logo Work Service SA

Work Service SA

Wrocław

Opinie o Work Service SA

Tomek 2016-11-07 02:35:40
Mi zaproponowali pracę w Czechach w miejscowości Bor do czasu aż Wallersdorf nie ruszy znowu. Ktoś tam pracuje i może podzielić się opinią?
vanvarenberg 2016-11-07 11:28:21
@ewa - 1000euro - 250 euro nieszkanie w wallersdorf po 6 niesiacach - 250 na jedzenie - zostaje nalo naprawde...lepiej szwabon dupy podcierac za 1100 euro z zanieszkanien i wyzywienien na niejscu juz i nasz 1100 w kieszeni...teraz zaczela sie tez rekrutacja na naszyniste w D ale jezyk trzeba znac perfect.probowalen BO stawka po szkoleniu to 2500euro na reke ale rekruterka ni powiedziala ze slabo kurde znan jezyk i poleglen,oczywiscie trzeba niec tez perfect sluch i wzrok.To jedyna bardzo dobra oferta jaka naja,reszta to lipa totalna razen z tyn wallersdorfen
3
Przemol 2016-11-07 14:11:47
pracowałem dla nich i oszukują na kasie trzeba się pilnować potracili mi za dużo pieniaczy a na dodatek gdy zalało nas w hotelu to nie wypłacili nam odszkodowania chociaż wiadomo ze byliśmy ubezpieczeni...
3
Ewa 2016-11-08 00:35:52
Koszt mieszkania dzielę na pół z chłopakiem, więc wyjdzie troszkę taniej. I liczę na to, że uda nam się zostać w tej pracy na dłuższy czas, a przy bezpośrednim zatrudnieniu po tych bodajże 10 miesiącach i pieniądze są już lepsze
vanvarenberg 2016-11-08 17:16:51
ni babka nowila ze po przejsciu do firny,stawka wynosi 15euro brutto.Ale to jakis pic na wode na bank.zwykla robota w nagazynie ,tylko poprostu work service niezle to zareklanowal ,dlatego zglosilo sie tyle chetnych
Nick 2016-11-08 18:59:33
Tak, jasne, 15 euro brutto ...
A może netto?
Niezła ściema.
1
Mag 2016-11-08 20:53:06
Po 10 msc to możliwe. Normalna stawka nie minimalna. Nie kroi z Ciebie pośrednik.
Nick 2016-11-08 22:28:44
Za jeżdżenie wózkiem widłowym na magazynie?!
Przyznaję, że nie znam realiów, ale jakoś nie chce mi się wierzyć. Czy ktoś może potwierdzić (bądź zaprzeczyć), że taką stawkę można spokojnie otrzymać za taką, raczej niezbyt skomplikowaną robotę?
A Ty, Mag, bierzesz może udział w tym projekcie, czy to są Twoje ogólne przypuszczenia?
Dzięki za odpowiedź
Mag 2016-11-09 04:40:48
Biorę udział. I z tym nieskomplikowana bym się zastanowił oczywiście zależy... Poczytaj o stawkach w Niemczech to co proponują przez te pierwsze 10 msc to jednak mało. To Bawariia tam zarabia się najwięcej ale i wszystko kosztuje więcej.
vanvarenberg 2016-11-09 20:32:55
@nag - 15 euro to daja fachowca a nie pracownikon nagazynui nawet w Bawari.Konsultantki w work service sane nie wiedze co i jak nino ze naja prosta robote..noin zdanien dostaniecie podwyzke z 9,61 na gora 11 euro po przejsciu do kliienta
Nick 2016-11-09 22:02:50
Dzięki za odpowiedź, Mag!
A mógłbyś coś więcej napisać jak generalnie to wszystko wygląda: szkolenie, praca, zakwaterowanie, ludzie, co Ci się podoba, a co nie podoba, na co trzeba się przygotować, z czym ludzie mają problemy, itd.
Bo na tym forum, mam wrażenie, ludzie jakoś oszczędni są w podawaniu informacji, a skoro tam jesteś, to mógłbyć zapodać wieści z pierwszej ręki i uświadomić nie tylko mnie, ale też innych ;)
Mag 2016-11-10 06:08:03
Napisałem, że biorę ale nie na jakim jestem etapie. Za jakiś czas na pewno napisze jak jest.
Informacji rzeczywiście mało. Jedynie mogę opisać 1 etap Poznań.
rozsądny 2016-11-10 09:15:48
Poważnie tam pracujecie za 1000-1100 euro ? - przecież to w praktyce głodowe racje, a jak jeszcze 250 euro za mieszkanie zabiorą , to nawet przy "oszczędnym " wyżywieniu max 550-600 euro zostanie , o innych wydatkach nie wspominając . I oczywiście praca niewykwalifikowana czyli bez żadnej przyszłości - co jak się zachoruje lub zaciąży , wtedy to już masakra....pracy na zachodzie to trzeba szukać , ale minimum za 1500-1600 euro i to na początek
3
Nick 2016-11-10 20:40:15
OK, jak będziesz mógł co nie co napisać na temat szkolenia w Poznaniu, będę wdzięczny :)
Mag 2016-11-11 11:13:58
Pierwsze 2 tyg na centrum szkoleniowym. 1 tyg sam niemiecki w 2 tyg Niemiecki+ wózki łącznie 8 h dziennie. Później egzamin z wózka nie jest trudny ale jeśli ktoś nie ma drygu może nie zdać.
Później praca 8h+ ok 2 h niemieckiego na rano po pracy, na popołudnie lub nocki przed praca lekcje niemieckiego. Warunki są ok ciasno ale nie jedzie się na wczasy mi odpowiadają. Co do niemieckiego tak samo jak z wózkami nie każdemu wchodzi jednym lepiej drugim gorzej jak ktoś nie ogarnia zazwyczaj rezygnuje wcześniej. W pracy mało na wózkach się jeździ ale też zależy gdzie się trafi... Różnie z tym bywa. Nie wiem co jeszcze mogę napisać.
2
m 2016-11-11 12:12:54
Przestrzegam wszystkich przed agencją Work service w Kolonii!
Przyjeżdżasz 1200 km na miejsce w celu podpisania umowy- paniusia, która tam pracuje Ewa J. olewa Cię całkowicie- daje kilkunastu stronnicowy kwestionariusz po niemiecku nie wyjaśnia co masz robić i zostawia Cię samemu sobie- totalna olewka , lekceważące zachowanie. Pozniej udajesz sie do mieszkania, ktore mialo byc w pelni wyposazone- meble, lozko, mialo byc wszystko! zajezdzasz na miejsce wchodzisz do bloku komunalnego zamieszkałego przez turasow i patologię. Na miejscu- pokoj z dwoma rozwalonymi łozkami, zarzyganym materacem, petami wszędzie i masz jedną połamaną szafeczkę! Jezeli chcesz byc pomiatany jak rzecz za granicą jedz na magazyny do Koln przez work service!
2
Loni 2016-11-11 22:17:51
Nie polecam.
1
Paweł 2016-11-13 11:07:09
Lipa z tymi rekruterkami. Jedna nie przeczytala chyba nawet cv, a rekrutowala specjaliste na. Stanowisko kierownicze. To ja mialem sie produkowac z czyms, co miala wypisane w cv, mysle ok-zalezy mi to sie naprodukuje. A panna co? Dalej pyta o to samo.. rozmowa byla na skype, wiec olalem panne i rozlaczylem, nigfy wiecej nie zloze dosię nich cv
2
dobrada 2016-11-13 12:07:30
NIE DAJCIE SIĘ GNOIĆ ! - przez agencje typu Work Service...sami siedzą na ciepłych posadkach , nie mówię ,że wszyscy zarabiają tam super pieniądze, ale jakby nie było powinni dużo bardziej się starać , pomagać aplikantom, bo to wy idziecie na pierwszą linię , godzicie się na niewygody i w sumie śmieszne stawki godzinowe TU NIE MA NA DŁUŻEJ ŻADNEJ PRZYSZŁOŚCI ! - STRACICIE SWÓJ NAJLEPSZY CZAS, MŁODOŚĆ , NIE ZDOBĘDZIECIE WYKSZTAŁCENIA I PRZEGRACIE SWOJĄ PRZYSZŁOŚĆ !! zapamiętajcie lub zapiszcie, bo to może uchroni Was przez byciem wykorzystywanym do końca życia !!!
1
Natalia 2016-11-13 20:44:26
Hejka ja mam wyjechac na magazyn planowany wyjazd 14 listopada a przelizyli na 21 listopada na magazyn do niemiec horsel Horselgou jest tu grupa co w tym samym terminie jedzie prosze o kontakt natii1984@poczta.fm
vanvarenberg 2016-11-14 12:43:29
ich wszystkie prace poza niektoryni wyjatkani sa beznadziejne.Siedza sobie na cieplych posadkach ,nie wieje,cieplo,robota spoko i werbuja niewolnikow zagranice.Tak na narginesie to sie zawsze zastanawialen zkad - jak oni znalezli ta robote w work service?bo ogloszen na tego typu prace nigdzie nie na.Sa to ludzie z ukladani,dlatego dostali ta robote a ny jestesny bez plecow i lapieny sie wszystkiego zeby jakos przezyc czy zaoszczedzic jakies pieniadze i tyle w tyn tenacie
1
Dawid 2016-11-14 12:45:20
Witam,

Wybiera sie ktoś do pracy w magazynie Erfurcie dnia 17.11. Moze ktos ma jakies doswiadczenie na temat tej pracy.

Pozdrawiam
Nick 2016-11-14 21:18:06
Dzięki!
To co tam się ( usunięte przez administratora ) robi skoro, jak piszesz, mało się na wózkach jeździ?
Trzeba być jakoś nadzwyczajnie sprawnym fizycznie?
A jak tam generalnie ekipa? Młoda, stara? Ciężko pracują czy piją i rurki palą :)
Doszły do Ciebie może jakieś wieści z "frontu niemieckiego", jak tam jest?
jaroslaw 2016-11-15 12:42:35
Totalne zlodzieje. Za cały miesiąc pracy na umowę o pracę z meldunkiem przelali 409 euro! Nie brałem tez żadnej zaliczki. Każda osoba do której się dzwoni mówi, że ona nie jest od tego, nie jest za to odpowiedzialna, i wysyła do osoby która mówi to samo. Koordynator to skończony len mowa o Robercie z okolic Częstochowy. Trzyma z nimi sztame. W pracy wiece śpi niż pracuje. Doniósł i skłamal na kolegów oddelegowanych do pracy. Poinformowaliśmy niemieckiego pracodawcę, może jego to chociaż zainteresuje. Przestrzegam przed tą firmą. Pani Beata z Poznania tylko bardzo ładnie opowida to co chcecie usłyszeć, a gdy są problemy to jej to nie interesuje. Skrajny szczyt chamstwa i złodziejstwa.
3
Mag 2016-11-15 13:58:46
Ekipa różna starsi młodsi. Ci co chleja do końca niedotrwaja ale zdążają się tacy w tyg raczej spokój w weekend czasem jakaś impreza. Sekwencjonowanie, przepakowywanie, jakieś drobne nieskomplikowane prace... Lub nic nie robisz albo udajesz, że coś robisz. Wieści z Niemczech są tak różne, że póki sam nie pojadę to nie będę tu nic pisał. Ja przestałem słuchać ludzi jak tam jest. Dla jednego ok dla innego totalna lipa... Wiec opinie skrajne.
Nick 2016-11-15 18:41:51
Jeszcze raz dzięki!
Jakbyś coś więcej wiedział, szczególnie dot. Niemiec, to pisz!
Powodzenia!
Richie 2016-11-15 23:21:02
To się dopiero naczytałem co się wyprawia tutaj... troche mnie nie było widzę się ruszyło w temacie Wallersdorf. Ogólnie pracowałem parę razy przez agencję za granicą i to jest logiczne zę będą zdzierać z ludzi a im mniej kumaci tym więcej będą zdzierać a to za mieszkanie więcej a to za transport a to za jakiś podatek kościelny albo za coś czego nie ma w ogóle. Widziałeś kiedyś pasek wypłaty i co tam jest napisane ? umiesz sobie to przetłumaczyć za co masz odjęte ? (bo za co masz dodane tego nie znajdziesz) Pracowałem przez agencje na magazynie netto ktoś mnie się pytał wcześniej czy znam niemiecki odpowiadam że znam na poziomie A2 umiem się dogadać lepiej mi idzie z językiem angielskim tu już w pełni komunikatywnie. W Niemczech bez języka nie będziesz zarabiał 1500€ lub więcej to zapomnij o tym jedynie że masz znajomego tak dobrego że cię wkręcił bezpośrednio to wtedy tak - a zdaża się czasami bo widziałem już takie zjawiska. Ogólnie to Zbierają Beduinów przez agencje i zarobisz max 1150€ jeżeli jest uczciwa agencja w miarę, a jak nie to cię skroją i dostaniesz znacznie mniej. Także kto nie był w Niemczech jeszcze to uświadamiam jeżeli nie masz doświadczenia i nie znasz języka to zapomnij o dobrej z dobra posadką za 1500€ netto na rękę lub więcej , pozostaje Ci agencja pracy typu Work Service lub jakaś inna.. A jeżeli znasz jezyk przynajmniej komunikatywnie i maszjakieś doświadczenie zawodowe na Gabel staplerfahrer TO MOJE PYTANIE BRZMI.. TO CO TY ROBISZ NA TYM FORUM?????????
Richie 2016-11-15 23:31:13
Zanim zjechałem z Niemiec i rzuciłem pracę na magazynie na rzecz tej pracy w Wallersdorf to długo wydzwaniałem z ta babka chyba jakiś tydzień czasu i dzień w dzień zadawalem pytania i pisałem na e-mail zanim się zdecydowałem, a oferta brzmi niezle kierowca wozka widłowego zawsze chciałem pracować na magazynie jako staplerfahrer nawet na początek za 1200 euro jak proponowali i podszkolić język niemiecki żeby gadać w stopniu komunikatywnym. a potem przejecie bezpośrednio pod klienta za grubszą kase ale już po jakimś doświadczeniu i z jezykiem opanowanym w stopniu komunikatywnym. Tam gdzie pracowałem polacy kierowcy wózków widłowych bocznych zarabiali 1850€ netto na rękę - ale doświadczeni i znający język niemiecki. Także jest możliwe a przez Work Service co nam zafunduje to się okaże ale czytając te komentarze powoli odechciewa mi się czekania na styczeń gdzie ma to ruszyć bynajmniej tak mi wmawiali i się rozczarować że będę komisjonował albo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wie co robił zamiast jeździł wózkiem widłowym.
Natalia 2016-11-15 23:53:52
Cześć ja jak podpisałam umowę z agencja mam napisane ze planowany wyjazd od 14 listopada sama musiałam się ddopytywać co gdzie jak kiedy a mam kordynatora z Wrocławia. P. Pawlaka po ostatniej rozmowie stwierdził że w poniedziałek do mnie zadzwoni i napisze szczegóły wyjazdu na pocztę E-mail więc czarno widzę ten cały wyjazd i zarobki fałszywa firma nie powinna wogle istnieć czlowiek rezygnuje z pracy obraca życie do góry nogami aby polepszyć sobie życie a tu co zonk
Natalia 2016-11-16 00:19:09
A i jeszcze przełożył wyjazd na 21.11 zrezygnuje chyba z umowy niż by mieli zedrzeć ze mnie kasę a ja bym nic praktycznie dla siebie nie miala oferowali pracę bez języka!
vanvarenberg 2016-11-16 16:15:37
@richie - jaki operator wozka widlowego?to tylko haslo reklanowe agencji zeby jak najwiecej niewolnikow zwerbowac do roboty a papier iest na zwykle wozki elektryczne niskiego skladu a jezdzic bedziesz jak bedziesz nial szczescie.Podejrzewan ze 20% ludzi tan jezdzi tyni wozkani a reszta na inne zajecia..Najlepiej szukac innej agencji jak chce sie wyjechac do D ,popracowac troche a poten szukac roboty na wlasna reke.600 euro dostawc po odliczeniu innych kosztow to zadne kokosy w tyn wallersdorf, w warsawie nozna zarobic 4000,5000Pln wysilajac sie to po co tan jechac ?
1
Henryk 2016-11-17 13:33:46
Uważajcie na Beatę k-b. i jej oferty pracy za granicą. To królowa manipulacji, kłamstwa. co najwyżej 200 albo 300 euro dostaniecie za cały miesiąc pracy. Ona ma apartament w Poznaniu i jeździ autem za pół miliona i śmieje się wam w twarz. Druga ciekawa persona to dusza która miała wyrok w zawieszeniu za kradzież pieniędzy swoim pracownikom z konta. Nikt z wami nie będzie chciał rozmawiać jak juz was oszukala.
2
vanvarenberg 2016-11-17 21:26:52
Beata k-b to poprostu bagno jest na nax - w pelni sie zgadzan.Ludzie ogarnijcie sie troche,z dala od tej agencji,chyba ze jedziecie na dobra ,konkretna robote - jak szkolenie na Naszyniste.Polecan inne agencie ,naprzyklad Agencje Uniapol - ze wszystkini robotani jakie naja ,oferuja zakwaterowanie za darno czyli nie zciagaja z Was 250 -300 euro jak inni,a pokoje nie 4 5 osobowe a 2dwojeczki .
3
columb66@gazeta.pl 2016-11-20 12:28:32
Jestem zatrudniony przez Work Service w Volvo Bus we Wrocławiu na stanowisku elektromonter a w rzeczywistości pracuję jako elektryk-diagnosta i moim podstawowym narzędziem jest komputer. Jest to nieprawda o bezpłatnej prywatnej opiece medycznej i o jakichkolwiek voucherach oferowanych przez tego pracodawcę. Work Service jako pracodawca jest beznadziejny, nierzetelny, nie stać go na dofinansowanie do podstawowych świadczeń medycznych a wypłatę trzeba samemu sobie przeliczać bo bardzo często się mylą - rzekomo przez "pomyłkę".
Życzę szczęścia i powodzenia dla przyszłych "jeleni" złapanych na "słodkie obietnice" przez Work Service.
7
end821 2016-11-23 12:11:20
Witam czy ktoś pracuje we Francji jako malarz chciałbym wiedzieć więcej informacji o tej pracy załatwione przez Work Serwis.
jaroslaw 2016-11-23 19:01:39
Chciałbym sprostować posta z dnia 15.15.11. 2016 o 12:42:35 Work Service nie okrada, ani jego pracowicy. Mają jednak mały problem z komunikacją i przedstawieniem wszystkich rzeczy o których powinni poinformować osoby które wyjeżdżają zagranicę pierwszy raz. Prosiłbym równiez o usuniecie tamtego posta. Proszę też nie brać tamtej opinii pod uwagę.
1
Lolo 2016-11-25 16:17:52
Witam.

Przetrwałem Poznań i teraz siedzę w Wallersdorf i powiem tak, wszystko zależy od waszego zdeterminowania i ile potraficie przełknąć. Warunki mieszkalne w Poznaniu są fatalne w Wallersdorf ok.( prócz zapachu sąsiedztwa :P). Szkolenie w Poznaniu zależy na jaki zakład traficie. Jedni jeździli na wózku 24/7 inni nie. Jesteśmy tam, żeby zapchać dziury w kadrach. Nauka języka średnia ( nawet słaba). Po przyjeździe do Wallersdorf zastanawiasz się czego oni tam uczyli und warum ? Zarobki są na poziomie 1300 eur. Chaos i bałagan we wszystkim. Brak ubezpieczenia. Kolega złamał rękę to podobno dostał fakturę na 700 euro. Z koordynatorami słaby kontakt i tyle. Ludzie różni wiekowo ( 18 lat - 65lat ). Parę par i tyle w temacie. Czy wznowią projekt to nie wiem ale głosy dochodzą, że nie bo pracodawca nie jest zadowolony z jakości wyszkolenia ludzi, którzy przyjeżdżają.

Pozdrawiam
3
vanvarenberg 2016-11-27 13:12:42
@Lolo - to niezle ze przetrwales.1300 na czysto placa?to nawet ok a po przejsciu do klienta bedzie z 1500 noze?a jak wyglada robota w Wallersdorf,noglbys cos nieco powiedziec??
Lolo 2016-11-27 13:32:47
1300 eur tutaj zarabia sprzątaczka. Pod firmą zwykły pracownik zaczyna od 2000 eur + ale oczywiście dochodzą opłaty za mieszkanie, dojazdy do pracy itd. Rozmawiałem ze zwykłym pracownikiem to mówił, że ma 2500 ale nie wiem ile już pracuje. Jeżeli chodzi o prace to zależy gdzie Cię wsadzą. Przyjęcia towaru czy komisjonowanie, przepakowanie, wysyłka itd. Jeżeli masz dobrą opinie z Poznania i dobre wyniki z niemieckiego to raczej idziesz na lepszy dział. Jeżeli nie, to przekładasz części z kartonu do kartonu. Nie zmuszają nikogo do jeżdżenia wózkiem ale jest to bardzo mile widziane. Po za tym ten magazyn dopiero się jeszcze tworzy. Proces, infrastruktura, dobór ludzi itd. Więc pracy jeszcze jako tako na pełnej mocy przerobowej nie ma.
vanvarenberg 2016-11-27 18:39:29
@lolo - nieniec to napewno tyle zarabia 2500kola euro ale nie sadze ze Wy po przejsciu do klienta tyle pociagniecie,raczej nie na szans na to......to jak jest z tyn wozkien w kocu,bo ja wlasnie chcialen byc tylko wozkowyn i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tyn 8 godzin dziennie,nozliwe to jest?a jak atnosfera w robocie??
Adam12 2016-11-28 15:17:59
Niewyobrażalny wręcz chaos organizacyjny. Pracując dla tej firmy człowiek niczego nie może być pewien. Unikać jak ognia.
1
Julia 2016-12-01 19:47:28
W odpowiedzi na wysłaną mi ofertę zatrudnienia - chcę prosić o kontakt do kierownika lub Burdle taty tej agencji.
Wiki 2016-12-02 01:35:43
Witam magazyn dopiero rusza wszyscy sie uczą Niemcy również. Prawdopodobnie nie bedzie już naboru z Polski albo bardzo mały. Niemcy stwierdzili że wyrzucili kase w błoto. Płacili za nas wiecej niz my tu zarabiamy. Gdyby nie to że kilka osób zna niemiecki i tłumaczą innym byłaby lipa. Wyniki z Poznania nie mają żadnego wpływu na przydział pracy. Ci co świetnie jeździli są teraz na przepakowaniach i wózek widzą z daleka. Jest kilka osób oddelegowanych z Volkswagena z Poznania by nam pomóc w ogarnieciu pracy. Są spoko poza jednym wyjatkiem-Mireczek. Jest jakby takim brygadzistą na unicie 1. Gnoi i wyzywa Polaków. Potrafi pójść na inny dział by kogoś na czymś przyłapać. Niemcy są super robią co mogą byśmy zrozumieli co mamy robić. Nie zawsze wytrzymują nerwowo ale nie ma się co dziwić jak mówią jedźcie w prawo a wszyscy jadą w lewo:-) W poznaniu nie ma czasu na naukę jezyka. Jezeli Niemcy tyle płacą za nasze szkolenie to Poznań powinien być nastawiony tylko na nauke języka. 8 godzin dziennie niemieckiego.
1
vanvarenberg 2016-12-02 17:58:38
@wiki - ale robota ogolnie jest ciezka,jak to wyglada?czy jezdziecie na wozkach i pakujecie tylko czesci sanochodowe...jak wyglada zycie po robocie w tyn WohnHaus?
Wiki 2016-12-03 01:45:18
Praca nie jest ciężka fizycznie. Przerwa jest tylko wczasie przerwy. Jak ktoś pali może mieć okazję zapalić dwa razy na przerwie 30 i 15-sto minutowej. Oczywiście może teraz zapytać brygadziste czy może zapalić poza przerwą ale ten może odmówić. Jak wszystko sie rozkręcić to i tak nie będzie na to czasu. Jezeli nawet nie ma co robić nie wolno siedzieć. W czasie pracy są dwie przerwy nieodpłatne. W sumie 45 minut. Zmiana trwa 8 i pół godziny. Po odliczeniu przerwy płacą za 7 godzin i 45 minut. Ranna zmiana od 5:00 do 13:30 popołudniowa od 13:30 do 22:00. Wyjazd rano 4:15 a popołudniu 12:35. Odległość około 20 km. Wiekszy sklep typu kaufland jakieś 8 km. Po pracy na hotelu nie ma co robić. Ludzie biegają, grają w piłkę, czasami jadą na basen. Małe pokoje czteroosobowe łóżka piętrowe. Z łazienka- umywalka prysznic i toaleta. Brak czajnika. W pokoju jest zlewozmywak malutka lodóweczka i płyta elektryczna na dwa garczki. Dwie szafy. Hotel ma ksywe Alkatras :) W weekendy niektórzy dają w szyję i przeginają. Koordynator musi czasami interweniować.
vanvarenberg 2016-12-03 08:59:33
@wiki - to jak dlugo zanierzacie siedziec na tyn Hotelu?nozna cos tan wynajac blisko?ni kordynatorka pokazywala zdiecia tego hotelu i nie wygladalo to zle wcale,ale widze ze rzeczywistosc to zweryfikowala.W sunie czasani zaluje ze nie pojechalen ale takich robot jest pelno w innych agencjach.Problen to szczescie i trafic dobrze.Ja sie glownie nastawialen na wozek widlowy i jazde wozkien ale wyczulen Ich na spotkaniu ze to sciena i nie bedzie non stop wozka
tesa 2016-12-05 08:47:14
ja pracowale 3 tyg .nie jestem juz mlody dlatego nie wytrzymalem tempa na hali .bylem w koblenz ale tam bylo tylko mieszkanie trzy pokojowe w ktorym mieszkalo 1o osob wuspolna lazienka i kuchnia. a to co sie dzialo po pracy czy w dni wolne nadmieniam ze w soboty i niedziele tam sie nie pracuje wiec i pieniadze sa mniejsze niz obiecywali tak ze za te trzy tygodnie dostalem 244,60 mieszkanie brudne a jaksie poskarzylo panu markowi to sie uslyszalo jak ci sie nie podoba to won na twoje miejsce jest duzo takich jak ty. dziekuje za taka prace a innych bede ostrzegal
Richie 2016-12-05 15:26:22
Witam.

Mam prośbę , jak możesz to napisz do mnie na e-mail roman.romex@wp.pl , moja narzeczona chciała by zamienić z Tobą parę słów przez tel. jeśli można. Bo też chciała ze mną wyjechać na to szkolenie do Poznania i potem do Wallersdorf. Pozdrawiam i dziękuję Richie
D123 2016-12-05 15:27:28
Witam.
Czy ktoś pracował na lotnisku w Monachium?
Jakieś opinie, rady?
van 2016-12-06 19:25:04
d123 Chlopie nie jedz tan,zapierdol ostry a dojazd do roboty to okolo 40kn w nonachiun/Work Service szuka frajerow na ta robote.....jakbyn byl na twoin niejscu to aplikowal byn na robote w Islandi - lotniski w Kejafiku - nijszy ruch,robota lzejsza,zakwaterowanie b.blisko lotniska ,12 godzin pracy 2000 euro na reke.jest agencja kora prowadzi nabor na luty- warunek- znajonosc angielskiego
Zostaw swoją opinię o Work Service SA - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Service SA