logo Altom Sp. z o.o. Sp.k.

Altom Sp. z o.o. Sp.k.

Gniezno

Opinie o Altom Sp. z o.o. Sp.k.

AAA 2010-12-03 10:34
Tu nie chodzi o mnie.Czy mi odpowiada praca czy nie to moja sprawa.Ja tylko próbuję uświadomić tych,którzy chcieliby podjąć pracę w tym kieracie.Nerwówka i zła atmosfera zakrywana dobrą miną.
NIE POLECAM PRACY W TYM ZAKŁADZIE!
???? 2010-12-04 10:27
To prawda że dostajecie tam zupki chińskie zamiast posiłku regeneracyjnego??
anonim 2010-12-17 00:58
niektorzy maja juz problem z patrzeniem w oczy
siwyto2 2011-01-10 14:50
Altom ...altom....pracowało sie kiedyś 2 lata i co z tego powalczyłem kiedys z ludzmi o talony na świeta ,uściśnięto Mi dłoń dzień przed wigilią z wyrazami podziękowania za oddanie dla firmy ...po czym w wigile otrzymałem nagrode za prace po 12 godzin i bycie dyspozycyjnym 7 dni w tygodniu...Zwolnic pracownika w WIGILIE (umówmy sie bez wiekszego powdu)bo jezeli powodem była solidarność ( usunięte przez administratora ) z pracownikami i doscyć dobrze zgrany kolektyw (jak na tą firme)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to niestety pełna charakterystyka tej Firmy!!!!Nigdy nie bedę jej wspominał DOBRZE....chociaż imprezy po pracy na Skarpie były naprawde przednie :)pozdrowienia dla Normalnych....słyszałem ze z poczciwego ( usunięte przez administratora )
AAA 2011-01-10 19:34
Dwa ostatnie wpisy mówią wszystko o tej firmie.Zgadzam się w 100%.Nic dodać nic ująć.Szczerze odradzam pracę w tej firmie.
1
anonim 2011-01-13 23:18
kolejne stanowiska do obsadzenia:
- graficy
- sprzedaz allegro
- marketingowcy
- paru magazynierow

wszyscy odeszli na wlasne zyczenie, jak masz noz na gardle to startuj.

Aha- tylko sie nie przyznawaj ze masz kredyty, bo od razu to zostanie wykorzystane

nowemu narybkowi - skladam wyrazy wspolczucia.
a magazynierom zycze posilkow regeneracyjnych w zimie.
anonim 2011-01-18 10:18
świeżaki pamiętajcie ze na starcie wszędzie macie pod górkę a w altomie na dodatek macie mało ze po górkę to nadodatek [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i szykany pod waszym adresem na codzień( usunięte przez administratora )
anonim 2011-01-19 20:09
prawda jest taka, że w każdej firmie są wewnętrzne problemy, jednak tutaj największy problem jest z "zarządem". Szef, któremu trzeba tańczyć jak zagra, w przeciwnym razie wylatujesz i reszta kierowników, którzy nie zawsze ale często nie bronią roboli, a jak by sie przyjrzeć to najbardziej pracowita jest najniższa klasa.
Określmy sobie jasno ta firma nie potrafi podjąć trafnych decyzji, na razie to panuje tam duży chaos i ciągła zmiana kadry. Ludzie odchodzą, bo nie słyszą nic dobrego na swój temat i nie mogą wywalczyć podwyżki, a nie łudźmy się to prawcodawca mógłby przewidzieć dla pracowników podwyżki.

1
anonim 2011-01-19 23:04
mysle, ze kazdy kto przeszedl przez Altom MIMO WSZYSTKO wyszedl bogatszy o wiedze i doswiadczenia. jestem jednak przekonany, ze Ci co opuscili mury Altomu nie ogladaja sie za siebie. ja też.
AAA 2011-02-17 18:29
Wierne owczarki w firmie siedzą nie na darmo.
333333333 2011-02-27 12:55
BZDURY? to mało powiedziane lecz prawdziwe! tylko patrzeć jak niektórzy dorabiają się kosztem innych
anonim 2011-03-09 21:41
może wypowiedzą się ci co aktualnie pracują - KTO I ILE RAZY ZOSTAŁ POCHWALONY PRZEZ SZEFA ŻE COŚ DOBRZE ZROBIŁ...
AAA 2011-03-10 19:25
Ha ha!A to żart!Pochwalony.Przecież ten buc ma wszystkich za nic.
anonim 2011-03-21 10:42
były praconik na szczęsćie były - 2011-03-12 01:19:54anonim - 2011-03-09 21:41:48może wypowiedzą się ci co aktualnie pracują - KTO I ILE RAZY ZOSTAŁ POCHWALONY PRZEZ SZEFA ŻE COŚ DOBRZE ZROBIŁ...Człowieku ogarnij się kto ci się tam odezwie napisze coś o firmie w której pracuje . ( usunięte przez administratora ) jednego.A po drugie jak łatwo zauważycz . tutaj piszą osoby kóre już tam nie pracują wiec śmialo mogą pisać.( usunięte przez administratora )Ci którzy tam zostali to przecież altom życie im uratował pełen zarys firmy gotowy..A TERAZ UWAGA na wypłaty bo zacznie sie wpisywanie błędów których niema paru osobom weżmie się premie bo siano potrzebne bo biegi znowu są w Gnieznie ale co zrobić jak firma potrzebuje kasy najlepiej zabrać pracownika hahahahah !!!!! A ten napis co kiedyś go tam gdzieś ukradli( usunięte przez administratora )to on miał wisiec przy wjezdzie to altomu ale stwierdzono ze za małe litery i słabo było by widoczny z daleka i teraz poszlo zamówienie i jest robione na zamówienie z większymi literamiSUPER !! jestem twoim fanem też juz na szczęście nie pracuje w altomie
misiaczek nietrzepany 2011-03-24 21:06
a ja jestem pod wielkim wrazeniem pracy pana naszego derektora do spraw (...)rozwoju handlu - ostatnio docenił go także pan Prezes.
anonim 2011-04-11 18:46
a kim jest dyrektor od rozwoju handlu? To nie Jarek jest odpowiedzialny za sprzedaż? Widać spore zmiany nastąpiły.
AAA 2011-04-18 20:12
Jak to szybko czas zapiernicza.Żeby nie to że zabrali premie to bym chyba zapomniał że idą święta.
padlem 2011-04-25 11:15
wypowiedz mojego poprzednika przyprawila mnie o dobry humor w ten lany poniedzialek;-)
aaa 2011-04-25 20:43
chłopaki jakbyście chcieli wiedzieć kto jest kim w altomie to zobaczcie w co się ubiera, jakim autem jeździ i jaki jest stan jego konta po co gdybać to zasada stara jak świat a reszta to jednostki :)
anonim 2011-05-06 10:14
O widzę że stado Anonimków rośnie z dnia na dzień :)
anonim 2011-05-06 10:15
anonim - 2011-05-06 10:14:03

O widzę że stado Anonimków rośnie z dnia na dzień :)

oj jaki rostargniony jestem, nie podpisałem sie ( usunięte przez administratora )
anonim 2011-05-13 17:03
anonim - 2011-05-06 10:15:02

anonim - 2011-05-06 10:14:03

O widzę że stado Anonimków rośnie z dnia na dzień :)

oj jaki rostargniony jestem, nie podpisałem sie ( usunięte przez administratora )k

skoro tak sie smiejesz z anonimkow to w koncu zalgouj sie. wtedy bedziesz mial pewnosc ze szef sie doceni. zauwazy twoja ogromna milosc do firmy.
robalowazupa 2011-06-07 17:05
hehe śmiac mi sie chce.powiem tak: jesli chodzi o sama prace tam, jako taką to odradzam. ( usunięte przez administratora )to chyba zapominaja o czyms.mianowicie o tym ze sa pracownicy od ktorych oczekuja takiego samego zaangazowania co sami daja, ok,zgadzam się, z tym ze( usunięte przez administratora )arabia po dobrych kilka razy wiecej pensji co taki zwykly pracownik ktorego nie stac na niańkę lub prywatne przedszkole albo conajmniej na bilet.Pomyślcie o tych ludziach także, bo w życiu jest różnie a kiedyś przyjdzie wam jeszcze pracowac pod takim szarym czlowiekiem.teraz studia to nic.wyksztalcenie nic wam nie da.A ta firma podejrzewam ze i tak kiedys upadnie,chinszczyzna jest teraz wszedzie, o wiele tansza niz w waszej firmie.
anonim 2011-08-11 17:39
ponad 80% oferty Altom to EUROPA :) więc jeszcze pobędzie
zuparobalowa 2011-09-12 09:58
rozumiem że ten twój \"fakt\" upoważnia cie już do tego żeby jednak nie szanować ludzi pracowników nikogo tylko mieć wszystko w (usunięte przez administratora) i iść po trupach do celu tak jak robią to w tej firmie.
anonim 2011-09-12 10:00
anonim - 2011-08-11 17:39:27

ponad 80% oferty Altom to EUROPA :) więc jeszcze pobędzie

buahahahahahhahah dobre hahahahhaha ale się uśmiałam :D
szczerzy 2011-09-12 10:11
hej a kto pisze te teksty na strone internetowa? dziecko w 1 klasie lepiej pisze opowiadania hahahha jak to czytam to szczam ze smiechu XD
AAA 2011-09-19 01:40
Altom to 99,9% CHINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pracownik 2011-09-29 09:49
otwarte magazyny to wyprzedaż bubli i zwiastun upadłości Altomu......
ok 2011-12-16 18:16
anonim - 2009-03-15 22:16:34

Słowa kojarzące się z Centrum Hurtowe ALTOM - solidna, profesjonalna, rozwojowa.

Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako bardzo dobre .

Atmosfera i ludzie tam pracujący są wporządku .

Najbardziej podobało mi się w Centrum Hurtowe ALTOM: możliwość rozwoju, atmosfera, przyjazność pracodawcy.

ok
życzliwy 2012-01-15 22:02
MIAŁEM OKAZJE UCZESTNICZYĆ W ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ I PODPOWIEM PRZYSZŁYM KANDYDATOM żE SZKODA ICH CZASU I LEPIEJ SOBIE ODPUŚCIĆ Z RACJI BARDZO NISKIEGO WYNAGRODZENIA DLA PH (PENSJI ZASADNICZEJ I PREMII).
( usunięte przez administratora ).TO JUŻ ŚWIADCZY O JEGO \\\"POZIOMIE\\\" I NAWET NIE POTRAFIĄ ODDZWONIĆ I POINFORMOWAĆ O WYNIKU REKRUTACJI.GDZIE PROFESJONALIZM...SZKODA ZACHODU I CZASU DLA TEJ FIREMKI.
KONIU 2012-01-16 22:47
Wielki rzeczy nie odzwonili, żeby jeszcze jakaś konitka miała odzwonić to może bym zrozumiał ale tak... ludzie przesadzają.
1
gość 2012-01-26 19:43
KONIU - 2012-01-16 22:47:12

Wielki rzeczy nie odzwonili, żeby jeszcze jakaś konitka miała odzwonić to może bym zrozumiał ale tak... ludzie przesadzają.
Szczerze mówiąc jak to czytam to ta firma to jakiś pic na wodę fotomontaż. Chciałem podjąć w tej firmie prace jako przedstawiciel handlowy i po tym co tu teraz wyczytałem cieszę się, że tam nie pracuję... do Pana, który pisze o profesjonalizmie spotkania rekrutacyjnego, nie wiem czy Pan z tym samym gościem co ja miał rozmowę na stanowisko przedstawiciela handlowego, ale gościu wydawał mi wyszkolony do takich rozmów i widać, że go wytrenowali przez co nie czytając tych wszystkich komentarzy nawet bym nie powiedział, że tu taka masakra jest, poza tym do mnie po wszystkim zadzwoniła jakaś kobieta, podziękowała za przybycie i poinformowała o wyniku rekrutacji. Może się poznali, że z Ciebie ( usunięte przez administratora ) nie oddzwonili
1
emporio 2012-02-15 22:53
powiedz kolego ilę Ci zaproponowali na poczatek?
chetny driver 2012-12-04 22:03
a powiedzcie mi kto teraz przyjmuje kierowcow?chyba nie ten w blad kolorze wlosow?
bezrobotny 2012-12-05 08:53
ludzie powiedzcie mi czy sa u was miejsca wolne na stanowisko kierowcy
Anonim 2012-12-08 22:00
Oj słychać dużo zmian, magazynierzy są teraz przedstawicielami, a przedstawiciele dyrektorami, a ważne osoby u konkurencji... ta firma to jakiś cyrk
1
byly kierowca 2013-01-25 11:15
hejka co tam slychac nowego w firmie?
pretendent 2013-02-19 12:40
witam , chciałbym się dowiedzieć jak wygląda rekrutacja , trzeba składać papiery przez internet , czy osobiście lepiej?? proszę bardzo o od.P!
Hahaha 2013-03-12 22:22
Dajcie sobie spokój z tą firmą!
Pracowałem i nie polecam!
Rotacja pracowników większa niż w Biedronce naprzeciwko! Zmiany w firmie nie wyszły na dobre!
Kierownik donosi do Prezesa na Dyrektora, każdy pracownik w każdym dziale donosi na drugiego!
Dają możliwość zarobić dużo kasy, ale zgodnie z planami i innymi sytuacjami zarabiasz tylko podstawę!
Byłem świadkiem jak kierowca rezygnował z pracy, i jak go potraktowali. Gdy dostał auto, wszystko szybko było załatwiane, a później jak zdawał to auto było oglądane pod lupą!
Firma wykorzystuje pracowników, nie płaci za nadgodziny!
dobra duszek 2013-03-27 19:42
W biurach mają boksy jak dla koni...
System korporacyjny tylko z drobną różnicą.
( usunięte przez administratora ) Ostatnio zwolnili dużo handlowców, jednego nawet w dniu jego urodzin, pozostali też polecą kwestia czasu.
kierowca 2013-05-01 21:28
jest u was miejsce na stanowisko kierowcy?
HANDLOWIEC AGD 2013-05-02 11:13
kierowca - 2013-05-01 21:28:07

jest u was miejsce na stanowisko kierowcy?
Cenię Altom za samo bycie !!!- konkurencja jest potrzebna .
Nie ma firm idealnych - niestety . Co do wieku i przebojowosci hmmmm.
Spotykam czasami Panią na swoim rejonie w wieku no dobrze po 50 - jezdzi z inna kobietą jeszcze starsza więc nie jest to firma dla ludzi mlodych ale pracowitych . Gdyby nie układy wypracowane przez lata na sklepach i Wielkość Altomu cóz ta pani lub panie nie potrafiły by nic innego sprzedać - poprostu zero przygotowania merytorycznego i zero szkoleń w obyciu z klientem - słowem DNO!!!!!!.
cÓŻ ALE TACY SĄ WSZYSCY AKWIZYTORZY!!!UZUPELNIAJACY PÓLKI. Handlowiec to ktoś który negocjuje i sprzedaje wszystko nie tylko uzupełnia istniejacy asortyment w biegu . Tyczy się to wszystkich Hurtowni bez wzgledu na rodzaj asortymentu. Nie mówmy wiec tu o profesjonalizmie i zaangazowaniu tego nie ma w Hurtach .
Dlatego rotacja min. w Altomie jest taka duza, akwizytorzy poprostu nie rozumieja slowa Handlowiec - nie sa nimi . Chcą duzo a nie potrafia nic !!!!
Napisal RPH producenta - ds. obsługi Hurtowni i sieci .
1
kolo 2013-08-04 18:39
Szkolenia i rozwój tak, jak najbardziej dla ambitnych i pracowitych, ale od takich ludzi wpisów tutaj nie znajdziesz. Większość to wpisy tych, którym nie udało się zostać przedstawicielami, nie udało się otrzymać żadnego awansu i podwyżki. Nie rozumiem tylko, dlaczego brak własnych osiągnięć rekompensują sobie ubliżając innym. Fakt, że nie wszystko i nie wszyscy w tej firmie są ok, ale to specyfika firm prywatnych. Zamiast męczyć się tej firmie, radzę poszukać innej pracy, najwyraźniej to nie miejsce dla Was.

Prawda 2013-11-25 22:02
Szkolenia są ale sam za nie płacisz, albo je dostaniesz a jak przestaniesz pracować to musisz oddać im kasę ha ha
przedstawiciel jeszcze chwile 2013-11-25 22:12
Nie wiem jak inne stanowiska ale ludzie sprzedaży tj. przedstawiciele nie zarabiają tu pieniędzy. Pracują za pensje mniejszą niż sprzedawca w galerii w sklepie z ciuchami. Pseudo dyrektor i góra bawią się zarządzanie w którym brakuje tylko dzienniczka żeby wpisywać oceny i uwagi przedstawicielom. Nic dziwnego żona właściciela była nauczycielką. Firma nie jest silna i znacząca w rynku AGD, bo nie ma silnych przedstawicieli. Mocni przedstawiciele nie pracowali by w tym cyrku na takich zasadach i wynagrodzeniu. Wiec wszystkim jest dobrze. Właściciel udaje ze płaci a przedstawiciele udawają że pracują. To motto tej firmy począwszy od dyrektorów skończywszy na przedstawicielu.
2
byly kierowca 2013-11-29 10:19
Chodza sluchy po miescie ze tzw.firma Altom upada.Czy to prawda drodzy pracownicy?
3
chętny do pracy 2013-12-05 11:22
witam, chciałbym się dowiedzie paru informacji na temat systemu pracy w altomie(ponieważ studiuję zaocznie i niezawsze w weekendy mógłbym pracować), a więc czy sa zmiany jesli tak to ile i w jakich godzinach, pięknie dziękuje za poważne i pomocne odpowiedzi
1
zainteresowany 2014-01-06 12:56
czy sa u was wolne miejsca na busa?nadal trzeba byc na dzialalnosci?
pracownik 2014-01-08 18:40
Niby nie.
Zostaw swoją opinię o Altom Sp. z o.o. Sp.k. - Gniezno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Altom Sp. z o.o. Sp.k.