Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Work Service SA

Pracowałeś w firmie Work Service SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
adamK - 2014-06-06 21:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nein, nein nein !!!!!!!!!! dajcie se siana!
Choxciaż generalnie wszędzie tak jest
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-06-11 12:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to wypowie sie o tych pracach? bo juz pare osob jest zainteresowanych a najlepiej dowiadywac sie od tych ktorzy juz maja doswiadczenia z WorkService, bo od samej firmy wszystkiego sie nie dowiemy.. to ktora prace niewymagajaca doswiadczenie polecacie??
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-06-12 15:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiscie chodzi mi o Rewe w Kolonii
zdjecie uzytkownika
tajny - 2014-06-12 18:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mam pytanie dostałem tel od firmy workservice z tego co czytam opinie są nie ciekawe ale chciałbym wiedzieć czy są tez osoby które są zadowolone czy to jednak jest jakaś lipa bo wsumie nie może być tak ze wszyscy zjezdzają po 2 dniach ponieważ nie miałby kto tam pracować i raczej taka firma nie jest mile widziana na magazynach trochę już pracuje i zmieniam firmy dosyć często i gęsto i wiem jak to jest są osoby zadowolone i są tez takie które się po prostu nie nadają do tej pracy mniejsza z tym mam prośbe jak są osoby zadowolone proszę o opinie dziękuje
zdjecie uzytkownika
Gregor - 2014-06-13 10:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam mam propozycje jechać do Koblez na magazyn Rewe . Rzekomo na wózki widłowe boczne. Czy ktoś tam juz pracował? Jak wygląda sprawa?
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-06-13 13:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no właśnie, napiszcie czy którychs stanowisk nie polecacie i dlaczego. a które są całkiem sensowne.. rzeczowo i konkretnie :) dzieki
zdjecie uzytkownika
polo - 2014-06-18 09:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś pracował przez Work Servis w Markdorfie wzakładach Weber przy obrabiarkach cnc? Napiszci coś proszę.
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-06-18 13:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja chcialem jednak na murarza do stuttgartu.. powie ktos cos o tej pracy? jaka umowa, stawki? dzieki
zdjecie uzytkownika
Rambo - 2014-06-18 13:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca na lotnisku w Monachium jako Bagażowy. Powie cos ktoś na ten temat. Warto Jechać ?
zdjecie uzytkownika
Nera - 2014-06-18 14:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Też przyłączam się do pytania o bagażowego na lotnisku w Monachium... ktoś, coś wie?
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-06-18 17:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba wszyscy tylko pytaja a nikt nic nie wie.. a wiecie chociaz w jaki sposb mozna zasiegnąć tych informacji, jakis nr, e mail itp?
zdjecie uzytkownika
Hiena - 2014-06-18 21:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem poprzez Work Service w Niemczech byl to krotki wyjazd ale ogolnie jestem zadowolony, spodziewalem sie gorszych warunkow a tu proszę, uwazam ze w porownaniu do innych agencji daja rade
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-06-25 17:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Hiena a powiesz na jakim stanowisku pracowales w Niemczech i cos wiecej jesli chodzi o WS? chodzi mi o takie bardziej ogolne rzeczy, jak kontakt z kierownictwem, czy mili koordynatorzy i czy trzeba cos dopłacać do mieszkania, dzieki :)
zdjecie uzytkownika
to ja - 2014-06-27 11:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę, cała prawda - pracuj-z-workservice.blogspot.com
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-06-30 17:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ojej, to aż tak się postaraliście, że załozyliścei WS antyfanclub, próbowaliście im założyć o to sprawę w sądzie? bo nie wiem czy w taki sposób cokolwiek wskóracie :)
zdjecie uzytkownika
to ja - 2014-07-04 17:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety w naszym Państwie wszystko działa odwrotnie. Sprawę założyła firma Work Servis o pomówienie i zniesławienie i teraz szukają tego kto jest autorem blogu. Tam gdzie łączy się biznes i polityka sprawiedliwość nie ma szans. Proszę mieć również świadomość tego że firma zarabia na pracowniku trzy razy tyle co sam pracownik a jak jest traktowany.
zdjecie uzytkownika
wiola - 2014-07-05 08:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to jest ta sama agencja pracy working service ? Bo jak wpisuje w google working service to mi wyskakuj work service
zdjecie uzytkownika
kaska 23 - 2014-07-08 12:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. w ogloszeniu o szukaniu pracownika do obsługi klienta szukacie osoby z wyksztalceniem informatycznym, ja mam pedagogike o profilu edukacja medialna. do tego 2 lata pracy jako obsluga klienta. spelniam wymagania?
zdjecie uzytkownika
bm - 2014-07-08 22:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krzysiek - 2014-04-23 09:52:08]:
Coż robisz? Pomagasz nam :)) Dziękuję wszystkim Wam przy okazji i życzę sukcesów
zdjecie uzytkownika
gogo - 2014-07-10 12:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, szukam pracy przy zbiorach, na produkcji, czy tez na zmywaku w niemczech lub anglii lub holandii, czy ktoś coś poleci, była interesująca jakaś oferta w work service? jestem bez języka, w sumie coś kojarzę z a angielskiego i niemieckiego, kwestia przypomnienia, znajdują się pracę dla takich ludzi? dzięki za każde info, pozdrawiam
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-29
Żródło: gazetapraca.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Poszukujemy osó do pracy na stanowisku Hostessa/ Promotor. Praca odbywa się w weekendy.Do zadań hostessy/ Promotora należy:-sprzedaż i prezentacja produktów- dbanie o wizerunek reprezentowanej firmy- Fachowe doradztwo na temat produktów- dbałość o ekspozycję produktóoowWymagamy:Aktualna ks. sanitarno-epidemiologiczna- umiejętności sprzedażowe- komunikatywność i wysoka kultura osobistaOferujemy:- szkolenie stanowiskowe- Pracę w długoterminowym
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
adam22 - 2014-07-10 16:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czesc, czy jest mozliwosc, aby firma zwrocila chociaz czesc kosztow za uaktualnienie ksiazeczki zdrowia? w ogloszeniu jest wymóg jak idziesz do rozbioru. drogo mnie to wyniesie, a nie zapytam rekruterki przecie o to tak w prost.
zdjecie uzytkownika
Rubik - 2014-07-14 11:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie ,na rozmowie kwalifikacyjnej rozmowa jak z bajarzem ,wszystko ładnie pięknie jakie to korzystne warunki zatrudnienia ile to obietnic i zapewnień ,po podpisaniu umowy już inna bajka ,trza harować na wypłatę czekałem 2 miesiące ,bardzo oporni do wypłacania wynagrodzenia ,nikomu nie polecam nawet największemu wrogowi .
zdjecie uzytkownika
aplikowac? - 2014-07-16 19:21:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rubik - 2014-07-14 11:14:39]:
do tej pory tylko siedzialem na forum i czytalem, ale jak zobaczylem ofertę kasjera na Olsztyn i tam takie cos "Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy ( soboty oraz kilka dni w miesiącu) to nie wiem
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-07-23 16:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aplikowac? - 2014-07-16 19:21:55]:
Ale pieprzysz trzy po trzy. Pracowałem za pośrednictwem tego biura i generalnie nigdy nie spóźnili się z płacą. Nie ma żadnych problemów jeśli chodzi o wypłaty dla pracowników --- a nawet pieniądze są wcześniej niż powinny być. Czego można się jedynie doczepić to tego,że jednak troszkę za mało tych pieniążąków jest. Za dużo odliczeń. Ale generalnie Worck service nie jest złe. Pracowałem na wózkach wysokiego składu w Rewe w koblenz --- ogólnie Witnamców tam parucje zatrzęsienie --- a Ci są dość złośliwi --- przeszkadzają i dokuczają w pracy --- jeśli jedziesz wózkiem bocznym --- to komisjoner w gangu ma pierwszeństwo przed Tobą i zaczynają się schody --- ten widzi,że masz paletę na widłach i specjalnie powolutku sobie zbiera zamówienia a Ty za nim ciągniesz się 20 minut --- miałem akurat takie zdarzenie -- a kiedy zwróciłem mu uwagę to poleciał do kierownika --- no i opieprz był od kierownika --- bo to nie ja jestem od zwracania uwag tylko on --- i takie tam drobne w zasadzie sprawy -- ale nie żadko frustrujące -- oczywiście nie wrzucam wszyszkich do jednego worka --- bo było paru witnamców bardzo fajnych i bardzo w porządku --- Ale wracając do tematu -- to z pieniędzmi nie ma najmniejszych problemów -- i na pewno nikt nie czekał na wypłątę -- a trochę ludzi tam pracuje --- i pracują też tacy co mają już ponad rok stażu w Worck Service i nigdy im się nie zdażyło nie dostać pieniędzy na czas.
Mile też wspominam koordynatorkę Dominikę --- wymagająca baba --- ale bardzo dużo pomaga jak widzi,że trzeba i należy pomóc. tO TYLE. Pozdrawiam i powodzonka życzę.
zdjecie uzytkownika
Piękna - 2014-07-25 13:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Zapraszają na rozmowę o pracę w mojej miejscowości. Jadę 70 km, a na miejscu okazuje się, że jednak to inna oferta pracy i nie w mojej miejscowości tylko w Poznaniu. Zanim wróciłam do domu to ogłoszenia o pracę już nie było na portalu !!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Service SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x