Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Work Service SA

zdjecie uzytkownika
Niedoszły pracownik - 2013-08-06 13:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA!!! ALERT!!! WROCŁAW WORK SERVICE Wrocławianie czytajcie!

Nie idźcie na żadne spotkanie dot. pracy w tej firmie we Wrocławiu, szukają pracowników do banku, są nieuczciwi, mało tego wielu znajomych tam pracowało, i pieniędzy nie wypłacają, albo płacą grosze, olewają cie nie odbierają telefonów, przekręcają grafiki, po prostu oszukują, nie idźcie szczególnie na ul Ruską tam są szczególni krętacze.
zdjecie uzytkownika
eryk - 2013-08-06 13:14:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ta firma ale z oddziałem w Ostrołęce to wypłaca normalnie pensje czy raczej z tym to jest ciężko.
zdjecie uzytkownika
Work Service - 2013-08-08 11:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Work Service dba o wypłacanie wynagrodzenia na czas oraz w wysokości zgodnej z umową. W przypadku wątpliwości do dyspozycji jest kontakt [usunięte przez moderatora]. Każda reklamacja jest ewidencjonowana i rozpatrzona. Jesteśmy chętni, aby pomóc.
zdjecie uzytkownika
eryk - 2013-08-08 14:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to ja już sam nie wiem. Tutaj piszą że nie płacą firma wypowiada się że wypłaca. Niech napisze ktoś jak jest naprawdę
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2013-08-10 12:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wypłacają na czas,ja jestem na to dowodem
zdjecie uzytkownika
eryk - 2013-08-10 13:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasia ale to wogóle nie dostałaś swoich pieniędzy które Ci się należały czy może było to jakieś znaczne opóźnienie?
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2013-08-10 13:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2 tyg opóźnienia, musiałam dzwonić i prosić się o własną wypłatę. Czułam się okropnie zwłaszcza,że też mam przecież zobowiązania finansowe i muszę zrobić przelewy na czas...
zdjecie uzytkownika
eryk - 2013-08-10 13:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak. Wtedy niby nie płacisz w terminie bo to nie twoja wina ale zawsze ludzie się na Ciebie patrzą i już źle postrzegają. A po pierwszym telefonie odrazu wypłacili?
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2013-08-10 13:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikogo to nie obchodzi,że nie moja wina...Odsetki trzeba zapłacić,a gdyby wypłata była na czas nie musiałabym pieniędzy dawać ''w błoto''. Po telefonie nie dostałam wypłaty od razu, dostałam za to zapewnienia...Dopiero po piśmie wysłanym do nich dostałam wreszcie swoje pieniądze i przeprosiny. Straszne,że w tym kraju uczciwa praca to za mało.
zdjecie uzytkownika
eryk - 2013-08-10 14:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety niektórzy próbują się w różny sposób wzbogacić. Wiesz może czy tylko ty tak miałaś czy więcej ludzi?
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2013-08-12 15:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez przesadyzmu,nie jest tak źle ;) Ja miałam opóźnioną wypłatę o parę dni,ale po telefonie do Worka szybko załatwiono moją wpłatę i miałam pieniądze następnego dnia od zgłoszenia. Mają troszkę bałagan, ale nie są tacy źli, wszystko da się wyjaśnić,jeśli tylko ma się chęci,zamiast buntowniczej postawy.
zdjecie uzytkownika
eryk - 2013-08-13 10:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli wychodzi na to że jednak nie wszyscy tak mają i że można raczej spokojnie się zatrudniać tak?
zdjecie uzytkownika
Marek - 2013-08-22 15:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) ja złożyłem doniesienie do Prokuratury
zdjecie uzytkownika
eryk - 2013-08-22 15:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marek a ty na co złożyłeś doniesienie? Pytam się bo tak szczerze z ręką na sercu powiem że już się trochę pogubiłem
zdjecie uzytkownika
Marek - 2013-08-22 15:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty "Eryk" jestes z WORK SERVICE!
zdjecie uzytkownika
eryk - 2013-08-22 17:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie jestem z tej firmy. Prawdę powiedziawszy to nawet nie wiem jak oni mają w biurze bo narazie miałem tylko zamiar współpracować z nimi ale chyba mi się odechciało jak się dowiedziałem że kasy niektórym nie zapłacili. A skąd takie podejrzenia?
zdjecie uzytkownika
Marek - 2013-08-22 17:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A DZIWNE ZE CALY CZAS JESTES PRZY KOMPIE NA FORUM!!!!
zdjecie uzytkownika
eryk - 2013-08-25 14:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co nie mogę sobie na forum posiedzieć. Tak się składa że jestem bezrobotny teraz a po swoich ostatnich przejściach wolę sprawdzić firmę dlatego tu zajrzałem i w sumie zostałem
zdjecie uzytkownika
dev - 2013-08-26 14:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak to jest w końcu? wyjeżdżał ktoś ostatnio do Niemiec z Wrocławia ?
zdjecie uzytkownika
Work Service - 2013-08-26 15:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Marku, terminowa wypłata wynagrodzeń jest dla nas priorytetem. Wynagrodzenie możemy wypłacić, jeśli ze strony pracownika są dopełnione wszystkie formalności. Chętnie pomożemy wyjaśnić Pańską sprawę - proszę się z nami skontaktować reklamacje@workservice.pl oraz telefon (71) 758 28 53.
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2013-08-26 19:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie formalności mogą nie być dopełnione? Czy czegoś takiego to nie powinno się przypadkiem sprawdzać przy podpisaniu umowy?
zdjecie uzytkownika
Work Service - 2013-08-28 15:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najczęściej zdarza się niedostarczenie zestawienia przepracowanych godzin, ale jest też wiele kwestii indywidualnych. Jeśli coś budzi wątpliwość - prosimy o kontakt z działem reklamacji - konsultanci chętnie pomogą i wyjaśnią sprawę.
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2013-08-30 14:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale czy takich dokumentów i spraw nie powinno dopinać się wtedy kiedy się podpisuje umowę a nie dopiero podczas wypłaty
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-23
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
Grupa Work Service świadczy kompleksowe usłigi zarządzania personelem oraz doboru i rekrutacji pracowników od ponad 10 lat. Jesteśmy niekwestionowanym liderem w branży Human Resources w Polsce. Opieramy swoje działanai na wieloletnim doświadczeniu i wykorzystaniu nowoczesnych narzędzi pracy. Działamy na terenie całej Polski poprzez sieć 25 biur i 150 mobilnych doradców personalnych. Nr wpisu do Rejestru Agencji Zatrudnienia 2010 Obe
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
krzychu5528 - 2013-09-08 13:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zyjemy w wolnym kraju ale czytam tu jedną z opini i jest dosc opszerna i co kawalek jest wpis ze usuniete przez administratora no co za bez sens,jak opinia to opinia a nie jakis PRL cholera jasna.
zdjecie uzytkownika
Iwona Zgorzelec - 2013-09-10 19:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałam w Niemczech w Oschatz za pośrednictwem Worka i bylam zadowolona . Pieniadze dostalam na czas, Fakt ze brakowalo wszystkich godzin ale po mailu moim do Pani (usunięte przez administratora). wszystko mi zostalo wyplacone . Fakt ze projekt na ktorym bylam przerósł sily kadrowe biura ale w sumie bylo ok .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Service SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x