Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Work Service SA

Pracowałeś w firmie Work Service SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
fif - 2014-08-08 08:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
We wroclawiu:-(
zdjecie uzytkownika
;) - 2014-08-08 08:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie mam pojęcia,a co Ci babka mówiła przez telefon?
widocznie za dużo ludzi wzieli a potem sie dopiero skapneli
zdjecie uzytkownika
fi - 2014-08-08 09:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiedziala ze wyjazd wstrzymany cos powiedziec musiala moze faktycznie za duzo ludzi :
zdjecie uzytkownika
;) - 2014-08-08 09:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie rekrutowali w calej Polsce i liczbe za dużą zgłosili, i napewno patrzą po CV kto jedzie a kto nie,a Ty miales z laską to out
zdjecie uzytkownika
;) - 2014-08-08 09:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
więc pewnie później pojedziesz na następny termin,głowa do góry
zdjecie uzytkownika
Victus - 2014-08-08 09:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie poczytajcie trochę opinii, zajrzyjcie na profil fb, zajrzyjcie na stronę internetową. Czytałem, że firma nie płaci po dwa trzy miesiące, oczywiście mogę się mylić. Druga sprawa to kwestia godzin nikt w umowie nie napisał, że będziecie pracować po 40h/tydzień a jak nie będzie co robić? Umowa jest podpisywana na zasadzie, Ty podpiszesz oni szukają pracy. Wyjazd w połowie miesiąca i tylko do końca miesiąca szukają dla Ciebie roboty.Umowa o pracę podpisana z niemieckim pracodawcą, gdzie nic nie jest napisane konkretnie oprócz stawki godzinowej, nawet miejsce pracy to Niemcy:)a niby co ma być Szwajcaria? Jeśli ktoś pracował to na umowie jest wpisane miejsce pracy np. Wawa, Poznań, Kraków ale nie Polska. Zresztą porównajcie tę firmę do innych firm, które świadczą pośrednictwo w załatwianiu pracy. I co dziwne dlaczego na forum nie pojawił się do tej pory wpis ze strony Pracodawcy??I dlaczego na tym forum brakuje pozytywnych komentarzy?
zdjecie uzytkownika
Victus - 2014-08-08 09:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze raz ja...poczytajcie opinie od pierwszej strony tego forum i sami wyciągnijcie wnioski czy będziecie pić szampana...
zdjecie uzytkownika
;) - 2014-08-08 10:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Victus zauważ iż na każdą firmę są pisane złe rzeczy,jak i dobre.
Ja osobiscie pamiętam jak szedłem pracować do LG,i też pisali ze kołchoz,że nie płacą pieniędzy itd itp.Rzeczywistośc okazała się inna.Wedlug mnie bez sensu brać ludzi bez języka co nawet nie będą wiedzieli co pisze na umowie.Umowa do konca miesiąca to umowa próbna (czy chcesz zostać czy nie), a jak język znasz to na umowie niemieckiej powinno byc napisane iż płacą za dany miesiąc do tego i tego,daj z ciekawosci linka na fb .Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
goska - 2014-08-08 13:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [;) - 2014-08-08 10:11:51]:
nalezy mnostwo czytac komentarzy innych osob i nie przejmowac sie jak ktos tak bardzo nagaduje na pracodawcuw, bo kazdy kij ma dwa konce. czasem jest tak, ze rozżalony pracownik po prostu jest nieprzygotowany do pracy a potem w internecie wylewa swoje zale. ja widze oferte na pracownika do kompletowania zakupow na Warszawe. stawka wydaje sie byc rozsadna, tylko jak ktos wie, pracowal w tej firmie lub w tej branzy niech napisze czy praca jest ciezka? po ofecie nie wydaje sie taka, ale róznie z tym bywa wiadomo. no i troche szkoda ze na tylko dwa tygodnie, ale za to godna stawka. pozdrawiam, goska.
zdjecie uzytkownika
Victus - 2014-08-08 18:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem rozżalonym pracownikiem tylko dmucham na zimne bo chyba każdy z Was wie jak można się przejechać. Oczywiście ci którzy kasę mają i nawet jeśli się przewiozą na 400-500euro to nic się nie stanie. Ale ci co nie mają z czym pojechać i nie będą mieli zapłacone to już trochę krucho i głupio dzwonić do domu, żeby ktoś pomógł wrócić. Ale odbiegliśmy od tematu. Są ludzie, którzy jadą do pracy, kontakt jest zobaczymy co powiedzą z pierwszej ręki będąc na miejscu.
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-08-08 20:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam ! Drugi miesiąc czekam już na wypłatę. Pisałam,dzwoniłam, cały czas udzielają mi wymijających odpowiedzi..pieniądze miały być do ostatniego dnia kolejnego miesiąca (wg.umowy) następnie napisali,że będzie do 10.. minął 10 pieniędzy dalej brak..no istne jaja.. nie polecam
zdjecie uzytkownika
Victus - 2014-08-09 06:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niki - 2014-08-08 20:06:11]:
Odezwij się do mnie na maila albo zostaw telefon Victus@znajomi.pl
zdjecie uzytkownika
;] - 2014-08-09 11:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jednak wyjazd do kauflanda odwolony (niby zastój)
napewno zastój jednego z wiekszych marketków :)
szkoda słów
zdjecie uzytkownika
loki - 2014-08-14 08:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktos do karmy i ksiazek a jak wkoncu z tym kauflandem pojechal ktos
zdjecie uzytkownika
luxus - 2014-08-14 19:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe co pokaza w geisenfeld bo przejeli magazyn po personel international.i narazie to autokary widzialem a postacie ze (usunięte przez administratora)a kobity takie brzydkie ze chyba w niemczech rodzone i w trakcie adopci na polske poszly.ale badzmy dobrej nadziei ze to dopiero selekcja.
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-08-20 12:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [swsw - 2014-08-07 17:28:54]:
czesc . jedzie ktos moze z wrocławia do pracy na magazynie koło bawarii ? nie pamietam miejscowosci terminy są od 24-28.08?
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-08-21 12:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś jedzie do magazynów kaufland w geisenfeld/ IImendorf 28.08?
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-08-21 12:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luxus - 2014-08-14 19:38:56]:
a pracujesz w tych magazynach?
zdjecie uzytkownika
DonCzuczo - 2014-08-21 14:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magda - 2014-08-21 12:45:53]:
ja mam właśnie jechać. zostałem zakwalifikowany, umowę przedwstępną podpisałem, teraz czekam tylko na info co i jak.
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-08-21 17:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a z wrocławia jedziesz?
zdjecie uzytkownika
DonCzuczo - 2014-08-22 12:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magda - 2014-08-21 17:22:02]:
niestety nie, z Bytomia. jedziesz może swoim autem??
zdjecie uzytkownika
Aleksander Gawlak - 2014-08-22 15:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja właśnie niedawno wróciłem do Polski. Umowę mieliśmy podpisaną na miesiąc później miała być przedłużona na kolejne trzy itd. Okazało się jednak, że po dwóch tygodnich mamy iść na dwa tygodnie na urlop. Za mieszkanie 250 mies.Lipa straszna były protesty przed zakładem (Fiege w Bremen)udało się tylko tyle, że był zwrot za podróż a co z pieniędzmi za mieszkanie niewiadomo bo wypłata za sierpień dopiero 15 września. Nie polecam tej firmy. Myślę, że od początku wiedzieli, że pracy jest mało i nie mówili o tym bo kto by pojechał na dwa tygodnie?
zdjecie uzytkownika
zyta - 2014-08-22 17:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, pojawiła się oferta pracy na konsultanta do call center w tym naszym prze pięknym Tczewie. Jak myślicie, czy jest szansa pogodzenia tej pracy ze studiami? pytam bo wyraźnie jest napisane, że niektóre soboty są pracujące, a moje zjazdy na filologii angielskiej są czasem nawet w piątki nawet i nie ma możliwośći indywidualnego dopasowania się, taka trochę biurokracja na tej mojej uczelni panuje nie stety. mam nadzieje, ze jest u WAs jakas mozliwosc elastycznego podejscia do godzin pracy tak aby i byl wilk syty i owca cala. :)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-19
Żródło: Gowork.pl
Tczew
(pomorskie)
Grupa Work Service świadczy kompleksowe usługi zarządzania personelem oraz doboru i rekrutacji pracowników od ponad 10 lat. Jesteśmy niekwestionowanym liderem w branży Human Resources w Polsce. Opieramy swoje działania na wieloletnim doświadczeniu i wykorzystaniu nowoczesnych narzędzi pracy. Działamy na terenie całej Polski poprzez sieć 25 biur i 150 mobilnych doradców personalnych. Nr wpisu do Rejestru Agencji Zatrudnienia: 2010.
zdjecie uzytkownika
samura - 2014-08-23 02:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luxus - 2014-08-14 19:38:56]:
Osobiście nie polecam firmy. Pracuje w PI w Geisenfeld na magazynach kauflandu. Firma WS nie wywiązała się z zadań wyzanczonych przez szefostwo i straciła miejsce w magazynach sieci kaufland. Pracowników przejmie inna firma...
A co do kobietek pracujących na naszych magazynach to powiem szczerze, że średnia wieku to około 40lat. A co do młodych dziewczyn to są takie co odwalają kawał dobrej roboty. I nie powiem ale piękne dziołchy!!! Potrafią umilić czas w pracy zwłaszcza widokami
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-08-23 06:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magda - 2014-08-21 12:47:56]:
Tak ja jade. Mam być na 28 tam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Service SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski