Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Work Service SA

Opinie o Work Service SA

Pracowałeś w firmie Work Service SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
A co? - 2015-03-28 08:10:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Gośka - 2015-03-26 21:50:02]:
Zgłosić do US, może ich ponaglą i kontrolę zorganizują.A co?
zdjecie uzytkownika
Sofih - 2015-04-05 02:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie nie jedna osoba już korzystała z usług Work Service SA i jak wiadomo posiadają oni ogłoszenia o pracy z calutkiej Polski. Nigdy nie było mi łatwo zaufać Agencjom Pracy, dlatego też tutaj się udałem, żeby nie wejść w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo tak się czasem zdarza. Czy warto zaufać i powierzyć swój los w ręce tej firmy ? Polecacie ?
zdjecie uzytkownika
Grześ - 2015-04-05 11:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Work Service jest przedostatnią z najlepszych. Sympatyczni do momentu złożenia Twoich podpisów .
zdjecie uzytkownika
DANTE - 2015-04-05 22:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drodzy internauci chcący wyjechać przez ta firmę do pracy w Niemczech-na magazyny Edeki w Bornie ,Hof czy gdziekolwiek indziej.Odradzam!Pracowałem przez tą firmę i się zwolniłem po otrzymaniu wypłaty na której orżnęli mnie na 300euro i na którą pisałem reklamację przez 2 miesiacę.Ludzie którzy tam kierownikują to parodia ,dupowłastwo i niekompetencja.Koordynatorzy do kitu a dyrekcja z Lipska to szczyt parodii.Takiego przemiału ludzi jeszcze nie widziałem.Pisze pokrótce bo gdybym sie rozwinął ekranu w komputerze by mi nie starczyło.Wszyscy którzy coś kumają i umieją już stąd pouciekali.NIE ZATRUDNIAJCIE SIE TAM TO OSZUŚCI!
zdjecie uzytkownika
Lisia - 2015-04-06 07:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mrówka - 2014-11-26 08:53:05]:
Amerykańska firma??? Chyba Ci sie cos pomyliło. To polska firma- właściciel senator Misiak- poczytaj sobie. Chyba, ze jestes wynajętym trollem i chcesz ludziom swoimi kłamstwami w głowach mieszać?
zdjecie uzytkownika
zflustrowany - 2015-04-18 15:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fiszki - 2015-02-20 22:15:09]:
pracowalem w firmie pracy czasowej (Inna niż powyższa i nie nażekałem) 0obecnie bez mojej wiedzy przeniesiono mnie do w/w firmy i mam tam kontynuować pracę nie wiem co mnie czeka.........
zdjecie uzytkownika
llllll - 2015-04-20 13:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam, czy ktoś może wyjeżdżał przez tą firmę do pracy jako bagażowy na lotnisku w Monachium ?
Jak z znajomością języka, i szkoleniami w języku niemieckim ?
zdjecie uzytkownika
norberta - 2015-04-21 22:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś wie na ile może liczyć sprzataczka biurowa przez work service, bo jak się domyslam, nie jest to zbyt dobrze płatny zawód, bedzie chodzić minimalna krajowa?
zdjecie uzytkownika
brak słów - 2015-04-28 12:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Miałem podobne problemy z PIT em jak poprzednicy. Już dawno nie odbyłem tak żenującej, mdłej i formalnej rozmowy przez telefon, z oddziałem wrocławskim. Pierwsza Pani moją prośbę potraktowała w sposób" nie znam się, nie mam czasu, zarobiona jestem". Druga, tonem pogardy i wymuszonego dialogu rozwiązała mój problem, natomiast kiedy poprosiłem o powtórzenie hasła ton zdecydowanie przybrał formę agresywną. Nie wiem jak reszta pracowników, ale dwie biurwy skutecznie zniechęciły mnie do dalszej współpracy.
zdjecie uzytkownika
Lukas - 2015-05-01 05:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DANTE - 2015-04-05 22:53:58]:
pracowałeś może w Bornie w Edece? pozdro:)
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-05-05 16:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Czy ktoś wie jak jest w magazynach w Alzenau. Jakie warunki mieszkalne, opieka osoby polskojęzycznej etc.
Dostałem propozycję pracy jako komisjoner/operator wózka widłowego i się zastanawiam czy warto???? spodziewam się pracy ciężkiej na niewielkie pieniądze... ale zawsze lepsze to niż bezrobocie :)
zdjecie uzytkownika
Master - 2015-05-05 17:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam tez tam jadę jako operator wysokiego składu było by milo gdyby się ktoś wypowiedział o pracy na tym magazynie
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-05-05 19:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Master - ... czym i kiedy jedziesz? autem czy busem ?
zdjecie uzytkownika
Master - 2015-05-06 06:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-05-05 19:21:23]:
busem ponoć wyjazd jest jutro tj czwartek pisz do mnie sajkuz86@gmail.com
zdjecie uzytkownika
nowy 12 - 2015-05-08 06:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam możecie cos opisac o tej edece w bornie my z kolega jedziemy tam 13 -05-15 i chcielibyśmy cos się dowiedzieć od osób które juz tam pracuja
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-05-08 08:52:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NOWY 12 -- -czym jedziecie? autem własnym czy busem
zdjecie uzytkownika
dorka - 2015-05-10 00:10:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś coś więcej n.t pracy operatora (praca biurowa) w branży finansowo-ubezpieczeniowej. Co to jest za oferta.
zdjecie uzytkownika
nowy 12 - 2015-05-12 06:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Autem lecimy
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-05-14 11:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanko czy moglby mi ktos podac numer telefonu do tej agencji do wroclawia interesuje mnie wyjazd do pracy do Niemiec. Dzwonilem do nich na centrale ale nie moge sie dodzwonic. Z gory dziekuje
zdjecie uzytkownika
albaba - 2015-05-17 23:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
prosze o kontakt wszystkich chłopaków którym work nie wypłacił tyle ile nalezy za prace w Piasecznie na mail ananasek@poczta.onet.pl, ci którzy tam pracowali jako pracownicy porządkowi bedą wiedzieć o co chodzi
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-05-18 15:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uszukana - 2015-03-19 20:32:45]:
Ja tez mialam taka sytuacje. Najlepiej jest zglosic sie do osoby odpowiedzialnej za projekt lub do dzialu reklamacji (ale macie na to tylko 3 miesiace od daty zakonczenia pracy). Jezeli rzeczywiscie takie srodki masz - to Ci je wyplaca. Duzo ludzi w ogole nie wie na jakiej zasadzie dziala to konto. Ja tez nie wiedzialam, zapytalam, wytlumaczyli mi i juz jest wszystko jasne i pieniadze tez sa.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-05-18 15:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niezadowolona - 2015-02-02 23:08:50]:
A moze ta dziewczyna byla nowa? Moja rozmowa byla super, dowiedzialam sie wszystkiego co chcialam i wszystko o czym mowili bylo na miejscu. Roznie to bywa. Nie mozna generalizowac.
zdjecie uzytkownika
Ng - 2015-05-19 15:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
czy ktoś z Was był na rozmowie w sprawie pracy dla specjalisty ds. rozwoju umiejętności komunikacji? Czytając wcześniejsze komentarze, nie wiem czy jest sens, żebym traciła swój czas i się tam wybierała. Pozdrawiam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pierwszy etap rekrutacji był grupowy, przedstawili warunki pracy i pokazali miejsce pracy, drugi etap to rekrutacja przed trzema osobami, pytania dot. poprzednich doświadczeń zawodowych oraz scenka z typu "jak zachowałbyś się i co byś powiedział w sytuacji przedstawionej na kartce" a na kartce był opisany problem z którym klient do nas dzwoni
Pytania: brak
zdjecie uzytkownika
alibaba - 2015-05-20 17:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2015-05-18 15:33:37]:
Opiekunka pieknie mówiła jak trzebabyło paskudna robote robić której nikt nie chciał, teraz zmieniła ton , na maile nie odpisuje , sprawa zgłoszona do działu reklamacji i cisza , poczekam jeszcze troche i chyba zgłosze sprawe do sądu bo mnie zwyczajnie nie stac na pracowanie dodatkowo w nieciekawych warunkach za półdarmo, powiem tyle uważajcie na nich, wszyscy sa mili jak trzeba znaleść kogoś do nieciekawej roboty za grosze potem sytuacja sie zmienia, nie polecam tej agencji
zdjecie uzytkownika
dino - 2015-05-22 02:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [alibaba - 2015-05-20 17:48:10]:
no tak tylko Work Service chyba nie może odpowiadać za wszystkie oferty pracy jakie ma w swojej ofercie głową. Wiadomo , że weryfikują oni w pewien sposób firmy, które poprzez ich agencje poszukują pracowników, ale dopiero po tego typu wydarzeniach jak to które opisujesz mogą wiedzieć , że na przyszłość nie warto z takimi firmami współpracować
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Service SA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Work Service SA?
Zadaj pytanie
alert