Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Work Service SA

Opinie o Work Service SA

Pracowałeś w firmie Work Service SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nowy 12 - 2015-05-12 06:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Autem lecimy
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-05-14 11:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanko czy moglby mi ktos podac numer telefonu do tej agencji do wroclawia interesuje mnie wyjazd do pracy do Niemiec. Dzwonilem do nich na centrale ale nie moge sie dodzwonic. Z gory dziekuje
zdjecie uzytkownika
albaba - 2015-05-17 23:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
prosze o kontakt wszystkich chłopaków którym work nie wypłacił tyle ile nalezy za prace w Piasecznie na mail ananasek@poczta.onet.pl, ci którzy tam pracowali jako pracownicy porządkowi bedą wiedzieć o co chodzi
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-05-18 15:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uszukana - 2015-03-19 20:32:45]:
Ja tez mialam taka sytuacje. Najlepiej jest zglosic sie do osoby odpowiedzialnej za projekt lub do dzialu reklamacji (ale macie na to tylko 3 miesiace od daty zakonczenia pracy). Jezeli rzeczywiscie takie srodki masz - to Ci je wyplaca. Duzo ludzi w ogole nie wie na jakiej zasadzie dziala to konto. Ja tez nie wiedzialam, zapytalam, wytlumaczyli mi i juz jest wszystko jasne i pieniadze tez sa.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-05-18 15:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niezadowolona - 2015-02-02 23:08:50]:
A moze ta dziewczyna byla nowa? Moja rozmowa byla super, dowiedzialam sie wszystkiego co chcialam i wszystko o czym mowili bylo na miejscu. Roznie to bywa. Nie mozna generalizowac.
zdjecie uzytkownika
Ng - 2015-05-19 15:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
czy ktoś z Was był na rozmowie w sprawie pracy dla specjalisty ds. rozwoju umiejętności komunikacji? Czytając wcześniejsze komentarze, nie wiem czy jest sens, żebym traciła swój czas i się tam wybierała. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
alibaba - 2015-05-20 17:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2015-05-18 15:33:37]:
Opiekunka pieknie mówiła jak trzebabyło paskudna robote robić której nikt nie chciał, teraz zmieniła ton , na maile nie odpisuje , sprawa zgłoszona do działu reklamacji i cisza , poczekam jeszcze troche i chyba zgłosze sprawe do sądu bo mnie zwyczajnie nie stac na pracowanie dodatkowo w nieciekawych warunkach za półdarmo, powiem tyle uważajcie na nich, wszyscy sa mili jak trzeba znaleść kogoś do nieciekawej roboty za grosze potem sytuacja sie zmienia, nie polecam tej agencji
zdjecie uzytkownika
dino - 2015-05-22 02:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [alibaba - 2015-05-20 17:48:10]:
no tak tylko Work Service chyba nie może odpowiadać za wszystkie oferty pracy jakie ma w swojej ofercie głową. Wiadomo , że weryfikują oni w pewien sposób firmy, które poprzez ich agencje poszukują pracowników, ale dopiero po tego typu wydarzeniach jak to które opisujesz mogą wiedzieć , że na przyszłość nie warto z takimi firmami współpracować
zdjecie uzytkownika
Mimi - 2015-06-06 19:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam przez ta agecje w Niemczech na magazynie REWE w Koblenz Frankfurt nad Menem, ODRADZAM. Zapierdzielasz gorzej niz murzyn i masz placone grosze ja po dwocch miesiecach z tamtad sie zwolnilam bo to bylo smiechu warte. W ogole pojechalam najpierw do Worms tam siedzialam tydzien po tygodniu siedzenia tam wyslali mnie do Koblenz 130km od Worms gdzie jeszcze mieszkalam w Koblenz a zameldowali mnie w Worms. Wracajac do Polski musialam jechac specjalnie do Worms wymeldowac sie.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-06-07 09:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co sie orientuje to pracowalas dla Fiege z Worms.
Work servis ma z mimi ulady i werbuje ludzi z Polski a pozniej na terenie Niemiec przejmuje ich Fiege i to wlasciwie oni sa odpowiedzialni za to co tam sie dzieje.
Rzeczywiscie sporo rzeczy sie tam nie zgadza i z tym meldowaniem tez masz racje.
Melduja wszystkich na jeden adres a pozniej rozsylaja po Niemczech.
Poczta przychodzi na adres gdzie jestes zameldowany wiec wlasciwie nie masz do niej dostepu.
Czesto sa to wazne rzeczy.
Jesli juz tam traficie i macie problemy to polecam zwrocic sie z o pomoc do pani Sylwi B. z biura w Worms.
Po mojemu jedyna osoba ktorej zalezy zeby pomoc pracownikom...reszta ma wszystko gdzies.
zdjecie uzytkownika
SYL40 - 2015-06-09 20:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE MA JUŻ FIGE FIRMA ZOSTAŁA PRZEJĘTA PRZEZ WORK SERVICE,A Z TYM KOBLENZ TO JEDNA WIELKA PORAŻKA JA TAM BYŁEM MIESIĄC I SIĘ ZWOLNIŁEM SAM ,MIESZKANIA OKROPNE PRACA JAK PRACA WSZĘDZIE TRZEBA PRACOWAC ALE NIE ZA 800EURO,TERAZ ZA TAKA SAMĄ PRACE DOSTAJE 1200EURO ALE TO JUŻ PRZEZ INNĄ FIRME NO I NIE W KOBLENZ
zdjecie uzytkownika
inventor - 2015-06-21 15:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W dzisiejszych czasach naprawdę duża rzesza ludzi korzysta z agencji zatrudnienia. A na dobrą sprawę praca bardzo często jest dostępna bez konieczności pośredniczenia takich agencji. Druga sprawa, że czasami bywa tak, że pobierają prowizję a nic specjalnie w sprawie nie robią. Mam nadzieję, żę work service takie nie jest...
zdjecie uzytkownika
Farfocle :) - 2015-06-23 10:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Dostaliśmy ofertę pracy w rewe właśnie przez work service. Poleca ktos? ;-)
zdjecie uzytkownika
trelemorele - 2015-06-25 15:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam dosc. dalem wypowiedzenie i wyplata przedostatnia z 3 dniowym opoznieniem a ostatniej jeszcze nie ma (4 dni opoznienia). wczesniej bylo ok
zdjecie uzytkownika
marcinek - 2015-06-26 13:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [llllll - 2015-04-20 13:28:22]:
witam wszystkich prosze o opinie na temat oferty pracy n MAGAZYNACH W OKOLICACH HANOWERU praca na magazynie saturna i media markt jakie warunki mieszkaniowe i jak z placa i praca niby od 15 lipca na caly etat przez work service
zdjecie uzytkownika
Jowisz - 2015-06-26 14:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [trelemorele - 2015-06-25 15:52:24]:
A co bylo nie tak, ze wypowiedziales?
zdjecie uzytkownika
Lol - 2015-06-26 19:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedzie ktoś 29.06 do Erfur(Magazyny Saturn i Media-markt)? Ktoś był tam i może coś powiedzieć na temat stanowiska komisjoner?? na co uważać?
zdjecie uzytkownika
jakiśtam - 2015-06-27 22:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lol - 2015-06-26 19:57:54]:
Ja też jadę do Erfurtu i też jestem ciekaw co z tego będzie. Na razie wszystko wydaję się w porządku - o wszystkim jestem informowany, mogę o wszystko dopytać. Może na miejscu zaczną się schody, ale na razie bądźmy w dobrej myśli.
zdjecie uzytkownika
Lol - 2015-06-28 12:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie mnie tak samo o wszystkim informują i mówią żę na tych magazynach ludzie są zadowoleni z pracy. Pozdrawiam do zobaczenia jutro:)
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-06-28 15:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja jade ale niby od 15 lipca najpozniej jechac mam cekawe co bedzie prosze was jak tam bedziecie napiszcie jak jest faktycznie
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-06-30 09:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanko czy moglby mi ktos podac
numer telefonu do tej agencji do wroclawia
interesuje mnie wyjazd do pracy do Niemiec.
Dzwonilem do nich na centrale ale nie moge sie
dodzwonic. Z gory dziekuje
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-06-30 10:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zadzwomn na centrale i popros o numer do pani( usunięte przez administratora ) to ci podadza
zdjecie uzytkownika
te - 2015-07-04 12:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam jechać za tydzień na magazyn koło sttugartu lub koblenz rozmowa była z panią Dominika Duscha czy, ktoś może tez z nią rozmawiał z tego co czytam widzę ze w koblenz jest lipa czy ktoś może co wiecej napsiać na ten temat na temat koblenz lub stuggart podobno obok stugartu w warunkach 3 stopni się pracuje przy jogurtach itp prosze o opinie pozdrawiam :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pierwszy etap rekrutacji był grupowy, przedstawili warunki pracy i pokazali miejsce pracy, drugi etap to rekrutacja przed trzema osobami, pytania dot. poprzednich doświadczeń zawodowych oraz scenka z typu "jak zachowałbyś się i co byś powiedział w sytuacji przedstawionej na kartce" a na kartce był opisany problem z którym klient do nas dzwoni
Pytania: brak
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-07-21 18:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@te podobno ta praca nie jest zła, nie wiem na jakie konkretnie chcesz iść stanowisko czy właśnie na to na magazynie, bo pojawiła się od nich teraz nowa oferta, 20.07 na pracownika magazynu i wydaje się być nie taka ciężka, nie masz jakiś limitów dziennych tylko po prostu pracujesz okresloną liczbę godzin dziennie.
zdjecie uzytkownika
dagmara - 2015-07-24 17:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zaczanę od tego, że byłam w zeszłym roku na dwóch etapach rozmowy kwalifikacyjnej, później otrzymałam zaproszenie na dzień próbny i po zapewnieniu mnie o decyzji w przyszłym tygodniu, po ponad 4 tygodniach dostałam informację, że rekrutacja jest wstrzymana. BEZNADZIEJNA FIRMA z totalnym brakiem szacunku dla potencjalnego pracownika. ODRADZAM
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Service SA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Work Service SA?
Zadaj pytanie
alert