logo Work Service SA

Work Service SA

Wrocław

Opinie o Work Service SA

Wanda co nie chciała Niemca 2017-08-16 09:23
Domyślam się kto kryję się pod tym nickiem i stwierdzam tylko , że jesteś popapranym zboczeńcem, pamiętaj zboczku na terapię nigdy nie jest za póżno!!!!
A tak na marginesie wyliżcie piszę się przez ż , a nie przez rz !!!!!
Niewazne 2017-08-16 13:50
Ci wszyscy co tak bronia Work Service to tacy ludzie co nie zdaja sobie sprawy jak ich ta agencja oszukuje na kasie. Ciekawe kiedy przejzycie na oczy. No ale jak chcecie dalej robic na nich to powodzenia.
4
Wanda co nie chciała Niemca 2017-08-16 21:43
Czy te wszystkie lafiryndy niby wyżej postawione ze Zwłok Service wyjechały za moje pieniądze na wakacje????????
3
Ala 2017-08-18 13:48
A gdzie się zatrudniales? Mam podobne zdanie i ciekawi mnie w jakiej okolicy?
Piotr 2017-08-20 19:00
Czy agencja Work Service uruchomiła linię telefoniczna do obsługi klienta czy też mieli już to wcześniej?
JJ 2017-08-21 14:03
Hej.A przez jaką agencję pracowałeś wcześniej?Pozdrawiam.JJ
Marek 2017-08-24 22:47
Jak widzę to Work Service ma bardzo długa listę ofert pracy. Brak ludzi do pracy zaczyna być bolączką wielu firm. Jeszcze trochę a pensje zaczną iść w górę bo będzie podkupywanie dobrych pracowników. Czy mógłby ktoś napisać jak sie teraz pracuje?
Bruder 2017-08-24 23:31
Pracuje przez worka juz od prawie roku i uwaga.... JESTEM ZADOWOLONY. Wiem, wiem zaraz mnie zlinczujecie :) Na hotelu w Worms mieszkalem 4 miesiace, teraz wynajmuje wlasne mieszkanie. Hotel w Worms jak hotel, na start wszystko jest. Jeszcze nie widzialem hoteli pracowniczych w standardzie min czterech gwiazdek, ale moze wszystko przede mna. Jak sie chce to wszystko mozna, tylko trzeba zmienic nastawienie PRZED przyjazdem i zapytac sie siebie samego czego chce i co chce osiagnac. Ja wiedzialem, ze chce wyjechac na dluzej i sciagnac rodzine. Teraz chodze na kurs jezykowy, bo jednak trzeba kilka spraw urzedowych ogarnac, zwlaszcza jak dziecko za rok ma zaczac tu szkole. Praca jest ok, wiedzialem tez PRZED przyjazdem, ze nie bede siedzial za biurkiem, wiec robie co do mnie nalezy. Szef na magazynie cos przebakuje, ze moze na jesien uda mu sie dac mi bezposredni kontrakt. Takze wszystko na dobrej drodze. Trzymajcie za mnie kciuki i szanujmy sie nawzajem :)
8
Prawda 2017-08-25 10:51
Na szczęście Francja w osobie Macrona przeforsuje stosowanie stawek zachodnich dla pracowników delegowanych za granicą Polski zamiast złodziejskich stawek polskich, to ten proceder z WorkService i im podobnych przejdzie do historii. Część mediów w stylu Newsweeka trąbi, że Grupę Wyszehradzką szlag trafił, bo Czechy i Słowacja poparły Macrona. W tym wypadku bardzo dobrze się stało, choć o dziwo w pewnym sensie w obronie godnego życia naszych pracowników stanęły państwa ościenne.
1
Edyta 2017-08-25 15:19
@Bruder a powiesz jak wyglądał Twój proces rekrutacji prowadzony przez firmę Work Service? Czy był stresujący, wymagali od Ciebie znajomości języka obcego? Czy wszystko co zostało zaoferowane w umowie spełniło się? Każda informacja może być dla kogoś interesująca.
1
Doradca 2017-08-25 19:59
Trzeba samemu
1
Bruder 2017-08-26 10:16
Ja dostalem namiary od znajomego i dzwonilem bezposrednio do biura w Niemczech. Kolega juz pracowal, wiec z grubsza wiedzialem co i jak. Stresujaco nie bylo, powiedzialem, ze nie mowie po niemiecku i pani powiedziala ze bede szkolony w pracy przez Polaka
2
nnn 2017-08-28 12:08
ale sam to ty dyrektorem nie jesteś
Jan 2017-08-29 10:40
Nie ma ideałów, jeśli ktoś miał złe doświadczenie z Work Service może szukać pracy w innej agencji?
1
my 2017-09-02 11:51
Pracowaliśmy dla nich w magazynie rewe w köln i ta firma to jedna wielka porażka przed wyjazdem obiecywali kosmiczne pieniądze, po podpisaniu umowy na miejscu okazało się że dostaniesz około 1030€ wypłaty jeżeli masz oczywiście meldunek bo z tym im się nie spieszy i 1 klasę podatkową. Z tej wypłaty odciągną Ci mieszkanie w tragicznych warunkach 250€ , dowóz do pracy 75 € i reszta dla Ciebie czyli 705€ za pracę w chłodni.Obiecuja jakieś ciepłe posiłki itd. a na miejscu nic nie ma. Musisz pracować nadgodziny bo pan Marek (teamleiter) stosuje mobing i straszy zwolnieniem,z tych nadgodzin tak naprawdę nic nie masz bo idą na zeitkonto i możesz je ruszyć dopiero jak uzbierasz 150 godzin czyli szybciej sie zwolnisz. Pani Ewa z biura jest mila tylko na poczatku a po podpisaniu umowy to juz nawet telefonow nie odbiera.Nie polecam nikomu tej firmy same stresy i gowniane pieniądze.
9
my 2017-09-02 11:51
Pracowaliśmy dla nich w magazynie rewe w köln i ta firma to jedna wielka porażka przed wyjazdem obiecywali kosmiczne pieniądze, po podpisaniu umowy na miejscu okazało się że dostaniesz około 1030€ wypłaty jeżeli masz oczywiście meldunek bo z tym im się nie spieszy i 1 klasę podatkową. Z tej wypłaty odciągną Ci mieszkanie w tragicznych warunkach 250€ , dowóz do pracy 75 € i reszta dla Ciebie czyli 705€ za pracę w chłodni.Obiecuja jakieś ciepłe posiłki itd. a na miejscu nic nie ma. Musisz pracować nadgodziny bo pan Marek (teamleiter) stosuje mobing i straszy zwolnieniem,z tych nadgodzin tak naprawdę nic nie masz bo idą na zeitkonto i możesz je ruszyć dopiero jak uzbierasz 150 godzin czyli szybciej sie zwolnisz. Pani Ewa z biura jest mila tylko na poczatku a po podpisaniu umowy to juz nawet telefonow nie odbiera.Nie polecam nikomu tej firmy same stresy i gowniane pieniądze.
6
Jasiek 2017-09-03 18:57
Czy rzeczywiście nie można napisać o agencji Work Service cos pozytywnego? Mają dużo ofert pracy i przy takich ilościach zawsze może się cos wydarzyć .
1
my 2017-09-04 14:14
Nie można powiedziec nic pozutywnego.przyjedź do nich do pracy to sam się przekonasz jak traktują pracowników .
6
on 2017-09-04 14:18
Masz rację work service to jedna wielka porazka.
6
chwdm 2017-09-07 20:57
Znam tego Marka z koloni on do niczego się nie nadaje i nic nie umie ogarnąć. Niestety w tej firmie zawsze będą tak źle ludzi traktowac jak takie stanowiska powierzają takim niekompetentnym wieśniakom. Zreszta nikt normalny by się takiej pracy nie podjął gdzie na każdym kroku musiałby gnębić rodaków. To trzeba być naprawdę wielką K....
6
Mariusz 2017-09-10 22:33
Miałem zamiar startować do za pracą w Niemczech ale jak poczytałem opinie to ostygł mój zapał. Czym jest spowodowane to wasze niezadowolenie? Czy to pracownicy tak pracują?
2
Edyta 2017-09-15 09:08
@Mariusz widzę, że byłeś zainteresowany pracą w Work Service SA? Zdecydowałeś się na aplikację? Jeśli tak, to czy możesz powiedzieć coś więcej o tym jak wygląda proces rekrutacyjny do firmy? Na co warto się przygotować czekając na rozmowę kwalifikacyjną? Każda informacja będzie bardzo pomocna.
chwdm 2017-09-22 09:21
work service w kolonii się sypie wszyscy uciekają,praca na chłodni w magazynie rewe (komisjonowanie),każą pracować po 10 godzin a płacą za siedem,reszta godzin na zeitkonto idzie. Masakra wyplata 1000 € za taka prace i za wszystko musisz sam płacić tj.mieszkanie,dojazd do pracy. Marek za niedlugo bedziesz sam kole zbieral !!! WIELKA PORAŻKA Z TYM MARKIEM NA CZELE !!!
2
hahah 2017-09-24 21:07
"Nowe zasady dostyczące cookies"
NA dole strony zobaczcie :)
Edyta 2017-09-26 14:46
@chwdm co to jest to zeitkonto? Dlaczego wypłacają tylko za 7h pracy? Czy te 3 to są według nich nadgodziny? Co macie napisane na umowie? Jest wzmianka o tym? To ważne w opisanej przez Ciebie sytuacji.
Antoine 2017-09-26 18:46
Ktos cos o pracy na lotnisku w Monachium ?
chwdm 2017-09-26 20:38
na umowie jest napisane że pracujesz po 7 godzin dziennie i za tyle masz płacone a reszta godzin idzie na to zeitkonto tam się zbierają twoje nadgodziny których nie możesz ruszyć dopóki nie ubierasz 150, wypłacić się ich nie opłaca bo jest wysoki podatek jedyne co to możesz je wymienić na urlop 7 godzin tj.1 dzień.
Anty work 2017-09-28 13:45
Praca w Rewe w Koblenz na trokenie ok 760€ ,
-idziesz na zwolnienie lekarskie w okresie probnym = wylatujesz bo stajesz sie malo wydajny
- koordynator nie staje sa pracownikami, polozy projekt
- obraza ludzi i rozmawia tylko o seksie. Ewentualnie o tym ze kobiety ktore maja miesiaczke jego zdaniem smierdza
,- meldunek lub Kkh - jak nie zalatwisz sam to nie masz
- o co prosisz i tak jest olane nigdy sie nie da
- jak zemdlejesz na magazynie to on pojdzie dalej
- przyjmują wszystkisz, z wyrokiem lub w jego trakcie
- mieszkanie jesli mozna to tak nazwac 260€
- jak rezygnujesz z pracy i nie wyjedziesz z koncem miesiąca to potraca ci za caly kolejny miesiac
- fiszki sa ewidentnie nie zrozumiale,
- zmiana grupy trwa ok 6 miesiecy wiec twoj zarobek jest 520€
- dojazd do pracy 42€
- jesli jedziesz ze swoim chlopakiem lub dziewczyna wlasnym autem to wtedy twoj partner/ partnerka maja za to odciagane.
Dobra rada nikogo nie zabierac olac kilometrowke. Kazdemu zabieraja 2€ za dzien a ty dostajesz 0,30€/brutto za kazdy km.

Doba rada od bylych pracownikow . ...
3
my 2017-09-29 12:29
dobrze piszesz w kolonii jest dokładnie tak samo kroja ludzi na kase i jeszcze ten pan ( usunięte przez administratora ) co do niczego sie nie nadaje,ma duzo do powiedzenia i nic nie umie załatwić tylko straszy zwolnieniem jak mu się sprzeciwiasz. Nie polecam tej agencji. Wielka porazka
2
Paweł 2017-10-03 15:54
Bardzo podzielone są wasze opinie. Zastanawia mnie również tak długa lista ofert pracy. Czy możecie cos więcej podpowiedzieć? Słyszałem o nich dobre opinie!
juz nie konsultant 2017-10-03 19:46
Niestety już nie pracuje jako konsultant w Orange przez Work Service... :D
Jedyne co dobrze wspominam to moja koordynatorke z work Service ( anioł nie kobieta) ze wszystkim szło sie dogadać , poradzić, zawsze byla udzielona pomoc, osoba profesjonalna i nadajaca sie do tej pracy oraz pozdrawiam mojego kierownika (nazwisk nie bede podawac). Lezka w oku sie kreci jak sie pomysli ze w zyciu zawodowym nie spotka sie juz takich ludzi. ( f e n o m e n)
I niektorych wsplpracownikow milo wspominam ale po paru miesiacach bylo juz duzo osob nieznajomych, poniewaz rotacja w tej firmie jest przeogromna. To jest praca tymczasowa, ponieważ towarzyszy jej szybkie wypalenie zawodowe.
Niestety z kazdej grupy szkoleniowej zostaje mało kto... Nie ma co za szybko sie przywiazywac, bo kazdego tygodnia ktos odchodzi. I jesli chodzi o szkolenia to sa fajne, fajni trenerzy, fajnie organizowane gry na rozluznienie i poznanie sie z grupa. Nie ma co się łudzić ze zarobi sie kokosy w tej firmie. Jeśli wyrobisz nps to otrzymujesz premie raz na 4 miesiace. Sprzedaz musi byc na 85% zeby wyplacili i jednoczesnie wyrobiony nps. Brak nps oznacz brak wyplaconej prowizji za sprzedaz chociazby nie wiem jak byla wysoka. Nps zalezy od klientow, mozna probowac na nich wplywac ale z roznym skutkiem. nawet jesli sie wydawalo ze rozmowa byla super to klient moze wystawic 1 co bardzo obzniza wskaznik Nps. We wskazniku liczy sie tylko ostatnie 5 pytanie jak oceniasz firme . Mimo ze w pytaniu jak oceniasz pracownika klient wystawia maksymalna ocene 5 to i tak male ma to znaczenie jesli chodzi o NPS do premii. Dlatego jest nakaz z gory w kazdej rozmowie blagac i sklomlec o ankiety nps, jest naprawde trudno sie przelamac i nie kazdy robi z siebie blazna
Mozna przyplacic powaznymi problemami psychicznymi po zmianach po 10 h gdzie dochodzi do ok 150 polaczen. Kierownicy naciskaja na odbior jesli jestes na 1 linii, mozna otrzymac nieprzyjemne wiadomosci na czacie jesli przekroczy sie przerwe, jesli danego dnia zle sie czujes zi latasz do kibla no to moga byc nieprzyjemnosci bo twoim zadaniem jest odbior. Pracujac w tej firmie mialo sie wrazenie ze zyje sie po to by odbierac telefony, przez dziwny grafik gdzie byly przedziwne godziny rozpoczecia pracy praktycznie o kazdej porze, zmiany po 6-8-10h. Gdzie przy 6 godzinach jest to tylko 15 min i wez w tym czasie zjedz spokojnie wyjdz do kibelka, a juz biada tym co palą.
Kazdego dnia przychodzą dziesiątki emaili z rożnymi informacjami/zmianami. Niestety nie ma czasu czytać zmian, poniewaz trzeba odbierac polaczenia. Nie ma organizowanych pozniejszych szkolen czy spotkan z kierownikiem tak jak wczesniej obiecywano, bo caly rok jest ogromny ruch. Dzwonia czesto starsze osoby, z ktorymi ciężko sie dogadac, niektore starsze osoby maja demencje i schizofrenie, osobiscie zdarzyło mi sie rozmawiac z osobami chorymi psychicznie i nie mozna bylo sie rozlaczyc.
Ludzie na infoinie dzwonia rozwscieczeni, potrafia wyzywac i upokarzac, czesty text do konsultantow to zarzucanie niekompetencji. Nerwy trzeba miec ze stali.
Wyczerpujaca psychicznie praca. Ludzie albo sie zwalniaja albo przechodza szkolenia na BO ( tam tez trzeba odbierac jak odwoluja harmonogram) lub na czat. Na kazdym stanowisku jest NPS i szereg innych wskaznikow. Nikt nie ma łatwo, nawet kierownicy.
Wtedy byla to stawka 13 brutto a teraz o dziwo zwiekszyli do 15.
Zazwyczaj harmonogram jest ustawione na popoludnia. Przez pare mieisecy praca na popoludnia doprowadzila mnie do szewskiej pasji. W konkursach na ustawianie grafiku wygyrwaja osoby ktore i tak maja prace 8-16. NIe dajcie sie oszukac obietnicami trenerow o wysokich prowizjach sprzedazowych, o zlotych gorach i niebu na ziemi, poniewaz tak zarabia tylko malutki % konsultantow na sprzedazowce. Jesli chcesz byc sprzedawca to nie mozesz miec sumienia oraz musisz byc dobrym sciemniaczem, a wszystko tak by w odsluchanej rozmowie sprzedazowej nie mozna bylo sie do czego przyczepic. Od prowizji sprzedazowej jest dodatkowo odliczany podatek!!!
Na iles tam tysiecy konsultantow tylko 650 ma etat. Reszta 3/4 z dopelnieniem. Ciagle trzeba szukac miejsca do pracy, komptery czesto ulegaja awariom i potrafia wlaczac sie po pol godziny, a w grafiku automat wstawia spoznienie i to nic ze bylo sie w pracy wczesniej. Pozniej trzeba prosic o BZL i sie tlumaczyc. Te stare gowniane komputery-.- Nie ma po co za darmo przychodzic godzine wczesniej dla takich gratow. Jesli ktos ma noz na gardle i brak jest perspektyw na inna prace mozna isc na wlasna odpowiedzialnosc i po 3 miesiacach uciec na inne stanowisko to moze lżej odrobine bedzie chociaz nie sadze... Powodzenia przyszlym konsultantom ktorzy przychodza, z super motywacja nakręcona przez trenerow, ze swiezoscia, a pozniej uderza ich zimna tafla lodu, zderzaja sie ze smutna rzeczywistoscia wypalaja się i obojętnieja na wszystko.
Wndykacja, reklamacja, i problemy techniczne moga sni
Juz nigdy work serwice 2017-10-04 13:47
Witam, wspolpracowalem z workiem przez 3mc, zarobilem smieszne pieniadze, odniosłem straty moralne z powodu traktowania przez koordynatorow oraz warunki mieszkaniowe. Podobno lepiej sie nie dalo. Teraz pracuje w innej agencji i mam luksus mieszkanie super zarobki i dobrego kordynatora. Każdemu kto współpracuje z work proponuje choc raz wyjechać z innej agencji. Tyle w temacie.
1
Edyta 2017-10-04 14:44
@Juz nigdy work serwice a możesz opisać jak wyglądały te warunki mieszkaniowe? Jaką prace wykonywałeś przy współpracy z agencją Work Service SA? Możesz coś więcej na ten temat powiedzieć? To powinno innych zainteresowanych zaciekawić.
asdasdasdasdasdas 2017-10-04 23:49
Walleresdorf - Przepracowałem 10 msc nigdy problemów nie miałem z kasa, koordynatorzy w porządku. Pomagali jak mogli nikt za nic nie wyleciał. Aktualnie na niemieckiej umowie, wyjazd to jeden wielki plus... na początku nie było łatwo i nadal nie jest. Ale nie żałuje i jak to na takich projektach bywa... jeśli chcesz, to coś wyciągniesz z tego. Ludzie sa różni. Pozdro
Paweł 2017-10-05 10:28
Hej, z jaka agencja polecasz wyjazd i gdzie?
Ozi 2017-10-05 12:59
Witam .
Czy ktoś ma info na temat warunków pracy we Francji przez Work w Sens na magazynie Carefour?
Dali ofertę min. 1600 E netto - operator wózka widłowego. Jakie warunki zakwaterowania?

Pozdrawiam
Mati 2017-10-07 17:30
Napisz z jaką agencją?
Marian 2017-10-08 14:40
Witam wszystkie opinie na temat "pana" Marka z Köln sa jak najbardziej prawdziwe !!! Nierozgarniety burak ! Czy ktoś ma podobne "wspomnienia" z tym pożal się "kierownikiem" ?
1
qq 2017-10-10 12:06
Gastamo Job Service, rzetelni
Pablo 2017-10-10 12:07
Najwyższa pora zrobić porządek w kraju i przestać wyjeżdżać. Jeśli te opinie o agencji to prawda to współczuje, tym ludziom, którzy tam pracują. Dorabiacie się na krzywdzie własnych rodaków. Takie agencje powinny pójść z torbami! Odnoszę się do wypowiedzi użytkowników tego forum.
1
Przemek 2017-10-10 16:58
Czy możesz podać namiary na tą dobrą agencję ?
Peter 2017-10-10 17:13
Doświadczenia w pracy z agencjami są bardzo różne. Ludzie wyjeżdżający wiedzą, że dużo zależy od nas samych, od naszej operatywności. Mam dobre wspomnienia o współpracy z Work Service inni niekoniecznie.!
iwona4r@wp.pl 2017-10-12 15:38
ja przeciwnie pracowalam w tej firmie z burstadt od 10 08 2017 do 14 09 2017 zwyplate za pierwszy miesia otrzymalam o ponad 200 euro za malo bo podobno skarbowka podala im bledne informacje co do mojej klasy podatkowej wiec obiecali wyplacic wyrownanie za miesiac jutro jest ostateczny dzien wyplaty zobaczymy bo poprzedniego miesiaca gdy pracowalam to wyplata byla na koncie juz na 3 dni przed terminem co prawda okrojona ale cos tam bylo .jak na razie po odliczeniu kosztow podrozy za 34 dni pracy zarobilam na czysto u nich ok.300 euro no chyba ze do jutra wyplaca mi wyrownanie za sierpien i wyplate za wrzesie.
gabriel 2017-10-13 20:16
Witam Serdecznie Wszystkich
Czy jest ktoś aktualne pracuje jako Operator produkcji - ekstruzja w Gardelegen mam za jakiś czas jechać i właśnie się zastanawiam jak to wygląda tam ?
Nigdy wiecej work 2017-10-16 16:53
Nie powiem co to za agencja niech kazdy sam sproboje, mi nikt nie doradzal i nie zalatwial roboty sam na swojej skorze przekonalem sie co to work serwice, popytalem ludzi zrobilem wywiad spisalem sobie zaufane wg nich agencje i obecnie wiem ze work serwis to oszusci. Zarabiam o pokowe więcej niz w work, do tego mam super warunki mieszkaniowe. Polecam kazdemu zerwac z nimi wspolprace i sprobowac czegoś innego. Tym bardziej ze problemu z malymi pensjami i niewyplacaniem odpowiednio wyplat co do grupy podatkowej to staly pic tej firmy do tegonkosza na mieszkaniu a raczej norze jak za hotel. Wszysyko co negatywne co ludzie pusza to prawda. A co do pozytywow niewiem bo ja takich nie uswiadczylem. A co do pani ktora ma problem z grupa podatkowa, proponuje isc samemu do ichnego skarbowego i sobie to zalatwic bo work powie ze odbierze sobie pani te pieniadze dopiero przy rocznym rozliczeniu jak potrwa to dluzej niz 2mc.
Zniesmaczony 2017-10-16 19:14
Pracowalem w biblis a mieszkalem w pokoju bez okna, lazienke i kuchnie mialem pietro nizej do ktorej mozna bylo zjechać jedynie winda. Tak winda. Schodow nie bylo. Podobno pozniej jak winda ulegla uszkodzeniu to ludzie musieli latac dookola budynku za potrzeba, pod prysznic i do kuchni po dworze. Na mieszkaniu ktore okazalo sie hotelem pracowniczym mieszkalo okolo 20osob zbieranina roznej masci. Ogolnie takie mega super warunki daje work ze na zbiorach w stodole podobnie sie zyje. Z reszta po przeczytaniu wiekszosci komentarzy, moje zdanie i doswiadczenia tylko sie potwierdzaja. Lokuja ludzi byle gdzie jak szczury byle mieli z nich kase. Ludzie wracali z pracy przez work biedniejsi niz przyjechali. UWAŻAJCIE NA TYCH OSZUSTOW. KAZDA ROZMOWĘ TELEFONICZNA Z KAŻDYM ICH PRACOWNIKIEM NAGRYWAJCIE. TYLKO TAK POZNIEJ DOJDZIECIE SWOICH PRAW.
Panek 2017-10-17 12:31
Ile osób tyle różnych sytuacji i tyle opinii. Może nie wszystkie są pozytywne ale nie uważam żeby Work Service był złą agencją. To jest tylko życie w którym może być różnie.
wall 2017-10-17 16:38
witam

czy ktos pracował w czechach w miescie Bor u Tachowa produkcja czesci do foteli samochodowych ,prosze o opinie
Czech 2017-10-18 11:03
Tak, poczytaj kilka komentarzy wstecz masz dokładnie opisane to miejsce. Lepiej uwazac. Mozna zmarnować troche czasu i nerwów;) w temacie pisze o karynie pani koordynator, troche determinacji a znajdziesz odpowiedzi na wszystkie swoje pytania.
Zawiedziony pracodawca 2017-10-18 13:47
Ta firma to jakaś tragedia - jako pracodawca nie jestem w stanie w żadnen sposób wytłumaczyć koordynatorowi najprostrzych informacji dotyczących stanowiska. Firma z poprzedniej epoki. Wstyd.
Zostaw swoją opinię o Work Service SA - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Service SA