brak logo

Altom Sp. z o.o. Sp.k.

Gniezno

Opinie o Altom Sp. z o.o. Sp.k.

anonim 2011-05-06 10:15:02
anonim - 2011-05-06 10:14:03

O widzę że stado Anonimków rośnie z dnia na dzień :)

oj jaki rostargniony jestem, nie podpisałem sie ( usunięte przez administratora )
anonim 2011-05-13 17:03:37
anonim - 2011-05-06 10:15:02

anonim - 2011-05-06 10:14:03

O widzę że stado Anonimków rośnie z dnia na dzień :)

oj jaki rostargniony jestem, nie podpisałem sie ( usunięte przez administratora )k

skoro tak sie smiejesz z anonimkow to w koncu zalgouj sie. wtedy bedziesz mial pewnosc ze szef sie doceni. zauwazy twoja ogromna milosc do firmy.
robalowazupa 2011-06-07 17:05:00
hehe śmiac mi sie chce.powiem tak: jesli chodzi o sama prace tam, jako taką to odradzam. ( usunięte przez administratora )to chyba zapominaja o czyms.mianowicie o tym ze sa pracownicy od ktorych oczekuja takiego samego zaangazowania co sami daja, ok,zgadzam się, z tym ze( usunięte przez administratora )arabia po dobrych kilka razy wiecej pensji co taki zwykly pracownik ktorego nie stac na niańkę lub prywatne przedszkole albo conajmniej na bilet.Pomyślcie o tych ludziach także, bo w życiu jest różnie a kiedyś przyjdzie wam jeszcze pracowac pod takim szarym czlowiekiem.teraz studia to nic.wyksztalcenie nic wam nie da.A ta firma podejrzewam ze i tak kiedys upadnie,chinszczyzna jest teraz wszedzie, o wiele tansza niz w waszej firmie.
anonim 2011-08-11 17:39:27
ponad 80% oferty Altom to EUROPA :) więc jeszcze pobędzie
zuparobalowa 2011-09-12 09:58:24
rozumiem że ten twój "fakt" upoważnia cie już do tego żeby jednak nie szanować ludzi pracowników nikogo tylko mieć wszystko w (usunięte przez administratora) i iść po trupach do celu tak jak robią to w tej firmie.
anonim 2011-09-12 10:00:54
anonim - 2011-08-11 17:39:27

ponad 80% oferty Altom to EUROPA :) więc jeszcze pobędzie

buahahahahahhahah dobre hahahahhaha ale się uśmiałam :D
szczerzy 2011-09-12 10:11:54
hej a kto pisze te teksty na strone internetowa? dziecko w 1 klasie lepiej pisze opowiadania hahahha jak to czytam to szczam ze smiechu XD
AAA 2011-09-19 01:40:53
Altom to 99,9% CHINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pracownik 2011-09-29 09:49:15
otwarte magazyny to wyprzedaż bubli i zwiastun upadłości Altomu......
ok 2011-12-16 18:16:26
anonim - 2009-03-15 22:16:34

Słowa kojarzące się z Centrum Hurtowe ALTOM - solidna, profesjonalna, rozwojowa.

Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako bardzo dobre .

Atmosfera i ludzie tam pracujący są wporządku .

Najbardziej podobało mi się w Centrum Hurtowe ALTOM: możliwość rozwoju, atmosfera, przyjazność pracodawcy.

ok
życzliwy 2012-01-15 22:02:42
MIAŁEM OKAZJE UCZESTNICZYĆ W ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ I PODPOWIEM PRZYSZŁYM KANDYDATOM żE SZKODA ICH CZASU I LEPIEJ SOBIE ODPUŚCIĆ Z RACJI BARDZO NISKIEGO WYNAGRODZENIA DLA PH (PENSJI ZASADNICZEJ I PREMII).
( usunięte przez administratora ).TO JUŻ ŚWIADCZY O JEGO \"POZIOMIE\" I NAWET NIE POTRAFIĄ ODDZWONIĆ I POINFORMOWAĆ O WYNIKU REKRUTACJI.GDZIE PROFESJONALIZM...SZKODA ZACHODU I CZASU DLA TEJ FIREMKI.
KONIU 2012-01-16 22:47:12
Wielki rzeczy nie odzwonili, żeby jeszcze jakaś konitka miała odzwonić to może bym zrozumiał ale tak... ludzie przesadzają.
1
gość 2012-01-26 19:43:24
KONIU - 2012-01-16 22:47:12

Wielki rzeczy nie odzwonili, żeby jeszcze jakaś konitka miała odzwonić to może bym zrozumiał ale tak... ludzie przesadzają.
Szczerze mówiąc jak to czytam to ta firma to jakiś pic na wodę fotomontaż. Chciałem podjąć w tej firmie prace jako przedstawiciel handlowy i po tym co tu teraz wyczytałem cieszę się, że tam nie pracuję... do Pana, który pisze o profesjonalizmie spotkania rekrutacyjnego, nie wiem czy Pan z tym samym gościem co ja miał rozmowę na stanowisko przedstawiciela handlowego, ale gościu wydawał mi wyszkolony do takich rozmów i widać, że go wytrenowali przez co nie czytając tych wszystkich komentarzy nawet bym nie powiedział, że tu taka masakra jest, poza tym do mnie po wszystkim zadzwoniła jakaś kobieta, podziękowała za przybycie i poinformowała o wyniku rekrutacji. Może się poznali, że z Ciebie ( usunięte przez administratora ) nie oddzwonili
1
emporio 2012-02-15 22:53:30
powiedz kolego ilę Ci zaproponowali na poczatek?
chetny driver 2012-12-04 22:03:11
a powiedzcie mi kto teraz przyjmuje kierowcow?chyba nie ten w blad kolorze wlosow?
bezrobotny 2012-12-05 08:53:35
ludzie powiedzcie mi czy sa u was miejsca wolne na stanowisko kierowcy
Anonim 2012-12-08 22:00:19
Oj słychać dużo zmian, magazynierzy są teraz przedstawicielami, a przedstawiciele dyrektorami, a ważne osoby u konkurencji... ta firma to jakiś cyrk
1
byly kierowca 2013-01-25 11:15:52
hejka co tam slychac nowego w firmie?
pretendent 2013-02-19 12:40:39
witam , chciałbym się dowiedzieć jak wygląda rekrutacja , trzeba składać papiery przez internet , czy osobiście lepiej?? proszę bardzo o od.P!
Hahaha 2013-03-12 22:22:50
Dajcie sobie spokój z tą firmą!
Pracowałem i nie polecam!
Rotacja pracowników większa niż w Biedronce naprzeciwko! Zmiany w firmie nie wyszły na dobre!
Kierownik donosi do Prezesa na Dyrektora, każdy pracownik w każdym dziale donosi na drugiego!
Dają możliwość zarobić dużo kasy, ale zgodnie z planami i innymi sytuacjami zarabiasz tylko podstawę!
Byłem świadkiem jak kierowca rezygnował z pracy, i jak go potraktowali. Gdy dostał auto, wszystko szybko było załatwiane, a później jak zdawał to auto było oglądane pod lupą!
Firma wykorzystuje pracowników, nie płaci za nadgodziny!
dobra duszek 2013-03-27 19:42:02
W biurach mają boksy jak dla koni...
System korporacyjny tylko z drobną różnicą.
( usunięte przez administratora ) Ostatnio zwolnili dużo handlowców, jednego nawet w dniu jego urodzin, pozostali też polecą kwestia czasu.
kierowca 2013-05-01 21:28:07
jest u was miejsce na stanowisko kierowcy?
HANDLOWIEC AGD 2013-05-02 11:13:11
kierowca - 2013-05-01 21:28:07

jest u was miejsce na stanowisko kierowcy?
Cenię Altom za samo bycie !!!- konkurencja jest potrzebna .
Nie ma firm idealnych - niestety . Co do wieku i przebojowosci hmmmm.
Spotykam czasami Panią na swoim rejonie w wieku no dobrze po 50 - jezdzi z inna kobietą jeszcze starsza więc nie jest to firma dla ludzi mlodych ale pracowitych . Gdyby nie układy wypracowane przez lata na sklepach i Wielkość Altomu cóz ta pani lub panie nie potrafiły by nic innego sprzedać - poprostu zero przygotowania merytorycznego i zero szkoleń w obyciu z klientem - słowem DNO!!!!!!.
cÓŻ ALE TACY SĄ WSZYSCY AKWIZYTORZY!!!UZUPELNIAJACY PÓLKI. Handlowiec to ktoś który negocjuje i sprzedaje wszystko nie tylko uzupełnia istniejacy asortyment w biegu . Tyczy się to wszystkich Hurtowni bez wzgledu na rodzaj asortymentu. Nie mówmy wiec tu o profesjonalizmie i zaangazowaniu tego nie ma w Hurtach .
Dlatego rotacja min. w Altomie jest taka duza, akwizytorzy poprostu nie rozumieja slowa Handlowiec - nie sa nimi . Chcą duzo a nie potrafia nic !!!!
Napisal RPH producenta - ds. obsługi Hurtowni i sieci .
1
anonim 2013-07-10 18:09:00
Nadal taka lipa w Centrum Hurtowe ALTOM jesli chodzi o szkolenia i szanse na rozwój zawodowy? W jakich dniach się pracuje?
1
kolo 2013-08-04 18:39:49
Szkolenia i rozwój tak, jak najbardziej dla ambitnych i pracowitych, ale od takich ludzi wpisów tutaj nie znajdziesz. Większość to wpisy tych, którym nie udało się zostać przedstawicielami, nie udało się otrzymać żadnego awansu i podwyżki. Nie rozumiem tylko, dlaczego brak własnych osiągnięć rekompensują sobie ubliżając innym. Fakt, że nie wszystko i nie wszyscy w tej firmie są ok, ale to specyfika firm prywatnych. Zamiast męczyć się tej firmie, radzę poszukać innej pracy, najwyraźniej to nie miejsce dla Was.

Prawda 2013-11-25 22:02:09
Szkolenia są ale sam za nie płacisz, albo je dostaniesz a jak przestaniesz pracować to musisz oddać im kasę ha ha
przedstawiciel jeszcze chwile 2013-11-25 22:12:07
Nie wiem jak inne stanowiska ale ludzie sprzedaży tj. przedstawiciele nie zarabiają tu pieniędzy. Pracują za pensje mniejszą niż sprzedawca w galerii w sklepie z ciuchami. Pseudo dyrektor i góra bawią się zarządzanie w którym brakuje tylko dzienniczka żeby wpisywać oceny i uwagi przedstawicielom. Nic dziwnego żona właściciela była nauczycielką. Firma nie jest silna i znacząca w rynku AGD, bo nie ma silnych przedstawicieli. Mocni przedstawiciele nie pracowali by w tym cyrku na takich zasadach i wynagrodzeniu. Wiec wszystkim jest dobrze. Właściciel udaje ze płaci a przedstawiciele udawają że pracują. To motto tej firmy począwszy od dyrektorów skończywszy na przedstawicielu.
2
byly kierowca 2013-11-29 10:19:39
Chodza sluchy po miescie ze tzw.firma Altom upada.Czy to prawda drodzy pracownicy?
2
simon 2013-11-30 17:47:00
przedstawiciel jeszcze chwile, to zarobki macie podstawa plus prowizja, czy jak to wyglada? Moze nie zarabiasz duzo w altom, bo mało sprzedajesz?
1
chętny do pracy 2013-12-05 11:22:54
witam, chciałbym się dowiedzie paru informacji na temat systemu pracy w altomie(ponieważ studiuję zaocznie i niezawsze w weekendy mógłbym pracować), a więc czy sa zmiany jesli tak to ile i w jakich godzinach, pięknie dziękuje za poważne i pomocne odpowiedzi
1
ent 2013-12-10 14:15:14
Co z tymi plotkami o zbliżającym się upadku altomu? Bo chętni do pracy jak widac są, jeszcze w ogóle szansa się załapać?
zainteresowany 2014-01-06 12:56:45
czy sa u was wolne miejsca na busa?nadal trzeba byc na dzialalnosci?
ent 2014-01-06 23:26:06
Może ktos w końcu napisac jak prosperuje w dzisiejszych dniach centrum hurtowe altom, bo widac nie tylko ja jestem zainteresowany firmą. Upadają, czy wręcz przeciwnie?
pracownik 2014-01-08 18:40:45
Niby nie.
ooo 2014-01-15 19:30:28
Odradzam wszystkim prace w tej firmie!!!!Poprostu masakra..Pensja maskaryczna, pracuje sę po 12 godzin a pensja tragiczna,(usunięte przez administratora) działają na psychikę ludzi w negatywny sposób..Naprawde nie polecam..
ent 2014-01-18 15:18:10
Skoro nie upadają i nie ma problemów, które by na to wskazywały, to chyba nie takie złe altom. Dzięki w ogóle za odpowiedzi.
Karol 2014-01-21 20:58:06
Jak się zatrudnisz do pracy i się uczysz to niby dyrektor się cieszy i wogóle a jak nie możesz przyjśc do pracy w weekend to wielkie pretensje i masz wybierać albo szkoła albo praca i oczywiście młodzi ludzie wybierają szkołe a niby na rozmowie mówi że nie ma problemu....śmiechu warte;) a płaca jaka???1200 złoty.
kierowca kat.B,C,C+E 2014-01-26 11:56:57
Witam.Moze ktos wie czy sa wolne miejsca na stanowisku kierowca?Z gory dzieki za odppowiedz
aaa 2014-02-11 11:58:08
Jeśli nie upadają to czemu zamykają kolejne sklepy?
anonim 2014-03-27 10:42:07
A jak z praca na magazynie? Bo jest oferta pracy na to syanowisko i zastanswiam sie nad ta oferta?czy firma jest w ogole wyplacalna?
1
aga 2014-04-16 11:23:20
Witam ja nie o pracy lecz o produkcie a mianowicie o sytuccach future, ktore mialy nadawac sie do zmywarki a po jednym myciu rdzewieja. firma nam odpowiedziala ze nie umiemy korzystac ze zmywarki.Nie polecam bo to oszustwo
aga 2014-04-18 17:02:36
firma uznala reklamacje
1
jan 2014-05-31 22:41:46
Czyli jednak Altom jest bardzo uczciwy, fajnie, że zareagowali, może i wobec pracowników sa tak samo uczciwi, oby.
oool 2014-06-12 09:45:05
nie polecam.placa grosze a wymaganie duze.. n
anonim 2014-06-22 15:42:06
Firma to totalna PORAŻKA, ludzie zarabiają grosze, a mają siedzieć do późna, weekendy. To niesamowite, że XXI wieku można płacić człowiekowi najniższą stawkę, pomimo, że ten staje na głowie. Rotacja jest ogromna, bo biorą ludzi, po czym zwalniają ot tak sobie. ( usunięte przez administratora )Masakra i nie polecam, chyba, że ktoś chce się nabawić nerwicy i dostać za to jeszcze grosze.
2
jan 2014-06-22 19:12:31
Co to znaczy, że pracujecie za grosze, macie na myśli minimalną krajową, czy jednak jest cos więcej, na jakim stanowisku?
anonim 2014-07-07 20:44:14
całe Gniezno wie, że Altom to [usunięte przez moderatora] i brak szacunku do pracowników. Nie idźcie tam pracować!!!!!!!!
anonim1234 2014-07-10 19:43:06
Witam

mam jutro rozmowę kwalifikacyjną z panem (usunięte przez administratora)mam pytanie związku z tym a mianowicie jak wygląda praca w tej firmie czy jest sens tam iść.

pozdrawiam.
1
eee 2014-07-11 13:57:14
tam przynajmniej powie Ci faktycznie jak sytuacja wygląda. jest w stosunku do ludzi NORMALNY w odróżnieniu do innych!!
1
Zostaw swoją opinię o Altom Sp. z o.o. Sp.k. - Gniezno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Altom Sp. z o.o. Sp.k.