Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Work Service SA

zdjecie uzytkownika
Przemek - 2013-07-05 15:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja miałem to samo,porażka...Dla mnie pracownicy byli mili,co nie zmienia faktu,że o umowę musiałem się prosić, a pieniądze często nie były na czas. Mam nadzieję,że kiedyś się poprawią,ale ja nie zamierzam czekać i pracuję poprzez inną agencję,która o wiele sprawniej działa.
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2013-07-15 17:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyzysk ludzi z orzeczeniem niepełnosprawności !!! muszą pracować na złym sprzęcie komputerowym niepełnosprawni traktowani są bardzo źle , potrzebni są tylko aby było dofinansowanie
PFRON NIC Z TYM NIE ROBI !!!!
zdjecie uzytkownika
work sercice wrocek31 - 2013-07-15 23:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje juz dwa tygodnie bez umowy
zdjecie uzytkownika
mitarbaiter - 2013-07-17 11:47:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam wyjechac za tydzien do markdorf na cnc powiedzieli 10,50 jurka na godzine i mieszkanie oplacone ma byc moze ktos tam jest/byl i sie podzieli informacjami w gory dziekuje
zdjecie uzytkownika
liber - 2013-07-22 14:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc tez mam tam pojechac ale przesuneli termin o tydzien mam tam niby z kims jechac ale nic nie sa w stanie powiedziec
zdjecie uzytkownika
alan - 2013-07-26 11:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś wyżej pisał że nie wypłacają na czas kasy ale ja mam takie pytanie jak bardzo Work Service Wrocław spóźnia się z pensją?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2013-07-26 21:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wie ktoś może czy w Ostrołęce są wypłacalni?
zdjecie uzytkownika
alan - 2013-07-26 21:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xyz to jest wątek dotyczący Wrocławia więc raczej nikt nie powie czy są wypłacalni w Ostrołęce. Ponawiam swoje pytanie o spóźnienia z wypłacaniem pensji
zdjecie uzytkownika
Niedoszły pracownik - 2013-08-06 13:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA!!! ALERT!!! WROCŁAW WORK SERVICE Wrocławianie czytajcie!

Nie idźcie na żadne spotkanie dot. pracy w tej firmie we Wrocławiu, szukają pracowników do banku, są nieuczciwi, mało tego wielu znajomych tam pracowało, i pieniędzy nie wypłacają, albo płacą grosze, olewają cie nie odbierają telefonów, przekręcają grafiki, po prostu oszukują, nie idźcie szczególnie na ul Ruską tam są szczególni krętacze.
zdjecie uzytkownika
eryk - 2013-08-06 13:14:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ta firma ale z oddziałem w Ostrołęce to wypłaca normalnie pensje czy raczej z tym to jest ciężko.
zdjecie uzytkownika
Work Service - 2013-08-08 11:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Work Service dba o wypłacanie wynagrodzenia na czas oraz w wysokości zgodnej z umową. W przypadku wątpliwości do dyspozycji jest kontakt [usunięte przez moderatora]. Każda reklamacja jest ewidencjonowana i rozpatrzona. Jesteśmy chętni, aby pomóc.
zdjecie uzytkownika
eryk - 2013-08-08 14:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to ja już sam nie wiem. Tutaj piszą że nie płacą firma wypowiada się że wypłaca. Niech napisze ktoś jak jest naprawdę
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2013-08-10 12:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wypłacają na czas,ja jestem na to dowodem
zdjecie uzytkownika
eryk - 2013-08-10 13:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasia ale to wogóle nie dostałaś swoich pieniędzy które Ci się należały czy może było to jakieś znaczne opóźnienie?
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2013-08-10 13:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2 tyg opóźnienia, musiałam dzwonić i prosić się o własną wypłatę. Czułam się okropnie zwłaszcza,że też mam przecież zobowiązania finansowe i muszę zrobić przelewy na czas...
zdjecie uzytkownika
eryk - 2013-08-10 13:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak. Wtedy niby nie płacisz w terminie bo to nie twoja wina ale zawsze ludzie się na Ciebie patrzą i już źle postrzegają. A po pierwszym telefonie odrazu wypłacili?
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2013-08-10 13:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikogo to nie obchodzi,że nie moja wina...Odsetki trzeba zapłacić,a gdyby wypłata była na czas nie musiałabym pieniędzy dawać ''w błoto''. Po telefonie nie dostałam wypłaty od razu, dostałam za to zapewnienia...Dopiero po piśmie wysłanym do nich dostałam wreszcie swoje pieniądze i przeprosiny. Straszne,że w tym kraju uczciwa praca to za mało.
zdjecie uzytkownika
eryk - 2013-08-10 14:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety niektórzy próbują się w różny sposób wzbogacić. Wiesz może czy tylko ty tak miałaś czy więcej ludzi?
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2013-08-12 15:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez przesadyzmu,nie jest tak źle ;) Ja miałam opóźnioną wypłatę o parę dni,ale po telefonie do Worka szybko załatwiono moją wpłatę i miałam pieniądze następnego dnia od zgłoszenia. Mają troszkę bałagan, ale nie są tacy źli, wszystko da się wyjaśnić,jeśli tylko ma się chęci,zamiast buntowniczej postawy.
zdjecie uzytkownika
eryk - 2013-08-13 10:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli wychodzi na to że jednak nie wszyscy tak mają i że można raczej spokojnie się zatrudniać tak?
zdjecie uzytkownika
Marek - 2013-08-22 15:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) ja złożyłem doniesienie do Prokuratury
zdjecie uzytkownika
eryk - 2013-08-22 15:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marek a ty na co złożyłeś doniesienie? Pytam się bo tak szczerze z ręką na sercu powiem że już się trochę pogubiłem
zdjecie uzytkownika
Marek - 2013-08-22 15:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty "Eryk" jestes z WORK SERVICE!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-23
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
Grupa Work Service świadczy kompleksowe usłigi zarządzania personelem oraz doboru i rekrutacji pracowników od ponad 10 lat. Jesteśmy niekwestionowanym liderem w branży Human Resources w Polsce. Opieramy swoje działanai na wieloletnim doświadczeniu i wykorzystaniu nowoczesnych narzędzi pracy. Działamy na terenie całej Polski poprzez sieć 25 biur i 150 mobilnych doradców personalnych. Nr wpisu do Rejestru Agencji Zatrudnienia 2010 Obe
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
eryk - 2013-08-22 17:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie jestem z tej firmy. Prawdę powiedziawszy to nawet nie wiem jak oni mają w biurze bo narazie miałem tylko zamiar współpracować z nimi ale chyba mi się odechciało jak się dowiedziałem że kasy niektórym nie zapłacili. A skąd takie podejrzenia?
zdjecie uzytkownika
Marek - 2013-08-22 17:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A DZIWNE ZE CALY CZAS JESTES PRZY KOMPIE NA FORUM!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Service SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x