logo Work Service SA

Work Service SA

Wrocław

Opinie o Work Service SA

redek24 2014-04-16 17:14
chłopie w Koloni masakra.Robiłem już ws Niemczech jako Komisjoner,ale to co jest tu to jakaś masakra.Zapierdzielasz jak motor.Wysokie normy narzucili,że ledwo to wyrabiasz i wiecznie szwaby niezadowolone.Tu jest świeża spożywka i wszystko dzień w dzień ma być wysłane.Nie polecam ludziom słabym fizycznie,a i psychicznie czasem ciężko.Ja tylko do końca miesiąca i spadam.Mam jeden żal do Pań w biurze,że nie powiedziały,że aż taki zapiernicz.Ostatni projekt przy tym to wczasy,a kasa ta sama.
bart 2014-04-16 22:18
Dzięki za info. Co do tego ostatniego projektu to o czym mowa?
1
x 2014-04-19 13:23
redek24,
napisz coś więcej proszę o tej Kolonii. Dla jakiej firmy pracowaliście? Jaka była norma? A ile można realnie zrobić kolli? Praca w systemie pick-by-voice czy skaner / terminal dotykowy? Miałem propozycję wyjazdu za ich pośrednictwem na Edekę i tam niby była propozycja stawek uzależniona od realizowanych ilości kolli na godzinę. Powyżej 200/h miała być już wyższa stawka, choć nie ukrywam, że te 200 to bardzo ale to bardzo wyśrubowany wynik i moim zdaniem prawie całkowicie nierealny.
Napisz proszę trochę więcej szczegółów, aby można mieć ogląd sytuacji czy ładować się w to...

Dziękuję i pozdrawiam :)
Krzysiek 2014-04-23 09:52
witajcie , nie wiem co ja robię na tym forum bo nie jestem jakimś frustratem co wypisuje swoje żale na necie. Ale biorąc pod uwagę ze dużo już w życiu widziałem to postanowiłem podzielić się swoim spostrzeżeniem. Praca w Koloni jest dla bardzo zaawansowanych komisjonerów. Ja pracowałem jako komisjoner i mam doświadczenie ponad rok na systemie słuchawkowym. Niestety moja praca w Koloni zakończyła się szybko(usunięte przez administratora)
3
najt 2014-04-30 22:10
wie ktoś cos nt pracy jako komisjoner w Koln ?
GnomOpluwacz 2014-05-09 08:53
Też dołączam się do prośby o jakieś konkrety na temat komisjonowania w Kolonii na magazynie sieci REWE. Ktoś coś wie? Obstawiam, że warunki są niezbyt i stąd duuuuuuuuża rotacja...

Proszę o konkrety, co było nie tak.
zeus12 2014-05-15 18:02
witam ja wlasnie sie wybieram na komisjonowanie do rewe czy wiecie cos na ten temat jak tak do bardzo prosze
2
sweetcat1 2014-05-16 19:12
Czy wiecie coś na temat pracy jako komisjoner w Stuttgarcie? Właśnie się zastanawiam czy tam pojechać... Mam teraz dużo wątpliwości po waszych komentarzach...:(
mika 2014-06-04 12:21
witam,czy ktos jest na pakowaniu kosmetyków w Renningen k Stuttgartu i może opisać jak jest tzn praca ,jakie mieszkania i jaka stawka?
aa 2014-06-04 23:54
Witam, w ubiegłym tyg bylem na rozmowie o prace w dużej firmie, po uzgodnieniu warunków dowiedziałem sie że umowa o pracę jest jak najbardziej z tym że przez pierwsze 3 mce przez agencje work service i tu moje pytania. Na co uważać przy podpisywaniu takiej umowy, z firma w której docelowo mam pracować uzgodnilem warunki: umowa o prace z wynagrodzeniem zasadniczym 3500brutto, CZEGO MOGĘ SPODZIEWAĆ SIĘ PO AGENCJI WORKSERWICE , czy mając umowę o pracę tymczasową mogą nie wypłacać pieniędzy, pomylić w wyliczeniu sie chyba nie da. góry dzieki z szybka odp
Polak 2014-06-06 09:36
Chłopie nawet tam nie jedż..Odradzawm ta agencje i ta prace w Kolonii na Magazynie Rewe dno totalne obiecali nam z Work Service z Wroclawia pensje 1000 euro na reke jak sie okazało pensja nie 1000 euro tylko 750 euro [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie po 10 godzin limit jaki jest to 1500 nikt nie jest wstanie zrobic limitu.Polacy zwalniaja sie po 2 tyg i jada do Polski z powrotem rekrutacja ludzi jest ogromna duzo obiecują a w rzeczywistosci jest inaczej..Obiecuja zaliczki i nikt nie dostał zaliczej nie polecam tej Agencji i tej Pracy..
2
slomka 2014-06-06 20:11
witam jadę z tej firmy do firmy edeka w naundorf okolice drezna ,ktoś był coś wie byłbym wdzięczny
mmm 2014-06-06 20:25
witam
Jak tam z komisjonowaniem w Niemczech.?
Pojawily sie nowe oferty np w Lipsku..
Z gory dziekuje za odpowiedz
adamK 2014-06-06 21:51
Nein, nein nein !!!!!!!!!! dajcie se siana!
Choxciaż generalnie wszędzie tak jest
Pracownik 2014-06-12 15:37
Oczywiscie chodzi mi o Rewe w Kolonii
tajny 2014-06-12 18:04
mam pytanie dostałem tel od firmy workservice z tego co czytam opinie są nie ciekawe ale chciałbym wiedzieć czy są tez osoby które są zadowolone czy to jednak jest jakaś lipa bo wsumie nie może być tak ze wszyscy zjezdzają po 2 dniach ponieważ nie miałby kto tam pracować i raczej taka firma nie jest mile widziana na magazynach trochę już pracuje i zmieniam firmy dosyć często i gęsto i wiem jak to jest są osoby zadowolone i są tez takie które się po prostu nie nadają do tej pracy mniejsza z tym mam prośbe jak są osoby zadowolone proszę o opinie dziękuje
2
Gregor 2014-06-13 10:18
Witam mam propozycje jechać do Koblez na magazyn Rewe . Rzekomo na wózki widłowe boczne. Czy ktoś tam juz pracował? Jak wygląda sprawa?
1
polo 2014-06-18 09:14
Czy ktoś pracował przez Work Servis w Markdorfie wzakładach Weber przy obrabiarkach cnc? Napiszci coś proszę.
1
Rambo 2014-06-18 13:53
Praca na lotnisku w Monachium jako Bagażowy. Powie cos ktoś na ten temat. Warto Jechać ?
3
Nera 2014-06-18 14:05
Też przyłączam się do pytania o bagażowego na lotnisku w Monachium... ktoś, coś wie?
2
Hiena 2014-06-18 21:54
pracowałem poprzez Work Service w Niemczech byl to krotki wyjazd ale ogolnie jestem zadowolony, spodziewalem sie gorszych warunkow a tu proszę, uwazam ze w porownaniu do innych agencji daja rade
to ja 2014-06-27 11:24
proszę, cała prawda - pracuj-z-workservice.blogspot.com
to ja 2014-07-04 17:05
Niestety w naszym Państwie wszystko działa odwrotnie. Sprawę założyła firma Work Servis o pomówienie i zniesławienie i teraz szukają tego kto jest autorem blogu. Tam gdzie łączy się biznes i polityka sprawiedliwość nie ma szans. Proszę mieć również świadomość tego że firma zarabia na pracowniku trzy razy tyle co sam pracownik a jak jest traktowany.
wiola 2014-07-05 08:31
Czy to jest ta sama agencja pracy working service ? Bo jak wpisuje w google working service to mi wyskakuj work service
bm 2014-07-08 22:34
Coż robisz? Pomagasz nam :)) Dziękuję wszystkim Wam przy okazji i życzę sukcesów
gogo 2014-07-10 12:00
Witam, szukam pracy przy zbiorach, na produkcji, czy tez na zmywaku w niemczech lub anglii lub holandii, czy ktoś coś poleci, była interesująca jakaś oferta w work service? jestem bez języka, w sumie coś kojarzę z a angielskiego i niemieckiego, kwestia przypomnienia, znajdują się pracę dla takich ludzi? dzięki za każde info, pozdrawiam
Rubik 2014-07-14 11:14
Pracowałem w tej firmie ,na rozmowie kwalifikacyjnej rozmowa jak z bajarzem ,wszystko ładnie pięknie jakie to korzystne warunki zatrudnienia ile to obietnic i zapewnień ,po podpisaniu umowy już inna bajka ,trza harować na wypłatę czekałem 2 miesiące ,bardzo oporni do wypłacania wynagrodzenia ,nikomu nie polecam nawet największemu wrogowi .
Jarek 2014-07-23 16:22
Ale pieprzysz trzy po trzy. Pracowałem za pośrednictwem tego biura i generalnie nigdy nie spóźnili się z płacą. Nie ma żadnych problemów jeśli chodzi o wypłaty dla pracowników --- a nawet pieniądze są wcześniej niż powinny być. Czego można się jedynie doczepić to tego,że jednak troszkę za mało tych pieniążąków jest. Za dużo odliczeń. Ale generalnie Worck service nie jest złe. Pracowałem na wózkach wysokiego składu w Rewe w koblenz --- ogólnie Witnamców tam parucje zatrzęsienie --- a Ci są dość złośliwi --- przeszkadzają i dokuczają w pracy --- jeśli jedziesz wózkiem bocznym --- to komisjoner w gangu ma pierwszeństwo przed Tobą i zaczynają się schody --- ten widzi,że masz paletę na widłach i specjalnie powolutku sobie zbiera zamówienia a Ty za nim ciągniesz się 20 minut --- miałem akurat takie zdarzenie -- a kiedy zwróciłem mu uwagę to poleciał do kierownika --- no i opieprz był od kierownika --- bo to nie ja jestem od zwracania uwag tylko on --- i takie tam drobne w zasadzie sprawy -- ale nie żadko frustrujące -- oczywiście nie wrzucam wszyszkich do jednego worka --- bo było paru witnamców bardzo fajnych i bardzo w porządku --- Ale wracając do tematu -- to z pieniędzmi nie ma najmniejszych problemów -- i na pewno nikt nie czekał na wypłątę -- a trochę ludzi tam pracuje --- i pracują też tacy co mają już ponad rok stażu w Worck Service i nigdy im się nie zdażyło nie dostać pieniędzy na czas.
Mile też wspominam koordynatorkę Dominikę --- wymagająca baba --- ale bardzo dużo pomaga jak widzi,że trzeba i należy pomóc. tO TYLE. Pozdrawiam i powodzonka życzę.
Piękna 2014-07-25 13:19
(usunięte przez administratora)Zapraszają na rozmowę o pracę w mojej miejscowości. Jadę 70 km, a na miejscu okazuje się, że jednak to inna oferta pracy i nie w mojej miejscowości tylko w Poznaniu. Zanim wróciłam do domu to ogłoszenia o pracę już nie było na portalu !!
niezadowolona 2014-07-31 15:38
Szkoła nie zapewnia odpowiednich warunków do nauki. Uczęszczałam do tej szkoły nie miałyśmy produktów ani sprzętu. A kiedy zrezygnujesz doszukują się braku frekwencji i naliczają kary, nawet gdy zgłasza się brak możliwości uczęszczania na wykłady przez prace. W sekretariacie osoby nie informują o tym, że musi spełniać pewne warunki.
Anka 2014-07-31 22:33
hej czy jedzie ktoś autem do pracy do Geisenfeld na magazyn ? jestem z wielkopolskiego nie zdąze załatwić busa zeby na sobote do godz 18 tam byc na miejscu albo ktoś ma namiary na busa ktory miałby jeszcze miejsce na piątek wieczór prosze o maila na mugler6@wp.pl z góry dzięki
1
Victus 2014-08-05 14:28
Witam! Czy ktoś otrzymał ofertę pracy na operatora wózka bocznego wysoki skład i w dniach 12-14 będzie wyjeżdżał do pracy w Ingolstadt?A może ktoś miał okazję już pracować dla tej agencji? Trochę niezrozumiała jest dla mnie umowa. Umowa pośrednictwa dla Agencji, że będzie działała w moim imieniu ok ale że na okres 2 tygodni to trochę dziwne. Pomimo możliwości przedłużenia umowy, warunki niemieckiego pracodawcy są lakoniczne. Np. miejsce pracy to Niemcy:)a nie Ingolstadt. Podana kwota brutto a nie netto, żadnych więcej danych na temat pracy, praw i obowiązków. Nie wiem co o tym myśleć ale jakoś nie napawa to optymizmem. Co o tym sądzicie?
janek 2014-08-06 12:30
Witam,
Victus ja jadę 12.08 do Ingolstadt. Odezwij się tel.: ( usunięte przez administratora )
janek 2014-08-06 14:04
Odezwij się na maila : jo873@wp.pl
Rafal1301 2014-08-06 17:41
Jedzie ktoś do pracy Kaufland Logistik w okolice Ingolstadt 13 Sierpnia?
janek 2014-08-06 18:50
Tak odezwij się na maila który podałem Wyżej
fifo 2014-08-06 19:49
hej jedzie ktos do pracy do kaufladu od 13 praca ktos cos wie bo wraz z dziewczyna jedziemy ale nie wiem co o tym myslec
Rafal1301 2014-08-06 19:51
ja jadę 13 też za wiele nie wiem, ale kto nie ryzykuje ten ....
fifo 2014-08-06 20:00
no zobaczymy jak to tam bedzie moze akurat bedzie git choć dziwnie podejrzana ta praca do 31.2014 okres probny nawet jezyka nie wymagaja ale zobaczymy na miejscu:)
Rafal1301 2014-08-06 20:51
To że języka nie wymagają to jak dla mnie dobrze, ponieważ nie mogę pochwalić się znajomością języka obcego :P.
Umowa do 31 hmmm... no to trochę dziwne.
Nie zadaje pytań odnośnie pracy i warunków mieszkalnych na tym forum, ponieważ to nie ma sensu. Jedna osoba stwierdzi iż warunki są do .... druga zaś powie że są dobre. Zobaczy się na miejscu :). Oby tylko było warto. Jedzie się do pracy przede wszystkim a nie siedzieć i strugać barana, więc trzeba nastawić się na zapierdziel takie jest moje zdanie :).
Tomek 2014-08-07 12:21
Ja jadę,mam byc na miescj 12 sierpnia a Ty
Tomek 2014-08-07 12:22
12 jedziesz czy 12 masz byc na miejscu
ja jadę 11 ,12 mam byc na miejscu a od 13 arbeit
pozdro
1
Tomek 2014-08-07 12:50
Nie przeżywajcie,jak ktoś ma charakter to wszędzie sobie poradzi
do zobaczenia w kaufland ;)
chlopina 2014-08-07 13:51
Witam ja jade 10w ok inglostad jedzie ktos w tym terminie?
Tomek 2014-08-07 14:07
kolego kto nie ryzykuje ten szamapana nie pije
fifo 2014-08-07 17:23
hej wyjazd odwołany ja ciebie wam tez odwołali co za kit :
swsw 2014-08-07 17:28
jak to odwołany?
kok 2014-08-07 17:40
co ty gadasz nic o tym nie wiem
do fifa 2014-08-07 18:23
co ci niby fifo odwołali?
fifo 2014-08-07 19:50
moze tylko mi odwołali zycie sie mowi powodzenia
Zostaw swoją opinię o Work Service SA - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Service SA