brak logo

Impuls Security Polska

Bydgoszcz

Opinie o Impuls Security Polska

anonim 2009-05-18 16:25:45
Firma naprawde fajna jeśli sie nie chce pracować dłużej niż miesiąc. Rotacja pracowników jest spora a to z tego względu że po okresie próbnym zostaniesz zwolniony. Już na wstępie dowiadujesz sie że innaczej ci zapłacą inaczej wpiszą w papiery (prowadzą podwójną księgowość). Sam to przeszedłem i wiem od reszty pracowników że jest tak od zawsze. Generalnie niepolecam firmy nikomu.
Anonim 2009-07-23 10:26:30
Zgadzam się z moim przedmówcą-generalnie nie polecam tej firmy bardzo dużo niejasności po okresie probnym szukaja nowych pracowników zero ubezpieczenia i bezpieczeństwa w pracy jak ci urwie noge Twój problem oszukuja na kazdym kroku za ta firme musi sie wziasc Inspekcja Pracy !
anonimowy 2009-12-01 00:30:45
Witam. Nie mogę do końca sie zgodzić z tymi opiniami.Pracowałem w kilku innych firmach. W kazdej jest ten sam syf. A nawet i wiekszy. Firma na prawde bardzo fajna. Sympatyczni pracownicy.Przełożeni ujda w tloku. Trafilem kiedys na gorszych. Pensje tez zadowalajace. I ja nie mialem zadnego problemu po okresie probnym. Kazdy co zmienial firme na lepsza zaraz po 2 tygodniach chcial wrocic.Firma daje mozliwosc rozwoju.Przeprowadza szkolenia na maszyny co pozniej moze dobrze sluzyc w poszukiwaniu innej pracy. Wiec niech ta tresc sluzy do podjecia decyzji o zlozeniu papierów.
1
IGOAJA 2010-02-04 23:12:34
WITAM??? [usunięte przez moderatora]PRAWDA PRACOWALEM TAM I WIEM CO SIE DZIEJE W TEJ FIRMIE JEDEN WIELKI PRZEKRET !!!!!! TEZ KIEDYS WITALEM SIE MAILEM PRZEZ WITAM NA ZAKONCZENIE BYLO POZDRAWIAM A JA JUZ MAM TO GDZIES POZDRAWIAM CZYTAJACYCH SZCZERZE NIE POLECAM FIRMY
w2w23ew 2010-06-29 12:45:24
Ta firma to jeden wielki przekret, zaproponowano mi prace na czarno, cala firma prowadzi ponoc[usunięte przez moderatora] ksiegowosc, zdecydowanie nie polecam!
Młody 2012-12-21 23:45:33
Pracuje w Impulsie od ponad dwoch lat od czasu do czasu zeby sobie dorobić, jestem zadowolony i wszystko mam legalnie, umowy itp, wszyscy w porządku ... jesli ktos sie nie nadaje do roboty albo jest po prostu leniwy to sie nie dziwie ze go zwalniają ...
Alek 2013-04-12 13:57:12
Kolego mały - zwyczajnie kłamiesz. Kazdy w tej firmie dostaje inna pensje na papierze i inną do reki. I to jest jeden wielki żart, że ta firma wciąż tak działa. Ale rozumiem, że w obawie przed utratą pracy i z chęci zabłyśnięcia chcesz oszukać rzeczywistość.
1
Anonim 2014-03-04 20:41:24
Na czarno to się w tej firmie nawet nie wysrasz! Masz umowę, szkolenie BHP i żadnego wałka z kasą nie robią. Pracuję od lipca.
Marek Hofman. m.Hofman@op.pl 2014-06-16 11:02:54
(usunięte przez administratora). na dłuższą metę nie polecam.
rambo 2014-09-11 13:02:11
jak to oszukują na zus? możecie podać kionkrety? jakoś nie chce mi się wierzyć. jakby tak było to już dawno by ktoś doniósł i sporawa by wyżej trafiła, ze złości pewnie tak tylko piszecie że nic tam nie osiągnęliście po pewnie wam się robić nie chciało a liczyliście za nic na gwiazdkę z nieba. jeśli macie info realne to prosze powiedzieć ile za godzinę się tam dokładnie zarabia i jak z ubezpieczeniem zdrowortnym i jaką trzeba mieć kondyucję fizyczną i wiek żeby człowieka przyjęli do imupls security
WZ15 2014-12-01 20:40:56
Kto czekał na nowe oferty pracy w Impuls Security Polska to ma dzisiaj dobry dzień, niech zajrzy na nowe ogłoszenie które opublikowali. Moim zdaniem oferta godna uwagi. Agencja Ochrony Osób i Mienia zatrudni na terenie Jarocina pracowników Ochron Wymagamy:Aktualnego Orzeczen...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5647416?keywords=&region=
tomek 2015-02-02 15:52:56
też nie znam żadnej konkurencji tak naprawdę oprócz jakiegoś Solidu i innych takich firma, ale oni wiem, że mało płaca i chyba lepiej jest pracować w Impulsie Security, bo tam są lepsze warunki pracy z tego też co słyszałem. Jak macie inne informacje, to napiszcie, chętnie poznam opinie innych również.
Powstan 2016-05-14 10:41:07
Ja czytam te opinie o Impuls Security Polska i powiem Wam, że generalnie nie rozumiem tych negatywnych, kazdy wie, że jeśli chodzi o zarobki to w takich firmach są one mniejsze, ale jak mówi kolega 2500 złotych to i tak jest bardzo dobra sprawa, więc nie czaje
Zostaw swoją opinię o Impuls Security Polska - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impuls Security Polska