Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Work Service SA

Pracowałeś w firmie Work Service SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mody - 2014-09-30 19:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarek - 2014-07-23 16:22:23]:
cze.jade tam tzn nie wiem...to ile na miesiac razem z premia mozna wyjść,bo ma w pl prace za 2 tys zł i nie wiem?
zdjecie uzytkownika
laila - 2014-10-02 05:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy wie ktoś coś o pracy w Philipie Morrisie? Jak tylko dzwonię do WS to mnie zbywaja. Proszę o jakieś szczegóły typu kiedy jest szkolenie i czy w ogóle się odbędzie. Na początku 2013 roku ta firma potrzebowała osoby do firmy Gelwe, wypełniło się kwestionariusz,poszło na badania i kazali czekać. Potem słuch zaginął a telefonicznie zbywali. Czy teraz też tak bedzie?
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-10-02 10:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc mam pytanie czy ktos jedzie z Gdanska do Lipska na stanowisko Komisjoner??Moj telefon (usunięte przez administratora).
zdjecie uzytkownika
brk23;[[ - 2014-10-02 17:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
siema jadę do lipska,wiecie jakie warunki mieszkaniowe,jak z hajsem, prośba o wiadomości pozdro
zdjecie uzytkownika
matejko1968 - 2014-10-02 17:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy ktoś pracował w Koblenz jako komisjoner, i może mi napsać jak tam jest, jakie zarobki itd...
zdjecie uzytkownika
BUSOMAT PL - 2014-10-03 16:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Piotrek - 2014-09-10 13:02:43]:
Autokary najlepiej wynajmować przez BUSOMAT PL
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-10-07 16:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [janusz - 2014-09-18 18:23:59]:
Jak to 160 godz w niedziele i święta? tydzień ma 8 dni po 8 godz x 4 to daje ??? no ile? ktoś tu przesadza...
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-10-10 10:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Totalne dno robia z ludzmi co chca . Zmieniaja stawki zasadniczej pensji kiedy sie korzysta z urlopu . NIEWYPLACJA NA CZAS .
zdjecie uzytkownika
Andrew - 2014-10-13 21:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wysłałem własnie CV na konsultanta w Poznaniu. Co myslicie o pracy na tym stanowisku? Moze mi ktoś w jakims skrocie napisac o co chodzi w tej pracy? I jakich pieniedzy mozna sie spodziewac ? Bo umowa to zazwyczaj zlecenie pewnie nie? To jest cos innego niz konsultant infolinii przychodzacej? Bo juz sie gubie
zdjecie uzytkownika
moher - 2014-10-14 08:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [BUSOMAT PL - 2014-10-03 16:17:07]:
siema a co byyles na tej robocie w kobzen? jak tak to napisz jakie warunki itd
zdjecie uzytkownika
byłyPracownik Workservice - 2014-10-15 10:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

jestem byłym pracownikiem Workservice i takiego syfu i niekompetencji nigdzie wcześniej i później nie widziałem. NIKOMU NIE POLECAM PRACY ANI W, ANI POPRZEZ WORKSERVICE.
zdjecie uzytkownika
nmyKRK - 2014-10-27 09:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zatrudniony w Work Service (na dział produkcji Philip Morris) poprzez Urząd Pracy w Krakowie. Badania itp przebiegły bezproblemowo. Dostałem telefon rano by o 5:45 zgłosić się na BHP trwał aż 8 godzin - jak normalny dzień pracy. Po BHP dostaliśmy umowy do podpisania i grafik pracy - czekanie na telefon ponad 2tyg. do pracy szok. 1 dzień w pracy odbył się bezproblemowo chociaż fachowo nikt nie wytłumaczył mi co mam robić musiałem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo maszyna na ciebie nie będzie czekała. Ogólnie źle nie było i nie ma co narzekać,ale UMOWA O PRACĘ TYMCZASOWĄ (podpisuje się ją co miesiąc) nie mam zamiaru podpisywać więcej bo to sensu nie ma nie zarobię nawet na nic. Umowa na 0,125 etatu z możliwością zmiany czasu pracy. Czyli bądź na telefon i nie wiadomo kiedy do ciebie zadzwonią. No nic muszę czekać na pierwszą i ostatnią wypłatę i znów szukać pracy. Nigdy więcej Work Service bo dostaniesz umowę gorzej niż śmieciową.
zdjecie uzytkownika
Andrew - 2014-10-28 18:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ja cały czas wisi oferta pracy na konsultanta Infolinii Przychodzącej to znaczy, że jest wciąż aktualna? Bo nie wiem czy wysyłać tam znowu CV czy może zadzwonić i ubiegać się o pracę na upartego? niektorzy piszą, że nigdy więcej tam nie pójdą, ale jednak sporo osób wciąż tam pracuje więc chyba tragedii nie ma
zdjecie uzytkownika
Zakręcony - 2014-10-30 09:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też pracuje przez tą agencję i z tego co wiem to od połowy listopada w Philipie szykuje się duża robota. Liczę na to, że ten przestój w pracy był czasowy i wreszcie zacznę normalnie, dużo pracować. Nie pozostaje mi nic innego jak czekać bo robota ogólnie fajna.
zdjecie uzytkownika
Q - 2014-10-30 10:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Andrew
Praca o którą pytasz to praca na słuchawce w Orange, przy wsparciu klientów usług mobilnych lub stacjonarnych. Do pracy o którą pytasz rekrutacja jest cały czas, gdyż rotacja jest poteżna. W chwili obecnej zainteresowanie tą pracą jest tak nikłe i firma płaci własnym pracownikom za "werbowanie" nowych ludzi do pracy.

Odradzam tę pracę, gdyż w dłuższym terminie skończy się ona dla Ciebie wizytami u lekarza z tytułu: nerwicy (stres), skrzywionego kręgosłupa (praca na siedząco), u okulisty (nawet 12 godz przed komp), u laryngologa (klimatyzacja) itd. Nie warto. I to wszystko za magiczne 10 złotych brutto czyli 7 złotych na rękę. W roku 2014. Kpina. Do tego system pracy jest równoważny, więc możesz mieć pracę nawet do 12 godzin dziennie. Zapomnij, że będziesz sam sobie ustalał grafik. To się już zmieniło. Przy takim niedoborze pracowników zmuszają na siłę do przychodzenia nawet po 6 dni weekendowych w tygodniu i we wszystkie święta.

Pracownik jest traktowany jak popychadło, przez klientów, przez przełożonych, przez osoby ustalające grafiki, przez osoby zarządzające ruchem przychodzącym. Będziesz z każdej strony wyciskany jak cytryna.

Premie w tej firmie to żart. Na 200 pracowników danej infolinii premie w bonach sodexo 200 złotych dostaje 10 najlepszych (wyniki są dyskusyjne) w danych miesiącu. Reszta musi się obejść smakiem. Innego typu 'nagrody' za dobrą pracę są w postaci chińskiego długopisu albo notesu za 2 zł, albo cukierka możesz dostać. Jak w przedszkolu.

To jest praca dla desperatów. Wyluzuj i poszukaj czegoś innego. Nie pakuj się w to. Najgorszemu wrogowi nie życzę żeby trafił na infolinię orange.
zdjecie uzytkownika
lukaszc - 2014-10-30 11:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam czy ktos pracuje badz pracowal w erfurcie na stanowisku magazynier
jakie sa warunki mieszkaniowe i ile mozna zarobic .z gory dziekuje za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
lek4444 - 2014-10-30 15:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos wybiera sie do erfurtu na magazyn do pracy 03.11.2014
zdjecie uzytkownika
Olsztyn - 2014-11-04 10:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Komunikacja miedzy pracownicami WorkService w Olsztynie jest poniżej zera trzeba wydzwaniać za każdym razem do innej bo ta się tym nie zajmuje tamta nie wie jednej nie ma itd. Nie polecam przekroczyć progu WorkService nawet palcem. Rotacja w agencji jest masakryczna co chwilę ktoś inny. A peniędzy nie zobaczyłem na oczy.
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-11-04 18:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludziki, strzeżcie się tego miejsca w Warszawie i nie aplikujcie do darmozjadów, to jeden wyzysk i jeszcze gorsza chała, a do tego za grosze, które tego nie są wcale warte, nie polecam nikomu nawet desperatom, personel nieprzyjemny, wręcz nijaki, a kontakt trudny do...zniesienia, chyba, że robienia sobie jaj...
zdjecie uzytkownika
nmyKRK - 2014-11-10 17:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marcin - 2014-10-02 10:56:54]:
odradzam ci WS. umowa na 0.125 estatu i na telefon. w pracy będziesz w miesiacu max 2 dni.
zdjecie uzytkownika
gym - 2014-11-12 02:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nmyKRK - 2014-11-10 17:38:18]:
słyszałem już o tym , że rzeczywiście są dość duże przestoje pomiędzy dniami roboczymi , ale nie spodziewałem się , że kończy się obecnie na jedynie 2 dniach pracujących. Jakoś w to akurat nie chce mi się wierzyć. Ludzie już dawno przejrzeliby na oczy i daliby popalić tej firmie... także coś musi być tu nie tak
zdjecie uzytkownika
olo48 - 2014-11-13 08:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Work Service w Krakowie dział na produkcji w Philip Morris - nie wypłacono mi jeszcze pieniędzy za prace - za październik !
Zgłoszona reklamacja i takie cyrki już po miesiącu pracy. Co to k... jest za syf
zdjecie uzytkownika
hej - 2014-11-18 13:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [taker - 2014-09-30 18:07:52]:
napisz jak ty juz cos wiesz i jestes na miejscu mój adres 1968dino@wp.pl dzieki
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-23
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
Grupa Work Service świadczy kompleksowe usłigi zarządzania personelem oraz doboru i rekrutacji pracowników od ponad 10 lat. Jesteśmy niekwestionowanym liderem w branży Human Resources w Polsce. Opieramy swoje działanai na wieloletnim doświadczeniu i wykorzystaniu nowoczesnych narzędzi pracy. Działamy na terenie całej Polski poprzez sieć 25 biur i 150 mobilnych doradców personalnych. Nr wpisu do Rejestru Agencji Zatrudnienia 2010 Obe
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
amico - 2014-11-19 15:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
stanowczo podpisuje sie pod każda negatywna ocena tego biura, ukryte koszty, nieuczciwe wykładanie wynagrodzenia, szkoda słów...
zdjecie uzytkownika
siema - 2014-11-21 13:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjechał ktoś może do Ulm na stanowisko komisjoner ??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Service SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x