logo Work Service SA

Work Service SA

Wrocław

Opinie o Work Service SA

Luk 2017-02-08 11:25
Daj kontakt do Silverhand i się nie chwal.
... 2017-02-12 15:26
Może masz komornika ...
MAM RACJE 2017-02-14 22:43
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszędzie nie tylko w tej firmie
dzwonisz, opowiada ci ze full wypas, juz dawaj bo wyjazd mamy chetnych 12€ czy tam ile, wjezdzasz i pracuhesz albo i nie dla nich a umowe masz przygotowana na 6€ murzyna w afryce za to wyzywisz a nie rodzine!!!

sherpa
dunjacoś tam jakieś eurołorki
pchaja Polakow jakak do obozu te kapo z agencji
3
niemiła_blond 2017-02-15 14:31
WORK SERVICE to JE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści. Ostrzegam przed nimi każdego kto chce wyjechać za granicę do pracy przez worka. Meldunku żadnego nie miałam, zwrotu za paliwo nie dostalam, mężowi zabrali połowę wypłaty chociaż pracował jak ja. Po podpisaniu umowy w Niemczech nikt nie odbierał od nas telefonu, nie miał zamiaru przyjechać, trzeba było łaskawych panów zaskoczyć wizytą w biurze z czego nie byli zadowoleni.
NIGDY NIE POLECE NIKOMU WORK SERVICE!!!!
UWAZAJCIE NA TYCH ZLODZIEI !!!!
18
Mastifka 2017-02-18 08:20
Biblis rusza od 1 marca. To calkowicie nowy zaklad. Sama zlozylam tam papiery do pracy z tym ze bezposrednio w DE. Mam wielu znajomych pracujacych w W S. wszyscy sa zadowoleni
Panicz 2017-02-20 09:45
Takie agencje są zawsze narażone na oskarżane o wszystko! To dobra firma ale niestety jest dużo osób mających mylne pojęcie o solidnej pracy a efekt jest znany.
Nowy 2017-02-23 11:33
Witam chciałem się dowiedzieć czy ktoś może jedzie 27.02.2017 do tej firmy Baur Formschaumtechnik s.r.o W miejscowość Valašské Meziříčí ? Czy ktoś może tam pracuje i może podzielić się opinią czy naprawdę wszystko wygląda tak cacy jak to opisują przy rozmowie ?
Nowy 2017-02-23 11:33
Witam chciałem się dowiedzieć czy ktoś może jedzie 27.02.2017 do tej firmy Baur Formschaumtechnik s.r.o W miejscowość Valašské Meziříčí ? Czy ktoś może tam pracuje i może podzielić się opinią czy naprawdę wszystko wygląda tak cacy jak to opisują przy rozmowie ?
3
Gocha 2017-02-23 15:17
Witam.Mój mąż też został oszukany.Pracował również w KNV
2
Pirol 2017-02-24 14:16
Czy oferta agencji na operatora wózka jest aktualna? Może ktoś wie ile płaca na tym stanowisku? Słyszałem o agencji dobre opinie to może dobrze płacą?
luk 2017-02-25 20:50
Witam
Czy ktoś już może coś powiedzieć więcej na temat pracy jako Magazynier - Bibilis?
Edyta 2017-02-27 14:28
Czy był ktoś na rozmowie rekrutacyjnej w sprawie stanowiska Konsultanta ds. Sprzedaży? Bardzo dużą uwagę firma przywiązuje do doświadczenia?
1
zaniepokojony 2017-03-04 18:59
W następnym tygodniu mam zacząć pracę w Czechach . Jak tam jest?
pracownicy BOR 2017-03-05 17:36
Trzymajcie sie daleko od Work Service. Pojechalismy do pracy w styczniu do Bor. Chcieli nas ulokowac w barakach bez ogrzewania, cieplej wody, z jedna lodowka na 20 osob. Nie ZAPLACILI WYPLATY ZA PIERWSZY MIESIEC- dostalismy polowe. Zglosilismy do ambasady i sprawa ma byc wyjasniona.
5
Tenneco 2017-03-05 18:00
Ja wróciłem z Czech . Nie polecam współpracy z work service... Ludzie co miesiąc nowi przychodzą,bo na okrągło ktoś jest robiony w ciula przy wypłacie i jeśli chodzi o zakwaterowanie to załatwiają hotele gdzie jest najwięcej patologii... nie polecam
1
Tenneco 2017-03-05 18:06
Tak-grosze płacą (ja za 172 godziny przepracowane w Czechach dostałem 2000 zł na polskie, płacone 78 koron za godzinę na rękę gdzie konkurencyjna agencja płaci 105 koron na rękę),wypłaty są jak w Polsce nie opłaca się jechać.A co do zakwaterowania to załatwiają pseudohotele gdzie jest najwięcej patologii ... nie polecam.
1
Edyta 2017-03-06 13:00
Tenneco a jak z transportem? Jaki kontakt z firmą po wyjeździe?
ryu 2017-03-07 13:21
Co to jest W S ?
Gruby 2017-03-08 15:08
Witam wie ktoś coś może na temat pracy w kvasiny lub mlada boleslav (fotele) chodzi o zarobki i o pracę pilne !?
kuba509129@o2.pl
seba 2017-03-08 15:18
A coś wiadomo czy tan praca na Islandi przez work service dla stolarzy to dobra robota.
Edyta 2017-03-10 11:31
ryu, to chyba skrót od nazwy firmy Work Service SA ;)
AMAL 2017-03-10 15:14
Może ktoś coś wie o Francji? Oczywiście pytam o pracę w WS? Jakie warunki? Płaca itd.
Zawiedziony Pracownik 2017-03-10 21:53
Nie warta uwagi firma ...Wyjazd do Czech jedno wielkie dno. Nikt nie odbiera telefonu. Podpisują umowe a sami nie wiedza czy jest praca w danym miejscu . Narażają tylko na koszty nie polecam z calego serca wyjazdu z ta firma do Czech .
4
admin 2017-03-10 21:58
Nie polecam bardzo tej firm, nie traktują ludzi z szacunkiem....
4
Zawiedziony Pracownik 2017-03-10 22:01
Serdecznie odradzam ta firme.. nie jest warto tracic czas na ta niby firme . Osoby nie kompetentne tam pracuja . Nie odbierają telefonów , maja wywalone na ludzi. Podpisana umowa nic dla nich nie znaczy . Oni sami nie wiwdza czy mają jakas prace ,daja oferte czlowiek jedzie a tu lipa pracy brak . Nie polecam wyjazdu do Czech , ja sie tylko przyjechałam i musiałam wracac na drugi dzień bo brak pracy .. nie polecam
2
Mocny 2017-03-13 21:38
Witam czy ktos wie jak wyglada praca i zakwaterowanie przez Work service w fabryce w denso w liberecu,warto jechac?
1
pawel 2017-03-13 23:03
Pracy w Biblis nie ma. Wyjechałem, czekałem 10 dni, pracy cały czas nie było, tylko codziennie obiecanki, że może jutro, straciłem kupę pożyczonej kasy i wróciłem do kraju, żeby minimalizować straty.
1
Luj 2017-03-14 21:57
No niestety ale ciężko jest mieć do osłów szacunek :)

Za brak umiejętności czytania trzeba dostać lekcje od WS ... bo jak widać cały dział z 14 stronami i 2/6 gwiazdki to za mało.
1
Adam 2017-03-15 13:52
Witam czy ktos z was pracowal w firmie Tenneco-Monroe-Walker w Hodkovicach jakie warunki i ile placa . pozdrawiam.
Putek 2017-03-15 19:34
Wyjazd do Monroe patologia. Całkiem inna umowa przed wyjazdem i inna umowa na miejscu. Nie polecam ludziom , którzy chcą zamieszkać w Czechach poprzez Work Service. Agencja zwleka z założeniem konta, kart lekarskich i wypłacanie ma zaliczek. Po za tym ludzie mieszkający w Polsce i dojeżdżający do Czech sobie chwalą.
1
kapo 2017-03-16 14:47
Pracuję w Work Service 4 miesiące, dokładnie Tenneco Hodkovice nad Mohelkou. W życiu nie widziałem tak nie uczciwej podfirmy.. spóźnione zaliczki, bardzo często obcinane przez koordynatorów premie i wypłaty. Płacę więcej za mieszkanie niż to było umówione. Mam nadzieję, że ludzie którzy będą chcieli wyjechać do Czech przez Work Service, wcześniej wejdą na tą stronę i dadzą sobie spokój..

Sama praca jest bardzo dobra, nie jest ciężka, ludzie chętni do współpracy, ale oczywiście nie przez Work Service.

J**ać Milana Ivenza i Dianę Laurinovą!
3
aninim 2017-03-16 21:38
Witam. Mam zamiar jechać do Kvasiny na produkcje foteli w fabryce Skody ale najpierw potrzebuje zasięgnąć opinii. I tu właśnie mam pytanie jak jest z tym zakwaterowaniem i płacą w tej agencji ,,Work Service"
3
darmowy 2017-03-18 19:46
Uważajcie na rekruterkę ( usunięte przez administratora )tak samo jak ta cala agencja
2
kocur 2017-03-18 20:15
zgadzam się z tą wypowiedzią, praca zarówno w Niemczech jak i Czechach to strata czasu. Ta rekruterka jest nie kompetentna obiecuje pracę, której później nie ma, nie ma godzin kasa mała, zakwaterowanie jest poniżej poziomu. Ta agencja to jakaś pomyłka tak i jak ludzie który w niej pracują.
4
siwy 2017-03-20 09:59
Napisz kolego jak wygladalo to zakwaterowanie w czechach czy to byl hotel pracowniczy?
Natalia 2017-03-21 12:34
Mam pytanie , czy ktoś wie o jakiej pracy można mysleć, jest w ofercie-"Nowa praca dla Ciebie!" z 16 marca?
Hgf 2017-03-22 14:22
Nikomu nie polecam warunki zawarte tel a na miejscu nie maja pokrycia a zakwaterowanie tragiczne zero prywatnosci syf i ubostwo omijajcie to szerokim lukiem
1
Jajjaja 2017-03-22 15:15
Wszystko pięknie ładnie mieliśmy jechać w poniedziałek. O 8 rano tego dnia dostaliśmy smsa ze wyjazd przełożony na czwartek a my już prawie w drodze. Pomyśleliśmy ok może coś było nie tak , trudno. W czwartek kiedy dojezdzalismy na miejsce chcieliśmy poinformować koordynatorke Kasię lecz oczywiście nikt nie odbierał telefonu. Dotarliśmy na miejsce dzwonimy nikt nie odbierał. Dolaczyla się do nas grupa osób które tak samo przyjechały do pracy. W końcu ktoś łaskawie odebrał telefon i poinformował nas ze dziś nikt nie przyjedzie i ze dostaniemy hotel na jedną noc. Ok 20km i jesteśmy. Okazało się że nie dla każdego jest miejsce więc tamci się wkurzyli i pojechali do domu tego samego dnia a raczej nocy. Rzadalismy zwrotu pieniędzy za paliwo bo okazało się że pracy nie ma ani hotelu też nie. Obiecali ze wypłaca za paliwo w zamian za to że nie pojdozemy z tym do sądu no bo umowy podpisane a pracy nie ma. Do dziś nikt nie odbiera i kasy nie zobaczyliśmy. Ostrzegam praca w Czechach !!! My jechaliśmy do Liberec. Szkoda czasu nerwow i PIENIĘDZY
1
Gość 2017-03-22 17:28
Jakies 500 e na czysto zostaje i nie wiadomo co z tym zrobic czy tam zyc czy rodzinie wyslac porazka i ci koordynatozy ktozy tam sa wogole sie nie interesuja ludzmi jadac tam zostaje sie samemu na pastwe losu nikt nie pomoze a i ubezpieczenie niby jest wszystko cacy sracy a jak.co do czego to ubespieczenia brak nie polecam i odradzam tego posrednika jak i prace tam .
2
Gość 2017-03-22 17:40
Work service najgorsza agencja jaka moze byc!!!!A. Pani Beata która rekrutuje przez ta agence poprostu oszukuje ludzi mowi co chca uslyszec obiecuje miody i nie tylko a jak sie zjeżdża na miejsce to koordynatorzy maja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze ktos nowy przyjechal ze nie zna miata okolucy i jezyka a co tam pozostawiony samemu sobie na pastwe losu. Zarobki niby 1200 netto na reke a jak co do czego to gora 450-500 e na mc porazka potracaja z wyplaty nie wiadomo za co ubezpieczenie niby jest a jak co do czego to go brak !! Grupa podatkowa niby 3 a jak sie okazuje to potracaja z 6 porazka ludzie nie wyjezdzajccie przez ta agencje oszukuja ludzi poprostu wyzysk zeruja na polakach i nie tylko
1
kwadrat 2017-03-23 04:01
Napisze tylko swoja opinie ...fakt tego ze zakwaterowanie na hotelach to masakra ..obcja najlepsza jest wynajem ..lub wlasnie dojazd z Polski .Jesli chodzi o karty zdrowotne to jest to nie zalezne od posrednika ..zaliczki ...pracujac tam 16 miesiecy klopot z zaliczka mialem raz i to wlasnie calkiem nie dawNo ..a biore zaliczki w kazdym miesiacu ...trzy miesiace do reki a potem druczek i na konto ...praca zeczywiscie dobra ...zarobki ..zdania podzielone ...moje jest takie nie robcie przedczasow 4 godzinnych ...czyli nie na 12 godzin ..lepiej cale dodatkowe osiem godzin np.sobota ...
Ja 2017-03-29 11:42
praca na stanowisku kadr i płac w Work Service S.A to totalna porażka. Brak umiejętnego planowania pracy, wyzysk. Nie polecam tej pracy dla osób, które chcą się czegoś nauczyć jak również dla tych którzy mają już za sobą jakieś doświadczenie. Dziw bierze, że taka firma funkcjonuje.
3
Kamil. D. 2017-03-29 16:35
Witam. Wybieram się do pracy przez Work service pod Pilzno prawdopodobnie i chciałbym Cie zapytać czy warto?
Kropa 2017-03-30 11:48
Omijać szerokim łukiem.
1
Madafaka 2017-03-30 20:03
Mój znajomy pracował przez Work service w Polsce i jak się zwolnił to niedość że go ograbili z kasy to jeszcze mu kazali 100 zeta oddać bo niby urlopu nie wykorzystał czy coś takiego mu wkrecali . Złodzieje i nic poza tym.
Jerzyk 2017-04-06 22:33
Słyszałem, że Work Service to fajna agencja . Myślę, że niektóre wpisy są podyktowane przez zwykłą złość
Francuz 2017-04-16 22:14
O Czeskich ofertach nic nie wiem,
ale pracowałem z nimi półtorej roku we Francji.Teraz pracuje w Niemczech.
Na przestrzeni dwoch lat, raz mialem mniejsza kase przez błąd księgowej.
W ciągu nastepnego tygodnia kasa została wyrównana.
Praca czasami lightowa, czasami ciężka, jak to wszędzie.
Zarobki we Francji dużo wyższe niż w DE.
Przy 180h różnica to 400e, ale we Francji wypłacają dodatek na koniec misji.
Powiem tak jak ktoś nie jest opierdalaczem, to będzie zadowolony.
Zawsze pracodawce możesz poprosić o liste godzin na miesiąc z kalkulatoprem stawek
podatku łatwo sobie wyliczyć kto ile dostanie.
Raz są lepsze hotele czy mieszkania prywatne, raz gorsze.
Raz jest internet darmowy, raz go nie ma.
Co do godzin te 150h masz gwarantowane, a nadgodziny no cóż zależa od pracodwacy na miejscu.
Ktoś jest sumienny i chce robić, to będzie robił.

adj;fajf 2017-04-21 11:07
Witam, szkoda czasu nawet jechać na rozmowę. Mam 600 km do Wrocławia, a Pani zaproponowała mi 1450 na miesiąc przy biurowej pracy. Fakt, że chce się tam przenieść na stałe, ale nie wiadomo, czy praca tylko na miesiąc, czy na trzy. Po co dzwonicie do ludzi z takimi ofertami pracy? Pewnie nie są wypłacalni. Jesteście śmieszni. Utrzymaj się za to człowieku we Wrocławiu. Jeszcze jak Ci wypłacą. Szkoda było czasu i pieniędzy na jazdę. Nie polecam. Nie wysyłajcie do nich CV.
Feliks 2017-04-23 13:25
Ja znam tę agencję i wiem, że to solidna firma , godna zaufania.
Edek 2017-04-24 18:46
Witam kolega pracuje przez ta agencje w Belgi jako betoniarz . Na prefabrykacji i jak narazie jest ok mieszkanie ma wypłaty na czas a pracuje tam już ok 7 miesięcy i nadal pracuje a jak długo nie mam pojęcia. I z tego co wiem to na chaliai jest ok 15-30 polaków na 2 zmiany rano i popołudnie a reszta Belgów . Wynagrodzenie 1600euro netto na rękę . Mieszkanie chyba darmowe nie wnikalem w szczegóły . Moim zdanie jak jest robota ,agencja płaci i nie tnie w ciola to musy być ok. No kolega pracuje czyly jest ok. Bo jak by nie było tak jak obiecali przy rozmowie to BY TAM NIE PRACOWAL 7 MIESIECY
Zostaw swoją opinię o Work Service SA - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Service SA