logo Work Service SA

Work Service SA

Wrocław

Opinie o Work Service SA

K 2016-12-20 00:20
Czy tego okresu szkoleniowego nie dało by rady skrócić? Obecnie mieszkam w Dingolfingu.
1
Mag 2016-12-21 15:10
Jak znasz język idź bezpośrednio do bmw lub imperial. Zakończyli rekrutację wiec nie ma czego skracać juz nawet.
2
Dawid 2016-12-22 17:29
Uprzedzam przed ta smieszna firma. Wszystko pieknie wyglada przez tel. A na miejscu jedna wielka tragedia. Odzial w Erfurcie to najwieksi oszuści jakich mi udało ostatnio spodkac. Pan super kordynaror pan.Robert K opowiada wszystko co sie chce uslyszec oczywiscie wszystko mija sie z prawda. W moim przypadku wyjazd na ksiazki w KNV stal sie praca w magazynie Fiege. Ze stawki 9,25 e na miejscu stalo sie 8,50. Z pracy po 8 h z wolnymi weekendami. Zrobila sie praca codzinna po 11h! Z braku zeit konta nagle sie pojawilo na wyplacie. Pokoje jak z chlewa na Klosterparku. Jedna lazienka na dwa pokoje i to jak sie dobrze trafi. Sa mieszkania gdzie nie ma cieplej wody ani ogrzewania. W moim przypadku za 84 h pracy dostalem 217 euro. Po oddzwonieniu wszystkich swietych w tej firmie,udalo sie odzyskac 200 euro wplacone na konto oczywscie bez zadnnego rozliczenia. Oczywiscie nie ma tych pieniedzy na kwitku. O dodatkach za paliwo mozna zapomniec.
4
PATRYK 2016-12-23 22:11
Witam z góry odradzam firme zostałem oszukany w Czechach przez work serwice i Iwensa to kordynator słowacki w Hodkowicach oszukiwał ludzi przycinał nas na kase byyła ostatnio sytuacja że Iwens zabrał nam tysiąc koron 15 chłopakom myy szummm odrazu różyczka wpada i gadał z nimi doszło do tego że niby kadry przycieły hahaha a iwens z pizdą pod okiem lata NIE POLECAM WORK SERWIS OSZUSTY I ZŁODZIEJE !!
2
PATRYK 2016-12-23 22:12
Witam z góry odradzam firme zostałem oszukany w Czechach przez work serwice i Iwensa to kordynator słowacki w Hodkowicach oszukiwał ludzi przycinał nas na kase byyła ostatnio sytuacja że Iwens zabrał nam tysiąc koron 15 chłopakom myy szummm odrazu różyczka wpada i gadał z nimi doszło do tego że niby kadry przycieły hahaha a iwens z pizdą pod okiem lata NIE POLECAM WORK SERWIS OSZUSTY I ZŁODZIEJE !!
1
Katarina 2016-12-28 19:29
Ludzie ogarnijcie sie wy wyjeżdzacie za granice do pracy bez znajomości języka i oczekujecie nie wiadomo jakich kokosow i najlepiej 2tys na miesiąc...to jest masakra jakaś!!! Ja wyjechałam 5 lat temu za granice do holandii i byłam na stawce wiekowej zarabiałam niecałe 6€ na godzine za mieszkanie a raczej pokój płaciłam 350€ i co???i przeżyłam!!nauczyłam się języka znalazłam lepszą pracę i po 5 latach pobytu za granicą dorobiłam się czegoś!!!wiadomo wszędzie na początku jest ciężko!!!
1
Bezinteresowna 2016-12-29 04:54
Dorobilas sie. . Ciekawe czym. .
Poza tym jak jest mówione ludziom, że będą tyle mieli płacone to mają mieć i koniec a nikt nie jest murzynem by tyrac za darmo. . Ogarnij się kobieto. Nikt nie wymaga milionów bez języka ale co było na umowie tyle ma być zapłacone bez 2 zdań. Geniuszko. .
12
zaciekawiona... 2016-12-29 15:05
Witam, czy jest tu ktoś kto pracował,bądź pracuje w samym Work Service? Wszyscy piszą o konkretnych ofertach, czy ktoś może mi przybliżyć pracę w samej agencji w Katowicach ????
Dawid 2016-12-29 20:27
Przepraszam Pania,

Ja jechalem do Niemiec znajadz jezyk oraz z rocznym doswiadczeniem pracy w De.. Niestety tez zostalem potraktowany jak smiec..
Katarina 2016-12-29 21:33
Ciężką pracą :) poza tym chyba każdy ma paski wypłat i widzi co i jak.Za darmo nikt nie pracuje i nie wyolbrzymiaj niektôrych rzeczy :) Pracowałam kiedyś przez Work Service i zawsze wszystko co do kasy się zgadzało ale jeśli ktoś juz ma problemy z matematyką to już jego pech :)
Katarina 2016-12-29 21:48
No z tego co Pan pisze to jest normalka w kazdej agencji tak jest,jeśli chodzi o mieszkania i inne sprawy.Jeśli Pan podpisuje umowe z Work Service czy inna agencją pracy to pracuje Pan dla tej agencji i jeśli nie ma pracy dla Pana w danej firmie to wysyłają do innej bądź jest się zwalnianym i tak działają tego typu agencje Polskie,Niemieckie i wszystkie inne
Dawid 2016-12-30 08:45
Przepracowalem w kilku agencjach i pierwszy raz spodkalem takie warunki.My jestesmy dla nich zarobkiem wiec powinni nas szanowac. A przynajmniej powinnismy sie sami szanowac. Ja przepracowalem uczciwie te godziny.. To dlaczego teraz musze sie prosic o swoje pieniadze? Mi sie udalo odzyskac pieniadze przynajmniej za listopad... A ilu jest takich co to olalo? Ilu nie dostalo wyplaty? ( a sa tacy). Czy tak dziala uczciwa agencja? Mozna sie pomylic przy ksiegowaniu wyplaty kilku osob... A nie co drugiej..Sami sobie robia wizerunek...
7
Katarina 2016-12-30 18:55
Ja pracowałam przez Worka i nigdy nie było tak że nie dostałam wypłaty za przepracowane godziny,nawet jak zaprzestałam u nich prace to pieniądze na koncie były 15...ja rozumiem że należy szanować pracowników ale to też działa w drugą stronę,pracując wcześniej w holandii sama widziałam jak ludzie traktują menagerów ,20 osób jednocześnie czegoś chce,rząda itp a menagerowie to też są tylko ludzie... tak wiem to ich praca i nikogo nie bronie tylko zawsze staram się patrzeć na dwie strony... ja też pracowałam w różnych agencjach i na prawde mieszkałam w gorszych warunkach nie podobalo mi sie to więc na własną reke znalazłam mieszkanie więc jeśli tak jak pisałeś znasz język to polecam zrobić to samo i poszukać pracy przez niemieckie agencje i uwież mi że niektóre są jeszcze gorsze.
2
Marcel 2017-01-11 15:15
Pracuję przez tą firmę już drugi rok i jestem bardzo zadowolony...wypłaty są na czas i wszystko się zgadza i zdziwiony jestem czytając tutaj te opinie
3
%%% 2017-01-11 23:12
Hej! Jak tam wieści z Wallersdorfu?
robert 2017-01-12 19:37
mam jechac do francji na regipsy przez work z katowic zarobi 210 jak sadzicie zetelna firma czy przejade sie
oszukany 2017-01-13 13:00
Brawo Work Wy to jednak potraficie zrobić ludzi w .... Za 184 godziny pracy w KVN, dostałem na rękę 750 euro wypłaty.
5
Dundee 2017-01-16 21:00
Witam. Po czytaniu tych postow to jestem troche przejety,bo za tydz.wyjezdzam do Czech
2
piotrek 2017-01-16 21:38
Witam
Ostatnio dostałem propozycję pracy w firmie FIEGE/ACTION na stanowisko Operator wózka widłowego w Niemczech - Biblis. Proszę o jakieś informację na temat zarobków i atmosfery w pracy.
6
Kocur 2017-01-18 05:54
Wallersdorf to już chyba jest historia …
Pan 2017-01-18 15:00
Czy aktualna jest oferta pracy przy montażu foteli samochodowych?
lolo 2017-01-18 19:14
Wallersdorf żyje ale szykuje się jazda z zakwaterowaniem bo pierwsi osadnicy maja wyruszyć na swój wynajem. A tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo bez niemieckiej umowy to raczej kiepsko. Cyrk kręci się dalej. Kolejni ludzie odchodzą lub są usuwani.
2
DieselTech 2017-01-21 12:01
Czy ktoś coś o pracy w Biblis wie więcej tu?
DieselTech 2017-01-21 12:17
Piotr, taka sama sytuacja i u mnie.
Xyz 2017-01-23 16:59
Radze z dala z Fiege z WS. Sama firma spoko ale ws robi niewolnikow z polakow w tej firmie. 6 dni po 12 h i jeszcze dotego zadko co kolwiek zgadza
4
Anna 2017-01-24 20:02
Zastraszony byłeś ? :)
reze 2017-01-26 19:01
cz y ktoś może opisać jak wygląda praca w Biblis?
HJK 2017-01-26 19:08
a robiłeś w Action //Fiege na magazynie?jak z kasą i pracą?
former worker 2017-01-30 13:22
Wyzysk kasa mała robota ciężka i możesz zostać zwolniony z dnia na dzień tyle w temacie
7
Chętny 2017-01-30 19:15
Witam, mam pytanie o pracę w Niemczech, czy firma organizuje tam wyjazdy ? Jak przedstawia się organizacja? Na jakie zarobki można liczyć? Co z mieszkaniem , kto organizuje i czy też się płaci? Grosze o informację.
1
JK 2017-01-30 20:01
Skąd macie opinie o Biblis? To nowa oferta i pierwsze wyjazdy dopiero ruszają.
1
JK 2017-01-30 20:02
Skąd macie opinie o Biblis? To nowa oferta i pierwsze wyjazdy dopiero ruszają.
1
JK 2017-01-30 21:21
Jak długo tam pracujesz tzn. w Biblis?
piotrek 2017-01-30 21:22
Z tego co się dowiedziałem to pierwsza tura wyjazdu jest dopiero 20 lutego i raczej niemożliwe jest, że ktoś tam już pracuje, ponieważ powiedziano mi, że to nowy magazyn. Więc skąd takie informacje że jest do kitu?
1
former worker 2017-02-01 13:32
Słuchaj ja wiem że Jesteś z biura i musisz tak pisać. A co do pracy mówię teraz do wszystkich jedźcie jak że chcecie wyjazd na początku lutego,potem tu wróćcie i opiszcie to na forum czy nie miałem racji . Dobrze znam temat więc nie obawiam się że nie przyznacie mi racji.Aha i jeszcze jedno nie zdziwcie się jak po odliczeniu wszystkiego zostanie wam o wiele mniej niż się spodziewaliście .
4
former worker 2017-02-01 13:38
A co do Ciebie to nie wprowadzaj ludzi w błąd po wyjazd jest 6 lutego.
4
former worker 2017-02-01 13:43
A w Biblis masz tylko szkolenie albo nie umiesz słuchać albo specjalnie palisz głupa.
piotrek 2017-02-01 21:16
Widzę że kiepsko poinformowany jesteś, no ale trudno strasz ludzi dalej powodzenia.
piotrek 2017-02-01 21:20
Widzę że nie potrafisz nawet odpowiedzieć na proste pytania które Tobie zadają, wiec nie siej zamętu skoro nie masz nic konkretnego do powiedzenia.
former worker 2017-02-02 08:35
czekam na opinie tych co wrócą i wtedy oni sami Ci opiszą cwaniaczku z biura
5
Magda 2017-02-02 13:46
Witam, czy ktoś pracował z tej firmy w Czechach? Jak warunki na hotelu pracowniczym, jak z kasą, podobno 2860 brutto, ktoś coś wie?
Kris 2017-02-06 20:16
Witam. Czy może ktoś konkretnie opisać prace i warunki mieszkaniowe na Wallersdorfie. Czy pracownicy zatrudnieni przez Worka są gorzej traktowani aniżeli przez niemieckie biura pracy mam na myśli Polaków. Co z tymi mieszkaniami. Jak rozliczane są koszty mieszkania i dojazdu i jak długo mozna mieszkać w mieszkaniu które WOrk załatwił.
waclaw 2017-02-07 10:40
to o co pytasz już dawno zostało tutaj opisane, wnioskuje że jesteś idiotą więc Wallersdorf jest dla ciebie strzałem w dychę.
Radek 2017-02-07 17:35
Witam mam pytanie o prace komisjoner w Koblenz czy był ktoś jeśli tak proszę o jakiekolwiek informacje np.ile godzin pracy tygodniowo jaka wypłata miesięczna , jak wyglądaja mieszkania czy da się żyć ogólnie.
Luk 2017-02-08 11:25
Daj kontakt do Silverhand i się nie chwal.
... 2017-02-12 15:26
Może masz komornika ...
MAM RACJE 2017-02-14 22:43
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszędzie nie tylko w tej firmie
dzwonisz, opowiada ci ze full wypas, juz dawaj bo wyjazd mamy chetnych 12€ czy tam ile, wjezdzasz i pracuhesz albo i nie dla nich a umowe masz przygotowana na 6€ murzyna w afryce za to wyzywisz a nie rodzine!!!

sherpa
dunjacoś tam jakieś eurołorki
pchaja Polakow jakak do obozu te kapo z agencji
niemiła_blond 2017-02-15 14:31
WORK SERVICE to JE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści. Ostrzegam przed nimi każdego kto chce wyjechać za granicę do pracy przez worka. Meldunku żadnego nie miałam, zwrotu za paliwo nie dostalam, mężowi zabrali połowę wypłaty chociaż pracował jak ja. Po podpisaniu umowy w Niemczech nikt nie odbierał od nas telefonu, nie miał zamiaru przyjechać, trzeba było łaskawych panów zaskoczyć wizytą w biurze z czego nie byli zadowoleni.
NIGDY NIE POLECE NIKOMU WORK SERVICE!!!!
UWAZAJCIE NA TYCH ZLODZIEI !!!!
6
Mastifka 2017-02-18 08:20
Biblis rusza od 1 marca. To calkowicie nowy zaklad. Sama zlozylam tam papiery do pracy z tym ze bezposrednio w DE. Mam wielu znajomych pracujacych w W S. wszyscy sa zadowoleni
Panicz 2017-02-20 09:45
Takie agencje są zawsze narażone na oskarżane o wszystko! To dobra firma ale niestety jest dużo osób mających mylne pojęcie o solidnej pracy a efekt jest znany.
Zostaw swoją opinię o Work Service SA - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Service SA