brak logo

MODR Warszaw,

Warszawa

Opinie o MODR Warszaw,

Wkur...... 2016-12-07 20:31
Co to ku..... za układanie się. To nie po to głosowałem na PISiorów, żeby układali się z dyrektorkami tylko żeby ich wykopali na zbity pysk. Widzę jedni lepsi od drugich, a po tym co się dzieję w Polsce, i że do tego się po części przyczyniłem będę sobie pluł w twarz do końca życia. Ale jak będzie trzeba to wezmę pałę i wyjdę na ulicę z tysiącami prawdziwych Polaków by obalić ten reżim (Kaczogród) i zastępy Macierewicza nie pomogą.
7
Edek 2016-12-07 22:26
Nie tylko w MODR tak jest, w innych ODRach też. Ludzie mają studia, podyplomówki i zarabiają najniższą krajową. Dodatkowo masa papierów, konieczność robienia rzeczy, na których człowiek się nie zna, zwalanie odpowiedzialności. Lepiej zarabiają tylko lizusy i kombinatorzy.
Teraz też podwyżek nie będzie tylko więcej papierów i głupich rzeczy.
10
pablo 2016-12-08 06:36
Ludzie trzeba się sprzeciwić dobrej zmianie. Od jutra strajkujemy!
3
doradca 2016-12-14 21:16
jeżeli chodzi o MODR , to nie ma szans na nic dobrego , wcześniej jak rządziła AS to było wiadomo ze była lansowana przez PSL , pomimo tego ze zupełnie nie ogarniała tematu , to udawała jak to ona jest mądra...wszyscy wiedzieli o co chodzi ...... każdy brał poprawkę na nią , nikt nie traktował jej poważnie . a teraz z kolei rządzi pis , i wszystkie decyzje zapadają w ministerstwie , a obecni dyrektorzy o niczym nie decydują , może poza ustalaniem kolejnych narad w warszawie , które tradycyjnie nic nie wnoszą , ale obecność obowiązkowa .... szuka sie oszczędności , a na wycieczki po dwa razy w tygodniu do warszawy kasa jest kpina totalna.
6
fracze 2016-12-16 09:23
Mam pytanie, ile dostaliście za prowadzenie i wklepywanie danych do systemu - książki FADN. WODR Poznań 370, 00 zł za jedną książkę. Tyle wypłacili w tym roku. Pozdrawiam
kierownik niższego szczebla 2016-12-17 14:46
Nienawidzę robót folwarcznych, żniw, wykopków i podorywek. Kiedy czuje zapach ziemi chce mi się wymiotować. Zawsze chciałem być artystą, poruszać serca, wyzwalać wzruszenia.
doradca MODR 2016-12-22 13:21
No nieźle się dzieje w MODR, na każdej wigilii ksiądz , czytanie Pisma Świętego , to nie kościół zeby na siłe ludzi nawracać . to że dyrekcja taka religijna to ich sprawa , ale nie powinni takich szopek odstawiać . pozory mylą i to bardzo , teraz tacy katolicy , a po nowym roku , będą ludzi pozbawiać dodatków kierowniczych , według nowego regulaminu . to dopiero jest obłuda według pis .....
8
tradzik 2016-12-25 23:19
Gdzie te lepsze czasy dla doradztwa rolniczego pytam się co tak hucznie zapowiadali w Ministerstwie. Minęło kilka miesięcy odkąd dobra zmiana weszła do MODRu. Była u mnie na początku jakiaś nadzieja na poprawę, ale po tym co się dzieje szybko zgasła. Jak można było mianować tak niekompetentne osoby na stanowiska Dyrektorskie w MODR to nie wiem. Ale widać samo kazanie podnosić rąk na pierwszym spotkaniu z pracownikami ludziom co zostali zatrudni w ostatnich 8 latach pokazało jakie zarządzanie szykuje się nam na najbliższe lata. DNO I KILOGRAM MUŁU, ale jak daje się w ręce firmę ludziom co nie mają pojęcia o świecie, którzy na beszczela twierdzą, że w MODR-ze są stanowczo za wysokie zarobki i należy je obniżyć to co można się spodziewać po takich jegomościach.
Proponuje kierownictwu MODR wykupić abonament na GOWORK za parę tysięcy rocznie, żeby usuwać prawdziwe komentarze o sytuacji w firmie hehe, albo wynająć paru troli pisiorskich z innych portali, żeby bronili dobrego imienia Dobrej Zmiany.
14
doradca terenowy 2017-01-03 21:11
Ludzie co się dzieje w MODR , nie wiadomo czy sie śmiac , czy płakać. Jestem zwykłym pracownikiem terenowym , ale jak widzę co się dzieje w MODR, to nóż sie w kieszeni otwiera, nie wiadomo czy się śmiać , czy płakać ,,, totalna porażka . gratuluję dyrekcji podejścia do pracy. ludzie zastanówcie sie , czy chcecie żeby doradztwo za chwilę nie istniało. ministerstwo ... to fikcja ...nie mieli pomysłu , to trzeba było nas nie przejmować , a nie palić głupa ..... propaganda nic nie znaczy .... najpierw zapewnijć doradcom na gminie normalne warunki pracy , a dopiero później zacznijcie wyznaczać warunki pracy .... w żadnej firmie nie jest tak , zeby ludzie sami załatwiali sobie miejsce pracy .. wstyd i żenada .... czereśniowa to nie wszystko.... trochę wyobraźni ....
5
nk 2017-01-03 21:16
myśle, że już wszyscy przejrzeli na oczy , że przejście pod ministerstwo nic nie znaczyło . jak sie obserwuje kogo sie robi dyrektorami oddziału to głowa mała . powodzenia . róbcie dalej propagandę ... to wam dobrze wychodzi .... proponuje dalej zmieniać dyrektorów na wzór Bielic ..... , sukces murowany.../
3
Wesoły Romek 2017-01-13 12:10
Miało być lepiej...,okazuje się ,że MODR nie nalezy do grona samorządowego więc 5% podwyzki popłynęło obok.Minister i wszystkie WODR-y(dyrekcja) nie znają realiów życia zawodowego doradców,zapomnieli ,że jest era internetu-tkwią w schematach z lat 80 -tych ub. wieku(choć wtedy wprowadzaliśmy postęp na wsi.
Z czym do rolnika z harmonią papierów i uśmiechem?
Konkurs lać mozna ze smiechu,antyNobel gwarantowany.
Zmiana nazwy po co by zakłady pieczątkarskie zarobiły?i wytwórnie papieru biurowego?Te pieniądze powinny zasilić niedoinwestowane doradztwo, tak w dobry sprzet jak i doradców.
15
Wesoły Romek 2017-01-23 12:00
Nasi dyrektorzy niech przemyslą za nim nam do zasadniczej stawki włożą stażowe,w telewizji powiedzieli ,że muszą podnieść do minimalnej bo można "ich"zaskarżyć do PIP-u.
Dyrektorzy są madrzy tylko mądrością swoich podwładnych jesli potrafią wyciągać wnioski.
12
były doradca 2017-02-04 18:44
Na szczęście udało mi się odejść z MODR w ostatnim czasie , ale jak obserwuje to co sie dzieje , to przechodzi ludzkie pojęcie . I chyba dobrze sie dzieje, skoro wszyscy pracownicy akceptują to co jest , to znaczy że tak będzie dalej . dają przyzwolenie , a gdzie są związki zawodowe .... bardzo dobrze niech Was nowy dyrektor przeczołga. chyba faktycznie ludzie ktorzy pracują w MODR nie maja żadnych ambicji . sami sobie na to dają przyzwolenie .
9
były doradca 2017-02-04 18:56
szkoda ludzi pracujących w MODR, ale skoro sami chcą takiego traktowania , to droga wolna. pracownicy MODR nigdy nie sprzeciwiali się temu co im dyrekcja dyktowała . aż się wierzyć nie chce , że wszystką akceptują i wykonuja wszelkie polecenia ...brak ambicji czy silnej woli ....
8
Były Wesoły Romek 2017-02-06 18:31
Tak,przeczołgają pseudoDyrektorzy cieszą sie swoją kasą a pracownicy to "białe murzynki" i maszynki do robienia kasy by były premie-ale dla tych co nic nie robią nawet nie potrafią wypełnić wniosku poprawnie.Dyrektorki z Dobrej Zmianki!!!
"Białe murzynki"z marnej zmianki!!!
Nareszcie odszedłem do pracy w gminie,pozdrawiam Was i chyle czoło przed Wami Supereksperci z doradztwa rolniczego.Powodzenia.
3
alamakota 2017-02-07 09:35
a śnieg pada i pada i pada....;)
2
Doradca PZDR 2017-02-07 18:48
Pracuje w tej firmie już parę lat , kilkunastu dyrektorów, kierowników przeżyłem, jednakże to co dzieje sie teraz jest szczytem wszelkiego chamstwa i debilizmu. Czytając opinie powyżej nie trudno się nie zgodzić z opiniami. Mając jednak na uwadze średnią wieku pracowników i ich staż pracy zmiana jej i szukania nowej graniczy czasem z cudem. Dyrektorzy w Warszawie maja w d.... pracowników i to co się z nimi dzieje, Dyrektorzy Oddziałowi tylko im przyklaskują i papugują. Związki zawodowe to chyba zapomniały jaka jest ich idea i załatwiają tylko swoje sprawy indywidualne. Prawda jest taka że nawet jeśli ktoś z pracowników mówi że jest coś źle i nie tak - jest od razu pacyfikowany. Trudno się mówi i zaczynam rozsyłać CV w trybie pilnym. Nawet Biedronka jest chyba lepszą opcja na dziś.....
20
doradca 2017-02-08 18:19
co się dzieje w MODR!!! to rzeczywistość czy fikcja ???. może najpierw niech się dyrekcja zajmie pseudo parkiem w Poświetnem . rozumiem że pani prezes była zastępca chce mieć prace , ale bez przesady . niech ją wezmą do urzędu marszałkowskiego , jako specjalistkę od doradztwa na cały kraj. nikt oprócz niej tak nie myśli . ale ona sama jest przekonana o swej wielkości ! Po jaką cholerą ten park w Poświętnem sie pytam ....niech się zlokalizuje na targu w Płońsku .....i tam uprawiają fikcję na czele z specjalistką od Collaba , która tyle zamieszania narobiła w MODR
15
Popek 2017-02-23 08:33
Dostaliście już PIT 11 do rozliczenia ze skarbowym? Bo ja jeszcze nie!
Widocznie w MODR jest tam taki bajzel że ho ho.
Pis-men 2017-02-25 12:03
Niech Dyrekcja MODR-u uważa,wszyscy powinniśmy dostać z tych co mają zasadniczą mniejszą niż 2000 zł.
Na czym będą polegać „totalne kontrole”, jak nazywa je Główny Inspektor Pracy? Każda z kontroli z Państwowej Inspekcji Pracy, niezależnie w jakiej sprawie dotrze do firmy, będzie sprawdzała również, jak stosowana jest płaca minimalna. Powodem takich działań ma być fakt, że inspekcja dostaje coraz więcej sygnałów o unikaniu płacenia płacy minimalnej, także tej za godzinę pracy. Pod lupą inspektorów znaleźć ma się także administracja publiczna.
"Dyrektorku "poczytaj za nim podjmniesz decyzje ,która bedzie niezgodna z ustawą mimo iz jestes z nadania PIS-u.Są jak przysłowiowy pies ogrodnika
10
Nick 2017-02-25 21:17
Ludzie z warszawy dostali ponad tydzień temu. Chyba tam raczej drukowali jednocześnie dla wszystkich. Może ktoś się z naszego Oddziału powinien po nie ruszyć?
zz 2017-02-26 11:46
Ile zarabia kierownik działu w ODR? Oczywiście średnio z wszystkimi dodatkami. Trzynastka z tego co słyszałem już nie funkcjonuje.
5
Robin Hooj 2017-03-16 16:52
Niestety zasłuzyliscie sobie na takie traktowanie przez pracodawcę skoro nie umiecie powiedzieć dość z obowiązkową prenumeratą wsi mazowieckiej. To quwno nie chce sie nawet palić po oblaniu benzyna.
16
Agnieszka 2017-03-28 11:56
Jak wygląda ścieżka kariery pracownika w MODR?
2
gumiserwis 2017-03-31 15:18
Ściezka kariery biegnie przez łóżko szefa.
4
Lerek/Nowator 2017-04-19 12:16
Nie płacą delegacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12
Przyszły niedoszły Alfons 2017-04-25 16:50
Kiedyś zaproponowano mi objęcie stanowiska kierownika powiatowego i wiecie co odpowiedziałem? Powiedziałem że, nie chcę być kierownikiem bórdelu bo nie znam się na sutenerstwie.
Zootechniczka 2017-07-11 15:56
Nie wiecie jak wygląda praca na śląsku jako doradca rolniczy w ODR?
MODRopsik 2017-07-12 14:30
Dlatego Dyrektor powinien zarządzić podpisanie przez wszystkich pracowników oświadczeń o niekaralności, żeby rozwiązać te niejasności do których przyczyniła się też poprzednia władza.
Jeżeli to prawda co jest napisane w pewnych artykułach o kontrolujących, to nie wyobrażam sobie jak takie osoby mogą pracować na stanowiskach kontrolnych ich wiarygodność w tej chwili równa się zeru.
1
Wk****ny 2017-07-14 11:33
Mógłby w końcu zacząć płacić delegacje na bieżąco a nie wertować i po kilometrze zabierać bo zumi zmierzył mu odległość od tablicy do tablicy a rolnik w polu mieszka i dojechać trzeba....trzyma je od marca a jeździć trzeba za swoje z pensji najniższej krajowej
4
Asenizator 2017-08-09 10:14
Dyrektor powinien zarządzić w MODR pisanie oświadczeń o współpracy z UB, SB, UOP, WSI, KGB, GRU, NKWD, ABW, CBA, CBŚP, SW. Tylko wtedy nikt nie zostałby w MODR bo tu każdy umoczony jest w jakieś mniejsze lub większe quwno.
3
Agnieszka 2017-08-29 09:07
@Blob przypominam o tym, że na forum obowiązuje regulamin, który zakazuje używania obraźliwych słów (http://www.gowork.pl/regulamin). Wtedy komentarz może zostać usunięty przez moderatora. Jeżeli chcesz napisać opinię o MODR Warszawa to proszę o merytoryczną i prawdziwą treść. To ważne dla użytkowników, którzy wchodzą tu zanim podejmą się z pracodawcą współpracy.
doradca 2017-09-17 20:41
Myślę że potrzeba w MODR trochę twardej ręki co na niektórych , bo niektórzy zwyczajnie przesadzają , nikt nikogo nie siłę nie trzyma , jak się komuś nie podoba to niech się zwolni, i tak wiadomo że dla większości praca w MODR to dodatkowe zajęcie, jak komuś tak źle to po co tkwi w takiej pracy ..... a i tak to wszystko porażka , po co to pisanie konspektów szkoleń wyjazdowych , jeden Oddział zawalił , to niech ponosi konsekwencje, a nie wszystkich to dotyczy . Jak ktoś organizuje szkolenie i zwyczajnie na nie nie idzie , to chyba sam z siebie robi idiotę....i jeszcze płazem mu to uchodzi ....Podziękujmy oddziałowi Płock że teraz wszyscy muszą pisać konspekty .....
Agnieszka 2017-09-18 09:30
@doradca rozumiem, że jesteś zły, ale na forum nie można nikogo obrażać. Czyli ogólnie jesteś zadowolony z pracy w MODR Warszawa? Czy jak piszesz, że to praca dodatkowa, to pracujesz też gdzieś jeszcze?
doradca 2017-09-18 17:18
Nikt nikogo nie obraża , jest wiele osób pracujących w MODR , którzy są zadowoleni z tej pracy , tyle lat praktyki daje dużo możliwości . Natomiast niesprawiedliwe jest to , że przez kilka osób , które nieuczciwie podchodzą do swoich obowiązków, szkolenia wyjazdowe nie będą wliczane do 10 form pracy doradczej . na te wyjazdy , naprawdę rolnicy chętnie jeździli ,i myślę ze większości doradców do głowy by nie przyszło , żeby organizować szkolenie i jako organizator nie jechać. to jest nieprofesjonalne .
Duszek 2017-09-19 09:20
Gratuluje zadowolenia z pracy w MODR. Ja po 33 latach dostaje 1500 zł na rękę i z czego mam być zadowolony? Czy ktoś z Was chodzi do pracy w innym celu niż po to aby zarabiać? Zastanawialiście się może jak będą wyglądały Wasze emerytury. Za takie pieniądze nie da się normalnie żyć i utrzymać rodziny i chyba z tym każdy się zgodzi. To nie jest pensja to jakaś jałmużna. Owszem jakaś góra bierze niezłą kasę, ale my na dole to sami wiecie ile mamy. Nikt w centrali nie przyjdzie za takie pieniądze do pracy to jest niemożliwe!! Za taki stan rzeczy wszyscy jesteśmy sobie winni ponieważ jako doradcy z całego kraju godzimy się na takie warunki. Pozdrawiam i tyle w temacie.
5
doradca 2017-09-19 19:22
Nie rozumiem tu jednego, skoro ktoś jest niezadowolony w pracy w MODR , to po co tu tkwi tyle lat...nit tu nikogo nie trzyma na siłę . Jak się pracuję 30 kilka lat z musu to właśnie takie rzeczy wynikają , że się robi wszystko na odwal ......to jest niesprawiedliwe w stosunku do osób które rzetelnie podchodzą do swoich obowiązków . Nie ma tu co poruszać kwestii centrali , bo to jest temat nie do ruszenia , tak było i tak będzie ...niezależnie od tego z jakiego klucza politycznego będą dyrektorzy .Dlatego dziwię się , że doradcy wykonują taką fuszerkę ... i nie ma się co dziwić rolnicy tracą zaufanie do takich doradców......, Każdy szanujący się doradca jest w stanie spokojnie wykonać 10 form doradczych , w moim oddziale , nikomu do głowy by nie przyszła taka dziecinada , żeby fikcyjnie robić szkolenie wyjazdowe , dobrze że dyrektor naczelny powiedział o tym głośno na czerwcowej naradzie w Poświętnem , to przynajmniej wszyscy wiedzą jak to wygląda .....
2
Anna 2017-09-19 19:34
Pracuję w MODR już bardzo długo , i niejednego dyrektora przeżyłem. wiadomo że dyrektorzy zawsze byli i będą z klucza politycznego ,ale doradcy na gminach mają swoja pozycję i autorytet i nie pracują dla dyrekcji , która zmienia się wraz ze zmianą opcji politycznej ....to jest akurat bardzo niekorzystne dla dobra firmy , ale wszyscy przyzwyczaili sie już do faktu że nikt o dobro firmy nie dba . Przejście pod ministerstwo nic nie zmieniło , wręcz przeciwnie nastąpiło strasznie zamieszenie , bo dyrektorzy Oddziałów to ludzi z przypadku z nadania z PIS ,którzy nie ogarniają tematu . ale przynajmniej jest wesoło , bo wszyscy udają że robią wzniosłe rzeczy na rzecz doradztwa ...takie szopki są odstawiane ....a każdy szanujący sie doradca musi swoją robotą na gminie wykonywać ....wiec dla mnie takie sytuacje jak z tymi szkoleniami wyjazdowymi , o których pisze przedmówca sanie do uwierzenia .... co tao za doradca , który tak naraża swoją reputację na śmieszność ...
Maria 2017-09-23 21:26
Dyrektor naczelny ma rację , że chce wprowadzić porządek , tylko problem jest z niektórymi dyrektorami oddziałów , którzy zupełnie nie wiedzą o co chodzi jeżeli chodzi o zarządzanie swoimi pracownikami ....To jest problem , jeżeli pracownicy rządzą swoim dyrektorem ....i stąd się biorą wszystkie problemy ..... Nie wiem dokładnie o co chodzi z tymi szkoleniami wyjazdowymi ..ale jeżeli chodzi o Oddział Płock to można spodziewać wszystkiego, kojarzę z ostatniej narady z Poświętnego, dyrektor naczelny wspominał o takiej sytaucji.
1
Jacob 2017-09-24 14:45
Czytając to Wasze forum zastanawiam się po co macie w tym Waszym Modr centrale oddziały itp. Jakaś chora struktura czapka nad czapa. To macie sporo tych darmozjadow hehe. U mnie w ODR jest dyrekcja bez tych dawnych oddziałów. Do Doradcy gratuluję zadowolenia z pracy. Tylko może zdradz tajemnice jak Ci starcza ta śmieszna pensja na życie na rodzinę? Kiedy ostatnio byłaś na wakacjach? Argument typu jak się nie podoba to się zwolnij to żaden argument. Z q dobrze wypełnione obowiązki należy się godzina zapłata. Pracuje już wiele lat i coś tam pozytywnego zrobiłem ale nie wierzę w poprawę sytuacji materialnej zwykłych doradców. Obiecywał gruszek na wierzcie. Pozdrawiam
Agnieszka 2017-09-27 11:56
Dziękujemy za wszystkie opinie. Są one różne. Niektórzy są zadowoleni, a niektórzy są niezadowoleni, ale z różnych powodów. Jeżeli chodzi o płace, czy nie ma opcji podwyżek czy premii? Jednak 1500 zł to faktycznie niewiele jak na pracę w biurze. Czy wszyscy pracownicy mają takie stawki?
4
były doradca 2017-09-27 20:18
Te wszystkie opinie , to zwyczajne flustracje ludzi , i wcale się nie dziwię , zagląda czasami na stronę opinii o MODR ze zwykłej ciekawości . Sama pracowałam tu bardzo długo ,,,,,,,dobra zmiana spowodowała , że przestałam i chyba z perspektywy czasu wyszło mi to na dobre . Zapewniam że są jeszcze normalne instytucje pracy którzy doceniają swoich pracowników , szkoda że w MODR tego nie ma .Zwykły żal , że tak się traktuje ludzi , a na temat dyrektorów Oddziałów nawet nie ma się co wypowiadać , po co takie sztuczne twory , które nie są w stanie powiedzieć nic pozytywnego na temat swoich pracowników. ....żenada , że tacy ludzie są dyrektorami Oddziałów ....Skoro dyrektor mówi że o niczym nie decyduje , bo wszystkie decyzje zapadają w centrali .... to chyba coś jest nie tak ......
1
Fryc 2017-09-28 06:30
UWAGA!
Dyrektor śledzi profile pracowników na FACEBOOK-u, a szczególnie wasze zapatrywania polityczne i nie daj boże jak są inne niż opcji rządzącej. Sam jest w tej partii dla stołka bo nie z ideologii.
Możecie być wezwani na dywanik i "poproszeni" o zmianę swojego stosunku do PIS.
1
Nabank 2017-09-28 10:45
a to ciekawe z tym facebookiem,ale czy wiecie ,że teraz firmy instalują programy szpiegowskie pracowników-czy u was też to zakładają?A telefony słuzbowe też mają w/w programy.Mojej firmie są jeszcze kamery!!!Bądzcie przezorni i mądrzy
1
Dropsik 2017-09-29 11:18
ZA MDR-y jeszcze dodatku nie dał, najgorszy z dyrektorów jaki był...za rok sam paliki będzie wbijał-----> L4
teedy 2017-09-29 11:20
Mam nadzieję że w godzinach pracy nie siedzi na FB :)
były doradca 2017-10-01 12:52
Sam pracowałem na jako doradca gminny i pamiętam jak to wygląda , i nic się nie zmienia , niby są plany pracy tygodniowe, tylko one nijak się mają do tego co jest faktycznie ...żaden doradca nie siedzi 8 godzin na dyżurze , a kierownicy PZDR nawet nie wiedzą co robią ich pracownicy w godzinach pracy , nie wspominając już o dyrektorach oddziału ..którzy tylko się boją dyrektora naczelnego i nic więcej. Jeżeli mają ludzi zwalniać , to najprościej sprawdzić co doradcy robią w ciągu swojego dyżuru i gdzie w ogóle wtedy są ......
jula 2017-10-01 13:13
Pracuję w MODR prawie dwa lata , i szczerze mówiąc jestem zdziwiona zachowaniem niektórych doradców, niby dorośli wykształceni ludzie , a zachowują się jak dzieci , wszystkiego zazdroszczą osobom z młodszym stażem , tego że jeżdżą na szkolenia , tego że zrobili więcej usług płatnych itp , a sami nic nie robią , bo mają na to wyje....brzydko mówiąc . Dyrektor Oddziału , też niestety nie stosuje sprawiedliwej polityki , nie potrafi wynagrodzić osób, które rzetelnie wywiązują się ze swoich obowiązków , wręcz przeciwnie , im ktoś więcej robi tym bardziej dokłada sie mu obowiązków . Nie wiem czy tak jest do końca, że naprawdę dyrektor oddziału o niczym nie decyduje , czy tak po prostu jest mu wygodniej żeby nie rozmawiać ze swoimi pracownikami. Ewidentnie potrzebna jest w MODR zmiana struktury , bo w tym momencie to jest jakaś kiepska komedia ... Nie można też oceniać wszystkich młodych pracowników przez pryzmat wpadki ze szkoleniami wyjazdowymi , z jednego Oddziału bo to niesprawiedliwe, to ze są nieuczciwi doradcy to nie znaczy że wszyscy tak postępują. Niektórzy starsi stażem doradcy wcale nie pomagają w pracy młodszym , wręcz przeciwnie , szerzą tylko patologię , bo nic im się nie chce , jak mają na to reagować młodzi , którzy dopiero zaczynają pracę .
3
Jarek z Marek 2017-10-02 15:28
Niektóre wpisy wyglądają jakby ktoś próbował gasić pożar tej płonącej stodoły zwanej MODRem. Normalni uciekno, a reszta będzie podkładać żeby z zimna nie zdechnąć.
3
Agnieszka 2017-10-05 13:16
@Jarek z Marek każdy pisze swoje odczucia związane z pracą w MODR Warszaw i ma do tego prawo. A Ty jakie masz doświadczenie z pracą w tej firmie? Dlaczego piszesz takie rzeczy o tym miejscu? Co taką opinię spowodowało? Każdy jest inny, dlatego uzasadnienie Twojej też coś może wnieść na forum.
Zostaw swoją opinię o MODR Warszaw, - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MODR Warszaw,