Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Altom Sp. z o.o. Sp.k.

zdjecie uzytkownika
AAA - 2010-12-03 10:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu nie chodzi o mnie.Czy mi odpowiada praca czy nie to moja sprawa.Ja tylko próbuję uświadomić tych,którzy chcieliby podjąć pracę w tym kieracie.Nerwówka i zła atmosfera zakrywana dobrą miną.
NIE POLECAM PRACY W TYM ZAKŁADZIE!
zdjecie uzytkownika
???? - 2010-12-04 10:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda że dostajecie tam zupki chińskie zamiast posiłku regeneracyjnego??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-17 00:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niektorzy maja juz problem z patrzeniem w oczy
zdjecie uzytkownika
siwyto2 - 2011-01-10 14:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Altom ...altom....pracowało sie kiedyś 2 lata i co z tego powalczyłem kiedys z ludzmi o talony na świeta ,uściśnięto Mi dłoń dzień przed wigilią z wyrazami podziękowania za oddanie dla firmy ...po czym w wigile otrzymałem nagrode za prace po 12 godzin i bycie dyspozycyjnym 7 dni w tygodniu...Zwolnic pracownika w WIGILIE (umówmy sie bez wiekszego powdu)bo jezeli powodem była solidarność ( usunięte przez administratora ) z pracownikami i doscyć dobrze zgrany kolektyw (jak na tą firme)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to niestety pełna charakterystyka tej Firmy!!!!Nigdy nie bedę jej wspominał DOBRZE....chociaż imprezy po pracy na Skarpie były naprawde przednie :)pozdrowienia dla Normalnych....słyszałem ze z poczciwego ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
AAA - 2011-01-10 19:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dwa ostatnie wpisy mówią wszystko o tej firmie.Zgadzam się w 100%.Nic dodać nic ująć.Szczerze odradzam pracę w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-13 23:18:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolejne stanowiska do obsadzenia:
- graficy
- sprzedaz allegro
- marketingowcy
- paru magazynierow

wszyscy odeszli na wlasne zyczenie, jak masz noz na gardle to startuj.

Aha- tylko sie nie przyznawaj ze masz kredyty, bo od razu to zostanie wykorzystane

nowemu narybkowi - skladam wyrazy wspolczucia.
a magazynierom zycze posilkow regeneracyjnych w zimie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-18 10:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
świeżaki pamiętajcie ze na starcie wszędzie macie pod górkę a w altomie na dodatek macie mało ze po górkę to nadodatek [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i szykany pod waszym adresem na codzień( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-19 20:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prawda jest taka, że w każdej firmie są wewnętrzne problemy, jednak tutaj największy problem jest z "zarządem". Szef, któremu trzeba tańczyć jak zagra, w przeciwnym razie wylatujesz i reszta kierowników, którzy nie zawsze ale często nie bronią roboli, a jak by sie przyjrzeć to najbardziej pracowita jest najniższa klasa.
Określmy sobie jasno ta firma nie potrafi podjąć trafnych decyzji, na razie to panuje tam duży chaos i ciągła zmiana kadry. Ludzie odchodzą, bo nie słyszą nic dobrego na swój temat i nie mogą wywalczyć podwyżki, a nie łudźmy się to prawcodawca mógłby przewidzieć dla pracowników podwyżki.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-19 23:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mysle, ze kazdy kto przeszedl przez Altom MIMO WSZYSTKO wyszedl bogatszy o wiedze i doswiadczenia. jestem jednak przekonany, ze Ci co opuscili mury Altomu nie ogladaja sie za siebie. ja też.
zdjecie uzytkownika
AAA - 2011-02-17 18:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wierne owczarki w firmie siedzą nie na darmo.
zdjecie uzytkownika
333333333 - 2011-02-27 12:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BZDURY? to mało powiedziane lecz prawdziwe! tylko patrzeć jak niektórzy dorabiają się kosztem innych
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-09 21:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może wypowiedzą się ci co aktualnie pracują - KTO I ILE RAZY ZOSTAŁ POCHWALONY PRZEZ SZEFA ŻE COŚ DOBRZE ZROBIŁ...
zdjecie uzytkownika
AAA - 2011-03-10 19:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha!A to żart!Pochwalony.Przecież ten buc ma wszystkich za nic.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-21 10:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były praconik na szczęsćie były - 2011-03-12 01:19:54anonim - 2011-03-09 21:41:48może wypowiedzą się ci co aktualnie pracują - KTO I ILE RAZY ZOSTAŁ POCHWALONY PRZEZ SZEFA ŻE COŚ DOBRZE ZROBIŁ...Człowieku ogarnij się kto ci się tam odezwie napisze coś o firmie w której pracuje . ( usunięte przez administratora ) jednego.A po drugie jak łatwo zauważycz . tutaj piszą osoby kóre już tam nie pracują wiec śmialo mogą pisać.( usunięte przez administratora )Ci którzy tam zostali to przecież altom życie im uratował pełen zarys firmy gotowy..A TERAZ UWAGA na wypłaty bo zacznie sie wpisywanie błędów których niema paru osobom weżmie się premie bo siano potrzebne bo biegi znowu są w Gnieznie ale co zrobić jak firma potrzebuje kasy najlepiej zabrać pracownika hahahahah !!!!! A ten napis co kiedyś go tam gdzieś ukradli( usunięte przez administratora )to on miał wisiec przy wjezdzie to altomu ale stwierdzono ze za małe litery i słabo było by widoczny z daleka i teraz poszlo zamówienie i jest robione na zamówienie z większymi literamiSUPER !! jestem twoim fanem też juz na szczęście nie pracuje w altomie
zdjecie uzytkownika
misiaczek nietrzepany - 2011-03-24 21:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja jestem pod wielkim wrazeniem pracy pana naszego derektora do spraw (...)rozwoju handlu - ostatnio docenił go także pan Prezes.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-11 18:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kim jest dyrektor od rozwoju handlu? To nie Jarek jest odpowiedzialny za sprzedaż? Widać spore zmiany nastąpiły.
zdjecie uzytkownika
AAA - 2011-04-18 20:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to szybko czas zapiernicza.Żeby nie to że zabrali premie to bym chyba zapomniał że idą święta.
zdjecie uzytkownika
padlem - 2011-04-25 11:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypowiedz mojego poprzednika przyprawila mnie o dobry humor w ten lany poniedzialek;-)
zdjecie uzytkownika
aaa - 2011-04-25 20:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chłopaki jakbyście chcieli wiedzieć kto jest kim w altomie to zobaczcie w co się ubiera, jakim autem jeździ i jaki jest stan jego konta po co gdybać to zasada stara jak świat a reszta to jednostki :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-06 10:14:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O widzę że stado Anonimków rośnie z dnia na dzień :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-06 10:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-05-06 10:14:03

O widzę że stado Anonimków rośnie z dnia na dzień :)

oj jaki rostargniony jestem, nie podpisałem sie ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-13 17:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-05-06 10:15:02

anonim - 2011-05-06 10:14:03

O widzę że stado Anonimków rośnie z dnia na dzień :)

oj jaki rostargniony jestem, nie podpisałem sie ( usunięte przez administratora )k

skoro tak sie smiejesz z anonimkow to w koncu zalgouj sie. wtedy bedziesz mial pewnosc ze szef sie doceni. zauwazy twoja ogromna milosc do firmy.
zdjecie uzytkownika
robalowazupa - 2011-06-07 17:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe śmiac mi sie chce.powiem tak: jesli chodzi o sama prace tam, jako taką to odradzam. ( usunięte przez administratora )to chyba zapominaja o czyms.mianowicie o tym ze sa pracownicy od ktorych oczekuja takiego samego zaangazowania co sami daja, ok,zgadzam się, z tym ze( usunięte przez administratora )arabia po dobrych kilka razy wiecej pensji co taki zwykly pracownik ktorego nie stac na niańkę lub prywatne przedszkole albo conajmniej na bilet.Pomyślcie o tych ludziach także, bo w życiu jest różnie a kiedyś przyjdzie wam jeszcze pracowac pod takim szarym czlowiekiem.teraz studia to nic.wyksztalcenie nic wam nie da.A ta firma podejrzewam ze i tak kiedys upadnie,chinszczyzna jest teraz wszedzie, o wiele tansza niz w waszej firmie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-11 17:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponad 80% oferty Altom to EUROPA :) więc jeszcze pobędzie
zdjecie uzytkownika
zuparobalowa - 2011-09-12 09:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem że ten twój "fakt" upoważnia cie już do tego żeby jednak nie szanować ludzi pracowników nikogo tylko mieć wszystko w (usunięte przez administratora) i iść po trupach do celu tak jak robią to w tej firmie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Altom Sp. z o.o. Sp.k.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski