logo Work Service SA

Work Service SA

Wrocław

Opinie o Work Service SA

Lolo 2016-11-27 13:32:47
1300 eur tutaj zarabia sprzątaczka. Pod firmą zwykły pracownik zaczyna od 2000 eur + ale oczywiście dochodzą opłaty za mieszkanie, dojazdy do pracy itd. Rozmawiałem ze zwykłym pracownikiem to mówił, że ma 2500 ale nie wiem ile już pracuje. Jeżeli chodzi o prace to zależy gdzie Cię wsadzą. Przyjęcia towaru czy komisjonowanie, przepakowanie, wysyłka itd. Jeżeli masz dobrą opinie z Poznania i dobre wyniki z niemieckiego to raczej idziesz na lepszy dział. Jeżeli nie, to przekładasz części z kartonu do kartonu. Nie zmuszają nikogo do jeżdżenia wózkiem ale jest to bardzo mile widziane. Po za tym ten magazyn dopiero się jeszcze tworzy. Proces, infrastruktura, dobór ludzi itd. Więc pracy jeszcze jako tako na pełnej mocy przerobowej nie ma.
1
vanvarenberg 2016-11-27 18:39:29
@lolo - nieniec to napewno tyle zarabia 2500kola euro ale nie sadze ze Wy po przejsciu do klienta tyle pociagniecie,raczej nie na szans na to......to jak jest z tyn wozkien w kocu,bo ja wlasnie chcialen byc tylko wozkowyn i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tyn 8 godzin dziennie,nozliwe to jest?a jak atnosfera w robocie??
1
Adam12 2016-11-28 15:17:59
Niewyobrażalny wręcz chaos organizacyjny. Pracując dla tej firmy człowiek niczego nie może być pewien. Unikać jak ognia.
3
Julia 2016-12-01 19:47:28
W odpowiedzi na wysłaną mi ofertę zatrudnienia - chcę prosić o kontakt do kierownika lub Burdle taty tej agencji.
2
Wiki 2016-12-02 01:35:43
Witam magazyn dopiero rusza wszyscy sie uczą Niemcy również. Prawdopodobnie nie bedzie już naboru z Polski albo bardzo mały. Niemcy stwierdzili że wyrzucili kase w błoto. Płacili za nas wiecej niz my tu zarabiamy. Gdyby nie to że kilka osób zna niemiecki i tłumaczą innym byłaby lipa. Wyniki z Poznania nie mają żadnego wpływu na przydział pracy. Ci co świetnie jeździli są teraz na przepakowaniach i wózek widzą z daleka. Jest kilka osób oddelegowanych z Volkswagena z Poznania by nam pomóc w ogarnieciu pracy. Są spoko poza jednym wyjatkiem-Mireczek. Jest jakby takim brygadzistą na unicie 1. Gnoi i wyzywa Polaków. Potrafi pójść na inny dział by kogoś na czymś przyłapać. Niemcy są super robią co mogą byśmy zrozumieli co mamy robić. Nie zawsze wytrzymują nerwowo ale nie ma się co dziwić jak mówią jedźcie w prawo a wszyscy jadą w lewo:-) W poznaniu nie ma czasu na naukę jezyka. Jezeli Niemcy tyle płacą za nasze szkolenie to Poznań powinien być nastawiony tylko na nauke języka. 8 godzin dziennie niemieckiego.
3
vanvarenberg 2016-12-02 17:58:38
@wiki - ale robota ogolnie jest ciezka,jak to wyglada?czy jezdziecie na wozkach i pakujecie tylko czesci sanochodowe...jak wyglada zycie po robocie w tyn WohnHaus?
1
Wiki 2016-12-03 01:45:18
Praca nie jest ciężka fizycznie. Przerwa jest tylko wczasie przerwy. Jak ktoś pali może mieć okazję zapalić dwa razy na przerwie 30 i 15-sto minutowej. Oczywiście może teraz zapytać brygadziste czy może zapalić poza przerwą ale ten może odmówić. Jak wszystko sie rozkręcić to i tak nie będzie na to czasu. Jezeli nawet nie ma co robić nie wolno siedzieć. W czasie pracy są dwie przerwy nieodpłatne. W sumie 45 minut. Zmiana trwa 8 i pół godziny. Po odliczeniu przerwy płacą za 7 godzin i 45 minut. Ranna zmiana od 5:00 do 13:30 popołudniowa od 13:30 do 22:00. Wyjazd rano 4:15 a popołudniu 12:35. Odległość około 20 km. Wiekszy sklep typu kaufland jakieś 8 km. Po pracy na hotelu nie ma co robić. Ludzie biegają, grają w piłkę, czasami jadą na basen. Małe pokoje czteroosobowe łóżka piętrowe. Z łazienka- umywalka prysznic i toaleta. Brak czajnika. W pokoju jest zlewozmywak malutka lodóweczka i płyta elektryczna na dwa garczki. Dwie szafy. Hotel ma ksywe Alkatras :) W weekendy niektórzy dają w szyję i przeginają. Koordynator musi czasami interweniować.
1
vanvarenberg 2016-12-03 08:59:33
@wiki - to jak dlugo zanierzacie siedziec na tyn Hotelu?nozna cos tan wynajac blisko?ni kordynatorka pokazywala zdiecia tego hotelu i nie wygladalo to zle wcale,ale widze ze rzeczywistosc to zweryfikowala.W sunie czasani zaluje ze nie pojechalen ale takich robot jest pelno w innych agencjach.Problen to szczescie i trafic dobrze.Ja sie glownie nastawialen na wozek widlowy i jazde wozkien ale wyczulen Ich na spotkaniu ze to sciena i nie bedzie non stop wozka
1
tesa 2016-12-05 08:47:14
ja pracowale 3 tyg .nie jestem juz mlody dlatego nie wytrzymalem tempa na hali .bylem w koblenz ale tam bylo tylko mieszkanie trzy pokojowe w ktorym mieszkalo 1o osob wuspolna lazienka i kuchnia. a to co sie dzialo po pracy czy w dni wolne nadmieniam ze w soboty i niedziele tam sie nie pracuje wiec i pieniadze sa mniejsze niz obiecywali tak ze za te trzy tygodnie dostalem 244,60 mieszkanie brudne a jaksie poskarzylo panu markowi to sie uslyszalo jak ci sie nie podoba to won na twoje miejsce jest duzo takich jak ty. dziekuje za taka prace a innych bede ostrzegal
6
Richie 2016-12-05 15:26:22
Witam.

Mam prośbę , jak możesz to napisz do mnie na e-mail roman.romex@wp.pl , moja narzeczona chciała by zamienić z Tobą parę słów przez tel. jeśli można. Bo też chciała ze mną wyjechać na to szkolenie do Poznania i potem do Wallersdorf. Pozdrawiam i dziękuję Richie
1
D123 2016-12-05 15:27:28
Witam.
Czy ktoś pracował na lotnisku w Monachium?
Jakieś opinie, rady?
1
van 2016-12-06 19:25:04
d123 Chlopie nie jedz tan,zapierdol ostry a dojazd do roboty to okolo 40kn w nonachiun/Work Service szuka frajerow na ta robote.....jakbyn byl na twoin niejscu to aplikowal byn na robote w Islandi - lotniski w Kejafiku - nijszy ruch,robota lzejsza,zakwaterowanie b.blisko lotniska ,12 godzin pracy 2000 euro na reke.jest agencja kora prowadzi nabor na luty- warunek- znajonosc angielskiego
1
vanvarenberg 2016-12-08 20:48:50
aGENCJA pRACY sindron w Busku Zdroj - nabor pracownikow do pracy na lotnisku w Rekjaviku od lutego - robota o wiele lzejsza niz w onachiun no i zobaczycie Islandie - wypas
3
Wiki 2016-12-10 12:23:34
Wczoraj 9.12 w wallersdorf zwolniono bez podania powodu 24 osoby. Ogarniali pracę i język. Niektórzy pracowali miesiąc inni trzy lub dwa tygodnie.
3
vanvarenberg 2016-12-10 14:29:58
@WILKI - I TO NA BYC SECURE JOB?robilen w Angli w Tesco 6 lat na stalyn kontrakcie i takich jazd nie bylo...robcie wypad z tej agencji - ja robie w D teraz z agencji Zeitnann i jest naprawde spoko...noj kunpel robi w Uniapol i b.sobie chwali a inny wlasnie pracuje na lotnisku w Rekjaviku juz rok i jest nega zadowolony,nowi ze zakwaterowanie jest full wypas..a w tyn Wallersdorf sie neczycie,jakis hotelik po 4 w pokojach i bida z nedza...
1
d**a 2016-12-10 15:28:00
Tak po prostu zwolnili? Bez podania przyczyny? Na chybił trafił, czy był jakiś schemat tych zwolnień? Brak słów ...
A możesz powiedzieć ilu tam jest na miejscu obecnie Polaków i jakie są wśród ludzi morale?
1
Wiki 2016-12-10 18:14:30
Morale jak na każdym hotelu pracowniczym. Jedni są pijacy inni nie. Nie ma co robić wiec w weekendy imprezy ale spokojne. Schematu zwolnień brak. Prawdopodobnie jakieś cięcia kosztów. Najlepsze ze przyjdzie jeszcze jedna grupa wiec też będą musieli zwolnić nadmiar.
1
Mag 2016-12-11 14:49:14
Potwierdzam. Zwolnili 24 osoby.z dnia na dzień ponoć jeszcze będą czystki brak pewności czegokolwiek wiec jak ktoś lubi stabilizację odradzam.
1
goguś 2016-12-13 10:44:38
rzeczywiste mydlenie ludziom oczu.na miejscu okazuje się co innego.brak meldunku,brak konta to też brak możliwości odebrania wypłaty.Denis z Robertem tylko ładnie mówią i obiecują ,a w rzeczywistości nawet próba połączenia tel. jest nie możliwa,gdyż odrzucają połączenia gdy się do nich dzwoni.Poza tym w miejscu zakwaterowania odległego od pracy o 30 km.pełna patologia,jak nie poszukiwany przez Policje z Gorzowa Wielkopolskiego to pełno Pijaków,Narkomanów a jeśli interweniujesz w tej sprawie to Koordynator wyrzuca Cię na 13 stopniowy mróz mówiąc że nic go to nie obchodzi jak i kiedy wrócisz do domu,nie mając pieniędzy na kupno biletów.NIe wspominam już o wypowiedzeniu które powinienem otrzymać,świadectwie Pracy itp.Mój powrót z pracy zakończył się interwencją ambasady.Sprawa ta też trafia do Sądu Niemieckiego
3
Roki 2016-12-13 11:45:59
A gdzie pracowałeś? Bo w wallersdorf ie nie ma ani denisa ani roberta koordynatora.
1
Netto MOPRO 2016-12-14 09:48:30
Witam podjolem pracę w Worms na komisjonowaniu w NETTO, mialo byc pieknie a wyszlo...
Zaczne od wsponnianej wczesniej Pani Beaty. Gdy pytalem o zarobki mowila, ze minimum 1100€ na reke po odliczeniu mieszkania KLAMSTWO!!! Jak zarobisz 750€ bedzie dobrze.
Pracowac mialem na dwie zmiany 6-14/14-22 KLAMSTWO!!! Pracowalem od 7-16:30 zdarzylo sie ze do 17:30 lub od 11:30 nawet do 22:00. Myslalem spoko nadgodziny beda wiecej pieniazkow wpadnie. I tu sie tez mylilem. Je***y WorkServis stosuje takie cos jak "CAJKONTO" Na to CAJKONTO ida Twoje wszytskie nadgodziny,soboty, niedziele. I dopiero Ci je wyplacaj gdy zapelnisz je cale, czyli musisz nazbierac 150godzin..
Co do mieszkania Pani B obiecywała mieszkanie standart plus, gdy zawitalem na HOTEL bo tak tu sie tu go nazywa czekal na mnie dwuosobowy pokoj, na pietrze bylo tych pokoji 5 czyli 10 facetow! jedna mala kuchnia i lazienka, smialem sie ze znajomymi ze place 270€ za lozko. Bo ani telewzji ani internetu! Czlowiek przychodzil z pracy i nie mial co robic no jedynie jak mial wolne to mogl przejsc sie do miasta jedyna atrakcja tutaj.
Co moge jeszcze o pracy powiedziec? Kierwonicto masakra! Nie znasz jezyka traktuja Cie jak smiecia, glowny kierownik dzialu MOPRO perfidny niemiec ze starego NRD (doslownie) nie wspomne ze ma juz dwie naganny za nadgodziny i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na magazynie, kierwonik zmiany polaczek ale juz ze szwabiony na maksa bardzo lubi lizac tylek wyzej wymienionemu, i nie wazne, ze nie znasz niemieckiego on i tak bedzie Do Ciebie mowil po niemiecki chociaz sam rozmawia z innym po polsku, kierowniczka zmiany Tania mialem okazja pracowac z nia kilka razy powiem udaje ze nie rozumiem polskiej i mowi do Ciebie po rosyjsku lub po niemiecku i jest mila tylko dla ludzi których zna czyli jak jestes nowym nawet dzien dobry ani pocaluj mnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od niej nie uslyszysz. Na koniec powiem, ze dalem wypowiedzienie poniewaz musialem zjechac do polski opiekowac sie chora mama chialem na okres wypowiedzenia wykorzystac urlop by jak najszybciej Znalesc sie Przy mamie, a co uslyszalem w biurze? Ze nie dadza mi urlopu i ze musze pracowac jeszcze przez tydzien. Dopiero gdy wydarlem sie na nich i spytalem a co bedzie jak zdarzy sie najgorsze? To kazali mi przyjsc jeszcze na nastepny dzien do pracy i dopiero moglem wyjechac...

Wybaczcie ze sie rozpisalem ale wolalem powiedziec to czego oni nie mowia
7
Ciekawa 2016-12-14 23:37:00
Patologia powiadasz? :) chyba mówisz tutaj tylko i wyłącznie o sobie...nie dziwie się koordynatora że w ten sposób zareagowali kiedy ktoś biegał po domku z nożem,okaleczał sam siebie i straszył innych lokatorów...więc zanim się wypowiesz o kimś,to spójż w lustro i zastanów się nad tym kim jesteś :) koordynatorzy bardzo dobrze postąpili.Zasada jest prosta,jeśli wyjeżdzasz za granice to się k...a zachowuj jak człowiek a nie małpa bez mózgu
2
Netto MOPRO 2016-12-15 12:23:08
Witam Chcialbym sprobowac moja wypowiedz na temat Pani Beaty jest to moje nie dopatrzenie, zle przeczytalem wstepna rozpiske na temat zarobkow i czynszu wszytsko sie zgadza.
Wybaczcie nieacislosci
2
piripiri 2016-12-18 15:04:06
WorkService rekrutuje dla iTutora. uczniowie j. angielskiego maja zostawiac rating po zajeciac, na jego podstawie ma byc placone. 70% osob nie zostawia ratingu, spoznienia po 30min (na 45 min lekcji), klepia cos na klawiaturze, czat etc., zamiast uczestniczyc (ramach lekcji uczniowie nie musza pisac).
po przemysleniu - nigdy wczesniej nie podjelam zadnego zlecenia na zajecia czy tlumaczenie bez wiedzy, jaka dokladnie stawke otrzymam. IT, koordenatorzy tylko sa mili, jak potrzebuja, zeby byc na zajeciach, ktore sa juz umowione (za chwile), a nie maja lektora. jesli ty jako lektor umawiasz sobie zajecia, nie wiesz, czy one sie odbeda, czy nie (tak, nawet te 4$ moga sie okazac 0). uczen moze sie tez spoznic, i w 15 min trzeba przeleciec wszysciutkie slajdy, no matter how much time you've got. stawki oplakane, fajne to to moze na warunki rosyjskie/afrykanskie. wgladu do tego, czy ten rating jest w rzeczywistosci taki, jak go widac na platformie, nie ma. ciezko powiedziec, czy to prawda, czy nie modyfikuja czegos. w wiekszosci wychodzi 4$/h... s t r a t a czasu.
2
baca 2016-12-19 13:46:19
Work Service Worms - Przestrzegam przed nimi!
- Pierwsza wyplata z 6 klasy podatkowej, calkowicie nieprawnie, bo sami mnie meldowali i mialem wczesniej numer podatkowy - moje pieniadze do kieszeni biora. tlumaczyli ze system tak liczy, wiec poszedlem do urzedu skarbowego -babka w FinanzAmt byla w szoku, ale ona nic nie moze zrobic. Kur, pierwsza wyplata 600e minus mieszkanie!
- najnizsze stawki godzinowe, podwyzke dostaniesz jak Berlin minimalna podniesie
- wozilem chlopakow do pracy 60 km dziennie, dostawalem dodatek paliwowy 5e /dzien, brutto..
- hotel w worms przy dworcu - porazka. 250e za metalowa prycze, swietlowki, meble z wystawki ktore ktos wczesniej "zorganizowal", jedyny TV w malej kuchni zawsze napalonej, grzyb w lazience i plyty OSB na podlodze...

Teraz mam prace przez Silverhand i jest zupelnie odwrotnie:
stawka ok. 9 NETTO, mieszkanie GRATIS, a mimo to pokoje zawsze na poziomie! (sam, TV, firanki, dywan, po WorkSku naprawde takie luxusy sie docenia..)
Polecam Silverhand!
3
murzyn 75 2016-12-19 15:24:35
work serwis to oni dawno kradli i pewnie kradna nadal ale to jest POLSKA gdzie kazdy kradnie!!!!
3
K 2016-12-20 00:20:16
Czy tego okresu szkoleniowego nie dało by rady skrócić? Obecnie mieszkam w Dingolfingu.
1
Mag 2016-12-21 15:10:04
Jak znasz język idź bezpośrednio do bmw lub imperial. Zakończyli rekrutację wiec nie ma czego skracać juz nawet.
1
Dawid 2016-12-22 17:29:24
Uprzedzam przed ta smieszna firma. Wszystko pieknie wyglada przez tel. A na miejscu jedna wielka tragedia. Odzial w Erfurcie to najwieksi oszuści jakich mi udało ostatnio spodkac. Pan super kordynaror pan.Robert K opowiada wszystko co sie chce uslyszec oczywiscie wszystko mija sie z prawda. W moim przypadku wyjazd na ksiazki w KNV stal sie praca w magazynie Fiege. Ze stawki 9,25 e na miejscu stalo sie 8,50. Z pracy po 8 h z wolnymi weekendami. Zrobila sie praca codzinna po 11h! Z braku zeit konta nagle sie pojawilo na wyplacie. Pokoje jak z chlewa na Klosterparku. Jedna lazienka na dwa pokoje i to jak sie dobrze trafi. Sa mieszkania gdzie nie ma cieplej wody ani ogrzewania. W moim przypadku za 84 h pracy dostalem 217 euro. Po oddzwonieniu wszystkich swietych w tej firmie,udalo sie odzyskac 200 euro wplacone na konto oczywscie bez zadnnego rozliczenia. Oczywiscie nie ma tych pieniedzy na kwitku. O dodatkach za paliwo mozna zapomniec.
2
PATRYK 2016-12-23 22:11:02
Witam z góry odradzam firme zostałem oszukany w Czechach przez work serwice i Iwensa to kordynator słowacki w Hodkowicach oszukiwał ludzi przycinał nas na kase byyła ostatnio sytuacja że Iwens zabrał nam tysiąc koron 15 chłopakom myy szummm odrazu różyczka wpada i gadał z nimi doszło do tego że niby kadry przycieły hahaha a iwens z pizdą pod okiem lata NIE POLECAM WORK SERWIS OSZUSTY I ZŁODZIEJE !!
1
PATRYK 2016-12-23 22:12:12
Witam z góry odradzam firme zostałem oszukany w Czechach przez work serwice i Iwensa to kordynator słowacki w Hodkowicach oszukiwał ludzi przycinał nas na kase byyła ostatnio sytuacja że Iwens zabrał nam tysiąc koron 15 chłopakom myy szummm odrazu różyczka wpada i gadał z nimi doszło do tego że niby kadry przycieły hahaha a iwens z pizdą pod okiem lata NIE POLECAM WORK SERWIS OSZUSTY I ZŁODZIEJE !!
1
Katarina 2016-12-28 19:29:23
Ludzie ogarnijcie sie wy wyjeżdzacie za granice do pracy bez znajomości języka i oczekujecie nie wiadomo jakich kokosow i najlepiej 2tys na miesiąc...to jest masakra jakaś!!! Ja wyjechałam 5 lat temu za granice do holandii i byłam na stawce wiekowej zarabiałam niecałe 6€ na godzine za mieszkanie a raczej pokój płaciłam 350€ i co???i przeżyłam!!nauczyłam się języka znalazłam lepszą pracę i po 5 latach pobytu za granicą dorobiłam się czegoś!!!wiadomo wszędzie na początku jest ciężko!!!
Bezinteresowna 2016-12-29 04:54:16
Dorobilas sie. . Ciekawe czym. .
Poza tym jak jest mówione ludziom, że będą tyle mieli płacone to mają mieć i koniec a nikt nie jest murzynem by tyrac za darmo. . Ogarnij się kobieto. Nikt nie wymaga milionów bez języka ale co było na umowie tyle ma być zapłacone bez 2 zdań. Geniuszko. .
6
zaciekawiona... 2016-12-29 15:05:34
Witam, czy jest tu ktoś kto pracował,bądź pracuje w samym Work Service? Wszyscy piszą o konkretnych ofertach, czy ktoś może mi przybliżyć pracę w samej agencji w Katowicach ????
Dawid 2016-12-29 20:27:01
Przepraszam Pania,

Ja jechalem do Niemiec znajadz jezyk oraz z rocznym doswiadczeniem pracy w De.. Niestety tez zostalem potraktowany jak smiec..
Katarina 2016-12-29 21:33:49
Ciężką pracą :) poza tym chyba każdy ma paski wypłat i widzi co i jak.Za darmo nikt nie pracuje i nie wyolbrzymiaj niektôrych rzeczy :) Pracowałam kiedyś przez Work Service i zawsze wszystko co do kasy się zgadzało ale jeśli ktoś juz ma problemy z matematyką to już jego pech :)
Katarina 2016-12-29 21:48:01
No z tego co Pan pisze to jest normalka w kazdej agencji tak jest,jeśli chodzi o mieszkania i inne sprawy.Jeśli Pan podpisuje umowe z Work Service czy inna agencją pracy to pracuje Pan dla tej agencji i jeśli nie ma pracy dla Pana w danej firmie to wysyłają do innej bądź jest się zwalnianym i tak działają tego typu agencje Polskie,Niemieckie i wszystkie inne
Dawid 2016-12-30 08:45:58
Przepracowalem w kilku agencjach i pierwszy raz spodkalem takie warunki.My jestesmy dla nich zarobkiem wiec powinni nas szanowac. A przynajmniej powinnismy sie sami szanowac. Ja przepracowalem uczciwie te godziny.. To dlaczego teraz musze sie prosic o swoje pieniadze? Mi sie udalo odzyskac pieniadze przynajmniej za listopad... A ilu jest takich co to olalo? Ilu nie dostalo wyplaty? ( a sa tacy). Czy tak dziala uczciwa agencja? Mozna sie pomylic przy ksiegowaniu wyplaty kilku osob... A nie co drugiej..Sami sobie robia wizerunek...
1
Katarina 2016-12-30 18:55:45
Ja pracowałam przez Worka i nigdy nie było tak że nie dostałam wypłaty za przepracowane godziny,nawet jak zaprzestałam u nich prace to pieniądze na koncie były 15...ja rozumiem że należy szanować pracowników ale to też działa w drugą stronę,pracując wcześniej w holandii sama widziałam jak ludzie traktują menagerów ,20 osób jednocześnie czegoś chce,rząda itp a menagerowie to też są tylko ludzie... tak wiem to ich praca i nikogo nie bronie tylko zawsze staram się patrzeć na dwie strony... ja też pracowałam w różnych agencjach i na prawde mieszkałam w gorszych warunkach nie podobalo mi sie to więc na własną reke znalazłam mieszkanie więc jeśli tak jak pisałeś znasz język to polecam zrobić to samo i poszukać pracy przez niemieckie agencje i uwież mi że niektóre są jeszcze gorsze.
1
Marcel 2017-01-11 15:15:54
Pracuję przez tą firmę już drugi rok i jestem bardzo zadowolony...wypłaty są na czas i wszystko się zgadza i zdziwiony jestem czytając tutaj te opinie
2
%%% 2017-01-11 23:12:12
Hej! Jak tam wieści z Wallersdorfu?
robert 2017-01-12 19:37:02
mam jechac do francji na regipsy przez work z katowic zarobi 210 jak sadzicie zetelna firma czy przejade sie
oszukany 2017-01-13 13:00:34
Brawo Work Wy to jednak potraficie zrobić ludzi w .... Za 184 godziny pracy w KVN, dostałem na rękę 750 euro wypłaty.
1
Dundee 2017-01-16 21:00:31
Witam. Po czytaniu tych postow to jestem troche przejety,bo za tydz.wyjezdzam do Czech
piotrek 2017-01-16 21:38:36
Witam
Ostatnio dostałem propozycję pracy w firmie FIEGE/ACTION na stanowisko Operator wózka widłowego w Niemczech - Biblis. Proszę o jakieś informację na temat zarobków i atmosfery w pracy.
1
Kocur 2017-01-18 05:54:36
Wallersdorf to już chyba jest historia …
Pan 2017-01-18 15:00:38
Czy aktualna jest oferta pracy przy montażu foteli samochodowych?
lolo 2017-01-18 19:14:07
Wallersdorf żyje ale szykuje się jazda z zakwaterowaniem bo pierwsi osadnicy maja wyruszyć na swój wynajem. A tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo bez niemieckiej umowy to raczej kiepsko. Cyrk kręci się dalej. Kolejni ludzie odchodzą lub są usuwani.
DieselTech 2017-01-21 12:01:25
Czy ktoś coś o pracy w Biblis wie więcej tu?
DieselTech 2017-01-21 12:17:37
Piotr, taka sama sytuacja i u mnie.
Zostaw swoją opinię o Work Service SA - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Service SA