logo Work Service SA

Work Service SA

Wrocław

Opinie o Work Service SA

Znawca 2016-07-13 23:58:39
Jeżeli masz umowę o pracę tymczasową to jest to możliwe. Umowa o pracę tymczasową a umowa kodeksowa to dwie różne umowy.
349 2016-07-14 08:52:35
a co sądzicie o zatrudnieniu jako programista VBa? wiem że dajecie multisporta ale czy za free czy dopłacam coś?
zawiedziony 2016-07-14 17:21:36
Witam wlaśnie dostałem wypłate za 153godziny pracy renusie przez work service dostałem 640euro haha poprostu śmiechu warte odradzam wyjazdy przez tą agencie pracy za tą samą prace tylko przez inną agencie ludzie zarabiają o 300 euro więcej to jest jakieś chore pozdrawiam
zawiedziony 2016-07-14 17:22:47
Witam wlaśnie dostałem wypłate za 153godziny pracy renusie przez work service dostałem 640euro haha poprostu śmiechu warte odradzam wyjazdy przez tą agencie pracy za tą samą prace tylko przez inną agencie ludzie zarabiają o 300 euro więcej to jest jakieś chore pozdrawiam
kija 2016-07-14 17:30:57
To nie widziałeś ile od początku masz zarabiać @zawiedziony tylko dowiedziałeś się tego dopiero przy wpłacie na konto? Przecież oni dają legalne umowy więc tam powinno być to określone
bio 2016-07-15 08:50:52
a co sądzicie tutaj pracy sprzedaży telefonicznej w Gdańsku? ciekawi mnie ten "pełny pakiet szkoleń" z oferty
ktoś 2016-07-15 10:23:05
Nawet taki dozorca parkingowy może liczyć na dobre zarobki.
Angela 2016-07-16 22:09:31
Witam.
Razem z chłopakiem podpisaliśmy umowę z Work Servis na pracę jako komisjoner na magazynie koło Erfurtu przy pakowaniu karmy i zabawek dla zwierząt. Wyjeżdżamy w piątek, aby podpisać umowę, pracę zaczynamy od 25. lipca. Czy ktoś z Was pracuje tam? Nie znamy nawet dokładnego adresu gdzie będziemy pracować oraz mieszkać. Dostaliśmy jedynie adres agencji, do której mamy zgłosić się w erfurcie i wtedy podadzą nam adres. Ktoś coś wie?
biela 2016-07-16 22:12:43
po pierwsze top dlaczego od razu nie zapytałaś o to i bez tego podpisałaś umowę? brawo ty... po drugie jaką konkretnie wam zaproponowali za tą pracę na magazynie?
Angela 2016-07-16 22:30:51
Kontakt miałam przez kilka dni telefoniczny i meilowy z panią z agencji w Polsce German Polish Job center , w większości na wszystkie pytania mi odpowiadała, tylko nie wiemy jaki adres ma być miejsca w którym będziemy pracować i jaka to firma. wiemy, że jest to praca na stanowisku komisjoner koło frankfurtu przy pakowaniu karmy i zabawek dla zwierząt, płaca 8,5e/h, 250 e za zakwaterowanie od osoby, z tego co mówiła mają być to mieszkania dwupokojowe dla 4 osób.
eo 2016-07-16 23:18:32
nie musisz się moim zdaniem martwić o nic, ta agencja z tego co wiadomo jest uczciwa i nie robi wałków, ważne tylko żeby jednak za daleko do pracy nie było
Angela 2016-07-16 23:20:49
miejmy nadzieję, że nie będzie źle. i że trochę jednak uda nam się zarobić i odłożyć. i mam nadzieję, że nie dadzą nas daleko od erfurtu, bo chcemy zjeżdżać co dwa tygodnie do polski na weekend. a z erfurtu mamy blisko do domu.
ela 2016-07-17 08:26:24
Angela' a kiedy wyjezdzacie i na co? co bedzie robici? Jakieś zbiory czy głownie pakownia, sortownia?
Angela 2016-07-17 08:40:53
wyjezdzamy w ten piątek. pakowanie, sortowanie, przygtowanie do wysyłki karmy i zabawek dla zwierząt koło erfurtu
ela 2016-07-17 09:44:49
słuchaj a może powiesz akie stawki? ciezko jest? ja tez widzialam kilka ogloszen na te działy jednka wyjezdzalam z innymi firmami za granice jednka do zbiorow, w takich fabrykach jest pewnie niebo lepiej? jakies godziny normowane są tak? jak to nie tajemnica to napisz stawke
Angela 2016-07-17 09:54:36
8,5 euro za godzine, 40 godzin pracy 5 dni w tygodniu
ela 2016-07-17 10:51:13
Aha, to dzieki wielkie, moze i ja zaaplikuje a aplikowalaś w biurze w Warszawie? Jaś osobe polecasz do ktorej sie zglosic?
Ang 2016-07-17 16:51:46
oferte znalazłam na praca niemcy 24, a dzwonili do mnie z agencji w łodzi german polish job center
bociek 2016-07-17 16:58:22
W sumie cały czas się pojawiają u nich jakieś oferty pracy, nawet na takiego pracownika produkcji. Zapewniona jest umowa zlecenia, a prace związane z nakładaniem ogórków do słoi nie stanowią dużych zadan do wypełnienia.
Omeanek 2016-07-21 20:00:51
Jacek ?
2
Man 2016-07-21 20:42:03
No co ja moge powiedziec, czytam te opinie i czytam, generalnie bardzo mi się podoba ta firma i sposób w jaki działa, praca tutaj to szansa od losu, warto
Lkk 2016-07-24 22:13:34
No ludzie to w dziwny sposób podchodzą do pewnych spraw, chyba tego nie idzie za dobrze ogarnąć prawda?
Krzak 2016-07-25 08:13:08
Czytam te opinie i nie wieze w to co ludzie tu wypisuja i dlatego ja tez napisze swoja.pracuje juz dluszy czas przez firme work i nigdy nie bylo problemu wyplata na czas i wszystko sie zgadza z umowa nie rozumiem dla czego wypudujecie takie bzdury drugie co do mieszkania jest super a nastepnie jesli chodzi o pania Dominike to kobieta naprawde duzo pomaga ludzia zalatwi wszystko.ludzi wypisuja te bzdury dla tego ze przyjechali tu pic lub siedziec a nie pracowac .dla tego pytam sie czy w Polsce pracodawca kaze wam pic i na kacu przychodzic do pracy ludzie dajcie troche kultury a nie zmyslac
2
Pooo 2016-07-25 13:31:27
Kobierzyce ostatnio wrzucały jakieś ogłoszenie że poszukują ludzi do pracowników magazynowych, zdaje się tylko na wakacje, doskonała sprawa swoją drogą
nieznajoma 2016-07-25 14:23:16
daja zakwaterowanie w hotelu robotniczym pokój dwusosobowy dwie szafy płatne 250 euro
alfi 2016-07-25 17:31:52
Witam czy ktos cos wie o pracy pracownik magazynowy w Wallersdorf ?
3
Wigwizd 2016-07-26 11:40:17
Jest ogłoszenie - Poszukujemy kandydatów do pomocy przy rozładunku kontenera z tkaninami - pracowałem kiedyś przy czymś takim praca jest spoko stki wesoła, bardzo Wam polecam rzucenie okiem na to wszystko
u 2016-08-09 19:22:34
a ja pracuje w Work Service juz 16 lat i jestem zadowolona ze wspolpracy. Polecam
vb 2016-08-09 21:04:59
@ u a jak możesz podac wiecej szczegółów? co konkrtnie ci sie podoba? mi na przykład zdarza sie (jak chyba każdemu z nas) ze potrzebuje wyjść troche wcześniej coś załatwić (np lekarz) - czy nie ma z tym problemu? Bardzo prosze o odpowiedź w tym temacie
Maxiu 2016-08-16 19:42:33
250 euro nocleg i ile za godzinę
m,uniek 2016-08-16 19:45:36
Młodszy Specjalista w Dziale Finansowym ze znajomością jęz.angielskiego to wydaje się jedno z ciekawszych ofert pracy u was - a jak weryfikujecie angielski?
Olga 2016-08-18 00:41:42
Hej, czekam na podpisanie umowy z ta firmą jako Pracownik Produkcji w piekarni w niemczech . Proponują 9euro brutto i free zakwaterowanie. Mamy z chłopakiem jechać tam 22.08.2016 . Stresuję sie bo to pierwsza praca przez agencje i to jeszcze za granicami kraju. Ktoś cos moze powiedzieć?
ewas 2016-08-18 09:41:34
skoro mają po kilkadziesiąt rekrutacji to chyba jednak nie ma się czym martwić moim zdaniem, po drugie są ogłoszenia na pracę wakacyjną - czy mimo już sierpnia można się jeszcze na to załapać? pozdrawiam
pablo 2016-08-18 20:12:34
czy ktoś jest obecnie w magazynie w ULM.proszę o info.na temat warunków itp.
olek 2016-08-18 20:18:32
@ewas no chyba że te rekrutacje oznaczają jednak rotację...
Turystka 2016-08-18 21:18:05
Dla mnie wizytówka firmy jest taka - byłam 15 sierpnia na wycieczce w Zamku Moszna i zwróciło moją uwagę na parkingu auto z logo Work Service (Skoda, srebrna chyba), przy którym stał radiowóz - policjanci próbowali "uwolnić" zamkniętego w tym aucie pieska!!! Masakra!!!
1
Kasio 2016-08-18 21:21:32
*alfi 2016-07-25 17:31:52
Wyjaśniło się już coś?
ema 2016-08-18 21:29:46
Moim zdaniem bardziej wygląda mi to na rekrutację a nie na rotację, teraz jest jeszcze sezon wiec rekrutują ludzi
michal 2016-08-19 12:19:21
Siema
ja zastanawiam sie nad wyslaniem zgloszenia do pracy w niemczech na pracownika magazynu. Może ktoś opisać jak to wyglada? brał juz udział ktos?
2
zaciakawiony 2016-08-19 12:38:21
Przepakowywanie leków jest u nich teraz bardzo ciekawa oferta z tego co widze, bo jednak można nawet na awans liczyć jak wynika z oferty tak naparwde, wiec to na plus jest.
Dobra Rada 2016-08-19 13:37:21
Bylem, pracowalem, nie polecam, traktuja ludzi jak smieci "niepodoba sie to jedz do polski", stawki sa minimalne do tego firma kombinuje z klasami podatkowymi, przez 5 miesiecy non-stop mialem zmieniana klase podatkowa na 6 i dostawalem za pelny miesiac lekko ponad 400 euro, mieszkania to tragedia upychaja po 7-8 osob na jedno mieszkanie, poszukajcie innego posrednika a jest ich masa. Pozdrawiam.
1
ss 2016-08-19 14:43:13
Wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na technika utrzymania ruchu? Pewnie, że oczekują dość dobrego doświadczenia, bo jednak wymagają odrobiny profesjonalizmu w działaniu, ale skoro zapewniona jest umowa o pracę i można liczyć na dofinansowanie do biletów kina to nie jest tak źle.
pablo 2016-08-21 20:41:34
witam.
czy ktoś pracuję w magazynie w ULM ?proszę o info.jak to naprawdę wygląda.
dzięki.pozdrawiam.
ela 2016-08-21 20:49:06
a ja wrecz przeciewnie bylam zatrudniona przez nich niegdys w warszawie i polecam biuro.
zapasy żywności 2016-08-21 22:36:01
Rząd Niemiec zachęca obywateli do robienia zapasów żywności i wody pitnej pozwalających przetrwać przez 10 dni. Żywność w Niemczech jest droga i będzie jeszcze droższa
fgghhjk 2016-08-21 22:58:52
dziwna polityka, żeby zachęcać do zbieractwa...zwąłszcza w dzisiejszych czasach w XXI wieku. naprawde dziwne
michał 2016-08-22 08:54:49
Dostałeś od nich odpowiedź? Jak wygląda rozmowa ile się czeka na odp.?
2
ula k 2016-08-22 09:44:47
@fgg w tej firmie można sporo zarobić z tego co wiem, więc nie ma sensu to "zbieractwo" moim zdaniem. a poza tym jest naprawdę wiele rekrutacji i ogłoszeń obecnie o pracę właśnie na wyższych stanowiskach, nawet jest szansa dla ludzi znających język ukraiński teraz
pablo 2016-08-23 21:25:25
jaką odpowiedż?
torro el 2016-08-23 21:46:23
ula a z z tym językiem to konkretnie ukraińskim to na jakie stanowiska szukają i do jakich lokalizacji? wiem że na niektórych uwas stanowiskach pracy zmiana od 2:00 się rozpoczyna i nie ukrywam że nie chciałbym własnie na tak niekorzystną posadę dla mnie trafić
Zostaw swoją opinię o Work Service SA - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Service SA