brak logo

NOBILE

Bielsko-Biała

Opinie o NOBILE

anonim 2009-03-15 21:33:56
Słowa kojarzące się z NOBILE (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako dobrą... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są .ok... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w NOBILE :profesjonalizm
Najbardziej nie podobało mi się w NOBILE :
anonim2 2009-10-02 18:16:42
Co za bzdura!!!
Profesjonalizm??? Zerowy!!!
Zarobki??? Śmieszne!!!
Ludzie??? Fałszywi i leniwi!!!
Oto całe NOBILE, istniejące obecnie pod kilkoma innymi nazwami, np.:NBL Sport o ile dobrze pamiętam.
1
kusza 2009-10-14 17:25:04
mysle że Cię poniosło zapewne taka ocena wynika z autopsji wiec tez zaliczasz się do tych których oceniłeś
1
anonim3 :)) 2009-10-14 17:37:26
do anonim2...
co do profesjonalizmy to kolego-koleżanko, pewne osoby w tej firmie go posiadają, bo gdyby nie one to uwierz mi ze ta firma by juz nie istniala...
zarobki moze nie sa za wysokie w porównaniu jakie były rok temu ale niestety tzw. kryzys nie oszczedzil nikogo no moze poza wlascicielami firm w naszy kraju... bo zawsze cierpi w pierwszej kolejnosci zwykly Kowalski!!
ludzie - hmmm pracuje tam juz kilka lat i wiele osob sie przewinelo i zostalo. sa ludzie i ludziska i Ty powinienes wiedziec kto jest kto, a co do pracowitosci wroc do pkt. profesjonalizm
pozdrawiam mysle ze masz juz lepsza prace i dajesz w niej z siebie wszystko. bez odbioru
anonim 2010-04-05 21:54:32
przykre miejsce!!!
anonim hehe 2013-02-15 13:06:39
hehe...wiecie co... śmieszni jesteście z tymi opiniami :) jakoś tam pracuje i nikt pode mną dołków nie kopał :) a jestem szarym, zwykłym pracownikiem. co do syfu itd to normalne ze akurat na dziale produkcyjnym ma się styczność z żywicą ale kto jest dokładny to się nią potrafi nie pochlapać tylko normalnie pracować, a co do sitodruku to przecież czymś trzeba malować czyli ma się styczność z farbami... poza tym przecież są inne działy jak pakowalnia, magazyn, przygotowalnia, cnc i nie wiem za bardzo co syfem tam nazywaie... co do umowy zlecenie... a gdzie ci dadzą od razu zwykłą umowę człowieku? to oczywiste że najpierw muszą cie sprawdzić czy jesteś rzetelnym pracownikiem cz( usunięte przez administratora )i się snuje zamiast robić. rzetelne osoby nadzwyczajnie długo nie muszą czekać na zwykłą umowę. i nie bądźcie śmieszni z tym brakiem profesjonalizmu... wiadomo że jakiś ( usunięte przez administratora )co mu się nie chce to się nie nauczy, ale normalny człowiek jest w stanie w nie długim czasie posiąść podstawowe umiejętności co do swojego stanowisk pracy... a przecież sam się nie uczy tylko uczą go osoby które po kilka lat w tym siedzą i znają się na rzeczy. także jeżeli ktoś chce normalnie i rzetelnie pracować to robota jest fajna, ale jak ktoś ma zamiar łazić, narzekać itp. to wiadomo że nie będzie zadowolony :)
d. 2013-03-14 19:16:01
Ja też tam pracuję i...o dziwo lubię swoją pracę:) I jak poprzednik napisal jak sie nie chce to się robić nie będzie i się będzie narzekać. Umowa?? owszem. na początek i zlecenie ale o pracę można dostać JAK SIĘ PRACUJE a nie bąki zbija a potem obraża. Ludzie?? Mają niektórzy między sobą zatargi:) ale ja się w to nie mieszam.Robię swoje i jestem zadowolona. Jak się chce pracować to się będzie pracować:) i umowa o pracę też będzie. Jakość?? Jak najbardziej się o nią dba! O !
anonim 4 2013-11-17 21:48:22
Praca na produkcji w tej firmie jak każda inna na produkcji zrobić swoje i pójść do domu ale jeżeli ktos szuka pracy z perspektywami możliwością awansu to zdecydowanie odradzam. Jeszcze w żadnej firmie nie widziałem takiej protekcji kumoterstwa a przede wszystkim NEPOTYZMU!!!
2
dary 2015-01-21 01:10:47
Wiem, że od rozmowy kwalifikacyjnej zależy nie tylko to, czy dostanę się do pracy, ale i to, na jakich warunkach będę ewentualnie pracować. Chce więc zatem przygotowac się do niej dobrze. Pomoże mi ktos w tym? jak to jest naprawde w tej firmie czy atmosfera jest dobra pomiedzy pracownikami i pracodawca dziekuje
2
german 2015-03-28 21:54:44
Nobile jest jedną z najbardziej popularnych fabryk zajmujących się produkcją snowboardów oraz desek Kiteboardów. Jest to obowiązkowa pozycja dla wszystkich fanów sportów ekstremalnych. Ich lokalizacja w Bielsku-Białej moim zdaniem jest również ich atutem. Może dla innej branzy nie byłoby to dobre miejsce , ale dla tej jak najbardziej
była pracownica 2016-05-16 08:45:49
niestety nobile nie płaci regularnie składek zdrowotnych na umowę o prace.. dowiedzieliśmy się o tym w nfz przy rejestracji narodzin dziecka..!!!
a to co teraz się tam dzieje? ludzie składają wypowiedzenia na potęgę :D
3
bejbi 2016-06-21 09:52:43
może to jakis przeoczenie, jednostkowy przypadek - skoro taki ph ma umowę o pracę to chyba składnki powinny być obowiązkowo płacone
Imi 2016-12-03 20:12:32
Składkę NFZ i Zus płacą na raty tak jak praktycznie wszystko
Zostaw swoją opinię o NOBILE - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NOBILE