Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Centrum Hurtowe ALTOM

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-21 10:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były praconik na szczęsćie były - 2011-03-12 01:19:54anonim - 2011-03-09 21:41:48może wypowiedzą się ci co aktualnie pracują - KTO I ILE RAZY ZOSTAŁ POCHWALONY PRZEZ SZEFA ŻE COŚ DOBRZE ZROBIŁ...Człowieku ogarnij się kto ci się tam odezwie napisze coś o firmie w której pracuje . ( usunięte przez administratora ) jednego.A po drugie jak łatwo zauważycz . tutaj piszą osoby kóre już tam nie pracują wiec śmialo mogą pisać.( usunięte przez administratora )Ci którzy tam zostali to przecież altom życie im uratował pełen zarys firmy gotowy..A TERAZ UWAGA na wypłaty bo zacznie sie wpisywanie błędów których niema paru osobom weżmie się premie bo siano potrzebne bo biegi znowu są w Gnieznie ale co zrobić jak firma potrzebuje kasy najlepiej zabrać pracownika hahahahah !!!!! A ten napis co kiedyś go tam gdzieś ukradli( usunięte przez administratora )to on miał wisiec przy wjezdzie to altomu ale stwierdzono ze za małe litery i słabo było by widoczny z daleka i teraz poszlo zamówienie i jest robione na zamówienie z większymi literamiSUPER !! jestem twoim fanem też juz na szczęście nie pracuje w altomie
zdjecie uzytkownika
misiaczek nietrzepany - 2011-03-24 21:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja jestem pod wielkim wrazeniem pracy pana naszego derektora do spraw (...)rozwoju handlu - ostatnio docenił go także pan Prezes.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-11 18:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kim jest dyrektor od rozwoju handlu? To nie Jarek jest odpowiedzialny za sprzedaż? Widać spore zmiany nastąpiły.
zdjecie uzytkownika
AAA - 2011-04-18 20:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to szybko czas zapiernicza.Żeby nie to że zabrali premie to bym chyba zapomniał że idą święta.
zdjecie uzytkownika
padlem - 2011-04-25 11:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypowiedz mojego poprzednika przyprawila mnie o dobry humor w ten lany poniedzialek;-)
zdjecie uzytkownika
aaa - 2011-04-25 20:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chłopaki jakbyście chcieli wiedzieć kto jest kim w altomie to zobaczcie w co się ubiera, jakim autem jeździ i jaki jest stan jego konta po co gdybać to zasada stara jak świat a reszta to jednostki :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-06 10:14:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O widzę że stado Anonimków rośnie z dnia na dzień :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-06 10:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-05-06 10:14:03

O widzę że stado Anonimków rośnie z dnia na dzień :)

oj jaki rostargniony jestem, nie podpisałem sie ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-13 17:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-05-06 10:15:02

anonim - 2011-05-06 10:14:03

O widzę że stado Anonimków rośnie z dnia na dzień :)

oj jaki rostargniony jestem, nie podpisałem sie ( usunięte przez administratora )k

skoro tak sie smiejesz z anonimkow to w koncu zalgouj sie. wtedy bedziesz mial pewnosc ze szef sie doceni. zauwazy twoja ogromna milosc do firmy.
zdjecie uzytkownika
robalowazupa - 2011-06-07 17:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe śmiac mi sie chce.powiem tak: jesli chodzi o sama prace tam, jako taką to odradzam. ( usunięte przez administratora )to chyba zapominaja o czyms.mianowicie o tym ze sa pracownicy od ktorych oczekuja takiego samego zaangazowania co sami daja, ok,zgadzam się, z tym ze( usunięte przez administratora )arabia po dobrych kilka razy wiecej pensji co taki zwykly pracownik ktorego nie stac na niańkę lub prywatne przedszkole albo conajmniej na bilet.Pomyślcie o tych ludziach także, bo w życiu jest różnie a kiedyś przyjdzie wam jeszcze pracowac pod takim szarym czlowiekiem.teraz studia to nic.wyksztalcenie nic wam nie da.A ta firma podejrzewam ze i tak kiedys upadnie,chinszczyzna jest teraz wszedzie, o wiele tansza niz w waszej firmie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-11 17:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponad 80% oferty Altom to EUROPA :) więc jeszcze pobędzie
zdjecie uzytkownika
zuparobalowa - 2011-09-12 09:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem że ten twój "fakt" upoważnia cie już do tego żeby jednak nie szanować ludzi pracowników nikogo tylko mieć wszystko w (usunięte przez administratora) i iść po trupach do celu tak jak robią to w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-12 10:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-08-11 17:39:27

ponad 80% oferty Altom to EUROPA :) więc jeszcze pobędzie

buahahahahahhahah dobre hahahahhaha ale się uśmiałam :D
zdjecie uzytkownika
szczerzy - 2011-09-12 10:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej a kto pisze te teksty na strone internetowa? dziecko w 1 klasie lepiej pisze opowiadania hahahha jak to czytam to szczam ze smiechu XD
zdjecie uzytkownika
AAA - 2011-09-19 01:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Altom to 99,9% CHINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-09-29 09:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
otwarte magazyny to wyprzedaż bubli i zwiastun upadłości Altomu......
zdjecie uzytkownika
ok - 2011-12-16 18:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2009-03-15 22:16:34

Słowa kojarzące się z Centrum Hurtowe ALTOM - solidna, profesjonalna, rozwojowa.

Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako bardzo dobre .

Atmosfera i ludzie tam pracujący są wporządku .

Najbardziej podobało mi się w Centrum Hurtowe ALTOM: możliwość rozwoju, atmosfera, przyjazność pracodawcy.

ok
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2012-01-15 22:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MIAŁEM OKAZJE UCZESTNICZYĆ W ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ I PODPOWIEM PRZYSZŁYM KANDYDATOM żE SZKODA ICH CZASU I LEPIEJ SOBIE ODPUŚCIĆ Z RACJI BARDZO NISKIEGO WYNAGRODZENIA DLA PH (PENSJI ZASADNICZEJ I PREMII).
( usunięte przez administratora ).TO JUŻ ŚWIADCZY O JEGO \"POZIOMIE\" I NAWET NIE POTRAFIĄ ODDZWONIĆ I POINFORMOWAĆ O WYNIKU REKRUTACJI.GDZIE PROFESJONALIZM...SZKODA ZACHODU I CZASU DLA TEJ FIREMKI.
zdjecie uzytkownika
KONIU - 2012-01-16 22:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wielki rzeczy nie odzwonili, żeby jeszcze jakaś konitka miała odzwonić to może bym zrozumiał ale tak... ludzie przesadzają.
zdjecie uzytkownika
gość - 2012-01-26 19:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KONIU - 2012-01-16 22:47:12

Wielki rzeczy nie odzwonili, żeby jeszcze jakaś konitka miała odzwonić to może bym zrozumiał ale tak... ludzie przesadzają.
Szczerze mówiąc jak to czytam to ta firma to jakiś pic na wodę fotomontaż. Chciałem podjąć w tej firmie prace jako przedstawiciel handlowy i po tym co tu teraz wyczytałem cieszę się, że tam nie pracuję... do Pana, który pisze o profesjonalizmie spotkania rekrutacyjnego, nie wiem czy Pan z tym samym gościem co ja miał rozmowę na stanowisko przedstawiciela handlowego, ale gościu wydawał mi wyszkolony do takich rozmów i widać, że go wytrenowali przez co nie czytając tych wszystkich komentarzy nawet bym nie powiedział, że tu taka masakra jest, poza tym do mnie po wszystkim zadzwoniła jakaś kobieta, podziękowała za przybycie i poinformowała o wyniku rekrutacji. Może się poznali, że z Ciebie ( usunięte przez administratora ) nie oddzwonili
zdjecie uzytkownika
emporio - 2012-02-15 22:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiedz kolego ilę Ci zaproponowali na poczatek?
zdjecie uzytkownika
chetny driver - 2012-12-04 22:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a powiedzcie mi kto teraz przyjmuje kierowcow?chyba nie ten w blad kolorze wlosow?
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2012-12-05 08:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie powiedzcie mi czy sa u was miejsca wolne na stanowisko kierowcy
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2012-12-08 22:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oj słychać dużo zmian, magazynierzy są teraz przedstawicielami, a przedstawiciele dyrektorami, a ważne osoby u konkurencji... ta firma to jakiś cyrk
zdjecie uzytkownika
byly kierowca - 2013-01-25 11:15:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka co tam slychac nowego w firmie?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
65 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Hurtowe ALTOM
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x