brak logo

kon bud

Poznań

Opinie o kon bud

anonim 2009-05-31 11:09:47
super firma dobre zarobki
worker 2009-11-18 14:40:00
nie polecam !!! mialo byc 10 za godzine a wyszlo 9 dodatek jak wracasz to dostajesz urlop bezplatny nie zaplacili mi w terminie
Kierowca traktora z PGR 2010-04-19 13:17:24
Polecam firme Kon Bud , dotychczas pracowalem na PGR dzieki kon budowi zobaczylem wreszcie świat i zarobiłem dobre pieniadze , daja człowiekowi szanse , d( usunięte przez administratora ) ale ten dodatek ma wielu w kon budzie wiec nie ma sie czym chwalic .
biber 2011-09-25 09:15:29
Nie pracuję w Marsylii ale byłem świadkiem jak jeden z tam pracujących nadawał na innych,pani zwracała się do niego panie Marcinie.
mz 2013-08-09 16:41:34
konbud planuje upadlość, przygotowuja sie do tego od dawna
kiki 2013-08-10 22:57:04
przerzucają pracowników do Maroko Produkt plus zwlaniaja
Maroko Produkt Konbud i konbud montaż plus Maroko sklep itp to ci sami prezesi
kiki 2013-08-10 23:06:46
zatrudniają na Maako produkt plus inwestują w reklamę, telewizje karawany na kilkadziesiąt tysięcy
kiki 2013-08-11 12:30:55
jak jeszcze ci tego nie zaproponowali to raczej planują sie z toba pożegnać
to oni decydują ty nie masz nic do gadania,
oszukują Państwo zus i urzad skarbowy pracowników i klientów
Gazik 2014-04-08 21:44:15
Ja nie współpracowałem z kon budem, ale wiem, że teraz w działce montersko-budowlanej trzeba cholernie uważać na cwaniaków, bo oszustów nie brakuje.
jozef 2014-04-14 13:35:53
nie wiem czy akurat trafiłeś tutaj na taką firmę, ale rzeczywiście coś wyżej pisali o pewnych niejasnościach
paku 2014-04-18 02:29:42
nie ma co wsadzać wszystkich do jednego wora. Póki nikt nie pisze tu o kon budzie niepochlebnych konkretów to dla mnie są ok
nnn 2014-08-02 00:15:05
kiki masz racje
nnn 2014-08-02 00:26:39
no ja akurat mam złom opinie o tej firmie zostawili mnie teraz samą jak mój mąż spadł u nich na rusztowaniu
1
maciek 2015-01-28 15:35:50
no to wszystko co jest tutaj napisane to są plotki? nie chce mi się jakoś w to wierzyć, moim zdaniem każdy jak tu pisał to miał coś na celu, wszyscy by aż tak nie zmyślali jednak. Ja sie chce u nich zatrudnić, ale patrząc na te opinie to zaczynam mieć już wątpliwości całkiem poważne, nie wiecie może jak serio to wygląda?
celinka 2015-03-30 14:50:26
skoro wspomnieliście już o kasie to proszę może napiszcie ile jestem w stanie na rączkę zarobić w kon bud na starcie, to bardzo ważne dla mnie jest.wiadomo, dzieci i podatki. przebieg smej rekrutacji rozmowy kwalifikacyjnej z waszej strony mnie nie interesuje - tego nie da się nauczyć i niczego przewidzieć, trzeba polegać słusznie na sobie, nie ma sensu udawać
poi 2016-05-13 18:08:11
@Czamin czy ja wiem czy kuleje nie wydaje mi sie..jednak zawsze na takie firmy bedzie zapotrzebowanie..
Zostaw swoją opinię o kon bud - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kon bud