzami w oczach). Odchodząc zabrała ze sobą telefon służbowy i dwa nowe laptopy, których nie planuję oddać, a doradcy niektórzy pracują na rępach, które mają po 10 lat, ale co tam niech MODR funduje prezenty pożegnalne i płaci abopnamenty dla osób co nawet nie pracują w firmie, a jak pracowały to chociaż były zatrudnione na cały etat to przychodziły do pracy kiedy chciały. Teraz Dyrekcja boi się poprosić o zwrot przywłaszczonego mienia bo tatuś tej Pani w radzie rolniczej siedzi. UPS
4
Doradca MODR 2016-02-08 00:07:23
Za Pawła też takiego tłuka dyrektor przyjął po znajomości ze szok, żal na to patrzeć. Wywalają kompetentnych ludzi by zrobić miejsce dla znajomków.
Obserwator 2016-02-08 20:52:46
A kogóż to wywalili? Znam tylko jeden przypadek z Czosnowa, ale facet sam się do tego przyłożył. Jak by pracował, a nie strugał dyrektora z wiecznymi pretensjami co do swoich potrzeb sprzętowych, oskarżający bezpodstawnie kierownictwo o wyimaginowane sprawy to by pracował do dziś i pewnie by końcu dostał nowy komputer. Facet łapał trzy sroki za ogon i doradztwo było tylko dodatkiem do innych zajęć. Pracował dwa dni z dzisiejszym z czego praca doradcy to zaledwie kilka godzin.
Obecnie szykuje się wakat na stanowisko kierownika TZD w Łazach bo ta pani próbuje być ważniejsza od dyrektora oddziału i jak nie przyrzeknie zmiany swojej postawy to wyleci na własne życzenia.
Obserwator 2016-02-08 20:54:53
A kogóż to wywalili? Znam tylko jeden przypadek z Czosnowa, ale facet sam się do tego przyłożył. Jak by pracował, a nie strugał dyrektora z wiecznymi pretensjami co do swoich potrzeb sprzętowych, oskarżający bezpodstawnie kierownictwo o wyimaginowane sprawy to by pracował do dziś i pewnie by końcu dostał nowy komputer. Facet łapał trzy sroki za ogon i doradztwo było tylko dodatkiem do innych zajęć. Pracował dwa dni z dzisiejszym z czego praca doradcy to zaledwie kilka godzin.
Obecnie szykuje się wakat na stanowisko kierownika TZD w Łazach bo ta pani próbuje być ważniejsza od dyrektora oddziału i jak nie przyrzeknie zmiany swojej postawy to wyleci na własne życzenia.
Obserwer 2016-02-08 20:58:59
A kogóż to wywalili? Znam tylko jeden przypadek z Czosnowa, ale facet sam się do tego przyłożył. Jak by pracował, a nie strugał dyrektora z wiecznymi pretensjami co do swoich potrzeb sprzętowych, oskarżający bezpodstawnie kierownictwo o wyimaginowane sprawy to by pracował do dziś i pewnie by końcu dostał nowy komputer. Facet łapał trzy sroki za ogon i doradztwo było tylko dodatkiem do innych zajęć. Pracował dwa dni z dzisiejszym z czego praca doradcy to zaledwie kilka godzin.
Obecnie szykuje się wakat na stanowisko kierownika TZD w Łazach bo ta pani próbuje być ważniejsza od dyrektora oddziału i jak nie przyrzeknie zmiany swojej postawy to wyleci na własne życzenia.
OBS 2016-02-09 07:19:37
A kogóż to wywalili? Znam tylko jeden przypadek z Czosnowa, ale facet sam się do tego przyłożył. Jak by pracował, a nie strugał dyrektora z wiecznymi pretensjami co do swoich potrzeb sprzętowych, oskarżający bezpodstawnie kierownictwo o wyimaginowane sprawy to by pracował do dziś i pewnie by końcu dostał nowy komputer. Facet łapał trzy sroki za ogon i doradztwo było tylko dodatkiem do innych zajęć. Pracował dwa dni z dzisiejszym z czego praca doradcy to zaledwie kilka godzin.
Obecnie szykuje się wakat na stanowisko kierownika TZD w Łazach bo ta pani próbuje być ważniejsza od dyrektora oddziału i jak nie przyrzeknie zmiany swojej postawy to wyleci na własne życzenia.
2
wojas 2016-02-10 09:01:13
Osoby które krytykują tych co krytykują niech same przyjdą popracować w teren. Praca w Warszawie a w terenie to dwa różne światy i to właśnie na tych ludziach pracujących "u podstaw", w terenie spoczywa największa odpowiedzialność, to oni mają bezpośredni kontakt z rolnikiem, to oni muszą wykazać się największą wiedzą i ogromną cierpliwością, to oni wykonują USŁUGI PŁATNE i bezpłatne porady, organizują i prowadzą szkolenia. To ich powinno się doceniać, bo to stanowią filar MODR. A zarabiają zdecydowanie mniej. Więc zapraszamy w teren.
5
HAHA 2016-02-10 11:20:58
Obserwator przestań zaśmiecać forum bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obchodzą każdego twoje przemyślenia pisane po 10 razy i idź lepiej się umyj bo wali w całym MODRze.
HAHA 2016-02-10 11:26:02
Nikt nie krytykuje pracowników w terenie geniuszu czytania ze zrozumieniem.
1
Wesoły Romek 2016-04-23 16:24:50
Qrde przekształcenia zapasem,a tu scigają z tymi badziewnymi systemami operacyjnymi jeden golob,drugi e-hrabia.Po co to komu te badziewne systemy i do tego skomplikowane .Inne WODR-y mają takie prościuchy ze aż miło,ale idziemy w kierunku rolnik i doradztwo nieważne,ważne papiery(dokumentacja).Czyżby ścigali się na nowe stanowiska??Wiecie cos na ten temat?Pozdrawiam,
system 2016-06-27 14:10:57
i
1
Hellblender 2016-07-19 09:47:38
Dobra Zmiana za pasem a Tobie jakieś rekrutacje się marzą???? Najpierw będą wykopki a po nowym roku 1400 osób do zwolnienia w ODRach w Polsce, więc na MODR ponad 100 przypadnie. Mam nadzieje, że PiSiu PiSiu wam da czego trzeba :D
4
Żenia 2016-07-27 14:26:11
Wypłaty terminowe i nie ma z tym problemów. Co do pensji to większość pracowników MODRu leci na minimalnej krajowej, reszta trochę lepiej, ale też rarytasów nie ma. Jak jesteś dobry w robieniu porad to parę złotych Ci może wpadnie więcej - oczywiście bez szaleństwa. W firmie kasy na podwyżki nie ma, ale na zatrudnienia na faktury ludzi co przyjadą raz czy dwa razy w miesiącu to kasa jest i tacy jagomoście wystawiają fakturki jak za 4 pracowników zarabia na miesiąc, albo bierze się specjalistów od jakiegoś audytu bezpieczeństwa informacji czy czegoś takiego co nic nie wiedzą w temacie kompletnie nic, aż żal słuchać takich speców, ale w Urzędzie Marszałkowskim kazali wziąć chłopaków żeby dorobili na MODRze i 5 tysiączków za dwa dni pracy w kieszeni zostało :D. Wiem, że dobra zmiana wprowadzi swoich orłów, ale mam nadzieję, że tych biznesmanów co teraz tak dorabiają się na nas wykopią w podskokach.
3
Jarosław MODR nam zbaw 2016-08-01 09:41:13
Oj zwolnienia w MODR już za rogiem. Poleci jakieś 30% doradców gminnych. A potem kolejne zaciskanie pasa i dojdzie nowa dokumentacja do prowadzenia.
14
Sprawiedliwa 2016-08-23 21:51:17
Podobno od września już nowa Dyrekcja na pokładzie Modr-u :D i oby szybko czystki zaczęli szczególnie w Centrali, bo tych cwaniaczków co kierownikami tam są i myślą, że trzęsą całym Modr-em już ludzie mają dość.
9
Tutek 2016-09-21 07:46:04
Mam nadzieje, że nowy Dyrektor zrobi porządek z kontrolą wewnętrzną - nie ma jej w rozporządzeniu ministra i mam nadzieje, że nie będzie w nowym regulaminie bo jednej męndy już ludzie trawią.
6
E-Hrabia 2016-09-21 19:40:39
hehe chyba "nie trawią", ale zgadzam się w zupełności.( usunięte przez administratora ), że jakieś kartki nie w tym miejscu są wczepione lub numerek na stronie nie taki a później grozi co to on nie na wypisuje i gdzie tam to nie zaniesie. Każdy w MODRze wie kogo miał na myśli kolego Tutek i każdy pewnie myśli to samo. Dla tych co nie umieją doceniać i szanować pracy doradców w terenie (przy tych zarobkach) mówię WON
8
J a pier.. 2016-09-22 17:08:07
To jest skandal!!! Dyr. na odchodne o marszałka po 20000 do kieszeni na odejście z funduszu pracowniczego MODR!!!
2
chętny 2016-09-28 09:09:55
czy w tej firmie doceniają pracowników z wyższym wykształceniem czy zarabiają jak ze średnim?
What 2016-09-28 09:28:54
Chyba zarabiają jak bez wykształcenia. Kasjer w biedronce zarabia więcej niż w MODRze z wyższym wykształceniem zarabiają ludzie. Dodam, że większość pracowników wyższe wykształcenie posiada i większość zarabia najniższą krajową.
zainteresowany 2016-09-28 13:40:53
Dlaczego ODR- y nie dają dodatków funkcyjnych tym którym się to należy, nie mylić ze stażowym ?
1
What 2016-09-28 14:11:35
Przyszła dobra zmiana, która miała uleczyć z degradowane doradztwo to może Ci dadzą ten dodatek :D
bbbb 2016-09-30 08:16:59
popieram pytanie
Mengele 2016-09-30 12:04:32
MODR daje dodatki funkcyjne dla młodszych kapo - czyli kierownik powiatowy oraz starszy kapo dla dyrektorów oddziałowych oraz ich zastępców. Cała ta instytucja jest przeżarta przez chorobę. Tu jest jak w Auschwitz: kierownicy powiatowi typują pracowników gminnych do komory gazowej - czyli do zwolnienia. Byle tylko oni - kierownicy powiatowi przetrwali na swoich ciepłych posadkach jeszcze 3 miesiące albo pół roku.
bbbb 2016-09-30 12:27:25
Brzmi jak nekrolog :(
zainteresowany 2016-10-04 09:55:46
Mengele 2016-09-30 12:04:32
co autor ma na myśli młodszy i starszy kapo ??
blue 2016-10-04 10:58:57
A co z dodatkiem funkcyjnym dla starszych i głównych specjalistów? należy się ? w rozporządzeniu jest że tak a jak jest w rzeczywistości czy ktoś wie?
hyg 2016-10-04 18:07:01
hej hej nie wiecie czy w najbliższym czasie jest jakakowliek szansa na zatrudnienie u nich w firmie czy nie bardzo? bo rozgaldam się za jakimiś oferty i chciałbym wiedzieć czy tutaj można w sumie na cos liczyc z góry dziekuje za jakos odpwoiedz od was
Ślimak Luzytański 2016-11-04 12:53:40
No nareszcie! Bezkarność i rozpasanie panująca w tej firmie od lat powinna zostać ukrócona. Biedni mobbingowani :) Nie tylko zwolnienia, ale przede wszystkim prokurator powinien się temu przyjrzeć i to dokładnie. Liczę na to, że ci "najbardziej zasłużeni" i bezkarni od lat, zapłacą za to co robili.
????? 2016-11-09 10:56:53
To jak na to liczysz to złóż zawiadomienie do prokuratury a nie cwaniakujesz na forum.
6
Zrezygnowałem 2016-11-23 10:25:51
Samo dyskutowanie tu do niczego nie doprowadzi, bo nie ma chętnych do zmiany obecnego stanu. Miała być opinia - pracowałem tam kilka lat i nie polecam. Jest to instytucja powołana na usługi związane z obsługą rolnictwa, lecz od wewnątrz, jest to jednostka w typie korporacji, gdzie panuje nastawienie na robienie pieniędzy z niczego. Spotkania ludzi z zespołu, czasami odprawy pracownicze, z których nic nie wynika konstruktywnego, sianie niepokoju, że jest źle i może być jeszcze gorzej jeśli doradcy nie wezmą się do intensywniejszej pracy, wymyślanie deadlineów i kalkulacje wydajności pracy. Jednym słowem obwinianie szeregowych pracowników o wszystko. Pieniędzy coraz mniej na wszystkie działania, napięty budżet, co jednak rzekomo nie jest winą dyrekcji, lecz pracowników, doradców, którzy chcieliby zarabiać więcej niż płacę minimalną, a nie starają się i nie chcą pracować po godzinach za takie kokosy. Zarządzający węszyli problemy wszędzie, tylko nie u siebie. Nie byli genialnymi wodzami czy architektami pracy, lecz jedynie ich marną karykaturą. Ich sposobem na firmę było wywieranie presji, niepokoju i mobbing. Dopiero gdy odszedłem stamtąd i udałem się gdzie indziej, zobaczyłem jasno, że lansowane w tej pracy problemy były śmieszne i trywialne. Taki obraz miałem wtedy gdy pracowałem, może teraz coś się zmieniło.
Jeśli mam być tanim i dobrym pracownikiem, to oczekuję godnego traktowania oraz bycia zarządzanym przez osoby kompetentne i nadające się do współpracy z innymi ludźmi. Jeśli dane miejsce mi nie pasuje i nie zgadzam się z polityką firmy - po prostu odchodzę i pokazuję w ten sposób swój sprzeciw. To jedyne co w ramach obecnego systemu gospodarczego mogę zrobić. Do takiego kroku potrzeba jednak dojrzałości, siły psychicznej, co nieraz przychodzi dość długo, a wolność i spokój kosztują. Asertywność jest potrzebna, a uległość jest przyzwoleniem na bycie źle traktowanym. Zła jest nie tylko agresja i nienawiść ludzi zarządzających, lecz także bierność osób słabych, ofiar. Stąd już tylko bliska droga do roli pańskiego podnóżka. Bez odwagi, pozostaje jedynie złudna nadzieja na cuda, gorzkie dyskusje, lecz to tylko - zawracanie kijem Wisły.
Wypłaty były terminowe, rozliczanie czasu pracy uczciwe - to muszę przyznać.
8
zawiedziony 2016-11-28 17:48:39
Dobra zmiana zaczęła się w MODR od tego , że ludzie nie dostali pieniędzy za prowadzenie książek FADN, tak jak co roku. Kpina, jak dyrekcja traktuje pracowników, żeby nie zapłacić ludziom , za ich pracę , nikt z doradców nie zarabia po 8 tys , i pieniądze z FADN są znaczącym przypływem gotówki, to nawet nie jest żadna premia, tylko zarobione pieniądze przez doradców. wiadomo przynajmniej czego sie spodziewać na przyszłość ....po tzw dobrej zmianie . przykre jak sie traktuje pracowników . Dotychczas zawsze pieniądze za FADN były płacone w listopadzie. chyba nie warto w ogóle prowadzić książek, skoro jesr takie podejście przełożonych
7
zawiedziona 2016-12-04 17:04:00
koordynatorzy dostali kasę, na którą ty pracowałes
Zdrajca 2016-12-06 19:43:20
Poczekajcie jak nowy regulamin organizacyjny wejdzie to wam wszystkim ludu ograniczony co na PISiurwy głosowali (bo PO wam tylko krzywdy robiło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystko wyjdzie. Brak wypłat za FADN, premii i innych to dopiero początek dobrej zmiany. Ulubionym zajęciem nowego Smoleńskiego jest przenoszenie ludzi w inne miejsca pracy i obniżanie wynagrodzeń. A najlepszym pracownikiem wg dyrekcji jest taki pracownik co się najlepiej sam zwolni no i jak jeszcze został zatrudniony za kadencji PO to już ekstaza naczelnego murowana, że pozbył się zdrajców narodu. Może od tylu uniesień włosy na łysym czubie zaczną rosnąć.
2
zawiedziony 2016-12-07 19:41:18
Dziadostwo straszne się zrobiło w MODR. teraz to wszystkie decyzje zapadają w Ministerstwie , a dyrektor i zastępcy tylko wykonują potulnie polecenia , i gdzieś mają pracowników . co niektórzy dyrektorów Oddziału juz sie ukłdają politycznie i stają nagle wielkimi sympatykami PIS , byle tylko stołek zachować ...żenada , a wiadomo że dyrektorzy oddziałów to sztuczne twory, zero samodzielności , biorą kasę za nic, i co niektórzy nawet nie pojawiają sie w pracy . i jak sie okazuje można, i tego jakos kontrola nie widzi.
Wkur...... 2016-12-07 20:31:19
Co to ku..... za układanie się. To nie po to głosowałem na PISiorów, żeby układali się z dyrektorkami tylko żeby ich wykopali na zbity pysk. Widzę jedni lepsi od drugich, a po tym co się dzieję w Polsce, i że do tego się po części przyczyniłem będę sobie pluł w twarz do końca życia. Ale jak będzie trzeba to wezmę pałę i wyjdę na ulicę z tysiącami prawdziwych Polaków by obalić ten reżim (Kaczogród) i zastępy Macierewicza nie pomogą.
Edek 2016-12-07 22:26:45
Nie tylko w MODR tak jest, w innych ODRach też. Ludzie mają studia, podyplomówki i zarabiają najniższą krajową. Dodatkowo masa papierów, konieczność robienia rzeczy, na których człowiek się nie zna, zwalanie odpowiedzialności. Lepiej zarabiają tylko lizusy i kombinatorzy.
Teraz też podwyżek nie będzie tylko więcej papierów i głupich rzeczy.
Zostaw swoją opinię o MODR Warszaw, - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MODR Warszaw,