Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Centrum Hurtowe ALTOM

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-13 17:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-05-06 10:15:02

anonim - 2011-05-06 10:14:03

O widzę że stado Anonimków rośnie z dnia na dzień :)

oj jaki rostargniony jestem, nie podpisałem sie ( usunięte przez administratora )k

skoro tak sie smiejesz z anonimkow to w koncu zalgouj sie. wtedy bedziesz mial pewnosc ze szef sie doceni. zauwazy twoja ogromna milosc do firmy.
zdjecie uzytkownika
robalowazupa - 2011-06-07 17:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe śmiac mi sie chce.powiem tak: jesli chodzi o sama prace tam, jako taką to odradzam. ( usunięte przez administratora )to chyba zapominaja o czyms.mianowicie o tym ze sa pracownicy od ktorych oczekuja takiego samego zaangazowania co sami daja, ok,zgadzam się, z tym ze( usunięte przez administratora )arabia po dobrych kilka razy wiecej pensji co taki zwykly pracownik ktorego nie stac na niańkę lub prywatne przedszkole albo conajmniej na bilet.Pomyślcie o tych ludziach także, bo w życiu jest różnie a kiedyś przyjdzie wam jeszcze pracowac pod takim szarym czlowiekiem.teraz studia to nic.wyksztalcenie nic wam nie da.A ta firma podejrzewam ze i tak kiedys upadnie,chinszczyzna jest teraz wszedzie, o wiele tansza niz w waszej firmie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-11 17:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponad 80% oferty Altom to EUROPA :) więc jeszcze pobędzie
zdjecie uzytkownika
zuparobalowa - 2011-09-12 09:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem że ten twój "fakt" upoważnia cie już do tego żeby jednak nie szanować ludzi pracowników nikogo tylko mieć wszystko w (usunięte przez administratora) i iść po trupach do celu tak jak robią to w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-12 10:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-08-11 17:39:27

ponad 80% oferty Altom to EUROPA :) więc jeszcze pobędzie

buahahahahahhahah dobre hahahahhaha ale się uśmiałam :D
zdjecie uzytkownika
szczerzy - 2011-09-12 10:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej a kto pisze te teksty na strone internetowa? dziecko w 1 klasie lepiej pisze opowiadania hahahha jak to czytam to szczam ze smiechu XD
zdjecie uzytkownika
AAA - 2011-09-19 01:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Altom to 99,9% CHINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-09-29 09:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
otwarte magazyny to wyprzedaż bubli i zwiastun upadłości Altomu......
zdjecie uzytkownika
ok - 2011-12-16 18:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2009-03-15 22:16:34

Słowa kojarzące się z Centrum Hurtowe ALTOM - solidna, profesjonalna, rozwojowa.

Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako bardzo dobre .

Atmosfera i ludzie tam pracujący są wporządku .

Najbardziej podobało mi się w Centrum Hurtowe ALTOM: możliwość rozwoju, atmosfera, przyjazność pracodawcy.

ok
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2012-01-15 22:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MIAŁEM OKAZJE UCZESTNICZYĆ W ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ I PODPOWIEM PRZYSZŁYM KANDYDATOM żE SZKODA ICH CZASU I LEPIEJ SOBIE ODPUŚCIĆ Z RACJI BARDZO NISKIEGO WYNAGRODZENIA DLA PH (PENSJI ZASADNICZEJ I PREMII).
( usunięte przez administratora ).TO JUŻ ŚWIADCZY O JEGO \"POZIOMIE\" I NAWET NIE POTRAFIĄ ODDZWONIĆ I POINFORMOWAĆ O WYNIKU REKRUTACJI.GDZIE PROFESJONALIZM...SZKODA ZACHODU I CZASU DLA TEJ FIREMKI.
zdjecie uzytkownika
KONIU - 2012-01-16 22:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wielki rzeczy nie odzwonili, żeby jeszcze jakaś konitka miała odzwonić to może bym zrozumiał ale tak... ludzie przesadzają.
zdjecie uzytkownika
gość - 2012-01-26 19:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KONIU - 2012-01-16 22:47:12

Wielki rzeczy nie odzwonili, żeby jeszcze jakaś konitka miała odzwonić to może bym zrozumiał ale tak... ludzie przesadzają.
Szczerze mówiąc jak to czytam to ta firma to jakiś pic na wodę fotomontaż. Chciałem podjąć w tej firmie prace jako przedstawiciel handlowy i po tym co tu teraz wyczytałem cieszę się, że tam nie pracuję... do Pana, który pisze o profesjonalizmie spotkania rekrutacyjnego, nie wiem czy Pan z tym samym gościem co ja miał rozmowę na stanowisko przedstawiciela handlowego, ale gościu wydawał mi wyszkolony do takich rozmów i widać, że go wytrenowali przez co nie czytając tych wszystkich komentarzy nawet bym nie powiedział, że tu taka masakra jest, poza tym do mnie po wszystkim zadzwoniła jakaś kobieta, podziękowała za przybycie i poinformowała o wyniku rekrutacji. Może się poznali, że z Ciebie ( usunięte przez administratora ) nie oddzwonili
zdjecie uzytkownika
emporio - 2012-02-15 22:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiedz kolego ilę Ci zaproponowali na poczatek?
zdjecie uzytkownika
chetny driver - 2012-12-04 22:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a powiedzcie mi kto teraz przyjmuje kierowcow?chyba nie ten w blad kolorze wlosow?
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2012-12-05 08:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie powiedzcie mi czy sa u was miejsca wolne na stanowisko kierowcy
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2012-12-08 22:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oj słychać dużo zmian, magazynierzy są teraz przedstawicielami, a przedstawiciele dyrektorami, a ważne osoby u konkurencji... ta firma to jakiś cyrk
zdjecie uzytkownika
byly kierowca - 2013-01-25 11:15:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka co tam slychac nowego w firmie?
zdjecie uzytkownika
pretendent - 2013-02-19 12:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam , chciałbym się dowiedzieć jak wygląda rekrutacja , trzeba składać papiery przez internet , czy osobiście lepiej?? proszę bardzo o od.P!
zdjecie uzytkownika
Hahaha - 2013-03-12 22:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie sobie spokój z tą firmą!
Pracowałem i nie polecam!
Rotacja pracowników większa niż w Biedronce naprzeciwko! Zmiany w firmie nie wyszły na dobre!
Kierownik donosi do Prezesa na Dyrektora, każdy pracownik w każdym dziale donosi na drugiego!
Dają możliwość zarobić dużo kasy, ale zgodnie z planami i innymi sytuacjami zarabiasz tylko podstawę!
Byłem świadkiem jak kierowca rezygnował z pracy, i jak go potraktowali. Gdy dostał auto, wszystko szybko było załatwiane, a później jak zdawał to auto było oglądane pod lupą!
Firma wykorzystuje pracowników, nie płaci za nadgodziny!
zdjecie uzytkownika
dobra duszek - 2013-03-27 19:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W biurach mają boksy jak dla koni...
System korporacyjny tylko z drobną różnicą.
( usunięte przez administratora ) Ostatnio zwolnili dużo handlowców, jednego nawet w dniu jego urodzin, pozostali też polecą kwestia czasu.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2013-05-01 21:28:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest u was miejsce na stanowisko kierowcy?
zdjecie uzytkownika
HANDLOWIEC AGD - 2013-05-02 11:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kierowca - 2013-05-01 21:28:07

jest u was miejsce na stanowisko kierowcy?
Cenię Altom za samo bycie !!!- konkurencja jest potrzebna .
Nie ma firm idealnych - niestety . Co do wieku i przebojowosci hmmmm.
Spotykam czasami Panią na swoim rejonie w wieku no dobrze po 50 - jezdzi z inna kobietą jeszcze starsza więc nie jest to firma dla ludzi mlodych ale pracowitych . Gdyby nie układy wypracowane przez lata na sklepach i Wielkość Altomu cóz ta pani lub panie nie potrafiły by nic innego sprzedać - poprostu zero przygotowania merytorycznego i zero szkoleń w obyciu z klientem - słowem DNO!!!!!!.
cÓŻ ALE TACY SĄ WSZYSCY AKWIZYTORZY!!!UZUPELNIAJACY PÓLKI. Handlowiec to ktoś który negocjuje i sprzedaje wszystko nie tylko uzupełnia istniejacy asortyment w biegu . Tyczy się to wszystkich Hurtowni bez wzgledu na rodzaj asortymentu. Nie mówmy wiec tu o profesjonalizmie i zaangazowaniu tego nie ma w Hurtach .
Dlatego rotacja min. w Altomie jest taka duza, akwizytorzy poprostu nie rozumieja slowa Handlowiec - nie sa nimi . Chcą duzo a nie potrafia nic !!!!
Napisal RPH producenta - ds. obsługi Hurtowni i sieci .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-10 18:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nadal taka lipa w Centrum Hurtowe ALTOM jesli chodzi o szkolenia i szanse na rozwój zawodowy? W jakich dniach się pracuje?
zdjecie uzytkownika
kolo - 2013-08-04 18:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkolenia i rozwój tak, jak najbardziej dla ambitnych i pracowitych, ale od takich ludzi wpisów tutaj nie znajdziesz. Większość to wpisy tych, którym nie udało się zostać przedstawicielami, nie udało się otrzymać żadnego awansu i podwyżki. Nie rozumiem tylko, dlaczego brak własnych osiągnięć rekompensują sobie ubliżając innym. Fakt, że nie wszystko i nie wszyscy w tej firmie są ok, ale to specyfika firm prywatnych. Zamiast męczyć się tej firmie, radzę poszukać innej pracy, najwyraźniej to nie miejsce dla Was.

zdjecie uzytkownika
Prawda - 2013-11-25 22:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkolenia są ale sam za nie płacisz, albo je dostaniesz a jak przestaniesz pracować to musisz oddać im kasę ha ha
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Hurtowe ALTOM
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x