logo Work Service SA

Work Service SA

Wrocław

Opinie o Work Service SA

Bosch 2017-08-03 20:39
Ja pracuje z nimi od dwoch lat w Boschu w Worms i tez jestem zadowolony
4
Bosch 2017-08-03 20:42
Ja pracuje z nimi od dwoch lat w Boschu w Worms i tez jestem zadowolony
2
Scenic 2017-08-05 08:15
W "SKRUCIE" ( zamiast w skrócie), SCENIK ( zamiast Scenic) może Ci odpowiedzieć , że idiotą to trzeba być aby nie nauczyć się w dorosłym życiu języka ojczystego w mowie i piśmie.... A Oławę może odwiedzę , jeśli jak twierdzisz- takie tam są zarobki- to skorzystam , bo wolę to niż oglądanie takich gęb jak twoja.
1
dupa 2017-08-05 18:40
dziekuje panu kuleszy za pomoc w załatwieniu meldunku i karty kkh brawo kulesza
1
wiecej koli 2017-08-05 18:57
kulesza jesteś najlepszym koordynatorem pracuje 7 miesięcy i we wszystkim mi pomogles. Dalej nie mam meldunku. Brawo Kulesza! Ludzie czekają w kolejce i jest ich prawie 100. do stycznia będziesz miał 150 tylko polowa wyjedzie. kole będziesz robil ze smietaną.
2
lala97 2017-08-08 18:43
Hej. Mam małe pytanie do was. W jakim terminie wypłacają pieniądze? Bo nie wiem w jakim terminie sie spodziewać tej kasy .
2
GOŚĆ 2017-08-10 10:58
Work Service kiedyś było "normalne" , obecnie do bani, bardzo się popsuli, oni wcale nie pomagają znaleźć pracy tylko moim zdaniem wprost przeciwnie utrudniają ! NIE POLECAM, ŻENADA. Poszukują ukraińców i studentów więc wszystkim innym nie radzę nawet wysyłać cv!
4
Paniczyk 2017-08-11 13:48
Work Service to fajna agencja a, że nie wszystkim pasuje to trudno.
4
peleusz 2017-08-12 17:55
A jak ma się praca w rewe w koblenz jak placą?
2
L 2017-08-12 20:30
No dyrektorem prestiżowej firmy w Polsce też się raczej nie było co ???? Zawsze mnie uczyli że żadna praca nie hańbi a i gówno słonia ktoś musi sprzątnąć chociaż jak się orientuje w temacie to pewnie wasze gówno było do sprzątnięcia jak np w windzie w Lampertheim. Konfident i lizus dwa ulubione słowa nieudaczników a nazywanie kogoś śmieciem .... No nie skomentuje dostaniesz kiedyś dziecko od życia po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dorośniesz może nauczysz się szacunku do innych
1
Haha 2017-08-12 20:41
No i błysnąłeś człowieku bez brokatu :))) Tak się czasem zastanawiam czego wy właściwie ludzie zazdrościcie mieszkania ? Dodatkowej pracy ? Rodziny? Wszystkiego razem czy tak każdej rzeczy z osobna ? Kolejny raz czytam o konfidentach i lizusach i mam wrażenie że piszą to pryszczate 15latki a nie dorośli ludzie. I zwyczajnie nie rozumiem co by mnie obchodziło życie innych chyba że nie mam swojego. I tak w długie samotne wieczory kiedy okazuje się że kolejna praca mnie przerasta tak sobie rozmyślam jak to inni mają dobrze . Mają mieszkanie żyją z konfidenci nie pracują nie mają problemów ba może nawet nie pierdzą a ja biedny żuczek zawsze mam pod górę
2
Pokrzywdzony 2017-08-12 20:48
Prawda jest taka że za te pieniądze ile płaci się w worku service za łóżko to nie są skromne a karygodne warunki. I dziwne to chyba jakaś zmowa 90% ludzi jest niezadowolona a 10% na polecenie koordynatorów napisało opinie w ich obronie. Możecie się produkować ile chcecie te wszystkie negatywne komenty mówią same za siebie. A tym którzy jadą życzę szczęścia ale pewnie wrócicie po miesiącu Max 2 tak jak inni Kiedy to polapali się o co chodzi.Pozdrawiam
3
Ogarnięta 2017-08-12 20:50
Każdy zaczyna pracę tak samo przez agencję i startuje z tej samej pozycji , potem decyduje zaangażowanie chęć do pracy otwartość na nowe propozycje wyzwania itd. Niektórzy dostają kontrakty przez niemieckie firmy wynajmują czy dostają od miasta mieszkania sprowadzają czy zakładają rodziny kupują samochody biorą i spłacają kredyty jednym słowem żyją. I nic w tym nadzwyczajnego . Inni rezygnują po miesiącu bądź są zwalniani po trzech . Problem w tym żeby to jakoś ogarnąć nie zblaznic się i nie ubliżać innym ale tego właśnie niektórzy nie ogarniają :)
3
Rodak 2017-08-12 21:21
No i ruszyła lawina rozczarowanych wypłatą jak co miesiąc. Pierwsza wypłata jest zawsze mniejsza z uwagi na niemieckie podatki ( pieniądze odzyskuje się przy kolejnych poborach ) od wypłaty odejmowane są pobierane wcześniej zaliczki, opłaty za mieszkanie a czasem odpisywane są pieniądze za zniszczone sprzęty w pokojach. Co do zazdrości o to że ktoś ma lepiej niż ja bo mieszka w normalnym mieszkaniu czy sprowadził rodzinę no to kto komu broni ? Po pół roku można starać się o mieszkanie od miasta albo wynająć od os.prywatnej. Nikt nikomu nie zabrania sprowadzić rodziny czy zacząć płomienny romans z sublokatorem. ;) I zacząć w końcu żyć . Nie rozumiem w czym jest problem wszyscy zaczynaliśmy od hotelu . Jeśli ktoś jest pracowity i zaradny i radzi sobie lepiej od innych to dlatego że pracuje dużo więcej od innych i może czasem musi i to gówno sprzątnąć. Bo jak znam życie pieniądze dostaje się za pracę a nie za bycie konfidentem - chyyyyba żeeee .... Ktoś z własnego doświadczenia wie że może być inaczej. Ktoś kto przyjeżdża tu na miesiąc lub trzy od razu staje się ekspertem w każdej dziedzinie a już wyjątkowo interesuje się życiem innych i wie o nich niż oni sami. Potem czuje się w obowiązku żeby zamieszczać swoje profesjonalne i przydatne dla innych opinie w serwisie żeby.... No właśnie po co ??? Żeby poczuć się lepiej , wytłumaczyć sobie i innym że mi nie wyszło mi bo jestem uczciwy i pracowity tylko nie doceniony a reszta to śmiecie? Nie rozumiem czemu służyć ma to wylewanie pomyj na innych i robienie osobistych wycieczek w cudze życie? Jeśli ktoś szuka winnego własnej porażki powinien zacząć od siebie. Mściwe wyzywanie kogoś od śmieci i konfidentów pokazuje jedynie poziom" opiniodawcy" Nie wnikam co kim kieruje mogę tylko współczuć i pozdrowić jak zwykle życzliwych rodaków
5
Stefan 2017-08-12 23:19
Skoro już tak dementujecie pewne sprawy to czemu nie zdemebtowaliscie tego co piszą o słabych zarobkach małej płacy za nadgodziny itp? Bronicie tylko siebie i koordynatorów tak jakby to jedna maksymalnie dwie osoby pisały te komentarze. A no niestety jest po wypłacie i ludzie są niezadowoleni i tyle. Ja zrezygnowałem z worka jestem teraz zatrudniony przez inną agencje i jest mi dobrze, aż ciężko mi w to uwierzyć ale taka prawda lepsza kasa mieszkania normalne, piszcie co chcecie ja spróbowałem i więcej z nimi nie będę współpracował bo jak się okazuje da jeszcze inne uczciwe agencje.
3
peleusz 2017-08-13 10:25
Jak wygląda praca w rewę w koblencji jakie warunki jak płacą jakie warunki mieszkaniowe?jacy są ci koordynatorzy tj.p.sylwia i jest tam jeszcze jakiś gość a ta p Beata jaka jest czy tylko pięknie mówi przez Tel a w realu okazuje sie inaczej?proszę o odpowiedź kogoś kto pracował tam i wie jak jest
1
Wiem_co_mowie 2017-08-13 11:47
Przeczytaj kilka komentarzy wstecz ze zrozumieniem i wyciągnij wnioski wszystko masz jak na tacy, marna płaca, warunki mieszkaniowe jak w Oświęcimiu koordynatorzy pożal się Boże a PANI Beata opowiada niestworzone historię na temat mieszkań i pracy. Na szczęście agencja jest już zgłoszona do kilku polskich oraz niemieckich i jednej europejskiej instytucji zajmującymi się takimi agencjami pracy. Zobaczymy jak rozwinie się sytuacja. Powinni zamknąć ten bajzel i wystawić duże kary. Poczytaj w Internecie jest mnóstwo informacji na temat work service, między innymi o zbiorowym pozwie pracowników.
Jadąc do pracy nie pytaj nikogo z firmy co sądzą na temat tego co piszą w Internecie bo powiedzą Ci że każdy może napisać byle bzdurę i pewnie ktoś z konkurencji To pisał lub inne bajki. No ale 1000komentarzy w tym większość negatywnych mówi samo za siebie.

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/berliner-zeitung-o-polskich-opiekunkach-maja-glodowe-pensje/8t736rs

Tu masz odnośnik do artykułu Onetu na temat pracy w Niemczech polskich opiekunek gdzie piszą że mają głodowe pensje do ręki rzędu 1200 euro, sam wyciągnij wnioski jaka będzie twoja pensja skoro dostaniesz do ręki o 1/3 mniej czyli niespełna 800euro. Gorzej niż glodowa. Kwestia czasu jest jak jakiś portal internetowy gazeta albo telewizja zrobi materiał na temat tej agencji.

A tak swoją drogą zastanawiam się co robi zarząd firmy bo czytając komentarze mało kto jest zadowolony z tej agencji, moim zdaniem powinni wyciągnąć wnioski wymienić personel na szczeblu kordynatorskim zadbać o godne warunki mieszkaniowe. W końcu Polska jest w UE i polscy obywatele powinni być traktowani zgodnie z zachodnimi standardami a tymczasem traktują nas jak psy w tej agencji. Pewnie nie jeden teraz napisze że przyjeżdża sama patologia itp, więc co się dziwić podejściu firmy. Niestety ja nie dziwię się że trafia tam głównie patologia bo normalni szanujący się ludzie zaraz po przyjeździe na miejsce i zapoznaniu z warunkami zwalnia się i opuszcza agencje.
1
byla opiekunka 2017-08-13 19:07
W opiece pracujesz 24 godziny na dobe, ew masz dwie godziny pauzy dziennie za 1200 EUR i jestes odpowiedzialny za czyjes zdrowie i zycie, w Worku max 40 godzin w tygodnu. Chyba jest roznica. Jezeli nie wiesz o czym mowisz to nie porownuj.
1
Wiemcomowie 2017-08-13 21:53
Glodowa pensja to glodowa pensja chodzi o to ile dostajesz do ręki na zachodnie warunki 1200eu to mało a co dopiero 800eu. Opiekun dostaje 1200na rękę ma darmowe jedzenie i dach nad głową a To sporą różnicą dostać 800euro i się jeszcze wyzywic i dojechać do pracy w tych pieniądzach a więc po odliczeniu kosztów zostaje jakieś 400-500eu na rękę pracując w worku, oczywiście skromnie żyjąc i o ile ktoś nie pali ;) To chyba ty nie wiesz o czym mówisz i masz problem ze zrozumieniem tego co jest napisane. I w worku tygodniowo robisz po 8 -9h i 45min bezpłatnej przerwy a faktycznie płacą tylko za 7h także to też jest niezły wał z ich strony. Niby na koncie czasu pracy zbieraja się te godziny a później płacą za nie połowę mniej jak za normalne godziny.
2
marek 2017-08-14 08:45
no taki jestes wyksztalcony, ze nawet nazwiska nie potrafisz napisac poprawnie. Chyba nawet nie byles w stanie zrozumiec umowy, ze nie wiesz ile besziesz zarabial. Wszyscy dookola liza tylki, tylko ty jestes pokrzywdzony.
3
Marcin D. 2017-08-14 09:35
Wszelkie nazwiska zostały napisane poprawnie nikomu nikt nie zbliża tylko opisuje w jaki sposób ludzie postępują i się zachowują, czy stwierdzenie że ktoś zachowuje się hamsko albo notorycznie o czymś zapomina jest ublizeniem? Nie. A co do umowy owszem wiadomo 9.23 eu na godzinę a jak zapytasz w agencji ile zostaje po obliczeniach nikt nie jest w stanie podać Ci progów podatkowych w Niemczech i dopiero przy pierwszej wypłacie tak na prawdę ludzie dowiadują się ile zarabiają lub w trakcie miesiąca od innych mogą się dowiedzieć. Na pewno od nikogo z przełożonych bo oni zachowują się jakby to byla wielka tajemnica. Pierwszy raz sie z czyms takim spotkalem ze nie wiadomo ile masz na godzine netto i nikt nie chce Ci tego powiedziec bo jest to obowiązkiem agencji czy tam pracodawcy. Czytajac te komentarze widze ze wiele osob jest pokrzywdzonych a tylko kilka pisze pozytywne komentarze, prawdopodobnie na życzenie któregoś z przełożonych, być może jest to tylko jedna osoba która pisze pozytywy i odszczekuje się pokrzywdzonym. Szkoda czasu na dyskusję z wami, czytając komentarze negatywne widze ze sama prawda jest pisana a ktoś próbuje ja zatuszowac. Nie ma co się dalej produkować każdy kto tam był ten wie a Ci którzy nie wierzą w komentarze i pojadą szybko wrócą i znów jak to już ktoś napisał po wypłacie będzie fala niezadowolonych hejterow wylewać swoje żale na forum.
3
nnn 2017-08-14 15:02
witam czy pojechał ktoś do koblencji do firmy rewe niedawno i może coś o tym opowiedzieć
Wanda co nie chciała Niemca 2017-08-15 07:06
Na początek zacznijmy od samej nazwy tej firmy, powinno być ZWŁOK SERVICE a nie Work Service.
Cała ta niby agencja to mafia, która kroi na każdym kroku ludzi!!!
Zadam pytanie tym , którzy piszą pozytywne komentarze powyżej, dlaczego zrezygnował(uciekł) koordynator Adam?. Chłopina jedyny normalny w tej niby agencji , więc nie wytrzymał presji i dosłownie uciekł zaraz po samym przyjeżdzie do Biblis z Holandii. Gdzie się podziały pieniądze z diet (18 euro za dzień) razy ponad 50 osób, co daje kwotę ponad 20 tysięcy euro!!!! (piszę oczywiście o szkoleniu w Holandii). Niezłą kasę zgarneliście złodzieje z Zwłok Service , to jest po prostu skandal!!!!
Musi się nimi zainteresować wymiar sprawiedliwości , bo nie może być tak , że jakaś śmieszna agencja kroi na każdym kroku ludzi. Kroją na pensjach, kroją za nadgodziny, manipulują i oszukują.
Już najwyższa pora , aby takie kłamliwe firemki zniknęły z rynku!!!!!!!
6
Xyz 2017-08-15 11:43
Witam wszystkich pokrzywdzonych, dyskryminowanych przez Work Serwis a szczególnie przez Panią koordynator. Chciałbym również wyrazić własną opinie w tej kwestii, otóż daje się zauważyć że jest spore grono osób niezadowolonych z pracy, płacy oraz zakwaterowania przez Work Serwis ale z całą pewnością stwierdzam że jest również wiele większe grono ludzi zadowolonych z pracy tutaj którzy osiągnęli sukces i doszli do tego dzięki temu że wiedzą czego chcą od życia oraz dzięki uczciwej pracy a nie jak piszą niektórzy poprzez lizanie odbytu innym . Chciałbym tym co tak piszą zasugerować jedną radę, spotkajcie się we własnym gronie i wylirzcie sobie wzajemnie swoje odbyty, ciekawe czy osiągnięcie wtedy tutaj to czego oczekujecie od Work Serwis i od własnego życia, może wtedy przestaniecie obrażać innych normalnych ludzi tu pracujących bo wy raczej nie zasługujecie na miano normalnych. Pozdrawiam i życzę powodzenia
2
Opieniacz 2017-08-15 13:56
Zastanawiam się czy dowcipnisie z forum są tak pomysłowi w pracy? Czy nie szkoda tej energii na pisanie bzdur? Może lepiej przyłożyć się do pracy a nie udawać?
1
Wanda co nie chciała Niemca 2017-08-16 09:23
Domyślam się kto kryję się pod tym nickiem i stwierdzam tylko , że jesteś popapranym zboczeńcem, pamiętaj zboczku na terapię nigdy nie jest za póżno!!!!
A tak na marginesie wyliżcie piszę się przez ż , a nie przez rz !!!!!
1
Wanda co nie chciała Niemca 2017-08-16 09:23
Domyślam się kto kryję się pod tym nickiem i stwierdzam tylko , że jesteś popapranym zboczeńcem, pamiętaj zboczku na terapię nigdy nie jest za póżno!!!!
A tak na marginesie wyliżcie piszę się przez ż , a nie przez rz !!!!!
Niewazne 2017-08-16 13:50
Ci wszyscy co tak bronia Work Service to tacy ludzie co nie zdaja sobie sprawy jak ich ta agencja oszukuje na kasie. Ciekawe kiedy przejzycie na oczy. No ale jak chcecie dalej robic na nich to powodzenia.
3
Wanda co nie chciała Niemca 2017-08-16 21:43
Czy te wszystkie lafiryndy niby wyżej postawione ze Zwłok Service wyjechały za moje pieniądze na wakacje????????
2
Ala 2017-08-18 13:48
A gdzie się zatrudniales? Mam podobne zdanie i ciekawi mnie w jakiej okolicy?
Piotr 2017-08-20 19:00
Czy agencja Work Service uruchomiła linię telefoniczna do obsługi klienta czy też mieli już to wcześniej?
JJ 2017-08-21 14:03
Hej.A przez jaką agencję pracowałeś wcześniej?Pozdrawiam.JJ
Marek 2017-08-24 22:47
Jak widzę to Work Service ma bardzo długa listę ofert pracy. Brak ludzi do pracy zaczyna być bolączką wielu firm. Jeszcze trochę a pensje zaczną iść w górę bo będzie podkupywanie dobrych pracowników. Czy mógłby ktoś napisać jak sie teraz pracuje?
Bruder 2017-08-24 23:31
Pracuje przez worka juz od prawie roku i uwaga.... JESTEM ZADOWOLONY. Wiem, wiem zaraz mnie zlinczujecie :) Na hotelu w Worms mieszkalem 4 miesiace, teraz wynajmuje wlasne mieszkanie. Hotel w Worms jak hotel, na start wszystko jest. Jeszcze nie widzialem hoteli pracowniczych w standardzie min czterech gwiazdek, ale moze wszystko przede mna. Jak sie chce to wszystko mozna, tylko trzeba zmienic nastawienie PRZED przyjazdem i zapytac sie siebie samego czego chce i co chce osiagnac. Ja wiedzialem, ze chce wyjechac na dluzej i sciagnac rodzine. Teraz chodze na kurs jezykowy, bo jednak trzeba kilka spraw urzedowych ogarnac, zwlaszcza jak dziecko za rok ma zaczac tu szkole. Praca jest ok, wiedzialem tez PRZED przyjazdem, ze nie bede siedzial za biurkiem, wiec robie co do mnie nalezy. Szef na magazynie cos przebakuje, ze moze na jesien uda mu sie dac mi bezposredni kontrakt. Takze wszystko na dobrej drodze. Trzymajcie za mnie kciuki i szanujmy sie nawzajem :)
5
Prawda 2017-08-25 10:51
Na szczęście Francja w osobie Macrona przeforsuje stosowanie stawek zachodnich dla pracowników delegowanych za granicą Polski zamiast złodziejskich stawek polskich, to ten proceder z WorkService i im podobnych przejdzie do historii. Część mediów w stylu Newsweeka trąbi, że Grupę Wyszehradzką szlag trafił, bo Czechy i Słowacja poparły Macrona. W tym wypadku bardzo dobrze się stało, choć o dziwo w pewnym sensie w obronie godnego życia naszych pracowników stanęły państwa ościenne.
1
Edyta 2017-08-25 15:19
@Bruder a powiesz jak wyglądał Twój proces rekrutacji prowadzony przez firmę Work Service? Czy był stresujący, wymagali od Ciebie znajomości języka obcego? Czy wszystko co zostało zaoferowane w umowie spełniło się? Każda informacja może być dla kogoś interesująca.
Doradca 2017-08-25 19:59
Trzeba samemu
Bruder 2017-08-26 10:16
Ja dostalem namiary od znajomego i dzwonilem bezposrednio do biura w Niemczech. Kolega juz pracowal, wiec z grubsza wiedzialem co i jak. Stresujaco nie bylo, powiedzialem, ze nie mowie po niemiecku i pani powiedziala ze bede szkolony w pracy przez Polaka
2
nnn 2017-08-28 12:08
ale sam to ty dyrektorem nie jesteś
Jan 2017-08-29 10:40
Nie ma ideałów, jeśli ktoś miał złe doświadczenie z Work Service może szukać pracy w innej agencji?
1
my 2017-09-02 11:51
Pracowaliśmy dla nich w magazynie rewe w köln i ta firma to jedna wielka porażka przed wyjazdem obiecywali kosmiczne pieniądze, po podpisaniu umowy na miejscu okazało się że dostaniesz około 1030€ wypłaty jeżeli masz oczywiście meldunek bo z tym im się nie spieszy i 1 klasę podatkową. Z tej wypłaty odciągną Ci mieszkanie w tragicznych warunkach 250€ , dowóz do pracy 75 € i reszta dla Ciebie czyli 705€ za pracę w chłodni.Obiecuja jakieś ciepłe posiłki itd. a na miejscu nic nie ma. Musisz pracować nadgodziny bo pan Marek (teamleiter) stosuje mobing i straszy zwolnieniem,z tych nadgodzin tak naprawdę nic nie masz bo idą na zeitkonto i możesz je ruszyć dopiero jak uzbierasz 150 godzin czyli szybciej sie zwolnisz. Pani Ewa z biura jest mila tylko na poczatku a po podpisaniu umowy to juz nawet telefonow nie odbiera.Nie polecam nikomu tej firmy same stresy i gowniane pieniądze.
7
my 2017-09-02 11:51
Pracowaliśmy dla nich w magazynie rewe w köln i ta firma to jedna wielka porażka przed wyjazdem obiecywali kosmiczne pieniądze, po podpisaniu umowy na miejscu okazało się że dostaniesz około 1030€ wypłaty jeżeli masz oczywiście meldunek bo z tym im się nie spieszy i 1 klasę podatkową. Z tej wypłaty odciągną Ci mieszkanie w tragicznych warunkach 250€ , dowóz do pracy 75 € i reszta dla Ciebie czyli 705€ za pracę w chłodni.Obiecuja jakieś ciepłe posiłki itd. a na miejscu nic nie ma. Musisz pracować nadgodziny bo pan Marek (teamleiter) stosuje mobing i straszy zwolnieniem,z tych nadgodzin tak naprawdę nic nie masz bo idą na zeitkonto i możesz je ruszyć dopiero jak uzbierasz 150 godzin czyli szybciej sie zwolnisz. Pani Ewa z biura jest mila tylko na poczatku a po podpisaniu umowy to juz nawet telefonow nie odbiera.Nie polecam nikomu tej firmy same stresy i gowniane pieniądze.
5
Jasiek 2017-09-03 18:57
Czy rzeczywiście nie można napisać o agencji Work Service cos pozytywnego? Mają dużo ofert pracy i przy takich ilościach zawsze może się cos wydarzyć .
my 2017-09-04 14:14
Nie można powiedziec nic pozutywnego.przyjedź do nich do pracy to sam się przekonasz jak traktują pracowników .
5
on 2017-09-04 14:18
Masz rację work service to jedna wielka porazka.
5
chwdm 2017-09-07 20:57
Znam tego Marka z koloni on do niczego się nie nadaje i nic nie umie ogarnąć. Niestety w tej firmie zawsze będą tak źle ludzi traktowac jak takie stanowiska powierzają takim niekompetentnym wieśniakom. Zreszta nikt normalny by się takiej pracy nie podjął gdzie na każdym kroku musiałby gnębić rodaków. To trzeba być naprawdę wielką K....
5
Mariusz 2017-09-10 22:33
Miałem zamiar startować do za pracą w Niemczech ale jak poczytałem opinie to ostygł mój zapał. Czym jest spowodowane to wasze niezadowolenie? Czy to pracownicy tak pracują?
1
Edyta 2017-09-15 09:08
@Mariusz widzę, że byłeś zainteresowany pracą w Work Service SA? Zdecydowałeś się na aplikację? Jeśli tak, to czy możesz powiedzieć coś więcej o tym jak wygląda proces rekrutacyjny do firmy? Na co warto się przygotować czekając na rozmowę kwalifikacyjną? Każda informacja będzie bardzo pomocna.
chwdm 2017-09-22 09:21
work service w kolonii się sypie wszyscy uciekają,praca na chłodni w magazynie rewe (komisjonowanie),każą pracować po 10 godzin a płacą za siedem,reszta godzin na zeitkonto idzie. Masakra wyplata 1000 € za taka prace i za wszystko musisz sam płacić tj.mieszkanie,dojazd do pracy. Marek za niedlugo bedziesz sam kole zbieral !!! WIELKA PORAŻKA Z TYM MARKIEM NA CZELE !!!
1
hahah 2017-09-24 21:07
"Nowe zasady dostyczące cookies"
NA dole strony zobaczcie :)
Zostaw swoją opinię o Work Service SA - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Service SA